63345
    egyébként elfogadsz egy kevésbé offenzív, de annál valósabb véleményt?
    ez egy mmorpg, ami épít a közösségre, illetve a guild életre (lásd a játék nevét)

azt hiszem (utoljára) épp tegnap beszélgettünk róla a guilddel, hogy ha egyedül kéne csinálni azokat a dolgokat, amiket mi guildként csinálunk (3-4-5-10-15-akármennyi fővel), akkor már iszonyatosan ráuntunk volna az egészre, és nem mozgatna

namost ofkorsz akkor sem járnánk ide rinyálni, hanem (gondolom) keresnénk más elfoglaltságot

na de a lényeg: szerintem ha van körülötted egy jó banda, legyenek akár irl ismerősök, akár nem, akkor bőőőőőőőőőőőőven van mit tenni, a játék határozottan támogatja, hogy együtt játszatok, és jól érezzétek magatokat, illetve céljaitok, és ezáltal eredményeitek legyenek

most példákat hagy ne hozzak, gondolom fel tudod mérni, hogy miket lehet csinálni a játékban
  • frango
    Összekeversz valakivel koma:)
    ja tényleg, ma még nem hisztiztél hogy szar a játék
    gondolkoztam egész délelőtt, hogy mi hiányzik, meglett :D
  • BEAST #54194
    Far Shiver sem nb1 már :) Mióta egyre servernek vannak amerikai, mexikói, kanadai, orosz illetve egyébb ázsiai társaságuk egyre inkább csúszunk le mi is. Jelenleg Tier3-4 között ugrálunk.
  • a.carkey
    Sokan hagyták abba, mert a franciák nightflipeztek. Az sem jobb, csak max. NB1ben nyomjátok, csak ti vagytok a GW2 Siófokja.
  • frango
    Az újdonság varázsa is eltűnt már, úgyhogy ez is egy ok amiért kevesebb embert látni. Szerintem sokan vannak úgy, mint én és a jövő heti kiegészítésre aktivizálják magukat a játékban(már amennyire érdekes és kielégítő ez a "Lost Shores" a játékosok számára). Szóval 15-e után felpezsdül egy kicsit az élet a Gw2-ben.
  • Gear
    Vagyunk bőven a WR-en csak lehet jelentősen kevesebb - még - a wvw iránt érdeklődők száma mint máshol. Akit főképp a pvp ezen része érdekel annak lehet jobb választás egy másik server.
    Nem mondanám hogy kihalt server , nagyon ritka hogy eventekbe nincs társaság (lvl60-ig mindig összeverődött elegendő ember a group eseményekre mikor ilyenbe keveredtem).
  • Running
    Maradjunk a topik témájánál.
  • BEAST #54188
    Nem feltétlenül igaz, hogy mindegy a tier. Azért az utolsó tierekben inkább olyan serverek vannak amiken kezd fogyatkozni a társaság, mert sokan inkább nagyobb serverekre költöztek. Erre kb tökéletes példa az utolsó tier, amiben az előző héten a WR két majdhogynem üres server ellen játszott és minden pont végig az övék volt.
  • Running
    Nincs helye a topikban személyeskedésnek, ezért töröltem, az övével együtt. PÜ-ben már letiltottam a gyereket, mert rám van kattanva, de úgy látom, hogy most már innen is ki kell raknom, mert nem bír a vérével.
    (mi még pont elkaptuk a szerkesztés előtti hszed, röhögünk is rajta pár perce :D)
    nemtom minek csillagozol, minden szava igaz volt
  • BEAST #54185
    Oké, végülis minden más tartalomhoz elég ~10 ember. :)
  • avulu
    Szerintem mindegy, hogy ki melyik tier-ben van, mivel nincs jutalmazás érte. A legfontosabb, hogy az adott tieren belül nagyjából kiegyensúlyozott erőviszonyok legyenek és izgalmas küzdelmek menjenek. Az se jó, ha egy szerver mindent visz a tieren belül és a másik végleten lenni se túl ösztönző a küzdelmekre.
  • BEAST #54181
    EU Ranks

Hétről hétre az utolsó két tierben hadakozik a Whiteside és az utolsó tierben kb mintha 2 üres server ellen játszanának. Azért nem fenékig tejfel az a server.
  • twi452
    Azért azt nem árt tudni, hogy azt le is írták még régebben, hogy csak addig lesz ingyenes ez a költözködés amíg rendesen be nem áll a játékosok száma a világokban. Hogy ez mit jelent a valóságban persze a fene tudja :D De reális az esély rá, hogy egyszer csak jön majd egy olyan hír, hogy mostantól x gem-be fog kerülni, amit ugye meg lehet szerezni csak oda kell ülni farmolni mint a kisangyal :D
  • Brother Caine
    Mi a Desolate-on tanyázunk.
  • N3mus
    Ha átlagos problémáid vannak és nem ők büntetnek akkor max 3 nap alatt kapsz választ a ticketre, ha ők zárnak ki / felfüggesztenek valami okkal pl.: nem hivatalos viszonteladótól való kód akkor sajna az sokáig fog tartani ált 5-10 nap alatt oldják meg vagy ez fölött.
  • Fehercsoki
    Fú hát ez nagy pozitívum, nincs havidíj és ingyen lehet karaktert költöztetni...Ez azért jó mert ha nem tetszik az új hely akkor 1 hét és mehetek vissza és nem buktam semmit:D
  • Myston
    Egy héten 1× igen
  • twi452
    Most még biztosan, az előbb néztem meg nekem 0 gem-et írt, hogy annyiba fog kerülni és 7 napig nem kérhetek új transportot :)

WR-en kb lépten nyomon magyarokba futok, lvl 20 alatti tapasztalat egyelőre :)
  • Fehercsoki
    Bármikor átlehet vinni? Ingyen?:D
  • a.carkey
    Indíts egy karaktert, bármikor átviheted máshová, ha kell. A WRel nekem nem volt gondom.
  • JaSoN HuNTeR #54171
    Megvettem a játékot.

Whiteside Ridgen tényleg kevesen vannak?

Melyik szerveren van még sok magyar és sok player is?
  • Running
    Úgy tudom nem a magyar közösséggel van a baj, hanem hogy üres a szerver. A játék megjelenése óta kevés ott a player, a variance közösség is szavazgatott már arról költözzenek e. Én a helyükben oda se mentem volna...
  • frango
    Akkor én senki vagyok
  • Unknow
    Jogos..tényleg olyan mint a Bloodscalp
  • Ariakus
    Miért menekülnek onnan az emberek? Nem ott van a legtöbb magyar és azért?
  • Fehercsoki
    Jó hát még a játékot sem tudtam megvenni úgyhogy nincsenek ilyen gondjaim. Egyébként miért menekül onnan mindenki?
  • Running
    Én a helyedben átgondolnám a Whiteside szervert... nem véletlen menekül onnan mindenki...
  • Fehercsoki
    Igen csak nekem most kellett volna, nem pedig akkor amikor házhozszállítják, meg hát 576 elvileg ad hozzá ingyen könyvet:D
  • Newfronter
    Illetve itt kb 12800 Ft-ért elviheted csak a kulcsot, de azt vásárlás után azonnal megkapod és hivatalos online bolt!
  • Newfronter
    Itt kapható.
  • Guren
    hát top10-ben bőven benne van
  • Fehercsoki
    576-ból pont elfogyott pedig honlap szerint van nekik...Ennyire viszik a játékot 3 hónappal a megjelenés után is?:O
  • Newfronter
    Whiteside Ridge
  • Fehercsoki
    Melyik szerveren van a legtöbb magyar?(olyasmi kellene mint WoW-ban a Bloodscalp)
  • Newfronter
    Ascalon kísérteteivel kezdd!
  • Fehercsoki
    És melyikkel érdemes kezdeni? Egyébként milyen a support a játékban? Pl. mennyi idő alatt válaszolnak egy ticketre?
  • Newfronter
    Jók, főleg hogy ha a játékot szereted, ezeket is szeretni fogod. Így legalább a helyszínekhez és a karakterekhez is kötődni fogsz mélyebben, és nem csak úgy veszed, hogy az ott "csak egy NPC". :)
  • Fehercsoki
    "Végzet pereme" illetve "Ascalon kísértetei" jó könyvek? Megéri pénzt adni értük?