63345
-
#54773 Hétvége után nagyon rágódom a megvételen de használt accot nem akarok pénzem az meg így karácsony előtt szűkös, de majd kiötlök valamit, emlitették itt lentebb pozitívumnak hogy nincs havidíj, hát kérem ez lényeges mert tényleg akkor játszok amikor idöm van, de persze nem csak ezért venném meg...
-
SCHwat #54772 Thiefrol jut eszembe, engem meg hulyenek neznek, hogy egyes szitukban a fekovo embert nem egybol keltem, hanem lekezdek esznelkul csapkodni felette a ketkezes rettenettel, aztan egyszer csak a nagy semmibol nyeeeeeeek, es ott fekszik a kicsi thief downedben :) -
Chris #54771 Itt egy másik szubjektív vélemény az spvp-s részre reflektálva megannyi normál és solo tournament meccs után. Thiefekkel főleg necro és warrior szemszögéből semmi gond nincs, az esetek többségében gond nélkül elpakolhatók. Ellenben viszont hajtogatott már össze és tett zsebre úgy guardian és engineer is, hogy szinte megkarcolni sem tudtam őket, vmint jónéhány mesmer és elementalist is elkaphatatlan. Véleményem szerint az igazi OP kaszt a játékban jelenleg a guardian, mert kb. minden kasztál nagyobb túlélő arzenállal rendelkezik, elfogadható dmg mellett, ami spvp-ben óriási előny.
Összességében az ilyesmire mondanám, hogy van vmilyen balance, csak azt felejtik el sokan, hogy pl. bizony akár már 1-1 jól kiválasztott slot skill adott szituációban ég és föld szintű különbséget okozhat.
-
#54770 Én örülnék olyan hsz-eknek, amelyben például valaki valami szép helyet megörökít, elmesél egy jó sztorit, egy jó megmozdulást, egy jó emléket, bármit.
Nálunk a guildben pl majd minden hétre jut egy csomó szép megmozdulás, legyen az dungeon, vagy www, akármi... tegnap pl a nulláról visszahoztuk eternalt és csomó mindent felfejlesztettünk. Reggel konkrétan 4-et vertük be a várat, majd egyre többen lettünk és visszafoglaltunk mindent. Remek kis összhang alakult ki, pedig nem guild tagok voltak, csak sajátok. Commander sem volt, csak mindenki egy helyen volt, tette a dolgát, épített ramet, katapultot, gólemet, a többiek mentek supplyért. Nagyon jó volt az egész...
Kép:
Tegnapi event végén pózolás a bosson:
Új Dungeon
WWW csapatunk akcióban:
Halloween esemény előtt gyülekező:
-
rikozz #54769 Én megtaláltam az endgame-et. Van 2db lvl 80-as thief-em és még egy harmadik is. WWW-n emberre ráugrok, hátulról 2x-3x megbököm és még a zacsit is elviszem. Aki nem hiszi járjon utána.
Amúgy nem egyszerű thief-el játszani, de könnyű OPnak nevezni. Ugye, Running (aki fekve találta meg az endgame-t). -
#54768 A hétvégi event tényleg szar volt. A halloweenből tanulhattak volna, nem sikerült, reméljük decemberben nem gyűjtenek megint egy időpontban egy helyre minden embert.
frango: szó sincs arról, hogy nem lehet valakinek negatív véleménye, de ne pont azzal legyen már, amivel a játékot hirdették, neki meg meglepetés, érti?
Egyébként meg dögunalom, hogy telesírjátok heti 4x fórumot, ha visszanéznéd a saját hsz-eidet, kb 10-ből 9 sírdogálás.
Nem lenne sokkal jobb, ha időnként nem csak a hibás elképzeléséket, bugokat, szar eveneteket emelnétek ki, hanem mondjuk a maradék 80%-ot ami jó? Ha meg nem találtok semmi jót a játékban, akkor meg mi a fenének játszotok?
Az zavar titeket, hogy nem írok negatívot a játékról? Minek, vannak hibák, ezerszer el lett mondva mik azok, majd javítják, vagy nem, ennyi.
Lassan már olyan ez a topik, mintha a 12 éves sirdogáló véristvánok melegágya lenne. Jaj de szar a játék, lagol, jaj de szar a balansz, jaj de szar a ranger, jaj de szar a loot, jaj de szar minden... ez jó?
Komolyan érdekel lassan, hogy ki az akit ez szórakoztat, mert engem rohadtul nem. Ha valami problémám van, elküldöm a hibát, vagy a javaslatom a hivatalos fórumra és elégedetten hátradőlök, hogy tettem valamit az ügy érdekében.
-
#54767 Meglehet nekem volt gonodom az authent. emailel szar freemail-es re nem jött meg aztán reklamáltam hogy mi van már meg rákérdeztem hogy nem lehet e változtatani és lehetett, csak supportnak kell írni. -
t0xikus #54766 " A WAR-ban szó szerint volt, hogy több száz player ölte egymást. az itt látottaknál sokkal többen. " persze,h ölte. és olyan lag is volt,h simán lement az ember keep felső emeletéről földszintre, körberohangált majd visszaszaladt, és ennyi idő alatt kb senki nem is mozdult meg:) véletlen lett annó fort ostromoknál is bevezetve a létszámstop, majd később ki is vették az egészet:D
vagy említhetném a hirtelen megjelenő tömeget is:) tipikus esete, nézd ott egy BO, senki nem védi, odaszaladsz, meghalsz majd másodpercekre rá kirajzolja a kliens az ott tanázó pár wbnyi embert:D -
Jimbo #54765 Jah....
Szánalom volt a hétvége, akkor a volt a lag, hogy az inventorymat is 5 mp-ig tartott megnyitni. Kedvencem meg az a rész volt, amikor nekimentem egy mobnak, az első ütésemnél befagyott a képernyő, majd villámgyorsan végigpergett minden ütés, és máris halott voltam. Röhej, még jó, hogy ingyen van -
SCHwat #54764 Azert a hetvegi eventet tenyleg nehez vedeni, talan kozossegepitonek szantak, ahol random emberek beszelgethetnek a map chaten arrol, hogy marhara unjak az eventet :) de lehet, hogy csak en voltam az elegedetlen overflow-n (ez esetben jol sorolt be) -
#54763 Ez itt a Guild Wars fórum. Itt vagy jót vagy semmit. Itt csak objektív vélemények találhatók...
Amúgy meg ez a hétvégi event sorozat egy vicc volt. Pénteken ugye megszállták LA-t ezek a mobok. Akkora lag volt, hogy kb. semmit nem tudtál csinálni. Szombaton meg ahol én voltam csak annyi volt,, hogy megjelent az ikon a mapon, hogy lehet menni az új területre. Ok, átmentem. Ott meg volt egy mezei ölj meg sok veteran mobot event. Tartott vagy 15 percig.(akkora lag itt nem volt). Aztán volt ez a vasárnapi. Ugye WP-ból csak az a kettő volt az új területen. Az eventhez meg kellett futkározni vagy 2 percet. A lag miatt örülhettél, ha odaértél és nem haltál meg közbe. Akkora lag volt, hogy egyáltalán játékon belül maradni se volt egyszerű. Le is léptem a p...ba. Ja és ugye az előző két eventen meg semmi jutalmat nem kaptál. Az utolsónál, meg persze estek a cuccok...Szórakozzanak ezek mással. Fa...nak csinálnak ilyen eventeket? Nyissák meg simán egy patchel a területet azt csá. Így csak magukat járatják le... -
#54762 Nálunk is volt akinek óriás lagjai voltak, nálam viszont csak a tömeg miatt akadozott időnként, de semmi extra. Nem sikerült kitalálni miért volt ez.
Az új dungeon döbbenetesen szép lett, érdekes, remek feladatokkal és ötletekkel. Jó lenne ha több ilyen dungeon lenne, és kb ekkora lépést tennének előre a pvp balansz és www upgrade terén is. -
Newfronter #54761 Én megelégedtem a hétvégével, a tegnap esti event is csak picit volt laggos. Inkább a sok effekt miatt esett le az FPS-em, de minimumon tolva még játszható maradt. A loot-tól meg még most is el vagyok ájulva. :) Ja és én is kiléptem 23:00 környékén, de nagy nehezen vissza tudtam azért menni és folytatni a harcot.
Az új dungeon pedig elég nagy kihívás és emberesen nehéz. -
#54760 A hozzászólásaidból pont az ellenkezője derül ki, de nem ragozom, nem kell meggyőznöm senkit az ellenkezőjéről. -
Agaba72 #54759 Igen is sokat olvasgattam róla, itt is.
A pve-től nem is vártam semmit, lévén 100% pvp beállítottságú vagyok.
A pvp sem ér semmit az itt a probléma............
Most azért rendesen belefutottál valamibe.
Azt rovód fel nekem, hogy nem tájékozódtam. Pedig igen, többek közt erről a fórumról is. ÉPPEN ezért írtam amit írtam, hogy a jövőbeni tájékozódó teljesebb képen kapjon, ne csak egy fajta pozitív SZUBJEKTÍV szelekciót.
Elvárod, hogy tájékozódjon az ember vásárlás előtt, de még is kényszert érzel, hogy a "más" véleményt "kioltsd", azzal, hogy én vagyok a hülye. Itt azért van némi ellentmondást. -
#54758 A normális keretek között zajló vitával nincs gond, elfér. Mint mondtam a véleményed azért nem túl jó, mivel úgy vásároltad meg a játékot, hogy konkrétan semmit nem tudtál mit veszel. Ezért mikor nem azt kaptad, ami az elképzelésedben szerepelt, megosztod másokkal vélemény formájában...ez így nem vélemény.
Ha tudtad volna mit kapsz a pénzedért, és úgy van negatív véleményed, na az már sokkal jobb. Jelen esetben viszont, nem számít. -
#54757 1. Elég nagy baj, talán azért, mert itt nem az számít, hogy 52x annyi mobot gyilkolj le, hogy elérd a nem létező endgame-et? Utána kellett volna nézni, ez a játék egyik pillére, tájékozatlan vagy.
2. Másik alappillére a játéknak. Megint csak az derült ki, hogy nem tudtad mit vettél.
3. Szintén tájékozatlanság a részedről, a játék alapja...
4. NEM KELL supermáriózni, nem kötelez senki erre, ez egy lehetőség...
5. NEM kötelező, lehetőség, nagy segítség, mondjuk nem a magányos heróknak.
6. Én elhiszem, gondolom a megjelenés után 2 hónappal már tökéletes volt a játék, biztosan ezért hagyta ott a játékosok 80%-a.
Nem kötekedésből, de az általad felsoroltakból pontosan kiderül, hogy nem olvastál utána semmit sem, hogy mit veszel meg. Az nem egy termék hibája, hogy tájékozatlanul vásároltál valamit, ami aztán nem azt nyújtotta, ami neked megfelel.
Legközelebb nem árt tájékozódni, mielőtt a pénzed elköltöd valamire, gondolom autót sem úgy veszel, hogy kiválasztasz egy aktuális piros színűt, aztán csodálkozol, hogy mi ez a szar, mert jelen esetben pont ez történt. -
Agaba72 #54756 Elkeseredett egy picit sem vagyok már elnézést. Újfent leírom még egyszer: úgy éreztem, hogy elfér ide más vélemény is mint "hű de jóóó, nincs havi díj" ajnározás. Ez volt az ok nem az elkeseredés. (bár lehet téged ez most elkeserít) Szerencsére van elég jó játék, nincs miért elkeserednem. (ezt is csak azért kezdtem most, mert nem volt időm rá a többi mellett).
A szerencsére résszel egyetértek.
Hangsúlyozom: Nem célom a hatterkedés, de aki esetleg nem tudja eldönteni, hogy akarja-e vagy sem, lásson már más véleményt is, mert azért a játékot korántsem ingyen adják. -
#54755 Egyébként meg.
- A thief most elég OP, de nyilván javítani fogják, ahogy kaszt balansz is lesz, ha kijavítják a bugok nagy részét, mert az van bőven.
- WWW-ben gondolom te is egyedül rohangáltál, vagy zerggel. Csapattal kicsit más, összedolgozva. Az általad említett csodálatos játékot kb a megjelenés után 1 évvel sikerült 1.0-ra pofozni, megjelenéskor a pvp kb játszhatatlan volt, nem véletlenül hasalt el.
- A fő küldi sokszor elég unalmas, de nem is kötelező letolni, egyébként egy mmo nem is igazán erről szól, örülni kéne, hogy egyáltalán van sztori.
- pve-ben a küldetések ugyanazok?? Nem tudom te mivel játszották, de rengeteg különböző küldi van, és sok még vicces is. Az események meg sokszor okoznak meglepetést, csak nem kell rögtön elrohanni.
- Ha neked már a visták is problémát okoztak, akkor az tényleg probléma, de senki nem kényszerített arra, hogy vistákért küzdjél, mikor van 1000 más lehetőség a játékban.
Összefoglalva, ismét egy elkeseredett játékos, aki nem találta meg a helyét, nem is igazán az ő játéka, nem találta meg az endgame-et. Szerencsére van csomó más mmo is ami sokkal jobb, kiforrottabb, amivel időt lehet tölteni.
-
Agaba72 #54754 Mint ahogy az én véleményem nem objektív, így a tiéd sem az. Ez normális, csak azért írtam le, hogy legyen már egy a vonalastól eltérő, mindamellett igen is valós dolgokat megfogalmazó is, természetesen szubjektíven.
1. Ebben nem tudom mi a jó.
2. Nos ez lehet, hogy a gear nem számít de ez szerintem hiba egy MMO-ban. (szerintem az a gáz ha CSAK a gear számít, ez meg a ló másik oldala.)
3. Ezt sem érzem valami hű de nagy valaminek sőt.....én élvezem egy MMO-ban , hogy fokról fokra nyílnak meg elehetőségek.
4. Ja nem kell....mert nincsenek is questek, baromi jó....helyette máriózhatsz a sziklákon meg mitumén.
5. Ez csak akkor lenne érdem ha választható lenne de itt "kötelező".
6. Ez konkrétan nem igaz. A WAR-ban szó szerint volt, hogy több száz player ölte egymást. az itt látottaknál sokkal többen. (nem. nem néptelen serón vagyok, sorba kell állni, egy borderlandshoz időnként.)
-
#54753 Csak az a baj, hogy semmiféle objektivitás nincs a leírásodban. Becsömörlöttél pár dologtól, és leírtad, ettől a játék még nem szar.
A játék meg rengeteg újítást ad, akár tetszik, akár nem.
1. Szintezés 1-80-ig ugyanaz, nem lépcsőzetes
2. PvP nem a gear számít
3. A játékba belépve 1 perc alatt kipróbálható minden kaszt és build max szinten
4. Questeknél nem kell npc-hez rohangálni, felvenni, leadni
5. PVE területen szintek a területhez igazítása, kvázi tudsz segíteni a kisebb csapattársadnak, és a kihagyott kis szintű területek is nyújtanak élvezetet
6. WWW - sokkal több embert bír a játék megjeleníteni, mint eddig bármelyik, így epikus nagy csaták is kialakulhatnak, csapattal kiválóan lehet taktikázni, védeni, támadni, roppant izgalmas. Itt hozzátenném, hogy a játék eme része és az spvp is bőven upgrade-re szorul, de így is sokkal jobb mint amit eddig láttam mmo-ban.
Lusta vagyok többet írni... -
Nephin #54752 Ez jó hír, kiváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. -
Agaba72 #54751 Meggyőzlek.
Ha kell olcsón eladó acc, írj privit én eladom.
Nos mivel a fórumokon és a legtöbb leírás szerint is ez egy csodás forradalmi (már már világmegváltó MMO ) azért legyen már egy kis (amennyire tőlem telik, objektív) különvélemény is.
A játék pozitívuma, hogy nincs havidíj. Aztán meg........őőőő.
Ami szerintem negatívum:
-A pvp balansz az nem rossz. Ugyanis ahhoz, hogy valami rossz legyen, ahhoz léteznie kéne. Gyengébbek kedvéért: semmilyen kaszt balansz nincs. Egy példa: van egy kaszt, a thief, ami BÁRMIKOR láthatatlanná válhat cd nélkül, és ugyan csak cd nélkül BÁRMIKOR ráugrik a tőle messze lévő rangedekre. Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy jön a thief, megüt-eltűnik, rád ugorva megint megüt-eltűnik, míg meg nem halsz. A kasztok skilljei teljesen ötletszerűen vannak összedobva, az egymáshoz való viszonyuk nincs mérlegelve.
- Továbbra is pvp. A WvW az úgy ahogy van egy kalap szar. Aki játszott a WAR-ral az kb tudja milyen egy élvezetes tömegharc, ostrom. Itt a kb. annyi az egész, hogy megy ezerrel a mindenféle AOE amit piros körök a földön előre jeleznek, és azt kerülgetik a playerek. Akinek több és jobb az AOE-je az nyer. A feltámasztás nagyon sokáig tart, így nem érdemes vele tökölni. A harcnak nincs igazából célja, csak valami 2 hetente kiértékelt pontszám. Ha elfoglalsz egy várat vagy bármi mást azt azonnal vissza lehet foglalni (megint csak a WAR-ra hivatkoznék ahol bizonyos ideig "lock"-ot kapott az adott objekt a foglalásra és baromira működik) , Szóval megy a végtelen de legalább élvezhetetlen rohangálás, ide-oda foglalás.
- a pve tartalom is ugye forradalmi........nincsenek questhubok mert gyakorlatilag questek sincsenek, kivéve a fő storyt. A főstory (nálam az utolsó bebugzott!!!! ) iszonyat ötlettelen. Az elsőtől az utolsóig tök egyforma. Kapsz pár npc segítőt, és jönnek a gonoszok, agyonvered őket és hurrá. A dolog szépség hibája, hogy ha meg is halsz akkor is feltámadva ott folytatod ahol abba hagytad, ha 50% volt egy ellen, akkor onnan. Eredmény: egy idomított csimpánz is végig megy a storyn, gear és SZINT függetlenül, szóval kb. csak statiszta, néző szereped van. Az öröm fokozása érdekében legalább ezeket a "feladatokat" jól elnyújtják. Tegnap már direkt figyeltem. Hogy azt mondja: használd a cuccost az oltáron, de hol a cuccos? Nem messze egy bizbasz birizgálására jön valami izé, hogy ő most próbára tesz, győzzem le. (ásítás ) Legyőzöm, adja a cuccost az oltárhoz, mindenki bódog....csak én nem mert jön a következő oltár, amihez nincs cuccos. Minő meglepetés megint próba, megint ugyanaz a harc.....és ez ötször egymás után. A következő story quest egy hajós helyszín ahol azt mondja tisztítsd meg az ellentől a hajót....és volt négy hajó..........mondom bebukni nem lehet, tehát 0 kihívás csak önismétlő időhúzás.
A fejlődés másik része ugye a publik quest (szintén WAR, onnan nyúlták csak itt szarabb). Tök egyforma mind. Az első szinttől az utolsóig ugyanaz. A group eventek talán jók lehetnek ha van elég player (néha voltak, és akkor tényleg volt némi móka) de a magasabb szinteken már alig látok valakit, így meg szinte nem is lehet fejlődni.
- A végére a legjobb: aki szereti a super máriot meg az ilyen típusú platform játékokat, az talán élvezi is a nagy világ felfedezést. Az időm egy jó része (amíg meg nem untam ) azzal telt, hogy megpróbáltam felugrálni valami lehetetlen helyre a jutalomért, ami egy bizbasz de kelle 100% térképhez és xp is sokkal töb jár érte mint pl. mob ölésért.
Vannak benne jó ötletek ez tény, nem is kevés, de egy hasonlattal élve ez a játék nem svéd asztal hanem moslék.
UI. Nem akarok feszültséget kelteni, nem is trolkodás a szándékom, de annyi elfogult magasztolás után csak elfér egy más vélemény is. -
#54750 Ja meg egy csávó linkelte tegnap Dusk-ot dobott neki... az mennyi most 300 arany? :))) -
#54749 Pedig a veteránokat is volt értelme ütni, nekem két sárga instant kiesett. Tegnapi event dropja összesen, farmja: 5 sárga, 3 exo, 20-as táska, 16 ori, meg a sallang :)))
Szerintem megérte. -
rikozz #54748 Nem tudom miről beszéltek. A tegnapi egyetlen és megismételhetetlen evetnre kb 5 percel a vége előtt csatlakoztam a harcba. Nem volt laggom :D 4-et ütöttem a rákfenébe, lootoltam, fotózkodtam és leléptem. :D -
#54747 Köszönöm maniac a stílusos hsz-t, azt hiszem jobb ha keresel magadnak másik homokozót, veled kapcsolatban elfogyott a türelmem. -
N3mus #54746 Igaz de azért már kicsit kezdi "felb......" a dolog mert 24 napja itt van a gépemen valami amivel semmit nem tudok kezdeni. Mert ha azt mondják nem jó a seria szám vagy hogy a mediamarkt lopott bankkártyával fizet akkor oké fogom magamat vissza viszem, vissza kérem a pénzem és megveszem máshol vagy mást veszek belőle. De igy most nesze semmi fogd meg jól.
De én türelmes vagyok majd kíváncsi leszek mi lesz a vége :)
Egy ilyen zárójeles tipp. Ha bárki nem hivatalos viszont eladótól szerezte be a kulcsát és van rá lehetősége hogy vissza kérje a pénz tőle mikor "felfüggesztik az accountot" inkább kérd vissza a pénzt és adj hozzá új seria számot az accounthoz mint hogy a supportal erősködj mert többen jelezték hogy rengeteg bot is ezt csinálja. Mert több esetben is előfordult már hogy ha a support fele mentél el fokták és irták hogy " account cannot be reinstated" és bukta ami az accounton volt.
Viszont ha csak simán hozzá adsz egy új kodót akkor már játszhatsz is tovább. : )
UI.: Még mielőtt valaki azt hinné minden "hibá" probálok kiemelni a játékból / semmi ilyesmi csak 20+ nap volt időm átolvasgatni a forum topicokat. -
#54745 Nephin:
We have a team looking into disconnection problems that prevented some people from receiving their event rewards.
We will implement a solution so that people who participated will get their rewards, but this takes work on our end, so it will not happen today. -
#54744 aha, így értem
nos, erre azt tudom mondani, hogy én nem botozok, viszont használok sweetfxaa-t, illetve logitech driverben be van lövöldözve az egér a gw2.exe-re, tehát normál felhasználó vagyok "külső programokkal", és fura módon engem nem akartak még bannolni
persze, ha thieffel egy gombnyomásra playereket ölnék, akkor más lenne a helyzet, de abban az esetben meg is érdemelném.
én elhiszem, hogy ért jogtalanul atrocitás playereket, de:
1) ezeknek általában a 90%-a kamu, és megérdemlik, csak így védekeznek
2) én úgy gondolom, hogy súrolgatom a szabályok határait már a sweetfxaa-val is, és mégsem kaptam bant - ebből azt szűröm le, hogy aki kapott, az meg is érdemelte
hja és egy story: amikor úgy durvábban elkezdtek a cheaterek www-n repkedni meg teleportálgatni meg speedhackelni, stb., akkor fogtam magam, rágugliztam a dologra, és kb. 15 mp múlva már futott a csít a gépen (ennyire egyszerű sajnos beszerezni, és belőni)
csináltam pár screenshotot a dologról, és írtam az anetnek egy levelet, hogy nesztek buzik, itt van bizonyíték, lehet csalni, és most szépen törlöm is, nehogy véletlen engem basszatok ki
erre néhány órán belül kaptam választ, hogy köszönik a reportot, gőzerővel dolgoznak a csíterek ellen - akkor sem bannoltak
innentől én tényleg azt mondom, hogy akit kiraknak, annál valami van, aminek nem kéne lennie. -
#54743 Tudom...a péntekin ott voltam, a szombatit meg olvastam, h hasonlo jo volt :D
Ezért gondoltam, h a mostanival se hagyok ki semmit, egyedül a loot-ot sajnálom +pénz mindig jol jön. -
Nikosi #54741 Hát arról már nem is beszélek, hogy a két event péntek-szombat meg egy fos volt. Semmi de semmi nem volt se loot se élvezet sem semmi, csak lag meg még egy kis lag.... -
#54740 Csak a loot volt jó... Az egész event arról szólt,hogy viccelődtünk az emberekkel,hogy végülis Orr nem is annyira szar :D Meg ilyen apróságok. A loot az király volt, egy kis plusz pénz mindig jól jön. -
Nikosi #54739 Ja meg ezek az ebihal szintű intelligenciával megáldott Anet-ek most engedték be a triálosokat is. Ha én triálosként láttam volna ezt a lag fesztet meg a sok kifagyást hát biztos nem vettem volna meg a játékot utána. Pedig eddig nem volt soha ekkor lag fesztivál és kifagyás. Momentán nekem eddig soha nem fagyot ki a játék csak pont most.
De úgy nézzem nem csak kis hazánk van megáldva jó képességű tajgetosz pozitív barmokkal. -
Nikosi #54738 Na az Anet is elmehet a .................................. Itt egy szaftos és velős káromkodás volt, amiben sűrűn szerepet a felmenő rokonaik neve egy pár ősi foglakozással karöltve. Belépek szenvedek a szaros eventen, erre a fos hardverük miatt szépen kliens kifagy. Na visszalépek, erre mi fogad event vége ancient karka leölve, jutalom részemre nuku. Na ilyenkor persze mehetek supportolni, majd 28 nap után esetleg pozitívan elbírálják, és kapok vagy 20 ezüstött, vagy valami sárga szart.
Áh nem idegelem maga rajta, csak azért geciség, hogy végre valahol normális drop van erre nem kimaradok belőle önhibámon kívül. Plusz az idő amit beleöltem ebe a fos lagos amúgy élvezhetettelen és meglátásom szerint szar eventbe. Béna balfék banda.
Ja meg megemelték a championok/vetreánok dropját. Meg most már mindig van loot championból. Aha a patch óta legalább 10 champion bosst tettem hidegre és egy az az egy sem dobott semmit. Ennyit a kibaszott loot rendszerről, nem dob az semmit továbbra sem. A veterán is kb 4/1 és az is valami trophy 18 cooper értékben.
A magas szintű crafting anyagok meg olyan gyakran esnek mint más mmoban az epic cuccok, de itt nincsen grind, itt nem kell unalmas farmolással tölteni az időt. Nem persze csak kb 2 óra alatt esik egy olyan mati amiből kellene vagy 30.
Igazán kezdhetne a drop rendszerrel valamit Anet, nem kell exotic cucc essen de legalább egy 80-as sárga igazán eshetne minden 80-as championból, meg legalább zöldek a veteránokból, vagy high matik. Meg legalább a materiálok esnének normális mértékben, ne kelljen már 30 szarért, 1 hét full max farmolás.
Na mindegy nem idegelem magam rajta nincs értelme csak egy fos játék. -
#54737 Én probáltam F1 után belogolni, nem ment, ugyhogy hagytam is ugygondoltam annyira jo lesz, mint a pénteki, meg szombati event :D
Kicsit sajnálom, h a loot-ot kihagytam, de hát ez van... -
Nephin #54735 mint* -
Nephin #54734 Biztos jobban, mit a semmi. :D
Egyébként sokan vannak úgy, mint én. :D
link
link
link
ésatöbbiésatöbbi :D -
#54733 Órát ismered látom, fölösleges volt ekkorát mondani. Epic fail ismét. -
MaRee #54732 Fú hát sztem ez qrva hosszú és unalmas volt, azt meg mindenki döntse el, hogy megérte-e. Én kaptam 2 exoticot 2 raret meg egy 20-as ládát, plusz az ancient karka gyűrűt. Sajnoa a gyűrűn meg a ládán kívül semmit nem tudok használni, majd meglátjuk hogy mennyiért mennek el TP-ben és akkor eldöntöm megérte e ez a 2 és fél óra szenvedés :D