63345
  • Running
    Meg, de nem tudom, hogy patch javította, vagy más, majd megkérdezem.
  • Fehercsoki
    Ez rendes dobozos, azért ennyi mert szlovákiából küldik.(ott áfa is csak 7%)
  • penge25
    És nem tudod meglett végül a rewardja?
  • Running
    Egy srácnak volt ilyen, az bug miatt volt, ha jól tudom.
  • Trucker39
    Óvatosan az "olcsóbb" helyen vásárláskor. Néhányan már belefutottak ilyesmibe és utána meg néztek, mert le lett tiltva a hozzáférésük. Valami nem hivatalos forgalmazótól történő vásárlás miatt. Majd a témát jobban ismerők kifejtik ezt itt.
  • Zsoo62
    Szevasztok!

Heart Hungary Friends (HHF) guild Desolation szerveren, szívesen látunk, minden magyar játékost. TS3 szerverünk van, melynek használata erősen ajánlott :) Szórakozás s kellemes kikapcsolódás lényeg. Mivel 30+ korosztályos a guild tagjai, munka, család, játék sorrendben közös programok hétvégén várhatóak. Amennyiben csatlakozni szeretnél: Westie, ZsoZso, Vitiris - keresd online.

Mindenkinek jó játékot s szórakozást kívánunk!
  • penge25
    Running neked valami ötlet a 100% map problémámra, alul írtam a gondom!?
  • Fehercsoki
    Ok köszi, jól hangzik:) Ennél lehet valahol olcsóbb GW2-t találni?
  • Running
    Kicsit én is megzavarodtam ezen.
  • penge25
    Majd azt hiszi a srác, hogy két sg accod van és te vagy az Anet kerítője :)
  • maniac001
    penge25 az én gyorsabb énem
  • maniac001
    Lemaradva semmiképp nem leszel, mert ez nem arról szól hogy minél előbb power lvlup maxra és tolni a raideket mint a wowban. nekem a wowban a szintezés (és más mmo-ban is) csak szükséges rossz, itt ez nem így van, élvezetes a szintezés is. ha játszol, nem fogod azt érezni hogy mikor leszel már 80, mert tulajdonképpen a szintezés alatt csinálhatsz minden olyat amit 80-on csinálnál.
  • penge25
    semennyire, ha megveszed megérted már leírtuk többször lvl 1 től van az endgame, mert nincs meg benned az a frusztráció, hogy legyek már max szintes mert onnan indul az élet. Hidd el lvl 1 től kezdve kapkodod majd a fejed mennyire jó a játék, mennyire leköt téged és tényleg szórakozva léped a szinteket, nem pedig azért hogy végre max szintes legyél!
  • penge25
    Amúgy vedd meg nyugodtan, felüdülés lesz a WoW után, és ugye nincs havidíj, ha meg is unod nem pumpálod bele havi szinten a pénzt, kihagysz egy kis időt és visszatérsz megint, van akinek sikerült megunnia már a játékot, nekem nem :) A tartalmat meg szépen pumpálni fogják a játékba, első combosabb patch Halloweenkor volt, és most jön Nov. 15-én egy újabb tartalmi bővítés.
  • Fehercsoki
    Értem köszönöm a segítséget, ha most kezdeném el a játékot mennyire lennék lemaradva? (olyan sok időm nem lenne rá, épp azért venném meg mert nem havidíjas és eléggé random hogy mikor érek rá sajnos)
  • maniac001
    nah penge25 megelőzött :)
    Szóval a dungeonoknak van story módja ami könnyebb, és "hc" módja amik tokeneket adnak. Ezekből lehet kiváltani az exotic (epic) geart, de ezeket meg lehet szerezni másképp is. vagyis ilyeneket... lehet karmából venni, amiket szintezésből, felfedezésből, küldietésekből kapsz, lehet venni trading post-ban (AH) és lehet craftolni is. penge jól mondja, itt úgy nincs endgame hogy nincs elkülönítve hogy lvl80 után van az endgame. Itt lvl1-től van az "endgame"
  • penge25
    A dungeonoknak 4 útvonala van, a story módot is számold bele, némelyik instának nagyon jó a storija :)
  • maniac001
    Mount nincs, minipet (ha erre gondolsz) van, millióféle achi van. Van 8 dungeon, amiknek fejenként 3 útvonala van, amik nem egyszerűek (wow hc insták a durvább fajtából ha hasonlítani akarod). lehet 100% world map felfedezésre törekedni, vagy legendary itemet craftolni (almost impossible :)). Raid nincs, a wowban inkább ez volt az endgame. van még különféle pvp opció (World vs World ami 3 szerver harcáról szól, van SPvP azaz wowos BG, van tournament). vannak ún jumping puzzle-k, amik szanszét vannak a világban és némelyiket nagyon nehéz teljesíteni. Szóval nem fogsz unatkozni max szinten sem.
  • penge25
    lehet peteket gyűjteni és van egy rakat achi is, mount itt nincs, de sokkal gyorsabb közlekedési mód van ennek ellenére a játékban mint a WoW-ban. jelenleg 8 insta van a játékban, minden insta 4 féle lehetősséggel, ergo így 32 insta van bent, titkos helyeket fedezhetsz fel, ahová ugrálással lehet feljutni, készíthetsz legendary weaponokat, aminek összeszedése kb normál esetben is fél év lesz. Akkor van spvp, world vs world. Szóval van bőven lvl 80 után is tartalom. De igazán endgame nincs, mert már lvl 1 től endgame tartalom van a kezedbe, mert ez az mmo lvl 1-től szórakoztató, nem lvl 80-on indul az élet.
  • Fehercsoki
    Helló!

Valaki leírná nekem hogy az endgame tartalom jelenleg miből áll? Mivel lehet eltölteni az időt? Lehet mountokat vagy peteket vagy achikat gyűjteni esetleg mint WoW-ban?
  • maniac001
    Lehet, havert felhívom (most nem veszi fel valamiért) és megkérdezem neked, mert lehet hogy én emléxem rosszul, így nem mondom egyik verziót se biztosra az NPC-t illetően.
  • penge25
    Szerintem, ahogy olvasom a fórumot mással lesz itt gond, reggel egy mini patch jött ki, igaz nem az én problémám nem említik, de rengeteg problémát generált idáig ez a mini patch, guild chat nem működik, insták crashelnek stb.. Lehet csak a path kavart be!
  • maniac001
    öööö... várj csak, mintha mégis el kellene menni lions arch-ba valami NPC-hez, dereng valami, de nem emlékszem már pontosan. valaki biztos meg tudja mondani itt.
  • penge25
    Mindegy remélem egy relog megoldja, majd megnézem ha hazaérek.
  • maniac001
    Huh akkor nem tudom. De amikor én jártam így, a neten utánanéztem és ezt a Chantry of Secrets helyet írta és itt volt a PiO. De ha neked a world map completion 100%-ot ír és tételesen is minden megvan akkor meg kellett volna adnia automatikusan.
  • penge25
    Jártam storyküldiben ott, nekem megvan minden poi, waipoint, vista skill, semmi nem hiányzik! Én azt hittem valami npc lesz ott, és azért, mondom már ott is jártam, jó lesz ha bebugolt nekem és nem kapok semmit :(
  • maniac001
    Ha az order of whispert választod, akkor a story küldi bevisz ide. Én vigil-es vagyok és én sem értettem miért nincs meg a 100% amikor minden helyre külön elmentem és mindenhol 100%-ot írt külön, a world completion meg 99% és egy point of interest hiányzott. Hát ez volt az :)
  • maniac001
    Ahhha... bakker eskü hogy biztos voltam benne hogy ez a gond. Szóval...
    Ha nem az order of whisper-t választottad akkor van ez. Ez a hely LA alatti szigetes map, ott a középső szigeten van egy barlang. menj be, lesz egy kapu. nem asura kapu, hanem olyan mint a zónaváltó kapu. Ott menj be, ez egy titkos OOW bázisra vezet és ott van egy PoI. Én is belefutottam ebbe. Pedg ez a map (ha nem mész a barlangba) 100%-ot ír.
  • penge25
    Hát nekem nem adta be, de most atláltam egy ilyet Chantry of Secrets nevü helyre kell menni!
  • maniac001
    Nem kell relogolni és nem kell elmenni sehová, amint meglett nekem a 100% azonnal kaptam a csillagot meg a legendary craft matériát.

Ugyanúgy instant adja mint amikor megvan egy sima map completion.
  • maniac001
    Na megnéztem ezt a +70 precision dolgot. Az a VII-es trait (ha jól tévedek). De amikor combatba kerültem, a buffok között a II-es trait ikon volt és azt írta hogy might-ot ad. Egyedül voltam dummy-nál. Levettem a VII-es +precision traitet és el is tűnt ez a buff. Ez bug lehet akkor. VII-es trait buff ikonnak kellett volna lennie és precision, nem II-es és might.
  • penge25
    Sziasztok, a 100% maposoktól kérnék egy kis segítséget. Szóval ma reggel meló előtt gyorsan meglett a 100% map, mert wvw összes területe a deso keze alá került. De amikor az Eternal mapon meglett az utolsó vista is, akkor megkaptam a terület felfedezéséért járó ládikát a blueprinttel és ennyi. A 100% mapért nem kaptam semmit, kiteleportáltam LA-ba, de ott se történt vátozás. Relogra már nem volt időm, nyugtassatok meg, hogy 100% map után relogolni kell a ládáért és a kis csillagért a nevem mellett. Vagy esetleg el kell menni egy speciális helyre a rewardért?
    troll :P
    azért pl. egy Dawn-hoz vagy egy Dusk-hoz elég sok coint kell bedobálni :D
  • DummyBoy
    Vannak helyek ahonnan 100%-os valószínűséggel esnek ilyen cuccok ...

Csak be kell dobni pár sárga, szürke és barna coint és kész, az esik amit választasz
    elméletben eshet bárhonnan, gyakorlatban a büdös életben nem fog
  • ktm99
    Koszonom a valaszt. Egyebkent ezeket a neves cuccokat csak igy MF-bol lehet elohalaszni kis szerencsevel, vagy esetleg dungeon drop is lehet(chest?, mob).
    zomil poénkodott, te meg hülye vagy. feel the difference.
    imádott guild társam...... kompenzál!
  • Susarc
    kb 80-100 fegyóból lett 4 db neves cuccom
  • maniac001
    Zomil csak fikázott. Én meg csak visszapöcköltem rá.