Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ráadásul úgy, hogy Desolation mögött van kb. a törés ahogy nézem, ott kezdõdnek a high popos szerverek, tehát egyelõre az elsõ 4 fõleg egymás ellen fog küzdeni... talán "szerencsénk" lesz, lecsúszunk a 4. helyre és lesz párszor 1-1 hetes pihink a Vizunah nélkül.
Ahogy eddig tapasztaltam az igazi probléma a megölhetetlen, cc-király, tömeggyilkos guardian, csak gondolom nem olyan szembeötlõ, mert közel sincs annyi, mint thiefekbõl.
European World Rankings
2069.042 Vizunah Square
1887.461 Far Shiverpeaks
1857.285 Riverside
1803.094 Desolation
1707.199 Augury Rock
1680.556 Gunnar’s Hold
1670.173 Kodash
1668.358 Elona Reach
1662.043 Seafarer’s Rest
1650.788 Arborstone
1626.018 Aurora Glade
1614.4 Blacktide
1607.425 Baruch Bay
1566.744 Gandara
1529.983 Fort Ranik
1513.503 Abaddon’s Mouth
1407.568 Jade Sea
1401.746 Vabbi
1397.668 Underworld
1352.392 Ring of Fire
1304.772 Whiteside Ridge
1259.18 Piken Square
1202.514 Drakkar Lake
1179.949 Miller’s Sound
1053.109 Ruins of Surmia
977.219 Dzagonur
857.945 Fissure of Woe
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában. Link
Szerver - Far Shiverpeaks - Tagság: 31
Horda Történelem: LINK
Elvárások:
- 18+ életkor kábé
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttmûködés
Ha valaki nem képes, vagy nem tud a csapattal együtt mozogni, egy adott feladatért küzdeni, akkor ne legyen tag, nem gyûjtõklán vagyunk. Instant PVE bajnokokra, TS-re nem feljárókra, együtt dolgozni képtelen arcokra nincs szükség. Ezzel kb össze is foglaltam a lényeget.
practitioner of the forbidden arts of death
Na az ilyet hagyjuk,lvl3-as assa-val tolok 200 pontot sPvP-n tudom felszintez de nekem így,hogy közöm nem volt Thief-hez bemegyek sPvP-re ilyen pontot összehozni??😊)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Viszont ezzel a Thief-el húzom tovább pvp-t nem vacakolok Guard-al,minek??😄D
Na hagyjuk már már ezt,hogy még Guard-al spamolom healt meg foglalok és amennyit csak tudok ölök vele és fele pontot nem szerzek így mint Thief-el lol.
Nevetséges,hogy kipróbáltam Thief-t és végigmegyek mindenkin pár skillel egy alap build-el😄D
Szerzek 1 napos karakterrel 3×annyi pontot mint a Guardal omg
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
pvp-t még nem toltam
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szóval ha valaki jól tolja warrival, biztos, hogy countereli a mesmert vagy thiefet. Csak nem feltétlenül 4 signettel kell bemenni pvp-zni.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
És annak ellenére, hogy kb level 5-ön a norn-omnak megígérte egy kovács, hogy kapok tõle egy ultrakirály fegyvert, ez sem következett be 😛 Semmit nem ad a questlánc. Azaz: ezt kapod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval a 3 frakció csak 3 questlánc. Semmi jelentõsége, hogy acélseggûvel állsz be a szoknyások közé, vagy szoknyással a csavargók közé.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Jelen pillanatban sPvP-ben szerintem a Thief és a Mesmer a legerõsebb. A Warrior, Guardian, Enginer rendben vannak, szerintem ez a három kaszt megfelelõ erõsségûek, és nem olyan táposak, mint az elõzõ két kaszt. A Necrora egy hangyányi erõsítés ráférne, valahogy a karakter a kondijaival nem tud kibontakozni, lévén a jobb játékosoknál tuti van/lesz kondiszedés.
Az ele egy jó játékos kezében hatékony tud lenni, de sosem fogja a jelenlegi körülmények közepette egy Thieffel felvenni a versenyt. Ha rámegy a sebzésre, akkor az elsõ ütéstõl feküdni fog, ha gyúr védelemre, akkor meg nem fog eleget sebezni.
A Rangerrel játszottam a legtöbbet. A sebzése még akkor is soványságos, ha arra gyúrunk a legjobban. Egy Thief pillanatok alatt szét tudja kapni, ha meglepi. 1v1-ben képes nyerni minden kaszt ellen, kivéve a Mesmert, az esetek jelentõs részében ezeket a harcokat bukja. Az 1v1es gyõzelmekkel az a gond, hogy lassan képes nyerni, mivel folyamatosan ki kell vele kerülni a dmg-eket. A gond abból fakad, ha mozgásképtelenné teszik, az általában a halálát jelenti. Egy szónak is száz a vége egy kevés plusz sebzés jól jönne ennek a kasztnak, természetesen nem azt várom el, hogy a Thieffel vetekedjen sebzéskiosztásban.
Gyakran látok VAR "kiterjesztésû" játékosokat a szerveren. Gondolom a Variance magyar klán az.
Más. Az Sg.hu-n semmi cikk nem volt a GW2-rõl, de nem értem miért.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Elementalist beteg dmg, de egy idõ után boring.
Necro valahogy nekem túl lassú.
Ranger nem vagyok kibékülve a dmgel.
Nem tudom. 😊
PvP-be melyik classnak van a legnagyobb burst dmg-e? Elementalist?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kép