63345
-
Prof William #55144 Ez azért sok mindent megmagyaráz.
Nem fogok sietni, szépen csinálom az eventeket ahova jutok (2-3 játékos szinte mindig bekapcsolódik) és majd idővel eljutok LA-ba a nyüzsgésbe. És aztán majd jöhetnek a nagyobb kihívások. :) -
FNightWalker #55143 Komolyan ez most mi ? Egyszer csak kivág a játék, visszalépek se guildom, se friendlistem ha a /mapra írok akkor kivág a karakterválasztóba... majd kliens hibára vonatkozik és írja hogy várjak amíg újra indul a kliens... Remélem, hogy ez csak vmi vicc... -
#55142 Az egy dolog, de bárhonnan eljutni LA-ba lehet csak és csak LA-bol mehetsz tovább.
Mert ugye heart of the mist>LA, ezért mindenki LA-ban ragad. -
#55141 Izé :)
LA-ból van ingyenes Asura kapu minden faji fővárosba xD -
#55140 Lfg kezdetleges formája, hátha valakinek hasznos lesz -
FNightWalker #55139 Valami iszonyatosan várom már a 35-ös szintet! Nagyon jól néz ki a Charr Heavy Armor Cultural Tier I. -
CortezK2 #55138 Kösz, jó hogy hallani mást is nem csak azt hogy bűnronda feje van...de hát milyen legyen egy necro A spoiler-részt sikerült megoldani, de naná hogy a kép linkelést meg elrontom....nem is én lennék -
#55137 Fraps -
List-en #55136 Egyszerű felvevő program kéne. Amivel a wvw-s megmozdulásokat rögziteném. Ismertek ilyet? Előre is köszi -
#55135 Mivel ezt is Jeremy Soule-nak köszönhetjük :) -
#55134 a nekród menő -
#55133 www-n hamar megvan a napi. -
Prof William #55132 Nem értem a célzást. :) -
#55131 -
Lantee #55130 A napi achit mostanában folyamatosan bebukom. Mindent pikk-pakk megcsinálok, csak az eventek maradnak ki...és nem értem, miért?! Tegnap is, megcsináltam vagy 4 eventet egymás után (kalózos, Lorna's Pass), és egyiket sem adta be. Egyedül csináltam, elejétől a végéig, hiba nélkül.
Arra már rájöttem, hogy a Skill Event nem számít a napi achiba, de ez? Van valami, ami elkerülte a figyelmem? -
Prof William #55129 Igaz. A játékosok akikkel eddig találkoztam nagyon normálisak voltak. Megköszönték a segítséget. Az evenek és a "szivecske töltögetés" is nagyon kellemes még így 4-ik szinten is.
A táj a ködös erdők, holdvilágos éjszakák, a komor hegyek azokkal hatalmas faragott totemekkel...
Talán a legszebb látképek, amiket eddig MMO-ban láttam. A zenék pedig nagyon passzolnak hozzájuk... Nincs benne a Skyrimes csapat? 1-2 helyen olyan érzésem volt. -
Shaenis #55128 leszámítva azt, hogy "jaj meg kell csinálnom a napi achit, különben bukom a napi liquid karmát" :) de tényleg nem szoktam stresszelni ha kimarad egy-két nap, aionhoz képest nagyon casual -
Prof William #55127 És persze nem is említettem azt a tulajdonságát a játéknak, hogy ingyenes, szóval nincs az a "Jajaj MINDEN nap játszanom kell, mert különben kárba vész az előfizetésem..." - ami meglehetősen kellemes dolog. -
CortezK2 #55126 Üdv mindenki :)
Kezdjük azzal, hogy nem vagyok egy rutinos HC MMO-s, konkrétan ez az első komolyabb ilyen fajta játék amit nyomok, eddig ez kimaradt az életemből, szóval így kb 2 hónap után is még csak ismerkedek az egésszel, van amit még komolyabban ki se próbáltam, de tervben van. Ezt csak azért írom, hogy ne csodálkozzatok azon, hogy még nincs csilivili lángoló páncélom (ami szerintem nem is lesz ) még nagyban gyűjtögetem a pénzt, ismerkedek az elérhető ruházatokkal. (és fekete szín utána kutatok)
Akkor jöjjön a lényeg (képek a spoiler részben lesznek ha minden igaz)
Jelenlegi nagy kedvencem Ney Crowis néven nyomul, egy Sylvari Necro, akivel kb 8 szintet fejlődtem összesen PVE területen, a többit WvW-n szedtem össze, PvP-t is ezzel próbálgattam. Kicsit elszenesedett, este zölden világít, és imádom, mikor találok valakit a tömeg közepén(wvw), akin van jópár condi, és rányomom az Epidemic nevű kedvességcsomagot :) Campeknél utána csak nyomogatni kell az "F"-et folyamatosan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt látható volt a többi karakter akiket csináltam, mindegyik tetszik valamiért, úgyhogy később majd foglalkozok velük is.
Másik fő/fejlettebb karakter egy Human Thief, Raven Ryo. Ő főleg PVE-n van használva, WvWn keveset volt eddig. Barátnőmmel egyszerre indítottunk két tolvajt, velük járjuk a világot, igyekszünk teljesíteni a 100% mapot. Ruházat az csodás, nagyon szereti a játék dobálni a kalóz cuccokat, de amúgy nincs bajom vele(később valami Order of whispers szerű köpenyes összeállítás a terv).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jelenleg itt tartok, remélem tetszett. Ha nem az se baj, szerencsétlen Necro úgyis mindíg megkapja hogy milyen ronda, szóval nem újdonság
Jó játékot mindenkinek! -
#55125 Hogy feldobjuk a fórumot!
Ki milyen a karakterrel játszik?
Képpel és leírással. .! :) -
Newfronter #55124 -
Prof William #55123 Na akkor...
Olyan 1 másfél óra játék után Norn warrioral.
A játék nagyon szép. A kezdőterületen leesett az állam a vadregényes tájtól, és a hegybe faragott totemektől. Nagyon szép minden. + A zenék is nagyon jók.
A mapon elhelyezkedő kisebb eventek is nagyon jók főleg úgy , hogy még az alap területen is mindig van 2-3 játékos akik becsatlakoznak. + a spontán kialakuló események is nagyon jók.
4-es szinten komolyabb dolgokba nem nem tudtam belekóstolni de eddig hangulat és a játékkezdő content nagyon ígéretes.
+ természetesen is történetmesélés is jó.
Eddig nagyon meg vagyok elégedve. -
#55122 Sajnos teljesen fölösleges volt Anet részéröl ennyire szépen kidolgozni a fövárosokat. 2 probléma is van:
1-nem lehet ingyen utazni oda, csak LA-ba
2-nincs Mystic Forge
Ezért nem csoda, h mindenki LA-ba tömörül. Kár, mert nagyon szépek a fövárosok. -
FNightWalker #55121 Én sem nagyon találkozok játékosokkal faji fővárosokban. Leginkább Lion's Archban tömörülnek. -
Shaenis #55120 Lions Archban van a tömeg, a többi főváros elég kihalt. Queensdale-ben van esélyed összefutni más alacsony szintű játékosokkal, de tény hogy nem sokan vannak már az alapterületeken. -
Prof William #55119 Indítottam egy próbakarit a WR-en (ember Necro) de az alapküldetés elvégzése után nem láttam egy játékost sem az emberiség fővárosában, pedig bejártam.
Hol vannak? Vagy ilyen alapterületen már senki sincs? -
Shaenis #55118 nekem norn női warriorom van, és szerintem illik hozzá, jól sikerült
fegyverekre visszatérve, a greatsword és a hammer is tetszik, igazából egy warrior minden fegyverrel jól bánik, saját ízlésednek megfelelően válassz -
HyperMonkey #55117 Azért a faji képességeket érdemes megnézni. Nekem pl a human Hounds of Baltazhar (két lángoló kutya leidézése) nagyon bejön, ezért (is) human a rangerem. Norn ranger nem jött be mert nagy és lomha a mozgása, és nem tetszik ahogy lő az íjjal. A male nornra gondolok. Nekem a human jött be legjobban. -
Prof William #55116 DE ahogy hallom a fajtól független, hogy mennyire lesz erős a karid. Inkább lennék a fagyos észak gleccserkék szemű izomkolosszusával, mint egy enyhén vedlő macskával. :) -
CortezK2 #55115 Csak egy kicsit :) Szép is mikor saját borderen kapjuk az Outmanned buffot :D -
#55114 charr! -
FNightWalker #55113 Ha Warrior akkor mindenféleképpen Charr. :) -
Prof William #55112 Lehet akkor egy greatswordos Charr/Norn (Ezt addig eldöntöm.) kari lesz, aki másodlagos fegyóként puskával tolja majd.. -
#55111 greatsword szerintem alap a warriornak, kurva jó fegyver. -
Prof William #55110 Nem kizárt hogy leszek olyan elvetemült, hogy kétkezes puskás/nyilas Charr harcost fogok először indítani CIRMI néven. :)
Legalább az egyediséggel nem lesz gond... :)
A greatsword fegyót megéri venni?
-
Shaenis #55109 7-es szinttől lesz feloldva a fegyverváltás, ez kb 1 óra alatt elérhető.
Nekem a longbow jön be inkább távolsági fegyvernek az aoe miatt, de a puska is jó. Közelharcra sword+axe setet használok, de axe+axe vagy mace+axe is ütős. Balkézbe (offhand) mindenképpen axe a legjobb, durva skilleket ad. -
FNightWalker #55108 Charr Warrior a legjobb :) Nornból inkább Rangert kezdenék. De kinek mi. :) -
Prof William #55107 Kösz a gyors választ. Ma talán már be is nézek oda.
Váltogatni gondolom lehet, hogy pl távolra puska, aztán amikor közel ért akkor a kard. -
HyperMonkey #55106 Longbow-t és puskát is használhat a warrior. A puska skilljei nagyon durvák, az íj inkább aoe sebzésre jó.
Szervernek a Whiteside Ridge-et ajánlom. Ott van bőven magyar közösség. -
Jimbo #55105 Warrior használhat Longbow-t, igen.