63345
  • Fehercsoki
    Milyen CPU-d van?

#54516 GW2 pont hogy statikus, nincs semmiféle interakció azon kívül hogy tudsz npckkel beszélni, de ilyen egy MMO, ez nem baj, viszont nem indokolt ez a kevés fps. Skyrimhez meg kár hasonlítani, teljesen más kategória a 2, de hidd el Skyrim sokkal számításigényesebb, és GW2 grafikáját illene kevesebb erőforrásból is előteremteni.
  • JaSoN HuNTeR #54518
    VGA-d a gyenge nem a Proci. Nekem 4 magos van 4850 karival és nekem is akad.

Szóval VGA-t cserélj ne procit.
    ezzel a hozzállással neked egy konzolra lenne szükséged, úgy érzem.
  • Nightlord
    Szar régi géped van és sírsz,hogy nem fut rendesen a játék.Most kezted a számítógépes hobbyt?
    Skyrim-t ne hasonlítsd ehez mert ott van egy kép amit bámulsz itt meg élő világ van rengeteg játékossal megannyi mob-al.
    Kell i5,ssd,1000 mhz körüli GPU clock és jó lap..
  • Fehercsoki
    Hát egy ideig még biztos nem lesz új TES.
    oké, akkor nem kaptál a pénzedért egy erősebb gépet, ami a jövőben is jobban ki fog szolgálni
    .
  • Fehercsoki
    Hát 2 játékkal játszok, Skyrim az most is ultrán megy(1280x1024 a monitorom), GW2 meg most nem fut jól...Szóval szerintem kidobott pénz.
    hátja ott azért több sebből vérzik a gép, de nem "buktál rajta"
    egyrészt nem egy játék miatt fejleszt (öreg, gyenge) gépet az ember, másrészt nem kidobod a pénzed, hanem kapsz érte hardvert
  • Unknow
    15k sok érte? A WoW 20k-ba kerül és fizetheted havonta...a többi játék is drágább mint ez...

A 15k egy mmo-ért kb vicc kategória.
  • Fehercsoki
    Nekem 15 fps van mindenhol lowon:) Ati 4850 a kártya.
  • ktm99
    Szerintem jo CPU csere, az E7500-as keves neki(www vagy zsufolt helyen). Egyik baratom E8400-est cserelt i5-re(3570) es most 30+ fps-e van barhol.
  • JaSoN HuNTeR #54508
    Milyent veszel? szerintem VGA-t vegyél ne procit. Milyen is a VGA-d??
  • Fehercsoki
    9k volt most, én is azért vettem, de buktam rajta 40k-t mert most új CPUt kell vennem...
  • JaSoN HuNTeR #54506
    Sokan nem tudták még kipróbálni. Meg amúg 15.000ft sok érte szerintem.

Majd eldöntik, de hiába keresnek jobb MMO-t ennél, egyáltalán nincs.
    amúgy csak ilyen felmérés gyanánt: akik itt kunyerálnak, azok közül van akár egy ember is, akinek bármiféle szándékában áll megvenni a játékot?
  • Tyrpak
    Guardian - rangedre nekem a scepter +focus jött be, a staff sebzése túl kicsi, nehezen kontrollálható, hogy mit sebez. Sceptert viszont pvp-ben felejtsd el, mert mire odaér a bogyó, az emberke már rég arrébb mozgott.
  • Dobronski
    Adj emailt.
  • Ray Z
    köszi, megpróbálom!
  • Running
    esetleg próbálkozz a variance.hu -n, ha itt nem reagálnak...
  • Ray Z
    Sziasztok! Nagyon ki szeretném próbálni a játékot, esetleg a trial hétvégére valaki tudna küldeni egy meghívót? Előre is köszönöm mégegyszer!
  • penge25
    Scepter na
  • penge25
    Nem értek a Guardianhoz, de tudtommal Scepte lehet még ranged fegyója és tudtammol azzal elég szép dpst tolnak.
  • HyperMonkey
    Nem hiszem hogy ezt valaki meg tudná most mondani :)
  • HyperMonkey
    Azt még megmondaná valaki hogy milyen fegyver hatékony egy guardian kezébe ha épp nem mehet melee-be? A warriornak a puska, a guardiannak staffot láttam, de azért egy "paladin" -al nem fogok staffal rohangálni :)
  • JaSoN HuNTeR #54495
    Hány GB lesz az új Contect?
  • JaSoN HuNTeR #54494
    a "Magyar" szerver eléggé a végén van :(

Whiteside Ridge
  • Running
  • HyperMonkey
    Köszi szépen. Ez a Lynx egy DPS pet ha jól néztem, biztos darál de nem bírja annyira az ütéseket nem? Pl ha egy veterán mobbal hoz össze a sors, akkor ezt a petet elég hamar eltöri nem?
  • JaSoN HuNTeR #54491
    Esetleg szerver player status? Meg WvW statust?
  • penge25
    parancsolj minden rajta van :)
  • JaSoN HuNTeR #54489
    Valaki tudna mutatni egy full map leírást? Ahol bevannak jelölve a területek?
  • penge25
    Ha megszelídítesz egy Lynx-et, akkor meg darálni fogsz mint egy állat :)

Már volt itt, csak ne keljen keresgetned, az összes pet lelőhelye, ami szelídíthető!
  • HyperMonkey
    Aha köszi, közben utánanéztem. Ez az a represent dolog ugye? Ahová represent-elve vagy, ott látod a klánchatet, bónuszok stb.
    Közben előbb meglett a gamma, nem várok dobozosra. van is egy kis (lvl20) guadian. 1H kard+pajzs / mace+scepter. nagyon jól lehet vele haladni. Volt egy event, amiben egy boss-t kellett a végén megölni. na az már nem volt egyszerű. Volt ott vagy 7-8 player. melee és ranged vegyesen. A melee eléggé szívott, rengeteg knockback, ilyenkor a HP-m fele instant eltűnt. A ranged meg nagy kényelmesen lőtte messziről. Volt ott egy warrior, őt is leültette párszor. Átváltott puskára és azzal lőtte tovább. De nekem a guardian ranged fegyverei nem tetszenek igazán, úgyhogy bajban vagyok ezügyben. Nem szeretnék ilyen helyzetet instában, nagyon nem tetszett ez az event. Egyedül küldizve egy isteni jó kaszt, de ahol boss van, ott nem érdemes közel menni, mert ha egyszer rosszul dodge-olok vagy CD-re kerül a heal akkor annyi. Ráadásul amikor ellök, 3-4 sec-re ott is maradok, minden spellem CD-re kerül. Hát nagyon nem volt frankó. Indítottam is egy rangert. Eddig bejön, a medve petet választottam és elég jól tankol. Esett egy short bow, longbow-t meg vettem :)
    Most így tolom. Majd szelidítek másik medvét is hogy tudjam váltogatni.
  • twi452
    Ez úgy működik, hogy sok guild meghívást elfogadhatsz ami az accounthoz tartozik szóval minden karakterednél fel lesznek sorolva, hogy melyik guild-ba "léptél" be. Viszont 1 guild-et tudsz egyszerre képviselni ez lehet minden karakternél más és más. És persze bármikor kiválaszthatod, hogy épp melyiket szeretnéd és akkor annak a guild-nek a chatjére írhatsz, kapod meg a guild bonuszokat stb stb. Szóval lényegében beléphetsz sokba de csak 1et képviselhetsz :)
  • penge25
    nem "fülönfüggő", instafüggőt akartam írni :)
  • Ray Z
    Sziasztok! Nagyon ki szeretném próbálni a játékot, esetleg a trial hétvégére valaki tudna küldeni egy meghívót? Előre is köszönöm!
  • penge25
    Én nem vagyok két klánba, és nem tudom hogy lehetsz két klánba, szerintem sehogy!
  • HyperMonkey
    Akkor ezek szerint lehet egyszerre több klánban is lenni. Hát ennek nem sok értelmét látom. Ha két klánban is vagy, akkor melyik klán chat-et látod? Elkülönítve két chat ablakban? Vagy csak amelyikbe "regisztrálva" vagy ingame?
  • penge25
    Szerintem nem is egyeztetek, csinálok is rá egy fórumot gyorsan :)
  • penge25
    Én lennék Stormeye,aki a guild nagyon sok tagjának megmutatta CoF valamennyi útjának taktikáját, mikor még CoF taktikáit alig ismerték. Tudom, hogy este is van élet, de hiába irkálok, hogy jön e valaki instába 1-2 fő jelzi max. Igen van olyan hetente 2-3 alaklom, amikor összejön számomra is egy 2 órás guild run, de ha resos vagy akkor tudod én vagyok az a bizonyos fülönfüggő, aki nem gyógyul ki eme betegségéből és ez a 2-3 alakalom nekem sovány, puggal is elmegyek, de a guildes ts runok sokkal, ezerszer élvezetesebbek.

Most tervezem megbeszélni a vezetővel, hogy kellene naptárszerűséget csinálni, ahol lehetne jelentkezni runokra, meghatározott időpontokra.