63345
-
Ashyn #55185 Értem, köszönöm a válaszokat! -
#55184 GT 630m éppen hogy jobban játszható. -
#55183 -
Ashyn #55182 Értem, köszönöm!
Milyen VGA-t keressek? -
#55181 Nagyon gyenge a VGA benne. :S -
#55180 Low-Mediumon 720p be lehet elmegy. -
Ashyn #55179 Sziasztok!
Munka miatt tervezek venni egy laptopot. A kérdés, hogy szerintetek az alábbi gépen elfut-e a GW2?
link
Illetve egy mellékes kérdés: hol érdemes laptopot venni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
#55178 Teljesen ki van csukva. -
#55177 Gyertek át Whitesidera!! -
MaRee #55176 Még mindig felesleges a kötekedés. -
#55175 Ez még mindig nem a te játékod. -
MaRee #55174 Nem igazán kísértem figyelemmel az elmúlt patchek változásait, nem is nagyon játszottam. Ranger spvp-re még mindig a shortbowos condis a menő, vagy van már más használható is? -
Ez is egy király rész volt a storymba ::) -
SANTANTICA #55172 Kicsit szellős lett a vár :D
de nem mertek bejönni :)
-
#55171 ha ki van kapcsolva ez a funkció, akkor nem igen fog megnyílni magától az authentikálós weboldal. én pl. soha nem láttam még. -
#55170 pl. amikor legkozelebb megnyilik az authentikalos weboldal, akkor. -
#55169 A The Expendable Horde 37 fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát bővíteni szeretnénk.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb, jelenleg a Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Toborzóóó
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés -
FNightWalker #55168 Csirke sütés Charr ill. Asura módra!
(Figyelem a képek eltérnek a megszokott főzés menettől, ezért séfeknek nem ajánljuk a képek megtekintését... szívrohamot válthat ki!:))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FNightWalker #55167 És ezt valahogy, valamilyen úton-módon visszalehet kapcsolni ? :) -
#55166 :\
amikor az emailben a linkre kattintasz, megnyílik egy weboldal a következő tartalommal:
- baszottnagy leírás, hogy mi az
- baszottnagy ikon, hogy allow acces
- baszottnagy pipa alatta, hogy "remember network" <- ő az. -
Prof William #55165 Sehol sem látok ilyen pipát. Hol van? -
#55164 Talán pipáld ki hogy megjegyezze az IP-t -
Prof William #55163 Mit kell csinálni, az ellen hogy ne kérjen minden alkalommal e-mailos account ellenőrzést a gép? Nem láttam ilyen kikapcsoló funkciót. -
#55162 hát már nem tudok... -
Nephin #55161 Nem tesztek bele egy "máshol" vgy "US szerver" opciót? -
#55160 Régebben volt egy szavazás arról ki melyik szerveren kezdi el a játékot, most azt mérjük fel, ki hol található jelenleg. Kérnék mindenkit, hogy szavazzon, előre is köszönöm!!!
(Aki már szavazott kérem ismételje meg, valamit elbarmoltam.)
Melyik szerveren játszol most? (Szavazás)
Régi szavazás eredménye
-
#55159 Régi szavazás eredményét nem lehet látni. -
FNightWalker #55157 Fallen Legion's Heritage PVE/WvW Guild felvételt hirdet minden olyan játékos számára akik egy jó társaságban szeretnék felfedezni Tyria világát.
Történetünk:
Létezett egyszer egy légió… melyet félelmet nem ismerő harcosok alkottak. Arra esküdtek hogy ha kell életüket áldozzák a légióért és az anyaföldért… Tyria-ért. Egy volt a cél, egy volt a több ezer harcos célja… Tyria földjét megtisztítani az ellenséges erőktől. Egyszer… egy hatalmas ütközetben, a légió akkori parancsnoka… Sylvanus Laevinus elbukott… és vele együtt a légió is. A légió felbomlott… egészen mostanáig… Sylvanus utódja… Venantius Laevinus elhatározta hogy a légiót újraegyesíti. A légió egy lesz újra! A harcosok kik egykor a légióért harcoltak… újból a légióért harcolnak majd. És a gonosz mely a légió bukását hozta… most a maga bukását fogja!
A kardok és páncélok melyek egykor úgy csillogtak, csillognak majd újra! A zászló mely csodásan lobogott… most lobogni fog újra! Nincs se Isten se halál mely minket megállíthatna… Mert mi magunk vagyunk az Isten és a halál.
Fórumunk (A témáért hatalmas köszönet illeti Running-ot!): Linket kérd PÜ-be vagy megtekintheted a GW2 Variance klánok fórumon: Fallen Legion's Heritage témában!
-
FNightWalker #55156 Mert elrontottam egy-két dolgot a kinézetén. :D De már sikerült átszabnom :P Most fekete-kék színben pompázik. Majd posztolok róla képet, csak jelenleg a guildem fórumát készítgetem. -
#55155 én kezdet óta nyomom és a pvp-t még ki sem próbáltam. de van két nyolcvanasom! :3 -
Dobronski #55154 mondjak valamit? én a játék kezdete óta tolom, és még nincs 80asom :) pedig lassan meg a 200 óra :D -
#55153 Én main asura után azért csináltam inkább human és norn karikat, mert az asura "kameranézet" botrányos volt ...
Erre persze kijavították, mire a másik 80 lett ... -
Prof William #55152 Én még csak a 6-os szintet értem el de nagyon élvezem a játékot. A táj gyönyörű. Van hogy csak elindulok felfedezni.
Pl egy tóban láttam egy víz alatt tovább vivő átjárót. Átúsztam és egy barlangban találtam magam ahol egy medvesámán, kihívott, hogy ha legyőzöm ad egy skillpontot. Hangulatos volt.
Most értem el a Norn fővárosba. Hát itt sem lesz 5 perc lesz körülnézni.
-
MaRee #55151 Nekem is több mint 2 hónap volt a 80, mondjuk én javarészt pvp-vel töltöm az időmet, meg több karaktert is csinátlam. Én is szivesen átváltoztatnám az asura rangeremet mostmár mondjuk Norn-ra, de már ez van -
#55150 Miért akarod átszabni? -
#55149 Lolz en egy honapja vettem a serialt de meg azota sincs 80as karakterem :)
-
FNightWalker #55148 Kicsit belehúztam, ma elértem a 20. szintet :P Muszáj, muszáj mert már két hete játszok és nincs egy 80-as karakterem se! Thief lassan meglenne 80 de mivel nem tudom átszabni ezért jegelem egy időre addig amíg nem szedek össze annyi goldot amiből át tudom alakítani! :D Vagy lehet mire a warriorom eléri a 80. szintet már lemegy a gem ára :P -
Prof William #55147 Majd elfejtettem.
A WR -wn vagyok egy Raifful nevű Norn warriorral.
Aki akar írjon rám. -
#55146 Szerintem Rata Sumban közelebb vannak a craftok és a bankok. Én ott mókolók, LA csak ha nagyon muszáj. -
#55145 Valamint LA-ban minden egy helyen van - crafting, bankok, AH, stb ...
LA a GW2-es "Fleet" xD