Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én szerencsés voltam, 8 ezerért kaptam, játszhattam vele az utolsó héten a bétában, és kezdhettem 2 nappal korábban.
Most is érdemes szétnézni, akár itt a fórumon is, csak ma meg tegnap ketten is kínálták eladásra, az egyik ha jól emlékszem 10 ezerért.
MadWolf#11626
practitioner of the forbidden arts of death
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
am, azza lvan a bajom hogy tologatták az utánpótlás dátumát. már rég megkaptam volna ebbõl a turnusból a példányom ha nem játszák itt az agyukat. a másik pedig a netes kód meg mennyivel drágább? hagyjuk már a hülyeségeket...
De szamukra sincs vilagvege, sot, ez az o erdekuk is, hiszen igy utemezve az utanpotlasokat, ok is normalis korulmenyek kozott fognak tudni jatszani, es nem sirnak, hogy "15k-t fizettem es meg jatszani sem tudok, bmeg!!!", mint mondjuk mas mmo elso heteben. No offense.
Nagyon kíváncsi vagyok ki hogy tolja, burst, condition dmg (nem szeressem a baltás dobálós mókát sajna), fegyverkombinációk stb.
Minden ilyesmit szívesen vennék. Nyilván elég noob vagyok pvp-ben, de elég sok helyen olvasom hogy a ranger free frag kb minden más kasztnak. Akinek van komolyabb spvp tapasztalata, az írhatna ide valami összefoglalót.
amugy ja, ma már megérkezik a legtöbb helyre. kis szerencsével a már függõben lévõ megrendelések holnapra meg is jöhetnek (én is nagyon reménykedem benne)
Kilencféle combo field létezik és négyféle finisher, ez a táblázat remekül összefoglalja ezeket:
wiki
A kasztodra mondhatok konkrét példát, ha úgy érthetõbb.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
(:
The gods have disconnected you ...
Lenne egy eladó GW2-m áron alul akit érdekel keressen meg pm-ben a további részletekért.
batnor.
Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670
"vessetek a mókusok közé" :)
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ami a gyors pontokat illeti az se igaz még tournamentben sem! tegnap nyomtam 2db 3-as kanyart egyet buktunk mindegyik elég jó meccs volt / az ellenfelek sem voltak hülyék/ és a legtöbb pont 260 volt amit kiszedtem....és ha rápillantok arra a 40000-re ami kell majd 30 körül elsirom magam és tényleg megyek és cicomázom a karit pve-vel😄
/fame #
/rank #
?
A medve nem játék.
Eternal life; endless torture.
Eternal life; endless torture.
Amugy nem olyan vészes, és nem sok értelme lenne, ha napi 1 óra pvp-vel már most rank 40-50 emberek futkosnának. Sok értelme meg amugy sincs az egésznek, engem nagyon zavar, hogy amint kilépsz a világba, a kutya nem fogja megmondani, hogy te milyen pvp-s vagy, se a geart, se rankot, semmit nem látnak, ha nem pvezel, ugy fogsz kinézni mint egy csöves ha elmész a fõvárosba, hiába vagy rank akármi pvpben. Arról nem is beszélve, hogy az gear kinézet, amiért pvpben rank 60-70-re kell eljutnod, azt simán 225-on craftolod tailoringal...
Lehet bennem van a hiba, de egy kicsit több jutalmazást várnék, mondjuk a pvp gearek ne ugyanolyanok legyenek mint a pve gearek, és ugyis csak look gear, legalább had rakjam rá a kinézetet sima gearre ha már megszenvedtem érte. És én szivesen látnám ha rákattintok valakire, hogy milyen rankon van, engem érdekel, hogy kik a durva arcok, nem lenne nagy kaland ezt megcsinálni...
Amugy meg tournamentet kell tolni csapattal, ha szétvertek mindenkit, és sorban nyeritek, akkor gyorsan jön a pont. 😊
ui: megtudtam,hogy rank 19-29 15000 pvp xp....utánna pedig 40.000 xp-s kanyarok jönnek😛😄
Noooooooooormális ez az A net???? a 150-es átlaggal amit kitudsz ütni kb,?😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx