Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Hehe, én reportoltam is anno, hogy kicsit gáz hallgatni, ahogy 2 óra sorbanállás után beköszön valaki, majd 10 perc múlva bent is van o.O

BTW: Ma qrva jó volt megint a WvW, tuti a HC WvW franciák még alszanak 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TDC Geronimo
"We also discovered a bug that was allowing people to queue up and enter maps ahead of players who had been queued for much longer. Please check on our forums for an announcement when the fix has been implemented. This should fix the problem of some people staying queued for hours while other people can queue up for the same map and enter within a matter of minutes."

FUUU tudtam én, hogy engem szopatott a game mindig 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jockey
1et ertek a deso wvw problemaval es egyben sajnalom is a szitut, de ugyanakkor meg ez van..
alapvetoen a top 3ba vagytok szerver szerint, ejszaka allitolag jol megy nektek, akkor mi a gond? vagy a siker itt is mar csak pontokban merheto? francia/kanadai story-t jobb ha megemesztitek, mert ketlem ertelmes megoldas lehetne ra talalna, vagy fognak talani rovid idon belul, gyaluljatok le oket prime time-ba azt kesz, es elvezzetek..😊
masik dolog, hogy nemtom ki irta, de tenyleg fejlodik a nepseg, whitside/n is erzodik, mar mar epikus csatak mennek, es nem csak zerg formajaban, van 3 frontier is, en sztem egyenlore a wvw tokeletesen funkcional..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

PanzerWolf
Ezeket a combo finiserekeet meg fieldeket nem értem mg most sem.Mivel kellene õket össze kombózni,vagy hogyan is mûködik?

SirAlo
Az jo dolog, amugy nincs kulon Europai es Amerikai kliens? Beirtam googleba guild wars 2 us aztan buy-ra mentem es ugyanazt az euros oldalt hozta be

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

a.carkey
Egyik szerver sem kihalt.

A medve nem játék.

SirAlo
Hello, megvasaroltam a guildwars2.com-rol a jatekot , remelem az europai verziot vettem meg (euroba volt) nem volt ilyen valaszthatosag, meg 1 kerdes: a magyarok meik szerveren vannak tobben ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Sziasztok!

Aki most kezdi a játékot melyik szerverre érdemes mennie ahol vannak magyarok is és nem kihalt a szerver? Köszönöm
Na vagy hatszori e-mail után végre sikerült! Nem értem én ezt. ????
Járt már valaki így mint én? Állandóan új akziváló linket küld a guildwars2.com, de amikor engedélyezni akarom az ip-met mindig hibát jelez, így nem enged belépni?
szerintem peched volt, egyébként van egy ismert bug, aminek javításán már dolgozik az Anet, elõfordul hogy elõbb hív be olyan játékosokat akik késõbb jelentkeztek a queueba.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Akkor en vagyok peches, tegnap kb. 45 perc utan hivott volna be Ethernalra akkor meg eppen sarkanyt oltunk 😊 utana en is borderlandsra mentem, ott queuztam Ethernalra 50 percet, aztan elfogyott a jatekra szant ido.

Pro thiefeket kérdeznék ,hogyan van az,hogy én tudok 1 teleportot aztán 80% ban agyonbasznak a smoke elõtt....viszont egy rakás tolvaj mikor én végezném ki legalább 3x elportol meg 2x smokeol és inkább már leverem õket a picsbe ,mert agyfaszt kapok és nem értem,hogyan tudják ezt kivitelezni? mivel viszik le a CD ket??? nekem az elsõ teleport után még 4-5 sec a blind mire tudom nyomni....

ja és spvp-be remélem a közeljövõben lesz vagy MMR vagy bracketek....,mert ilyen 20 pontos kistársakkal a csapatban nem sokra megyünk....gyakorolgassanak picit! aztán ha nem jön össze ezeknek úgyis megunják a pvp-t ,mert még a rank 10-hez kötelezõ 12000 xp-t huszasával összeszedik eladják a játékot,azzal az indokkal hogy SZAR😛😞)

nem tudom neked mi számít hosszú queuenak, én WR-en mindig be szoktam jutni WvW-re amikor akartam, maximum az szokott elõfordulni, hogy Eternalra várni kell kb 5 percet, de addig megyek borderlandsra.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

én már arra is gondoltam,hogy egyes guildek vagy szerverek direkt arra mennek rá,hogy ezekben az "elmebeteg" órákban szedik össze a tagjaikat és verik be az ellent amikor azok épp alszanak ,mert másnap meló😛
vagy ez nagyon összeesküvés elmélet?😊

lol, támogatom a Chuck Norris upgrade-et!

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Omlás
Inkább legyen Chuck Norris magában <#idiota> nem kellenek szuper katonák egyedül megvédi sõt be is foglalja a mappot <#eljen><#vigyor2>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

*éjszakai 😊

Szerintetek milyen ötlet lenne az "ékszakai" üzemmódra ha betennének egy új épület Upgrade-t "Night Watch" elnevezéssel (horribilis összegért persze)? Az upgrade minden nap GMT 0:00-kor automatikusan indulna 8 órán keresztül. Lespawnolna 20 szupererõs katona, akik õriznék a várat (tornyot) és csak Chuck Norris tudná õket legyõzni. (illetve elég nehéz lenne)

Smithwarden
Ezt kicsit elnezted. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

jó lesz az 8v8nak is.

DummyBoy
Hopp ... egy kis fun az official fórumból.

Szakértõ kolléga nyilatkozik WvW ügyben:

"Besides, a very well organized group of 5-10 can take/defend anything."

o.O

antgecc
AB 15v15, sPvP 16v16... mi a gond?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

PiszkosFred
Najo, de ez szept13-ai allapot, es a hetvegen jok voltunk a WsR-n, epp egyet-kettot elore is lephettunk 😄 Sose becsuljuk le kerem a rajtnal beragado, de a szelarnyekben szepen lassan eloretoro versenyzot...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"1240.344 Whiteside Ridge" mindezt ugy, hogy "casual" idoszakban hosszu a queue WvW-re, "mokas" lehet nalatok bejutni.
Elismerem, ez szín tiszta kárörvendés volt részemrõl (az még nem trollkodás, vagy igen? 😊
Én kérek elnézést! Leszállok a témáról 😊

DummyBoy
Nem ... a helyzet maga az, hogy az European (értsd: európai) szerverek listáján egy olyan szerver az elsõ aminek a fele NEM európai.

És a többi EURÓPAI szerver ez ellen nem tud mit tenni.

PiszkosFred
Altalaban egyetertek az altalad elmondottakkal/leirtakkal, de a mostani akciod tenyleg trollkodas volt, vagy akar nevezhetjuk neven is a dolgot: karorvendes es egyfajta "na most visszakapjatok amit en kaptam toletek par hete" stilusu komment/szajkarate, semmi tobb.

Felesleges ez most itt. A serverek rotalodnak, ideiglenesen mindenki lehet szopoagon, de majd elmulik. Vannak apro hibak egy-egy a WvW szituacioban, de ezt csak finomhangolni kell, es mindenki boldog a vegen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Running
Látom nincs értelme veled vitatkozni, mert nem tudod, hogy mirõl beszélsz, csak vagdalkozol. Sok sikert Whitesideon....

European World Rankings
2037.296 Vizunah Square
1881.94 Far Shiverpeaks
1838.906 Desolation
1800.944 Riverside
1727.343 Augury Rock
1705.124 Kodash
1642.647 Aurora Glade
1632.012 Elona Reach
1627.067 Baruch Bay
1622.726 Gunnar’s Hold
1620.589 Blacktide
1617.972 Gandara
1585.774 Fort Ranik
1561.783 Seafarer’s Rest
1557.867 Abaddon’s Mouth
1533.264 Arborstone
1464.892 Jade Sea
1457.005 Underworld
1447.458 Ring of Fire
1323.728 Vabbi
1246.877 Piken Square
1240.344 Whiteside Ridge
1215.886 Drakkar Lake
1104.77 Ruins of Surmia
1099.258 Miller’s Sound
988.402 Dzagonur
926.735 Fissure of Woe

Frosty01
na ha végre megjön az a pöcsöm futár, az tuti hogy fel se lépek fórumra, nehogy elvegyétek a kedvem a játéktól 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Azok voltak a szép idõk 😊

A helyzet maga, hogy adott egy szerver, aminek statisztika alapján simán nyernie kéne mindent, de erre jön egy csapat akik élve helyzeti elõnyükkel a nap nagy részében mégis uralják a wvw-t. Nem irígylésre méltó helyzet, és már annak is örül az ember, hogy nem járt így.
Kb. mint amikor látsz egy látványos esést, érted? Nem trollkodásból írtam. <#wave>

Ez már csak az új divat mert szétnerfelték AVt, régen egész napos AV meccsek mentek az volt még az igazi.

Running
Egyébként sem értelek miért kéne mindenkinek a variance által kiválaszott szerveren játszania. Kötelezõ? Nem. Lehetõség? Igen. A szavazás alapján a magyar játékosok 90%-a whiteside szerveren játszik, ez nem elég neked? Mindenkinek ott kell? Ugye, hogy nem... najó zárjuk...

Frosty01
bár nem játszottam a wowwal, azért láttam pár ilyen menetet mint amirõl beszélsz. fejtsd ki kérlek hogy hogy is szokott kinézni ? elindultok, és elrohantok egymás mellett pvp nélkül? ugyehogy ugye? nekem ilyennek a nyoma se kell semmilyen játékba.

practitioner of the forbidden arts of death

penge25
hát vissza nem lehet õket húzni, mert egy darabig követik a csapatot és visszamennek 😞

Running
Csak tudnám mi vicces azon, hogy az idõeltolódás miatt csak éjjel tudnak érvényesülni, és akkor is csak a szerver azon része, akik Kanadából logolnak be. Ez kb olyan mintha ti a whitesideon szétzergelnétek az amcsi szervereket, mikor õk éppen aludnak, aztán meg rohadt büszkék lennétek magatokra, hogy a full üres www térképet 100%-osan benyomtátok.

Omlás
Egy globális szerverek közti csatatér milyen legyen ? Letisztult és átlátható ? ne vicceljünk már ....

Sok értelme lenne... pont az ölné meg az egész WWW lényegét.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Zomil
Ott vissza kell huzni öket abba a terembe ahol a boss van különben nem megy le feléleszteni öket sebezni meg csak igy lehet.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

penge25
#51824 erre valaki?

Nincs ezzel semmi gond, csak feltûnk benne a helyzet komikus volta, mert a magyar szerver az nem jó...

Amúgy nem akartam senkibe se belekötni ezzel, csak megjegyeztem, hogy vicces.

a.carkey
Azért a POTBSban egész jól megoldották (miután buktak 300k playert ...). 😄

A medve nem játék.

Running
Idõeltolódás? Hallottál már ilyesmirõl? Gúglizd már ki...

Látom sokat sikerült felfogni abból, amirõl itt szó volt...

DummyBoy
Ezzel egy kis gond van ... Nem a legnépesebb überpvp stb stb szerverre mentek az emberek, hanem egy szabadonválaszottra ... Hogy ez késõbb top szerver lett, az más kérdés.

BTW: szvsz ez már csak trollkodás ...

És épp ezért szívtok velük, mert ti akkor alszatok, nem esett még le? 😊

Running
Retardált troll, a franciák csak éjjeltõl reggelig eredményesek, mikor mindenki alszik. Nem esett még le?

Ismerjük el, hogy azért nem kicsit vicces, hogy sokan odamentek a legnépesebb über pvp stb stb szerverre, hogy majd jól levernek mindenkit wvw-ben, erre mire már örülnének, jön a "francia (k)rémes" és felülhetnek a szopórollerra... <#hehe>

Running
Ma remélem leszel 4 körül, jövök rohangálni veled...<#vigyor>