63345
  • moNTo
    Amikor végigvitted a personal story-t, kapsz egy "Pact Victory Token"-t, ezt lehet beváltani egy arany fegyóra. Fort Trinity délnyugati részén a Caer Aval instában keresd Quartermaster Hargrove-t.

Pact Weapons
  • N3mus
    Sok mit nincs mit mondani róla " account suspend for an account issue " 45:6:3:2114 ami kb valaki megprobált hozzáférni az accounthoz vagy bot használta. Logok alapján senki nem probált meg belépni, + elítélem a botolást. ( Fér-e értés ne essék sem bajon azzal aki csinálja de én nem ezért veszek meg egy játékot) . A ticketet még anno october 23 án csináltam azóta volt egy kb 1 mondatos válasz hogy várjak türelemmel még kivizsgálják.Azóta semmi info. Mivel olvasni tudok ezért nem bombáztam őket ticketekkel ahogy a forumon kérték de ez akkor is már vicc kategória szerintem. De ha valaki benéz account issue forumba a hivatalos oldalon jó lehet vannak benne botok is meg goldsellerek de iszonyat sok ilyen " semmi ok nélkül " ban van/volt majd 2 hét múlva semmi bocsánat kérés csak annyi válasz levélben " tévedtünk".
    mesélj erről a ticketről
  • N3mus
    És a legtöbb csalódott ember a support forumon áll sorba a .... ticketre várva. Az még oké hogy 1-3-8 nap de hogy már lassan 19 napja ülnek 1-2-100 ticketen pl az enyém semmi indoklás és érv nélkül elég elkeserítő.
  • Running
    A GW2 köszöni jól van, sok-sok teli szerverrel. Persze van pár csalódott játékos, de ez mindig így szokott lenni.
    mer egyáltalán mi az a GW2?
    btw ez nem az okos fajta trollkodás volt :\
  • frango
    Ja. Ez is olyan, mint a GW2...
  • Gubberx
    újabb mmo ami majd 2 hét után a feledésbe merül :D
  • ktm99
    Szerintem az nem 100% map akart lenni annak idejen, hanem a "story vegigvitele" utan. En meg nem vittem vegig szoval nem tudom hol van.
  • Running
    Bírjátok ki röhögés nélkül!
  • penge25
    Valaki tudja merre találom azt az npct, aki 100% map teljesítése után jelenik meg, és weaponokat árul? Anno itt valaki linkelt egy képet magáról, és neki a képen az a bow volt a kezében! Segítségeteket köszönöm előre is!
  • Running
    Ez is valami koreai csoda szerintem, kb olyan mint a Tera.
  • penge25
    Hm erről az Mmorpgről még nem is hallottam
  • Running
    Kb ennyire családias
  • Running
    Mi az az irl?
  • BEAST #54138
    Persze, aztán Running kimenekül a világból is egy két "irl téma" után. :D
  • Chris
    Humor volt, látod Running úgy tűnik már most családiasnak érzi a viszonyt... ;D
  • Kata
    ok
  • Chris
    Na tessék, pedig még össze sem beszéltünk. Nem sztereotip "magyar guild"-ként kell rá gondolni, mert attól fényévekre van a társaság hála az égnek. Az állandó ts használat amolyan kis családiassá teszi a hangulatot, sok irl témával, spvp-s "azonnalengeddelatorkomat" típusú örömködésekkel, stb. Ennélfogva guildcsetet nem is igazán használunk, a ts meg simán elbír egy magyar és egy angol szobát is, de ebben Running az illetékes.
  • Running
    Furcsa ízlésetek van, természetesen Grace Park a nyerő (bal).

Lehet jobb is ha külön vagytok, kicsit olyan vagyok, mint egy legendás fegyver, mindenki engem akar megszerezni magának.
  • Kata
    Igen, Running már korábban pedzegette és pont tegnap privátoltunk erről Beasttel. Van nálunk olyan, aki semmiképpen nem szeretne magyar guildben lenni, meg vannak külföldi ismerőseink is. Úgyhogy annyit tudok csak mondani, hogy majd meglássuk. :)
  • Chris
    Én konzervatívként mindig a közepet választom... ;D
  • Running
    Akkor válaszd a jobbat!
  • Kata
    Amúgy alap, hogy a szőke! :P
  • Chris
    Szegény baloldali lány ott deréktájékon kicsit amorfnak tűnik... :(
  • Chris
    Apropó, ha jól tévedek Te és a kompániád is a Far Shiverpeaksen múlatjátok a szabadidőtöket. Nem lenne hát lassan itt az ideje, hogy olyan prominens személyekkel szocializálódjatok, mint a jelenlévő Running, Bíszt, meg az ebbe a körbe szándékosan nem sorolt jómagam? :)
  • Kata
    Ejnye, már megint ez a csúnya politika... :D
  • Running
    A mai nap játékhoz kapcsolódó kérdése: Jobb, vagy bal?
  • Running
    Szerintem elég sok minden várható azokon a területeken is, de ez csak saját vélemény.
  • Running
    Game Update Notes – November 7, 2012
     Raw candy corn nodes will no longer periodically appear in game.

• Running
  • Chris
    Vajon az, hogy egy héttel a patch előtt még mindig nincsen semmiféle info az esetleges wvw és spvp változtatásokról, újításokról, azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel nem is nagyon lesznek ilyenek?
  • Kata
  • BEAST #54120
    És akinek nincsenek barátai? :(
  • Running
    Magyarul a variance oldalon:
    Szeretnénk, hogy a barátaiddal együtt élvezhesd a Guild Wars 2 és a Lost Shores nyújtotta élményeket, ezért November 12.-én egy “Refer a Friend” ingyenes kipróbálási lehetőséget fogunk elindítani. Három barátodat hívhatod majd meg, s a megívottak ingyen játszhatnak majd veled November 15-től November 18-ig.

Ahhoz, hogy részt vehess ebben a programban, aktív Guild Wars 2 accounttal kell rendelkezned, melyet November 6 (9 óra) előtt regisztráltál.

Amint a programot beindítjuk, több információval fogunk szolgálni, addig is kezdj el gondolkodni, hogy kiket szeretnél meghívni!
  • Myston
    3 napos Trial meghívásos alapon:
    We want you to experience Guild Wars 2 and Lost Shores with your friends, so on Monday November 12, we will turn on Refer a Friend Free Trial. You will be able to invite up to 3 Friends to play Guild Wars 2 with you for free from November 15-18.
  • a.carkey
    Pedig de.

:D
  • Running
    Mivan ma egész nap rólam szól a topik? Ennyire nem történik semmi?
  • BEAST #54115
    ne akard tudni :D
  • Kata
    királylány? :D