63345
-
HyperMonkey #54815 Persze shortbow van, de mi legyen a második fegyver? nekem most longbow de csak mert nagyon tetszik. SPVP-ben axe van és torch, de dungeon-ben és küldizés közben a shortbow mellé longbow. A rampager féle ami power, precision és condition dmg-et ad. Vagy ez így nem jó? -
MaRee #54814 Condi buildhez shortbowot használj szerintem, mert azzal lehet a legtöbb bleedet felrakni. -
HyperMonkey #54813 Megint lenne pár kérdésem...
Úgy néz ki, a ranger mellett döntök. Nekem pve-ben is tetszik a condi dmg-es felállás. Ahogy néztem, az axe és a torch az ami condi dmg-re a legjobb. De én most longbow és shortbow-al megyek. A rampager cucc ami a condi dmg-t ad, és longbow-ban is van rampager a szokásos condi dmg-el. Érdemes longbow-t használni condi build-el? Jó az axe és a fáklya is, de azért az íj jobban tetszik. Ahogy néztem, a longbow skillek nem okoznak condi dmg-t. Ezen kívül a csapdákra is traiteltem hogy nagyobb hatósugarú legyen, és ground targeting is meglegyen. Úgy szoktam használni, hogy ráküdöm az ellenre a petet, aládobom a három csapdát (spike, flame és serpent talán?), majd megsorozom short/longbow-al. Elég jól lehet vele aprítani. Azért kérdezem hogy ez jó-e, mert sok helyen azt írják hogy a condi dmg-es build az axe és fáklya. De nekem az íj jobban bejön (szittya jász nemzet ugye ).
Nagyon jó a ranger, ezzel a build-el teljesen más stílus mint a crit-es amit először használtam. Bár úgy látom, a pet elég harmatos, nem bírja annyira mint vártam. Persze lehetnék beastmastery trait-en is, de akkor oda a condi build, és nekem az nagyon fekszik. Mi a véleményetek? -
MaRee #54811 p1-ben voltunk azt hiszem, asurás bombás kezdés volt. -
MaRee #54809 Végül ezer wipe után sikerült megcsinálni. Nos nekem senki nem mondta hogy ide csak 80-asokkal van értelme jönni, ki volt írva h 45, gondoltam jók a 45-ös karakterek is. Hiába, látszik hogy ki se mozdultam még a mistsből a játékidőm 80%-ban.
Akkor is nehéz szerintem, nemtom mi értelme ennek a néhol 20-30 fős trash packoknak, meg one shotolós moboknak, átlag játékos csak felhúzza magát rajta és kilép. Megjegyzem ezen kívül még csak CoF-ban voltam( p2-ben, az egész jó volt, p3 viszont ismét halál, pedig ott 80-asokkal voltam, már az elején amikor meg kell gyújtogatni a fáklyákat vagy miket, azon sem jutottunk túl), úgyhogy nem sok viszonyítási alapom van. -
#54808 CM a legkönyebb insta, ha még AC-nál mondanád, h nehéz megérteném, de ha CM-et nem tudjátok végigcsinálni ott komoly gondok vannak... -
Nephin #54807 Ne viccelj már. Full exotic 80-asok max Arah-hoz kellenek... -
Nightlord #54806 Maxos karakterekkel menjetek"l80" -
#54805 Expo mód nem kicsi kariknak való, az a játék HC insta része proknak! Full exotic 80-as karik szükségesek, egy kettő nem olyan nehéz, de a nagy részéhez kell. -
Nightlord #54804 Megnéztem és nem lehet már mail-t változtatni így tényleg nem szabad acc-ot venni. -
MaRee #54803 Emlékeztessetek, hogy soha a büdös életbe ne instázzak többet ebben a játékban. 2 és fél órája csináljuk kb CM exp asurás részét, és még midnig wipeolunk a bosson. Egyszerűen nem hiszem el, hogy miért kell ilyen nehézre csinálni valamit. Ketten vagyunk 80-asak a grupban, a többi 45-ös. Nem tudom elképzelni, hogy ezt egy átlagos casual pug csapat meg tudja csinálni. Közel 8 éve mmo-zok, de ilyen nehéz instában még nem voltam, még hc raiden sem. -
#54802 Akkor elnézést kérek. -
#54801 Olyan szart nem is játszok :D
Csak dota után nem az elite szo jutott eszembe :) -
#54800 Azért mert ez nem a LoL... -
#54799 Ja mert akkor szereztem meg az elitet csak még nem raktam be. -
#54798 Az utolso skillslot-on lévö skillek :) -
#54797 Az mi az? -
#54796 Miért nincs ultid? :D -
Tegnapi Karka fight! -
#54794 ezaz hogy a megerősítő e-mail az eredeti tulajnak megy... -
Nightlord #54793 Hát ezt rosszul tudjátok akkor.
Ha másik IP címen használod akkor csak egy megerősítő email kell és ennyi.Semmit nem fagyaszt senki:-) -
#54792 Ez hülyeség, nekem naponta változik az IP-m, valamint több gépről is használva van az acc(mondjuk csak napi 1x 5 percre belépek hogy még mindig 10 fpsem van-e), és semmi. Erre van az e-mailes dolog új IP címnél. -
#54791 -
#54790 az a baj a kéztől vett accountokkal mert az egyik cimborám is így járt hogy alapból azzal kezdődik hogy ötvenvalamennyi órára fagyasztják az accot mikor belép az új tulaj mivel azt hiszik hogy lopott...ect... -
#54789 are u high? -
#54788 Srácok még mindig megvan az eladó GW 2 account ha valakit érdekel írjon rám olcsóbban adom mint újonnan ráadásul pre puchase es account. -
Murmur #54787 Remélem, hogy a jövőben nem erőltetik ezeket az egyestés eventeket, mert elég gáz, hogy ha nem tud épp akkor belogolni az ember, bukja az eventet/jutalmat. -
#54786 Vagy sok ott az op mesmer. -
#54785 ja mert én is azon voltam -
#54784 Akkor kevertelek valakivel, sorry.
Sok játékos nem tűnhetett el, mert a hét elején néztem a szerverek állapotát, és mind az NA, mind az EU szerverek high kategóriába voltak 18:00-kor. Meglepődve láttam, hogy a Whiteside Ridge is high popos volt. -
List-en #54783 Remelem whiteside hozza wvw-t ezen a heten! -
#54782 Most direkt visszanéztem 20 oldalnyi hsz-em. Hogy én telesírom a fórumot? Nem mondj ilyet, mert ez nem igaz. Az épp aktuális témáról írom le a véleményem/tapasztalatom. Most éppen ez a hétvégi event volt, amit elba..tak. Minden volt csak nem fun. És ezzel szerintem senki sem vitatkozhat.
"Az újdonság varázsa is eltűnt már, úgyhogy ez is egy ok amiért kevesebb embert látni. Szerintem sokan vannak úgy, mint én és a jövő heti kiegészítésre aktivizálják magukat a játékban(már amennyire érdekes és kielégítő ez a "Lost Shores" a játékosok számára). Szóval 15-e után felpezsdül egy kicsit az élet a Gw2-ben." - Van aki még egy ilyen hozzászólásba is belemagyarázza nekem, hogy sírás. Mivan? De írhattam volna úgy is hogy: ""Már senkit nem érdekel ez a s.ar játék. Jó hogy alig vannak a szervereken. Én is majd max. akkor megyek vissza játszani, ha valami értelmeset tudnak alkotni ezek a gy.kér fejlesztők."" Na ennél már lehetne mondani, hogy troll,hater,sirdogáló vagyok...
-
#54781 Szilveszteri nem lesz, Karácsonyi lesz de az elhúzódott januárig. Bár feltehetően másként, mint anno, mert az első részben két Isten (Grenth vs Dwayna) csatája köré volt szervezve az event.
Egyébiránt ezekre lehet számítani, mint Special event. -
Dobronski #54780 Remélem nem lesz. :D -
Newfronter #54779 Lesz szerintetek szilveszteri event is? Mik a GW1-es tapasztalatok? -
#54778 Decemberi eseményeken ki fog derülni. Bízom benne, most már tényleg átgondolják ezeket. -
#54777 hozzateszem hogy ezen az oldalon mindig fent vannak az aktualis voucher kodok, es ja, legtobbszor be lehet csuszni 10k ala -
darkling #54776 Érdemes a Green Man Gaming-et nézegetni, ott általában le van árazva vagy van -20 vagy 25%-os kupon ami mindenre használható:
Guild Wars 2
Pillanatnyilag ~10.000,- Ft
-
#54775 en csak azt nem ertem, hogy ha mar van egy igenjo overflow rendszeruk, a faszer nem csokkentik ilyenkor a limitet a szervereken? a kis letszamu overflow-kon semmi gond nem volt, csak ugye az osszes tobbi, fullos overflow-n voltak ezek a baromi nagy lagok
na mindenesetre ezt az eventesdit meg at kell ragniuk alaposan, mert egyelore nem igazan oldjak meg jol -
List-en #54774 Ez a tegnapi nap egy vicc volt Core i5 ati 1gb vga 8gb ram. A netem jo. Olyan egy rakás szart kaptam az elmult 3 napban, hogy tegnap wvw-n is akkora lag volt mintha az eventen lettem volna. Ki is leptem a f.szba mergembe. Remelem ilyen szarba nem kezdenek bele megegyszer. Ezenkivul mindennel elegedet vagyok :)