Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Ez mondjuk igaz, béta alatt sokat spvp-ztem, jobban is ment, az 1v1, 1v2, mint most, amikor általában a guild squaddal toljuk www-n, nyomjuk az elénk kerülõ ellenfelet. Zerg, ostrom alatt amúgy is staff-ot alkalmazok az aoe miatt, így kopik a scepter-dagger pvp tudásom keményen. Sokszor hibázok, és sokszor úgy vernek le, hogy reagálni nincs idõm, mert be vagyok lassulva.

Frosty01
nem hát, csak a mocskos drága javítási költség 😊

practitioner of the forbidden arts of death

sajnos a játék egy kicsit a birkaságra "nevel".....egyszerüen ilyen a szerkezete! gondolj bele az egész szintezés alatt is ez van.....jön pl. egy szivecskés küldi ahol van egy Boss a végén mi is történik? gondolkodás nélkül 30-an rárontanak a Bossra és néhány perc/másodperc alatt legyalulják
semmi taktika nem kell nyomod ami neked tetszik igyis-úgyis meghal,ha meghalsz meg se halsz igazán hiszen hárman ugranak és éleszetenek /ez nagyon helyes dolog amúgy/ ,de sajnos ha nincs egy pici "büntetés" /hulládhoz visszafutás,vagy keltés utáni nagy minuszok egyszerüen nem "nevelõdik" rá az egyszeri játékos,hogy az eszét is használja! Nincs motiváció sem rá!
zerg zerg és zerg még spvp-ben is....tegnap kegyetlen irtást rendeztünk a haverral aki amolyan healerféleséggel jött a warrimmal három négyesével ettük az ellenfeleket akik a zerg nélkül konkrétan egy éppkézláb manövert nemtudtak kivitelezni.Persze mikor beleszaladtam egy ötös csapatba egyedül lemostak😊 ,de kettesével reggelire ettem bármilyen klasszt....AFKoltak ki meg fordultak vissza vagy mentek el az objectrõl mikor arra mentem.....nem nagyképüségbûl irom egyszerüen akik ahoz vannak szokva ,hogy nagy csapatban sokadmagukkal öldösik az ellenfeleket azok képtelenek mit kezdeni amikor csak saját magukra vannak utalva....jah és néhány perc "bemutató" meg kör után úgy jöttek utánnam a kis társaim mint a kiskacsák az anyjuk után....ami kurvára zavart,mert zergel képtelenség a taktikus játék!

EZ is egy súlyos hiba spvp-ben a pontozási rendszer....mivel az object kontrollálása nem ad pontot/gloryt/ ezért senkinek nem érdeke igazán,hogy õrizze,hiszen sokkal jobban jár mind az agresszor mind a védõ ha 0/24-ben tikitakiban szedik el egymástól....és erre a zerg tökéletesen alkalmas is! Csak azzal már lehetne jobbá tenni ha bázisok mondjuk 20-30 secnete tikkelnének 10 pontot a védõknek.Ez egy kicsit szétbombázná a zerger stilust és pár hét alatt "kinevelné" a játékosokat valami alap pvp-s szintre!
Fontos a csapatjáték,de még mennyire is az! ,de az általad is emlitett meg a szerintem emlitett, most vázolt birkasereg az nem csapatjáték! A csapatban mindenki tudja mi a dolga a zergben viszont nem😛😊

zárszónak annyit,hogy a játék ezen egész stilusa miatt szerintem nagyon durván casual friendly! ez nem is baj én is szórakozni ülök le,de nekem egy kicsi competion meg ladder nagyon-nagyon-nagyon hiányzik!
Tournament sem ér egy forintot sem ezen a téren.Van majdnem 100 gyõzelmem,,,pff na és akkor mi van? hát ez az......😄

a.carkey
A hülyeség ragadós. 😄 Cross server AH esetében pedig még jobban kijön. 😊

A medve nem játék.

Running
Ez is igaz.

😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Ha jól értem - bár nem biztos - te arra gondolsz,m mikor bent lévõ cucc offere + 1 rézzel bidel valaki. Ezzel semmi gond nincs.

Az a gáz, mikor az npc vendor ad pl. 16 rezet a cuccért, mókuska beteszi az AH-ba 17 rézért. Ezzel õ bukik pár rezet, mi meg bukjuk a boltot, mert ennyiért értelmetlen eladni és a normális ár versenyképtelen, mert mókuskának van pártízezer mókuskabarátja, akik utánozzák.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

darth devil
Nem kell lenezni azokat akik kisebb szerveren wvwznek. Sot sok esetben sokkal jobbakat lehet harcolni low popon. Azert azok a szerverek vannak elol mert azokon jatszanak a legtobben.

War, war never changes.

Hát nézd sokáig, hátha megszereted 😊

Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet megszeretni ezeket az armorokat pve-ben? (medium)

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_26_by1ke7fs2n.jpg

a.carkey
Sokan azért IS tesznek be szarért-hugyért ruhát, mert ugye ki lehet szedni belõle összetevõket. Gondolom, egyik szerveren beteszi, másik szerveren kiveszi.

A medve nem játék.

Omlás
Egy trade funkciót igazán beépíthetnének 😊
Praktikus ez a mail téma ha az ember a világ másik végén van de azért mikor ott áll mellettem olyan hülyén adja ki magát, hogy "Küldtem mailban!" 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

a.carkey
Sok pro kihasználja, hogy nem csak MMO veteránok nyomják. Így ráteszi az 1 réz bidet az itemre, hátha csórikámnak éppen a "legtöbbet" adó player opció volt utoljára használva. Ennyi a sztori. 😊 Ahogy múlik az idõ, megáll vagy stagnálni fog a játékos létszám növekedése, az AH is rendbejön. Ilyen 1 credites szarok elvétve lesznek.

A medve nem játék.

Running
Pedig várható valami, mert a hivatalos fórumon megy az ötletelés ezzel kapcsolatban is... ha a peccseket nézzük, jelenleg a bugok javítják. Az elsõ pár hétben a legfontosabbak javítások zajlottak (party rendszer, guild, TP, login szerver, mail), 2 hete kisebb bugok javítása folyik (quest, dungeon, skill, események, minimal kaszt), valszeg ezek után lassan lesznek balanszolások, és a beépített játékelemek javítása, fejlesztése is.

Omlás
Hát lehet velem van a baj de én TP-be egy íratlan szabály alapján mindig minimum a vendor rá x 10 a kiinduló érték. Elõbb utóbb elmegy lehet, hogy nem ma vagy holnap de volt cuccom TP-ben ami 10 nap után ment el. Lehet hogy 10 nap sok de azért nem mindegy hogy valamit 1s-ért adsz el vagy 10s-ért :] Én továbbra is maradok ennél az "üzletpolitikánál" 😊

Az tény, hogy a TP-be bepakolt cuccok 98%-át agyhalottak teszik be vagy szimplán nem érdekli õket a dolog. Pár hónapon belül rendezõdni fog amúgy a dolog remélhetõleg, vagy legalábbis minimálisan talán javul valamelyest a helyzet.

Alacsony szintû drága cuccok? Hmmm had gondolkozzak ööö Wool Cloth ? 😄 valakinek ismerõs a szitu ? 😊 Iszonyat pénzeket lehetett vele keresni pedig elég low lvl material volt.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Na ez a zöld-kék úgy engem is zava, még mindig kapásból a kéket preferálnám... meg fogjuk szokni, de értelmét nem látom a változtatásnak.

A TP-n nagyon sokan tönkrevágják a boltot sajnos: a már említett vendor+1 réz árusok, a teljesen indokolatlanul árfelezõk, satöbbi... bosszantó. 😄 Nem hiszem, hogy ez változni fog, hacsak nem módosítanak gyökeresen valamit a TP-n, amire nem nagyon látok esélyt.

Guren
szerintem tudom melyikrõl beszélsz, az nem egy nehéz vista. amúgy annak a legtetején van egy chest, azért vannak ott veteranok.

A game nemrég indult, az embereknek meg kell szokni hogyan használja a TP-t. majd idõvel kialakul, az újak meg csak pakolgatják befelé ezerrel a cuccokat. nem figyelnek, majd késõbb megváltozik. Nekem így egy hónap után sem sikerült megszoknom hogy a zöld a jobb, a kék a rosszabb és 0.1 secre mindig megörülök ha kék drop van. Láttam már TP-ben szinte ugyanolyan tárgyakat kék és zöld itemként, a kék drágábban volt berakva. Nem volt jó lépés az Anet részérõl felcserélni, mert értelme nincs, és minden valaha MMO-t játszott playerben benne van hogy zöld, átlagos, kék fasza. Nem értem minek cserélték fel.
Ez mondjuk sok más játékban is így van, én több mint egy éven át wot-oztam (world of tanks). Na ott is van ám növénykert random csatákban nem gyengén.
Ezt értem én, de miért rakja be veszteségesen. Adja el vendornál jobban jár vele. Vagy olvasni vagy számolni nem tud. Na mindegy nem füstölgök, mert úgy sincs értelme rágódni rajta.
Running
Megoldásként egyébként azt beszéltük, hogy www-re kéne valami oktató rész, amelyet kötelezõ lenne végig vinni 100%-ra, addig nem léphetnél be a területre, mert így katasztrófa...

DummyBoy
xD

@a.carkey: Sima vista, nemtom pontosan, 60-70-es területen van, de nem spoilerezek 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy tó közepén van egy hajóroncsok darabjaiból összetákolt torony, annak a tetején van, körbevéve egy valag ilyen kétéltû gyíkakármivel ... Szivecske is van hozzá ... ami talán a legidegesítõbb, hogy egy qrva nagy tó felett ugrabugrálok, de vízbe esnem még egyszer nem sikerült xD

@Shaenis: Igen, tudom, de sajna enginként csak egy elixír toolbelt skillje ad stability-t, annak meg böszme CD-je van ... Ráadásul reggel melóba indulás elõtt pont arra jártam, és egy teremtett lélek nem volt 😊 Majd este újra megpróbálom, akkor hátha többen lesznek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kisebb zónákat hamar otthagyja az ember, tehát azokból a cuccokból valószínûleg lényegesen kevesebb van a piacon, ergó drágább

Running
A játékosok nagy része elképesztõen tudatlan, gõze sincs semmirõl, csak dobálja be a cuccokat az AH-ba, meg sem nézni mennyiért tudja a vendornak elpasszolni.

Hetek óta reménykedünk benne, hogy a WWW-ben is fejlõdik majd a birkasereg, de remény alig van.
1. rossz helyre épített ostromgépek, indok: majd odatoljuk, beast tudna errõl mesélni...
2. lerombolt várfal a kaputól kb 10 méterre, erre a birka sereg töri vígan a kaput, mert annyi esze sincs, hogy a minimapra ránézzen, hogy jééé a falon belül már van kb 100 zöld pont
3. nekimennek egymás után 10x egy olyan várnak, ahol kb 1 perc alatt lemészárolnak mindenkit (még nem jöttem rá miért)
4. behúz mindent az ellenfél, a mieink meg vígan csapdossák 450-en a vár mellett található bosst

Vannak idõnként jó elképzelések, támadások-védések, de ezek nagy részét nagyobb guildek okozzák.
És ne felejtsük el, hogy ez az EU top 2. szerver, mi mehet a többin, bele se merek gondolni...

eladni nem tudod olcsóbban, int amennyiért a vendor venné meg.

Ki is farm-olom megnyugtatlak, de azt is mond meg akkor, hogy p.l az eggyel nagyobb tier-û cotton meg miért is 18 c? Na de mindegy ez van, megszoksz vagy megszöksz...
Running
Az alapanyag sokszor drága, mert ki kell farmolni. Cuccokból meg esik dögivel, meg gyártod szarásig, hogy húzzad a szakmát, így áron alul adja el mindenki, mert kb semmire sem jók. A gyors szintezés még inkább rányomja a bélyegét az árakra, mivel fölösleges jó cuccokba öltözni, ki lehet húzni 80.ig valami ócska szarban is. Így csak a 80-as cuccoknak van valamennyi értéke és értelme.

Bocsánat rosszul írtam, csak és kizárólag irreális vételi ajánlatot tesznek be. Olyat ami elérte volna a vendor általa fizetett összeget, még soha nem láttam. Egy copper-ért akar megvenni 2-3 silveres tárgyakat. Ez már nem nyerészkedés ez már idiotizmus. Sajnos ezzel szerintem az anet-nek kéne valamit tenni mert, sajnos az szerverek populációjának egy része olyan amõba, akit tényleg majom ketrecben kéne tartani és mutogatni.
24copper sok? akkor farmold ki magadnak. ja lusta vagy rá? akkor fizesd meg más "munkáját" 😛

Nem értem az embereket. Valaki magyarázza már el nekem, miért rak be valaki TP-be egy tárgyat egy azaz 1 copper-rel drágában, mint az az ár amit egy vendor adna érte? Mert ugye egy olyan tárgy amiért a vendor ad 7x copper-t, azért -2 copper a TP-ben való árusításkori fee. Ergo a nagyeszû mondhatnám durvábban is, veszít minnimum 1 coppert, ahhoz képest ha csak simán bedobná egy vendornak.

De a legjobb ebben az, hogy ráadásul tönkre vágjak az egész piacot. Mert így viszont én hiába árulom 10-20%-al drágában mint a vendortól kapott ár soha el nem adom, mert a sok barom nem képes a gondolkodásra. Pedig simán el lehet adni még zöld tárgyakat is így ha nem is nagy de tisztes haszonnal 10-20%. Mert amikor nem volt a TP-ben ilyen idióta árú tárgy, akkor szépen elvitték értelmes áron is.

A másik amitõl viszont agyfaszt kapok, a nyersanyag árak. Egy nyomorul yute 24 copper, na ne. A tárgy amit meg elkészítesz a vendor árnál olcsóbban adható el. Ez az egész TP jelenleg elégé egy kalap foshoz hasonló. Arról már szót sem ejtek, hogy sokan irreális vételi ajánlatokat tesznek be. Be kellene szabályozni, hogy a vendor által ajánlott árnál kisebb vételi ajánlatot ne lehessen betenni.

Stability a te barátod, pakold tele a skillbarodat olyan utility skillekkel, amik azt adnak. Ha netán olyan kasztod van, amivel ezt nem lehet megoldani, akkor pedig próbálj beszervezni ismerõsök közül egy guardiant aki alád teszi és menjetek fel együtt.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

a.carkey
Ha az sima vista, biztos van "járhatóbb út" is. Melyik területen található?

A medve nem játék.

Omlás
<#eljen><#idiota><#pias> Neked semmi se jó ;]

DummyBoy
Megint megvolt a WTF moment ...

Találtam egy vistát amibe elsõre "beleszerelmesedtem" ... nem elég hogy fel kell menni az égbe, nem is lenne bonyolult, de tele van mobokkal az út, amik persze knockback-elnek, hogy teljes legyen az öröm ... (Nem mondanám jumping puzzlenek, mert annyira nem gáz, de az égbe való feljutást vékony póznákon és oszlopokon kell abszorválni, szóval nem vicces a knockback ...)

Az elsõ 3 menet után kidolgoztam a taktikát, hogyan is lehetne megoldani a dolgot (A meneten az értendõ, hogy félúton knockback - leesek - meghalok, return to waypoint, megintfel ...) hiszen nekem is van knockbackem ...

Van, csak szart nem ér ... nyomom a knockbacket, mob fél métert ugrik hátra o.O ... persze nem esik le, akkor be a falhoz, indulhat a harc ... jééé ... 3 veteran ... Return to waypoint.

Majd megint felverekszi magát a paraszt, megpróbálja elkerülni a veteranokat ... és már boldogan robog is a vista felé ... majd a semmibõl érkezik egy dárda ... Return to waypoint.

Köszi ...

DummyBoy
Vagy be kell menni a bankba 😊

Áh oks, köszönöm 😊

X

Van. Amikor craftolsz, akkor lehet bepakolni a cuccokat ilyen helyre.

Üdv!
Van a játékban valami tároló / láda, ahova pakolni lehet az "épp nem használom, de késõbb még jó lesz valamire"-féle cuccokat?

X

antgecc
Nekem is van eladó digitálisom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bowden
Digitális kiadásom van eladó esetleg ha érdekel:

JaSoN HuNTeR
Van eladó Guild Wars 2?
Mindennel együtt? Karakterek nem igazán érdekelnek. Csak a tartozékok amiket az alap kiadáshoz adnak ,szép állapotba.

Budapest környékén.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Minden marad ahogy volt még az Event-ek is ahol abbahagytad.Nálam nincs cd vagyis lehet eddig kivártam mindig az 1 napot mert valaki azt mondja van 1 nap CD,én nem vettem észre,hogy lenne.

frango
Úú az zsír. Remélem beválik. Kösz!😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Mindent átviszel (egész account), minden marad, 1 nap cd. És igen, visszamehetsz 1 nap után az eredetire.

frango
Ez a szerver transfer, hogy megy? Veszik el valami az áthelyezéssel? Milyen a cd rajta? Ha én most elmegyek másik szerverre, akkor mennyi idõ múlva tudok visszamenni az eredetire?
Hátha így megjavulna. Most ahogy nézem karakter választónál, hogy 0% Map complete-t ír...Remélem ezt is csak hibásan írja ki.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

a.carkey
Az e-mailes megerõsítést ki lehet kapcsolni?

A medve nem játék.

PiszkosFred
Kezdo zonakban talalhato bugrol volt szo, nagy az esely, hogy ket-harom "utazas fovarosbol a zonaba" elobb utobb berak overflowra. Onnan mar csak "leave queue" es gyalogolni a skillpointig/vistaig/stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A másik, hogy flame citadel nyitó event waypoint folyamatosan contested és nem indul az event, nem lehet CoF-ba bejutni még story módba sem 😞
Hát igen. De remélem ma orvosolták ezeket. nem gamebreaker bug csak bosszantó.
Running
Célirányosan nem lehet, csak akkor ha partiban a társad ott van, akkor rá tudsz joinolni.