Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
sztem legtöbb condi dmg-et axe+torch-al lehet kitolni, és az axe még csak nem is melee fegyver 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pont ez a bajom. A fejlesztõk adnak egy csomó használható fegyvert, de azt mondják hogy karddal menj, mert ha nem, szarrá nerfeljük az íjat. Akkor mi a lófaszért adnak íjat? A ranger majdnem mindenhol ranged karaktert jelent. Az aion-ban is a ranger íjász volt. Miért köteleznek rá hogy melee legyél? Arra ott a guardian, warrior meg a thief. Miért kell nekem kötelezõen melee-be menni? Így nem lesz íjász a játékban, hú de jó, de lesz 4 kardos. nagyon fasza ötlet nem?

penge25: nyugi a longbow-ra is jön a nerf hamarosan, kardra akarnak kényszeríteni a drága fejlesztõk.
Zomil
értem szoval azért szar a kaszt, mert te csak ijjászkodni akarsz 😊

ezt a kaszt nem arröl szol, nem véletlenül ranger a neve...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil: Greatsword... Kösz de nem, íjászkodni szeretek nem warriort játszani. ha kardozni akarok warriort kezdek.

penge25: köszi megnézem. A Lynx pet meg dungeon-ben instant hal, kaphatna valami aoe védelmet mint a wowban mert a melee petek instában totálisan használhatatlanok.
Running
Igen, én cseréltem, nem árt idõnként....

penge25
Ja és a petek ez is helyzetfüggõ ha dps kell akkor lynx(brutális damagéja van)/devourer, ha tankolni kell polar bear/black bear.

Zomil
maniac001: Nekem most igy néz ki a build-em elsösorban condi dmg-re gyurok rá, mellette powerre és vitality-re, dungeon-ön kivül bárhol ölök 3-4mobot gond nélkül. Dungeon-ban meg leginkább shortbow-ra váltok át, de a trap-eket ugyanugy tudom dobálni, mert nem magam alá rakom és a flame trap kombo field miatt iszonyat hasznos, szinte folyamatosan lennt tudom tartani.

penge25
Nos, nekem Power prec crites full cofos gearem van, ékszerekben is exo ugyanezekkel a statokkal. Trait: 30/30/0/0/10. Fegyó az instában helyzetfüggõ lb/sb combo vagy lb/horn+axe combo, Cofnak megfelelõ piros lötyi buffként. Tegnap én 5 kört mentem CoF-ba minden útvonalon voltam, nem nagyon éreztem, hogy csökkent volna dpsem, az is igaz zömében lb-t használok, és ugye azt nem érte nerf.

Launchernél nektek is kiírja, hogy "please consider changing your password"? A hírek felett írja nekem szép kis piros keretben.

A gear stat is érdekel. nekem eddig rampager van (power, precision, condition), de lehet váltanom kell power prec, crit-esre (ez nem tudom melyik. bersereker talán?
Milyen build-el / fegyóval tolod? tegnap is nézted a nerf után? mert mindenki azt mondja hogy milyen imba a ranger dps, de ez a nerf tegnap jött. Elõtte ok volt.
penge25
Értem, köszönöm. Én rangerrõl PVE-ben tudok csak nyilatkozni, elég jó dps-t tol szerintem, dungeonok közül csak Cof-t ismerem nagyon, de ott mindhárom útvonalat. CoF path 1 van egy rész ahol 4 playernek kell a Cagek alatt lenni és az ajtónak a kapcsolóját kell minél hamarabb szétlõni az ötödik embernek, oda mindig engem vagy egy másik rangert raknak, mert kb 3-4 sec és szétszeded a kapcsolót. Mindig szívesen invelnek vissza régi külföldi ismerõsök akikkel korábban futottam 1-2 kört, és ha chatra írom, hogy ranger vagyok full exoban, 1 percen belül teambe vagyok. Szóval CoF-ból kiindulva én elég erõs dpsnek tartom a rangert PVE-ben, Pvp hát az majd ha minden dungeont kifosztottam majd nyilatkozok. CoF kipipálva mert tegnap meglett az utolsó fegyó is ami tetszett onnan, armor set meg már megvan egy hete 😊

Nagyon tetszik ez a mesmeres link, meg is hozta a kedvem az egyik mesmer altomhoz<#vigyor> Korrekt leírást ad szerintem mindenrõl.

Igen igen a warriornak elég feltûnõ effektjei vannak, de wvwvw piros felhõjében ezek sajnos nem igazán láthatóak és nem egyszer haltam bele egy-egy warrior ilyen sebzésébe ilyenkor. 7fps, lagg és a láthatatlan francia sereg ellen nem igazán lehet mit tenni.

Igazad van, de engem ezek érdekelnek, a wvw nem vonz annyira. Az az irány nem tetszik, hogy...

A ranger spiritet használ mert az jó. Ok nerfeljük. Aztán a ranger kondi dmg-et használ mert jó. Ok nerfeljük. Most csinálok egy crit-es buildet. És sok más ranger. Akkor ezt is nerfelik majd? nem értem mi a céljuk ezzel.
BEAST
Rohadtul erõs a warrior is, de a legtöbben egy thousand blade kombóba beleadják mindenüket, ezt pedig elég könnyû dodge/menekülõ skillekkel kivédeni. A videóban is általában figyelmetlen játékosokat darál le. 😊 Viszont érdekes, hogy warriorokkal még nem volt ilyen komoly problémám. Puskával van egy lövésük ami iszonyat nagyot sebez, de az animációja elég feltûnõ.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igen ez jó lenne, de hogy ezt megoldják kb az összes skillt át kéne alakítani, nem véletlen lett ilyen a Thief.

Akik pedig a Thief 2sec alatt 15ezer sebzését szidják:

Teljes egyensúly amúgy sosem lesz, ezt lehetetlen megoldani, de azért jó lenne egy külön csapat aki balanceolna ténylegesen, profi SPVP-sek "tanácsaira", mert ott látható mi milyen.

A marksman trait XI-es trait-je adja azt, hogy te is megkapod a 6 sec sérthetetlenséget, eddig mûködött (de csak 3 secre), tegnap meg nem néztem. lehet bugos, ma meg is nézem.
melóban vagyok, nem tudok neked buildet mondani. De kondi dmg-es build trait szempontból egy van ami jó, ezt írja minden ilyen fórum. De most már nem ez van hanem longbow/short bow crit, a kondi dmg nerf miatt.
Akkor kapod meg, ha kirakod a megfelelõ traitet.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

penge25
Ez a sigil mûködik nektek? Elvileg nem csak a pet hanem a játékos is megkapja a sérthetetlenséget 6 secig, de én CoF-ban Magg kit-os résznél hiába használtam bármikor olyan szépen instant meghaltam ha aktiválva volt, hanem hogy csak csuda.

Zomil
továbbra is várok töled egy buildet 😊

BEAST
Tegnap pont nem pveztem, de majd ma estefelé meglesem. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

És a nerf után is ilyennek látod a ranger sebzését? Mert a tegnapi nerf elõtt oké volt. Csak most nem az.
Torzonborz
na végre egy értelmes megfogalmazás 😊 nem nerf kell a thiefnek hanem átdolgozni a jelenlegi skilleket egy kicsit 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Én nem azt szeretném, hogy felezzék a sebzését, inkább egy kisebb csökkentés mellett osszák szét a jelenlegit több skill között. Én akkor sebzek 10+ felett ha kb mindent eltolok 2 weaponon + utility skillek... és ezért zavaró a thief, ami 1-2 skillel megteszi ugyan ezt, sõt legtöbbször 2x ennyit. 😊

Szerintem azok akik tényleg élvezni szeretnék a thief játékot még örülhetnének is valami ilyesminek. Változatosabbá tenné a kasztot és kirostálná a 2 gombos divat játékosokat.

Ez így azért nem igaz, ranger kíváló pve-re. Pvpre viszont... valóban gyenge, õt is össze-vissza nerfelték és ellehetetlenítettek sok mindent (pl spiritek)

Ez teljesen korrekt, igazad van benne. Csak az a gond, hogy a legtöbb játékos azt akarja a Thieffel, hogy sebezzen fele ennyit és el is van intézve, de ez ugye használhatatlanná tenné. Valóban nem olyan, mint amit ígértek, de ahhoz, hogy elérjük, hogy 20mp-es 1v1 harcok legyenek ne 2mp-sek, teljesen át kéne dolgozni a Thiefet (és még néhány mást is), mert a sebzés változtatásával az nem lesz jobb. A mostani Thiefre 2, azaz KETTÕ build van, amit használnak. Glasscannon backstabes, és a condition. Mást még nem nagyon láttam, ez a kettõ életképes, nincs más lehetõsége mert alapavetõ hiányai vannak, amik miatt a 20 másodperces harcok lehetetlenek lennének.
Kiírhatnának egy szavazást, hogy mit milyen sorrendben javítsanak, mert én speciel jobban örülnék, hogyha a kasztok bugjait megoldanék és elkezdenének balanceolni mielõtt új dolgokat dobálnak a játékba (ne értsetek félre, nagyon örülök ennek az új spvp-s dolognak, de nem ez a legfontosabb, javítsák már ki azokat amik most rosszul mennek, ne legyen úgy mint a LoL, ahol nem foglalkoznak balanceal, csak dobják ki az új championoket minden 1-2 héten)

BEAST
Nincs rangerem, de azt tudom, hogy exp instákba, leginkább csak úgy szeretek menni ha van legalább 2 ranger mellettem. Iszonyat sebzéseket tolnak ki viszonylag rövid idõ alatt... eddig másik kaszttal még nem éreztem azt, hogy ilyen könnyûvé tennék a fast runokat. 😊

darth devil
Jó h nem csak az spvp és a dungeon létezik a játékban. Egyáltalán nem a condi build az egyetlen.

War, war never changes.

A játék egyik legerõsebb kasztja???
Ezt te se gondolod komolyan, az official fórumokon is írják hogy a ranger dps-e harmatos és kondi dmg (volt) az egyetlen használható build.

Ettõl függetlenül eszemben sincs váltani, nekem nagyon bejön csak fáj a durva nerf, mint ahogy mindenkinek fájna.
BEAST
Ezeket én is olvastam és ezért írtam is, hogy csapattal lehet értelme, de még akkor is én mást tennék a helyére. 😊

Te most tényleg azért reklamálsz, mert a játék egyik legerõsebb kasztját a leggyengébbnek és "supportnak" hiszed? 😊
Egyáltalán volt olyan kaszt az elmúlt két napban ami nem lett még kikiáltva leggyengébbnek, legbugosabbnak, már a thiefen kívül, ami meg szerintem nem annyira problémás? 😊

Q. What do you use Portal for?
A. I use it for a lot of things! I use it to defend say Quarry, and drop the portal. Then I'd run to the mid fight and help out there, being basically a ghost, as I'm really defending quarry taking as little damage as possible in case someone back caps and I have to go back under-healthed. I use it for Portal Stomping (Xee Stomping as I call it). I use it to give us reinforcements to a capture point we need help on. I use it to repair Treb's and various other things.

Tény, hogy ezek a buildek inkább csapatjátékra vannak, oda is van írva mindegyik mellé, hogy tournamentesek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Zomil
Ha már ennyire szidod a ranger-t pve-ben ird már be milyen build-el játszol, mert nekem eddig(most pve-röl van szo), sehol nem volt gondom, simán ütök 3-4fös csoportokat.

BEAST
Nem tudom, hol láttál mesmer sírást. Tény, hogy rengeteg trait, skill hibásan vagy egyáltalán nem mûködik? Tény. Tény, hogy a seriff csillag miatt a klónoknak shatteren kívül semmi értelme? Tény. Kisebb harcokban nagyon élvezem a mesmer létet, ha az nem 2 hitelõ thief.

Rengeteg buildet próbáltam én is, és az elsõ amit tényleg igazán élvezek is az a már említett glass cannon shatter build. 1v1-re kis csapatra tökéletes. Csak kár, hogy lehetne jobb is egy pár olyan traittel, amik jelenleg semmit sem csinálnak. 😊

Az õ buildjei is érdekesek, kb azok amiket már én is próbáltam, bár van egy pár furcsa dolog. Pl spvpben kíváncsi vagyok mennyire éri meg neki az a portal bármi más helyett? Szervezett csapattal talán ér valamit, hogy spawnról rögtön elõre viheti õket, de még így is vagy 4 másik skillt tudnék sorolni a helyére.

Õ is a staff scepter conditiont erõlteti pár buildjében, ami elhiszem, hogy erõs, szép meg jó, de én nem élvezem ha minden támadásomnál lottóznom kell mit rakok az ellenre, még akkor sem ha mindegyiknek van valami értelme. 😊

KB az õ shatter buildjéhez hasonlót használok most, csak sword/pistol(focus) és greatsword kombókkal. Igaz én fõleg wvwzek, de ott is fõleg a kisebb harcokat keresem. Imádnám a dual swordöt amit õ is használ, de jelenleg a piszoly már csak a stunja miatt is jobban megéri. A portalt, pedig még mindig nem tudom feldolgozni. 😊

Persze lehet 1000 mást csinálni, ezért is várok mert a game remek. Azt mondtam, ha továbbra is ilyen rossz irányba megy el a fejlesztés. Ezért írtam hogy pár balance peccset megvárok. Ez 1-2 hónap biztos lesz ha nem több. Ahogy valaki írta is, a játék top nálam, iszonyat jó és nagy lehetõségek vannak benne. Kár lenne érte ha elkúrnák a balance miatt.
Mesmereseknek érdemes nézni õt õt, nagyon profi, alul látható az összes buildje és elvan szépen minden magyarázva, hogy mi miért van és ha nincs meccs akkor általában válaszolgat a kérdésekre is meg segít. Nem tudom egyébként mit sírtok a mesmer miatt, nagyon jó kaszt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Running
Megvezettek, op a ranger, nerfet neki!!!<#hehe>

BEAST
Nehogy elhidd neki. 😊 Csak condition stackelgetésrõl beszél, miközben a longbow ranger direct damage-ben osztogatta azokat a bizonyos számokat. :p

darth devil
Sírtok itt állandóan, ahelyett h kivárnátok a balanceolgatás végét.
Az még eszetekbe sem jutott, h jön majd egy nagyobb balance csomag, addig meg csak finomítgatnak?
maniac azt hittem ebben a játékban ezernyi dolgot lehet csinálni, h h egy kis balance probléma miatt máris leave?

War, war never changes.

Én ebben nem bízok. Úgy látszik a fejlesztõk nem látják mi van, csak logokat nézegetve "balanszolgatnak".

Ha nekik ezekbõl az jött le hogy a leggyengébb kasztokat tovább kell nerfelni, akkor valami nem oké az anet háza táján.
Running
Akkor már csak pár másik kasztot kell rendbe szedni.

...tolt ki eddig hogy pontosak legyünk. Gyakorlatilag a fõ sebzésének a közel 50%-át elvették a stack és a cast time nerffel.
Running
Egy ranger kb 2x akkora dps-t tol ki ugyanannyi idõ alatt, mint az ele full dps-re állítva.

Én nem váltok kasztot csak azért mert a ranger lett a leggyengébb pvp-ben és pve-ben is, gyakorlatilag egy közepes support, semmi másra nem jó most. Nagyon rossz irányba haladnak a fejlesztõk, megvárok 2-3 peccset, ha nem változik akkor leave. Nekem nem kell még1 swtor.
Running
Töltõképernyõre fagyásról:
Hi everyone.

I acknowledge my mistake as I did not know it was a general problem among players. Therefore we will forward this situation to the team today.

Thanks.

nekem semmi bajom nem lenne a nerffel a kevesebb sebzéssel, ha ez minden kasztnál meglenne, így tényleg taktikussá válhatna a harc , és nem 2s alatt végeznének velem.Nyilván az sem lenne jó, ha fél óra után sem jutnának döntésre.Be lehetne kéne ezt szépen lõni.
BTW ez a brutális ranger nerf nem csak pvp-ben nyírta ki a rangert hanem pve-ben is. Instában is kondi dmg-et volt érdemes stackelni a targetre.
Tafaya
Asszem indítok egy thief-et, az eddigi statisztika alapján ez jelentõs nerfet jelent az adott kasztnak 😊

Igen. Miért? Bevált. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)