63345
  • DummyBoy
    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

"Veszettül jól van optimalizálva..." o.O Lehet ... x16-os i14-re, 64GB RAM-ra és quad SLI-re ...

Elindulni lehet elindul egy átlagos okostelefonon is ... De hogyan?

Emellett persze egy diavetítés ha 2 számjegyű embert kell megjeleníteni egyszerre, de az más kérdés.
  • Lemming
    Ezt meg hogy? Mi lett a franciákkal?
    Komolyan érdekelne...
  • ezustszem
    Nem de ozon pontod lesz ra szoval nem lesz gond.
  • ezustszem
    Hat ha ugyan arra gondolunk nekem kb 1 hete ugy lett meg hogy 4 capa a szarazfoldon dekkolt.
  • fejnelkuli
    A slot skilleket nem lehet resetelni?
    en tovabbra sem hiszem, hogy ez lenne a helyzet, a skill challange-eket az elso par hetben azert szepen vegigjavitgattak
    a mi szerverunkon tuti jol mukodik ebben a pillanatban is, es szerintem ez egy globalis dolog, nem szerverfuggo
    de ha tenyleg igy van... hat nemtom, jobbat nem tudok javasolni, csak hogy reset utan nezz vissza (mar csak azert is, mert sanszos, hogy epp annal a resetnel javitjak ki, ha valoban bugos)
  • maniac001
    Ha nincs társaságod és ennyire zavar hogy bugos, menj át egy másik szerverre, hátha ott jó. Volt már ilyen hogy ami az egyik szerveren jó, az a másikon nem biztos hogy jó. Igaz hogy már 1 hetes CD van a transzferen, de ha nincs klánod / ismerősöd akikkel együtt tolod, akkor mindegy hol hentelsz. Amúgy szerintem is érdemes keresni egy közösséget, az insták exp módjai közt van pár trükkös, amik hatékonyabban mennek le ha van TS.
  • Jimbo
    Nemár, hogy hetente csak egy embernek lehet meg, azért kijavíthatnák a bugot...
  • Running
    Csoki, te vagy a király.
    ha tenyleg ez a helyzet, akkor azt csinald, hogy rogton a heti reset utan menj oda, es ninjazd el a tobbiek elol
    ezt most pont buktad, jovo heti resetnel szerintem probald meg
  • Jimbo
    Én még ma reggel is megnéztem meló előtt, akkor megint nem ment...
    eskuszom neked hogy meg kb. sosem hallottam egy 30 fos banda 1 tagjatol sem, hogy a grafikara / performance-ra panaszkodna, ugyhogy en levontam a kovetkeztetest
    mellesleg altalanos sirast sem latok, mint mas jatekoknal, es tudjuk jol, hogy ha valamirol nincs tomeg hiszteria, akkor az a resze a jateknak jo

mellesleg nekem egy kozepes gepen sweetfxaa-val szanaszet huzva, egy 1,5 eves win 7 mellett full hdban total maxon fut ugy, hogy www-n sem esik le soha az fps, pedig mas ujabb jatekoknal azert mar neha elgondolkozik a gepem
  • Jimbo
    Pvp nem érdekel, úgyhogy azok kilőve, dungeonben még nem volt gondom, championokon kivül meg gurdiannal minden lemegy, ennyi
  • dartonita
    En pont az ellenkezojet tapasztaltam.
    Total friss win7-nel is kemenyen szaggat,vagy minimalra kell venni a beallitasokat.Persze hardverfuggo,viszont egy konkurrens jateknal maxon sem volt ilyen gond.Ugyhogy azert itt vagy kompromisszumokat kot a gamer vagy eros anyazasok lesznek meg egy 5 fos instaban is.
    amugy ez a jatek veszettul jol van optimalizalva (mid 2006os macbook pron is elindul winen is meg osxen is...)
    nekem igy eros a gyanum hogy nalad van valami problem - teszemazt a windowsod nem erett meg esetleg egy reinstallra?
  • DummyBoy
    Hmmm ... Én pont tegnap este csináltam meg ... Régen bugos volt, nem akart aktivizálódni, de most szépen működött ...
  • Fehercsoki
    Ja csak az 4000es szériát nem támogatja:D
  • Running
    Tényleg nincs.
    1. www kicsit érdekesebb csapatban, mint zergel rohangálni
    2. spvp szintúgy
    3. pve - dungeon, ts-en csapattal, mint összeverődött puggal, ha választanom kéne...
    4. pve - sok olyasmi van, amit egyedül képtelenség megcsinálni, vagy nagyon szenvedős, lenne aki segít...

és még sorolhatnám....szar csapatba mondjuk tényleg nem érdemes...
  • Guren
  • Jimbo
    Én nem sok értelmét látom, mivel itt klasszikus endgame nincsen, (értsd raidek) nem nagyon szenvedem meg a hiányát, hogy nem léptem még be.
  • Jimbo
    Megcsinálhatnák már azt a kurva Ancient Shark Skill Challenge bugot Sparkfly Fenen, csak az hiányzik a 100% map-hez, napok óta szar, de ahogy látom már volt, aki 1 hónapja beírta bugreportba. Most vagy azóta nem csinálják meg, vagy újra bugos lett
  • drop
    de igen 12,10 van nekem
  • Fehercsoki
    Legújabb van fent.(12.6 ati driver, annál újabb nincs, nem fejlesztenek már)
  • Running
    Új driver?
  • Fehercsoki
    Hát pont ekkora felbontás ati 4850 és full lowon 18 fps pvp-ben.(ha mondjuk 5-6 emberrel harcolok)
  • kastil
    Naja, én is ekkora felbontásban tervezem tolni, hála a régi szar, ám de sokszor előnyös CRTmnek. :D
  • Nephin
    Nem HD. A kártyám is régi, 4670-es. 1280x1024-ben minden maxon teljesen jó. Gondolom neked nem 5 éves monitorod van. :)
  • Fehercsoki
    Komolyan?:O Nekem jobb procival tök szarul fut=/
  • Running
    The Expendable Horde 30 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig szeretnénk emelni.
    2 hely maradt, amely betöltésre vár.
    Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
    Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Fórum link

Elvárások:
    - 18+
    - csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés
  • Running
    Cikk
  • kastil
    Okés köszönöm. akkor kivárom ezt a trial dolgot, regelek variance forumra, de ha valakinek lesz itt felesleges, akkor azt nagyon megköszönném.
  • Nephin
    jól*
  • Nephin
    Nekem teljesen jó fut e6600-al.
  • Running
    Most lesz trial, kérj kulcsot valakitől, variance.hu-n tuti adnak, akkor le tudod próbálni. Egyébként szerintem pve-ben nem lenne nagy gondod, de tömeg pvp-ben fossá akadna.
  • kastil
    Srácok van itt valaki, aki két magos procival tolja? e7500, 4 giga ram és hd 5770em van, de nem merem megvenni addig, amig nem tudom, hogy futna.
  • Running
    Friss stat:

• Running
    We’ve updated the game for routine maintenance only. No content changes were included.
  • Fehercsoki
    Jött ma reggel valami patch? Nekem 50 megát letöltött.
  • JaSoN HuNTeR #54360
    Ahogy érzed. Jó tartozni egy társasághoz. Lehet jókat dumálni :)
  • Lantee
    Hülye kérdés, de fel kell tennem:
    Érdemes GUILD-be belépni? Napi 1-2-3 órát játszom vele, jellemzően este. Nem vagyok már gyerek, és főleg a sztorivonalat viszem, és szépen fejlesztgetem a karakterem. Craftolgatás, nézelődés, mindent megcsinálás. PvP-be beleszagoltam, de még csak lvl28 vagyok, majd visszatérek, ha "kivégeztem" a sztorivonalat. (100% world map)

Rengeteget játszottam GW1-el, de ott is azt hiszem csak ideig-óráig voltam guild tag, és nem éreztem sem az előnyét, sem a hátrányát.

Szóval a kérdés még egyszer:
    Érdemes GUILD-be lépnem, vagy totál ráérek még?