63345
-
Tomyh #53302 Kivagyok ettől,hogy töltőképernyőnél beragadok sokszor.Javítsák már ki,így szar az egész.. -
Warrika #53301 dehogy kell annyi 2-3 óra alatt megvan átlag 1 másfél gold ha szar a dropp ha jó akkor még több 1 szombatot rászántam és lefarmoltam 1 nap alatt majd 6 goldot:D ha tudod hogy mit csinálj és hol nagyon easy. -
#53300 hat, azert 5 honap kicsit soknak tunik
exotic cuccok 3g korul mennek, ahhoz nem kell 5 holnap max2
-
#53299 Én meg ma spvpn mindig megkaptam a célkeresztet a fejem fölé, így még véletlenül se lehetett összekeverni engem a klónjaimmal. Imádtam így játszani. :D -
#53298 omgwtf, szarrá alázott ma bennünket egy mesmer spvp-n. Eddig csak szoptam velük, mert ha benéztem és rossz helyre ment a criple, vagy a zephyr, akkor elúszott az esélyem. De ez a fickó...
Esküszöm, ilyen 2-3 másodpercek alatt tett le bennünket. Az első 1v1-em a trebuchetnel volt vele. Mentem rombolni, leavelte a trebet és 3 másodperc múlva full hpról meghaltam :o
Következő szintén nagyon rövid volt, ekkor már néztem mivel csapott szét. Egy csomó 250-500-as nagyon gyorsan egymás után, de annyira gyorsan, hogy néha több is befért a crossfire sebzései közé, illetve a pisztolyos illúzió és egy mindwrack a végén. Még búrát se tett rám. Eszméletlen, ilyen mesmert még nem láttam.
-
#53297 a longbow is szép, de nem annyira mint a melee fegyók
ice-nak van, majd nézd meg rajta -
#53296 Longbow is ilyen szèpen világít ? -
#53295 -
MaRee #53294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Susarc #53293 nincs rangsor..... -
#53292 tournament miért nem jo? az 5v5 -
Psychedelic #53291 Ugyanaz árulja aki a ládákat, csak másik fül, egyel alatta. :) -
MaRee #53290 Megvennniiiiiii?! Hol a jóistenbe, TP-n? És ezt eddig miért nem mondtátok? :D Én meg itt szenvedek a sz@r ládákkal hogy össze salvageoljam a rossz tokeneket magamnak
Susarc köszi a linket, az alapján csináltam a ruhákat eddig is :) -
Susarc #53289 már linkeltem anno,de ezt nézegesd ,hogy mit szeretnél....
http://wiki.guildwars2.com/wiki/PvP_rewards -
Psychedelic #53288 Item tokent mondod? Mert azt simán meglehet venni olcsón, nem kell ládából dropra várni.
A láda csak a craft matikhoz kell arcane powder, silver, crystal, és azért érdemes gold chestet venni, mert abból nagyobb esély van jobb matira. -
Susarc #53287 ohhh köszi -
#53286 ezek a fegyók az ascalon dungeon-ös tokenekből vehetők (greatsword 390)
preview-ban nem így néznek ki, az normális, este / éjjel kapják ezt a kék glow effektet -
Susarc #53285 toljad a PVP rangot....a nyúl rangon csak 3 gyik szet van szarvas már kicsit jobb és igy tovább... -
#53284 Az az axe skin need :D -
MaRee #53283 Spvp skineket ti hogy szedtétek össze? Én már 6-7000 pontot elköltöttem copper chestekre, de kb 6 féle token esett amiből öt nem kell :D Ha gold reward chestet veszek abban meg 90%ban ugyan azok a kaka itemek vannak mint a copperesben. -
Susarc #53282 Ohohoh!!! mi az a GS? az a SKIN a MUST HAVE nekem! Pvp ben is arra gyúrok -
Susarc #53281 Ó te szemét tudnád mennyi sárga GS-t pakoltam már be a semmire:D -
#53280 mystic forge-ban pakoltam össze 4 sárgát, abból lett rare Flame Bow, annak van ez a skinje -
#53279 -
Susarc #53278 nah igen elvermi könnyű,de ne arról szóljon már,hogy avoidolod a 3/4 meccsidőt,mert nem akarod magad daréltatni a zergel és csak kirándulsz a pontok közt:P:)
kicsit broken a koncepció.....
egy nüansznyi dologgal szét lehetne baszni a zerget amit 2 hetente elküldök A-netnek:
a kontrollált bázisok tickeljenek pontot! 10 pont fél percenként vagy mitudom én /bekell lőni a timeot/ akkor lenne is értelme megvédeni!
most kb. az van mint a dontaines karmavideómban....megy A csapat óra járásával megegyezően és foglal B pedig kissé mögötte visszafoglal.....szégyen és gyalázat ez igy -
#53277 Mi a neve a bownak? -
MaRee #53276 Tényleg jó lenne már ilyen arena szerű cucc, nekem is hiányzik az 1v1 meg 2v2 hasonlók, biztosan lesznek később ilyenek. Nekem mondjuk nagyon bejön az spvp, csak azt nyomom. Amúgy meg pont az ilyen zergelős hülye csapatokat lehet könnyen elverni, mert nincsenek szétszóródva a pontok közt :D -
Susarc #53275 kezd elszakadni a cérna spvp-ben ezzel az állandó zerger bullshittel! faxom kivan,hogy ilyen WOW aréna 1000 rating szintü playerek 3-4 en rámugranak és letakaritanak mikor meg 1v1 vagy 1v2 van meg futnak mint a picsa,mert felém fordulni nem bir mig 5x vágom ketté! és semmit nem lehet ezellen tenni,mert úgy "nőnek" fel az emberek,hogy zergzergzergzerg!
ARÉNÁT AKAROK 2v2 3v3 5v5 vagy hasonló ahol az egyéni teljesitmény számit!
competitiv pvp-t gyorsban!!
a masszivg háború kalafa ,de ott is a nagyobb zerg > kisebb zerg megy többnyire! bár vannak jó vezérek meg grp összecsapások az mondjuk rendben van,de spvp pffffff
-
#53274 -
Susarc #53273 "rendes" játékkal az end game gear kb 5 hónap:P -
#53272 nos, erdekes hogy van akli karma-t farmol..latom a nagyerdemunek tenyleg kell valami amit farmolhat, hihetetlen.. -
Susarc #53271 sok az a 200k....nekem mondjuk nemnagyon van energiám ezekre a farmokra...van összvissz 60k karmám azt hali....nem is vennék geart,mert magic findban tolom úgyis -
#53270 karma train, ratyibb helyeken így megy. -
Jammal #53269 Naaa, ugyan már nem is braindead grind a wvw...(dehogynem) -
Susarc #53268 3000 karma 12 perc alatt -
Susarc #53267 Pro Gamin
-
maniac001 #53266 Rendben vádlott, mivel tolvajt fogott így elengedem a büntetést. Levehetik a bilincset (de azért otthon használhatjuk bébi ) -
#53265 -
Nephin #53264 Tisztelt bíróság, gyorsan történt minden, annyi bizonyos, hogy megjelent és elkapták az indák. :P :D -
maniac001 #53263 Megjelent mert 3-4 secre tud eltűnni csak gondolom. és "beleragadt" a gyökereidbe?