63345
  • Ében
    Nagyon szépek vagyunk! :D
  • j0nNyKa
    gw2 gem leiras (google 1. talalat btw) reszlet:

What forms of payment does the Gem Store accept?

The Guild Wars 2 Gem Store accepts payments via credit cards—Visa, MasterCard, American Express, and JCB Card—as well as through PayPal.
  • j0nNyKa
    szerintem evek ota nem fejlesztik az everestet, avast van helyette
  • JaSoN HuNTeR #55345
    Elég forró a hangulat :D :D
  • 0Fritz0
    Ma megtanultuk, hogy WvWvW-n fontos a megfelelő álcafestés.
    Mindenki sikoltva menekült a pláza osztag elől.

• YakHead
    MasterCard-ot elfogad a játék gem vásárláskor? Az Istennek nem akar sikerülni, pedig minden adat stimmel
  • JaSoN HuNTeR #55342
    Nézd meg a processzor a hűtés.

EVEREST Ultimate Edition ezzel.
  • csokicsiga #55341
    Szerintetek, miért melegszik fel a proci 10 perc után ?
    Azt le is áll a gép.
    Pedig i7-es proci 4 giga ram, 1 giga vidikari van.
  • Probatbicol
    Erre a 'nincs player eventre' jelenségre annyi a magyarázat, hogy a játékosok nagy része 80-as szintű, és az annak megfelelő helyeken vannak. 1-20-as szintig még lehet találni viszonylag szép számmal játékosokat, mert próbálgatják a professionoket, de 20 és 80 között már elvesznek, mert túl monumentális a világ. És ez nem szerver függő szerintem.
    Sajnos az ilyen típusú játékokban az induláskor ott kell lenni, mert az az élmény már nem fog visszatérni, mikor 30-40-en együtt sodródtunk az eventek forgatagában...majd legfeljebb a kiegészítőknél ha emelik a level cap-et.
  • YakHead
    Kár? Nem értem miért? Ha a Desolation-t választják, akkor meg a WR-en lenne a "nagy" élet
  • JaSoN HuNTeR #55338
    Amúgy ja kár hogy A WR-t választottuk Magyar szervernek. :S
  • JaSoN HuNTeR #55337
    Változó amúgy.

Nagyon sokan instáznak. ez kb olyan mint egy full PVE szerver.

VAn amikor nagyon sokan vannak az eventeken és folyamatosan jönnek az eventek és gyorsan lehet fejlödni. de sokszor van amikor egyedül vagyok egy eventre. :S
  • Evoluti0N
    Mindenhol ezt olvasom, hogy nincs sehol senki, de igazából vagy én játszok szerencsés időpontban (kb. este 8, 9-től maximum éjfélig), vagy nem tudom. Nem rég vettem meg a játékot 3x szintű vagyok és eddig minden event-nél volt pár ember. Ja és WR szerveren vagyok.
  • JaSoN HuNTeR #55335
    WRen nagyon nincs, de van amikor meg tök sokan vannak. Amúgy WR az kb a legkissebb szerverek között van. Pl 1-15 szerveren nagyon sokan játszhatnak csak ott nincs sok Magyar. Max a Deson csak az most fullos. :S
  • JaSoN HuNTeR #55334
    Gondolkodtam én is rajta. De tetszik hogy szinte minden player Magyar, ja meg haverjaim is WRen vannak és nem akarnak költözni.
  • Tatyla
    jó hogy most akarom megvenni de elég lehangolóak ez a "nincs senki sehol" hozzászólások....
  • JaSoN HuNTeR #55332
    Desolation meg Black Tide meg amik WvW-n elől vannak ott nagy az élet? Sok player rohangál erre arra?
  • MaRee
    Én is tervezem a költözést, hiába high pop, egyszerűen nem tudom, hol van az a sok ember. Néha még a Mists is full kihalt.
  • Running
    dec 3 peccs
  • YakHead
    Hmmm. hát nem tudom, én eddig még nagyon kevés olyan eventtel találkoztam, amin egyedül lettem volna. A szerverválasztó képernyőn very high population van. Lehet csak pont most nem volt senki az eventen.
  • JaSoN HuNTeR #55328
    Whiteside Ridge miért ennyire kihalt? Eventen nincsenek emberek...
  • YakHead
    ÓÓÓ...ez igen. Tetszetős kis rajzocska.
    Mellesleg nem vett már valaki gem-et a játékban bankkártyával? Minden adat stimmel, mégis mikor rákattintok a Confirm gombra nem csinál semmit csak visszaugrik az adatközlő részre. Lóvé van fenn, az adatokat is átnéztem többször. Nem értem mi lehet a gond.
  • Tatyla
  • titani

• HyperMonkey
    Annyit változtattam az ajlánlott fegyevreken, hogy kard helyett axe-ot használok, ezt az előbb kihagytam...
  • HyperMonkey
    Kipróbáltam egy új és érdekes ranger buildet. Sajna nem tudom linkelni azt a videot amiben bemutatják, mert nem vagyk még 30 napja SG reg, így nem engedi. Youtube-ra írja be akit érdekel, hogy ranger defense build. Petre és heal-re megy rá, gyakorlatilag megölhetetlen. A legtöbb esetben 2vs1 is bejön, egyedül a mesmer jelent kihívást. A többi kaszt sima liba, még a rettegett thief is. Ha nem tudom lefektetni, akkor esetleg elmenekül, de nem tud leverni. Guardian és warrior is verhető. Szerintem nagyon hatékony, lassan öl ugyan, de biztosan

A lopás ügy meg több, mint szánalmas. Sajnos előfordulhat ilyen, láttam már hasonlót.
  • Tatyla
    homeboy basszus...
  • Nephin
    Mi általában úgy oldjuk meg, hogy vannak a szabadon vihető cuccok (a rare nem ilyen) és vannak az értékesek, amiket kérni kell. Alap, hogy pl. pénzhez nem férnek hozzá a sima memberek és recruitok.
  • Xorax
    Az. :) Amint látjátok nem arról szól a dolog, hogy bebizonyítsam nekem van igazam... csak gáz hogy van ilyen. Én 34 vagyok, a " másik srác " akinek levélben irogatott a kolléga 33. Ilyen kezelhetetlen kissrácok vagyunk. :D A guild bankba alapvetően azért gyűjtöttünk cuccokat, hogy az új emberek ki tudjanak venni fegyvereket stb, nem azért hogy valaki ellopja majd lebontsa. Szomorú, hogy ilyen emberek officerek lehetnek valahol...

Ps: természetesen a mai napig nem jött meg semmi abból amit elvitt :)
  • Tatyla
    jesszus ilyen még van?tiszta óvoda...
  • t0xikus
    laza:D
  • Running
    Jó, hogy kiposztoltad, aszem kicsit erősítek én is a védelmünkön.
  • Masakari
    Loál
  • t0xikus
    rangerem gyíkja pénisz névre hallgat:)
  • Xorax
    Sziasztok ! Ide is felteszem kis klánunk, a Tyriai Betyárok egyik volt tagjának történetét, szolgáljon tanulságul mindenkinek a guild bankkal kapcsolatban. :) Kíváncsi vagyok a véleményetekre...

http://i49.tinypic.com/acehac.jpg
  • twi452
    Amelyikkel szeretsz játszani azzal fogsz könnyen haladni és élvezni a játékot :D
    Nehéz döntés nem mondom de ez van :)
  • csokicsiga #55312
    Szerintetek, melyik a legjobb, melyikkel könnyű haladni a mágia használó kasztok közül ?
  • Prof William
    Én egy "Der Macska" nevű idézővel és baziliszkuszával Csili-val futottam össze a minap. Rég röhögtem olyan jó.
  • Running
    Fehércsokinak tipli innen, zsidózzál más topikban faszgyökér!
  • Nephin
    *zokog*

TŐRÖS, az isten szerelmére, vagy kalapácsos falbontó vagy? Ez esetben bocs. :D