Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Ha volt már akkor sry 😊

Dragon spawn timer

Persze nem atom óra de akár még hasznos is lehet most tesztelgetem mennyire megbízható/használható.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BEAST
Az egy jotun greatsword, a norn területeken elõ hegyi óriások használnak ilyeneket. Az egyik norn mapon karma vendortól lehet venni is.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jagi
A Tetsusaiga-t honnan? 😊
cépp

Az a fiú nagyon néz téged az elsõ, és második képen a háttérbe.
Amúgy jól néz ki a karaktered.

http://www.hellring.com/

gyakujem!😛

BEAST
Ghastly Greatsword, Ascalonian Catacombs egyik tokenért vásárolható cucca.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mi a neve a GS nek?

Hm, emlékeztet kissé a GW1-es karidra (nyilván nem véletlenül), de azért tetszõs <#finom>

Nefürgyé le!

Running
ÁRULÓ! <#mf2>

BEAST
Csak kamukardod van :p

Running
Hát én sokkal szebb vagyok😊)))

Kata
Nem csak a wvw szórja durván a karmát, és én is elköltöttem már vagy 320ezret.
Most ez a szerelés a lieblingem

Meg szereztem éjjel világítós kardot, hogy ne féljek a sötétben 😊

[/cserf][/fülünyúl]

igen wvw durván szórja a karmát,de csak pár órát voltam még bvennt

Jockey
40%

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hat, ugye az akerdes mit csinálsz, nekem kb 210k karmam van es 40 a mapfelfedezés, ha wvw-tél volna spvp helyett semmi gondod nem lenne..:-)

Hancutól mit vársz? 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
Reggeli briós és kakaó mellé:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a.carkey
A játék indulásakor azért gondolom te sem este 10 és éjfél között voltál fent két órácskát? 😄

(Én sajna hasonló kondiciók miatt úgy heti 1x tudok belépni, és akkor is max. 4-6 órára, ami vagy szombaton vagy vasárnap történik meg. Sõt, volt egy hét az indulás óta, amikor egész héten át 1x léptem fel egy screenshot apropójából. Na pl. ezért is örülök, hogy nem havidíjas a dolog.)

A medve nem játék.

de persze ahogy olvasom tõled az a másik fajta end gear hamarabb is meglehet,de én jól elvagyok a magic find rare-mban😊

én a karma gearrõl beszéltem😛 magamhoz tudok viszonyítani/pre release óta játszom/ és mivel szinte semmire nem költöttem belõle szintezés alatt és most van 60 ezer és a full szet azthiszem 200k azért írtam az 5 hónapot😊

Azt nem tudjuk, hogy Susarc mire gondolt end game gear alatt, feltetelezem legendary weapon is benne van a szamitasaban, az pedig nem 2 het.

A Lotro kikéri magának, fénykorát éli 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Running
Index címoldal, beszartok: Link
"Keleti szél fúj az online szerepjátékok világában. A csúcson már túl levõ, de még mindig óriási játékostáborral rendelkezõ World of Warcraft humanoid pandákkal és kínai mitológiával felturbózott kiegészítõvel próbálja megerõsíteni a királyságát, míg a legújabb trónkövetelõ, a Guild Wars 2 Dél-Koreából szintén enyhe távolt-keleti, mangás beütésû környezettel áll neki a trónfosztásnak. Sikerülhet neki, amibe belebuktak a Gyûrûk ura, Conan, a Warhammer és a Star Wars világában készült játékok is?"

penge25
Nem tudom mi számít rendes játéknak, de én családos ember lévén minden nap este 10 és éjfél között vagyok online. A game megvan a játék indulása óta, ez idõ alatt ennyi befektetett energiával megvan két craft maxon, a lvl 80, 50+% map felderítés, és CoF-ból megvan a teljes dungeon set, a longow, shot bow. Szóval túlzás amit írtál, itt elég könnyû exo geart szerezni. Egy full 1-2-3 explorer run CoF-ba guilddel 1 óra kb vagy ha nagyon újoncok vannak akkor 1.5 óra. Mivel egy teljes runért(3 út) 180 tokent szerzel, így 10 nap alatt megvan armorral, fegyóval minden, hogy napi 2 órát játszol.

Mûködik.
authentikátor

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Kivagyok ettõl,hogy töltõképernyõnél beragadok sokszor.Javítsák már ki,így szar az egész..

dehogy kell annyi 2-3 óra alatt megvan átlag 1 másfél gold ha szar a dropp ha jó akkor még több 1 szombatot rászántam és lefarmoltam 1 nap alatt majd 6 goldot😄 ha tudod hogy mit csinálj és hol nagyon easy.

Jockey
hat, azert 5 honap kicsit soknak tunik
exotic cuccok 3g korul mennek, ahhoz nem kell 5 holnap max2

BEAST
Én meg ma spvpn mindig megkaptam a célkeresztet a fejem fölé, így még véletlenül se lehetett összekeverni engem a klónjaimmal. Imádtam így játszani. 😄

Yossarian
omgwtf, szarrá alázott ma bennünket egy mesmer spvp-n. Eddig csak szoptam velük, mert ha benéztem és rossz helyre ment a criple, vagy a zephyr, akkor elúszott az esélyem. De ez a fickó...
Esküszöm, ilyen 2-3 másodpercek alatt tett le bennünket. Az elsõ 1v1-em a trebuchetnel volt vele. Mentem rombolni, leavelte a trebet és 3 másodperc múlva full hpról meghaltam :o
Következõ szintén nagyon rövid volt, ekkor már néztem mivel csapott szét. Egy csomó 250-500-as nagyon gyorsan egymás után, de annyira gyorsan, hogy néha több is befért a crossfire sebzései közé, illetve a pisztolyos illúzió és egy mindwrack a végén. Még búrát se tett rám. Eszméletlen, ilyen mesmert még nem láttam.

Nieleen

Törölt felhasználó
a longbow is szép, de nem annyira mint a melee fegyók
ice-nak van, majd nézd meg rajta
AntiHero
Longbow is ilyen szèpen világít ?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Smithwarden
<#rolleyes> <#zavart1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nincs rangsor.....

Zomil
tournament miért nem jo? az 5v5

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ugyanaz árulja aki a ládákat, csak másik fül, egyel alatta. 😊
Megvennniiiiiii?! Hol a jóistenbe, TP-n? És ezt eddig miért nem mondtátok? 😄 Én meg itt szenvedek a sz@r ládákkal hogy össze salvageoljam a rossz tokeneket magamnak <#zavart2>

Susarc köszi a linket, az alapján csináltam a ruhákat eddig is 😊

már linkeltem anno,de ezt nézegesd ,hogy mit szeretnél....

http://wiki.guildwars2.com/wiki/PvP_rewards

Item tokent mondod? Mert azt simán meglehet venni olcsón, nem kell ládából dropra várni.
A láda csak a craft matikhoz kell arcane powder, silver, crystal, és azért érdemes gold chestet venni, mert abból nagyobb esély van jobb matira.
ohhh köszi

Törölt felhasználó
ezek a fegyók az ascalon dungeon-ös tokenekbõl vehetõk (greatsword 390)
preview-ban nem így néznek ki, az normális, este / éjjel kapják ezt a kék glow effektet
toljad a PVP rangot....a nyúl rangon csak 3 gyik szet van szarvas már kicsit jobb és igy tovább...

Omlás
Az az axe skin need 😄 <#violent><#taps><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Spvp skineket ti hogy szedtétek össze? Én már 6-7000 pontot elköltöttem copper chestekre, de kb 6 féle token esett amibõl öt nem kell 😄 Ha gold reward chestet veszek abban meg 90%ban ugyan azok a kaka itemek vannak mint a copperesben.

Ohohoh!!! mi az a GS? az a SKIN a MUST HAVE nekem! Pvp ben is arra gyúrok

Ó te szemét tudnád mennyi sárga GS-t pakoltam már be a semmire😄

Törölt felhasználó
mystic forge-ban pakoltam össze 4 sárgát, abból lett rare Flame Bow, annak van ez a skinje
Törölt felhasználó
nah igen elvermi könnyû,de ne arról szóljon már,hogy avoidolod a 3/4 meccsidõt,mert nem akarod magad daréltatni a zergel és csak kirándulsz a pontok közt😛😊
kicsit broken a koncepció.....

egy nüansznyi dologgal szét lehetne baszni a zerget amit 2 hetente elküldök A-netnek:

a kontrollált bázisok tickeljenek pontot! 10 pont fél percenként vagy mitudom én /bekell lõni a timeot/ akkor lenne is értelme megvédeni!
most kb. az van mint a dontaines karmavideómban....megy A csapat óra járásával megegyezõen és foglal B pedig kissé mögötte visszafoglal.....szégyen és gyalázat ez igy