63345
-
HyperMonkey #54439 Jammal, nálad a postjaidnál van egy kis nyíl, amit lenyitva látom csak amit írsz. Ez miért van? -
HyperMonkey #54438 Aha értem, akkor a nagy pukk előtt látszik valami figyelmeztető animáció. Gondolom rázza magát, vagy felugrik, ilyesmit tudok elképzelni.
Így viszont a warrior is becsúszott a képbe, az egykezes kard + pajzs kombó nálam nyerő. Amit még láttam, hogy a warrior tud puskát is használni. nyilván nem olyan hatékonyan mint egy direkt erre speccelt kaszt (engineer talán?), de jó hogy van lehetőség. Ezek szerint még egy warrior is elképzelhető 1H kard + pajzs / puska felállásban. Életképesnek tűnik így elméletben nekem. ha elfogy/CD-re kerül a "nem sebződök" spellje vagy a dodge, akkor kihátrálhat és oszthat puskával is. Remek, gondolkodhatok akkor hogy guardian vagy warrior -
#54437 De másnak szarabb géppel meg jobban fut...Szarul van megírva... -
twi452 #54436 én pve-ben 35-40 fps-el megyek egy athlon x3 460-al, 8gb ddr3, és 4770-es radeonnal 1680x1050-es felbontással és kb közepes grafikán, van amit felhúztam magasra, elég sokat játszadoztam de ennél többet minden low-on sem kaptam úgyhogy addig húztam fel amíg el nem kezdett esni az fps :D -
#54435 NAbazz, ez van nekem is, csak hd5770el. Kiváncsi leszek holnap.. biztos nem lesznek tele kezdőhelyek:D kéne már egy Q9550, mert szar a lap -
#54434 Intel E7500 2x2.93 Ghz, 4 gb ram, ATI 4850 512mb, Win7 Ultimate SP1 -
#54433 Milyen gépen tolod? -
#54432 Hát nem tudom akkor miért lassú de közben teszteltem egy másik gépen ami hasonló erősségű de más proci és vga, és ott is ilyen lassú volt=/ Nem valami jó így, egyszerűen ocsmány a játék és szarul fut, próbáltam Game Boosterrel is és ugyanannyi fps. -
Chris #54431 Nagyjából úgy kell elképzelni, hogy a tényleg nagyot sebző boss skilleknek van vmilyen animációjuk vagy aoe esetén időben a földre helyezett jelzésük, amikből azért illik kidodgeolni, vagy bármilyen más módon lereagálni őket.
Amúgy a három elsődlegesen melee prof (warrior, guardian, thief) közül a warrior és a guardian azért nem hal bele egyből semmibe, nagy ütlegelés esetén meg pl. warrior elő tudja rántani a shieldjét és pár mp-ig blockolni vagy elhasználni az utility skilljét, amitől rövid ideig sebezhetetlen lesz. Guardiannak ugyanígy megvannak a saját trükkjei, talán még több is, míg a thief más tészta, talán picit több odafigyelést igényel, viszont neki meg a legtöbb sebző skillje evade-el is, ami közben nem lehet eltalálni.
Kétkezes kard / kard+pajzs warriorral nem nagyon volt gondom a dungeonokban, a meleezés viszontagságait kompenzálja a nagy sebzés.
-
Jammal #54430 Teljesen jó amúgy a guardian pveben (is), feljlődésre szerintem warrior szintjén van, csak épp hasznosabb grp megmozdulásoknál mint egy warrior. -
Jammal #54429 Inkább overall 60% dmg reduction instákban az használhatóvá tenné őket, persze csak miután kijavítják, hogy mozgó targetet is tudjon támadni. -
HyperMonkey #54428 "Nem igazán előnyös meleezni instákban, sőt... "
Hát most kicsit elgondolkodtam a guardian-on -
Jammal #54427 Nem sok, míg rá nem jönnek, hogy aoe dmg reduction adjanak nekik minimum, meg jobb ait. -
HyperMonkey #54426 Hát ez "remek". Remélem azért ezzel a pet dologgal kezdenek valamit. Azt láttam én is a videokban amit írsz. Így tualjdonképpen a ranger peteknek semmi haszna instákban? -
#54425 2008 VGA. Ne várjunk tőle sokat. Ahoz képest én nagyon megvagyok vele elégedve. :D Csomó játék még megy Highba HD Readybe és még 2009be vettem használtam 20e forintért. Ahhoz képest elég jól teljesít még mindig.
Majd veszek egy újabbat hogyha lesz felesleges cash. -
Jammal #54424 Nem igazán előnyös meleezni instákban, sőt... Ranger petek pedig nem élik túl szintén az instákat (sem). Ranged petet előnyösebb vinni az legalább nincs kitéve a boss direkt dmgének vagy a mobokénak, de úgyis mindig van valami területi sebzés és egyebek amiből a teljes dmget megkapja és elhal. -
#54423 Nálam szintén képregény, ha már nagyon sokan vannak egyszerre.
Core2duo proci, 4GB RAM, szintén 4850, W7 64bit.
Valahol azt olvastam, hogy ez a játék szereti, ha legalább 4 magos procin fut, de neked az van, ha jól látom. Akkor leginkább a VGA az ami kevés lehet neki, bár én már minimumom játszom, igaz HD felbontásban.
Sajnos ez nem WOW, hogy ilyen konfigon is jól fusson a játék minden esetben, és úgy tűnik ez a fejlesztőknek nem is céljuk. Kár. -
HyperMonkey #54422 Nem kell, mert az explorable módot nem érem el trial alatt, most hétvégén nem is tudok játszani sokat. Ezen kívül mindenképp játszani fogok, bármilyen válasz is jön erre a pár kérdésre, tehát nálam ez eldöntött dolog. Csak érdekel, mert nem értem hogy működik ez a mechanizmus ingame. -
#54421 Trial? -
HyperMonkey #54420 Sziasztok!
A hétvégén én is játszani fogok, és a tervek szerint guardian lesz a karakterem. Sok dolog van aminek utánanéztem és értem, de van pár olyan, aminek szintén utánanéztem, de nem értem. Ami világos:
A sör.
Ezen kívül tudom, hogy nincs dedikált function kaszt. Ergo nincs tank, healer és dps, mindenki magáért felel, és támogat, buffol/debuffol, kombózik stb. Ami talán nem is igaz teljesen, mert a traitek-el lehet ezek irányába specializálódni. A guardiannál pl láttam HP-re, védelemre és powerre is erősítést, valamint egy 2H kard inkább DPS, egy staff pedig support. Valamint ezek a slot skillek is engednek némi specializációt. Ami azonban nem világos, azok bizonyos helyzetek. Engem elsősorban a PvE érdekel, főleg az insták HC módjai, ami itt az explorable mód ha jól tudom. Szóval a boss itt nem a „tankon” van, hanem valami alapján ráfordul randomszerűen bárkire. Egy helyzet, ami nem világos pl:
Bossfight, a ranged kaszt áll (vagy fut) messze tőle. Ráfodul, de a ranged kasztnak van ideje reagálni amíg odaér. Dodge-olni, elfutni stb. De mi a helyzet egy melee kasztnál? Az ott van a boss bőre alatt szinte, ha ráfodul nincs ideje reagálni. Ahogy itt olvastam 1-2 postot, néhány boss képes 1shotolni az illetőt. Ez hogyan működik akkor? A melee kaszt hullik mint a légy? Nyilván egy guardiannak nagyobb védelme és HP-ja van mint egy papírruhásnak, de akkor sem világos hogyan működik az előbb leírt helyzet. Vagy melee kaszttal inkább ne is akarjak DPS-elni? Elsősorban support szerepre vágyom, de néha babusgatás helyett bántanék is. Vagy instákban vegyek elő ranged fegyvert? Ezt nem szeretném.
A másik kaszt ami még érdekel, az a ranger. Pont az előzőekben leírt helyzetből adódóan kíváncsi vagyok, hogyan él túl egy pet egy ilyen akciót, ami egy playert is leültet könnyen. Ahogy néztem, itt a peteknek nincs olyan AoE védelme pl bossok ellen, mint a WoW-ban a hunter peteknél. És a videók alapján a bossok előszeretettel AoE-znek maguk körül. Oké, lehet valamilyen szinten a petet healelni, de a videókon elég gyakran elhullottak a petek, ezen kívül a heal-t nem akkor tolnám el amikor az állatkám recseg-ropog, hanem amikor nekem vagy csapattársamnak szüksége van rá. A ranged petek is viszonylag közel mentek a tűzhöz, nem a ranger mellől lövöldöztek. Tudom hogy lehet váltogatni a peteket, de az nem frankó, hogy rámegy a pet a bossra és pár sec múlva halott szegény pára, mert a mob/boss 1shotolja, vagy esetleg 2-3 ütésből hullik el a petem.
Lényeg a lényeg, ha valaki tudna nekem ezekben infót adni jó sok mondatban, azt megköszönném.
-
#54419 Nekem is diavetités van ha WvWbe sokan vannak vagy egy nagyobb városba.
X4 3GHZ 4GB RAM 4850 512[A VGA miatt van nem bírja]
Amúgy High beállitásokkal játszható. Csak ha nagyon sok player van a képernyőn akkor akad.
Lowon undorító a GW2 grafikája. -
maniac001 #54418 És csak neked hiszek :) -
Nephin #54417 Igen, de azt valóban észrevenni, mint utólag kiderült, sokkal lassabb az animáció. :P
Kérdezd meg Katibarátnődet is :) -
maniac001 #54416 A shortbow 40 milisec-es nerfet és észrevettem :D -
Nephin #54415 Szerencse is kell hozzá. Az alliance csinált már olyat, hogy egy adott időpontban mindenki kilogolt és a többiek át tudtak jönni, szóval meg lehet oldani. -
Nephin #54414 Nézd, annyit tudok alátámasztani, hogy - ha nem vagy atomprofi sPvP-huszár, aki milliomod másodpercekben méri az időt - észre sem venni, hogy amcsi szerver. :) -
#54413 Dehogy, 400as ping az lófasz -
maniac001 #54412 Ezt én is hallottam, éppen a ti TS-eteken :)
Csak hát a BG-re nem nagyon lehet bejutni, még ésszerűtlen időben is full sajnos. -
maniac001 #54411 Igen emiatt kérdeztem, én pl lag-ot (EU szerveren) még egyszer sem tapasztaltam. ha néha-néha van egy kicsi, az még belefér. De az Aion-ban permanens késés volt az NA szervereken. -
Nephin #54410 Olyan véleményt is hallottam, hogy az összes szerver egy helyen van, akár EU, akár US, szóval tökmindegy. Ha igaz, akkor tényleg tökmindegy. :) -
Nephin #54409 Nekem nem tűnt fel. Néha van lag, de tudomásom szerint az akkor általános abban az időben. Néhányan azt mondták, hogy sPvP-ben észrevettek valamit, én ott sem. -
maniac001 #54408 Tudja valaki hogy az NA szervereknél van-e valami ping hátrány mint az Aion esetében? -
#54407 ez true, mondjuk akarmi is a helyzet:
zerg > barmilyen fejlesztgetes -
#54406 Engem csak az zavar, hogy kb semmi értelme fejleszteni a várakat, supply-kat, fölösleges költeni rá, mert nincs akkora visszatartó ereje, este meg úgyis elfoglalják, mert tök üres.
Így kb értelmét veszti az egész koncepció. -
t0xikus #54405 nincs izomgépem és wvwvw bazinagy csatákban se nyekken meg a játék... -
#54404 Na süvít lefelé a trial, nem fogok tudni aludni :D -
#54403 nezd a jo oldalat, minden nap UJ kihivas visszafoglalni ugyanazt, amit elozo nap elfoglaltunk :D
hogy nezne mar ki, ha naprol napra valamifele progress lenne www-n ?! -
#54402 Őőő most már az a szerver nyerő, aki a legtöbb eu zónán kívüli nightcappes csapatot tudhatja magáénak...+ némi aktivitás nappal, + némi tapasztalt csapatok is számítanak.
A nightcapp miatt rengeteg csapat vándorolt ide-oda, kb követhetetlen már az egész, így vannak szerverek amik buknak lefele, és vannak amelyek jönnek fel...
Elmondhatjuk, hogy a szerverek eu-na besorolása kb semmit sem ér, ANET azt mondta a www 24/7, így minden szerver igyekszik magához csábítani az na-s más időzónában található nagyobb guildeket, akik este jól bezúznak mindent. Döbbenetesen jó.
Igazából két lehetőséget látok ebben:
1. Anet tervez valamit ezzel, addig meg úgy tesznek mintha ez tök jó lenne.
2. Nem tesznek semmit, marad így, azt mégsem mondhatják, hogy bizony ezt nagyon elkúrtuk...
Remélem az első verziót választják. -
#54401 elnezesedet kerem hogy nalam tokeletesen fut minden korulmenyek kozott a jatek
valoszinuleg en rontok el valamit, majd igyekszem javitani a hibat -
#54400 Ember, használd már a makrókat...