63345
-
#53869 szerencsére ráérek, de nagyon sokan sajnos nem. -
#53868 Lehet, hogy nem ér rá. Például ha most vissza kellene utaznom koliba vonattal, akkor én se tudnék ott lenni. Nem értek egyet én se az egyszer-az-életben eventekkel. -
#53867 Biztos mert olyan ószom lesz :d
Nem érsz rá? :y -
#53866 Én azt nem értem miért EGYSZERI event??? GW1-ben az ilyen fontosabb eventek 1napig 3oránként mennek, itt meg szivatnak azzal, h csak 1szer van lehetöség ilyenre. -
#53865 Act 2 of the Guild Wars 2 Halloween event is live – enjoy the festivities! DO NOT MISS Act 3 of Shadow of the Mad King which kicks off at the lion statue in Lion’s Arch at noon Pacific (12:00 PM Pacific Time/19:00 GMT) on Sunday, Oct 28 with a very special, one-time only surprise!
Milyen clusterfuck lesz ott a szobornál :y -
MaRee #53864 stage 2 van ma. -
Fyndath #53863 Újraindítottam a gépet, most engedte, pedig mindvégig jól csináltam, nem először csináltam ilyet.
Az Attend the Party, és a Mad King's World negyedik része Act 3tól lesz elérhető. -
#53862 Act 3 ma van? -
Ében #53861 Holnap tudod befejezni, akkor jön az utolsó rész. Az "Attend the party" is holnap lesz elérhető. -
hunterrop #53860 az "its a mad kings world " acsihoz fel kell jutni a clock tower tetejere? mert már mindenhol voltam de csak 3/4.
A másik meg, h az "attend the party " acsihoz mit kell csinálni? -
#53859 " jel után kell egy szünet és utána kell a -testVerticalFov. Akkor nem ír hibát. -
Fyndath #53858 Pontosan úgy csináltam, még ki is ctrl+c ctrl+vztem, úgy is hibát ír. -
#53857 Teleport, flying, perma swiftness, perma quickness, stb,stb ... -
DarkBlade #53856 Connection error -al kit boldogit most a game? -
#53855 milyen csalásra célzol? -
#53854 Meg ugye a nyíltan csaló Deso. (RUIN) guild. ... -
#53853 Mert rosszul írod be. Amit linkeltek ott szájbarágósan leírja hogyan kell. -
Fyndath #53852 Miért van ez, hogy amikor beírom hogy -testVerticalFov a "D:/blabla/GW2.exe" után, akkor kiírja hogy érvénytelen elérési út? -
#53851 Nézd meg a képeket és rájössz :p -
#53850 Ez a FOv tulajdonképpen arra jó ha 20"+ os monitorod van, akkor nagyobb területet láss bea játékból? -
#53849 Elnézve képeket nagyon jó lett. +1 Anetnek ismét amiért figyelnek a játékosokra -
#53848 Topik fejlesztés alatt. -
Lemming #53847 Arborstone is nighcapper francia, talán durvább mint VS, lehet oda oszlottak el páran annó a queue elől. Sajnos deso megint velük van most, nem is logolok be.
Más:
Nekem most el van csúszva a fórum szövegdoboza meg az egész fejléc. Másnál is van ilyen baki? -
#53846 Egyre több szerveren megy a nightcapping, azok a full popos szerverek vannak elől, ahol a legnagyobb az éjszakai 23:00-06:00 aktivitás. -
#53845 Abbahagyták a Kanadaiak, vagy hogyhogy csak másodikak a franciák? :D -
#53844 A fov-ot nagyon dícsérik, itt vannak az előtte utána képek + hivatalos topik:
link
-
#53843 WWW állás:
-
#53842 FOV (Field of View) Changes Beta Test -
#53841 Ez az event nagyon jó lett. A clock tower, a pvp terület, meg a dungeon is. Rég láttam ilyen igényes halloween kiegészítést. Azt ACT 2-es back pack is nagyon fasza. Alig várom a maradék 2 fejezetet. -
#53840 Volt egy kis idöm benézni a játékba...hát basszák meg ez az ugrálos iszonyat nehéz :D -
#53839 SPOILER! Mad King's Clock Tower Jumping Puzzle -
Warrika #53838 van 1 eladó accom lv80 as elementel 8goldal 400 as jeweller alap áron ha érdekel valakit várom az ajánlatot kb féláron viheti mint a bolti:)
Nekem annyira nem jött át így másfél hónap game után se úgyhogy jobbnak látom túladni rajta amíg még valaki elviszi:) lécci vigyééétek: D -
#53837 na beszéltem bimbivel, hátha tud valamit segíteni ez ügyben... a lepényhal meg utoljára -
#53836 itt készültem a 4 napos maratonra (hétfőn-kedden itthon maradok) és erre ez fogad... egy pöttyet ideges vagyok -
#53835 na köszi a megértést, erre van szükségem éppen most -
#53834 olcsó húsnak híg a leve -
#53833 fasza, a bimbikétől vásárolt accountomat felfüggesztették, mert valószínűleg lopott kártyával lett vásárolva. na ennyit erről az írástudatlanról. -
#53832 folyamatosan connection error... mi a tököm van már -
Shaenis #53831 Tényleg azzal érdemes kezdened, amelyik a legszimpatikusabb.
Amúgy eddigi tapasztalataim alapján (mind a 8 kasztot felhúztam már valameddig), ha easy módban akarsz kezdeni, akkor guardian, warrior, vagy ranger. Az alapján mondom ezt, hogy ezekkel volt a legkönnyebb alacsony szinten egyszerre több ellenfelet és/vagy veteránt (akár nálad pár szinttel erősebbeket is) elintézni. Nyilván bármelyik kaszttal meg lehet tenni, csak nem mindegy hogy mennyi idő alatt és mennyi tornázással (kiteolással). -
Shaenis #53830 elég másolni, én is igy tettem át az új gépemre a régiről