Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Angry Birds jó lesz? <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TVelvet
Blizzard accountot adok egy játékért !

Get a life!

29-es vagyok, ahogy beindult Trading Post azonnal eladtam a gyûjtögetett cuccokat és vettem kb 1000 gem-et és még maradt több mint 1 arany is :-)

a.carkey
Össze, de el is ment.

Mindent kiszedek a cuccokból, kivétel a mastercrafttól fölfele, így keveset adok el, de az elsõ napokban sodort a tömeg, és vagy 21221212x megcsináltam egy-két eventet, úgyhogy jött pénz.

De mivel nem bétáztam, így nem vágtam a craftot. Rakat dobozt gyártottam armorsmithel, hogy meglegyen a 75. szint. Bár az elején 700+xpt adott egy craft, a végén már nem. Ahogy lett ah, a pénzbõl vettem ingotokat, és hajrá. De nem vágtam, hogy csak egy ideig ad sok xpt, így lazán elkraftoltam 1+ goldot, mire leesett, hogy valami nem kóser. 😊

Aztán kevertem a bronze és a copper ingotot is, és volt, hogy coppert vettem bronze helyett. Aztán be az AHba, és bár eltûnt, pénz nem jött vissza érte. Szóval buktam én is, de még nem vagyok negyven, és szerintem hasonlóval fogok találkozni 40en, mint te. 😊

De jó a játék. 😄

A medve nem játék.

j0nNyKa
én egyrõl tudok, de oda most nincsen sajnos felvétel

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DummyBoy
Én most vagyok 33, elvertem kb.: fél aranyat AH-n és van olyan 80 ezüstöm ...

Érdemes eventezni és szivecskézni ... (Ráadásul én nem vagyok valami jó pénzkeresésbõl ...)

És hogyhogy nincs AH?

nem vettem semmit pénzért , most lettem 40-es és összesen van 76 ezüstöm !tehát nemtudom megvenni a következõ skill könyvet....AH nincs nemtudok eladni semmit😄 csóró vagyok! nektek összejött már 1 arany?

Far Shiverpeaksen van valami magyar (akár sg-s) klán?

j0nNyKa
ja

TruBy
Tippelek, a Whiteside Ridge?

TruBy
Hali
Megkaptam a gamet, és érdekelne melyik szerveren vannak most a magyarok?
Kösz az infót.

j0nNyKa
víz alatti gear

PiszkosFred
Amikor eloszor kaptam ilyen emailes authentication-t, akkor az emailben kapott linkre kattintva ket lehetosegem volt. Vagy csak az adott konkret ip-t engedelyezhettem, vagy a teljes tartomanyt. Lehet azota ez is valtozott, nem kaptam azota ilyen levelet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Most 21 percel késönn jött meg az e-mail, és csak 1 cimet enged elfogadni, nem tudom hogyan lehetne tartományt, és igen, most ép 81-el kezdödik az ip cim, de volt mar 84, de 100 fölöttiek is, teljesen változó.
Eddig mindig megjött az e-mail rendesen, most viszont 10-20 percel késöbb, akkor meg már nem fogadja el...
Sziasztok,a Hero lapon, a crafting eszközök alatt ahol csak egy sapka meg egy fegyó van, az kinek/minek a felszerelése?
j0nNyKa
van olyan, hogy tartományt elfogadtatni a gw2 rendszerrel?
másrészt szegény t-patkányos, azok meg 84.x.xxx.xxx-et is adnak neki, meg 145.236.xxx.xxx-et, ekkora tartományokat nem hiszem, hogy be lehet lõni

j0nNyKa
de, biztosan.

Akkor van fény az alagút végén! Gratu neked!

nekem van némi /7 év:_P WOW/ PVE tapasztalat...main tanként és healeként ,de itt elraktak befõttnek....szóval valami nem kóser😊
lehet a csapattársak voltak a gyenge láncszemek?😄

dave9004
Megkérdezhetek pár engineert hogy mely trit lineokat favorizáljátok? (1-2mondatban h miért)
jöhetnek priviben is, csak szeretnék világosabb képet kapni 😊
PiszkosFred
Fogadtasd el vele a teljes tartomanyt, annyira szeles spektrumban csak nem kapod az IP-ket. Vagy de?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

McHaals
ki lehet kapcsolni, volt is ide linkelve valami róla... írni kell supportnak

MadWolf#11626

TDC Geronimo
Nekem is bekéri minden nap. Kicsit idegesítõ az tény. Kikapcsolni nem lehet egyelõre sehol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
ez nem választás kérdése 😊

Ezt hol lehet bekapcsolni? Mert nekem az account oldalon nincs ilyen.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Olyan jó ez az e-mail-es authentikácio rendszer ebben a játékban, örülök, hogy sikerült bekapcsolnom, mivel nem fix ip-m van, igy minden belogolásnál léphetek be az e-mail cimemre, és kattinthatok a linkre, feltéve ha idõben megjön az e-mail, mert ma még 1 percet nem sikerül játszanom, ugyanis mire megjön az e-mail, már nem fogadja el...

Legalább ki lehetne kapcsolni, de persze hogy nem. És még acc managementbe se tudok bemenni mivel ott is ez a remek átgondolt, és tökélyre fejlesztett rendszer üzemel...

Szánalom ez az egész.
j0nNyKa
hja tényleg szép

Hol a csuklya? He? Szégyelled feltenni mi, mert azzal má bûn ronda az egész. 😄 😛

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

A balansz valószínûleg 80-ra van belõve, így ott majd helyreállnak a dolgok, legalábbis más mmo-k esetén úgy volt. Pl. wow-ban kis szinteken elmondható ugyanez ranger-mesmer helyett pl. hunter-mage viszonylatban, aztán van hogy maxon akár meg is fordul a helyzet.

j0nNyKa
ebbõl a kettõbõl gondolsz valamelyikre? (spoilerbe rakom mert nagy)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

penge25
szépséges ez is, láttam egy lvl 80 longbowot áá az mindent visz majd megpróbálom megkeresni

j0nNyKa
szerintem ez a legszebb longbow:

Jelen. Igazándiból a túlélésben csillagos ötös a death shrouddal, condition és bleed stackelõsen játszom, ezeket egyszerre több mobra/ellenfélre terjesztem szét az epidemiccel, de iszonyú sokat kiteolok. Ahogy azt lentebb is írtam észrevehetõen lassabban ölök még flesh golemmel is, mint pl. warrior vagy bármilyen melee prof.
Nem tudom milyen gyors egy minion master, de nem hinném, hogy azzal sokkal jobb volna a helyzet, mivel még az elite skilles flesh golemet is pillanatok alatt lecsapják és ráadásul megvan itt is az a GW1-es dolog, hogy random módon elõszeretettel aggroznak rá a mobok. Kicsit küzdõs így ezek miatt, de nekem nagyon tetszik, gyengének viszont egy pillanatig sem mondanám... sokkal inkább baromi ritkának, mivel alig látni más necrokat. 😄

Ilyen jellegû észrevételeim nekem is voltak, bár a mesmert/rangert nem ismerem, de a necro/warrior vonatkozásában hasonlót éreztem, szóval nem igazán arányos a profok "gyorsasága". Nem mondanám, hogy sokkal nehezebb a nekróval, de conditionöket kell felpakolgatni, kiteolni, szóval inkább hosszabb, körülményesebb a warriorhoz képest, ami meg 2-3 skillbõl üti agyon a mobokat.

Kata
FalseHell végig nekróval játszott a BWE-ken is, és akkor még elmondása szerint elég erõs karakter volt. Most is van egy nekromantája, de nem nyilatkozott, hogy érezne-e különbséget, azaz gyengülést a profession képességeit illetõen.

[/cserf][/fülünyúl]

Omlás
Az elején erõsnek tûnhet de pár szint után azért már nem esnek szét a mobok olyan pikk pakk 😊 legalábbis én ezt tapasztaltam pedig nem vagyok rosszul öltözve. Skill balance meg menet közben fog alakulni úgy is ha soknak érzik majd jön a nerf ha kevésnek akkor a buff. Nekem Necro val kapcsolatban lenen kérdésem mert sok helyen látom panaszkodni a népeket, hogy gyenge. Viszont ehhez képest elég sok necroval találkozok tehát népszerûtlen kaszntnak nem mondanám és akikkel találkozni szoktam azoknál relatíve elég gyorsan hullanak a mobok. Valaki játszik necro val itt a fórumról ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

LeWyTy
Ja lvl25

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DummyBoy
Ranger van eltúlozva 😊

Kata
Egy személyes észrevételem:
Tegnap elkezdtem egy rangert is és meglepõ különbségeket tapasztaltam már az elsõ szinteken is a mesmeremhez képest: mégpedig azt, hogy egy-két lövésbõl/dobásból öl, míg a mesmeremmel már a kezdõszinteken is jóval tovább tartott bármit leölni. Néztem a skilljeit és csak lestem: leoszt 20 sebzést összesen a körülötte álló ellenfelekre, akit eltalál arra azonnal 12(!) vulnerability-t tesz 10(!) másodpercre, valamint eközben a sebzéseknek csak töredékét kapja maga a ranger. Egy hasonló fegyver skillje a mesmernek: 3 vulnerability-t tesz fel EGY ellenfélre azt is 1-2 mp-re, és lerak egy illúziót, aki ilyen 1-2 sebzéseket oszt, tehát nem mérvadó. Most vagy a ranger van eltúlozva kicsit, vagy a mesmerre férne rá némi erõsítés.

[/cserf][/fülünyúl]

Szerintem ne erõltesd ezt a használat account dolgot, mert könnyen többe kerülhet a végén a leves, mint a hús.

Köszönöm!😊

Omlás

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

penge25
szépséges 😊

Kata
Nem tudom, én már 80-as dungeonokat csinálgatok és azokkal sincs gond. Persze, nem laza, mint amikor a mezõn lövöldözünk erre-arra, de meg lehet csinálni mindegyiket. Az ascalonost pedig még tovább gyengítették is vagy egy hete.

[/cserf][/fülünyúl]

Le lehet valahonnan tölteni a klienst, anélkül, hogy regisztrálnék? (csak mert itt kéri a játék kódját is). Le szeretném tölteni addig, amíg nincs kulcsom.

antgecc
Komment a puska témához:
Nekem nincs bajom azzal, hogy a fantasy világ és a technikai fejlõdés közösen szerepel. Sõt, kicsit furcsa is volt az eddigi, megszokott játékokban, könyvekben, hogy több ezer meg tízezer éves történelmekrõl beszélnek, ellenben a technika megáll a lovaskocsinál.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

a.carkey
Ez szerintem az egyik legjobban kinézõ longbow:

... ez pedig rifle:

... hatvan alatt is egész korrekt páncélok vannak:

A medve nem játék.

Értem én, azért tettem idézõjelek közé mert alapvetõen ez egy érzés lehet azok felõl akik tényleg imádják az elõdöt és csalódottak mert nem olyan a kettõ mint az 1 csak szebb gfx-el.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ez nem biztos hogy túl jó megoldás, emailt mondjuk lehet már cserélni, de volt akinek pont ez miatt volt problémája a GW-vel.