Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A-net sokmindenre nem gondolt mikor az a többszázezer egyébb MMO-kban is rengeteget pvp-zõ arc rászabadult a játékukra...értem a downstate-ben rejlõ koncepciót A-net részérõl,de mindenre nem gondolhattak ezzel kapcsolatban....a hozzám hasonló pvp orientált fazonok,meg kapva kapnak ezeken a kis taktikai finomságokon😛
Tier 6-10 unlock lesz akkor felejtõs a nagy taktikázás😊
Sajnos az egyik kilépett 1 perc után és késõbb átrakott az auto balance.
Ezzel amúgy kezdeni is kéne valamit mert Toruney playben ebbõl még lehet "gond".
(Egy hatodik skill amivel kinyírod magad.)
Másrészt elég rosszul éreztem magam tõle. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
elõször is nem vérpistike team kell hozzá,mert azok triggerhappyk.....
a lényeg,hogy kurvára hagyni kell elvérezni a downstate-s ellenfeleket és még véletlen sem szabad kinyirni õket! miért? gondolkozz! lezergeltek egy bázist mondjuk 3vs3...megnyeritek a fightot mi is történik normál esetben? kinyirjátok a három arcot akik a map másik felén 5-8 sec mulva kelnek és beszedik a bázisotokat a tuloldalon meg leverik a Bosst....
mi történik viszont ha 1 ember ottmarad a 3-om félhullával? 4 vs 2 ben szétnyirjátok az ellent és elszedtek bármit a legcsekélyebb ellenállás nélkül hiszen ott kapálózik a három fóka 2 bázissal odébb😛 persze egy idõ után meghalnak a páciensek,de olyan szinten lehet elnyújtani azt a köztes állapotot mikor látszámfölényben vagytok ami megpecsételi a játék végkimenetelét!
vannak túlélõ classok pl. warri feltud kelni és kitudja magát nyirni,meg a thief is eltud sunnyogni ,hogy keltse magát,de ha fegyelmezetten erre figyel a csapat és dirtekt erre játszatok,hogy lecsökkentsétek az ellenfelek aktiv részvételét a meccsen az nagyon odabax😛
Szal berágtam, és csináltam egy thiefet én is. Na gyerekek, arra jó volt, hogy pár nagyon könnyû fraget csináltam, de mihelyt egy másik thieffel, vagy olyan emberrel találkoztam, aki vágta, hogy mit kell csinálnia, az bizony nagyon kemény dió volt. Rengeteg cigány skill, még finishelni is alig lehet, de nem élveztem. Ellenben irígykedés helyett tisztelem õket, mert ha nem játszanak jól, akkor thief is szar. Szal maradtam rangerrel, mert azt szeretem. L2-ben is íjászkodtam és summonerkedtem, tehát nekem ez fekszik és elkönyveltem, hogy vannak kasztok, akik ha jól játszanak vele, a rangernek nem mennek 1v1-ben és nincs rajta mit szégyellni. 😊
Nieleen
@Susarc
Érdekes. 1-2 durván speccelt buildet eltekintve szerintem nem erõs. (Static discharge + gránát build az ami konkrétan igazán nagy burst dmg, az már tényleg túlontúl hatékony.)
Inkább meglepõ lehet sokaknak, hiszen csomó dolgot csak úgy elõhúz a zsebébõl. 😊
De pont ranger meg thief az amivel rendszerint szívok. Mesmer kétesélyes, warrior / guard általában fekszik, ellen engi rendszerint fekszik.
Igaz én sPvPben legutóbb egy funny healing bomb rendszert próbáltam alapvetõen tanky setuppal tehát jó damage nem volt.
Szóval mókás az engi de vagy nagyon kijön a lépés és pont betalálsz 1-1 builddel vagy nagyon szétszórt vagy és nincs fókusz. De ez csak az én véleményem, nem igen erõltetem PvP-t.
PvE-ben meg szerintem kevesen ismerik, nem igen állnk sorban érte instákhoz. 😊 (Ami nekem új helyzet mert régen main healer voltam mindenhol, az meg ugye rendszerint hiányclass volt.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
bátorkodtam eldönteni mivel engem nem öl meg 2 gombal egyetlen klassz sem. ,mert sacc/kb minden reakcióra van egy ellenreakcióm ami megment vagy ha nálam jobb ellenféllel találkozom akkor is egyenlõvé teszi /többnyire/ a küzdelmet....
a "2 gombot használ és megöl tipusu QQ emberkék elõször önmagukat vegyék górcsó alá"mondom még 1x conditont leszeded, ellenféllel szembefordulsz és örülsz ,hogy nem halsz meg "2" gombtól!,minden rosszindulat nélkül kérdezem te szerinted aki egy ilyet leir ,hogy igy 2 gombos meg úgy kétgombos azt lehet komolyan venni?
és elárulok egy nagy-nagy titkot! spvp-ben nem szabad megölni senkit!! ha igazán egyszerüen akarsz nyerni! tudom ezen most majd rágódsz picit ,de lehet megérted......
Én az engineerem nem tudom hova tenni néha "erõsorrendben", de ez csapatfüggõ is.
Viszont a guild lord solozása nem nagy cucc, nekróval is megcsináltam már számtalanszor, viszont a kapun mindenképpen be kell kopogtatnom, ami kb. plusz 10-15 mp a thiefhez képest.
melyik fegyverek jobbak és miket húzzak a traithbe? elõre is köszi😊
gyûlölöm az irigykedõ embereket akik úgy alkotnak véleményt ,hogy saját maguk az adott témában tök balfékek.....
amúgy ez a gyerek annyira béna,hogy még backstabbelni sem tud rendesen egy NPC-t!! és még rá vagy irigy? akkor bele se merek gondolni te mit tudnál egy jó játékkosal szemben pvp-ben??
olyan darabos a mozgása mint egy kocka keréknek...édes Istenem
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Utána úgyis rádmászik és üt, te lõheted közben, aztán pár sec múlva ha fogy a HP-d benyomod a "talentenl" signet of stone-t hogy ne sebzõdj és aoe heal. A condition-öket leszedi, de te sérthetetlen vagy. van heart of the mists-ben player dummy, minden kasztból egy. Ott lehet gyakorolni, ahhoz képest hogy training dummy-k, egész ügyesen tolják 😊
Jelenleg én a axe+horn és short bow felállást preferálom. De a long bow és short bow párost is szoktam használni. De a horn futtatása és a madarak nekem nagyon jó skillnek tûnnek.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Orr szigete meg egy rémálom, nem tudok 2 lépést tenni hogy ne húzzak be egy hadseregnyi zombit. és még erõsíteni fognak rajta. inkább ezt érzem gáznak.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Pet stun, hunter shot a vulnerability miatt, point blank shot (hátralövöd), quickening zephyr és rapid fire. Nem sok kaszt tolerálja
Aztán át lehet váltani shortbow-ra, a poison arrow, quick shot, crippling shot, esetleg csapda. Egész hatékony tud lenni. Az elõbb felsoroltakat ha ügyes vagy úgy el lehet tolni hogy az ellen vagy stunban van vagy a földön, de minimum lassítva és mérgezve. Te meg swiftness-t is kapsz ha kirakod hogy kapj ilyet fegyverváltáskor.
Together we'll fly someday...
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Amellett, hogy bugosak, néhol még irgalmatlan nehezek is (Mondjuk lehet a bugok miatt ...) aztán 2 óra kínszenvedés, meg x halál után kapok egy 4-6 szinttel a küldi szintje alatt lévõ (Legjobb esetben is csak zöld) szart, aminek örülök, ha egyáltalán hasznát veszem ... persze eladnám, hogy legalább a javítást fedezze ... De nem lehet. Szóval a Personal story jelenleg a mazochistáknak van kitalálva ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Gondolom, hetek múlva valaki javítja a bugot (a jövõre vonatkozóan), akik bejelentették, azok pedig bukták a kis goldjaikat.
Ezek a szerencsetlen idiotak, akik ott dolgoznak, nem vettek meg eszre, hogy a high level zonak felfedezese 76+-os exoticot ad, ami olyan 2 ora szopas, mig a magaban 1,5 ora a personal story utolso lepese basszus, amiert kapni fogsz 78+ zoldeket. Have fun baszdmeg, inkabb lenne havidij, de ne szarnanak az ember szemebe.
Together we'll fly someday...
Ülj le, egyes.
Akartam egy kis pénzt csinálni pár 80-as sárga armorral.
Ráköltöttem 2 goldot a nyersanyagra, legyártom, begemelem, raknám be AH-ba, nincs a listán egyik sem... Megnézem: soulbound. Miért? Equipelném: "biztos, hogy equipeled? Akkor soulboundos lesz?"
Shhh... hiányzik a havidéjért cserébe a support :-/ Melyik játékban is volt olyan? ;-)