63345
  • Zomil
    szerencsére ráérek, de nagyon sokan sajnos nem.
  • zsakosfrodo2
    Lehet, hogy nem ér rá. Például ha most vissza kellene utaznom koliba vonattal, akkor én se tudnék ott lenni. Nem értek egyet én se az egyszer-az-életben eventekkel.
  • TDC Geronimo
    Biztos mert olyan ószom lesz :d

Nem érsz rá? :y
  • Zomil
    Én azt nem értem miért EGYSZERI event??? GW1-ben az ilyen fontosabb eventek 1napig 3oránként mennek, itt meg szivatnak azzal, h csak 1szer van lehetöség ilyenre.
  • TDC Geronimo
    Act 2 of the Guild Wars 2 Halloween event is live – enjoy the festivities! DO NOT MISS Act 3 of Shadow of the Mad King which kicks off at the lion statue in Lion’s Arch at noon Pacific (12:00 PM Pacific Time/19:00 GMT) on Sunday, Oct 28 with a very special, one-time only surprise!

Milyen clusterfuck lesz ott a szobornál :y
  • MaRee
    stage 2 van ma.
  • Fyndath
    Újraindítottam a gépet, most engedte, pedig mindvégig jól csináltam, nem először csináltam ilyet.

Az Attend the Party, és a Mad King's World negyedik része Act 3tól lesz elérhető.
  • AntiHero
    Act 3 ma van?
  • Ében
    Holnap tudod befejezni, akkor jön az utolsó rész. Az "Attend the party" is holnap lesz elérhető.
  • hunterrop
    az "its a mad kings world " acsihoz fel kell jutni a clock tower tetejere? mert már mindenhol voltam de csak 3/4.

A másik meg, h az "attend the party " acsihoz mit kell csinálni?
  • TDC Geronimo
    " jel után kell egy szünet és utána kell a -testVerticalFov. Akkor nem ír hibát.
  • Fyndath
    Pontosan úgy csináltam, még ki is ctrl+c ctrl+vztem, úgy is hibát ír.
  • DummyBoy
    Teleport, flying, perma swiftness, perma quickness, stb,stb ...
  • DarkBlade
    Connection error -al kit boldogit most a game?
  • Yossarian
    milyen csalásra célzol?
  • AntiHero
    Meg ugye a nyíltan csaló Deso. (RUIN) guild. ...
  • TDC Geronimo
    Mert rosszul írod be. Amit linkeltek ott szájbarágósan leírja hogyan kell.
  • Fyndath
    Miért van ez, hogy amikor beírom hogy -testVerticalFov a "D:/blabla/GW2.exe" után, akkor kiírja hogy érvénytelen elérési út?
  • TDC Geronimo
    Nézd meg a képeket és rájössz :p
  • penge25
    Ez a FOv tulajdonképpen arra jó ha 20"+ os monitorod van, akkor nagyobb területet láss bea játékból?
  • TDC Geronimo
    Elnézve képeket nagyon jó lett. +1 Anetnek ismét amiért figyelnek a játékosokra
  • Running
    Topik fejlesztés alatt.
  • Lemming
    Arborstone is nighcapper francia, talán durvább mint VS, lehet oda oszlottak el páran annó a queue elől. Sajnos deso megint velük van most, nem is logolok be.

Más:
    Nekem most el van csúszva a fórum szövegdoboza meg az egész fejléc. Másnál is van ilyen baki?
  • Running
    Egyre több szerveren megy a nightcapping, azok a full popos szerverek vannak elől, ahol a legnagyobb az éjszakai 23:00-06:00 aktivitás.
  • a.carkey
    Abbahagyták a Kanadaiak, vagy hogyhogy csak másodikak a franciák? :D
  • Running
    A fov-ot nagyon dícsérik, itt vannak az előtte utána képek + hivatalos topik:
    link
  • Running
    WWW állás:
  • Running
    FOV (Field of View) Changes Beta Test
  • Running
    Ez az event nagyon jó lett. A clock tower, a pvp terület, meg a dungeon is. Rég láttam ilyen igényes halloween kiegészítést. Azt ACT 2-es back pack is nagyon fasza. Alig várom a maradék 2 fejezetet.
  • Zomil
    Volt egy kis idöm benézni a játékba...hát basszák meg ez az ugrálos iszonyat nehéz :D
  • Ahet
    SPOILER! Mad King's Clock Tower Jumping Puzzle
  • Warrika
    van 1 eladó accom lv80 as elementel 8goldal 400 as jeweller alap áron ha érdekel valakit várom az ajánlatot kb féláron viheti mint a bolti:)

Nekem annyira nem jött át így másfél hónap game után se úgyhogy jobbnak látom túladni rajta amíg még valaki elviszi:) lécci vigyééétek: D
  • McHaals
    na beszéltem bimbivel, hátha tud valamit segíteni ez ügyben... a lepényhal meg utoljára
  • McHaals
    itt készültem a 4 napos maratonra (hétfőn-kedden itthon maradok) és erre ez fogad... egy pöttyet ideges vagyok
  • McHaals
    na köszi a megértést, erre van szükségem éppen most
  • TDC Geronimo
    olcsó húsnak híg a leve
  • McHaals
    fasza, a bimbikétől vásárolt accountomat felfüggesztették, mert valószínűleg lopott kártyával lett vásárolva. na ennyit erről az írástudatlanról.
  • McHaals
    folyamatosan connection error... mi a tököm van már
  • Shaenis
    Tényleg azzal érdemes kezdened, amelyik a legszimpatikusabb.

Amúgy eddigi tapasztalataim alapján (mind a 8 kasztot felhúztam már valameddig), ha easy módban akarsz kezdeni, akkor guardian, warrior, vagy ranger. Az alapján mondom ezt, hogy ezekkel volt a legkönnyebb alacsony szinten egyszerre több ellenfelet és/vagy veteránt (akár nálad pár szinttel erősebbeket is) elintézni. Nyilván bármelyik kaszttal meg lehet tenni, csak nem mindegy hogy mennyi idő alatt és mennyi tornázással (kiteolással).
  • Shaenis
    elég másolni, én is igy tettem át az új gépemre a régiről