63345
-
NightWarrior #54033 Ha ahhoz van kedve miért ne tenné?Én most harcossal,puskával vagyok inkább.6-7K egy kill shot néha 8,pár lövés és kész is az ellen.Ha ranger is üt nagyot kardal akkor nem lehet az rossz.
Másik lehet csak fun használja ha éppen unja Bow-t egy kicsit. -
#54032 Hmm ... Én annak tulajdonítottam ezt, hogy az altomnak még csak 10-es táskái vannak ... De előfordulhat! -
maniac001 #54031 Hát még az is lehet, állítólag van pár hülye aki rangerrel melee-ben harcol... -
#54030 Fixelik a ranger-t, h csak melee fegyvereket tudjon használni és természetesen az axe is melee fegyverré változik. -
maniac001 #54029 Mi van koma, mami elvette a GI-Joe-dat? :) -
#54028 nááááám -
maniac001 #54027 Ok köszi, majd megfigyelem. Arról nem tudni mi lesz az a nagy ranger rewamp ugye?
Sehol nem találtam részleteket... -
Jammal #54026 Buffként is látnod kellene, gondolom ugyanaz mint warriornak a 70 power és az megjelenik combatban a buffok között ilyen sima trait ikonja van. -
maniac001 #54025 Ahhhha.. szóval ha combatban megnyitom a karakterlapot akkor megjelenik? vagy buffként látom? Mert én nem láttam eddig. -
Jammal #54024 Rád is hat, de csak combatban aktív. -
maniac001 #54023 #54018 -ra senki nem tudja a választ? -
#54022 Mostanaban mintha emeltek volna a wvw drop rateken, mert hiaba esett eddig is cucc, a hetvegen kb 10 percekent jartam eladogatni a rengeteg kek, zold, miegymas dropot. -
ktm99 #54021 Mennyi az eselye ennek(kb)? En egyszer dobtam bele 4 rare-t aztan visszakaptam ez egyiket. -
#54020 Alacsony szinten max supportálni tudod a többieket WvW-n, ilyenkor menni kell a guildeddel, vagy a zerggel, és szépen a hátsó sorból osztani az AOE-t ... (És nem vérszemet kapva üldözni az emberkét a veteran guardok közé, mint ahogy én is tettem a hétvégén ...)
lvl5-ös thief alttal (Még weapon swap nélkül ...) is voltam bent WvW-n (poénból), hát nem voltam egy félelmetes gyilkológép, de pár menekülő alacsonyabb HP-s emberkét le tudtam küzdeni, meg SB-val osztottam az enemyt, és akkor azért jöttek a dolgok.
Komoly dropra nem kell számítani, inkább az eventekből jön a pénz, xp, karma + a kis cuccokból elég sokminden esik, el kell adni és sok kicsi sokra megy. :) -
maniac001 #54019 *70 precision -
maniac001 #54018 Kicsit átvariáltam a rangerem traitjeit. Van egy olyan trait, hogy 70 precision-t ad minden allynak a közelemben. De csak annyit ír a tooltip hogy allies. Ettől függetlenül ezt én is megkapom saját magamra? Mert sehol nem mutatkozik ez a +71 precision amikor ez a trait van bent. -
#54017 igen, azt akartam írni, hogy minimum egálban van.
Én nem az indulástól játszom és amikor harmincvalahányasan először WvW-ztem, már nagyon sok jól felszerelt ember volt és gyorsan meghaltam és nem is sebeztem rendesen :D A most kezdők pedig szintén ezzel fognak szembesülni. Egyébként olyan túl komoly dropokat később se szedtem ki, de tény, igazad van, egálnál jobb. -
Susarc #54016 azért 4 rareből szép kis exotic cuccokat lehet kinyerni...MF ból -
t0xikus #54015 "javítás meg a drop egálban van" valamit rosszul csinálsz. wvwvwből elég szépen jön a pénz. többszöröse a javítási költségnek -
#54014 Félreértesz bennünket, amikor a craftolás költségeiről beszélünk. Igaziból nem arról van szó, hogy egy-egy ruhadarab gyártási költsége lenne magasabb. A skill húzásához le kell gyártanod egy csomó felesleges biszbaszt, amit vagy visszabontasz, vagy eladsz, de mindenképpen buksz némi pénzt és nyersanyagot. Szal a gearert nem érzem jó boltnak a craftot. Már azt is bánom, hogy expért belefeccöltem a craftba pár aranyat, mert WvW-ben is jót fejlődtem és ha vigyázol a bőrödre, akkor a javítás meg a drop egálban van és jól jön az XP. -
#54013 Nekem jóformán az összes crafting skill megállt 100 körül, míg guildtársaknak van akinek majdnem mind 400-as.
Fejlődés közbeni gearelődésért nem érdemes fejleszteni a craftot, mert még 70+ is megvan a teljes szett van hogy 10 silver alatt ... (kék, zöld, attól függ hogy van szerencséd ...)
Táskák, rúnák miatt talán ok, de a craftnak akkor van értelme, ha találasz valami amit jól visznek AH-n és akkor eladod.
Ráadásul fejlődés közben nem olyan nagyon számít a gear ... én olyan 10 szintenként cseréltem idáig geart (vagy néha 5, ha úgy érzem hogy váltani kéne ...) a többi abból jön ami esik ...
A TP-ben sokkal jobb armor arról szól, hogy amíg te legyártod xy alapanyagból az adott kék itemet, 89 rézért ugyanabból bentvan egy zöld ... Rengetegen pakolják be a cuccokat vendor áron az AH-ba. -
MaRee #54012 A szakma húzás szinte egyedül az xp miatt éri meg, mert pénzt nem fogsz keresni vele. A felszereléses dolog meg hülyeség, hidd el, nem fogsz te olyan jó cuccokat gyártani, mint amilyeneket a tp-ből meg lehet venni sok esetben olcsóbban, mint amennyiért te legyártanád őket. Én a huntsmant kezdtem el húzni, hogy ranger lévén majd csinálok magamnak jó kis íjakat meg stb, hát nem, inkább veszek. -
#54011 Igazából legyártani nem biztos, hogy annyival drágább lenne, mert ha csak azt veszem amit nem tudok pl. moboktól vagy egyéb helyről beszerezni, akkor azért az nem olyan nagy összeg.
Másik meg, hogy TP-ben nem lehet "sokkal jobb" armort szerezni, mivel adott szinten mindennek ugyan olyan a statja, tehát az lényegtelen, hogy craftolt vagy vett az a rare amit használnék.
Igazából azért gondoltam, hogy fejleszteném már az elejétől, mert így mindig egy teljes set armort letudnék gyártani, s nem kellene pl. várni, hogy kapjak küldiből vagy dropból. Másik meg, hogy azért nem csak armor készítésre jó a leatherworking: runák, táskák, egyéb hasznos dolgok.
Yossarian: Valójában nem is a védelem, inkább a stat miatt számítana a jó armor.
MaRee: Nem tudom milyen szakmát (talán leatherworking) kezdtél el 50-en, de utána azt fejlesztetted rendesen (szintnek megfelelően), vagy csak úgy néha-néha?
Ha esetleg van aki már az elejétől craftolt, az megoszthatná velem tapasztalatait, hogy megéri-e vagy sem, mert eddig én úgy gondolom/gondoltam, hogy nem olyan rossz, s videókban is többször hallottam, hogy megéri mert mindig lesz megfelelő felszerelésed, de szeretnék másokat is meghallgatni. -
#54010 Főleg ranged rangernek. Ha jól helyezkedsz, használod a controll skilleket, rendesen kite-olsz, PVE-ben nem ütnek meg a mobok. Dungeonben, WvW-ben más a helyzet, de szerintem a fejlődéshez olcsóbb megvenni, mint legyártani. -
MaRee #54009 Sajnos nagy mélységekben nem tudok válaszolni a kérdésre mert én 50-en kezdtem el felhúzni a craftot, de azt felejetsd el szerintem, hogy majd te csinálod a karakterednek a ruhát, felesleges, legalábbis szerintem. Néhány rézért, magas szinten pedig pár ezüstért meg tudod trading postból venni a szintednek megfelelő ruhát, ami sokkal jobb, mint amit te craftolni tudnál magadnak. Azt pedig ne felejtsd el, hogy a craftolás is rengeteg xp-t ad, a karaktered jó pár szintet fog lépni miközben gyártogatsz. -
#54008 Hello
Hozzáértő craftosoktól szeretnék néhány dolgot kérdezni:
Egy új karakter készítése után mennyire tartható a választott profession (leatherworking) hasonló szinten mint a karakter? (pl. ha kezdek egy rangert és én szeretném készíteni neki szintenként a felszerelést ez mennyire oldható meg)
Milyen "lépésközben" ajánlott fejleszteni az adott professiont (addot esetben leatherworking)? (pl. már előre gyártsam le az adott területről összeszedhető anyagokból mindent és csak akkor folytassam, ha már új tier jön; vagy ha megtehetem fejlesszem rögtön fel 400-ra és akkor visszafele haladva már le tudok mindent gyártani)
Esetleg ha valakinek van már tapasztalata leatherworking fejlesztésben, vagy egyéb hasznos craftolással kapcsolatos tanács, szívesen meghallgatom azt is.
A válaszokat előre is köszönöm. -
#54007 Úgy lesz, ha van valami érdekesség írok, de aki esetleg élőben is látni akarja annak ajánlom eme videót: (sok hasznos infót tartalmaz necroval kapcsolatban)
http://www.youtube.com/watch?v=D6OeKsIh2Gw
16:30 -tól van benne szó a hybrid-ről. -
#54006 Hát abban nem vagyok otthon, de szerintem akár ki is próbálhatod, hogy mennyire hatékony :) -
#54005 Leginkább PvE. -
#54004 mennyire hatékony, de miben? (pve/spvp/wvw) -
#54003 Üdv.
Lenne 1 kérdésem necro-val kapcsolatban. Találtam egy hybrid buildet és az lenne a kérdésem, hogy mennyire hatékony?
30 Spite 30 Curses 10 Blood magic
Fegyó: Axe + Focus ÉS Scepter + Dagger
Ruha: Power + Precision + Condition Dmg -
#54002 én igaziból a hosszú taktikus harcokba untam bele... -
sikerb #54001 Nem 15 ért vettem, de ugy látszik más most fontosabb az életben, ez van...remélem lesz valaki,akinek el tudom majd adni, és örömét leli bennem helyettem is... -
#54000 Ja ok. Az első brutál. Nincs szar kártyám és gépem, de ezt így ingame még 1x nem bírtam összehozni, csak menüben. -
Dobronski #53999 effectelve van :) -
#53998 Nem saját képek. ezeket a facebookon rakták ki. Hellowee-es képek közül válogattam ki a legjobbakat :) -
#53997 Ezt milyen kártyával lőtted? Mármint az első képet. -
#53996 komolyan kiadtál 15 ezer forintot egy játékért, és még csak ki sem próbálod? mert 15 perc az semmi. -
#53995 Egyébként semmi bajom nincs a játékkal. -
#53994 Részemről másél hete nem léptem be 1 percnél tovább. Időm most éppen nincs, de ami van a meló és a család mellett, azt a hülye neten töltöm v. nyomom a War of the Rosest.