Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a nevek globálisak, nem lehet ugyanaz másik szerveren, beleértve EU és US szervereket is. Ha egy nevet lefoglaltál, az a tiéd, költözhetsz vele bárhova

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

A karakter nevek, szerverenként vannak, vagy egyben az egész? Kiváncsi lennék, ha szervert váltok, és valaki a másikon kreál egy olyan nevü karaktert mint amit vinnék, akkor esetleg tudok e uj nevet megadni vagy valami.
Torzonborz
mer'núbvagy <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LSC
Üdv, eladnám gw2 akkountomat digitális vásárlás tehát nincs doboz, lemez stb, 80-as engineer és 4 kis karakterrel, sok craft nyersanyaggal, ára 10e ft. [email protected]

BEAST
Pedig hidd el, hogy megvan ugyan ez az elõnyük wvwben is. Hirtelen megjelenik 1-2 thief a semmibõl gyorsan ledarálják, jobb esetben csak a dolyakot amit te védenél, rosszabb esetben a fél partyt... akiket persze stealthben ki is végeznek még véletlenül se legyen esélyed ellenállni. Aztán nagy lelkesen, széles vigyorral az arcukon elpattognak a naplementébe.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na igen, ez az az ominózus eset, amit én is írtam. 😄

Running
Nekem este már sok volt, a franciákat kikerülve átúsztam a vízen, akkor a németek k***tak ****be, aztán visszafele meg a franciák, 5 menet után feladtam.

Tudom, ott voltam, csak éppen sorban álltam. A non plus ultra viszont a nyugati vár külsõ déli kapujának lerombolása volt még vmikor délután amikor épp nem voltál. A falakon a védõ franciák, akik javítgatják a kaput, a falak túloldalán meg már az északról a másik ledöntött kapun át érkezõ németek ütöttek egyaránt minket...

Pont ott nem jön ki annyira a thief elõnye, mivel viszonylag ritka az arányos harc thief ellenében, viszont elég csak egy rossz lépés egyedül és akár kettõnél több lvl2-es engineer is földbe döngölhet. Itt szerintem spvp tapasztalatok alapján írták és én is úgy reagáltam.

BEAST
Én akkor kaptam agyfaszt amikor a franciák az általunk lerombolt falat meg kaput javították amíg a németek felettük a falakon álltak és minket kergettek kifelé. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Beindult a költözés a shiverpeaks-rõl a francia zerg miatt, ha sokan követik, talán lecsúszunk 4.-nek jövõhéten, istenem de jó lenne. Egyébként a héten még nagyobb szopó lesz, mert a franciákon kívül a németek is minket ütnek, mert azoknak is annyi esze van, mint egy marék lepkének. Tegnap már majdnem agyfaszt kaptam este, mikor egyik oldalról egy tonna francia ütött minket, másik oldalról fele annyi német, mi meg két tûz között rohangáltunk, mint az idióták. Kb 5 értelmetlen halál után duzzogva elmentem aludni....

Kicsit sem szembeötlõ, hogy 180 pont a különbség az 1. és a 2., és a 2. és 5. között is.
Ráadásul úgy, hogy Desolation mögött van kb. a törés ahogy nézem, ott kezdõdnek a high popos szerverek, tehát egyelõre az elsõ 4 fõleg egymás ellen fog küzdeni... talán "szerencsénk" lesz, lecsúszunk a 4. helyre és lesz párszor 1-1 hetes pihink a Vizunah nélkül.

Running
Ha +30 órát eltöltesz www-n majd zavarni fognak téged is a thief-ek, fõleg amikor tonnaszámra pereg az ezüst javításra...

Eleinte én is így voltam a thiefekkel, de kezdem azt érezni, hogy korántsem olyan katasztrofálisan erõsek. 90%-uk heartseeker spammer, amiket az elején el kell dodgeolni, majd 3-4 után már nulla initiative-val semmit nem tudnak csinálni, innentõl kezdve meg iszonyú puhák. Nekróval blindness, death shroud, fearrel, aoe snarrel nem problémás, stealth közben meg ugyanúgy megeszik a conditionok, warriorral shield stance, block, knockdown, stun, használatával simán hozhatók, stealth közben meg vaktában hadonászás kétkezes karddal simán kettécsapja õket. Más profokkal nem próbáltam, de vhogy mindig olyan érzésem volt, hogy még a clothos profoknál is gyorsabban mennek le.
Ahogy eddig tapasztaltam az igazi probléma a megölhetetlen, cc-király, tömeggyilkos guardian, csak gondolom nem olyan szembeötlõ, mert közel sincs annyi, mint thiefekbõl.

Running
A friss szerver pontszámok www-n:
European World Rankings
2069.042 Vizunah Square
1887.461 Far Shiverpeaks
1857.285 Riverside
1803.094 Desolation
1707.199 Augury Rock
1680.556 Gunnar’s Hold
1670.173 Kodash
1668.358 Elona Reach
1662.043 Seafarer’s Rest
1650.788 Arborstone
1626.018 Aurora Glade
1614.4 Blacktide
1607.425 Baruch Bay
1566.744 Gandara
1529.983 Fort Ranik
1513.503 Abaddon’s Mouth
1407.568 Jade Sea
1401.746 Vabbi
1397.668 Underworld
1352.392 Ring of Fire
1304.772 Whiteside Ridge
1259.18 Piken Square
1202.514 Drakkar Lake
1179.949 Miller’s Sound
1053.109 Ruins of Surmia
977.219 Dzagonur
857.945 Fissure of Woe

Hát még szép,hogy megkapja.Azért annyira ne könnyítsék már,hogy AoE-t se kelljen kerülni😊)

ha jó helyre megy az aoe, akkor megsebzi és kiüti a stealthbõl is

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Running
The Expendable Horde guild aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 fõig emeljük, így most aki egyedül érzi magát és szeretne magának egy félig retardált gonosz halottakból álló társaságot, az próbálkozhat. Az elvárásokat nem véletlenül tettem ki, próbaidõ aktivitástól függõen 1-3 hét.

Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában. Link

Szerver - Far Shiverpeaks - Tagság: 31

Horda Történelem: LINK

Elvárások:
- 18+ életkor kábé
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttmûködés
Ha valaki nem képes, vagy nem tud a csapattal együtt mozogni, egy adott feladatért küzdeni, akkor ne legyen tag, nem gyûjtõklán vagyunk. Instant PVE bajnokokra, TS-re nem feljárókra, együtt dolgozni képtelen arcokra nincs szükség. Ezzel kb össze is foglaltam a lényeget.

A norn faji elit képességei a különbözõ formákba váltás pontosan mit csinál ? Pl. leopárd, medve alak stb. ? vhol van errõl leírás ? köszönöm
Frosty01
kérdés: ha stealthbe megy valami/valaki, és aoezek arra a területre ahol elment, megkapja a témát?

practitioner of the forbidden arts of death

WvWvW-n azért gondolom már nem annyira táp. Mass pvp nem az õ asztala, vagy mégis ?
Unbalanced az egész így.Még mi versengünk pvp-n ott szenvedünk hosszú percekig és közben odatéved a Thief és leszed mindenkit mint tegnap elõfordult komolyan ott Noob-ozták mert ez az állat kitett mindannyiunkat😊)
Na az ilyet hagyjuk,lvl3-as assa-val tolok 200 pontot sPvP-n tudom felszintez de nekem így,hogy közöm nem volt Thief-hez bemegyek sPvP-re ilyen pontot összehozni??😊)

Hát igen, stealel felrakja magára a swiftnesst és shortbowal elteleportálgat, de ha ez nem elég akkor ott van a sok stealth, még a healjén is...

Running
Kb semennyire, mert a menekülésre is van bõven skillje. 1000 alkalommal kergettünk thief-et 4-5-en, de lehetetlen elkapni, ha ügyesebb a játékos, mivel a többi kasztnak nincs ilyen mértékû gyorsítása...ugrálása, vagy mi a fenéje...

Frosty01
és ha te kapod el milyen gyorsan végzel vele?

Túl sok figyelmet szentelt az arenanet a thiefnek és több használható buildje van mint másik 2 classnak összesen, bár mindegyik csak a dual skill spammolásáról szól kb. Roppant idegesítõ, hogy a heartseeker, a pistol whip, backstab mind túl nagy sebzéssel rendelkeznek és ezek mellé rendelkezik quicknessel is, hogy 3at beléd tudjon verni 1 sec alatt. De ami most kiveri a biztosítékot nálam legjobban az a folyamatos stealthes build és közben stealthben olyan gyorsan regenel az egyik trait miatt, hogy embertelen és emellé sebzést is oszt csak épp látni nem lehet hol van... Azért tanulhattak volna valamit a nagy testvértõl, vagy bármi más játéktól stealthes assasin készítése terén.

DummyBoy
Én csak azért nem kezdtem thiefet az elején (Amellett, hogy valami support professiont szerettem volna WvW-re elsõ karakternek ...), mert akkor tuti a halálba nerfelték volna egy hét alatt 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mikor lett ez ilyen?Bétán meg régebben nem volt ez ilyen táp-.-

Viszont ezzel a Thief-el húzom tovább pvp-t nem vacakolok Guard-al,minek??😄D

Aaa tényleg elszálltak thief terén a fejlesztõk.
Na hagyjuk már már ezt,hogy még Guard-al spamolom healt meg foglalok és amennyit csak tudok ölök vele és fele pontot nem szerzek így mint Thief-el lol.
Nevetséges,hogy kipróbáltam Thief-t és végigmegyek mindenkin pár skillel egy alap build-el😄D
Szerzek 1 napos karakterrel 3×annyi pontot mint a Guardal omg

Running
Szerintem az, amelyik +5-öt ad az erõre.

mondjuk az h malchors leap/bayt fallahin skill challanget nem tudják megjavítani kritikán aluli

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

én norn vagyok és wvw-pve részen meg vagyok vele elégedve
pvp-t még nem toltam

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Thief-nek milyen fajt javasoltok ? Melyik a legjobb faji skill hozzá ?
Terensz
Szerintem balanszos. Annak ellenére, hogy szétkaptak. De nem azért, mert gyenge a warry, hanem mert béna vagyok pvp-ben 😛 És kell nekem beszaladni 3 player közé egyedül. Ha valamiben nincs balansz, az a racialok. Norn-okén jókat lehet röhögni. Call Owl vs. Prayer to Lyssa pl.

Szóval ha valaki jól tolja warrival, biztos, hogy countereli a mesmert vagy thiefet. Csak nem feltétlenül 4 signettel kell bemenni pvp-zni.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Running
A Thief jelenleg javításra szorul, mert nevetséges szintre felhúzták. Jelenleg 12+ véristván kaszt lett, láthatatlansággal és 2 seces öléssel.

Terensz
Szerintem ezt nem feltétlenül látod jól. Ha ez így lenne, akkor a mercenarykat atomatikusan a Vigilbe, a szoknyásokat a Priory-ba, az adventurereket pedig az Order of Whispersbe tenné.
És annak ellenére, hogy kb level 5-ön a norn-omnak megígérte egy kovács, hogy kapok tõle egy ultrakirály fegyvert, ez sem következett be 😛 Semmit nem ad a questlánc. Azaz: ezt kapod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5 Bag of Loot-ot, amiben a játékban elõforduló cuccok közül bármi lehet. Akár egy level 5-ön equipelhetõ "Rusty long sword", vagy akár a Bolt (omnomnom). GW2 fórumán megy is a sírás-rívás miatta, hogy pár szaros 40-es kék esett. Szerintem nem rossz ajándék. Én mondjuk ehelyett egy professionhoz passzoló, egyedi kinézetû 80-as rare fegyvert adtam volna, + 1 loot bag-et, de így sem rossz.

Szóval a 3 frakció csak 3 questlánc. Semmi jelentõsége, hogy acélseggûvel állsz be a szoknyások közé, vagy szoknyással a csavargók közé.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Rangerrel használtál quickening zephyrt?

Mephike
Jó a videó! 😊
Jelen pillanatban sPvP-ben szerintem a Thief és a Mesmer a legerõsebb. A Warrior, Guardian, Enginer rendben vannak, szerintem ez a három kaszt megfelelõ erõsségûek, és nem olyan táposak, mint az elõzõ két kaszt. A Necrora egy hangyányi erõsítés ráférne, valahogy a karakter a kondijaival nem tud kibontakozni, lévén a jobb játékosoknál tuti van/lesz kondiszedés.
Az ele egy jó játékos kezében hatékony tud lenni, de sosem fogja a jelenlegi körülmények közepette egy Thieffel felvenni a versenyt. Ha rámegy a sebzésre, akkor az elsõ ütéstõl feküdni fog, ha gyúr védelemre, akkor meg nem fog eleget sebezni.
A Rangerrel játszottam a legtöbbet. A sebzése még akkor is soványságos, ha arra gyúrunk a legjobban. Egy Thief pillanatok alatt szét tudja kapni, ha meglepi. 1v1-ben képes nyerni minden kaszt ellen, kivéve a Mesmert, az esetek jelentõs részében ezeket a harcokat bukja. Az 1v1es gyõzelmekkel az a gond, hogy lassan képes nyerni, mivel folyamatosan ki kell vele kerülni a dmg-eket. A gond abból fakad, ha mozgásképtelenné teszik, az általában a halálát jelenti. Egy szónak is száz a vége egy kevés plusz sebzés jól jönne ennek a kasztnak, természetesen nem azt várom el, hogy a Thieffel vetekedjen sebzéskiosztásban.

warrior 2 sec 55k elég?😊

Deer
Én elégedett vagyok a mesmerrel, lehet vele trükközni, csak nem mindig vagyok ügyes. 😊
Gyakran látok VAR "kiterjesztésû" játékosokat a szerveren. Gondolom a Variance magyar klán az.

Más. Az Sg.hu-n semmi cikk nem volt a GW2-rõl, de nem értem miért.

<#taps><#taps><#taps><#taps>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Zomil
thief, csak spammeld a heartseeker-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

spvp-hez tudom ajánlani a mesmert, elég jó dmg-et tol, pörgõs és jó vele játszani 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TVelvet
ilyet basszus, nem bírok dönteni. már mióta megvettem a gamet, de folyton váltogatok a classok közül...

Elementalist beteg dmg, de egy idõ után boring.
Necro valahogy nekem túl lassú.
Ranger nem vagyok kibékülve a dmgel.

Nem tudom. 😊

PvP-be melyik classnak van a legnagyobb burst dmg-e? Elementalist?
Jockey
enginel mit hasznalsz spvp es wvw-be? most kezdtem egyet kicsit kaotikus meg

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Zomil
akkor másold ki a linket és probáld ugy, sajnos sg nem szereti az imgur-t

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

dave9004
403
Frosty01
XDDDDD

Zomil
Nem szabad már sokáig tartani ezt az ingyen transfer-t, ugyanis hiába 1napos cd van rajta igy is sokan azt csinálják, h átmennek az ellenfél szerverére kifosztják az összes supplie-t és utána visszamennek 1nap mulva a saját szerverükre.

kép