63345
-
#53953 Remélem nov 15.én lesz valami kövér spvp, www update is, némi kaszt balance-al is, ráférne már a játékra, túl op a mesmer. -
Chris #53952 Még jó, hogy nem ünnepelted, nem úgy tűnik, mintha vmi angolszász jövevény lennél, ahhoz túl jó a magyarod. :D Itthon ez csak egyike az importcikkeknek: Ford, Sony, valentinnap, Samsung, halloween, stb.
Amúgy teljesen jó lett. Nem nagyon láttam még olyat, hogy ennyi plusz tartalmat, új területeket, craftolható, megszerezhető dolgokat, új instát, stb. beraktak volna egy event kedvéért más játékban.
-
Lemming #53951
Dráma on:
Engem inkább a családban bekövetkezet haláleset, egyéb gondok és az egészségem nyomaszt inkább. No meg a szokásos anyagi helyzet nyűglődés. Ha továbbra is besegítek rokonságnak én nem jutok előre, ha nem teszem, 'éhenhalnak'. :)
Dráma off: a hangulatom a játékokkal szemben azért is negatív, mert velük dolgozom már néhány éve és bizony azon kapom magam, hogy nem tud úgy igazán lekötni semmi. Amint úgy érzem, hogy feltérképeztem a lehetőségeket és a képességeit már kezd nem érdekelni mert a többit kirakom fejben illetve kikombinálom, ha akarom. Ritka már, hogy egy játék leköt, és hosszan leköt. Pláne, hogy meg is lepjen.
Épp ezért jön kapóra a sima, sallangmentes lövöldözés most.
-
#53950 Értem én, engem sem érdekel a halloween, a játékban viszont jó. Az idő miatt kezd mindenki egy kicsit befordulni, el kell menni élményparkba csúzdázni, az vicces. -
Lemming #53949 Meglehet, de a halloween mint jelenség hagy hidegen. Sose tartottam, sose ünnepeltem, max az ingyenpiás céges bulira mentem el, idén azt is kihagyom. Semmi gyökere nincs ennek a szokásnak bennem márpedig csak azért, mert bejött a határon és trendi nem fogok lelkesedni érte.
Persze maga az event lehet nagyon jó a játékban, Loroban szerettem (haverokkal) mint játékelemet, most azonban a játék se érdekel.
Aztán ha ennek vége a 4 napos alatt benézek WvW-re és 2 hétig megint nem.
Simán rossz a hangulatom, max lőni járok PS2-be. :) -
gabor696 #53948 Ezt én is tapasztaltam s tegnap pont ezért hagytam ott WR t s átmentem Far ra de ott se láttam több embert, s az is eszembe jutott ez után hogy lehet azért van kevesebb ember most "outside" mert mindenki a halo s event eket csinálja, illetve remélem nem csak a kezdeti zsongás hagyott alább mert nekem is hiányoznak a nagy tömegben végrehajtott event ezés :) -
Dobronski #53947 Meglesem, köszi! :) Van magyar klán ezen a szerveren? -
#53946 A Guild Wars 2 fórumon közzétett információ szerint, ma délután 17:00-kor érkezik a Halloween utolsó fejezete. Amint ez elindul, az Ascent of Madness dungeon elérhetetlenné válik, viszont Mad King birodalmának többi része (Clocktower, Labyrinth, Reaper’s Rumble, Lunatic Inquisition) továbbra is látogatható lesz. Ennek a fejezetnek a bekerülésével elérhetővé válik az “Attend the Party” achievement, amelyhez nem kell mást tennünk, mit ellátogatni Lion’s Arch-ba, hiszen a party folyamatosan zajlani fog.
November 1.-n 20:00 körül egy új build kerül a játékba, amellyel véget ér a Halloween.
forrás: variance.hu -
#53945 Teljesen egyetertek!
WoW-ban voltak hasonlo kaliberu (vagy az ittenit megkozelito nagysagrendu) eventek amikre emlekszem, de azok valahogy megis mindig hidegen hagytak es utaltam oket! :)
Egyebkent hivatalos oldalon nov. 1-re irjak az event veget, illetve mara az utolso, negyedik fazist. -
#53944 Egyik legjobb, legérdekesebb és legösszetettebb halloween volt, amit eddig mmo-ban láttam. -
Lemming #53943 Köszönöm szépen a felvilágosítást és ahogy nézem azóta meg is oldódott a helyzet.
Más:
Mikor ér véget a halloween marhaság? Egyfelől most már nem akarok belekezdeni, másfelől engem hidegen hagy a halloween, semmi közöm hozzá. -
#53942 The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni, jelenleg még 5 hely áll rendelkezésre. Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Toborzó
......................................................................................................
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés -
#53941 Blackgate tenyleg jo ilyen szempontbol,eleg ritkan van hogy az eventekre ne csapodna ossze 6-8 jatekos.Igaz nekem meg csak az alacsonyabb szintu teruleteken van vmennyi tapasztalatom. -
Nephin #53940 Blackgate. :) -
#53939 Humor érzék ide vagy oda, lehetséges, hogy téged nem fognak ezen a fórumon túlzottan kedvelni. -
maniac001 #53938 Humorérzék annyi mint Sztálinnak. Aki ezt komolyan vette azt nem tudom komolyan venni. -
kovalik #53937 Mi a francnak kell a feszültséget keltened feleslegesen ? -
#53936 Tegyél ki hivatalos forrás linket, vagy törlöm a hszt flém keltés miatt. -
maniac001 #53931 Ilyet már sehol nem fogsz találni imho. Az még az újdonság varázsa volt az elején. -
Kheled #53930 Bocsi a kérdésért,de a gw2-accountomnál szeretném a mail címet megváltoztatni. Erre már nincs lehetőség? csak mert nemlátok opciót rá. -
#53929 én is ezért hagytam ott gandarát. egész orr ki volt halva, egyedül meg nem túl szórakoztató az a terület. desolation egy fokkal jobb, próbáld meg azt. -
Dobronski #53928 De én azt a feelinget akarom, mint ami eddig volt. Eventről eventre járkálni 10-20fős hordákkal. -
#53927 Keress magadnak csapatot, menny oda. ready! -
Dobronski #53926 Ajánljatok már egy szervert ami nincs kihalva pve téren! KÉRLEK! 58 vagyok, de 1 embert nem látok... mintha singleplayer játékkal játszanék guild chattel fűszerezve. -
#53925 "We are preparing for our big November update, which will start on November 15, and there will be content that will be in the game prior to that, leading up to the event."
Jol hangzik :) -
Shaenis #53924 Fontos szolgálati közlemény!
"Due to community concerns about the effect of free transfers on world versus world, starting on November 1 we are going to change how often players are allowed to transfer worlds. After the update, players will be able to transfer worlds once every 7 days instead of once every 24 hours. We are also actively working on getting the guesting functionality in place. Thank you for your understanding."
-
#53923 Hányan is írták, hogy anno a karma vendoros bugról tudtak, csak ők nem csinálták? :D -
#53922 az a baj hogy TP-ben ugye nem lehet preview-olni, a névből meg nem fognak rájönni az emberek, hogy az egy thief skines akármilyen medium sapi
+ szerintem nem is tudod TP-be berakni, mert (papíron soul, de amúgy) accountboundos a cucc -
maniac001 #53921 Zseni vagy b+
Erre vártam mióta láttam a thief kupakot. kérdés hogy ha bug és kijavítják, nem-e fogják levenni a skint. csinálok vagy 20 ilyen sapit és berakom TP-be :) -
Abore #53920 Köszönöm de már sikerült eljutnom a bossig de azt egyedül nem tudom legyözni:) -
#53919 leloptam a thiefemről :)
van most egy olyan bug a játékban, hogy a class specifikus cumók skinjeit (pl. thief hood, vagy mesmer álarc, stb.) át lehet transferelni ugyanolyan típusú (light medium heavy) armorra, amire soulboundot fog írni a játék, de valójában simán berakható a bankba, és kivehető másik karakterrel, majd transferelhető a másik kari cuccára
úgy néz ki a folyamat az én esetemben (thief hood rangerre), hogy:
- thief lekreál, hood kiválaszt a megfelelő kérdésnél
- trading postból rawhide sapi kivesz (10 copper kb), basic transmutation stone-nal skin átrak a rawhide sapira
- hood skines rawhide sapi banba betesz
- rangerrel belép, bankból sapi kivesz, transmutation stone-nal saját sapkára skin átrak
- örül -
maniac001 #53918 Ez a csuklyaszerű sapka honnan van? -
#53917 -
Fyndath #53916 Először is vegyél fel egy jég effektet a falon lévő torchból. Állj be a tüzet fújó gargoyle cuccok elé a falnál, majd valaki kinyitja neked a koporsót, az abból kijövő buborékot lövöd addig, amíg a falon a cucc abba nem hagyja a tűzfújást. -
Abore #53915 Ott ahol a sok koprso van a vizben:) -
Abore #53914 Megtudnátok mondani hogy mit kell csinálni Diessa Plateaun a Flame Temple Tombs-ba? -
maniac001 #53913 melyik verziós ez az ATI driver? -
MaRee #53912 Itemet ad, karmát meg xp-t nem. Egyébként valamit csináltak az új ATI driverrel, mert sokkal jobban fut a játék, mint eddig. Ultrán most mindennel együtt több fps-em van mint eddig mediumon. -
maniac001 #53911 Account bound a dolog, csak egy karival csinálhatod meg rewardért (item, karma, xp). -
MaRee #53910 Azt próbálta valaki, hogy a MK minden ölés után ad XP-t? Mert akkor igen gyorsan fel lehet húzni vele a karaktereket.