Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindegyik legendary (piros nevû) tárgy egy hozzá tartozó, meghatározott exotic (narancssárga nevû) tárgyból készíthetõ el. Onnan lehet ezeket az exotic fegyvereket felismerni, hogy a nevük "valami of rage", például The Legend of Rage.
Ezen exotic fegyvereket kétféleképpen lehet beszerezni:
- 4 darab 76-os szint feletti, a tárgynak megfelelõ rare / exotic fegyvert bedobsz Mystic Forge-ba, és reménykedsz. Például a Leaf of Kudzu of Rage-hez 4 darab 76-os feletti rare / exotic longbowot kell betenni.
- Simán ki is eshetnek ezek a nevesített exotic fegyverek bárhol a játékban, de nyilván hatalmas mák kell hozzá."
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
1) performance suffers greatly because of how things are built and view distances
2) art suffers because of texture tiling, LOD problems and just general stretching from the fisheye effect.
3) gameplay suffers because positional awareness becomes less necessary in a game where combat is greatly designed around positioning.
There is a a serious camera problem, however, which is making some players nauseous. We believe a large number of these cases are not FOV related but rather due to bugs in camera smoothing. Because of this we are expediting a quick fix to this issue that is currently in testing and should see the light of day in the next build we do.
Jon
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Azért ezekért a random "kuka" exotic-okért nem kevés pénzt fizettem :-) Egy ilyen random 1H fegyver 2-3 gold alsóhangon. Szerencsémre a 80-ra lépésem napján (tegnapelõtt) esett egy black dye, ma pedig egy másik 2 gold fölötti fekete-árnyalat. Így meg is lett a kard + balta.
Térkép pontok megközelítése.
Fényképpel,videóval.
érdeklõdés: [email protected]
Én most készülök az 5. próbámra, de eddig csak kuka :/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tehát aki berakta a trading post-ra a Zap-ot, az honnan szerezte? Gondolom, nem a trading postról...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Dobj róla egy shotot.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Sokkal életképesebb mint az ezelõtti axes bleed build, eddig ez a legjobb ranger condi build amit próbáltam.
Ok, akkor ne condition builddel rangerkedjünk, hanem crit dmg-essel vagy poweressel. Azt meg majd egy perma retaliation-os guardian fordítja ellenem. Most nézegetem az achievementeket. 62 nyert meccsem van. Nem tudom, megnézhetõ-e valahol, de feltételezem kb ugyanennyi vesztett meccsem lehet és erre van 975 killem. Ha hozzáveszem, hogy a meccsek elsõ harmada rendes játék helyett build kísérletezgetéssel, meg skill próbálgatással telt el, mint szerintem sokunknak, akkor ez közel 10kill/meccses átlag, amibõl úgy gondolom, nem olyan rossz build egy rangernek...
Nieleen
Slot skillek nálam a hunt signet, a zefír, meg a villám reflex, hogy legyen egy stun breaker skill is kint.
Nieleen
[/cserf][/fülünyúl]
Mik vannak neked slotskillbe krakva? Az elit akkor az inda. Linkelhetnél te is egy trait buildet, vagy csak írd le, akár privátba is, érdekel. Mindig tanul az ember valamit 😊
Nieleen
Conditionos rangernél igaz, hogy hosszú idõtartammal, de 23K bleeding. A mobok meg marha sokáig benne vergõdnek, nem csak 1,25 másodpercig, mint ahogy a skill leírása mondja.
Éppen foglaló enemykre szoktam elnyomni, amikor jól egycsomóban vannak, vagy amikor rám szakad egy warrior és zúz ezerrel. Plussz még én rá szoktam tenni nekik egy bonfiret, ami 1,25 másodperc alatt 5,5K burning. Rádobsz még az enemyre egy fáklyát, ami 7 másodperc alatt még +~5k burn. A lynx gagyi kis pet, de az F2-es skillje 6K bleed, plussz a 4. attackja szintén 6K bleed. Eszméletlen durva, ha mindezt megkapja egy ellenfél és kimozgod. A baj azokkal a nagy defes karikkal van, akik folyton szedik le a conditiont magukról.
Maniac, én egy valamit nem értek a buildedben. A sworddel nekirontasz médium páncélban egy warriornak, vagy guardiannak? El nem tudom képzelni, hogy abból jól lehet kijönni. 😮 Én azok ellen folyamatosan hátrálok, lassítom, stunolom, quickshottal elugrok és amikor beér, akkor dodge-olok és közben eszi a poison, bleed, burn szentháromság.
Nieleen
de van még mit fejleszteni(bár gondolom folyamatosan csinálják), kisebb szintü armorok, meg a különbözö rendek armorjai még hiányoznak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Természetesen más játékokkal semmi probléma!
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés