Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem! Átmentem ahol Te is vagy, elvileg😊

Nem is kell sietni nincs havidíj😊
Én ma szinte csak craft-ra mentem rá.

Ja látom maradtál ott azon a szerveren😊

Én is még csak most fejeztem be az elsõ területet Char-al (pedig sokat játszottam), mindent alaposan végig nézek, most 2.zóna felénél járok és mikor kizoomoltam a térképen, mondom atyaég még mennyi minden vár felfedezésre, hatalmas a térkép és még a Cantha meg Elona területei bent sincsenek, gondolom azok majd kiegészítõkbe (remélem).

j0nNyKa
nagyvarosokban a trainerednel ahol a konyveket is veszed

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PVE-en,hogy lehet reszetelni a traits pontokat?
Most jött ki új nvidia driver, letöltöttem de különbséget nem érzékelek, igaz én laptopon játszom mediumon.

Iszonyat mit tud ez a játék.Minél többet játszok vele annál jobban tetszik lol

jaja pont azt nem értettük a haverral/neki volt most gw2 bemutató😄/ hogyan nyomhatom a WW-t mikor nem is azt az Elite skillt választottam😛 amúgy ez a tolvaj valami atomgeci PVP-ben! áll a csóka a basen odamegyek megcsapkodom közben kirakom a teleportot elkezdem lehuzni az objectrõl utánnamjön,mert ÖLNI KELL ugye😛 pakk beportolok a bázisra elfoglalom és kinyirom a gyereket! ISTEN király😄 bele is szerettem egybõl😛😊 és nagyon jó,hogy nem kell minden karit egyesével "Grand Marshall-ra" húzni hanem egybe megy a spvp rang!

Green Man Gaming-en 54.99 euro - 25% ezzel a kóddal: GMG25-1BW0K-K1A3G, azaz kb. 12.000 Ft
GMG

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Warritól -Whirling Axe, szóval érdemes kiszemelni egy áldozatot aminek jó skill-je van és arra rá "cápázni"😄
Necro-tól Fear de a többit már nem tudom.
TDC Geronimo
Pár szó a várható új contentekrõl

"No need to buy them, Gw2 will feature consistent free content updates and in-game events going forward. Our goal is to make it so you get more from Gw2 for free than you get from a game you pay a subscription for.
On top of a large amount of free bonus content, we will be expanding on offerings in the Black Lion Trading Company going forward, as well as be doing large-scale expansion content down the road.
We’ll cover a lot of the details on the kind of support and plans we have in place over the next month or so on the Gw2 blog and with our press partners.
We do appreciate that you’d like to buy lots of new content, but we’d prefer to give a lot of it to you for free, cause that’s what we think a responsible MMO company does!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jaaaaa akkor az nem olyan lopás,mint pl. a zsebmetszés,hogy elszedsz pár rezet az ellentõl.....jópofa akkor azt bekell biflázni klasszonként😄

Attól függ, hogy milyen prof (class)-tól lopod a képességet. Thief-tõl lesz még egy Stealth, Rangger-tõl az Elite skill az a fa, a nevét már nem tudom. Egyéb lények pedig itt:wiki
8-10k-ért vennék accountot! aki csalódott és eladná privizzen! thx!

Thiefek! az F1-es skill ami alapban a steal....az randomban adogatja a képességeket? vagy függ valamitõl,hogy mikor mit ad be? sry a nab kérdésért,de egy órát toltam Bg-n /jaaa kurvajó,hogy egyben nõ a pvp rang minden karidnak😛/ és nem jöttem rá,hogy most az random vagy csináltam valamit,hogy mérgeztem vagy zsebmetszettem😛😊

LeWyTy
Nagy karriered volt<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

j0nNyKa
kapható megint, és hackerek miatt nem volt kapható

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Most nem is kapható, majd talán jövõhéttõl lesz. Furcsa módja az idõhúzásnak, hogy elkerüljék a szerverek túlterhelését, picit alábecsülték az érdeklõdést...

bowden
Ha valakit érdekel eladó acc írjon privátot. Van rajta egy 51es elementalist.

Hol a legolcsóbb most a játék? Dobozos / letöltõs is érdekel.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

dave9004
szóval sehol egy high engineer? vagy pvp edzett aki megosztaná tapasztalatait a traitekkel 😊?
Persze aki kivárja,hogy lemenjen az elõfizetés.Én otthagytam Swtor-t 2 hónapig feltöltve és napok óta be se jelentkeztem😄
Nem azért mert az rossz hanem azért mert ez egy Epic game egyszerûen nem érdekel semmi más képtelen vagyok más játékra még gondolni is-.-
Tiszta 6 évvel ezelötti GW1-es feeling,profi😊

Win8-al egyébként,hogy mûködik Gw2?Valaki használja azon?

TDC Geronimo
2 hét alatt kevés egy pc exkluzív játéktól? Legyünk már egy kicsit reálisak.

Mondjuk állt ám 1 hétig az eladás nem lehetett venni.Sokak még végig tolják az elõfizetésüket más játékban és késõbb jönnek aztán nem is biztos,hogy mindenki még ismeri.
Számos más dolog is lehet amiért nem ugrott fel az egekbe az eladások.
Fizetés is hónap végén van,konzolra nem jött,azért egy D3 megelõzte GW2-t amire sokan beruháztak meg különben is nem olyan már mint régen mindenkinél,hogy csak úgy elõrántok 14 ezret egy játékra.
1 éven belül ez lesz 3× ennyi minimum az eladások.

Sokan várnak trial-ra pont a felsorolt játékok vásárlása miatt már kicsit óvatosabbak.
Ez így elég kevéske. Olyan 4-5 milliós eladásra számítottam. Fõleg úgy hogy sok csalódott felhasználó van a piacon.(Diablo 3, BF3, az idei MMO-k, kevés minõségi játék) Gondoltam erre majd mindenki ráugrik és megveszi.
Több játékban a chaten az folyt, hogy na majd a GW2, a GW2 majd milyen jó lesz. Ehhez képest keveslem a vásárlókat...
Mindegyik prof életképes de nem feltétlen kell 1v1-ben mindegyiknek verhetetlen lennie. Thief OP sPvP-ben (legjobb 1v1-ben) de Tournamet-en meg semmit se ér.
Én imádom a necrot sPvP-ben, tény, hogy csak a condition necro életképes, de ha az megfelelõ buildel megy, semmi nem állitja meg. Lehet burst dmg-e nincs, de pár mp elég ahhoz, hogy egy complett csapatot szana szét dotoljon, és azért hamar megeszi õket a dot. Annál meg nincs is szebb, amikor engem dotolnak, és 2 mp múlva 25ös bleed stack szedi szét az ellenfelet, vagy amikor a guardian szét buffolja magát, és egy gombnyomás és le is szedtem õket, cserébe pedig megkapta a játék kb összes debuffjat. 😊
Sokáig én is szenvedtem necroval, pedig ugyanigy condition necrot toltam, szétvertek nem birtam le dmgelni õket, de kis variálás a traiteknél, Sigil, Runa cserék, meg sok game, és már hullanak az ellenfelek mint a legyek. Már eszembe sincs más karival játszani, az az érzés amikor már majdnem meghal az ellenfeled a sok dottól, és tudja hogy se elfutni nem tud mert a dot megeszi, se megölni nem fog már tudni, és csak ide oda toporog, felbecsülhetetlen. 😊
Hivatalos fórum is tele van necro sírással, de ha pvpzek, és látok necrot, 10-bõl 9-nek fogalma sincs arról mit is csinál, vagy mit kéne, és olyan necro buildeket láttam már, hogy csak fogtam a fejem, hogy ezzel most mit akar.
Hát játszhatod csak mint ranged ha jól tudsz helyezkedni és jól megy a kite de 1 melee build mellé lehet nem jön rosszul😊
Én biztos így mennék pvp-re ranger-el,hogy legyen egy közelharci build ami nem kifejezetten dps hanem inkább valami CC,evasion build ami csak szinte blokkra/kitérésre alkalmas és váltogatni sokszor mikor kell.
Nem játszok itt ranger-t csak harcolok ellenük és elég sok vált fegyvert azt észrevettem.
Amiket felsoroltál osztályokat azok meg pont az ellenkezõje.Kigyúrva melee-re és vált ranged-re.
Guard kivételével persze.
Nem akarok beleszólni a játékodba se megváltoztatni de általában ha távolsági karaktert elkap egy malee és nem tudod lerázni akkor abból gond szokott lenni,ez van ez együtt jár a ranged class-al.

dave9004
huh. ilyen buildes traites tapasztalatai nincsenek engineernek? egyelõre alchemy-firearm traiten van 10-10 pont. de elolvasnék szívesen egy magasabb engi tapasztalatait 😊 vki?
MrStokes
Vigasztaljon, hogy sokak szerint a nekro is eleg gyengusz spvp-ben.
Sok skill/trait/fegyver bugos, ertelmetlen vagy csak elegtelenul mukodik.

Burst dps-e nem nagyon van, azokkal a fegyverekkel amiket elvileg direkt dmg-re (kvazi burst dps) es nem condition dmg-re talaltak ki, azok meg elegge le vannak maradva mas profession-ok burst dmg-etol. Cserebe a condition dmg-ekre nem hatnak a trait-bol szerezheto dmg bonusz-ok... 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Ez az összes eladott mennyiség. Mitõl ne lenne benne az

Gondolom ez a 28.-a óta eladott mennyiség, és ebben nincs benne a pre-purchase vásárlók tábora, ami tudjuk hogy több mint 1 millió.
Mondjuk inkább reméltem hogy a ranger az ranged kaszt. ha melee-t akarok akkor ott a warrior, guard meg thief (de nem akarok).
TDC Geronimo
"NCsoft has just announced that the recently launched Guild Wars 2 has sold over two million copies. The record was reached shortly after sales resumed earlier this week. Sales were originally halted shortly after launch when the studio was overwhelmed with more players than they anticipated, which caused problems with server stability."

PiszkosFred
Igen, szep es egzotikus ugy amblokk a set, csak a vallast kell szoknia az egyszeri skinhez szokott szemnek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kilépek és Login képernyõn megadom az automatikus indítást akkor beenged de egyébként nem.Érdekes de így megy
Igen a vállas kicsit érdekes, ha esetleg találok vmi szépet azt lehet cserélem, de a többi része nagyon bejön. Esetleg a PvP-s seer mask jo lenne még a sapka helyett.
PiszkosFred
Eloszor azt hittem, egy wasp all mogotted... de nem, az armor resze az 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ez csak az elõörs volt , még kb 30-an jöttek kicsit lemaradva és tapostak át rajtam😄

Nincs most szerver,nem lehet belépni?Szürke a Play gomb:/
wvw far Shiverpeaksen😛😊)

Ja egyébként felhívtam support-ot beszéltem Apex nevezetü GM-al aki "természetesen" account gondban nem tud segíteni.Az account team-el nem lehet beszélni hanem csak mail-ben vagy ticket útján.
Adott mindent hova írjak,kit keressek.Kezdhetem elölrõl az egészet😄
Mondjuk már nem érdekel lehet hagyom a francba.Egy levelet elküldtem ha nem válaszolnak csesszék meg én befejeztem.

Azért elég érdekes, hogy az az armor kinézet, amit pvp-ben kb rank 60 körül lehet megszerezni, azt tailor 225-on kraftolja...
Me0w
A warrior kesztyu egyebkent, ami nekem tetszik belole, a tobbi olyan tulzo, legalabbis heavynek.

Together we'll fly someday...

Penzbe is megeri, amikor elkezdtem farmolni a setet voltam 16 goldnal, most vagyok 40-nel.

Csak ezt csinaltam, sot ugy vasaroltam az Unidetnfied dye-t mintha cukorka lenne szoval meg az a 40-en is lehetne tobb.
Ok köszi.

1380 a teljes set.

Minden nap elso kor 30 token utana csak 20.

Durvan 65 kor.

Konnyu partyt talani nagyon sokan farmoljak, es az adott ut(3 valaszthato resz) is eleg konnyu.
Micsoda?Olyan assaulter Ranger-em volt,hogy csak lestem😊

Me0w
A teljes set 1380 token, napi elso run 30, utana 20 token, kb. 60 run a set.

Together we'll fly someday...