63345
  • csokicsiga #55308
    Köszi, ez kielégítő válasz volt, akkor folytatom addig tovább a törősömet :)
  • Nightlord
    6 nap múlva átviheted+kezdhetsz is majd újat.Összes karaktered egy szerveren van nem tudsz külön karakternek külön szervert,egységes tehát az account-ot viszed át másik szerverre.
    Addig kezdhetsz nyugodtan a mostani szerveren karaktert mert 6 nap múlva átviszi az összeset
  • csokicsiga #55306
    Akkor, amit a első szerveren csináltam, azt a karit áttvihetem oda?
    Vagy 6 nap múlva ott kezdhetek egy új karit?
  • Nightlord
    Hetente egyszer válthatsz szervert.Tehát nálad 6 nap múlva akkor:)
  • 0Fritz0
    Majdnem egy hét.
  • 0Fritz0
    Amikor kipróbáltam a Thief-et egy ember dominával, akkor a "Suhanó Gyerektartás" nevet adtam neki, de a többiek nagy szerencséjére hamar beleuntam és legfeljebb néhány játékos vetette le magát a kezdő zóna ormáról.
  • csokicsiga #55302
    De a transfernál, valami 6 napot ír... az mi?
  • Nightlord
    ..kijelölöd az új szervert majd transfer
  • Nightlord
    world selection lennt balra
  • csokicsiga #55299
    Hogy tudom megváltoztatni , ha másik szerverre akarok menni, mert most az egyik szerver mellett van egy ház ikon, de másikat akarok választani?
  • MaRee
    Ez tényleg nem rossz. Én viszont meg lettem szólva már a Patkányka nevű asura tolvajért is, meg a Bambuszrügyes Banánért is, pedig mindkettő fantasy regény szereplő
    Szerintem amíg nem trágár vagy rásztistá egy név, addig nem gond, mindenki úgy nevezi el a karakterét ahogy akarja. Wow-ban hány szerveren láttam Cigány nevű rugókat, te jó isten

Aki meg leszólja az RP-seket az kápjá bé, nem tudom kit zavarnak a játékukkal, bár én MMO-ban soha nem tudtam rp-ni, főleg nem ebben a játékban, nekem úgy nem jön át, pedig egyik legjobb ememó amit eddig játszottam.
  • Fbn Lx
    A Szajhavésszel mi a gond?
    szerintem tökéletesen illik egy középkori környezetbe.
    simán voltak ilyen figurák. én úgy képzelem el ezt a 40es, félszemű, nyúzott képű büdös embert, akit az ivótársai a kisvárosi kocsmában csak Szajhavésznek hívnak, mint egy tripperes gazembert egy csorba tőrrel, aki kiszabja az arcod divinity's reach egy sikátorában 2 rézpénzért és a +2 poweres csizmádért.
  • DummyBoy
    Most akartam írni :) Zsákfos a bolondos xD
  • Fehercsoki
    Nembaj, ha elég sokan állítják hogy ez igenis hogy egy hülye ember karakterének a neve akkor az is lesz.
  • Murmur
    Két napig nem voltam, de úgy látom, semmi értelmes nem született ezalatt. :P
  • MaRee
    Milyen tanulatlanok itt egyesek. :D Zsákfos a Jöttünk, láttunk, visszamennénk c. filmben volt :D
  • JaSoN HuNTeR #55292
    Mintha a Hardvardra jelentkeznél.
  • Tatyla
    napiszar gyanús
  • Fbn Lx
    Hali mindenkinek én vagyok a vezetője a Desolation nevű európai szerver prominens magyar clánjának. gondolom már levágtátok, ki is vagyok én.... de itt az adatlap egyébként, itt lehet tanulmányozni, a jelentkezéseket szavazásra bocsátom és egy független testület fogja meghozni a döntést, ha szerencséd van levélben értesítünk és kapsz egy 12 karakteres jelszót, amit a játékban kell leírni nekem a chaten és akkor repül a meghívó;) ez azért van, hogy kiszűrjük a hamis jelentkezéseket. na hajrá srácok!
  • Guren
    nem fogom
  • Kryon
    Azt azért be kéne látnod, hogy a vicces és a primitív nevek közt van különbség.
    Engem egyáltalán nem zavar, ha néha jókat nevetek 1-2 néven.
    Az teljesen más kategória, amikor a fejemet fogom, hogy hogy lehet valaki ekkora paraszt.
    A Zsákfos és a Pinagyár pl. már a primitív kategória, de a Szajhavész nálam még simán belefér a viccesbe. Nem adnék ugyan hasonló nevet a karaktereimnek, de sokan vannak (ismerősök közt is akad) akik kifejezetten vicces neveket szeretnek adni a karaktereiknek, mert ők ilyen poéngyárosok, nem látok ebben semmi rosszat. :D
  • Guren
    igen, az olyan guildek a legszánalmasabbak.
  • JaSoN HuNTeR #55286
    Whiteside Ridge-n van egy csomó.
  • csokicsiga #55285
    Sziasztok!
    Ma vettem meg a játékot!
    Gondoltam egy törőst indítok, hol van magyar guild, ahová belehetne lépni?
  • Nightlord
    Egy biztos.Desolation játékosok használni fogják a reportot ha úgy alakul:D
    Lehet rá készülni:)
  • Unknow
    A szarkasztikus és cinikus válaszodban az a legszörnyűbb,hogy (ha már ennyire kampányolsz az ilyen nevekért), kb így is képzellek el. Persze biztos az ezután lévő postokat is én írtam. Kizárt, hogy bárki más úgy gondolja,hogy az embereknek bizonyos humán normákat meg kell ütnie. Legyen az akár játék , akár bármi más.

Ismételten nem a magyar nevekkel van a gond, hanem a primitív nevekkel. A Cocksucker és hasonlók pl azért nincsenek a játékba , mert ezeket bannolják/átnevezik. Akkor szerintem magyarul is illene legalább azt a szintet megütni amit a játék elvár másoktól.

Az meg ,hogy itt a variancet védők nagy többsége elkezdett egyből höbörgni mert le lettek szólva az ilyen bunkó nevek, megint csak elmond valamit.
  • Tusy
    - csak annyi a gond, hogy ez nem igazi rpg. Én tuti nem szerepjátékként kezelem, ha valaki tud magyarul akkor az jó eséllyel a legtöbb karakteremet fel fogja ismerni a neve alapján, hogy magyarhoz tartozik. Nem adtam volna Szajhavész nevet egy karakteremnek sem, de nem remegett a kezem a report gomb felett, mert nem találtam sértőnek a nevet. A Zsákfos karakternév ennél jobban zavart, részben miatta is léptem ki abból a guildből. De még ezt sem reportolnám, csak nem szívesen vagyok vele egy helyen. Nem vagyunk egyformák, ennyi
  • j0nNyKa
    igazi charr
    megnéznék emellett mondjuk egy light armoros charr nőt is csak úgy a poén kedvéért
  • dartonita
    Tokeletesen egyetertek.
    Vannak guildek ahol az rpgs nev nem csak javasolt hanem elvart,kben fel sem vesznek.
  • j0nNyKa
    igen, nálam ez az általános, mert a szüleim buták, és úgy neveltek 5 évesen, hogy: "gyerek, ha felnősz, és mmorpgzni fogsz, hülye nevű karaktert generálj, mert akkor leszel te a jani"

szerintem totál logikus amit mondasz, de csak azért gondolom így, mert én is buta vagyok mint a szüleim

amúgy balfaszságokat írsz, de én ezt nem tudhatom, mert hülyén neveltek.

btw megfordult a fejedben, hogy kurvára nincsenek vicces magyar nevű karaktereim? vagy ez így túllépte az agyi kapacitásodat?
  • FNightWalker
    Csináltam pár képet a karakteremről:

• FNightWalker
    Mi az hogy "tökéletesen használhatatlan" minden másra ? :) Akár hiszed, akár nem ezzel a videokártyával még a mai játékok is elfutnak vagy mediumon vagy highon. Szóval, nagyon nem értesz te a hardverekhez. :P De utálom az ilyen embereket.
  • Unknow
    Ja , tudom..azért mennek a WoW-ban, LoL-ban és egyéb ilyen játékokban a renamek a reportok után :D Na de mindegy, nem is tudom miért állok le olyannal vitatkozni aki arra van nevelve,hogy nála ez legyen az általános.
  • j0nNyKa
    ha visszalapozok, azt fogom találni, hogy te nem vagy hajlandó leszállni a témáról, próbálod toborozni az embereket hogy márpedig kurvára értsenek veled egyet, amúgymeg ingame mindenki magasról telibeszarja a karakterneveket, merthogy ez a normális hozzáállás
    nem ismerek a földön olyan játékost, aki egy rövid röhögésnél többet foglalkozott volna bárkinek a bármilyen nevével. pont. itt kéne lezárni a faszságot.

szived joga hogy ilyen crusader küldetésnek érezd kiírtani a vicces nevű embereket, ott a report funkció, nyomkodjad napi 8 órában, vagy fogadj fel kínai kisgyerekeket erre a nemes feladatra, de most itt minek állandóan csinálni a cirkuszt?
  • Unknow
    Azért ha a topicba visszalapozol mindenki egyet értett abban,hogy azért "Csőribancnak" meg "Goblingecinek" ne hívjuk a karaktereinket. Csak volt néhány tapló aki megpróbálta elmagyarázni, hogy bizony ez vicces mert náluk ez a divat otthon is.
  • j0nNyKa
    ezt nem átrágtuk, hanem leírtad többször, aztán sose lett igazad, majd most biztos lesz :D
  • Unknow
    Ezt a neves témát már átrágtuk egyszer - kétszer. Tetszik vagy sem aki ilyen nevet választ, az paraszt. Nem , ilyen neveknek nincs helye a játékban és reportolni is lehet. (Nem véletlenül.) Ja és aki egy játékban sem képes normális nevet adni magának, arról nem tudom elképzelni,hogy az életben egy normális ember lenne. Egyszerűen azért mert aki úgy gondolja,hogy ez vicces vagy jól néz ki, az vagy kisgyerek, vagy szimplán egy idióta.
  • JaSoN HuNTeR #55268
    WRen minden okés csak kicsit kevesen vannak rajta meg WvWn nem valami erős. :S De legalább sok a Magyar és én annak örülök.

Én soha nem tapasztaltam nagyon ellenségeskedést a Guildon/kon belül.
  • Nightlord
    Hát nem igazán.Akitől vettem pl acc.-ot ő is micsoda neveket hagyott maga után,töröltem is mindet 1 perc alatt:)mégis egy normális ember
  • t0xikus
    ááá, ha ilyen nevű karaktert csinált a játékban akkor tuti az életben is gáz a gyerek:D gondolom te is érted a logikát:DD