Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A másik kérdésedre viszont nem tudok válaszolni, de szerintem kár megvenni a GW1-et, ha már a 2-vel játszol. <#idiota>#idiota>
A password megjegyzés.. Kiderült hogy megjegyzi az új password-öt, csak még mindig annyi csillag látszik amennyi az elõzõ password volt. Fura mert ha beírom simán az újat akkor 11 csillag látszik, bepipálom hogy jegyezze meg, legközelebb belépek már megint a 8 csillag (elõzõ pass) látszik de beenged. Fura.
A másik dolog. Van ez a black widow spider ranger pet, amit csak halls of monument pontból lehet megvenni. De nekem nincs gw1 accom. Olyat lehet hogy veszek gw1-et és lesz? Vagy már gw1 egyáltalán nincs? Vagy hogyan van ez kérem? Tudom hogy a forest spider ugyanazokat tudja mint a black widow, de mégis hiányozna a kollekcióból és ez zavar.
Mivel már 2xx az armorsmithingem de ilyeneket nem kaptam. ezeket is fel kell fedezni vagy hogy?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Amúgy minden reggel kb 9-10 között van új patch, ha nem kettõ, illetve van hogy lelövik a szervereket, de ezt elõre beharangozzák a napi update-jükben ITT.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Részemrõl család, gyerek, munka mellett viszonylag "sokat" vagyok fent, nem bétáztam, és még csak 38 vagyok, de mindent végigjárok, megkeresek, craftolgatok, van hogy fél óráig egy darab xpt nem hoz a postás, és tök jó így.
A medve nem játék.
És inkább ez, mint a Blizzard féle húzzuk-halasztjuk patch stratégia.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A medve nem játék.
Aztán közben a munkám mellett életem nincs nem hogy játszak.
1 hét alatt ~5lvl az gáz. úgy hogy minden szabadidõmet a játékban töltöm?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Persze védelem kell, csak akkor igazán odafigyelhetnének arra, hogy ne forduljon olyan elõ, hogy 30 perc mire megjön az e-mail, miközben ha 3 percen belül nem nyomsz rá, nem fogja elfogadni.
Mondjuk pl Tera védelme nekem jobban tetszett, ahol a gépemet ellenõrizte, és ha másikról akartam belépni, akkor jött csak e-mail.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
We are aware of login issues and are investigating. ^MK
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
---
Vélemény a PvE-rõl annak akit érdekel, itt.
------
Btw, ebben a pillanatban nálam realizálódott, hogy itt 5 fõs "raidek" vannak. Aki szerette a wowban a raideket, itt is szeretni fogja az instákat. Jó kis fightok, taktikázni kell. Kaják és egyebek helyett itt a skilleket kell megváltoztatni bossoktól függõen és így tovább... Kellemes csalódás volt. Pedig azt hittem 80 után halálra unom majd magam pve terén.