63345
  • 0Fritz0
    Gondolom ez valami személyes indok, mert amúgy miért zavarna, hogy az x+n-edik magyar klán most éppen hol játszik.
    A legrosszabb esetben is elhaladsz néha egy-egy klántagjuk mellett és... ennyi.
  • Running
    A Variance-al nincs semmi gond, tiszteletre méltó, hogy próbálnak egy közösséget összetartani, tájékoztatni, stb...
    A gond a magyar mentalitással van. FPS-el játszottam eddig, ott is feltűnt már, hogy a magyarok nem férnek meg egymás mellett, de mivel általában elég volt egy 10+ fős csapat, így annyira nem jött ki a széthúzás.
    Ellenben az utóbbi pár hét tapasztalata azt mutatja, hogy döbbenet mennyire képtelenek vagyunk együtt, egy közös célért dolgozni, vagy ha igen, akkor csak kisebb csoportokban.
    Létrejönnek a 5-10-30 fős kis csapatok, amelyek a végén ilyen 5 aktív emberrel próbálnak boldogulni, persze nem megy, se dungeon-ra, www-re meg nagyon kevés pár ember. Szövetségek nem működnek, senki nem akar közösködni, csak makacsul a saját feje után menni. Szerencsétlen Whiteside Ridge-re is fel lett terelve kb 800 ember, működhetett volna egy nagy szervezett mindenre jó és hatékony guild, de ez sem működik.
    Eljutottunk oda, hogy kb a GW2 csapataink nagy része emberhiányos és vegetál, vagy rég megszűnt, az emberek pedig lassan beleunnak.
    Kíváncsi leszek mikor lesz egyszer olyan, mint az oroszoknál, vagy bármelyik másik nemzetnél, hogy egy nagy guildben vannak és tarolnak minden téren...nem ölik meg egymás, nem szakadnak 100 felé, hanem együtt, egy célért dolgoznak. Szerintem sose....

Furcsa ezt kijelenteni, de szeretnék egy orosz csapathoz csatlakozni, vagy valamelyik nagyobb nemzetközi guildhez, hogy megszabaduljak végre, ettől a nagyon szomorú magyar valóságtól.
  • Smithwarden
    Hat tenyleg elegge annak hangzik..
    De amugy nem ertem, nem fersz el a szerveren ha par magyarral tobb lesz? :p
    Es a Variance-al mi a gond?
    Nem hallottam igazan rosszat roluk, de lehet igazi genyok es fergek, csak biztos nagyon jol titkoljak. :)
  • Unknow
    Nem akarok tuskó lenni, bár bunkónak fog hangazni... A variance kitűzte a WR-t mint szervert ahol majd összegyűlnek a magyarok. Aki velük akart játszani és azzal a közösségel, az oda ment, aki nem az meg nem. Most minek akarnak olyan helyre költözni ahova direkt azért mentek az emberek,hogy elkerüljék őket?

Tudom, mindenki ott játszik ahol akar..de én akkor sem szeretném ha pl pont arra a szerverre jönnének ahol mi is vagyunk.
  • JaSoN HuNTeR #55221
    Ja de csak akkor megyek hogyha jön az egész Variance. :)
  • Kryon
    Amúgy Variance fórumon mi ez a nagy költözési láz? Megy mindenki szerte széjjel, ha már ilyen sokan unják WR-et legalább meg kéne beszélni, hogy együtt költözzünk és hova.
  • JaSoN HuNTeR #55219
    Ahhoz képest egyáltalán nem kell hozzá jó gép.

Crytekes asszem.
  • Unknow
    Mármint modellek kidolgozottsága alatt itt azt értem,hogy több poligon meg jobb textura.
  • Kryon
    A legtöbb faj egész jó lett, szerintem a human nő lett eléggé elkúrva, azon még dolgozhattak volna picit.
  • Unknow
    Aion karakter animációk szebbek? Mármint? Melyik része? Mert ha azt mondod,hogy a WoWban jobbak, ahol kidolgozottak az animációk, azt mondom ok. Az Aionba olyan mintha körökre lenne osztva a harc. A karakter animáció darabos, és nem is kicsit.

Btw..ez nem kötözködés..tény közlés. Amennyiben nekem nem hiszel..keressél rá a googleba ,hogy milyen véleménnyel vannak az Aion grafikájáról :P

Amire te gondolsz szerintem a karakter modellek részletessége...nem az animáció ami szörnyű.
  • Shaenis
    ez sem igaz, rengeteg siegen vettem már részt 240 vagy még több playerrel, és (a javitás óta) már nem hal be

lehet kötözködni, de 3 évet nyomtam le aionban, ismerem elég jól
  • Shaenis
    aionban kidolgozottabbak a karakterek és szebbek a karakter animációk, ehhez nem fér kétség

a táj viszont szebb GW2-ben
  • Prof William
    Mivel mindenki mindenkit fel tud éleszteni, ezért végre nem kell 5 percen át helpelni miközben hulla vagyok hanem 10-15 mp-n belül mindig jön valaki aki feléleszt. Ezt persze én is viszonozom ha halott játékost látok.

Az is kellemes hogy eddig 1 event se volt amire pár percen belül nem csatlakozott volna be pár játékos.
  • JaSoN HuNTeR #55212

Ja játszottam és elég jó a grafikája ahhoz képest hogy 2009es.
  • Unknow
    Aionnak jobb grafikája? :D Játszottál te az Aionnal? Texturák, optimalizáció? Minden téren rohadtul gyenge. Szögeletes felületek + v-map nagyon rossz és még sorolhatnám. Az a grafika és grafikai motor elég nagy botrány.

Meg azért maradjunk annyiba,hogy az Aionhoz jobb gép kell full grafra mint GW2höz. Aki mást mond az hazudik, mert 50-60 embernél meghal az Aion engine szinte minden gépen.
  • Nightlord
    Aion tele ronda texturával kevés effect és animáció.GW2 sokkal szebb.Jóval alul marad Aion,köze nincs és nem is volt soha a jó grafikához
  • Running
    Aion-nak jobb grafikáka...hőőőő?
  • JaSoN HuNTeR #55208
    Ja egy jobb 2 magos proci 4 GBram és egy atom VGAval talán 30FPS lesz tömegben talán.

VGA-t nagyon eszi.

Írni kéne hogy még optimalizálják a grafikát.

Aionnak jobb grafikája van és az nem akadt nekem ennyire mint ez.
  • Unknow
    AMD Athlon II X4 635 2900 Mhz , 8GB RAM, Geforce GTS450 (Gigabyte) . -> 50-60 fps. Tömegben 20. Minden highon kivéve shadows, az medium. Teljesen jól használja a videókártyát.
  • Prof William
    Túl vagyok az első bossfighton. A Jormagot követő Nornok vezérét egy félig sárkány izét kellett kiiktatni a citadella elfoglalása után.

Beletelt jó 5 percbe és pár felélesztésbe de megérte. Nagyon hangulatos harc volt jó pár játékos résztvételével.
  • Fehercsoki
    Persze mert nem használja a VGA-t.
  • j0nNyKa
    <- fix 60
  • DummyBoy
    Segítek: 6970-essel WvW-n 7-12 FPS ...
  • Fehercsoki
    Nekem a 4850 semmit nem segít...(tudom nem mai darab, de azért nem olyan szar hogy lowon 12 fpsem legyen) Milyen géped van?
  • Unknow
    Pedig ennél a játéknál az erős VGA sokat dob. Pl nálam a VGA miatt megy a játék highon egész türhetően.
  • Fehercsoki
    Látod és a VGA-d meg minden másra tökéletesen használhatatlan...Csak a CPU számít.
  • FNightWalker
    Én ezzel a konfigurációval játszom:

Nvidia Geforce 9600GT 512MB GDDR3
    Phenom II X4 B55 3,2Ghz
    Kingston 4096MB 1333Mhz

Highon van 30-50 FPS-em tömegben általában ha sok az effekt leugrik 15-20-ra!
  • Fehercsoki
    Természetesen, csak az én VGAmhoz(4850) 12.6 a legújabb. Amúgy tesztelve lett másik gépben hasonló procival csak Nvidia kártyával és ott is szinte pontosan ugyanannyi fps volt=/ (szóval vga nem érdekli)
  • MaRee
    Legújabb driver van fenn pl VGA-hoz? Nekem alig döcögött 30 fps-en auto detecten, aztán jött vmi új ATI driver és mostmár best appearancem nyomom 40-50-el.
  • Fehercsoki
    Dehogy írom le naponta, nem is játszok a játékkal.(nem tudok) De nem baj inkább Skyrimezek ultrán...
  • j0nNyKa
    igen ezt naponta leírod, attól fura marad

többieknek hogy szuperál?
  • Fehercsoki
    Nekem 70% proci használattal lowon játszhatatlan...
  • j0nNyKa
    bezony, van hogy 30% procihasználaton vagyok tőle :(
  • JaSoN HuNTeR #55192
    VGA zabáló is.

Amúgy nincs valami jól optimalizálva.
    De mondjuk a grafikája király!
  • darkling
    GMG-n most ezzel a kuponnal: GMG30-DEC01-ARFC9 kb. 9.000 Ft a Guild Wars 2
  • DummyBoy
    Hátizé :) A GW2 tényleg procizabáló ám xD
  • t0xikus
    perzsehogy nem:DDDD
  • Prof William
    Kipróbáltam pipáva/pipa nélkül az acc-ban de akkor is mindig kell mailos megerősítés az indításkor.
  • Mephike
    Köszönjük Emese az értékes infót...
  • Fehercsoki
    Ez a szar nem is használja a VGA-t szinte...