63345
-
#55265 csinálnék a kedvéért az új szerverre valami pinagyár nevű karaktert, de félek hogy running ****ra húzna érte :( -
Tusy #55264 - tudtommal WR-ről csak a variance wvw részlegéből nézelődnek (5-30 fő) nem a 'szerkesztők' által létrehozott guildekből (500-800 fő)
- pénteken reggel wvw-n még behozhatónak tűnt az a 30k pont amivel le voltunk maradva a 2. helyezettől és EB-n 10-15 ellenség már (szó szerint) az utolsó várunkat ostromolta ahova védeni már nem értünk oda mert a bejáratnál 2 thief tett róla. 10-en ha voltunk az egész szerverről EB-n de ok, reggel volt. Viszont volt amikor fő műsoridőben is ~50 ember volt wvw-n az egész szerverről és az ott játszó játékosoknak alapvetően ezzel van a fő problémája, ezen szeretne változtatni. Volt toborzás blogon és fórumon, volt próbálkozás a szerveren levő guildekkel és most felmerült a költözés gondolata -
List-en #55263 Ne ettesetek mar szegenyt meg a vegen jollakik:) had fosson mar attol, hogy mindenki odakoltozik :D -
#55262 Én nem tudok semmilyen költözésről. Most direkt felmentem megkérdezni erről a guildet és azt mondták nincs költözés. Szóval nem értem a problémádat...
"Általánosításról meg annyit,hogy ha gyűjtő guildbe vagy, akkor fogadd el, hogy általánosítanak." - Miért fogadnám el? Pont a fordítottja igaz ember. Mivel "GYŰJTŐ" így sokféle ember megtalálható benne. Pont, hogy ide nem annyira érvényes az általánosítás(máshova se). Egy 10 fős összeszokott bandára inkább érvényes az általánosítás, mert, ha régóta együtt játszanak és zárt közösség akkor valószínű egy a gondolkodásmódjuk.
"Nem a nevével van a baj, hanem azzal,hogy ha valaki ilyen nevet választ, ahhoz valszeg olyan értelmiségi szint is társul. Ezzel van a probléma..." - Ez megint egy hülyeség. Mert ugye vagy igen, olyan vagy nem. Szóval így már az egész értelmetlen. Van olyan haverom, aki karakternek olyan nevet is adott már, hogy Csőribanc meg Goblingeci stb. Az életben rohadt jó fej, értelmes és segítőkész a srác.
-
#55261 Igazából a Guild-nek a WvW-n és a Tournamenten van értelme, hiszen csapatos PvP-re is és WvW-re is sokkal jobb egy szervezett, kommunikáló csapattal menni, mint egyedül beállni a zergbe.
Instázni és random PvP-zni elég a pug, nincs azzal baj, de komolyabb csapatmunkát szükségeltető részekhez egyértelmű előny egy jó guild.
"Simán el lehet lenni egyedül" ... ez tény ... De ez minden játékra igaz ... csak fényévekkel jobb társasággal :) -
#55260 Nem a nevével van a baj, hanem azzal,hogy ha valaki ilyen nevet választ, ahhoz valszeg olyan értelmiségi szint is társul. Ezzel van a probléma... -
Nightlord #55259 Unkown-nak meg abban igaza van,hogy eddig ilyen csicska nevek nem voltak Deso.-n viszont egy ekkora Guild érkezésével bizony jönnek majd:/ -
Nightlord #55258 Simán el lehet lenni egyedül.Első rész utolsó 1-2 évében teljesen egyedül voltam,minden Guild kihalt sőt az EU szerver is csődöt mutatott.Mégis tornáztam fel a sok title-t IGAZ voltak Hero-k amit persze nagyon sajnálok,hogy itt már semmi Companion nincs:(
Itt most a játék megjelenése óta egyedül vagyok és nem ütköztem még akadályba.PvP is már 30-as fizetett TM nélkül.
Desolation szerveren játszok,ha esetleg Variance odaköltözik vagy más Guild bevesz egyszer akkor belépek de nem igazán foglalkoztatott eddig a dolog -
#55257 Guild nélkül ez a játék is szar, én pl egyedül semmire sem vagyok képes, a guild társaim hátán ugrálok előre... -
Jimbo #55256 Nem igazán értem. Mit zavar téged a Variance (nem vagyok tag)? Pont ez a játék az, ahol kurva jól meg lehet lenni guild nélkül is, itt ráadásul még a nyersit sem lopja előled senki, ha esetleg ez lenne a bajod, szóval nem vágom... -
#55255 szerintem 5 karakter beirasa nem egy atomfizika
mindamellett hogy nezne mar ki az ui telszemetelve ilyen szarokkal? kb. az osszes mmoban ugyanezek voltak az emotok, elmeletileg mindenki zsigerbol vagja oket -
Prof William #55254 Thx. Bár lehet hogy ilyen ikonokkal egyszerűbb lenne. -
#55253 igen, semmid az égvilágon nem veszik el szerverváltásnál -
#55252 /dance, /wave, és társai
wiki - emote lista -
Prof William #55251 Ilyen emotokat hogyan lehet csinálni? Tánc, integetés stb... még nem igen láttam eddig ikonokat rá,. -
seprioth #55250 Valaki megtudja mondani hogy ha servert váltok (BlackGate) akkor a cuccaim is elvesznek meg a storagéba levő cuccaim is ? -
#55249 asurákból mindig röhögés van, bármit csinálnak -
SCHwat #55248 ne is mond, az asuram pont befer a szoknyaja ala ;-) na abbol volt egy kissebb rohoges TSen -
#55247 És bizony sokan szeretnék ha legalább akkora IQ-juk lenne mint a művésznőnek ...
@névcsipogás: SWTOR topikban volt ebben a témában látványos alázás :) Felesleges műbalhé, ha valakinek tényleg zavaró neve van, azt egyszerűen reportolni kell és kész. Aztán majd eldöntik, tényleg olyan zavaró-e ... -
#55246 Miss Wild egy tuti csaj, aki ért a szakmájához, ha jól emlékszem. -
List-en #55245 Az en nevem michelle wild hun akkor en is gyoker vagyok:) de adom a nevem hozza! Unknow... :) -
Tusy #55244 - 'mi a gond a WR-el?' -- röviden: nincs elég ember wvw-re -
#55243 ebben nem tudok nyilatkozni, de néztem screenshotot
seems legit. -
t0xikus #55242 de a vgasnak igaza van. az aion szebb és pöpecül optimalizálva van:DDD -
#55241 nem is a pattogas a fura, hanem hogy ugyanazaz az egy ember kezdi el X idonkent, mintha valami vilag problema lenne
ez kb. ugyanaz mint a masik tag "a jatek nincs optimalizalva, illetve nagyon eszi a VGA-t, illetve nem hasznalja a VGA-t, illetve nagyon eszi a procit, illetve nem eszi a procit, illetve nem is szep" tipusu kirohanasai :D -
#55240 Valamin kell, és a neveken mindig lehet. :D -
SCHwat #55239 felteszem ismered is oket ... de legalabb most szereztel par baratot :) -
t0xikus #55238 sosem értettem a név miatti picsogást:D -
#55237 nem nap, hanem nagy.. :)) -
#55236 Azt lehet tudni mikor jön peccs, vagy megint lesz egy nap a 13.-i eseménnyel? -
#55235 Random comment a témából:
"- Szajhavész ~2 hete (Pikent tervezte, talán a NOM is odament), Szilva Lee-vel (Esthajnal) most pénteken mentem el Aurorára
- amíg ingyenes a költözés szívesen megyek a wvw-sek után ha tényleg kimozdulnak WR-ről"
Az ilyen nevekről beszélek pl és az ilyen emberekről mint aki ilyen nevet ad magának.
Általánosításról meg annyit,hogy ha gyűjtő guildbe vagy, akkor fogadd el, hogy általánosítanak. -
t0xikus #55234 gondolom nem csúszik a wvwvw szánkója nekik és ezért átmennek olyan szerverre, ahol helyettük megoldhák ezt a problémát:) -
SCHwat #55233 mea culpa, tenyleg en vagyok az okor. es meg etetem is ... -
#55232 Figyelj, aki a közösséggel akart játszani, az a WR-re ment, aki nem...az meg elkerülte. Ezzel nincs is baj. Amit nem értek az,hogy akkor most miért kell költözni? Minek mentek mások után? Mi a gond a WR-el ha ennyire nincs semmi probléma nálatok? Mert ha nincs gond, nem kéne a költözés ugye... -
SCHwat #55231 +1 szinten a tobbiek vagyok
Igen, mi mind különbözőek vagyunk! Én nem! -
#55230 Azért nem kéne általánosítani. Elég nagy a guild. Nem csoda, hogy sokféle ember van ebben a közösségben. Most azért, mert van pár olyan, aki a Te normáidnak nem felel meg, még nem gyökér az egész guild. Meg már megint a nevek...Nekem van egy Charr guardianom, ami a Húzódzkodó Macska névre hallgat. Most akkor én is egy lenézendő player vagyok, mert mertem ilyen nevet adni a cicusnak?
És igen magamra vettem amit írtál mert:"A többiek..." vagyok. -
#55229 Az a gond,hogy a variance normális része szerintem a vezetőség... A többiek viszont nem igazán ütik meg azt az a szintet amit én elvárok a játékostársaktól. Még mindig gondolok itt a hülye nevekre, gyerekes viselkedésre és stb. Nekem ez volt a tapasztalatom velük.
A Desolation egyelőre egy nagyon jó, nyugodt, kellemes szerver. Jobb lenne ha ez így is maradna. -
#55228 Álcaruhában:
-
#55227 A csini rucim, szerintem aggya! :) Nem vagyok commander, de sokan jönnek utánam www-n. :)))
A csapattársaim véleménye a ruhámról:
-
#55226 A szomorú valósághoz sajnos hozzátartozik a mostani ruhád és annak színe... :D