63345
-
#54358 Igen, Manual árusnál
Nem
Sehogyan jelenleg (Bár ebben nem vagyok biztos ...) -
#54357 Toltam egy pár pvp-t elementalistal, ellenségnél 8 emberből 7 thief volt és így elég hamar haltam=/ -
#54356 Pár kérdéske. :D
Lehet-e talenteket resetelni, ha elrontottam? Lehet-e hajat cserélni? Hogyan tudom az accounton az email cimem változtatni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :D -
#54355 Csinálj egy gmailes címet, ha nem azon lenne. Akkor nem három perc egy mail, hanem 1 sec. -
#54354 Tapasztalt valaki olyat hogy minden grafikai beállításon ugyanannyi(kevés) az fps? Illetve ha forgatom a kamerát akkor még lentebb megy. -
#54353 Igen csak sajnos gyakran változik. -
#54352 Kikapcsolni nem érdemes, viszont ha a Remember this network opciót kipipálod, csak akkor kér újra azonosítást, ha változik az IP címed. -
#54351 Ki lehet valahogy kapcsolni azt hogy minden indítás előtt e-maillel engedélyeznem kelljen a belépést? -
Tusy #54350 - legközelebb próbáld internet explorerrel megnyitni -
#54349 Na most jött e-mail egyszerre 3 is, és ha rámegyek a linkekre errort dob:D -
Newfronter #54348 Spamek között esetleg? Ha nekem ilyen van, akkor mindig jön azonnal egy email... -
#54347 Waiting for authentication…
Please check your e-mail. A link is included which will allow you to authenticate this login attempt.
Ez jön ki folyamatosan ha játszani akarok vagy be akarok lépni a GW2 honlapján, hogy lehetne ezt megszüntetni? E-mail persze nem jön. -
Newfronter #54346 Végzet Pereme - könyvajánló
Csak az első bekezdést olvastam el, nem akarok spoilerbe futni, annak ajánlom aki nem tudja eldönteni, hogy megvegye-e! -
Nephin #54345 Kevertem a mesmerrel az elementalistát, my bad. Szoknyások. :D De a többi áll és a heavyk is. -
Nephin #54344 Ha ti mondjátok, biztos úgy van. :D
Nekem egyik sincs, a másik oldalról, csapattagként viszont tudom, hogy ha ilyen emberek vannak a csapatban, akkor csaknem folyamatosan tikkel rajtam a regen, meg a protection, meg a condileszedés meg a mittudoménmi. Sokkal kevesebbet kell a saját healemet használni. -
#54343 Szoktunk lenne bőven 10 után is, habár páran addigra kiégünk picit. Guild sztori szokott lenni minden féle, mint a búcsúban. Ha érdekel a sztori regelj itt link, aktivállak, majd utána küldök PÜ-t, ott a fórumon... -
#54342 Running a guilded mikor aktív, mert én főleg este 10 és éjfél között vagyok vagyok online, és szeretnék végre egy olyan guild tagja lenni, akik ebben az időben még vigan indítanak instákat. Főleg az instázás, eventezés érdekel, wvw az nagyon nem Spvp felé erősen kacsingatok. -
gseldon #54341 A legjobb "híler" a játékban akármilyen furcsán hangzik is, a mesmer. Fullos healing stat-al és a megfelelő trait-el a mantrái gyógyítanak az egész csapaton olyan 3000 körül (kipróbáltam személyesen, ez nem kamu). Van egy mantra, aminek 2 sec a "cast"-ja, instant lehet dobni, és nincs rajta recharge idő. Tehát kb 3-4 másodpercenként lehet spam healelni olyan 3000-eket a csapatra egy közepes sugarú körön belül. -
Chris #54340 A nem egyértelmű dolgokat nyilván írhatod ide egyenesen a fórumba, azért is van.
-
#54339 Hello! Új vagyok a gameba. És lenne pár kérdésem, ami nincs a FAQ-ba. Tudna nekem valaki segíteni PM-ben? -
Chris #54338 A "healer warrior" ugyanez, fullra kell magad speccelni a "heal" ágban, amivel nyilván lábon lövöd magad dmg tekintetében, így vagy a 2 perc cd-s bannerokkal, healelős bannerral adsz kis regent a csapatnak vagy a kb. fél perc cd-s shoutjaid healelnek olyan 1500 körülieket a 15-25k hp-kon. Én inkább úgy nevezném, hogy "mérsékelt support szerep", de kinek a pap, kinek a paplé.
-
#54337 Egyre jobban tetszik ez a játék, köszönöm a segítséget mindenkinek. -
#54336 Az ele jó sokat hílel másokon, kb semmit. Gyógyít max 1000-et, meg százakat, a 15-25 ezres hp-knál ez igen hatékony,...ja mégsem. -
#54335 Nincsenek nagy problémák a balance-al spvp-ben, a legtöbb gond abbol ered, h elég sok trait/egyéb dolog bugos. -
csgj #54334 Hali! Én is ugyanezt szeretném! :-D Még mindig nem tudtam megvenni a játékot, de szeretném kipróbálni... -
#54333 Az biztos elsőre szokatlan lesz egy insta majd számodra a wow után, főleg hogy nincs fix agrotermelő, nincs taunt skill, így akárkire rácuppanhat a boss, a legtöbb fightnál figyelni kell a boss animációját, rengeteget kell mozogni. Sok boss one hitel, nekem nagyon tetszik az insták nehézsége amiért sokan sirnak, megfelelő partyval minden insta simán megoldható, ha nem bugos ép :) Sok instánál úgy van, hogy még bizonyos mob csoportonként is át kell variálni a skilljeidet, dpsként is kell hogy legyen jónéhány skilled ami segíti a csapatodat. Nekem felüdülés volt ez az új rendszer a sok MMORPG dungeonjai után. Ami viszont hiányzik, hogy nagyon kevés az a boss, ahová igazi taktika kell. A bossoknak irdatlan sok hpja van, és többsége tank and spank taktika. De maguk az insták feelingesek, jó kis feladatok vannak, amik megoldásával lehet eljutni a bossokig. -
Nephin #54332 Ezt beszéld meg a healre speccelt elementalistákkal meg warriorokkal és guardianekkel... szerintem felháborodnak azon az 5 %-on. :D -
Chris #54331 Na ezért kell utánaolvasni az alapoknak, mert ha azokkal nem vagy tisztában, az eddigi fogalmaid alapján az ilyen ajánlások csak tévútra visznek.
Pl. jelen esetben nincs klasszikus healer, ahogy azt eddig megszoktad. 95%-ban mindenki magát healeli, maradék 5%-ban meg másoktól lehet ritkán minimális regent, healt kapni.
-
Eftörsokk #54330 sziasztok
ma olvastam, hogy nov 15-18 között lesz free trial, és mindenki akinek van gw2-je, invelhet 3 embert.
ha valaki közületek küldene meghívót, azt meg köszönném, szeretném kipróbálni a játékot -
#54329 Balanceot ne várj. Felesleges.
A PVP egy érdekes téma, nem vagyok nagy sPVP tudor, de jelenleg az összes fórum follon van azzal, hogy mit kellene nerfelni, mit kellene buffolni, stb ... Amíg ezzel foglalkoznak úgy hogy a skillek - traitek - mechanizmusok fele bugos, addig nem lesz balance. Valamint ha lenne akkor is tele lenne sírva minden azzal, hogy mi mennyire OP vagy mennyire UP.
Cserébe viszont lvl 1-es karival is ki tudod próbálni milyen, hiszen fullos geart - skilleket - traiteket kapsz.
Szóval szerintem érdemes azért kipróbálni. Ha nem is az spvp-t, de legalább a WvW-t. Ha találsz egy jó kis brigádot, akkor igen jól el lehet szórakozni :) (Ott meg persze sosem lesz "balansz" mert a zerg nagy úr xD) -
Nephin #54328 Próbáld ki, állítólag jó vele játszani és roppant hatékony healer, közben pedig ugye heavy armoros és dpst is oszt... mondtam már, hogy imba class? :D -
#54327 Na ez viszont kifejezetten jól hangzik:) Elleszek a pve-vel is amíg nem lesz megfelelő balance pvp-ben. -
#54326 Köszönöm a választ. Healer warrior?:D Na hát az érdekes lehet. -
#54325 Bármi lehet tank és healer és DPS ... Csak minden másképp ...
Itt inkább azt mondanám, hogy vannak jó Bunker buildek, vannak jó damage avoid buildek, Burst és sustained damage buildek, és vannak jó support buildek.
Az hogy melyik kasznak jók ezek a buildjei, és melyik fekszik neked azt nehéz megmondani. Olvasgatni kell a neten, biztos lesz itt is warrior player, aki tud ebben segíteni, de itt nincs kifejezetten "tank".
Instákba instáknak megfelelő felállásban lehet bemenni, ez gyakorlatilag úgy is lehetséges, hogy 5 ugyanolyan kaszt megy be csak más más buidlekkel. Azt meg kell nézni, dzsátubin, vagy elolvasgatni pár dungeon guide-ot, hogy hol mit érdemes használni a bossok ellen.
Biztos vannak "tuti" felállások, de itt sokkal szabadabb a helyzet mint a tank - dps - healer triós játékokban. -
Nephin #54324 Hogy választ is kapj a nagy oltogatás közben a kérdésedre (míg leírtátok, milyen ostoba stb. ezt is le lehetett volna): a warrior lehet tank, igen, bár a játékban nincsenek dedikált szerepek. Ennek ellenére bizonyos fokig működik a rutin: heavy armor jó tanknak (vagy healernek, mint a guardian). A warrior az op imba class, mindenre jó, ha úgy rakod össze, lehet durva dps, tank vagy healer is. -
#54323 Hát csak úgy videók alapján megtetszett, főleg a harcrendszer, meg hát ugye nem havidíjas MMO, és csak jókat írtak róla, szóval úgy gondoltam hogy megéri megvenni. Azért nem olvastam utána, mivel úgy gondoltam hogy ha már ennyi újdonság van akkor legyen meglepetés:) -
Chris #54322 Erre nagy valószínűséggel senki sem fog értékelhető választ adni, mivel olyan dolgot kérdezel, ami kb. az egyik fő unalomig rágott kommunikációs panelje volt a készítőknek és éppen ezért minimális ujjgyakorlattal fellelhető bárhol a neten.
Máshogy fogalmazva mintha azt kérdeznéd, hogy ez a játék most sci-fi vagy fantasy. Ha minimálisan sem olvasol utána, akkor egyáltalán hogy érdekelhet, miért akarod kipróbálni, hogy kelthette fel egyáltalán az érdeklődésedet?
-
#54321 Ajánlom figyelmedbe a banner alatti FAQ és egyéb kiegészítő oldalak tanulmányozását, mielőtt ostobaságokat kérdezel. -
#54320 Azt tudom, viszont a válaszod nem sokat segített megtudni hogy instákba milyen felállásban lehet bemenni és a warrior lehet-e tank.(ha egyáltalán van dedikált tank) -
#54319 Ez a játék nem a wow...