Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki találkozott már ezzel a medium armorral?

Vhol azt mondták h elv ilyet lehet venni TO-n is de egyik részét sem találom ott. Ez elvileg pve-ben a duelist armor nem? Vki már látott ilyet? Ha igen hol? Köszi😊
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PanzerWolf
Minor Sigil of Blood runa életet lop ha összejön.
+10% chance to life steal on critical.
Valaki nem tudja,hogy mennyi életet?

dave9004
egyszer sem álltam még 40 percet :d bár lehet én vagyok a szerencsés akár szombat du is 😄
Me0w
Ha 40 perc queue utan nem lepsz inkabb ki 😊

Together we'll fly someday...

dave9004
spvp-n mindenki azonos gearrel megy, csak a statjaid változtathatod (ingyen)
wvw-n amellett hogy minden szinten bemehetsz, mert felskáláznak 80-ra, már a saját cuccaidat, fegyoidat, traitjeidet viszed. viszont wvw-n lootot kapsz, méghozzá nem rosszat.
Joe ilyen 😊 Kicsit õrült bohóc de látszik a videóiból, hogy õ élvezni akarja a játékokat amikkel játszik és ha valami nem tetszik neki akkor nem kertel, persze ha valami bejön neki akkor el tudja ragadtatni magát 😊
Guren
hurr

frango
Ez a videó undorító és szánalmas. Max az agysejtjeidet pusztíthatod vele..

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

vagy igazából ahol számít a cucc, az a www, és az spvp-ben meg arra mennek rá, hogy effektíve élvezd is, és taktikázz, ne csak a honor pontot farmold?

belenéztem, ha lesz idõm végig is nézem, de elég meggyõzõ a csávó : D

azt az egyet nem értem, hogy mondjuk ha sokat pvp-zel, akkor milyen reward jár érte? mármint nagyon tetszik az ötlet, hogy nem az van, hogy miután felgrindelted magad lvl 85-re, utána szembesülsz azzal, hogy háh, egy csapással levágnak, mert 30 ilvl-el magasabb pvp cucca van resivel, és esélyed sincs, de a szép páncélon kívül milyen motiváció van, hogy sokat pvp-zz, pláne a vége felé? kapsz mindenféle titlet, meg ilyeneket?

a.carkey
Negatívum?
Múlt héten meló és a család mellett 2x léptem fel, kb. 4 ill. másfél órára, ezen a héten 1x öt percig amíg csináltam egy shotot a commander's helmetrõl. Szóval számomra a játékkal kapcsolatosan egyetlen negatívum van eddig, hogy nincs rá elegendõ idõm, pedig lenne mit csinálni benne. 😊

A medve nem játék.

Guren
annyi, hogy negatívumoknál felhozza a trading system hiányát, amit azóta már helyrepofoztak, úgyhogy van.

Nincs. Ez egy igazi MMO. Ha instance-ra vágysz, ott vannak a story qestek, azokat lehet még csinálni 80-as szintig, illetve a dungeon-öket.
Minden fajnál különbözõ a storyvonal, ha jól tudom egy pontnál összekapcsolódnak ahogy haladsz majd.

Tényleg "túl jó", bár ezt is meg lehet unni, vagy inkább meg lehet szokni egy idõ után, mint a többi játékot. 😊
Guren
nézd végig ezt, kb. mindent elmond a játékról.

Érdemes 100%-ra megcsinálni a felfedezést a játékban. Maponként kapsz jutalmat, ha megcsinálod 100%-ra. Mondjuk ez is megvan 2-3 hét alatt ha nagyon sok idõd van játszani.
Az Orr szigetén elvileg igen élvezetes dinamikus események vannak, persze ehhez nagyobb játékosszám is kell hogy beinduljanak a dolgok.
Ezeken kívül van a farmolás, újabb cuccokért, amik statban nem változnak, de sokkal látványosabbak rajtad. Ez akár egy évet is igénybe vehet(vagy többet), ha legendary cuccokról beszélünk.
Itt élvezetesebb a farmolás is mint más MMO-kban, mert itt legalább dinamikus eseményekben csinálod õket. 😊
Ha nem szeretnél farmolni, akkor ott a WvW, vagy az sPvP, amik már magukban is megérnének egy 10 000 Ft-os játékot.

..és majd jönnek a content patchek, és a kiegészítõk is. De még nem most, javítják a bugokat egyelõre, fõleg ezzel vannak elfoglalva a fejlesztõk.
még egy utolsó kérdés, de ez a játék túl jónak igérkezik így: van még olyan mint az 1-ben (nagyon rég játszottam vele), hogy minden instancolt? vagy már egy nagy világ van

a craft rendszer nem érdekel, de folyamatosan izgalmas. csak annyit mondok hogy a wow bc óta minden mmo-ban (wowban is) nyûg volt a szintezés. itt élvezet.
és akkor mit csinálnak az emberek max szinten? ugyanazt mint eddig? vagy az insták lefoglalják õket. Vagy tényleg annyira szórakoztató a játék közben is, hogy csak szimplán indítanak egy másik karaktert?

akkor már csak egy kérdés, és tényleg elkezdek gondolkodni egy erõs gépújításon, a rohadt életbe...:

mennyire igaz ez a szöveg, amivel reklámozzák magukat, hogy folyamatosan izgalmas? Anno mondták a wowra is, de ott azért már a tököm ki van, hogy ahhoz hogy izguljak elõször 85-re (illetve mostmár 90-re) fel kell húznom a karakteremet, hogy történjen is valami. Tényleg folyamatosan van mit csinálni, és sikerült grindmentesre megcsinálniuk a fejlõdést?

Tényleg, és milyen a craftrendszer? A kérdésem hasonló, hogy azon kívül, hogy egy-két easter egg, meg táska esetleg kell, van értelme max szint elõttig, vagy itt is csak átutazó státusz addig amíg nem vagy a tetején?

pvp egyik legjobb az eddigi mmo-k közül 😊 endgame-nél még nem járok, pedig van egy pár órám már 😄 (több karakter, felfedezgetés sok idõt elvesz)
nincs "endgame" tartalom és nincs raid. 5 fõs insták vannak ami a pve-t iileti
huu, megnéztem pár video review-t errõl a játékról, és nagyon jónak tûnik. Mi a véleményetek a pvp-rõl meg az endgame dungeonokról, mondjuk ami a wowban nagy súllyal szerepel? Láttam, hogy itt rengeteg dolog van, ami ott nincs, world vs world, meg ezek a mész, és random ki akar mászni egy gólem a földbõl, ez milyen cool már : )

frango
Egy ilyen nagyon jó lenne. Nekem ez hiányzik. Most is úgy játszok, hogy a jobb egérgombos kameraforgatást megcsináltam olyanra, hogy csak ki-be kell kapcsolgatni és folyamatosan nyomva tartja...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Acidlich
Azt tudja valaki, h a pvp conjurer light armor skinnek van e pve-bõl megszerezhetõ verziója, teszem azt craftból mondjuk?

a.carkey
Mutass egy értelmes sityót, és átkonvertálom arra! 😄

Commander's armor, a legalacsonyabb szintü, talán az még jól néz ki, de amit eddig láttam, azok közül egy sem jött be sisakból. 😞

A medve nem játék.

lololol!

ez nagyon zsir! csak a sityó nem tetszik😛

Zomil
az a baj ezek a pvp nevek, pve-ben máshogy hivják az armorokat.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én most belszerelmesedtem a gladiátor armorba....jöna Spartacus is úgyhogy aktuális a divatja:p nomeg ebben van 101% magic Find-om amivel óránként 2-3 exotic/rare is esik😛
gyúrok a Dawn/Dusk of Rage kétkezesre

a.carkey
Vannak azért nagyon jól kinézõ armorok is:

Meg érdekesek:

Pár kraftolható
Ha nem jönne be a link:
http://imageshack.us/a/img713/4756/craftedarmorsv2.jpg

Ez pl. baromi jól néz ki:

stb.

A medve nem játék.

Sajnos többirõl még nem láttam.

thx én ehhez/is😊/ hülye vagyok😊

a.carkey
Heavyrõl nincs hasonló?

A medve nem játék.

a.carkey
http://img715.imageshack.us/img715/4994/mediumarmorwithnamesfin.jpg

A medve nem játék.

?

Még fórumon találtam ezt a képet, medium armorok neveikkel együtt, úgy már könnyebb lesz megtalálni<#vigyor0>

Omlás
<#eljen><#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DummyBoy
Nekem még mindig az a fõ bajom, hogy a supportért SEMMIFÉLE reward nem jár ...

Sem XP, sem karma, se lóvé, se badge ... Nem vagyok lootqrva, amikor a többiekkel sikerül csapatni, akkor ez nem olyan nagy gond ...

De pl: Várfalon védekezésnél, mikor ész nélkül üti mindenki a zerget, aki próbál betörni, akkor dönthetek, hogy tolom a folyamatos healt, condition removalt, stb, és ennyi, vagy elõrébb megyek, és spammelem a gránátokat, és vigyorogva nézem a szép sárga számokat felugrálni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PiszkosFred
...tarta szet kezet a kovacs, majd megrendelte a negyedik ferrarijat is a honapban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Omlás
A háború pénzbe kerül ... <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Me0w
Amit megcsinalhatnanak, az az, hogy a wvw-be az ember a pvp-s cuccait vigye es/vagy ne legyen repair fee, mert ha szoporolleren van epp a szerver, akkor az ember csak 40-50s-t elkolt repairrre es semmi elorehaladas nem tortent 😞

Together we'll fly someday...

Running
Hey everyone. We are currently investigating the issue with dungeon rewards not being awarded properly, and will be implementing a fix as soon as it is available. Thanks to everyone who has taken the time to bring it to our attention, as well as those who have provided as much information as they can to help isolate the problem!

Mert normál esetben ki venne drágábban, ha van ugyan az olcsóbban is? 😊

Szerintem a globalitás egyáltalán nem baj, nagy kínálat, nagy kereslet, ráadásul miért kellene bárkinek is monopolizálnia valamit? Ha a kereskedõk többsége gondolkodna, mielõtt árul, nem lenne semmi gond.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
Erdekes olvasgatni a TP-s kommenteket. es hogy a TP szamlajara irjatok, holott minden "hulyeseg", amivel talalkoztok, emberi/jatekos eredetu. 😊 Vagyis a TP pont olyan, mint ahogy az az emberek alakitjak, es ez legkevesbe sem a rendszer hibaja. Mint minden ilyen, emberek altal alakitott rendszer (ez igaz a WvW-re is), onszabalyzo, egy ido utan beall minden majd a megfelelo szintre. A kezdeti kaoszt nem tudod elkerulni, tul kell elni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

valamit nem vágok....mi próbáltunk pénzt küldeni egymásnak AH-n keresztül /horror áron raktunk be forintot nem érõ itemet/ ,de nem engedte megvenni a játék a horror áras cumónkat...a legolcsóbbat tudtad megvenni.....hiába akartam bepipálni a legdrágábbat....az miért van?
nem is tudok mondjuk valamit eladni 10 selverért ha van még bennt 25 ugyanolyan mondjuk 75 copperért??

Running
Többen is várjuk a sztorit, hogy jelenleg mi a helyzet veled.

Zomil
Több probléma is van a TP-vel. Elöször is, globális. Ez azegyik legnagyobb gond, mert igy a kinálat hatalmas a kereslet viszont kisebb, itt nincs olyan, h pár ember monopolizál egy terméket, mert ennyi szervernél lehetetlen. A másik probléma, h a cuccot bárhonnan be lehet rakni a TP, akár dungeon-bol akár a sivatag közepéröl. Emiatt a játékos ugy gondolja, h bukik rajta 5-10coppert, de legalább nem kell azzal szarakodnia, h keressen egy árust. A hamradik probléma pedig, h a vételi ár bármennyi lehet, sok ember meg se nézi, h mennyiért adják el mások a cuccot, csak a vételi áron adja el.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"