Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
Mindent kiszedek a cuccokból, kivétel a mastercrafttól fölfele, így keveset adok el, de az elsõ napokban sodort a tömeg, és vagy 21221212x megcsináltam egy-két eventet, úgyhogy jött pénz.
De mivel nem bétáztam, így nem vágtam a craftot. Rakat dobozt gyártottam armorsmithel, hogy meglegyen a 75. szint. Bár az elején 700+xpt adott egy craft, a végén már nem. Ahogy lett ah, a pénzbõl vettem ingotokat, és hajrá. De nem vágtam, hogy csak egy ideig ad sok xpt, így lazán elkraftoltam 1+ goldot, mire leesett, hogy valami nem kóser. 😊
Aztán kevertem a bronze és a copper ingotot is, és volt, hogy coppert vettem bronze helyett. Aztán be az AHba, és bár eltûnt, pénz nem jött vissza érte. Szóval buktam én is, de még nem vagyok negyven, és szerintem hasonlóval fogok találkozni 40en, mint te. 😊
De jó a játék. 😄
A medve nem játék.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Érdemes eventezni és szivecskézni ... (Ráadásul én nem vagyok valami jó pénzkeresésbõl ...)
És hogyhogy nincs AH?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Eddig mindig megjött az e-mail rendesen, most viszont 10-20 percel késöbb, akkor meg már nem fogadja el...
másrészt szegény t-patkányos, azok meg 84.x.xxx.xxx-et is adnak neki, meg 145.236.xxx.xxx-et, ekkora tartományokat nem hiszem, hogy be lehet lõni
nekem van némi /7 év:_P WOW/ PVE tapasztalat...main tanként és healeként ,de itt elraktak befõttnek....szóval valami nem kóser😊
lehet a csapattársak voltak a gyenge láncszemek?😄
jöhetnek priviben is, csak szeretnék világosabb képet kapni 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Legalább ki lehetne kapcsolni, de persze hogy nem. És még acc managementbe se tudok bemenni mivel ott is ez a remek átgondolt, és tökélyre fejlesztett rendszer üzemel...
Szánalom ez az egész.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom milyen gyors egy minion master, de nem hinném, hogy azzal sokkal jobb volna a helyzet, mivel még az elite skilles flesh golemet is pillanatok alatt lecsapják és ráadásul megvan itt is az a GW1-es dolog, hogy random módon elõszeretettel aggroznak rá a mobok. Kicsit küzdõs így ezek miatt, de nekem nagyon tetszik, gyengének viszont egy pillanatig sem mondanám... sokkal inkább baromi ritkának, mivel alig látni más necrokat. 😄
[/cserf][/fülünyúl]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tegnap elkezdtem egy rangert is és meglepõ különbségeket tapasztaltam már az elsõ szinteken is a mesmeremhez képest: mégpedig azt, hogy egy-két lövésbõl/dobásból öl, míg a mesmeremmel már a kezdõszinteken is jóval tovább tartott bármit leölni. Néztem a skilljeit és csak lestem: leoszt 20 sebzést összesen a körülötte álló ellenfelekre, akit eltalál arra azonnal 12(!) vulnerability-t tesz 10(!) másodpercre, valamint eközben a sebzéseknek csak töredékét kapja maga a ranger. Egy hasonló fegyver skillje a mesmernek: 3 vulnerability-t tesz fel EGY ellenfélre azt is 1-2 mp-re, és lerak egy illúziót, aki ilyen 1-2 sebzéseket oszt, tehát nem mérvadó. Most vagy a ranger van eltúlozva kicsit, vagy a mesmerre férne rá némi erõsítés.
[/cserf][/fülünyúl]
Letölt kicsomagol futtat...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
[/cserf][/fülünyúl]
Nekem nincs bajom azzal, hogy a fantasy világ és a technikai fejlõdés közösen szerepel. Sõt, kicsit furcsa is volt az eddigi, megszokott játékokban, könyvekben, hogy több ezer meg tízezer éves történelmekrõl beszélnek, ellenben a technika megáll a lovaskocsinál.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
... ez pedig rifle:
... hatvan alatt is egész korrekt páncélok vannak:

A medve nem játék.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.