63345
-
Nephin #53262 Pasit is pls :P -
Nephin #53261 Hmm, megjelent, feltételeztem, hogy az entangle miatt, ha mégsem, akkor nem tudom, de megjelent, az biztos. -
#53260 fincsi :) -
Fyndath #53259 -
A fotó viszont -
#53257 Sorry :) -
#53256 Csak, hogy szülessen ma valami értelmes hsz, nesztek:
-
maniac001 #53255 Nephin azt mondta neki kihozta az entangle a thiefet stealthből. -
Fyndath #53254 Úgy tudom nem hozza ki SEMMI, csak látod, hogy merre van (pl a DOT számai mutatják éppen merre van, pont olyan, mint most ez az új WvWvW bug, ahol senkit sem látok) -
#53253 -
maniac001 #53252 Nincs sértődés, tényleg beteg fantáziám van :)
A petem és én elég közeli kapcsolatban állunk :) -
#53251 sry dupe..
Az lemaradt, hogy no offense de eléggé beteg fantáziád van :] bele se merek gondolni mit művelsz a rangereddel meg a petekkel ingame or irl....
-
#53250 250+ paradicsom meg saláta pihen a bankban szal ... -
maniac001 #53249 Aha persze.. és paradicsomot honnan vettetek?
Meg salátát... Szétbontottatok egy sylvari-t? Él még az a kucu imho, és nagyon "elégedett" szerintem :) -
#53248 Rossz az aki rosszra gondol amúgy be lett darálva fasírtgombócnak majd hasznosítva a lávatenger adottságait ez lett belőle
fasírt :)
pár üveg borocska mellet [#pias][#pias] elfogyasztottuk az egyik sziklaszirten közben taglalgattuk a ranger nerfet és az op warriort eközben fortyogott a láva tenger alattunk.... :]
-
maniac001 #53247 Hát a guildwas2.guru-ban is értetlenül állnak a dolog előőt, mert hogy boost kéne nem nerf, de ez van, én imádom a rangeremet, és nem váltanék semmi másra :)
A malaccal mit csináltatok a kép készítés után? nem hinném hogy gasztronómiai felhasználásra került, a többibe bele se merek gondolni :) -
maniac001 #53246 Kösz megvolt. -
#53245 [#eljen][#vigyor] Adja a hangulatot a picsör ;]
#53243:
Ranger nerf para téma: azért annyira nem "OMG" a nerf, hogy rá legyen valaki kényszerítve a kard használatra... Néhol azért elég beteg módon OP a ranger néhol meg suta ez van nincs ezzel semmi baj szerintem. Bőven használható játszható így is úgy is aki meg 6 számjegyű nagy piros számokat akar nézni az keressen más játékot ^^ no offense... ;] -
#53244 nerf ranger.. -
#53243 a szexi ranger termeszetesen en vagyok, omlas a malac, az a tuskes oregasszony meg aki vonszolja maga utan a kardjat, a petem -
kalif #53242 A guildben írták, hogy tényleg csak grafikai bug-ot akartak helyretenni.Hivatalos infót még nem néztem ez ügyben, remélem nem csak kacsa. -
maniac001 #53241 Hol olvastad hogy véletlen volt a shortbow nerf?
Ha véletlen lett volna, nem lett volna benne a patch note-ban. A nagyok kiszámolták, hogy ez úgy unblock 42%-os nerfet jelent, figyelembe véve a haste nerfet és a dmg nerfet. A haste ezzel a változással 33%-os nerf, és további 9% a dmg-re. Van nagy számolás hozzá.
Azért fájó, mert a shortbow egyetlen valamit érő sebzése a crossfire, a többi inkább lassítás, stun meg egy kis mérgezés ami ha távolról kapja az ellen kb 3 sec alatt lejár.
Nephin:
Kipróbáltam a LB/SB pvp-t. Nem rossz tényleg, egy thiefet letettem úgy, hogy ő nyitott stealth-ből és instant 50% HP-mat megette. BTW az entangle nem hozza ki a stealth-ből.
-
#53240 Melyik ki? :) -
Tomyh #53239 Kiegészítő kell majd.Addig ennyivel kell beérni.Lesz sok skill még,lehet majd új Build-et kitalálni..
Azért van lehetőség most is ha nem csak az "életképest" nézzük.
Annyi,hogy Ranged build-el nem játszok.Ahoz van 1 Necro-m:)Így nekem még kevesebb a lehetőség de egyelőre elég is. -
kalif #53238 Állítólag a fórumon írták, hogy csak véletlen volt a shortbow nerf, javítani fogják -
#53237 az a cuni az háziállat vagy ő lesz az ebéd ? -
#53236 csendélet omlás kollégával
-
MaRee #53235 Na jah, én is inkább az RP-s emberkéktől láttam lenézést a sima játékosok irányába, mondjuk én sosem értettem ezt az mmo-s rp-t, Skyrimezés közben én is tök jól beleélem magam a karakterbe meg minden, de mmo-ban ezt nem tudnám megtenni. -
Psychedelic #53234 Én ismertem olyan RP klánt, akik nem Rp szerverre mentek, holott lett volna rá lehetőség, ellenben mindenkit lenéztek, és hülyének tartottak, mert hogy ők miért nem szerepjátszanak egy mmorpg-ben, és nekik szabályaik voltak arra, hogyan kell játszani, elveik voltak, és aki mást gondolt az egy szar alak volt. Engem pl. ott és akkor kifejezetten zavartak az RP-zők. :) -
#53233 Köszi szépen. Szemrevételezem azt a weboldalt, jól.
2 event között megkérdeztem a népet, és egy srác első reakciója az volt, hogy van RP server, és reméli, hogy ez nem az. Valaki más megnyugtatta, hogy ez valóban nem az :-/
Mintha a RP-zők valaha is zavartak volna valakit. -
#53232 -
MaRee #53231 Magyarok szeritnem nem igazán vannak ilyenek ebben a játékban, én speciel wowon kívül sehol nem találkoztam magyar RP guilddel. Ha nem gond az angol, akkor próbálkozz a oldalon. -
#53230 Srácok, szerintetek van RP guild ebben az mmoRPg-ben? (Whiteside Ridge)
Általában kinevetnek a szintezők, amikor rp-zni próbálok velük, pedig ne feledjük, hogy ez a stílus honnan indult. Én pl. a 4-6-8-10-12-20 oldalú kockák dobálásával és karakterem jellemének kijátszásával kezdtem ezt a műfajt, kb 18 éve. -
#53229 Ha a rangert kardozásra szeretnék szoktatni, akkor a bow mégis kinek kell ebben a játékban?
Thiefnek falon átbugolni? -
Susarc #53228 komoly ahogy akkora ivben fordul a srác mint ahogy egy platós Ifa és mégis megver embereket....felteszem a kőltői kérdést akkor azok kik akiket ilyen mozgáskultúrával elver?:D
sirva röhögtem az egész videjón:P -
kalif #53227 jó :) -
#53226 Már késő. Rangert készítettem, úgyhogy marad. Csak túl zöld lett a lelkem. :D -
#53225 No igen. :) (1:28nál!) -
Nephin #53224 Sylvarim van, teljesen oké. De ha nem szereted, ne indíts azt. :D -
HUN Skorzeny #53223 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy lesz lehetőség a közeljövőben kipróbálni a játékot?