63345
  • Omlás
    Konkrétan a játékosok által küldött infók alapján működik a rendszer. Trollok ellen sajnos semmi nem védd de alapjában véve nagyon jó kezdeményezés és elég jól működhet ez idővel.

• Susarc
    ott pont nem az ölés volt a lényeg hanem az,hogy felkészülj a legtöbb szetupra és mivel baszom sok kondi dmg build van...pont az ellenkezőjét értetted:P

az pedig,hogy 2-5 sec alatt lehet ölni hidd el nem egy matyóhimzés számomra is! borzalmasan gyorsak a csaták és nagyon nem az igazi igy....

most megint nyomtam pár spvp-t hosszú kihagyás után,de ismét megkellett állapitanom,hogy csak akkor tudsz igazán profitálni belőle ha a 2 zerg egymás mögött a másik által elfoglalt területeket szedi vissza és szétkaszabolja a leszakadókat....totál röhej az egész igy!:S:((
    nagyon "vicces",hogy pont azokat teszik faxra akik próbálnának agyalni tehát védekeznének, vagy ellentétes pontokat foglalgatnának,de éppen ezek akadnak bele a no skill zerglingekbe és esnek 3 felé záros határidőőn belül:)
  • Running
    Kipróbáltam www most már fasza.
  • Zomil
    Hát eddigi tapasztalatom alapján a condi dmg is éppugyanolyan jo pvp-ben, rangerként nagyon könnyü kite-olgatni az ellenfelet arra a pár másodpercre amig a dot-ok megteszik a hatásukat.

"akinek minimális agya van a PVP-hez erre is felkészül és nagyon nagy balgaság csak erre épiteni egy buildet!"

Értem szoval aki nem olyan klassz-t választ ami 2másodperc alatt tud ölni az már hülye :D

Elég tapasztalatom van pvp-ben(inkább pvp játékosnak vallom magam, mint pve-nek, gw1-ben is rengeteg idöt töltöttem pvp-vel, de más játékokban is), h meg tudjam állapitani melyik build jön be nekem legjobban :)
    Szerintem egyáltalán nem életképtelen a condi dmg, csak ügyesen kell használni.
  • Running
    Update Notes - October 11, 2012:
    General
    Fixed a recently introduced issue that could cause some players to getting stuck in loading screens primarily during PVP matches
    Fixed a recently introduced issue that could cause some players to not see other characters models
    Restored Asuran head sizes to the size selected during character creation
    Fixed a bug with the Asuran character creation head size slider
  • BEAST #53337
    A balta még mindig nem melee fegyver :)
  • Susarc
    a kondi build szart se ér pl. a warrior ellen....én 2 skillel szedem le sőt egy 3.-al van 5 sec teljes immunitéásom is és ugye edzidő közben mig te azzal szenvedsz,hogy vársz a kondi dmg-re három fele vág a warri.....

akinek minimális agya van a PVP-hez erre is felkészül és nagyon nagy balgaság csak erre épiteni egy buildet! véleményem szerint acondi dmg csak pve ben életképes!

lehet amúgy nagy pvp reform kéne,mert 5 másodperc alatt nagyon sok klassz képes eltüntetni egy másikat....2vs1 nél pedig egy szempillantás egy játékos....

az A net terve,hogy viszonylag hosszú csörték lesznek nem igazán jött be....
  • kalif
    Picit nekem furcsa rangerből melee karit csinálni.Nálam be van rögződve, hogy ott a kezében az íj :)
  • Zomil
    nem értem kondi dmg-re miért kell a shortbow-ot eröltetni, amikor a legjobb condi dmg eléréshez axe+torch kell, azt semmi nem fogja überelni, bár véleményen szerint nem árt hozzá berakni még legalább 1trap-et is, és egyböl nem okoz gondot :)
    Legalábbis én pár napja kicsit nekifeküdtem spvp-nek és 1v1-ben nem igazán volt gondom(igen, még a thief-ek sem tudtak megbaszni :D). Legnehezebben dolog warriorral és a mesmerrel van, azokat nem könnyü elverni.
  • kalif
    Rangerként kipróbáltam a WvW-t full exoticos dmg/crit -es Berserker's gearben, a traiteknél is critre és dmg-re mentem. Kiváncsi voltam a sebzésére. Háááát nem voltam elájulva.Eddig is tudtam, hogy a ranger nem sebez iszonyat nagyot, ez még annál is kevesebb volt, egy warriort és legfőképp egy guardiant megkarcolni sem tudtam igazán. De a light kasztok képviselőibe se tudtam elég dmg-t tolni.Hozzáteszem azért nem vagyok kezdő játékos, azt hiszem elég jól ismerem a kasztomat, stb.
    Másik megoldás a condi build, de mint tudjuk a shortbow elég nagy nerfet kapott ...
    Azon gondolkozom, hogy indítok egy másik karit is, míg a rangert feljavítják :D
    Mesmeren és warrioron gondolkozom...Mesmert nagyon nem ismerem, esetleg pár tanács build kezdésnek jól jönne.WvWvW-n milyen ? PVE-ben könnyen lehet vele haladni ? Több ellenféllel elbír ? Warriort tudom, hogy brutál, de mass pvp-ben is megállja a helyét ? Köszönöm !
  • penge25
    Az a baj ahogy látom ezt akárki átírhatja, mármint az időt, sry a Desosoktól én áttudtam, csak nem tudtam mire jó a funkció :(
  • penge25
    De ez most csak egy szerver sárkányainak spawn idejét mutatja? Tudom be lehet állítani minden szervert, de nekem úgy tűnik azok nem működnek jó.
  • SANTANTICA #53330
    uccu neki!!!!

• Omlás
    Nos Shatternél relatíve pontos elindult a pre event és kb jól is mutatja a timer.

Minimális csúszás van de nem vészes.
  • Susarc
    ez de zsir!
  • Omlás
    Ha volt már akkor sry :)

Dragon spawn timer

Persze nem atom óra de akár még hasznos is lehet most tesztelgetem mennyire megbízható/használható.
  • BEAST #53326
    Az egy jotun greatsword, a norn területeken elő hegyi óriások használnak ilyeneket. Az egyik norn mapon karma vendortól lehet venni is.
  • Jagi
    A Tetsusaiga-t honnan? :)
    cépp
  • miki30246
    Az a fiú nagyon néz téged az első, és második képen a háttérbe.
    Amúgy jól néz ki a karaktered.
  • Susarc
    gyakujem!:P
  • BEAST #53322
    Ghastly Greatsword, Ascalonian Catacombs egyik tokenért vásárolható cucca.
  • Susarc
    mi a neve a GS nek?
  • Oriza
    Hm, emlékeztet kissé a GW1-es karidra (nyilván nem véletlenül), de azért tetszős
  • Running
    ÁRULÓ!
  • BEAST #53318
    Csak kamukardod van :p
  • Running
    Hát én sokkal szebb vagyok:))))
  • Kata
    Nem csak a wvw szórja durván a karmát, és én is elköltöttem már vagy 320ezret.
    Most ez a szerelés a lieblingem

Meg szereztem éjjel világítós kardot, hogy ne féljek a sötétben :)
  • Susarc
    igen wvw durván szórja a karmát,de csak pár órát voltam még bvennt
  • Jockey
    40%
  • Jockey
    hat, ugye az akerdes mit csinálsz, nekem kb 210k karmam van es 40 a mapfelfedezés, ha wvw-tél volna spvp helyett semmi gondod nem lenne..:-)
  • Nephin
    Hancutól mit vársz? :D
  • Running
    Reggeli briós és kakaó mellé:
  • a.carkey
    A játék indulásakor azért gondolom te sem este 10 és éjfél között voltál fent két órácskát? :D

(Én sajna hasonló kondiciók miatt úgy heti 1x tudok belépni, és akkor is max. 4-6 órára, ami vagy szombaton vagy vasárnap történik meg. Sőt, volt egy hét az indulás óta, amikor egész héten át 1x léptem fel egy screenshot apropójából. Na pl. ezért is örülök, hogy nem havidíjas a dolog.)
  • Susarc
    de persze ahogy olvasom tőled az a másik fajta end gear hamarabb is meglehet,de én jól elvagyok a magic find rare-mban:)
  • Susarc
    én a karma gearről beszéltem:P magamhoz tudok viszonyítani/pre release óta játszom/ és mivel szinte semmire nem költöttem belőle szintezés alatt és most van 60 ezer és a full szet azthiszem 200k azért írtam az 5 hónapot:)
  • ktm99
    Azt nem tudjuk, hogy Susarc mire gondolt end game gear alatt, feltetelezem legendary weapon is benne van a szamitasaban, az pedig nem 2 het.
  • MaRee
    A Lotro kikéri magának, fénykorát éli :D
  • Running
    Index címoldal, beszartok: Link
    "Keleti szél fúj az online szerepjátékok világában. A csúcson már túl levő, de még mindig óriási játékostáborral rendelkező World of Warcraft humanoid pandákkal és kínai mitológiával felturbózott kiegészítővel próbálja megerősíteni a királyságát, míg a legújabb trónkövetelő, a Guild Wars 2 Dél-Koreából szintén enyhe távolt-keleti, mangás beütésű környezettel áll neki a trónfosztásnak. Sikerülhet neki, amibe belebuktak a Gyűrűk ura, Conan, a Warhammer és a Star Wars világában készült játékok is?"
  • penge25
    Nem tudom mi számít rendes játéknak, de én családos ember lévén minden nap este 10 és éjfél között vagyok online. A game megvan a játék indulása óta, ez idő alatt ennyi befektetett energiával megvan két craft maxon, a lvl 80, 50+% map felderítés, és CoF-ból megvan a teljes dungeon set, a longow, shot bow. Szóval túlzás amit írtál, itt elég könnyű exo geart szerezni. Egy full 1-2-3 explorer run CoF-ba guilddel 1 óra kb vagy ha nagyon újoncok vannak akkor 1.5 óra. Mivel egy teljes runért(3 út) 180 tokent szerzel, így 10 nap alatt megvan armorral, fegyóval minden, hogy napi 2 órát játszol.
  • DarkBlade
    Működik.
    authentikátor