63345
-
#54113 csak te királylány vagy
a többi stimmel -
#54112 Nagyon hasonló a kép. -
#54111 Ez vagy te amikor a wvw botsereg közé veted magad? -
#54110 Pont mint én.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#54109 de édi :D -
#54108 -
maniac001 #54107 Én is jelentkezhetek? -
#54106 The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni.
2 hely maradt, amely betöltésre vár.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): http://horda.drom.hu/
.........................................................................................................
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés -
#54105 Nincs mit. -
#54104 Megnéztem, tényleg oda kellett menni, pedig jártam már korábban ott, és most megktam a legendary alapanyagokat és a csillagot a nevem mellé, thx mindenkinek aki segíteni próbált! -
#54103 Mikor először jelentkezett az a BUG, hogy nem kapták meg a 100%-os jutalmakat, úgy oldották meg, hogy betettek még egy POI-t Chantry of Secrets-be. Ezért bárki aki, végzett az összes map-el szépen menjen el Chantry of Secrets-be (akkor is ha korábban már járt ott) és azonnal megkapja a kis ládikáját, achievementet-jét, és ami még jár neki! -
maniac001 #54102 A statoknál se jelent meg ha jól emléxem. Ne legyél már lusta :) -
Jammal #54101 Statodat nézted? Lehet csak a kiírás bugos és statban precision jelenik meg. Lusta vagyok ezt testelni a rangeremmel neked :) -
maniac001 #54100 Jammal megnéztem ezt a +70 precision dolgot. Az a VII-es trait (ha jól tévedek). De amikor combatba kerültem, a buffok között a II-es trait ikon volt és azt írta hogy might-ot ad. Egyedül voltam dummy-nál. Levettem a VII-es +precision traitet és el is tűnt ez a buff. Ez bug lehet akkor? VII-es trait buff ikonnak kellett volna lennie és precision, nem II-es és might nem? -
Newfronter #54099 Jaja! Ezért kell a boltban megvenni! :) Mondjuk az enyémet nem lopják el, authenticatorral és hosszú, csak a gw2 kedvéért kitalált jelszóval védve. -
Jammal #54098 ...Mikor ellopják az accountod és kiderül, hogy nem is a te neveden van... megfizethetetlen. -
Warrika #54097 Hello.
Gw2 accom eladó ha érdekel esetleg valakit 8k ért lv80 as elem 50 es warrival 400 as jewel meg 6g kézpénz elég sok matival.
Sztem teljesen megéri hiszen maga a játék több mint 8 és ezzel még kapsz 1 kis kezdő bónuszt is gondolok a goldra meg a matikra.
Ha valakit érdekel pm. -
darkling #54096 Szia!
A Green Man Gaming-en 44.99 euro, de van péntekig -25%-os kupon (GMG25-UAAHK-6AI9S) . Ezzel kb. 9.600 Ft.
Link -
DarkBlade #54095 Nemtom.
Accountnál írja hogy hozzá van csatolva, de eltávolítani már nem lehet.
Nem csinál semmit mikor rá kattintok. Most forumot nézem, hátha írnak valamit.
-
maniac001 #54094 És mi lett vele? -
DarkBlade #54093 Nofene.
Nagyot néztem most mikor indítottam a játékot, nem kérte a google hitelesítős kódot.
Nézek rá accountnál, mi lett vele. -
maniac001 #54092 Hát a kis remegő chest a 100% world map completion-ért ugyanott jelenik meg ahol a külön mapok ládái. Lehet hogy addig nem tudja beadni amíg van ott aktív láda attól függetlenül hogy te nem látod, mert nem azon a map-on vagy ahol nem kattintottál rá. -
SANTANTICA #54091 köszi, megpróbálom :) -
#54090 mondjuk nem értem annak mi köze a teljes felfedezéshez, abban csak reward cuccok vannak. Tudtommal annyi a lényeg hogy legyen meg számszerint az összes poi, vista waypoint, skill point -
maniac001 #54089 Akkor tényleg az lehet hogy valahol nem nyitottad ki a map complete chestet. -
maniac001 #54088 Menj le a hajófenékbe és tömd be a lyukakat amin spriccel felfelé a víz. -
#54087 értem, na Chantry of Secrets itt kezdem meló után, utána pedig végig megyek a Pve mapokon hátha én se nyitottam ki valahol a chestet. Amúgy a lent linkelt vidón, a gyereknek kariválasztó képen 98% worldöt mutat, amire megkapta a rewardot, nekem az is 100% kint. -
Chris #54086 Gondolom felfedezte Rata Sum-ot is 100%-osan, ám a jobb alsó sarokban megjelenő reward chestre nem kattolt rá, ezért nem kapta meg meg a világ felfedezéséért járó jutalmat sem.
-
#54085 100% map probléma a videóhoz nekem is hasonló helyzet volt, látod wvw-n megcsinálta az utolsó dolgot, megkapta a mapért járó rewardot, de a 100% mapért semmit, pedig a srác kinyitotta a mapot és ott minden megvolt neki, mint nekem és elment a Chantry of Secrets helyre, pedig neki is megvolt a poi onnan, szóval lehet még egyszer el kell mennem oda, az előző srácnak meg lehet Rata sumnál dobta be, szóval lehet mind a 25 pve mapot meg kell látogatnom majd, hátha valahol csak bevillan a reward. -
SANTANTICA #54084 PS story 80-as...
Assist Merri with the ooze problems below decks
mit kell ezekkel az ooze-kal kezdeni? -
maniac001 #54083 Rata Sum-ban én pl semmi különöset nem csináltam csak mindent felfedeztem amit kér a mapon és ennyi. Semmi chestet nem kértem el senkitől. -
maniac001 #54082 Mondom, a legtisztább ha megnézed hány %-ot ír a world-re. Ha 100% akkor meg kell kapnod, ha nem akkor meg kell nézni hol hagytad el ami hiányzik map-ről map-re.
Ha meg tényleg 100%-ot ír, akkor nem kell semmi acsi, mert akkor mindent teljesítettél ami a csillaghoz kell.
-
#54081 Mit csinált ez Rata Sumban az Asurák városában? -
#54080 "Well was my mystake.
I really finished all the map but didnt claim the chest of Rata Sum.
So I just went to Rata Sum → Claim the chest→ And I get the Gift of Exploration and the star.
So, my bad.
Thanks to all for the help" itt a megoldás, de nem értem miről beszél itt a gyerek, mit kell itt csinálni? -
maniac001 #54079 Nem kell hozzá semmilyen achi. Ha minden város, terület, wvw 100% akkor meg kell adni.
Azt nézd meg, hogy a world completion résznél 100%-ot ír-e. Ha annyit ír, akkor bug lesz.
-
#54078 Nem értem a fórumban amit linkeltél elvileg az oldaotta meg a problémáját, hogy az összes achit megcsinálta ami a a world felfedézéshez kell, én úgy tudom, hogy nem kellenek az achik a rewardhoz, ergo ha megvan az összes poi, skill point, vista, waipoint akkor tied a reward. Most másszak végig a 25 térképen és nézzem meg hol van esettleg szürke terület, vagy valami felfedezetlen barlang, mert nekem is van pár achi ami nincs meg, de 100% hogy ez nem kell hozzá!!! -
#54077 Nincs, és nem nagy, csak www-n tömegben zabálja a gépet, de melyik játék nem. -
#54076 Egyébként nincs valami trial amivel kipróbálhatnám hogy hogy fut a gépemen? Azt hallottam nagy a gépigénye. -
#54075 Itt találtam hasonló gondot, hátha találsz valami újat:
link -
#54074 thx előre is!