Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
light armorosoknak:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PiszkosFred
Fogalmam sincs. Egy ismerosom ajanlotta, hogy probaljam ki a GW1-et is, ha tisztaban akarok lenni a sztorival es a lorehoz kapcsolodo dolgokhoz, hiszen ingyenes lett teljesen. Anno par napig birtam a GW1-t, a WoW mint mmo akkoriban minden idomet kitoltotte, igy mondhatni kimaradt az eletembol. Hogy mennyire ingyenes, melyik resze, milyen serverek, passzolom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kérdés hogy mennek-e még a gw1 szerverek, vagy lehet-e benne bármit csinálni. még csak nem is láttam soha a gw1-et, ezekrõl a dolgokról fogalmam sincs. csak következtetés hogy a gw2 start után lelõtték a gw1 szervereket, valahogy úgy mint az swg szervereket is az swtor start után. de ezt nem tudodm, csak feltételezés.
Igen tudom, nem is akarok a gw1-el játszani csak addig hogy megszerezzem a black widow spidert. szeretnék mindent kimaxolni a rangeremmel, erre törexem felfedezésnél is. és kell minden pet ami csak lehet, és ezt állítólag másképp nem lehet megszerezni. Szóval a gw1 csak a pók pet miatt kell.
PiszkosFred
Foleg - de javitson ki valaki ha tevedek - hogy a GW1-et teljesen ingyenesse tettek.

Omlás
Lehet venni recepteket a trainernél is de találkoztam már velük "szívecskés karma árusnál" is.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nem mindegy hány csillag látszik, ha egyszer megjegyezte és beenged?<#fejvakaras><#wink> Nekem is kevesebb csillag látszik, mint ahány karakter a passwordom, de beenged és így nem foglalkozok vele.

A másik kérdésedre viszont nem tudok válaszolni, de szerintem kár megvenni a GW1-et, ha már a 2-vel játszol. <#idiota>

Megveszed gw1et, ott megszerzed, berakod HoMba és itt kiveszed, ezen kívül nincs rá más módod (úgy tudom).

Na megint van kérdésem, remélem mindenki örül, hiszen van még sör is és thai ikerlányok is 😊

A password megjegyzés.. Kiderült hogy megjegyzi az új password-öt, csak még mindig annyi csillag látszik amennyi az elõzõ password volt. Fura mert ha beírom simán az újat akkor 11 csillag látszik, bepipálom hogy jegyezze meg, legközelebb belépek már megint a 8 csillag (elõzõ pass) látszik de beenged. Fura.

A másik dolog. Van ez a black widow spider ranger pet, amit csak halls of monument pontból lehet megvenni. De nekem nincs gw1 accom. Olyat lehet hogy veszek gw1-et és lesz? Vagy már gw1 egyáltalán nincs? Vagy hogyan van ez kérem? Tudom hogy a forest spider ugyanazokat tudja mint a black widow, de mégis hiányozna a kollekcióból és ez zavar.
Néztem az armorsmithing recepteket, és láttam h majd runákat is tud készíteni. Nos néztem vannak kezdõ tunák, amikat alacsony szinten lehet már tudni. Ezeknek a receptjét, honnan lehet beszerezni?

Mivel már 2xx az armorsmithingem de ilyeneket nem kaptam. ezeket is fel kell fedezni vagy hogy?
Omlás
Köszi az infót <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Karbantartás van kb 1 órán keresztül.
Amúgy minden reggel kb 9-10 között van új patch, ha nem kettõ, illetve van hogy lelövik a szervereket, de ezt elõre beharangozzák a napi update-jükben ITT.
Jabar
Nincs szerver? Napok óta nem volt idõm játszani, most lenne erre nem tudok belépni... 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

a.carkey
Ugyan már. 😄

Részemrõl család, gyerek, munka mellett viszonylag "sokat" vagyok fent, nem bétáztam, és még csak 38 vagyok, de mindent végigjárok, megkeresek, craftolgatok, van hogy fél óráig egy darab xpt nem hoz a postás, és tök jó így.

A medve nem játék.

Valószínû a késõbbiekben ilyenre nem sokszor lesz szükség. Legalábbis erre számítok. Most azért igen nagy változásokat eszközölnek, hogy kigyomlálják a kritikus bugokat.
És inkább ez, mint a Blizzard féle húzzuk-halasztjuk patch stratégia.
60 felett nem 😄 alatta inkább 😛

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

igen

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

nekem a blizz féle authenticator rendszer a legjobb eddig

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Smithwarden
Hmm, epp most kapcsoltak le a szervereket. <#nezze> <#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

a.carkey
Csak nekem tûnik úgy, hogy kissé elmentek az árak a L80 alatti cuccoknál, vagy más is lát hasonló jeleket.

A medve nem játék.

Shaenis.Nekem akkor,amikor a kapott linket bemásoltam a böngészõbe és odaléptem,ott csak egy kis szöveg volt középen,hogy köszönik,hogy ellenõriztem az email címem.Meg a szövegbe egy rész,hogy lépjek be az acc.oldalon.Az ip címem sehol nem volt írva.Meg olyan checkbox sem volt.Én ezt még 25.-én csináltam meg.Lehet,késõbb változtattak rajta.Akkor alaphelyzetben csak azt az egy ip címet engedélyezem,ahonnan csinálom az ellenõrzést,igaz?

LeWyTy
De a francba hogy! hogy elterveztem hogy mennyit fogok majd játszani...
Aztán közben a munkám mellett életem nincs nem hogy játszak.

1 hét alatt ~5lvl az gáz. úgy hogy minden szabadidõmet a játékban töltöm?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

a.carkey
Milyen e-mail fiókra regelted?

A medve nem játék.

Zomil
Uj armor 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azon a weboldalon az IP cím alatt kisbetûvel alig észrevehetõen ott van egy checkbox és a szöveg: "enable this network". Elsõre én sem vettem észre, de ott van, nézd meg jobban.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

kicsit homár feelengje van, sokáig nem birom hallgatni õket😄

Teljesen jó ez a védelem, ma délután 2-tõl este 7-ig nem tudtam miatta belépni...
Persze védelem kell, csak akkor igazán odafigyelhetnének arra, hogy ne forduljon olyan elõ, hogy 30 perc mire megjön az e-mail, miközben ha 3 percen belül nem nyomsz rá, nem fogja elfogadni.
Mondjuk pl Tera védelme nekem jobban tetszett, ahol a gépemet ellenõrizte, és ha másikról akartam belépni, akkor jött csak e-mail.
Jockey
ez az emil vedelem sztem jo dolog, jobb mintha az accokat nyulnak le..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Még annyit,hogy olvasom,lehet csak az aktuális ip-t engedélyezni,meg egy tartományt is.Nem tudom.Nálam,az volt hogy bemásoltam a böngészõ címsorába az emailban lévõ linket,betöltötte az oldalt és azon már az volt,hogy köszönik,hogy ellenõriztem vagy valami ilyesmi.Semmi választási lehetõségem nem volt.

Errõl az email ellenõrzésrõl egy kérdés:lejjebb írjátok van,akinél minden nap van ilyen.Nekem,mikor indult a játék,akkor a Launcher írta,hogy adok meg másik emailt vagy marad az ami van.És hogy akkor arra küldenek egy emailt.Jött is a mail,benne a linkkel.Leellenõrizték,ok.De azóta mostanáig nem kaptam egyet sem újra.Igazság szerint ezt akkor küldik,ha más ip-rõl érzékelik,hogy be akarok lépni,igaz?Tehát akkor ha fix ip-s vagyok,normális,hogy az eleje óta nem kaptam több ilyen ellenörzõ emailt,igaz?

na ebben a pillanatban jött:

We are aware of login issues and are investigating. ^MK

twitteren nem irtak még semmit, lehet hogy észre sem vették ^^

nem, úgy látszik gáz van az európai szerverekkel vagy a gerinchálózattal

penge25
nem enged vissza, titeket?

j0nNyKa
te a szerverteremben élsz.

j0nNyKa
true story, de ez most így 5 darab szívroham / agyvérzés... 😊

BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
itt sose kapcsolják le a szervereket <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

penge25
aha engem 1 perce vágott le 😞

PiszkosFred
"Megerdemled", mert mindig morogsz 😊

mást is ledobott a szerver?

j0nNyKa
szerintetek a 80-as insta utolsó bossánál esett le a szerver? ugyaaaaaaaan <#idiota>

Belton
Oksa köszi

BF:2-3-4(oORedstarOo)

s0n1c
Árfolyam függõ, de ezt mutatja is grafikonon a trade ablakban.
A tournamentek szerveren belül mennek vagy szerverköztiek?
Belton
Aki vett már Gemet attól kérdezném hogy ki próbálta e az exchanget 1 gem menyi Gold ? Mennyire váltja.. ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

TDC Geronimo
yogscastosok véleménye a játékról. Imádom õket 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Most mondjam azt amit legutóbb? Craft + karma cuccok 😄
---
Vélemény a PvE-rõl annak akit érdekel, itt.
Akra
OMG. Mi ez az OP armor?

Unknow
Napi screenshot, hamár bebugolt az insta 😛 Igazán javíthatnák legalább az insta eventeket, hogy ne álljanak be néha ^^

------
Btw, ebben a pillanatban nálam realizálódott, hogy itt 5 fõs "raidek" vannak. Aki szerette a wowban a raideket, itt is szeretni fogja az instákat. Jó kis fightok, taktikázni kell. Kaják és egyebek helyett itt a skilleket kell megváltoztatni bossoktól függõen és így tovább... Kellemes csalódás volt. Pedig azt hittem 80 után halálra unom majd magam pve terén.