Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nagyon durva dolgokat mûvelnek néhol. (Bár tény, hogy én pl Skyrim miatt fedeztem fel õket annó.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Together we'll fly someday...
"Profession bundle weapons (engineer kits, elementalist conjure skills, warrior banners) can now save their autoattack status." - Jíííháááááááá 😊
"Freeze Grenade: This skill no longer benefits from the Explosives trait Grenadier for 5-second cooldown reduction." Ehh ... tehát reduced range? Az nem jó 😞
De nem rossz, csak így tovább 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Fixed bugs for various stuck events and skill challenges." aham.. persze, a béka asura kezdõn még mindig megvan dögölve.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Megvan szinte a kezdetek óta az összes Guild Wars 1-em és elég sok idõt öltem bele. De valami lett a karakterrem és 5 évig nem tudtam belépni.Most ujra probálkoztam a supportal és küldtek egy uj e-mailt (az övékét) és hozzá pedig jelszót.Mostmár ujra tudok játszani a sima GW-vel, de nem is ez a lényeg. Minap kaptam egy e-mailt a supportol, hogy regisztráljak fel a Guild Wars 2oldalára és felregisztráltam és be tudok lépni az offical Guild Wars 2-ös oldalra, ez akkor most azt jelenti, hogy van GW2-ös accountom és,ha felteszem játszhatok vele??(ahol van bejelentkezésnél a login ott már az e-mail van amit kaptam a gw supportol,persze miután bejelentkeztem és felette pedig van egy hosszu kód 5darabra osztva - jellel) Vagy ez minden régi GWsnek ilyen?
Nem igazán értem, most mi van.Elöre is köszönöm a helpet!
Nieleen
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem mondanám, hogy casual guildben nem lehet bevezetni, inkább úgy mondanám, hogy egy gyûjtõguildben nehezebb lenne, de egy normál szervezett casual guildben simán meg lehet beszélni az ilyesmit és úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én ezt használom, nekem nagyon bejött.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha esetleg lemaradt volna valaki Malu legujabb, a topikhoz is kotheto dalarol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mi itt basztuk el anno, hogy ellentetben veletek, nem volt "savos" adozas, hanem mindenkinek fizetni kellett hetente, az eloirt mennyiseget. Tanultunk belole.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Az otlet okes, de a vege mindig ugyanaz - elobb halk, majd hangosabb morgolodas, majd nyilt konfrontacio, ami aztan nagyon nem hianyzott akkoriban.
Én inkább HC beállítottságú vagyok, én olyan klánt akartam. De a cimborák nem. Õk voltak többen 😊
mit tudom én 50.000 kill 100 turni win 100 óra pvp játék lenne a minimum azon személyek számára akik megkaphatnák! Nyilván ha egy guild dobja össze a lóvét feltételezhetjük,hogy a bizalmat olyan személy kapja akiben a "hadvezéri" képességek megvannak és a titlével járó elõnyök nem az ablakon kidobott lovetta😛😊
A mostani projektben rare cuccokba öltöztetjük azokat, akiknek még nincs meg... adó befolyik, szükséges összeg felmér, kiad, fejleszt, következõ... ennyi a sztori.
Elõtte meg az alsógatyás bandát, nem tudtam elképzelni miért rohangálnak bikiniben. Azt hittem strandot keresnek.
Szánalom az ilyen. Szánalmasak akik botoznak meg pénzért adnak goldot, a mi klánunkban is van egy ilyen, remélem hamarosan elhúz a picsába.
tegnap is ugyanott láttam egy ilyen vonatot és pont akkor került elõ a cave troll és rárontottak persze 😄 3 mp múlva mind a 4 feküdt XD
aztán 2 perccel késõbb már 1 szál gatyában rohangáltak körbe körbe 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."