63345
-
HyperMonkey #54568 Nem, nem, félreértesz. A tartalommal semmi baj, csak sokan kaszt balance-t vártak, ami azért a legfontosabb dolgok egyike. Szerintem fontosabb mint egy új insta, szerintem inkább erre kellett volna fókuszálni, mert mindenki ezt várta. De a kasztokhoz kb hozzá sem nyúltak, csak tooltip meg 1-2 korrekció és ennyi. -
#54567 A halloween után nem sokkal most kaptunk egy szép kövér frissítést, instával, új tartalommal. A pvp, www fejlesztések később érkeznek. Decemberben is biztosan lesz megint nagy update, nem értem mi kell ennél több? Mindezt eddig havi 4 ropi nélkül.
Persze lehetne még több minden, de eddig is túlteljesítettek szerintem. Reméljük ilyen szépen csordogálnak majd a javítások, update-ek, aztán jöhet a dlc.
Vannak hibák és hiányosságok sok területen, de butaság azt várni egy friss mmo-tól, hogy minden részében tökéletes legyen, főleg ennyi pénzért... -
#54566 ezt a Variance oldalára is feldobhatná valaki, magyarra fordítva :) -
HyperMonkey #54565 Én is úgy olvastam hogy mindenki nagy kaszt balance-t várt ettől a patch-től, de ahogy nézem inkább csak korrekciók meg tooltip változások vannak. Dörög is a nép külföldi fórumokon hogy ez az az agyonhype-olt patch? Mondjuk biztos nem vagyok benne, de ez inkább néz ki sima bugfix patch-nek mint hatalmas valaminek (leszámítva az insta dolgot ugye). -
Dobronski #54564 PvP only nerfek eddig is voltak? -
#54563 Az új instáról új infok, erősen spoileres!!! -
maniac001 #54562 A patch legnagyobb része tooltip javítás. Ennél többre számított mindenki Jammal. -
#54561 milyen proci van benne? -
#54560 Hát azért nem tökéletes...Map egyik felében 50 fps harc közben, másik felében meg 20. -
Newfronter #54558 Spike év játéka szavazás, katt a GW2-re!
Vote1
Vote2
-
#54557 Szép kövér frissítés. Arra lennék kíváncsi, a komolyabb spvp, www update mikor érkezik, remélem még decemberben megkapjuk, nem húzzák tovább. -
#54556 50 fps pvp-be igaz csak kb 5 ember harcolt, na mostmár minden tökéletes...Marad az LGA 775:P -
#54555 Cserébe viszont rohadt sokáig tölt:D -
#54554 FPSem is pozitív irányba nőtt, jobb grafikán jobban fut és forduláskor sem csökken az fps, de azért még tesztelem tovább:) -
#54553 hat azert vegigolvasva igenjo patch ez
nyilvan varunk egy nagy balance / nagy spvp / nagy www patchre, de amit ettol a patchtol varni lehetett, azt szerintem maximalisan hozza -
#54552 sokaknak, tudnak rola, fixaljak hamarosan -
#54551 legjobb skill challenge
-
Nightlord #54550 Eltünt vagy 600 achi.pontom -
#54548 srácok! haverral akarunk együtt menni, de ez az overflow dolog beleszarik a levesbe, partyban nincs "join up" amit sok hivatalos helyen írnak, vagy 10x relogoltunk, hogy oldjuk meg, hogy lássuk egymást? -
Jammal #54547 Ranger és warrior tupírozást vártam ettől a patchtől, de kb hozzá se nyúltak egyikhez sem. A felét meg ki is lehetne törölni, mert tooltip bugfix. -
Jammal #54546 Hát jóval többre számítottam, ez így semmi... patch note -
#54545 BEzony. ~670M pack letoltheto! -
Nightlord #54544 Itt a Patch:) -
#54543 Ha tunik ugy "fixaltak", hogy fel nappal hamarabb kinyomtak a nagy patchet. -
#54542 sokáig szokott tartani mig "fixelik"? -
#54541 Jó a memóriám,hogy ez az első, hogy konkrétan downtime van a játék alatt? Mert eddig maximum 5-10 perc volt amikor nem ment a szerver ^^ Ez azért nem semmi. -
#54540 kb fél órája... -
#54539 connection error detected, retrying... másnak is? -
#54535 büszke a Magyarságára, ennyi. :D -
Nephin #54534 Magyar Pisti? Magyar Laci? Magyar Julcsa? Vagy a magyarokra gondolsz úgy általában? :P :D (bocs ;) ) -
#54533 Whiteside Ridge ott van sok Magyar. -
Eftörsokk #54532 elkezdeném a trialt, csak nem tudom melyik szerverre menjek, melyiken játszotok? melyiken van a legtöbb magyar ? tudom, csak trial, de lehet upgradelem majd az accountot :) -
#54531 X4 3GHZ 4GB RAM 4850.
VGA a gyenge de csak akkor akadok hogyha WvWn vok vagy nagyobb városba. Highba játszok. -
#54530 Laptop az a baj. Amúgy i3-as proci, 3gb ram, gt335m -
#54529 Pontos típusát le tudnád írni? Milyen grafikai beállításoknál szaggat neked? -
#54528 Persze mert optimizálták és nagyon sokféle grafikai beállítás van. -
#54526 Skyrimhez nem is kell olyan erős gép. -
#54524 4 magos 3GHZes AMD. -
#54523 Akinek van ismerőse szeretne a gyári ár alatt guild wars 2 vel gazdagodni azt irányítsátok hozzám pls :) lvl 80 ranger és sok alt megéri :)
-
#54520 Eladó gw2 account level 80 as rangerrel érdeklődni nálam lehet :)