63345
  • HyperMonkey
    Nem, nem, félreértesz. A tartalommal semmi baj, csak sokan kaszt balance-t vártak, ami azért a legfontosabb dolgok egyike. Szerintem fontosabb mint egy új insta, szerintem inkább erre kellett volna fókuszálni, mert mindenki ezt várta. De a kasztokhoz kb hozzá sem nyúltak, csak tooltip meg 1-2 korrekció és ennyi.
  • Running
    A halloween után nem sokkal most kaptunk egy szép kövér frissítést, instával, új tartalommal. A pvp, www fejlesztések később érkeznek. Decemberben is biztosan lesz megint nagy update, nem értem mi kell ennél több? Mindezt eddig havi 4 ropi nélkül.
    Persze lehetne még több minden, de eddig is túlteljesítettek szerintem. Reméljük ilyen szépen csordogálnak majd a javítások, update-ek, aztán jöhet a dlc.
    Vannak hibák és hiányosságok sok területen, de butaság azt várni egy friss mmo-tól, hogy minden részében tökéletes legyen, főleg ennyi pénzért...
  • penge25
    ezt a Variance oldalára is feldobhatná valaki, magyarra fordítva :)
  • HyperMonkey
    Én is úgy olvastam hogy mindenki nagy kaszt balance-t várt ettől a patch-től, de ahogy nézem inkább csak korrekciók meg tooltip változások vannak. Dörög is a nép külföldi fórumokon hogy ez az az agyonhype-olt patch? Mondjuk biztos nem vagyok benne, de ez inkább néz ki sima bugfix patch-nek mint hatalmas valaminek (leszámítva az insta dolgot ugye).
  • Dobronski
    PvP only nerfek eddig is voltak?
  • penge25
    Az új instáról új infok, erősen spoileres!!!
  • maniac001
    A patch legnagyobb része tooltip javítás. Ennél többre számított mindenki Jammal.
  • kastil
    milyen proci van benne?
  • Fehercsoki
    Hát azért nem tökéletes...Map egyik felében 50 fps harc közben, másik felében meg 20.
  • Newfronter
    Spike év játéka szavazás, katt a GW2-re!
    Vote1
    Vote2

• Running
    Szép kövér frissítés. Arra lennék kíváncsi, a komolyabb spvp, www update mikor érkezik, remélem még decemberben megkapjuk, nem húzzák tovább.
  • Fehercsoki
    50 fps pvp-be igaz csak kb 5 ember harcolt, na mostmár minden tökéletes...Marad az LGA 775:P
  • Fehercsoki
    Cserébe viszont rohadt sokáig tölt:D
  • Fehercsoki
    FPSem is pozitív irányba nőtt, jobb grafikán jobban fut és forduláskor sem csökken az fps, de azért még tesztelem tovább:)
    hat azert vegigolvasva igenjo patch ez
    nyilvan varunk egy nagy balance / nagy spvp / nagy www patchre, de amit ettol a patchtol varni lehetett, azt szerintem maximalisan hozza
    sokaknak, tudnak rola, fixaljak hamarosan
  • Guren
    legjobb skill challenge

• Nightlord
    Eltünt vagy 600 achi.pontom
  • kastil
    srácok! haverral akarunk együtt menni, de ez az overflow dolog beleszarik a levesbe, partyban nincs "join up" amit sok hivatalos helyen írnak, vagy 10x relogoltunk, hogy oldjuk meg, hogy lássuk egymást?
  • Jammal
    Ranger és warrior tupírozást vártam ettől a patchtől, de kb hozzá se nyúltak egyikhez sem. A felét meg ki is lehetne törölni, mert tooltip bugfix.
  • Jammal
    Hát jóval többre számítottam, ez így semmi... patch note
  • MeoH #54545
    BEzony. ~670M pack letoltheto!
  • Nightlord
    Itt a Patch:)
  • Smithwarden
    Ha tunik ugy "fixaltak", hogy fel nappal hamarabb kinyomtak a nagy patchet.
  • kastil
    sokáig szokott tartani mig "fixelik"?
  • Unknow
    Jó a memóriám,hogy ez az első, hogy konkrétan downtime van a játék alatt? Mert eddig maximum 5-10 perc volt amikor nem ment a szerver ^^ Ez azért nem semmi.
  • Szaruman
    kb fél órája...
  • kastil
    connection error detected, retrying... másnak is?
    büszke a Magyarságára, ennyi. :D
  • Nephin
    Magyar Pisti? Magyar Laci? Magyar Julcsa? Vagy a magyarokra gondolsz úgy általában? :P :D (bocs ;) )
  • JaSoN HuNTeR #54533
    Whiteside Ridge ott van sok Magyar.
  • Eftörsokk
    elkezdeném a trialt, csak nem tudom melyik szerverre menjek, melyiken játszotok? melyiken van a legtöbb magyar ? tudom, csak trial, de lehet upgradelem majd az accountot :)
  • JaSoN HuNTeR #54531
    X4 3GHZ 4GB RAM 4850.
    VGA a gyenge de csak akkor akadok hogyha WvWn vok vagy nagyobb városba. Highba játszok.
  • SzirmosSzisza
    Laptop az a baj. Amúgy i3-as proci, 3gb ram, gt335m
  • Fehercsoki
    Pontos típusát le tudnád írni? Milyen grafikai beállításoknál szaggat neked?
  • Fehercsoki
    Persze mert optimizálták és nagyon sokféle grafikai beállítás van.
  • JaSoN HuNTeR #54526
    Skyrimhez nem is kell olyan erős gép.
  • JaSoN HuNTeR #54524
    4 magos 3GHZes AMD.
  • tescodr
    Akinek van ismerőse szeretne a gyári ár alatt guild wars 2 vel gazdagodni azt irányítsátok hozzám pls :) lvl 80 ranger és sok alt megéri :)
  • tescodr
    Eladó gw2 account level 80 as rangerrel érdeklődni nálam lehet :)