Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó 😊
a.carkey
Már késõ. Rangert készítettem, úgyhogy marad. Csak túl zöld lett a lelkem. 😄

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Sylvarim van, teljesen oké. De ha nem szereted, ne indíts azt. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy lesz lehetõség a közeljövõben kipróbálni a játékot?
Azért maniacnak igaza van, a ranger alapjában véve majdnem minden mmo-ban íjászt jelent, azaz íjat használ.Itt is fõ fegyvere az íj, így ábrázolják nem véletlenül. Picit furcsa, hogy pont a bow skilleket nerfelik, nem is kicsit sajnos.Így kénytelen lesz hatalmas fejszével vagy karddal mászkálni, ami egy picit vicces.Mintha az ele szaladgálna hatalmas baltával körbe körbe nehéz vérttel.
a.carkey
Indított valaki sylvari fajt? Érdemes? Mármint idõvel meg lehet szeretni? Egyszerûen nem bírom elfogadni, pedig érdekes a történetük. 😞

A medve nem játék.

Omlás
Az :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fekete, ugyan... az abyss dye a FEKETE. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Omlás
<#hehe><#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

mesmerek... na még csak azt kéne...

nem akarom azt hallani, hogy "hééé, ne oda bakker, az a klóóónom" 😊
Omlás
2G-vel amúgy is kopoktass a könnyû vérû mesmereknél :]]] bár õk szinte ingyen kiteszik az árut szall.. 😛

végül is miért is adatott neki a .... nagy mell meg a jó segg... ha nem azért hogy megmutassa nekem?

😊
Omlás
Majd kiesik :]

Amúgy meg nem eladó a "drágaszág" :] mindene megvan ami kell ... (kivéve a fekete festék fck XD) .. ami nincs azt meg megszerzi... végül is miért is adatott neki a .... fejsze meg a puska... ha nem azért hogy megoldja ha van valami gondja ? <#idiota><#idiota>

Torzonborz
jahm ezt tapasztaltuk bár érdekes hogy nem mindenkinél ugyan úgy jelentkezett a hiba. nálam csak a nagy tömeg késett pár mp-t , klántárs meg egy idõ után már senkit se látott.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De jó lenne ha TP-ben lenne preview és látnád hogy néz ki amit megveszel.
Running
A www-n a tegnapi peccs óta elég szarul, még szarabbul jelennek meg az ellenfelek, tudnak a bugról, javítják.

Bakker vegyél TP-n. A fekete festék 2-3g lett csak. ha csinálsz akt képet a karidról meghívlak egy blekk dájra 😊
Omlás
Kemény ám a nornok élete fõ a biztonság ^^...
Ez az általam "sárkánykillerüberdejólnézki"-nek elnevezett sett 😄 és ha esetleg végre esne fekete festék többet is ki lehetne hozni belõle :] de persze nem esik ... rangernek persze kiesett mikor azzal játszottam :].... sokat panaszkodtak amúgy hogy nincsenek jól kinézõ armorok hát nem tudom össze lehet vadászni olyan öltözékeket kék zöld cuccokból is, hogy beszarás 😄 csak kutakodni kell kicsit 😊 én pl jó pár órát el tudok ilyenekkel szöszölni 😊

Hm... érdekes ezt épp tõled olvasni. Meguntad a panda topikot?
Szép karakter. De remélem ha eljön az idõ, levetkõzik mert a tüskék kiszúrják a vízágyat <#nevetes1>
Torzonborz
kicsit zárkózott a lelkem hogy ilyen tüskés vagy mi ? <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Me0w
Emlekszel?

"Ha ennyire nem tetszik nektek a játék, akkor el lehet húzni innen a vérbe. Menjetek szépen pandázni, van jó kis pokémonharc. Hm?"

Szoval ha masrol nem tudsz irni egesz nap, mint a sajat nyomorodrol, akkor ezt be lehetne rekeszteni, faraszto.

Together we'll fly someday...

Omlás
Amúgy tegnap a Warri ding 80 <#pias><#pias><#email>

Kép

Zomil
destroyer longbow

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Omlás
Ranger nagyon jól játszható melle opcióban és ranger opcióban is nem tudom mi ebben a probléma. Mindegyik lehetõség fun csak nem eszetelnül kell menni mint a tank :] kénytelenek lesznek a játékosok megtanulni, hogy itt igen is nem árt ha használja a fejét játék közben :]

Running
Én már elvesztettem a fonalat...<#hehe>

Omlás
Akkor... <#idiota><#email> amúgy akkor mirõl is beszélünk ?

BTW nem azt mondtam hogy a ranger szó szerinti jelentése íjász, hanem hogy ezt (archer hiányában) annak szánták eredetileg. Nagy különbség.
Igen, igen.. igazad van. Én azt mondtam, HA elmennek a melee ranger irányba a fejlesztõk. HA elmennek...

Remélem nem, de esély van rá, és akkor ha úgy tetszik main ranger megszûnik létezni, de lesz 3 kardos. Ennek semmi értelme nem lenne. Nem azt mondom hogy most így van.
DummyBoy
Na, most hogy végre kiderült, hogy Csák Norisz valójában egy texasi íjász, azért érdekelne engem, hogy TÉNYLEG olyan használhatatlan lett az az íj a rangernek, mint amilyen gyenge és esetlen a thief? (Nem szeretném, hogy megint patakokban csobogjon a könnyem megint ... )

Mert az ilyen dolgokról igen sokat lehetne beszélgetni ... ( Mint arról mennyi turretes engineert lehet látni mondjuk, ha már a "használhatatlan" dolgoknál tartunk ... )

Ha a GW2 fantasy világát mégis szeretnénk 3 kasztra bontani, akkor Íjász Béla, az erõsorrendben: ranger, warrior, thief (és igen, ranger van elõbb, mert valszeg több lehetõsége van már a 2 bow miatt is mint a warriornak ...)

Szóval ha íjászkodni akarsz, akkor ott a lehetõség.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Tápos amíg a longbow nem jut a shorbow sorsára...
ez a fejes vajon honnan jöhet? Nem láttam ilyet a játékban de musthave 😊
OFF:

Valaki tud frapson kívül videófelvevõ programot, amitõl nem csökken le az fps felvétel közben?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

penge25
Te, gyakran mondják neked, hogy idegesítõ vagy, ugye?

Jockey
kicsit overspiningeled a dolgot szvsz
nekem az tetszik a rangerbe, hogy nem vagy csak bow-hoz kötve, és tökre tetszik hogy tud 2 kezes karddal is harcolni:-p
amúgy meg valahogy meg kellett oldani a melee harcot is szerintem, jól sikerült, mondjuk rangedként a ranger még mindig elég tápos, igaz én csak wvw-ek, de ott igenis brutálisak..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

3 kaszt tipusra*
Oké, bontsuk a fantasy világot a kaszt tipusra:
Kardos legényke: Warrior, guardian, ranger
Mágus mókus: Elemeltalist, necromancer, mesmer
Íjász Béla: ???

Okés?
Running
A ranger nem kósza? <#ravasz1>

darth devil
Amiért minden kaszt képes ranged támadasára.

War, war never changes.

Itt a ranger egy lófasz melee...kb.
Omlás
A ranger itt amolyan greenpeaces vadász <#idiota> kb... :]

Jó. Akkor miért nincs íjász egy fantasy világban játszódó mmo-ban?
Archer tuti hogy nem lesz, íjászt akartak ezek, csak meggondolták magukat valamiért.

MINDEN fantasy játékban (MMO vagy single mindegy) van íjász mert szerves része a fantasy világnak. Nem kevésbé mint a mágiahasználók. A fantasy rajongók elég nagy része szereti az íjász kasztot. Innen meg gyökeresen ki akarják irtani (ha így folytatják)? Miért (!!!) nem lehet íjász a játékban? Miért zavarja ez a fejlesztõket? Miért kell egy harmadik kardos melee?
darth devil
Az archer az íjász, nem a ranger.

War, war never changes.

Torzonborz
fantasyban a ranger az erdõjárót jelenet , nem íjászt. az az archer. az mondjuk elég nagy hiba hogy ez a kettõ itt nincs - még ? - szétválasztva . lehet hogy késõbb jön majd archer class.

Zomil tudod mit mondok? A ranger az igenis íjász, nem más. Íjász.

1. Nézd meg a GW2 hivatalos class trailerét. Ott kardozgat? Nem. Íjászkodik.
2. Van olyan player aki 3 méteres karddal akar mászkálni, van aki íjászkodni. Az elsõ
csoportnak a lehetõségei: warrior, guardian, ranger
A második csoport lehetõségei: ööö…. Semmi?
3. Minden fantasy világ része az íjász. Itt melyik kaszt tölti be ezt a szerepet? Semmi?

Persze ez csak akkor lesz így ha a fejlesztés marad ezen az igen rossz úton.
Aki íjászkodni akar, ahogy a rangerhez illik az mit csináljon? Ne legyen íjász mert a fejlesztõk (idióta elmélete) szerint a ranger rohangáljon 3 méteres karddal meg dobáljon baltát?
Aki íjászkodni akar annak SEMMI lehetõsége ne legyen, aki kardozni annak meg legyen rögtön négy lehetõsége? Ez így rendben lenne?