Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
+10% chance to life steal on critical.
Valaki nem tudja,hogy mennyi életet?
wvw-n amellett hogy minden szinten bemehetsz, mert felskáláznak 80-ra, már a saját cuccaidat, fegyoidat, traitjeidet viszed. viszont wvw-n lootot kapsz, méghozzá nem rosszat.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
azt az egyet nem értem, hogy mondjuk ha sokat pvp-zel, akkor milyen reward jár érte? mármint nagyon tetszik az ötlet, hogy nem az van, hogy miután felgrindelted magad lvl 85-re, utána szembesülsz azzal, hogy háh, egy csapással levágnak, mert 30 ilvl-el magasabb pvp cucca van resivel, és esélyed sincs, de a szép páncélon kívül milyen motiváció van, hogy sokat pvp-zz, pláne a vége felé? kapsz mindenféle titlet, meg ilyeneket?
Múlt héten meló és a család mellett 2x léptem fel, kb. 4 ill. másfél órára, ezen a héten 1x öt percig amíg csináltam egy shotot a commander's helmetrõl. Szóval számomra a játékkal kapcsolatosan egyetlen negatívum van eddig, hogy nincs rá elegendõ idõm, pedig lenne mit csinálni benne. 😊
A medve nem játék.
Minden fajnál különbözõ a storyvonal, ha jól tudom egy pontnál összekapcsolódnak ahogy haladsz majd.
Tényleg "túl jó", bár ezt is meg lehet unni, vagy inkább meg lehet szokni egy idõ után, mint a többi játékot. 😊
Az Orr szigetén elvileg igen élvezetes dinamikus események vannak, persze ehhez nagyobb játékosszám is kell hogy beinduljanak a dolgok.
Ezeken kívül van a farmolás, újabb cuccokért, amik statban nem változnak, de sokkal látványosabbak rajtad. Ez akár egy évet is igénybe vehet(vagy többet), ha legendary cuccokról beszélünk.
Itt élvezetesebb a farmolás is mint más MMO-kban, mert itt legalább dinamikus eseményekben csinálod õket. 😊
Ha nem szeretnél farmolni, akkor ott a WvW, vagy az sPvP, amik már magukban is megérnének egy 10 000 Ft-os játékot.
..és majd jönnek a content patchek, és a kiegészítõk is. De még nem most, javítják a bugokat egyelõre, fõleg ezzel vannak elfoglalva a fejlesztõk.
mennyire igaz ez a szöveg, amivel reklámozzák magukat, hogy folyamatosan izgalmas? Anno mondták a wowra is, de ott azért már a tököm ki van, hogy ahhoz hogy izguljak elõször 85-re (illetve mostmár 90-re) fel kell húznom a karakteremet, hogy történjen is valami. Tényleg folyamatosan van mit csinálni, és sikerült grindmentesre megcsinálniuk a fejlõdést?
Tényleg, és milyen a craftrendszer? A kérdésem hasonló, hogy azon kívül, hogy egy-két easter egg, meg táska esetleg kell, van értelme max szint elõttig, vagy itt is csak átutazó státusz addig amíg nem vagy a tetején?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Commander's armor, a legalacsonyabb szintü, talán az még jól néz ki, de amit eddig láttam, azok közül egy sem jött be sisakból. 😞

A medve nem játék.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
gyúrok a Dawn/Dusk of Rage kétkezesre
Meg érdekesek:
Pár kraftolható
Ha nem jönne be a link:
http://imageshack.us/a/img713/4756/craftedarmorsv2.jpg
Ez pl. baromi jól néz ki:
stb.
A medve nem játék.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Sem XP, sem karma, se lóvé, se badge ... Nem vagyok lootqrva, amikor a többiekkel sikerül csapatni, akkor ez nem olyan nagy gond ...
De pl: Várfalon védekezésnél, mikor ész nélkül üti mindenki a zerget, aki próbál betörni, akkor dönthetek, hogy tolom a folyamatos healt, condition removalt, stb, és ennyi, vagy elõrébb megyek, és spammelem a gránátokat, és vigyorogva nézem a szép sárga számokat felugrálni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Together we'll fly someday...
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem is tudok mondjuk valamit eladni 10 selverért ha van még bennt 25 ugyanolyan mondjuk 75 copperért??
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"