Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
1. Elvileg az 1v1 küzdelmet szerették volna kicsit elhúzni a fejlesztõk, hogy ne 2 mp-ig tartson, akkor kérdezem én, egy lopakodásból hátba szúrós tolvaj, miért sebez le rajtam 1 ütésre 12-14 ezer hp-t? Elementalistám dps-crit buildre van építve, de én nem tudok ekkora sebzéseket leosztani semmivel. WWW-n külön nagyszerû, hogy tömegben sok ellenfél meg sem jelenik, szóval még kedvez is az 1-2 döféses hc tolvajoknak. Remélem ezzel kezdenek valamit, kicsit túlzónak érzem...
2. Több alkalommal és több guild társamnak is feltûnt már, hogy vannak olyan játékosok, akik minimál hp-ról fullra gyógyítják magukat. Azért erre is kíváncsi lennék, mivel teszik ezt. Van valamilyen kaszt, amely ilyen adottságokkal rendelkezik? Mert elég idegesítõ, amikor 3-an ütjük a csávót, aztán 2 milis hp-ról felnyomja magát fullra...
Plague signetet meg well of sufferingre cseréltem úgy, hogy wellekre is traitelve vagyok, pl. hp-t töltenek vissza. Ez így rettentõ erõs a meleek ellen. Ja, és elitenek meg a flesh golem van, ami extra passzív folyamatos dmg és egy plusz cc is egyben.
Van rajta egy kb lvl30-as ranger, meg egy lvl20-as thief.
(Technikai oldalról, ahogy néztem csak egy e-mail címet kell átírni és kész.)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Divinity Reachben találtam a commander's armor néven a cultural settek (?) között L35öst ami értelmesen néz ki, de csak skinért L80 elõtt nem adok ki 2-3 goldot. 😊 Ami heavyben még nem azonnal felejtõs, az a pitfighter set. Sokszor a színezés cseszi el a páncélt. De nem panaszkodom, mert azért 65re ráköltöttem két goldot és skintransferrel egész klasszul kinézõt tudtam összerakni. Persze, ízlések és pofonok. 😊

A medve nem játék.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Variance-nak meg úgyis kell az erõsítés szerintem csak azt se akarom,hogy sikerélmény ne forduljon elõ sokszor,hogy nincs
Eternal life; endless torture.
Rangerem van és kicsit próbálgattam a PVP-t és amikor meghalunk, akkor van ott egy kis táblázat, hogy kitõl, milyen skillel mekkora dmg-et kaptam. Ma 1-2 rangeren elképedtem, mert ilyen 10-12k bleedinget kaptam. Lenne valaki olyan jó és megtanítaná, ezt hogy kell?
Nieleen
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
mi most nagyon alaposan átgondoljuk, hogy egyáltalán guild szinten nekimenjünk-e 1 darab legendary-nak 😄
Twilight+Sunrise MUST HAVE 4 X-MAST😄
[/cserf][/fülünyúl]
i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
やられたらやり返す。倍返しだ!
A másik két útvonal könnyebb?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Nyomorult tetvek
i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ui: eszembe jutott valamelyikõtök SS-ja amin a katapult hitekre ilyen 300-400 pontot kapott,gondoltam megszedem magam,de akkor azt fixálták/ szerencsére!! bár ugye most magam ellen is beszélek😛 ,de túl erõs volt,hogy hitenként ilyen 50 pontokat szórt!/