Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez a probléma nálunk. Reggel 6:15-kor ez a kép fogad, este meg még határozottan vezettünk pontszámban. Valószínû tényleg tele lehet kanadaiakkal a Vizunah Square és így az idõeltolódás miatt a késõ éjszakai, hajnali órákban is szinte 100% az aktivitásuk, így kb. délutánig minden az övék.

Running
<#eljen><#hehe>

TDC Geronimo
Ahogy olvasom kezdenek átállni a heti patchelésre, legalábbis dev trackerbõl ez jön le. Gondolom több javítással. Amit biztosan tudni, hogy jön egy ma, meg 24én

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
nem akarom elspoilerezni, de a 60as dungeon endboss halál animján konkrétan beszartam 😄

én rank 15 vagyok ,de még 20-ast is alig-alig látni pedig azok ott seggelhetnek keményen pvp ben😛😊
jó 15-el is seggeltem eleget....mikor ilyen 60-80 pontos meccsek vannak úgyérzem dunának kell mennem😄

az odébb lesz.....10 és 20 között 4000xp kell! az beteg sok....iszonyat jó meccsen ahol kicsit gyengébb az ellenfeled és legalább 1 társad van TS-en akivel összetudok dolgozni ott kilehet szedni 300 körül,DE átlagban 100-150 xp vel számolj! és egy menet kb 7-10 perc.....ha kicsit rászorzol-osztol-összeadsz láthatod,hogy betegsok meccs kell!
Tigris? bahh jó ha a Dolyak vége meglesz decemberig....és az még csak a 20-30 közötti szint! szerintem ott már olyan 8000 xp kell...
1-10 re volt 1500 azthsizem ,de 9-10 már 4000
most ugye 10-19 is szintenként 4000 ha azt nézem,hogy aránylik a 4000 az 1500 hoz akkor inkább 12.000!!! xp lesz 19-29.....Sok sok sok és õõõõõõrült sok pvp meccs

j0nNyKa
best domain ever <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Itt megtudod nézni a craftokat, és itt azt is irják, hogy orb crystal vagy silvert kell használni a crafthoz.
A dark set-hez, tiger token kell, szoval tiger rank legalább és arcane silvert használni. A nobleman meg nincs fent szóval, az még magasabb rank, ahova nem jutottak el, hogy teszteljék.
nah végre most már céltudatosan tudok craftolni😛

http://wiki.guildwars2.com/wiki/PvP_reward

s0n1c
kocsog.eu? <#idiota>
nah a világi barátom végre megvette egy badass thief õ is....pár nap és meglesz a rank 20😊 300-350 ponokat csavbarunk ki ketten az ellenbõl😛 2 ember TS-en már nagyon tud büntetni

Valaki tudna segíteni pvp mystic forgeban?
Engem a heavy dark,nobleman set érdekel, és vki tudja estleg melyiknek melyik részét mikbõl lehet kicraftolni?
Ha vki csak néhányat ismer azt is megköszönném.

Meg amugy ha vminek tudom a receptjét és berakom azokat a forgeba akk biztos az jön ki amit akarok, vagy több féle dolog is lehet az alapanyagokból?
Me0w
Az igazsag az, hogy ha alapbol 80-on probaltuk volna ki az exp. modot, nem sirtam volna annyit, mert vannak nehezebbek, de a nagyobb resze valoban egyszeru, csak megfelelo csapat kell hozza. :/

Together we'll fly someday...

Köszi!

Oh és még egy olyan gondom van, hogy többen irták hogy HOM nem mûködik akik hozzá adták a gw1-es accjukat. Nos én is megtettem, de nem mûködik, pedig kiirja hogy gratulál sikerült összeolvasztani az accokat. De amint a helyszínre megyek nem találok ott semmit, ott az npc a levélen mond 2 mondatot és ennyi. Van erre valami mód ami által helyre jön,vagy kell vmit csinálni elõtte?

TDC Geronimo
ctrl+shift+H

j0nNyKa
van rá billentyû, állítsd be
illetve... tüntesd el az ui-t?! arra is van billentyû.

Hogy lehet úgy képet csinálni hogy eltüntetem az UI-t?

TDC Geronimo
Game Director comments on difficulty of Explorable mode dungeons.

"All of that being said, the game is VERY new for most of our players, and I can absolutely promise with more knowledge of the game and advanced player skill, the explorable dungeons can all be overcome by being skilled groups"

Translation - "L2P NUB LOL"

😄

CD ... -ba megérkezett az utánpótlás, ha másnak is kellene dobozos...
rendeltem is egyet gyorsan 😊

Köszönjük szépen! Profi lett! <#eljen>
j0nNyKa
elkészült magyarul a legendary fegyver gyártás leírása, próbáltam érthetõen, jól struktúráltan összeollózni az infókat

A staffot, leginkább tournamenten használom csapattal, bár nem sokat, viszont elég kevés dolog van amivel szakitani tudom mondjuk egy tásam megölését, olyankor beváltok staff és kapnak egy area feart, meg ledobálom az összes areat, a bleedes skill 3 stacket rak, szóval amig nem tudsz vissza váltani, egy kicsit segit, hogy valami bleed azért maradjon, kapnak egy area chillt, kis dmg, aztán kb visszaváltok, ilyenkor jól jön hogy nagyobb területen hatnak. De amiért igazán jó a death magic fán az a reapers protection, sokszor volt, hogy kaptam a thieftöl a feart és amig szaladtam bent, szénné vert, vagy hogy warrior chargeol knockback és ledarál, ezzel simán lehet ezeket védeni, mert elszalad, és mire visszaér már felkeltem a knockbackbõl, lejárt a fear stb, elég hasznos szerintem.

Corrupt boon cd nekem 32, az nem olyan sok, minden harcban el lehet tolni, persze chain snareben nem lehet tartani vele senkit, de én akkor se szeretem, ha szét buff stackelt emberek jönnek felém. 😊
Persze az is jó amit te írsz, kinek mi jön be, én szeretem leszedni róluk a buffokat, persze + dmg is pont ilyen jó lehet egy harcban, de elöbb utóbb mind meghalnak, jelenleg nem érzem azt, hogy kevés lenne a dmg-em, kicsit lassabb, de legtöbbször nem vagyok olyan helyzetben, hogy ne birnák ki még pár mp-et mire meghal az ellenfél. Ha mégis, olyankor jön plague form, aztán próbáljon megölni, mire sikerülne, kijövök, és már megint nincs cd a healen meg a skilleken. 😊
Aha, pont ugyanezekkel a sigileket, rúnákat használom én is, ezek a sarokkövei ennek a buildnek. Ha jól emlékszem akkor pont a bleed on crit minor trait olyan, hogy 1 vagy 2 mp-es bleedet ad, tehát annak a stackelõdésére építeni nemigen lehet. Vagy lehet, hogy az utóbbi egy hétben ez változott vmelyik patchben? Nem nagyon pvp-ztem vagy egyáltalán játszottam az utóbbi napokban.

Igazándiból azért nem erõltettem a corrupt boont, mert nagy a cd-je és általában olyan 1-2 boonra nem nagyon használtam el, így az kb. inkább csak ilyen mesmer-verõ skill, aki a legkülönbözõbb boonokat teszi magára. Speed buffból lassítás meg szerintem azért nem éri meg, mert iszonyat kicsi a scepter aoe snare cd-je és kb. non-stop fent lehet tartani a meleeken és körbekiteolni õket. Plague form meg ahogy te is írtad épp ezért nem tetszett, mert offenzívan nem nagyon lehet használni, inkább csak menekülésre, ezzel meg egy fontos fegyver kiesik az arzenálból. 😊

Azt néztem amúgy, hogy elég sok traitet lõttél el a staff skillekre, amit korábban én is így csináltam, de ennek ellenére baromi ritkán használtam staffot. Nem is nagyon lehet, meg nem is nagyon van rá idõ, mert ahogy beszéltük bleedeket kell építeni. Na ezért jött nekem a well of suffering ötlete, ami nyilván nem tickel akkorákat, mintha full poweres lennék, de még mindig nagyokat üt, ráadásul a blood magic utolsó traitjével hp-t is lop az ellenfelektõl és mindezt aoe-ben. Bleed, aoe snare, blood is power, epidemic, well of suffering iszonyú pusztítást végez egy egész csapaton. 😊

Running
Tõlem kérdezed, én csak copy-paste-ztam.

Szent Sereg mi a fenének váltott nevet mikor régen arról volt szó,hogy azon a néven megyünk tovább?

A sigilek, runak is olyanok mint amit linkeltem buildben? Mert sokat segit a bleed stackben, hogy crit után 60% esélyel felrak még 1 bleedet a fegyver sigil, illetve traitböl 66% esélyel szintén, 50% crit miatt, elég sok bejön, a 2 féle armor runa miatt, meg elég sokáig fent maradnak már.
A régi buildemben, ahol a runak is mások voltak, tényleg az volt, ha nem ütöttem 1x valakit, vagy pl thief elment stealhbe, mire elõkerült már lejárt róla minden, most viszont nagyon sokáig fent maradnak a bleedek, emiatt elég könnyü magasra feltolni, fõleg ha szerencséd van procal.
Nemtudom, de elég könnyen 10 fölött tudom tartani a bleedet, ha jol procol siman 15ig felmegy, és nem is járnak le olyan hamar, hogy gond legyen azzal, ha eltolok 1-2 másik spellt, a régi runaimmal sigilekkel, nekem is zsar volt, de most már nem.

Én a corrupt boont, meg a signetet se cserélném le semmire, elég sokan bleedes buildel jönnek, azok ellen rohadt erõs ha visszarakom, kb esélytelen ellenem, de ha kapok 1 immobilyzt és pörög is vissza az is kellemes, valamint a buffok negativra cserélése is hasznos szerintem. Nem mellesleg, elég jó hogy van 2 olyan spelled is, amivel leszedsz magadról minden negativ conditiont. Well of suffering szerintem gyenge, föleg, hogy ezzel a buildel, csak a condi dmg jó, semmi power kb, igy jóval kevesebbet sebez mint amit tudna. Blood is Power nem rosz, de én jobban szeretem ha le tudom szedni a buffokat, és egy speed buff helyett, lassitás kerül, jobban emeli az esélyeimat a gyözelemre, mint 1-2 bleed stack pluszban.

A flesh golemet nagyon nem próbáltam, de nincs szükségem extra cc-re igazából, a lassitással blindal, gyors form váltásokkal fearel, ugrálással simán le lehet kezelni 1v1-ben bármelyik meleet, pláne ha kihasználod a tereptárgyakat, és rohadt sokat bir a necro amugy is. Plague form nekem jobban bejött, ha szorult helyzetben vagyok, könnyedén idõt lehet nyerni, sok hp-t ad, és lassan tudnak leverni, akár csak addig mig lejárnak a cd-k, vagy amig odaér valaki segíteni. Én nem szeretek meghalni, igy sokszor ha felstackel az ellenség, ezzel simán lelépek, ha 2-3 ember jön, a golem nem fog megmenteni 1 lassitással, plague form viszont igen.

Mondjuk szar is lenne, ha mindenki 1 buildel játszana, nekem ezek váltak be, és jelenleg nagyon élvezem vele a pvp-zést, elég régóta nem volt olyan játék, ahol pvp-ben bemegyek egy random bg-re, és 2 perc után nem üvöltök amitt, hogy hülyék az emberek, itt csak ritkán fordul elõ, akkor is ezek a kivégzés dolgok hozzák ki belõlem az állatot. 😊
Akra
#51749 (Hun) Party Minions jelenleg 25fõ,de remélhetõleg növekedni fog. 😊

Running
EU Dahun Oroksege - Desolation Hungarian PvX 20
EU Ressonance - Desolation Hungarian PvX 47
EU Serenity HUN - Desolation Hungarian PvX 15
EU The Aura - Desolation Hungarian PvX -

Itt ezeket találtam: Deso
Vagy még esetleg itt próbálkozz: Klánok

Nem akarok szervert váltani nekem megfelel a deso.
Én még egybe se voltam eddig:-)
Állítólag Variance a jó de az Whiteside-on van

Sziasztok! Nincsen valami normális magyar guild desolation szerveren? Szeretnék belépni egybe, de amiket eddig próbáltam az említésre sem méltó.
Ezellen a build ellen, amit használsz, nem jó team kell, csak szimplán józan ész, hogy tudjon az ember dodgeolni/dazeelni/stunolni/visszatámadni, és nem végignézni ahogy ráugrassz 6szor 😄

Eternal life; endless torture.

Frosty01
a rendelést attól még nem árt feladni. el lesznek kapkodva ezek is elég gyorsan.

practitioner of the forbidden arts of death

SirAlo
Akkor kivarom a szeptember 20-at inkabb😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ja és hozzáteszem GW1-ben évek óta 150-200as latency van UK szerón.
Ezen most itt akkor dolgozhatnak akkor a jövõben.

valami szeptember 20.-ról olvastam valahol, hogy akörül jönnek új dobozos példányok. ahogy látom, akár sokkal olcsóbban is mint az online. lehet hogy pont ezért nem kapni, vagy nem akarják, hogy még jobban lerohanják a szervereket. sajnos ez van :-/
Ja látom van panasz ingame is.
Mondjuk én AoC-ba edzõttem úgyhogy ilyen kis lag-ok hol zavarnak már😄

SirAlo
de minden boltba kifogyott mar, hivatalos oldalon ugy latom mar kaphato de ott meg dragabb sokkal, vagy 55 euro az ara mindenhol ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ezzel az Assa-val minden játékban gond van az elején de tényleg mindenhol úgy kezdik,hogy könnyû vele játszani és szinte instant kill viszont mindenhol eljön az a bizonyos revamp mikor is azok maradnak Assa-nál akik tudnak is játszani.
Itt is így lesz csak ki kell várni😊

PiszkosFred
Sajnos nem veletlen. Egesz hetvegen lagzott a human kezdo (1-15), de csak a serveren. Kenytelen volt az ember atmenni (illetve ott maradni direktben) overflowra, mert egy-egy eventnel jatszhatatlan volt az 1-2 seces lagok miatt. A tobbi zona aranylag rendben volt, nem volt lag se a fovarosban, se a sztori zonakban, se a tobbi zonaban.

Most vagy elromlott valami, vagy ugye emeltek a serverek player limitjen (vagy csak akarnak?), de mivel sok jatekos most csatlakozik/zott, tovabbra is dugig vannak a kezdozonak es gondolom ez nem tett most jot. Eddig sose volt ilyen, de most a hetvege necces volt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Csak egy tized másodpercre nem figyel az ember, vagy nincs defensive skillje 100ról 0ra 2 sec alatt viszi le a thief pistol whipel, heartseekerrel, unloadal, backstabbel... ez mind egyenként sebez vagy 7kt és quicknessel belédver 2-3 darabot belõle. Nagyon retardált class vér istvánoknak akinek csak egy gombot kell spammelni minden builden.

Szerverek közt Latency eltérés van ha jól vettem észre.Ez igaz lehet?Most Whiteside-on pl.pár óra alatt többet lagolt mint Deso-n eddig bármikor.Vagy ez csak véletlen lehet?

Running
Áhh, köszi az infót.

Chris, nem 40%-ra vitte le a hp-m, hanem 15500-ról 1000 körülire. Gondolom a cucca is jó volt.

Running: "Több alkalommal és több guild társamnak is feltûnt már, hogy vannak olyan játékosok, akik minimál hp-ról fullra gyógyítják magukat. Azért erre is kíváncsi lennék, mivel teszik ezt."

Például Guardian: Tome of Courage->Light of Deliverence

full hp-ra visszagyógyít engem, és a körülöttem állókat.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nekem a Hall of Monument páncélok/ruhák/fegyverek/pajzsok nagyon tetszenek és annyi van,hogy nem tudok választani😊

A thiefek 90%-a harc gyanánt a heartseeker nevû képességét tudja csak szpemmelni, ezt gyors egymásutánban 3-4-szer, ami kb. 40% hp-ra visz le néhány mp alatt, de ezek után nem marad initiative-juk, így csak "autoattackolva" futnak utánad, ami közben ölhetõk. A baj akkor van amikor egyszerre kettõ ugrik rád és kb. instant kivégeznek ezzel, vagy ha vki azért többet is tud ennél a thieffel.
Amúgy mindenki tud kemény burst-öt tolni, csak míg másoknál ez több skillel megy, a thiefnél egy darabbal, amihez túl sok ész nem kell. 😄

AntiHero
Ritka szar mikor nagy tömeg van és nem jeleníti meg az embereket. Tegnap is a lordot ve'dtük és láthatatlan ellenfelek jelentek meg (popup 😄). Így kb nem is volt esélyünk...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Igen vannak brutál sebzések.Mai naptól shot-olni fogom a képeket a halál waypoint elött,eddig csak átugrottam.Valamelyik class meg nem is az,hogy egyszer ellövi bizonyos idõ alatt hanem rá pár mp-re már használja ugyanúgy,szinte értelmetlen néha a kelés mert lerántja ismét a HP-t..

Running
Már kapható. Nem valószínû.