Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne haragudjatok, hogy folyton ezt emlegetem, de aki Aionozott az tudja az Assassin példáját. Ugyanez volt, nagy burst és nulla túlélés, elvették a burstot és senki nem játszott már vele, hisz minden más jobb volt sebzésben ÉS túlélésben is.
Ha a Thiefre ránézek, az az érzésem van, hogy akartak valamit, ami nem sikerült ebben a fegyverhez kötött skillek rendszerben, ezért arra az egy használható skilljére raktak sebzést más lehetõség híján. Ha azt benerfelik ahogy mindenki akarja, akkor mi marad? Auto attack? Vagy játszak rangert sokkal kevesebb sebzéssel?
Más: GW1es rendszer jó lenne, mi szerint berakhatsz 1 elite skillt, mert néhány kasztnál az elitek rosszabbak, mint a sima utility skillek.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont azt szeretném kérni, hogy lehessen fegyvereket is "festeni" :d
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Amugy érdekes, itt kb. már minden kaszt gyengének lett kimondva, egyedül csak a thief-re mondja mindenki azt, h op...akkor nem lehet, h a többi kaszt egész jol el van találva és valoban csak a thief van elbaszva? 😊
Szerintem a balance-al nincsenek komoly gondok(leszámitva a thief-et), meg azért egy fejlesztö is máshogy látja a dolgokat, mint egy játékos. Söt...nem mindig jo dolog, ha a fejlesztö a sirás szerint nerfel+buffol, fejlesztöi szemszögböl sok minden máshogy néz ki. Arenanet-nek biztos mindenröl van statisztikája, azért elég régota benne vannak a szakmában, gw1-ben is elég ügyesen balanceolgattak, de mindig volt egy honap kedvence build... tökéletes balance nem létezik 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy nem nehéz kiszúrni az eredetit, bár elismerem tényleg zavaró tud lenni. A klónok csak az alap támadásodat utánozzák és mindig az ellenfél felé néznek. Aki mozog és még skilleket is használ az az eredeti. 😊
Ha pedig valaki ismeri a mesmert és hogy milyen eszközök között válogathat akkor még könnyebb. Pl phantasm/support build vagy condition buildek inkább phantasmokat használnak amik felülírják a klónokat. A glass cannon/shatter buildek pedig ontják magukból a klónokat, de pont az a céljuk, hogy valakibe bele is robbantsák azokat. 😊
Üldözésnél pedig a már említett módszer szerint kiszûrhetõ, csak az eredeti használ skillt meg menekül 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Sõt mióta megvan a 100% map seriff csillagom még kevésbé érdekli az ellenséget a "klónsereg" mert az sajnos nekik nem jár. 😄"
Ez aztán durva baki ! Basszus azért erre igazán gondolhattak volna !
Van imba blink képességem ami trait nélkül 900 rangen mûködik a trait nélküli shadowsteppel ellentétben ami 1200 ranges és sûrûbben használható, ha jól tudom. :p De ha nem is ez, kb kasztot nem tudok mondani aminek nincs valamilyen teleport,blink, ugrás pörgés, charge skillje.
Imba condition/boon leszedõ skill. Gondolom a null fieldre gondoltál amiben szépen álldogálni kell hogy bármit is csináljon. Ez társaknál még nem probléma, de az ellenfelet nem kérhetem meg, hogy várjon egy kicsit mindjárt hatni fog. 😄 A másik amit említettél az Arcane Thievery, ami ellenrõl lelopja a boont, saját magadról meg a conditiont adja át az ellennek... legalábbis papíron így mûködik. Valójában 10-bõl 9x vagy mûködik vagy nem. Van hogy a boont csak lemásolja, nem leszedi, conditiont meg hasonló esélyekkel adja át. 😊
Ez a top dps duma is elég vicces, ha csak azt nézzük a rangerek aoeben 3-4x akkorákat lõnek, mint én glass cannon builden és leginkább még csak nem is aoe. 😄 1v1re ott van a moa elit, amiben másik papír játékost le tudok verni. Bár azt is csökkenteném 10 secrõl 5-re.
Az az igazság, hogy a mesmernél csak az ele rendelkezik több bugos, nem leírás szerint mûködõ skillel/traittel. Sebzésben pedig mintha csak a castereket szívatták volna meg. 😄
Én még mindig imádom a mesmert és eszemben sincs bármi másra cserélni, mondjuk az is igaz, hogy az utóbbi pár napon kb liftes fiút játszottam eternal jumping puzzle-ben a portallal. <#eljen>#eljen>
Nieleen
Nieleen
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Persze aki nem gw1-ezett annak biztos nem gond, mert egyébként nem vészes, csak picit hiányzik az, h elszorakozzak azzal, h 8skill-t ugy rakja össze, h jo kis kombokat lehessen belölük csinálni, aztán menjek random arénába irtani 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
És mindig 1 skill hiányzik a tervezett build-hez amit elite-el nem helyettesíthetek:-)
Viszont ha elveszik egy assa-tól a nagy damage-et az zavarni fog.Így is sokat kell azért hide-ba lenni,nagyon nem vitézkedhetek mert le tudják verni a HP-t.
Másik,hogy én és rajtam kívül mások nem ölnek 2 sec alatt.Nem is tudom melyik build az vagy miket használnak.Én más stílusban játszok.Vagy minden Thief lever mindenkit 2 sec alatt??Lehet én vagyok a nub,mind1:-)
Nagyon nehéz dolog lesz most így nekik.Pve,spvp,wpvp eléggé eltérõ stílus.
Thief pl.pve-re sz.tem nem jó.Spvp-n brutál jó Wpvp-n már inkább olyan közepes.
Megnövelni a def-t és nerf a damage-re szvsz hülyeség.Drasztikus nerf Thief-nek meg nagyon csúnya lenne.Itt az erõsség a gyors kill.Többin meg erõsítsenek amit akarnak.
De ez a földig nerfelgetésnek nem lenne jó vége.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Arra kell lehetõséget biztosítani, hogy mindenki ki tudja a karakterébõl hozni azt amit szeretne (Az adott prof és az ésszerûség keretei között ofc ...) És való igaz, hogy minden kasztnak azért megvannak az erõsségei és gyengéi, ezeket kellene valahogyan balanszolni.
Hogy a Thief a 2 seces burstje nélkül használhatatlan? És akkor a többi kaszt? Azok mind használhatatlanok?
Ezt ugye nem mondod komolyan? Szerinted az balanced és normális hogy 2 sec alatt öl?
Nyugi jönni fog a thief nerf.
Nagyon utálom a Guardokat mert ezek nélkül ha tud játszani hát elég nehéz dolgom van<#miaz>#miaz>
Aki meg kipróbálja Thief-et az látja,hogy ilyen DPS nélkül játszhatatlan lenne.Ennyi kell neki nem szabad hozzányúlni.
Én inkább steath-et játszok meg ugrálok,nagyon élvezem.Stealth-ben ugye nincs dps csak kis team heal support vagy blind de eközben a többi class végig tol AoE és sebeznek.Akin meg rajta van pár DoT vagy áll az AoE-be és odamegyekhát persze,hogy kivégzem.Legtöbb még csak nem is Dodge-ol,jön nekem mikor fullon vagyok buffolva.Hát így járt.Van pár játékos akik ellen szinte nem is nyerek.
Túl nagy a QQ Thief ügyben hivatalos fórumokon de ez nem fogja érdekelni Anet-et mint ahogy eddig se érdekelte.
Guard meg megkapta a nerfet.Meg bizony!Ne tankoljunk már vele mint más játékban Raid boss-okat mert ez nem az a játék,UGYE??
Emlékezzetek a rotára meg,hogy itt nincs tank+healer,volt ez a téma éveken át.Amikor kaptuk itt páran az áldást mikor meg mertük említeni,hogy "milyen jó is lenne a megszokott MMO-kból a felállás".
Marad a káosz meg az éveken át tartó Rewamp..
S S S I S S
S S S
😊 Csak hogy látszódjon, hogy nem titkolózom xD
Hol lenne már ez nerf? 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu