Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
nem csak a thief tud ilyet szerintem. legalább is én thiefként kaptam már be más classtól is ilyen brutál sebzéseket.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

SirAlo
Mikortol lessz ujbol kaphato a Gw2 ? amugy fog meg lejebb menni az ara vagy allando ara lessz?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Running
Tegnap www alatt azért feltûnt néhány érdekesség.
1. Elvileg az 1v1 küzdelmet szerették volna kicsit elhúzni a fejlesztõk, hogy ne 2 mp-ig tartson, akkor kérdezem én, egy lopakodásból hátba szúrós tolvaj, miért sebez le rajtam 1 ütésre 12-14 ezer hp-t? Elementalistám dps-crit buildre van építve, de én nem tudok ekkora sebzéseket leosztani semmivel. WWW-n külön nagyszerû, hogy tömegben sok ellenfél meg sem jelenik, szóval még kedvez is az 1-2 döféses hc tolvajoknak. Remélem ezzel kezdenek valamit, kicsit túlzónak érzem...
2. Több alkalommal és több guild társamnak is feltûnt már, hogy vannak olyan játékosok, akik minimál hp-ról fullra gyógyítják magukat. Azért erre is kíváncsi lennék, mivel teszik ezt. Van valamilyen kaszt, amely ilyen adottságokkal rendelkezik? Mert elég idegesítõ, amikor 3-an ütjük a csávót, aztán 2 milis hp-ról felnyomja magát fullra...

Én is "nagyjából" ugyanezt a buildet használom, de az én tapasztalataim szerint szinte képtelenség 15 vagy afeletti bleed stacket egymagadban így felpakolni bárkire, 10-11 körüli a maximum. Ráadásul úgy, hogy én átálltam a blood is powerre a plusz bleedek miatt, mert úgy éreztem, hogy a corrupt boon rettentõ esetleges. A baj, hogy ugye nem hagyják, hogy békésen pakolgasd a bleedjeidet, ha meg egy ütés is kimarad, mást kell kasztolnod, máris leesik 2-3. Amúgy nagy szivatás a scepter elsõ skilljének harmadik ütése, hogy az poisont pakol bleed helyett, nagyot veszít így a hatékonyságából. Az epidemic valóban kötelezõ skill.
Plague signetet meg well of sufferingre cseréltem úgy, hogy wellekre is traitelve vagyok, pl. hp-t töltenek vissza. Ez így rettentõ erõs a meleek ellen. Ja, és elitenek meg a flesh golem van, ami extra passzív folyamatos dmg és egy plusz cc is egyben.

Ez valóban nagyon szép! Most én is találtam egy Római stílusú páncélt, kisebb szintû,de a skinjét elmentettem én is. Akadnak azért szép darabok, csak megkell találni õket😊

Guild Wars 2 Account 10.000 Ft

Van rajta egy kb lvl30-as ranger, meg egy lvl20-as thief.

(Technikai oldalról, ahogy néztem csak egy e-mail címet kell átírni és kész.)

MrStokes
Koszi! Ha lesz egy kis idom, feltetlen ki fogom probalni. Kivancsi vagyok, hogy mennyire fogok vele tudni ervenyesulni! 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Akra
Melyik az a dye ami fényes fém színû? Olyan mint ha króm lenne,de olyan dye nincs. a kis képen a dye meg sok esetben átver 😊

PiszkosFred
Hat sajnos nem olyan verprofi pvp serverek, mint amilyenen a te, a meltan hirhedt es hires SL nevu bandad jatszik, de azert jo es elvezetes csatakat hozott a mi harom "szuper" serverunk hetvegi csataja is. Vasarnap az egyik server nemet volt, ennyi konkretumra emlekszem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a.carkey
Na igen. Warriornak volna választék, de egyik-másik hányinger. Találtam egy chestet ami iszonyat jól néz ki, de annál a karrész full pikkelypáncél, amit ha bármihez hozzápasszít az ember sem tud értelmesen kinézõ páncélt összeszedni. A másik röhej, az a sisak. Egyszerûen nincs értelmes sisak. Egy kb. értelmes sisakkal találkoztam eddig, és naponta nézem az AHt is, az L80asokat. Szánalom. Pl. armorsmithként elhánytam magam a gladiator setten. Aki azt tervezte ...

Divinity Reachben találtam a commander's armor néven a cultural settek (?) között L35öst ami értelmesen néz ki, de csak skinért L80 elõtt nem adok ki 2-3 goldot. 😊 Ami heavyben még nem azonnal felejtõs, az a pitfighter set. Sokszor a színezés cseszi el a páncélt. De nem panaszkodom, mert azért 65re ráköltöttem két goldot és skintransferrel egész klasszul kinézõt tudtam összerakni. Persze, ízlések és pofonok. 😊

A medve nem játék.

Akra
#51715 Nem úgy van,hogy free korlátlan transfer most még?

Melyik szuper szerverek voltak azok? 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Transfer csak 1× és bank nélkül visz át karaktert?

Na grat😊

PiszkosFred
Ma es tegnap lemostuk a masik ket servert akiket kaptunk 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Másik,hogy túlságosan Nemzetközi lett.Tehát ez a full Angol szerver elképzelésem már a múlté.
Variance-nak meg úgyis kell az erõsítés szerintem csak azt se akarom,hogy sikerélmény ne forduljon elõ sokszor,hogy nincs

Át kell mennünk Whiteside-ra,túl nagy a szerver pop.Desolation szerveren.2 napont 1K játékosállománnyal növekszik.Már szinte csak oda megy a nép..

és vegyél + condition dmg-es medált meg armor sigileket pl. Affliction set

Shortbow + Quickening Zephyrrel gyorsan felpakolja.

Eternal life; endless torture.

Yossarian
Srácok, új vagyok a GW-ben, legyetek szívesek, segítsetek!
Rangerem van és kicsit próbálgattam a PVP-t és amikor meghalunk, akkor van ott egy kis táblázat, hogy kitõl, milyen skillel mekkora dmg-et kaptam. Ma 1-2 rangeren elképedtem, mert ilyen 10-12k bleedinget kaptam. Lenne valaki olyan jó és megtanítaná, ezt hogy kell?

Nieleen

j0nNyKa
most mondanám hogy jól haladsz, de... 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

wiponsmisz 400 meg 3 gold már megvan 😛

Õõõ akkor jövõ karácsony😛

Guren
ezek a legendary fegyverek 1-2 kivételével ocsmányak.

j0nNyKa
gondold át alaposan, 500k karma, 100 arany, 500 badge of honor, 500 orichalcum ore, 400-as weaponsmith, 400-as armorsmith, 100% world completition és hasonló nyalánkságok kellenek
mi most nagyon alaposan átgondoljuk, hogy egyáltalán guild szinten nekimenjünk-e 1 darab legendary-nak 😄

passzameg 300 platina barom már volt egyszerre😛 most gyûjthetek megint mindenbõl egy zsákkal😛
Twilight+Sunrise MUST HAVE 4 X-MAST😄

boltból vett cuccot nem lehet szétbontani?
Kata
És ott vannak még azok az exotic szettek, exotic rúnákkal felszerelve, amik 250 ezer karmáért szerezhetõk meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Pár olcsobb armort vettem ah-ba úgy 5-10 szintenként lvl50ig , de mindegyik ugyanugy nézki, legalábbis warriornál. Gondolom akkor amit rewardként kapok, illetve a dungeonben esõek máshogy néznek ki ugye? Vagy alapbol kevés skin van?

Én találtam 1-2 fasza skint, elraktam õket késõbbre. 😄

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

s0n1c
1-2 kivétellel bûn rondák. Mondjuk nekem a low lvl gear eddig mindent überel enginél, úgyhogy nem is igazán érint 😊
Tyler Durden
Igen éreztem, hogy a massive aoe megoldás lehet, sajnos nem volt egy ele se a csapatban, nemhogy 2 (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Győri Devi
Még beta alatt úgy csináltuk meg, hogy betanultok a burrowk spawn helyét és 2 ele folyton rohant felváltva a következõre egy meteor showerrel.

やられたらやり返す。倍返しだ!

j0nNyKa
nem tudom újdonság-e, de: legendary crafting recipes

Ja azon én is megszívtam kétszer. A 2. útvonal szerintem a legkönnyebb.

Tyler Durden
Ascalon catacombs exp mode-ban melyik a legkönnyebb útvonal? Tegnapi nap folyamán a 3asat /Tzark’s Route/ egyszerûen képtelen volt a party megcsinálni. 2 beacont kellene megvédeni a gravelingektõl, de írdatlan tempóban és számban jönnek.. 2 óra try után feladtuk a harcot..
A másik két útvonal könnyebb?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Full Crit persze és Dual Wield kell a Dps nagyon mellé

Signet-Arms Warrior is egész jó Bleed-ben akár csak a régi Hundred Blades Warrior elsõ részben😊

semo1
Jó neked. én 1 linket kaptam az eltelt 6 nap alatt. Finish Creating My Account
Nyomorult tetvek

jaja gondolom😊)) amúgy jó leaderrel és normális arcokkal akik tudják mi az a focus dps pl. bármi nyerõ lehet...

A petnek két állapota van: aktív és passzív. F1-re a te targeted támadja(bugos lehet nálad). Nem szoktam aktív módban használni, mert elég sûrûn berántottak fölösleges mobokat is(fõleg a repülõ jószágok). Az, hogy mennyire csukják össze az állatokat függ a buildedtõl is. AoE healt használok szárazföldön, így kap a petem is belõle, valamint váltani kell, ha azt látod, hogy papírt játszik(a hiúz majdnem annyit bír ki, mint a medve).

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Mount Maelstorm map, Maelstorm's Bile vulkán.. bemegyek instant halál. Mért? Nem mob nyirki, hanem mit tudom én.. tán a hõség. Mit kell csinálni hogy túléljem?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Én long és short bowval operálok jelenleg, annyira még sajnos nem volt idõm beleásni magam a játékba. A peteket nem nagyon értem még, próbáltam már sokfélét de általában lecsavarják õket másodpercek alatt nekem, vagy nem is támadnak senkit csak futnak utánam hiába nyomkodom az f1-et.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PvPben jelenleg Mesmer a legerõsebb 1v1 kaszt szvsz, 2nd node defendernek perfekt. (Cserébe ugye nincs mobilityje) BoK-on meg a Portallal kb. free win ha trebuzik.

Próbáld ki ezt a buildet egy komolyabb meccsben, sírni fogsz. 😄

a.carkey
Sparkly Fen/Splintered Coast

A medve nem játék.

Én jelenleg Longbow/Greatsword-Lynx/Snow Leopard kombót használom. Iszonyat lehet vele osztani az AoE Bleedinget.

j0nNyKa
nah <#eljen>

HellYeah!Support szinte már megsajnált és megcsináltak mindent amit akartam😊)

hátõõõõ a rugó baszki valami kegyetlenül FUN és erõs!!

ui: eszembe jutott valamelyikõtök SS-ja amin a katapult hitekre ilyen 300-400 pontot kapott,gondoltam megszedem magam,de akkor azt fixálták/ szerencsére!! bár ugye most magam ellen is beszélek😛 ,de túl erõs volt,hogy hitenként ilyen 50 pontokat szórt!/