63345
-
#54896 Próbáld meg, csak ne linkeld majd, hogy kaptál egy dusk-ot belőle, mert tökön lövi magát az egész guild. -
#54895 A rare az a citrom sárga. :) Általában darabja 20-30 ezüstért elmegy, de lehet ezután már a forge-ba dobálom, hátha ad valami jót értük. -
#54894 Mákosok ...
Az az igazi kérdés, ki mit ért azon hogy "rare" ...
Mert ha a sárga cuccok akkor lol, 4 kör alatt esett 1 ... Nekem pl: már az is "rare" ami 2 silvernél többet ér :( -
#54893 The teams that work on PvP/WvW/Balance: JonathanSharp
Game Designer:
A while ago Jon Peters said something that has been taken out of context. He said that only two people were working on the things he was working on (which was true – but he meant it differently than how it was received) and people have taken that to mean that we only have 2 people working on balance, or PvP, or both (at this point it’s morphed into different things in different threads).
Based on what was said, I understand how it could have been construed, so I wanted to be as transparent as I can be, so that you know what’s happening inside the studio.
PvP
On the PvP team we have programmers, designers, QA and an environment artist (Darrin Claypool – he’s the guy who just finished making Temple of the Silent Storm). Many PvP features need all members of the team, but some are programmer intensive, or art intensive. For example, while we’re still working on custom arenas and other core features (which involve server programmers, UI programmers and gameplay programmers), designers and artists were able to build the recently released “Temple of the Silent Storm”. Because the map required no code, we simply worked with art, design and sound in order to support this map’s needs. Work on custom arenas requires zero environment art, so those two features (custom arenas and a new map) don’t impact one another greatly, as far as work flow goes.
WvW
For WvW, we have a similar setup. We have designers, QA, programmers and environment artists. WvW is a massive piece of the GW2 pie, and the WvW team is able to focus on WvW needs. While many of us in the company may give feedback/ideas/suggestions to the WvW team, they are the ones who actually implement and carry out those changes.
Balance
When it comes to balance, we have multiple people who give feedback/guidance/suggestions, even though a smaller subset actually implement those changes (which is what Jon was saying in his post). After we have balance meetings, a few of the designers implement the changes. If it’s a WvW change, the WvW designer will implement that change. If it’s a PvP change, one of the PvP designers implements it (again, this is what Jon was saying). If it’s strictly a balance change, then we have a designer do it that has the bandwidth (sometimes it’s me, sometime it’s even Izzy, but usually it’s Karl or Peters). Currently, when we have balance meetings, the following people are present in various combinations, depending on the topic:
Jon Peters – game designer
Karl McLain – game designer
Representatives from the WvW team, including QA and design
Representatives from the dungeon teams, including another game designer
Representatives from the live response team, including QA guys who play ALL aspects of the game A LOT
Other representatives from the PvP team, like Tyler Bearce (designer) and Roy Cronacher (QA)
Izzy – lead designer
Myself – game designer
When we’re in those meetings, we’ll talk about hot topics, and issues that are currently a big issue for a certain piece of content. We also listen to high level players, we read the forums (sometimes we even take the best-written posts, print out 10 copies, and bring them to a balance meeting), and we play the game to get a feel for ourselves. Just because you don’t see a change that YOU want, keep in mind that someone else may disagree. Just because we don’t do every single change YOU want, doesn’t mean we don’t care about you or the game. We just try to make the best changes for the greatest number of players.
I just wanted to clear this up to let you guys know a little bit more of what happens here inside the studio so you understand more of what Peters was trying to say. He’s just as busy as we all are, and with a lot of us gone for Thanksgiving (he’s not here right now), I just took it upon myself to try to clear this up a little.
Cheers -
#54892 A kérdésem már tárgytalan. -
#54891 A tegnapi runban pl nem is esett exotic, bár fractals-ban szívás, ha esik, mert nem lehet eladni. Rare meg csak egy 1,4g-s alapanyag esett, semmi felszerelés... :D Na de majd ma. Tegnap előtt jobb nap volt, mert esett exotic dagger, 60 ezüstöt érő alapanyag, meg vagy 5 darab lvl 80as rare és egy rózsaszín alapanyag(egy fractals körben).
Mystic forge-ba hogy érdemes pakolni az exotic-ot? Bármilyen négy darab lvl80as adhat valami jót? Vagy három darab 80as és egy mystic coin? -
#54890 Körübelül 100 óra lesz a 80 szint akkor szerintem. 100 se :)))) -
everyday i'm shuffling!
Kicsit furcsán estem el. :)
Eddig amióta megvettem 50 órát játszottam 40es szintig jutottam. Most egy kicsit pihenek.
Assasin's creed 3 és Hitman Absolution !!!!!!
-
Kryon #54888 GZ megérdemli, nagyon jól eltalálták ezt a játékot.
Sajnos a másik kedvencemet csúnyán lehúzták. -
#54887 Guild Wars 2 a legjobb MMO. -
hunterrop #54886 és ott mit tudnának? csak a ge-nél vasn ez, a net teljesen jol müködik -
#54885 Internet szolgáltató? -
hunterrop #54884 hali,
az a gondom lenne, hogy a hétvége óta az egész játékban 10sec-4perces laggok vannak mindenhol, gőleg fractals. (szóval a skillek csak villognak, többi player egyensen fut a végtelenségig, ilyenek...)
másnál si van ilyen?
meg eddig ilyen soha nem volt, érdemes anetnek írni, vagy ezzel nem tudnak mit kezdeni? -
#54883 Tizenhet: hogyan lehet emailt cserélni? -
#54882 25, és állítólag 10estől van az agony -
Tizenhet #54881 Eladnám GW2-met! Accountomon van 1 80as guardian +540gem! Emailt lehet cserélni! Van hozzá Pre-orderes doboz is ,ha kell.
ár: 9 ezer
-
#54880 Hány LVL van? -
#54879 btw jár már valaki lvl10 felett fractalban? tényleg beindul az új condition? illetve 5 agony resist mennyit számít? -
HyperMonkey #54878 Ok köszi a tippeket. Bár nem terveztem WvW-re járni, lévén full pve beállítottságú vagyok, de majd haladok a tömeggel. -
#54877 ott körül jön ja, 2 gondolat:
- az egyik amit Chris írt, az helyes, napi achi minden nap legyen kész (bár ez a karma jégen való farmolásból alapból adja magát, ha bányászol is közben)
- másik, hogy a www továbbra is brutál jó karma farm, mert minden foglalásért, védésért, tehén ölésért, és miegymásért karma jár, ezen kívül pedig manapság durva a drop is, nem győzzük eladni 2 foglalás közt a sok sz*rt ami esik -
Chris #54876 Ne az eventekre apellálj, hanem a napi, havi pve achievmentekre inkább. Javítsatok ki ha tévedek, de úgy rémlik, hogy a jug of liquid karma jár már a napi után is. Ezeket gyűjtsd össze, ne használd el, majd mikor úgy érzed elég lesz, nyomj be egy karma boostert, idd meg az összeset, széles vigyor, vásárlás.
-
HyperMonkey #54875 Értem, köszi. Kell is a karma ha 80-ra 255k karma kell a full orr szigeti karma vendorhoz. Mennyi karma jön egy ilyen eventből? Állítólag orr szigeten 300-400 karma egy event. Az már nem olyan rossz. -
#54874 nem kell semmi tojást farmolni, egyszerűen csinálni kell az eventeket a végtelenségig
ha elkapod az ütemet, folyamatosan dinamikus eventeket fogsz csinálni egymás után
valami ilyesmi sorrend: kukac ölés, ugyanott tojás gyűjtés, délebbre shamanos event-chain, északra a griffin bossos event-chain, majd vissza a kukachoz
ez inkább karma farmra van, de a pénz is igen szépen jön -
HyperMonkey #54873 Új sg regként nem szúrhatok be webcímet 30 napig de privátban elküldtem, jó hosszú link :)
Ez az orr karma exotic medium armor set. -
HyperMonkey #54872 Ezt leírnád pontosabban? Tojásokat kell farmolni a mobokból és eladni TP-ben? Vagy hogyan lesz ebből ennyi pénz? Ha bejönne, mehetne a farm :) -
#54871 jóhát az 1 gold / runnal még alá is lőttem, bocs? :D
de szóval viccet félretéve átlagra kijön az ~1g, mákosabbak simán többet is kiszednek belőle, persze -
#54870 Passz, azért megyek GS-el, mert az tetszik :D
Dungeon-ben viszont inkább shortbow-al, mert nem szeretem mikor a mobok 1hitelnek :D
Amugy Carrion cuccokban vagyok igy van böven hp-m, h ne legyen gond a Greatsword-el valo csapkodással. -
#54869 Nekem eddig a dungeon-ökben nem igazán volt szerencsém, viszont Fractal-ban 2nap alatt 5-6 goldot szedtem össze MF cuccok nélkül :) -
#54868 Khmm ... A Te dropjaid nem számítanak ... xD
Eccségsugarú földi halandónké érdekelne :)
Az egész pályafutásom alatt 1 azaz 1 exo cucc esett, qrva Mad King korona, ami akkor volt 6,5 gold, beraktam AH-ba, majd 10 percre rá beraktak még 60-at 1,5 goldért ... -
Chris #54867 Nem nagyobb véletlenül a ranger sebzése is greatsword-del, mint bármilyen ranged fegyverrel? Eddig minden kasztnál azt vettem észre, hogy ez a "felára" a meleeskedésnek.
-
Lantee #54866 Ahhhhha....van még mit tanulnom. Köszönöm! -
Newfronter #54865 PvP ikon, Mists, majd át LA-ba és onnan a Norn főváros, majd az említett kezdőterület, ennyi. 5-10 perc alatt ott vagy a kérdéses helyen és költened sem kellett az utazásra. -
Lantee #54864 Öööö...Sylvari vagyok, és ezek a területek még nincsenek elérhető távolságban. :)
Azért köszönöm, ha aktuális lesz, emlékezni fogok rá. -
#54863 Vagy:
5. Karma jég:
Terület: Wayfarer Foothills (norn 1-15 kezdőterület)
Waypoint: Lostvyrm Cave Waypoint (közeptájt jobb oldalt)
Feladat: Kukac főnök, illetve tojás gyűjtés közvetlenül a fenti wp mellett. Délre a shamanos event-chain, északra pedig a jormagos event-chain
Bevétel: kb 1 a, és kb. 4000 karma / óra. -
#54862 www zergion, ha jó a szervered. -
Lantee #54861 Kérdés:
lvl39 körül járok. Haladok a My Story vonalon, és az újonnan megnyílt területeket megcsinálom 100%-ra. Eddig azt hiszem 4 vagy 5 map van meg (Kessex Hill-t végeztem ki tegnap).
Trait-eket csinálom, de a két kinézett képességet kimaxoltam 10-esig, de nincs még pénzem venni a Ranger Trainer-től újabb könyvet, amivel 20-as szintig mehetek.
1. Minden begyűjtök, mindent eladok, még a napi challenge is megvan szinte mindig, mégsincs elég pénzem. Olyan 70 silver környékén lehetek. Mit és hol érdemes csinálni, hogy egy kicsit vastagabb legyen a pénztárcám?
2. Hány Trait-et érdemes egyszerre vinni? Kettőre kéne gyúrni, vagy mehet 3 is?
Köszi -
#54860 kell sárga és exo drop, és akkor a határ a csillagos ég. Nekem 1-1 run alkalmával dobott ilyen 1.3 g értékű cuccot, a többit már nem is számoltam, szal bőven 2g felett jöttem ki. Avenont kérdezd neki csak rare, meg exo esik mindenből. :)))) -
Nephin #54859 Már nem szintez fel. -
MaRee #54858 Muti a linket. -
#54857 Ez viszont engem is érdekelne, hogyan hoz a Fractal körönként 1 goldot ... eddig 3-szor voltam, 2-szer 80-asként, egyszer felszintezve, és bizony nemhogy 3 G, még 30S sem jött össze ...
KELL a trükk, csóró vagyok :)