Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

"Halloween has a long history in Tyria, and in times past was always marked by the spirit of Mad King Thorn cavorting among the people unleashing his own brand of insanity. However, it’s been over 250 years since he was last seen, and for most people he is merely a figure of folklore. Despite this, rumors persist among the populace that something wicked this way comes.

Shadow of the Mad King is the first major game release for Guild Wars 2 and will go live on October 22. This new game update will include a number of new features for all of our players to enjoy, new content to explore and see, and a week-long Halloween event."

még 1 Kyren Shattenklaue

elsõ speed hacker spotted pvp ben! SORELI és SHARROG! pimasz kis köcsögök ráadásul!
legalább +100% speedel nyomták ahogy megtudtam becsölni az én 33% os buffom,hoz képest folyamatos quickness volt rajtuk még bónuszba....20-as bleedet 1 sec alatt raktak fel....

kb igy nyomták

Ilyenrõl még nem hallottam hogy terveznének, de rengeteg videot találsz a neten a játékról, pl. itt.
Szerintem érdemes megvenni, havidíj nincs az árát meg megéri.
Annyi, hogy hc pve raid tartalmat ne keress benne, mert az nincs, de nem is hiányzik.

GW2 account eladó

-Lvl 80 Guardian majdnem teljes exotic szettel
-5k gem
-pár kisebb kari
-akár személyes átvétel

mail: [email protected]
Sziasztok!
Gondolkodom a játék megvásárlásán,viszont szeretném elötte kiprobálni.Szoval a kérdésem az lenne hogy tudtok e demorol vagy valamilyen kiprobálhato verziorol a közeljövöben.
Zomil
Ez is elkészült.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

login

itt se enged be. most 2. napja hogy nem lehet belépni.
azelõtt betudtam. nem változtattam emilt se , jelszót se.
Zomil
hivatalos oldalon be tudsz lépni? mikor léptél be utoljára? nem kaptál emialt esetleg, h megváltozott az emailed?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

valós az email cím . eddig is ezt használtam
Me0w
Irj a supportnak, vagy irj be valos email cimet 😊

Together we'll fly someday...

Hali
Visszatérve kirándulásból , nem tudok belépni a GW2-be.
Mi változott ?
Ezt írja : The email adress you entered was not found.
If you have an active game account, please try again.
If you're still having trouble,please contact Customer Support.

Mi a teendõ hogy beléphessek ?
Unknow
Valami miatt errõl a képrõl eszembe jutott a Borderlands 😄
mennyi a tárnák spawn ideje? 1 óra körül bányásztam egyet...kicsit szocializálódtam ,most megint belogoltam és a tárna amit kiszedtem még mindig nem termelõd9tt újra...:S😞

Zomil
kaszt 😊

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Minek fordítsam a professiont?

A medve nem játék.

BEAST
bokorfejû :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Rangerem 😊

szakma? azt pakolhatod kényedre kedvedre tudtommal

a.carkey
Ha a faj és szakma választást is engednék, az korrekt lenne.

A medve nem játék.

Ennek örülök. Gyakran járok úgy, hogy magasabb szinten jövök rá, hogy nem egészen úgy néz ki a karakter, mint ahogy elképzeltem. (pl másik zóna fényviszonyai közt már ronda, pedig kezdõn jól nézett ki)

AntiHero

AntiHero

AntiHero

Ajándék😛

nem,nem nem.....rosszul értelmezted vagy fogalmaztam akkor meg......

csinálsz,csinálni is kell mindent, de azt a mindent csak akkor tudod igazán ha nyomulsz a zergel...tehát folyamatosan mozgásban kell lenni,mert ha beállsz egy bázisra,hogy majd jönnek akkor csak pislogsz a scoretáblán pedig az is fontos...illetve fontos lenne,hogy taktikázzatok a bázisfoglalásokkal,de minél többet taktikázol annál kevesebb pontot szedsz össze!
Olyan ez mint WOW-ban AB....csak itt a zergerek nyernek és nem azok akik észjátékot folytatnak!
lehet kivétel én is összeszedek 300 pontot meccsenként ,de akkor nagyon nagy mák kell,hogy jó irányban kommandózzak,hogy még véletlen se fussak össze az 5-7 fõs zergel

De ez olyan túlzás amit írsz, csak úgy lehet 300 körüli pontokat összeszedni meccsenként ha gyakorlatilag mindent csinálsz és nyersz, nem véletlenül van a dolgok jutalmazása így. A zerggel való egymás után foglalgatással kb. csak a semlegesítés és foglalás utáni 10+5 pontot kapod, azzal nem lehet szerintem csak az átlagnál is szarabb pontszámokat elérni és úgy nem is fognak felvillanni a meccs végén járó összesen kb. 100 pont körül hozó achievmentek.
Amúgy azzal vmelyest egyetértek, hogy a pontvédésért járhatna jutalom, de nem egetrengetõ a hiánya.

A random meccsek kb. gyakorlásnak vannak, amik igazán jól hoznak a konyhára, azok a tournamentek, azokra kell ráfeküdni, ott viszont ha nincs jól mozgó és kommunikáló csapat, akkor úgy mosnak le, hogy megszólalni sem bírsz. 😊

Ladder kellene még, de ahogy a hét elején linkelt vmilyen fejlesztõi tájékoztatóból kiderült, az az elsõdleges prioritás náluk, szóval megnyugtató irányba halad a dolog.

ÉRTETTEM,HAZÁMAT SZOLGÁLOM!😄

Omlás
Nem röhög ! 😛 <#pias><#email>

Amúgy én becsülettel frissítem majd az infókat minden kill esetén ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

😄

Omlás
Konkrétan a játékosok által küldött infók alapján mûködik a rendszer. Trollok ellen sajnos semmi nem védd de alapjában véve nagyon jó kezdeményezés és elég jól mûködhet ez idõvel.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

ott pont nem az ölés volt a lényeg hanem az,hogy felkészülj a legtöbb szetupra és mivel baszom sok kondi dmg build van...pont az ellenkezõjét értetted😛

az pedig,hogy 2-5 sec alatt lehet ölni hidd el nem egy matyóhimzés számomra is! borzalmasan gyorsak a csaták és nagyon nem az igazi igy....

most megint nyomtam pár spvp-t hosszú kihagyás után,de ismét megkellett állapitanom,hogy csak akkor tudsz igazán profitálni belõle ha a 2 zerg egymás mögött a másik által elfoglalt területeket szedi vissza és szétkaszabolja a leszakadókat....totál röhej az egész igy!:S😞(
nagyon "vicces",hogy pont azokat teszik faxra akik próbálnának agyalni tehát védekeznének, vagy ellentétes pontokat foglalgatnának,de éppen ezek akadnak bele a no skill zerglingekbe és esnek 3 felé záros határidõõn belül😊

Running
Kipróbáltam www most már fasza.

Zomil
Hát eddigi tapasztalatom alapján a condi dmg is éppugyanolyan jo pvp-ben, rangerként nagyon könnyü kite-olgatni az ellenfelet arra a pár másodpercre amig a dot-ok megteszik a hatásukat.

"akinek minimális agya van a PVP-hez erre is felkészül és nagyon nagy balgaság csak erre épiteni egy buildet!"

Értem szoval aki nem olyan klassz-t választ ami 2másodperc alatt tud ölni az már hülye 😄

Elég tapasztalatom van pvp-ben(inkább pvp játékosnak vallom magam, mint pve-nek, gw1-ben is rengeteg idöt töltöttem pvp-vel, de más játékokban is), h meg tudjam állapitani melyik build jön be nekem legjobban 😊
Szerintem egyáltalán nem életképtelen a condi dmg, csak ügyesen kell használni.

Running
Update Notes - October 11, 2012:
General
Fixed a recently introduced issue that could cause some players to getting stuck in loading screens primarily during PVP matches
Fixed a recently introduced issue that could cause some players to not see other characters models
Restored Asuran head sizes to the size selected during character creation
Fixed a bug with the Asuran character creation head size slider

BEAST
A balta még mindig nem melee fegyver 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a kondi build szart se ér pl. a warrior ellen....én 2 skillel szedem le sõt egy 3.-al van 5 sec teljes immunitéásom is és ugye edzidõ közben mig te azzal szenvedsz,hogy vársz a kondi dmg-re három fele vág a warri.....

akinek minimális agya van a PVP-hez erre is felkészül és nagyon nagy balgaság csak erre épiteni egy buildet! véleményem szerint acondi dmg csak pve ben életképes!

lehet amúgy nagy pvp reform kéne,mert 5 másodperc alatt nagyon sok klassz képes eltüntetni egy másikat....2vs1 nél pedig egy szempillantás egy játékos....

az A net terve,hogy viszonylag hosszú csörték lesznek nem igazán jött be....

Picit nekem furcsa rangerbõl melee karit csinálni.Nálam be van rögzõdve, hogy ott a kezében az íj 😊
Zomil
nem értem kondi dmg-re miért kell a shortbow-ot eröltetni, amikor a legjobb condi dmg eléréshez axe+torch kell, azt semmi nem fogja überelni, bár véleményen szerint nem árt hozzá berakni még legalább 1trap-et is, és egyböl nem okoz gondot 😊
Legalábbis én pár napja kicsit nekifeküdtem spvp-nek és 1v1-ben nem igazán volt gondom(igen, még a thief-ek sem tudtak megbaszni 😄). Legnehezebben dolog warriorral és a mesmerrel van, azokat nem könnyü elverni.

Rangerként kipróbáltam a WvW-t full exoticos dmg/crit -es Berserker's gearben, a traiteknél is critre és dmg-re mentem. Kiváncsi voltam a sebzésére. Háááát nem voltam elájulva.Eddig is tudtam, hogy a ranger nem sebez iszonyat nagyot, ez még annál is kevesebb volt, egy warriort és legfõképp egy guardiant megkarcolni sem tudtam igazán. De a light kasztok képviselõibe se tudtam elég dmg-t tolni.Hozzáteszem azért nem vagyok kezdõ játékos, azt hiszem elég jól ismerem a kasztomat, stb.
Másik megoldás a condi build, de mint tudjuk a shortbow elég nagy nerfet kapott ...
Azon gondolkozom, hogy indítok egy másik karit is, míg a rangert feljavítják 😄
Mesmeren és warrioron gondolkozom...Mesmert nagyon nem ismerem, esetleg pár tanács build kezdésnek jól jönne.WvWvW-n milyen ? PVE-ben könnyen lehet vele haladni ? Több ellenféllel elbír ? Warriort tudom, hogy brutál, de mass pvp-ben is megállja a helyét ? Köszönöm !
penge25
Az a baj ahogy látom ezt akárki átírhatja, mármint az idõt, sry a Desosoktól én áttudtam, csak nem tudtam mire jó a funkció 😞

penge25
De ez most csak egy szerver sárkányainak spawn idejét mutatja? Tudom be lehet állítani minden szervert, de nekem úgy tûnik azok nem mûködnek jó.

uccu neki!!!!

A mohának mindig a déli oldala fás!

Omlás
Nos Shatternél relatíve pontos elindult a pre event és kb jól is mutatja a timer. <#eljen>

Minimális csúszás van de nem vészes. <#taps>

ez de zsir!