Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGyébként a legnagyobb gond ezzel a bleed stackelõs axes builddel, hogy mire lenyomom a skill rotát addigra lehet megölnek 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Na eztr megnézem.
Jó kis skill az, próbáld ki. Bowos buildben nálam is az az elite, indát ellövöd és aoeban mindenki immobile lesz amíg nem verik szét az indát magukon, közben megy a bleed is.
Egy warrior vagy thief legalább akkorákat lõ ranged fegyverekkel mint amekkorákat üt, ha lefogom átvált pisztolyra/puskára és tolja a fejedbe tovább. Ha stun-olna még oké is lenne, de szerintem ez így elit skillnek elég gyenge.
Hát itt melóban ezt se nyitja meg. Gondolom elit skill. Az nekem nem elég ha lefogja, attól még bárki lõhet rád ranger skillekkel, és nem menekülni akarok hanem gyõzni 😊
erre gondolt : http://www.gw2db.com/skills/5799-entangle
nekem is alap...jó menekülõ skill
nekem is alap...jó menekülõ skill
Indákat? Sosem próbáltam ilyesmit, nem is ismerem.
Linkelj egy buildet plz, vagy mondd el hogy vannak a traitek neked.
Linkelj egy buildet plz, vagy mondd el hogy vannak a traitek neked.
Igen..mert elkezdem longbow-al végigzongorázni a skilleket (quickness zephyr-el) átváltok shortbow-ra ott is végig zongorázom magam. Mire ez megvan már újból nyomhatom a quickness zephyr-t a traitnek hála(longbowra vissza váltok közben).
Ha meg baj van.. rányomom még az indákat az lefoglalja 😊
Ha meg baj van.. rányomom még az indákat az lefoglalja 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
És neked a longbow shortbow hatásosnak bizonyult spvp-ben?
De ahhoz meg csapdázgatni kellenen szerintem, hogy életképes legyen. (de nem vagyok biztos benne, mert sose használtam condition buildet)
spvp-ben a condition dmg az egyetlen használhaó build rangernek, ezt írják a nagyok mindenhol.
A buildem.
Vampire runat használok (6db). De le lesz cserélve Superior Ranger vagy Pack runákra (6db)
Vampire runat használok (6db). De le lesz cserélve Superior Ranger vagy Pack runákra (6db)
Nem lesz annyi. 50% körül lesz. Legalábbis nekem annyi, mondjuk nekem ogre runa van a ruhában.
War, war never changes.
Én Power/Crites Rangert építek. Shortbow + longbow.
Jelenleg 41% crit. De még hiányzik egy ruby gyûrû meg ruby amulett+accasories. Kb 60-65% lesz a crit a végére sztem.
Jelenleg 41% crit. De még hiányzik egy ruby gyûrû meg ruby amulett+accasories. Kb 60-65% lesz a crit a végére sztem.
Viszont cserébe az összes többi legendary tényleg bûn ronda. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én se egy jó ruha szettet se egy jó kardod vagy fegyvert nem találtam, igaz ,hogy ízlés dolga de ilyen játékkal még találkoztam ,hogy egy 1 db szett ne legyen amire azt mondanám ,hogy csak ebbe akarok kockulni, ez az egyetlen és legnagyobb negatívuma nálam a játéknak.
Tudsz linkelni vagy mondani akkor egy hatásos ranger buildet? Videót vagy bármit ami magyaráz is, nem csak megy és csap.
Az axe+warhorn persze marad mellette mert legjobb fegyver kb a ranger tárában. A madaras bleed stackelésen is nerfeltek úgy emlékszek és a sharpening stoneal is lehet valami, mert azt sem használják már igazán sõt még traitbõl se rakják ki.
Én sokkal könnyebben tudtam levágni ezzel a build-el warriort meg guardiant mint pl shortbow-val. majd kipróbálok egy axe*warhorn / shortbow kombinációt is. Egyenlõre tesztelek csak, eddig longbow és shortbow volt de az pvp-ben semmit nem ér.
Tény, hogy csak akkor pakol bleedet, de nem tudsz semmi mással bleedet felstackelni és folyamatosan pakolni így csak azzal lehet igazán condition buildet játszani. Sword 5ös skill 18 sec cdvel rak 8seces bleedet axe meg 6 sec cdvel 6 sec bleedet.
Elsõ tapasztalatom az, mintha nagyon gyorsan lejönnének a bleedek az ellenfélrõl, hiába megy rá(ha rámegy, mert nem mindig) 15-20 bleed, néha 1-2 másodpercig tart csak, az meg semmire nem elég.
A shortbow autoattackja csak akkor pakol dotokat ha oldalról vagy hátulról tolod neki. Lehet hogy nem annyira életképes mint amikor a video készült, de nekem bevált spvp-ben.
A sword auto attackja meg már a "rotáció" vége. Elõbb megy a warhorn a buff és madarak miatt, utána az axe dobálás majd csere és az 5-ös gombtól kezdve dagger+sword 2-es és 3-as skill. Sword autoattacknál már vissza kell váltani axe+warhorn-ra.
A sword auto attackja meg már a "rotáció" vége. Elõbb megy a warhorn a buff és madarak miatt, utána az axe dobálás majd csere és az 5-ös gombtól kezdve dagger+sword 2-es és 3-as skill. Sword autoattacknál már vissza kell váltani axe+warhorn-ra.
Ez a build már rég nem életképes, spiritek nerfelve lettek, a képességük is hpjuk egyenlõ lett a 0val még traitel is. Sword auto attackja közben meg nem tudsz mást csinálni így nem is javasolt használni. Ha normális condition buildet akarsz akkor shortbow és auto attack afk.
Mondjuk abszolút ízlés dolga, de az a két darab kétkezes kard, amit mutattak, vmi elképesztõ jól nézett ki. Az egyiknek a pengéje helyett az éjszakai ég és a csillagok látszanak, a másikon meg a lemenõ nap fénye a felhõkön. Na ezek meg voltak alaposan designolva.
Igen így van, mintha egy totál más karakterrel játszanál. Emellett a sword skilljei veszettül jól néznek ki 😊
kipróbálom mindenképp ...
ez is bizonyítja, hogy mennyi lehetõség rejlik ebben a játékban, csak a build módosításával teljesen más karit csinálhatunk, teljesen más taktikával stb.
ez is bizonyítja, hogy mennyi lehetõség rejlik ebben a játékban, csak a build módosításával teljesen más karit csinálhatunk, teljesen más taktikával stb.
condition dmg vagy duration kell mindenre, de õszintén megmondom, nem emléxem a nevére. az afflictedre is csak azért mert vagy 10-szer cserélgettem mire kitapasztaltam hogy ez a jobb (szerintem).
Nos próbaképpen raktam rá agony meg earth sigilt, meglátjuk.
Huh azt nem is tudom, otthon megnézem.
A fegyvereken milyen rúna van? Azt nem mondja a videóban.
Tõled is várnék majd egy véleményt. Szokni kell, teljesen más stílus mint a bow build, a player dummy-kon érdemes pár próbát tenni HotM-ben 😊
<#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2> Próbálom is ki azonnal 😄
harnál=harcnál
Majd mondd el a tapasztalataidat. A rata sum rúna abban az egyben jobb hogy radiant fieldet okozhat 50%-osan minden támadásnál, tehát egy harnál tuti hogy bejön. De nem tudom ennek a hatását vagy sebzését, ezért változtattam afflictedre, ami condi dmg+poison/bleed duration. Ki kell tapasztalni, nekem is új ez a build.
köszi, megnézem én is
Na ez az a video de én nem rata sum rúnákkal megyek és pók pettel. a többi kb stimmel.
Sajna melóban vagyok, innen nem tudok megnyitni semmiféle trait kalkulátort, de a lényeget elmondom, a condition dmg-re mentem és a spiritekre, dupla hp-jük van, plusz mennek veled. a marksman ágra semmit nem raktam és a beastmasterre sem, a többit nem tudom fejbõl. megpróbálom az otthoni levelembõl majd bemásolni a videót, kicsit variáltam rajta de jó lett.
Fegyverek: axe+warhorn / sword+dagger. Minden rúna afflicted (a videóban nem ezt javasolja a srác de nekem mintha jobb lenne ez). Pók pet ofc. A sun és a stone spirittel megyek, ha necces a szitu elõveszem az elit skill spiritet (nature). Ha ez elõ van véve akkor ultradurva.
Fegyverek: axe+warhorn / sword+dagger. Minden rúna afflicted (a videóban nem ezt javasolja a srác de nekem mintha jobb lenne ez). Pók pet ofc. A sun és a stone spirittel megyek, ha necces a szitu elõveszem az elit skill spiritet (nature). Ha ez elõ van véve akkor ultradurva.
rangerrel vagyok én is, kíváncsivá tettél ...Milyen build ez pontosan?
Rangerrel kipróbáltam egy spirit-es condi dmg-es buildet axe+warhorn / sword+dagger fegyverekkel. Nem kicsit durva. Nem kell 3 ember egy guadian levágásához, de kettõ se. Elég egy jó build meg egy kis szerencse 😊
99.9% hogy kamuzik a haverod a sima 30-35 fpserol a "nagy" harcokban. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
örülj neki hogy sikerült nekem mivel a hó végén kezdtem még kellett volna 25 wvw kill és nem jött össze az istennek se hát bukta a hónapot...
WvW-n kívül 40-50 fps-em van maxon.
ha low-on és high-on is ugyanannyi az fps akkor az cpu limit ha minden igaz
nálam is ugyanez van akármit állítok 30-31 fps van állandóan, persze nem wvwvw-ben 😊 ott max csak szeretném hogy ennyi legyen 😄
nálam is ugyanez van akármit állítok 30-31 fps van állandóan, persze nem wvwvw-ben 😊 ott max csak szeretném hogy ennyi legyen 😄
Nem laptopon játszom hanem asztali gépen.
Ha laptopon játszol akkor igen, wvwvw nekem is hasonló fpst (vagy még kevesebbet) tud mediumon a nagy csatákban, haveromnál pedig hasonló tudású asztali gépen simán megy a 30-35 fps a NAGY harcokban.
Szerintetek reális hogy ezzel a konfiggal: core i3-2100, 5giga ram, hd 6770 1gb - 1280 x 1024-es felbontásban wvw-ben csak 10-20 fps-em van? Érdekes, mert best appearancen meg best performance graf beállításokon is ugyan ennyi, legújabb driver van fent, így játszhatatlan. Az egyik guildtársamnak ennél gyengébb gépe van, és mediumon is több fps-e van wvw-ben, mint nekem lowon ugyan ezzel a felbontással.