Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Annyira rondák ezek a legendary fegyverek, hogy az már fáj. Van egy galéria ahol az összes megtekinthetõ, de egyet nem találtam amire azt mondtam volna, na ez milyen jól néz ki...

[/cserf][/fülünyúl]

Hello eladnám a játékomat mert az egyetem mellett mégse lesz annyi idõm.. Full mapos csillagos account, akit érdekelne irjon ide: [email protected]
Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ez a Zhaitanos uccsó quest....háááát jobb ha inkább nem irok semmit😛😊

A mai második update helyre rakta a békát.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Whiteside-on tegnap csináltam meg az asura kezdõt, minden mûködött. Próbálj szervert váltani addig ha sürgõs a dolog.
Running
UPDATE:
General
We published a second build to fix a bug causing a client crash.

(Pénzkérdés az meg játékstílus függõ. Ha nagyon nem lennék lusta mostanra tuti lehetne 50+ goldom úgy, hogy már a bank slotokat meg a mainen az inventoryt kimaxoltam, és csak goldból váltottam gemre. Igaz én játék elején váltogattam fõleg mikor még 300 gem körül ért 1g.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Tessék megtekinteni Malu többi mûvét is, továbbá a két másik lányét, és akkor már miracleofsound se maradjon ki.
Nagyon durva dolgokat mûvelnek néhol. (Bár tény, hogy én pl Skyrim miatt fedeztem fel õket annó.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Me0w
Van azert par jo benne. Megyek is, megnezem mi jar a wvw map completionert.

Together we'll fly someday...

Köszönöm a válaszokat! A GM ekkel beszélgetek egy ideje, csk sose a kérdésre válaszolnal. 😄 Am attól félek, hogy ugyebár olyan login emailt kaptam, hogy az ö emailuk meg igy ncsoftra se tuok belépni csak az offical gw1,gw2 oldalra és félek, hogy egyszer csak törlik.:/ S hát inkább ugy terveztem, ha lesz olyan gépem ami szépen viszi a 2öt megveszem inkább s uj accountot csinálok uj emailel stb meg sztem akkor megvásárolom az 1-et is ujra,hisz az már nem olyan drága 😊
DummyBoy
"Updated difficulty of the following story steps: “Killing Fields,” “Lines of Communication,” “Minotaur Rampant,” “Mired Deep,” “Ships of the Line,” “The Battle of Fort Trinity,” “The Greater Good,” and “The Queen’s Justice.”" - The Battle of Fort Trinity-nél az oké, hogy Updated Difficulty, de vajon a beragadó NPCs bugot kijavították? Bár most hogy végigszoptam az egészet már nekem mindegy ...

"Profession bundle weapons (engineer kits, elementalist conjure skills, warrior banners) can now save their autoattack status." - Jíííháááááááá 😊

"Freeze Grenade: This skill no longer benefits from the Explosives trait Grenadier for 5-second cooldown reduction." Ehh ... tehát reduced range? Az nem jó 😞

De nem rossz, csak így tovább 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

penge25
Sziasztok, CoF 3 útvonalán, a fáklyás részben tegnap odáig jutottunk, hogy 5 kört kellett volna túlélni a mobok spawnjából (sajna még 2 idézési kör maradt), azt szeretném megkérdeni onnantól sok van még hátra az instából, vagy itt is még van egy boss és ezután már csak az utolsó boss jön, az mennyire nehéz?

Running
Semmi balansz, csak bugfix, kár...

Szerintem írj inkább egy GM-nek, lehet hamarabb megoldja! 😊
Update Notes - October 1st 2012

"Fixed bugs for various stuck events and skill challenges." aham.. persze, a béka asura kezdõn még mindig megvan dögölve.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kata
libabõrözõsen szép 😊

[/cserf][/fülünyúl]

De ha szeretted a GW1et inkább nézz utána ennek mielõtt megveszed.

Mindenképpen meg kell venni GW2-t.Neked most csak összevonták az account-ot de GW2 játékba nem fogsz tudni belépni vele.

Sziasztok!
Megvan szinte a kezdetek óta az összes Guild Wars 1-em és elég sok idõt öltem bele. De valami lett a karakterrem és 5 évig nem tudtam belépni.Most ujra probálkoztam a supportal és küldtek egy uj e-mailt (az övékét) és hozzá pedig jelszót.Mostmár ujra tudok játszani a sima GW-vel, de nem is ez a lényeg. Minap kaptam egy e-mailt a supportol, hogy regisztráljak fel a Guild Wars 2oldalára és felregisztráltam és be tudok lépni az offical Guild Wars 2-ös oldalra, ez akkor most azt jelenti, hogy van GW2-ös accountom és,ha felteszem játszhatok vele??(ahol van bejelentkezésnél a login ott már az e-mail van amit kaptam a gw supportol,persze miután bejelentkeztem és felette pedig van egy hosszu kód 5darabra osztva - jellel) Vagy ez minden régi GWsnek ilyen?
Nem igazán értem, most mi van.Elöre is köszönöm a helpet!
Yossarian
váááá, szétmegy az agyam guardiantól meg az sPvP-s trebuchetes pályától. Eszméletlen, hogy van egyetlen guardian a pályán, az pedig az eneminél van és elkezd bennünket a trebbel szekszuálni. Gyakorlatilag foglalás alatt szétlõtt a pontokon mindenkit. Nagynehezen eljutunk hozzá és nem tudjuk 3v1-ben addig megölni, míg segítsége érkezik. Persze, míg mi a guardiannal kergetõztünk, addig a többi ellenfél szétszedi a mi trebünket, meg befoglal mindent. Amikor a második pálya lett ugyanígy 500:100, felbasztam magam és kiléptem. Nevetséges, hogy másik pályán az elsõ pontot foglaljuk és mire kész lenne már ott van és futkározik körbe-körbe, hogy ne lehessen foglalni. Õ se öl meg senkit, max a visszasebzéssel, de 4-5 ember csak karcolgatja, pedig a debuffot is kapja. Remélem erõsítenek még rajta, mert szánalom gyenge...

Nieleen

Inkább Skyrimos 😄 Elõször néztem hogy mi ez a gagyi sz@r, de aztán láttam hogy mobilra van, kipróbálom 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

AntiHero
OFF:
Kicsit Guild Wars-os 😄

Zomil
furcsa igy 1hanggal(vagy több is) lejjebb 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

az ilyen videók jól szemléltetik,hogy nem szarok a classok csak meg kell tanulni kihasználni õket

DummyBoy
Na igen ... A mi guildünk inkább egy jó társaság, érthetõ volt az adó, ráadásul úgy lett megoldva, hogy akik casualabbak (pl: én) és még nem 80-asok, kevés idejük van, azoknak csak olyan mértékû az adó, ami kényelmesen megtermelhetõ, és nem izzadás ...

Nem mondanám, hogy casual guildben nem lehet bevezetni, inkább úgy mondanám, hogy egy gyûjtõguildben nehezebb lenne, de egy normál szervezett casual guildben simán meg lehet beszélni az ilyesmit és úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Én ezt használom, nekem nagyon bejött.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

AntiHero

Running
Nálunk 60e/hét egy 80.-as játékosnak, ami kb 30 perc farmgödör, vagy eventfarm, illetve 1 kör dungeon. Mivel társaság értelmes és érti, hogy a pénz nekik megy vissza, így sokan sokkal többet is beadnak, mint amennyit kell, nem ritkán 3x, 4x, annyit. Aki meg inaktív, azt természetesen nem ágyúzzuk le, mert nem csenget, de ha sokáig inaktív, nem is kap a jóságokból.

PiszkosFred

Ha esetleg lemaradt volna valaki Malu legujabb, a topikhoz is kotheto dalarol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

... na de ez a GW2 topik, és a játék nagyon jó 😊
Persze a sávos adózásnak is megvoltak a hátulütõi, a klán fele volt kb veterán vagy felette. nem mindig volt meg a 25 fõ egy-egy raidhez. Mi raid attendace-hez kötöttük a veterán státuszt úgy, hogy lehetett 2 hét bejelentett casual-kodás anélkül hogy lekerülne róla a veterán státusz. ha valakinek nagyon tele volt a bré, akkor kivett 2 hetet ilyen módon, de veterán maradt. De sajna sokan abbahagyták, jöttek az újak, sok lootkurva meg Mr. Vér István és szanaszét hullott az egséz annak rendje és módja szerint. Én még egyszer nem vállalnék se class leader se klánvezér szerepet.
PiszkosFred
Hat nalunk "aoe" volt. Egesz szep helyen alltunk az egykori toplistakon, igy aztan aki csatlakozni akart, mosolyogva vallalta, hogy beszall X arannyal heti szinten. Aztan persze, amikor a trial idoszak utan, ritkan, vagy absz. nincs raidspot mondjuk ket egymast koveto heten, vagy a uj boss eseteben a tanulo fazisban a frusztralo wipefestrol szol a nap/het, es nem a killekrol es a "csudalutrol", akkor az emberben ohatatlanul felmerul a kovetkezo kerdes: "minek?".

Mi itt basztuk el anno, hogy ellentetben veletek, nem volt "savos" adozas, hanem mindenkinek fizetni kellett hetente, az eloirt mennyiseget. Tanultunk belole.

korrekt

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Ez is igaz. De vannak rangok klánon belül. Mi úgy csináltuk hogy volt az újonc, klántag, veterán, officerek és a vezér. A klánadó csak veterántól felfelé volt kötelezõ, de elõnyökkel is járt. Lootelsõbbség, raidspot elsõbbség stb. Nyilván nem jó ha aoe bevezetik mert nem mindenkinek ugyanaz a célja egy gammában. De attól hogy nem atomkocka az illetõ, még lehet jó arc akivel jó dumálni vagy együtt játszani. Így viszont nincs feszültség. Aki sokat tesz, sokat kap.
PiszkosFred
Anno egy evig szedtunk adot wowban 2006-07 kornyeken, kellett a top progresshez minden, ami elerheto volt, es nem midnig volt ido kifarmolni a kovetkezo raidre a dolgokat. Ekkor jott az AH, ami vitte a penzt, amit potolni kellett. Aztan persze tobb hiszti lett belole, es vele hatrany, mint elony, igy kukazva lett a dolog.

Az otlet okes, de a vege mindig ugyanaz - elobb halk, majd hangosabb morgolodas, majd nyilt konfrontacio, ami aztan nagyon nem hianyzott akkoriban.

Hát egy HC klánban lehet klánadó, ezzel a dologgal, mint magával az adóval nincs semmi baj. De mi casual klán vagyunk, itt senki nem akarna klánadót fizetni.
Én inkább HC beállítottságú vagyok, én olyan klánt akartam. De a cimborák nem. Õk voltak többen 😊
PiszkosFred
Elmegy 2 hetre nyaralni/nem logolsz be x indok miatt, nincs ido robotolni, mikor visszajossz es belogolsz, a kesedelmi kamat es a 3 heti ado boritja a koltsegvetest... 😊

Ja klánadó... na ilyet mi nem vezetünk be.
abban azért igazat adok,hogy pusztán pénzért adni egy olyan title-t ami szerintem/is/ igényel egy elég profi hozzáértést/taktikai érzéket/ vezetõi képességet PVP terén jó nagy baromság....
mit tudom én 50.000 kill 100 turni win 100 óra pvp játék lenne a minimum azon személyek számára akik megkaphatnák! Nyilván ha egy guild dobja össze a lóvét feltételezhetjük,hogy a bizalmat olyan személy kapja akiben a "hadvezéri" képességek megvannak és a titlével járó elõnyök nem az ablakon kidobott lovetta😛😊

Running
Egyszerû, a guild adót heti rendszerességgel beszedjük, az alapanyagot felajánlásos módszerrel, majd egy generált lista alapján az elkészült táskákat egyesével kiküldjük.
A mostani projektben rare cuccokba öltöztetjük azokat, akiknek még nincs meg... adó befolyik, szükséges összeg felmér, kiad, fejleszt, következõ... ennyi a sztori.

PiszkosFred
Nekik ez ugyanolyan munka, mint a peknek a kenyersutes, vagy a komuvesnek a pialas... Sot, alig latnak ebbol valamit, ha nem sajat maguknak csinaljak, hanem szervezetten.

valami sundámbundámnak kell lennie....

Jah én is láttam a macivonatot...
Elõtte meg az alsógatyás bandát, nem tudtam elképzelni miért rohangálnak bikiniben. Azt hittem strandot keresnek.
Szánalom az ilyen. Szánalmasak akik botoznak meg pénzért adnak goldot, a mi klánunkban is van egy ilyen, remélem hamarosan elhúz a picsába.
a.carkey
"5000 gold a limit"

Méghogy 100 gold ... 😊

A medve nem játék.

whiteside-on az emberi kezdõzónában ma is láttam két négyfõs botcsapatot.. az egyik csupa guardian a másik csupa ranger volt

tegnap is ugyanott láttam egy ilyen vonatot és pont akkor került elõ a cave troll és rárontottak persze 😄 3 mp múlva mind a 4 feküdt XD
aztán 2 perccel késõbb már 1 szál gatyában rohangáltak körbe körbe 😊
Win8 alatt van crash bõven.Tehetem vissza régebbi Win-t,hurrá..

BEAST
Nem tudom. Lehet a másik oldalon több játékos jut be ugyan abból a guildbõl ezért szervezettebbek, vagy több commander van az oldalukon így a random játékosokat is könnyebb egy pontra csalni. Sajnos fogalmam sincs, de nálunk is ugyan ez a helyzet, hosszú sorok, bent pedig ellenséges túlerõ.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."