63345
  • moNTo
    15 perc alatt semmit, de abszolút semmit nem lehet megtudni erről a játékról. Ha szereted a GW1-et (ami egyébként távolról sem mmo), talán ez is megérdelne annyi időt, hogy legalább a felszínt megkapargasd (ami néhány nap legalább)...
  • Kheled
    Én nem szeretnék részletes indokot mondani, hogy én pl miért válok meg tőle. Sokat játszottam a játékkal (100% felfedezés, 80as kari stb), anno nagy gw 1 fan voltam ,de a 2 nem igazán jött be, és most nem a grafikát meg egyéb dolgot veszek figyelembe, hanem amivé vált sztori, technikai és helyszín szempontból (nekem ez sok). Persze tökéletes MMO, szép is, nincs havidíj és el lehet lenni vele ha nagyon akarsz, de sajnos kár erőltetni ha számomra nemtud jó hangulatot biztosítani, mint amit pl az első rész tudott. Oh és WoW? azt soha:)
  • AntiHero

• Newfronter
    Mondjuk én titokban számítottam arra, hogy nem minden GW1-es játékosnak fog bejönni. Én azzal nem játszottam. De az a játék úgymond full insta volt, és az más érzetet, játékélményt adhat egy embernek mint ez. Egy MMO más, és sokaknak ez nem jön be, de engem pl. motivál illetve mindig visszahúz ha abba is hagyom, mert itt mindig van valami cél.
    Egy Borderlands 2-ben pl. vagy akár egy Assassin's Creed-ben egy idő után nincs miért játszani, még ha hosszú is a játékideje, de itt folytonosan van valami, ami megmozgat.
  • sikerb
    Én speciel világ életemben egy mmo-val játszottam a GW1-el és imádtam, éppen ezért nagy izgalommal vártam ezt is, megvettem, és semennyire nem nyűgözött le, kb 15 percet toltam, és azóta hozzá se nyúltam.....viszont a GW1-el még mindig szivesen játszom. kb ennyit tudok elmondani... :)))))
  • dave9004
    én megtartom, bár egyelőre nálam is pihen egy ideje lassan egy honapja nem tudok eltölteni fél óránál többet bent, de be sem lépek. de nemtom miért, hangulatom nincs most hozzá, de eladni fölösleges.
  • Newfronter
    Esetleg vissza csábította őket a "nagy" WoW. Még egy érvnek azt tudom felhozni, hogy maga mint műfaj, az MMO nem jön be nekik.
  • Zomil
    Egy olyan mmo-t ami folyamatosan kap uj contentet és nem kerül havonta pénzbe? Hát látod ez egy jo kérdés :D
  • Newfronter
    Szerintem maguk sem tudják pontosan.
  • Dobronski
    miért adja el mindenki? :(
  • Running
    The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni, jelenleg még 3 hely áll rendelkezésre. Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
    Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Link
    .........................................................................................................
    Elvárások:
    - 18+
    - csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés
  • Kheled
    Nekem is van még 1 eladó account akit érdekel. 7000ft
  • Newfronter
    Éjszakai update tartalma részletesen. (November 1.)
  • Lazarus
    GW2 ACC 10k thx
  • Ahet
    The Lost Shores
  • Dobronski
    Mesélj, mi volt?
  • Pilutika
    lol!! durva :D gz! :)
  • a.carkey
    A story questek során ez volt a kedvenc küldim:

• a.carkey
    Én egy Liam Neeson kinézetű guardiant creáltam anno:
  • Dobronski
  • Dobronski
    Szavazzatok a GW2-re ha szeretnétek. :)
  • MrStokes
    Koszi, akkor megyek is gyors letudni! :D
  • Nephin
    Hát persze, itt vagyunk mi is! :D
  • ktm99
    Nem kell osszegezni, eleg 50 kill.
  • 0Fritz0
    Mostanában ritkán akkor is megadja a kill-t, ha csak akkor ütök bele, amikor még talpon van.
    Lehet, hogy könnyítették vagy le kell állnom a piával.
  • t0xikus
    "mutasd mar meg azt a spellt amivel nem sebzel 10%-ot valakibe" ez ugye nem volt komoly?:)

az meg hogy killnek mit számol, legegyszerűbb dailyben nyomon követni. vki üt vkit, mire odaérsz már csak kb pár100at tudsz beleütni, xp-t sem kapsz, killt sem számolja. ha csak rálehelni kéne a népekre, akkor nem annyi playerkillnél járnék, amennyinél most járok.
    mutasd mar meg azt a spellt amivel nem sebzel 10%-ot valakibe
    atfogalmazom: en meg nem basztam olyat, hogy barmennyire is kis sebzest tolok valakibe, azt ne szamolja killnek
  • t0xikus
    "100 halott ellensegbe kell belesebezned, ami lofasz" ehhez fűztem hozzá,hogy nem mindegy, hogy mennyit sebzel bele. értelmezés rulez?:D
    szerintem irjuk le ugyanazt 3-felekeppen
  • t0xikus
    killt akkor számolja,ha xp-t is kapsz érte, azért viszont nem elég csak rálehelni (tippre kb 10% sebzést kell belenyomni)
    100 halott ellensegbe kell belesebezned, ami lofasz
    kinyomsz egy aoe-t, alapbol 6-7 kill minimum, mar ha feltetelezzuk, hogy ti vagytok folenyben, es az ellenseges jatekosok meghalnak
  • a.carkey
    Igen. Én is meglepődtem, amikor tapasztaltam, hogy itt biza reseteli. :(
  • DummyBoy
    Ez mondjuk SWTOR-ban is úgy volt, hogy a "heti" az nagyjából leegyszerűsítve annyit jelentett, hogy hetente egyszer teljesíthető ... De lehet hogy te csak 3 hét alatt teljesítetted, az sem volt gond.
  • MrStokes
    Kozben wiki-n talaltam a WvW kill-re pontos szamot: mind az 5 tier-t nezve es osszegezve ez a szam 100-ra jon ki, ami azert egy estere nem keves szerintem (holnaptol mar uj honap lesz :S).

A havi achievement resetnel meg arra gondoltam, hogy ha adott honapban nem sikerul teljesitened az acsit, akkor az addig elert eredmenyeket atviszi-e a kovetkezo honapra, vagyis amit te is irtal a 80-20-as peldadban.

Egyebkent nekem is az tunik logikusnak, hogy minden honapban nullazodik, csak azert gondoltam arra, hogy hatha megsem igy van, mert emlekszem nehany MMO-ban a heti kuldik mukodtek igy: az adott heten elert progress megmaradt es atvitte a jatek a kovetkezo hetre, es ott mar csak a hatralevo reszet kellett teljesiteni. Ez kedvezett azoknak, akik nem jatszottak tul sokat a jatekkal, mivel elobb-utobb nekik is meglett a heti kuldi, meg ha az adott idoszak alatt nem is annyiszor, mint masoknak.
    bizonyara nagyon alaposan utanajarhattal, ha a hivatalos forumig sem jutottal el :)
    - altalanos, mindent atfogo guardian leiras
    - guardian build topic
  • Ati810
    Hello
    Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy milyen felszerelést szerezzek a guardianomnak, melyek a legfontosabb statok. Már rengeteg oldalt megnéztem, de nem igazán találtam rendes leírást ezzel kapcsolatban (pl.: van ahol azt mondják, hogy a condition damage és condition duration a fontos, de van ahol azt, hogy az feleslegses, max PVE-re jó).
    Elsősorban dungeonokra gondoltam, hogy az ott kapható pontokból szereznék felszerelést, ám mivel még nem voltam dungeonban, ezért nem tudom milyen build lenne az ajánlatos (mehetné-e DPS-ként vagy inkább support-"tank").
    Másik fontos elem, ha pl. megszerzek egy szettet, az használható-e a dungizáson kívül másra is (elsősorban WwW-re gondoltam).
    Nem tudom, hogy ezek alapján mennyire lehet tanácsokat adni, de előre is köszönöm aki megteszi.
    a pontos szamot meg nem mondom neked, de magasan a www kill a legkonnyebb resze a havi acsinak (szerintem 2x nekiulsz ugy alaposabban a www-nek, es kesz vagy)

a masik kerdesed fura - hogy gondoltad? egyszer teljesited a havi acsit, aztan minden honap elejen kapod erte a jutalmat? :) persze hogy resetelnek, es ujra el kell erni
    vagy ugy gondoltad, hogy egy honapban teljesitesz mondjuk 80%-ot, majd a kovetkezoben csak a maradek 20-at kell? mert termeszetesen nem, minden honap elejen visszaallsz 0-ra

tipp: en a salvage-es reszt (500 salvage) kb. fel ora alatt csinaltam meg a kovetkezo modszerrel: TP-n rakeresel a basic trophy-kra, kipipalod hogy csak az elerhetoeket mutassa, majd rendezed ar szerint
    30 copper kornyeken fogsz talalni salvageable cuccokat, kiveszel beloluk 500at, meg veszel 500 basic salvage kitet, es kattintgatsz mint egy allat
    amit salvagelsz, kb. ugyanolyan aron vissza tudod dobni TP-be, mint amennyiert a salvagable cuccokat kivetted, igy majdnem ingyen megoldottad a dolgot
  • MrStokes
    Nem tudja valaki, hogy a havi achievement-hez hany kill kell WvW-n es ezt kb. mennyi ido alatt lehet vajon teljesiteni (lvl 80-on) ?

Valamint erdeklene meg, hogy a havi achi eddig elert dolgai a kovetkezo honapban megmaradnak-e, avagy resetelodnek es ujra kell mindent elerni?
  • Chris
    ...ahogy a megölhetetlen elementalist is... :D
  • DummyBoy
    Ja, remélem buffolják kicsit az engineeremet ... meg a thiefemet