63345
  • j0nNyKa
    5 helyett 3, ha beadja a polip bosst, 4
    25 tier van.
  • HyperMonkey
    Hogy van akkor ez a fractal insta? Vannak tier-ek. Egy tier-en belül 5 útvonal ugye? És mennyi ilyen tier van?
  • List-en
    Pve be minion pvpbe meg ha rám hallgatsz akkor elfelejted :)
  • HyperMonkey
    Nekem a necro minionokban az nem tetszik hogy nem lehet őket irányítani, nekimennek mindenkinek a környéken, és halnak is emiatt eléggé. healelni meg nem lehet őket, a flesh golem healelődik fel combaton kívül.
  • Trucker39
    Attól még ki lehet próbálni, hátha ott is működik kisebb változtatásokkal.
  • HyperMonkey
    Na máris korrigáltak, akkor így van ahogy Jammal írja :)
  • Jammal
    Akkor elárulom, hogy a spellek is fizika sebzésnek számítanak :) Condi dmg ellen nem ad védelmet csak a toughness.
  • HyperMonkey
    Egy haver minion builddel pvp-zik, iszonyat toughness-t kap a minionok után. Thief pl neki nem ellenfél mert csak karcolgatja. persze a toughness nem ad védelmet varázslatok ellen csak fizikai sebzésre jó (ha nem, majd kijavítanak).
  • Fehercsoki
    Ja hát pvp:D Azt hittem egyértelmű.
  • Trucker39
    Nem írtad, hogy mire szeretnéd használni. Ez a trait egy érdekes megoldás. Én farmolgatásra használom (elég unalmas).

Necro minion master
  • penge25
    Off topic

tudom van itt sok dotás, LoL-os, Hon-os :Tegnap jött ki, toltam Ipaden besírok miket ki nem találnak, teljesen jó a játék!

Off topic
  • Fehercsoki
    Necroval mire érdemes buildelni hogy ne haljak meg instant? Van 27k hpm de lacsapnak=/
  • Running
    forrás: variance.hu
    Íme egy gyors lista arról, hogy min fogunk dolgozni a következő hónapokban:

Az összes eddigi dungeonünk kipofozása (story és explorable módok) újraegyensúlyozás és a harcok átgondolása terén.
    Új dungeonök hozzáadása a Fractals of the Mists-hez.
    Újfajta lények megalkotása, a nyílt világ skálázódásának fokozása, új események és élmények megalkotása Tyria-ban.
    A játékban már megtalálható tartalmak javítása és fejlesztése és azok összekötése a játékos-fejlődés érzetével.
    További tartalmak Southsun Cove-ra.
    Új guild tartalom és guild fejlődési elemek hozzáadása a játékhoz.
    További munkálatok a PvP E-sport-tá tételéhez, ahogy arról itt írtunk: Structured PvP Iceberg (magyarul itt: Strukturált PvP: A jéghegy)
    Teljesen új tartalom hozzáadása a WvW-hez, valamint új jutalom fejlődés.
    A Guild Wars 2 történetének és kalandjainak továbbépítése.
  • Slayer256
    Sziasztok!

Indulás óta játszom a gw2-vel, és már nagyon régóta két hiba áll fent a trading post-ban, az egyk az hogy amikor rámutatok egérrel egy item-re, nem ír róla semmit, elő se jön a "buborék". A másik pedig az, hogy amikor "sell on trading post"-ra megyek, üres marad a lista és nem tölt be semmit. Mindkét hiba egyszerre szokott előfordulni, a gw2 újraindítása pedig mindig megoldja a problémát. Néha az is előfordul h első belépésre működik rendesen.

Nem tudnátok tanácsot adni, h mégis miféle baj okozza a problémát?
    A válaszadóknak köszönöm!
  • HyperMonkey
    Tegnap küldizés közben találkoztam egy thief-el, aki 2db pisztollyal ment és shortbow-al. Elég érdekes volt, azt mondta hogy soha nem megy melee-be, minden környezetben (spvp, wvw, pve insta) ezekkel a fegyókkal megy. Próbálta már ezt valaki? Vadul hangzik, de nagyon jól darált.
  • HunChef
    Ezt néztem ki én is.
  • Running
    sPVP-ről, mi várható...
  • Running
    Nem, az utolsó peccs óta megint van néhány töltőrefagyás, de tudnak róla és javítás alatt áll.
  • HyperMonkey
    maniac001 a munkatársam, egy szerkesztőségben vagyunk, és az esetek többségében ugyanazt a gépet használjuk. Nem mindig, de többször igen mint nem.
  • j0nNyKa
    es akkor egy kis ontopic: Chris Whiteside talks about the Lost Shores and more
  • j0nNyKa
    hat hogy igy random a maniac-kal irsz, meg random ezzel a hipermajommal - azt kerdezem, hogy miert nem jo ha csak az egyiket hasznalod?

mondjuk a maniac-kal mar lejarattad magad tobbszor, igy vegulis azt javaslom, hogy a hipermajom ened maradjon meg, de akkor azt tartsad is fixen, a masikat meg dobd a lecsoba

vagy ha esetleg az volt a zsenialis terved, hogy upc-vel majd 2 accrol irkalsz, es senkinek nem fog feltunni, akkor nezz utana, hogy a upc milyen gyakran csereli az ip cimed
    (a proxy-t meg hagyjuk is, azert kulon erezd magad kirohogve)
  • JaSoN HuNTeR #54915
    Dragon timer.
  • HyperMonkey
    ?
  • Nightlord
    Win8 miatt ragadok be töltésnél vagy ez globális probléma a játékkal?
  • j0nNyKa
    livekodok, greenmangaming olcsobb, veluk van tapasztalat is
  • Szaruman
    http://www.supergamer.hu/guild-wars-2-p-13949.html
    innen vett vki játékot? van vkinek vmi tapasztalata?
  • HunChef
    Awwww. Köszi szépen az infót.
  • Tatyla
    basszus egyre jobban hiányzik a játék de soon...
  • Newfronter
    Nincsen. Épp most maradtál le egy trial hétvégéről, most volt lehetőség rá. Hogy mikor lesz legközelebb ilyen? Senki sem tudja.... Karácsony előtt azért nézz be, hátha lesz valami, de nem biztos hogy megint lesz!
  • HunChef
    Szevasztok!

Ki szeretném próbálni a játékot mielőtt megveszem. Van esetleg belőle trial ?
  • Dobronski
    Épp ez a vicc! Hozzá se nyúltam, alap pvp build, shortbow-al öröm volt nézni az 1,5k-s kriteket autoattackal, és tudjuk mindannyian milyen gyorsan lő a ranger shortbowwal...
  • j0nNyKa
    egyébként neked nem lenne elég egy account? most őszintén minek 2?
  • HyperMonkey
    Írnál erről bővebben? trait, fegyverek, slot skillek, ilyesmi.
  • Spardas
    Helló

Eladnám GW 2 Accountom Rajta egy LvL 80 as Human Engineer.
    ahol tuti meg találtok: 87.229.103.201:9988 Ts 3 szerver.
    Az eredeti ártól olcsóbban adom. 8000 -Ft ért.
    Dante néven találtok meg a Ts en

"üzlet is érdekel.
    Eladnám ügy is Gw 2 accountom nov 27 ig Sc2 ért http://eu.battle.net/d3/en/blog/6543628?utm_content=left-banner&utm_medium=launcher&utm_campaign=wow&utm_source=internal
    a továbbiakat Ts meg beszélnénk hogy nézne ez ki.
    (csak újjonani Sc2 érdekel amit saját battlenet accountomra regisztrálhatok)"
  • Dobronski
    hát nem tudom minek a sírás, rangerrel pvp-ben úgy alázok, öröm nézni :D
  • j0nNyKa
    áh ne tedd, ezzel kell húzni az agyukat, igazán fantasztikus guild program egy emberként utálni valakit a mákos loot miatt :D
  • penge25
    Én csendbe maradok, mert még guild társaim is lassan kiutálnak a fractálos malacaim miatt :)
  • penge25
    Töltsétek ki, hátha így nyomatékosabb lesz, hogy ezeken az egyszeri eventeken van mit még csiszolniuk
  • Jabar
    nekem fractal körönként kb 10s jön, na mind1... :DDD
  • Avenger
    Ha esik valami 200g-s cucc, akkor minden aktív tagnak adok majd 5 goldot az biztos. :) De már annak is örülnék, ha nem account bound exo esne.