Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
jó 15-el is seggeltem eleget....mikor ilyen 60-80 pontos meccsek vannak úgyérzem dunának kell mennem😄
Tigris? bahh jó ha a Dolyak vége meglesz decemberig....és az még csak a 20-30 közötti szint! szerintem ott már olyan 8000 xp kell...
1-10 re volt 1500 azthsizem ,de 9-10 már 4000
most ugye 10-19 is szintenként 4000 ha azt nézem,hogy aránylik a 4000 az 1500 hoz akkor inkább 12.000!!! xp lesz 19-29.....Sok sok sok és õõõõõõrült sok pvp meccs
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A dark set-hez, tiger token kell, szoval tiger rank legalább és arcane silvert használni. A nobleman meg nincs fent szóval, az még magasabb rank, ahova nem jutottak el, hogy teszteljék.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/PvP_reward
Engem a heavy dark,nobleman set érdekel, és vki tudja estleg melyiknek melyik részét mikbõl lehet kicraftolni?
Ha vki csak néhányat ismer azt is megköszönném.
Meg amugy ha vminek tudom a receptjét és berakom azokat a forgeba akk biztos az jön ki amit akarok, vagy több féle dolog is lehet az alapanyagokból?
Together we'll fly someday...
Oh és még egy olyan gondom van, hogy többen irták hogy HOM nem mûködik akik hozzá adták a gw1-es accjukat. Nos én is megtettem, de nem mûködik, pedig kiirja hogy gratulál sikerült összeolvasztani az accokat. De amint a helyszínre megyek nem találok ott semmit, ott az npc a levélen mond 2 mondatot és ennyi. Van erre valami mód ami által helyre jön,vagy kell vmit csinálni elõtte?
illetve... tüntesd el az ui-t?! arra is van billentyû.
"All of that being said, the game is VERY new for most of our players, and I can absolutely promise with more knowledge of the game and advanced player skill, the explorable dungeons can all be overcome by being skilled groups"
Translation - "L2P NUB LOL"
😄
rendeltem is egyet gyorsan 😊
Corrupt boon cd nekem 32, az nem olyan sok, minden harcban el lehet tolni, persze chain snareben nem lehet tartani vele senkit, de én akkor se szeretem, ha szét buff stackelt emberek jönnek felém. 😊
Persze az is jó amit te írsz, kinek mi jön be, én szeretem leszedni róluk a buffokat, persze + dmg is pont ilyen jó lehet egy harcban, de elöbb utóbb mind meghalnak, jelenleg nem érzem azt, hogy kevés lenne a dmg-em, kicsit lassabb, de legtöbbször nem vagyok olyan helyzetben, hogy ne birnák ki még pár mp-et mire meghal az ellenfél. Ha mégis, olyankor jön plague form, aztán próbáljon megölni, mire sikerülne, kijövök, és már megint nincs cd a healen meg a skilleken. 😊
Igazándiból azért nem erõltettem a corrupt boont, mert nagy a cd-je és általában olyan 1-2 boonra nem nagyon használtam el, így az kb. inkább csak ilyen mesmer-verõ skill, aki a legkülönbözõbb boonokat teszi magára. Speed buffból lassítás meg szerintem azért nem éri meg, mert iszonyat kicsi a scepter aoe snare cd-je és kb. non-stop fent lehet tartani a meleeken és körbekiteolni õket. Plague form meg ahogy te is írtad épp ezért nem tetszett, mert offenzívan nem nagyon lehet használni, inkább csak menekülésre, ezzel meg egy fontos fegyver kiesik az arzenálból. 😊
Azt néztem amúgy, hogy elég sok traitet lõttél el a staff skillekre, amit korábban én is így csináltam, de ennek ellenére baromi ritkán használtam staffot. Nem is nagyon lehet, meg nem is nagyon van rá idõ, mert ahogy beszéltük bleedeket kell építeni. Na ezért jött nekem a well of suffering ötlete, ami nyilván nem tickel akkorákat, mintha full poweres lennék, de még mindig nagyokat üt, ráadásul a blood magic utolsó traitjével hp-t is lop az ellenfelektõl és mindezt aoe-ben. Bleed, aoe snare, blood is power, epidemic, well of suffering iszonyú pusztítást végez egy egész csapaton. 😊
A régi buildemben, ahol a runak is mások voltak, tényleg az volt, ha nem ütöttem 1x valakit, vagy pl thief elment stealhbe, mire elõkerült már lejárt róla minden, most viszont nagyon sokáig fent maradnak a bleedek, emiatt elég könnyü magasra feltolni, fõleg ha szerencséd van procal.
Nemtudom, de elég könnyen 10 fölött tudom tartani a bleedet, ha jol procol siman 15ig felmegy, és nem is járnak le olyan hamar, hogy gond legyen azzal, ha eltolok 1-2 másik spellt, a régi runaimmal sigilekkel, nekem is zsar volt, de most már nem.
Én a corrupt boont, meg a signetet se cserélném le semmire, elég sokan bleedes buildel jönnek, azok ellen rohadt erõs ha visszarakom, kb esélytelen ellenem, de ha kapok 1 immobilyzt és pörög is vissza az is kellemes, valamint a buffok negativra cserélése is hasznos szerintem. Nem mellesleg, elég jó hogy van 2 olyan spelled is, amivel leszedsz magadról minden negativ conditiont. Well of suffering szerintem gyenge, föleg, hogy ezzel a buildel, csak a condi dmg jó, semmi power kb, igy jóval kevesebbet sebez mint amit tudna. Blood is Power nem rosz, de én jobban szeretem ha le tudom szedni a buffokat, és egy speed buff helyett, lassitás kerül, jobban emeli az esélyeimat a gyözelemre, mint 1-2 bleed stack pluszban.
A flesh golemet nagyon nem próbáltam, de nincs szükségem extra cc-re igazából, a lassitással blindal, gyors form váltásokkal fearel, ugrálással simán le lehet kezelni 1v1-ben bármelyik meleet, pláne ha kihasználod a tereptárgyakat, és rohadt sokat bir a necro amugy is. Plague form nekem jobban bejött, ha szorult helyzetben vagyok, könnyedén idõt lehet nyerni, sok hp-t ad, és lassan tudnak leverni, akár csak addig mig lejárnak a cd-k, vagy amig odaér valaki segíteni. Én nem szeretek meghalni, igy sokszor ha felstackel az ellenség, ezzel simán lelépek, ha 2-3 ember jön, a golem nem fog megmenteni 1 lassitással, plague form viszont igen.
Mondjuk szar is lenne, ha mindenki 1 buildel játszana, nekem ezek váltak be, és jelenleg nagyon élvezem vele a pvp-zést, elég régóta nem volt olyan játék, ahol pvp-ben bemegyek egy random bg-re, és 2 perc után nem üvöltök amitt, hogy hülyék az emberek, itt csak ritkán fordul elõ, akkor is ezek a kivégzés dolgok hozzák ki belõlem az állatot. 😊
Állítólag Variance a jó de az Whiteside-on van
Eternal life; endless torture.
practitioner of the forbidden arts of death
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ezen most itt akkor dolgozhatnak akkor a jövõben.
Mondjuk én AoC-ba edzõttem úgyhogy ilyen kis lag-ok hol zavarnak már😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Itt is így lesz csak ki kell várni😊
Most vagy elromlott valami, vagy ugye emeltek a serverek player limitjen (vagy csak akarnak?), de mivel sok jatekos most csatlakozik/zott, tovabbra is dugig vannak a kezdozonak es gondolom ez nem tett most jot. Eddig sose volt ilyen, de most a hetvege necces volt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Chris, nem 40%-ra vitte le a hp-m, hanem 15500-ról 1000 körülire. Gondolom a cucca is jó volt.
Például Guardian: Tome of Courage->Light of Deliverence
full hp-ra visszagyógyít engem, és a körülöttem állókat.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Amúgy mindenki tud kemény burst-öt tolni, csak míg másoknál ez több skillel megy, a thiefnél egy darabbal, amihez túl sok ész nem kell. 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun