63345
  • Tatyla
    Hamarosan jövök csak előbb vegyem meg és huzzam fel a megkezdett guardianomat :D
  • Running
    A The Expendable Horde 30+ fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát bővíteni szeretnénk, mivel sokan inaktívabbak, mint amire számítottunk. Jelenleg két másik Desolation-ös guild-el is szövetségben vagyunk, közös TS, közös akciók.
    Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb, jelenleg a DESOLATION szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): ToborZoo

Elvárások:
    - 18+
    - csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés
  • Tafaya
    kritizálhatnám a wvw-t WR-en, de halottakról jót vagy semmit, inkább én is átköltöztem Deso-ra
  • JaSoN HuNTeR #55385
    Új karaktert indíts. :)
  • JaSoN HuNTeR #55384
    Wariance guild már átment Aurora Glade.

Variance guild pedig szavazás útján dönti el.
  • MaRee
    Kiváncsi vagyok mi lesznek a nagy változtatások, én kicsit már kezdem unni az spvp-t, nincs ami motiváljon. A ruhák amiket kinéztem magamnak már megvannak, más meg nem nagyon van amiért lehet játszani a játékon kívül.
  • j0nNyKa
    itt van a teljes interjú, bár sokkal több nem derül ki belőle - ennél többet nem tudok (szerintem más se)
  • csuszi
    ty :)
  • JaSoN HuNTeR #55380
    Helyesbítek, számítani.!?
  • j0nNyKa
    bármire tippelhetsz, megengedem
  • JaSoN HuNTeR #55378
    Mikre lehet tippelni mik lesznek azok a hatalmas változások?
  • j0nNyKa
    infóbörze:

- fractals fix soon (hamarosan vissza lehet menni fractalsba dc után)

- Big Content Update for GW2 coming early 2013 (egészen pontosan januárra és februárra ígérnek "hatalmas" változtatásokat, újításokat)

- aki még nem látott ilyet: Makeover kitek működése (a gemért vehető karkater kinézet vakeráló cucc)
  • Running
    Nem gáz. :)
  • csuszi
    sziasztok eladó acc 8 ropi, részleteket privátban.
    ha gáz a hsz running delete és sry.
  • DummyBoy
    Valami olyasmi ... Régen 1 srác csinálta, hogy aztán mi lett, nem tudom, azért írtam hogy cég, mert az a tuti xD
  • j0nNyKa
    egyelore
  • j0nNyKa
    oh de fail, igen, aida :D
    ceg? nem egy darab magyar tag munkaja az egesz?
  • Running
    OKáj! :)
  • SCHwat
    tudom, nem is neked irtam, azert nyomtam a valaszra mert kapcsolodik a temahoz.
  • Running
    Nem gondoltam ezt, és nem is írtam még csak hasonlót sem.
  • SCHwat
    A Warience nem azert nem ment Desora mert nem akarunk masokkal egyuttmukodni, es nem is azert mert nonamenak derogalna a tarsasagunk, mi egyenlore probauzemre koltoztunk at, megbeszeltuk, a tobbseg egyenlore nem akart meg nagyon magasan levo serverre menni, igy lett AG. Remelem kesobb osszefutunk vlahol mas magyar tarsasagokkal es tudunk egyutt jatszani.
  • Omlás
    Könnyebb együtt működni ha egy szerveren vagyunk mi amúgy sem vagyunk egy nagy guild szűk baráti kör. ExH-s emberkékkel meg szoktunk találkozni meg mókázni ingame, béta alatt is "molyoltunk" együtt szóval mi megvitattuk a dolgot és úgy döntöttünk megyünk Deso-ra.
  • MaRee
    Ranger update
  • List-en
    Kivancsi leszek az ujitasokra. En pl mar 3 hete keresek csapatot Arah expre de semmi :S..
  • Zomil
    14-én várhato a karácsonyi patch-el együtt. Legalábbis erre lehet következtetni, mert irta az egyik dev, h egy nagyobb ranger update 14-én várhato ráadásul spvp-be véletlenül már most bekerült egy olyan beállitás ami csak 14-én került volna bele.
    Most spvp-ben csak az ellenfél csapatát látod egyszinünek, magad/társaidat olyannak amilyen szinüre festették magukat, de ezt majd be lehet állitnani, h milyennek szeretnéd.
  • Running
    Nagyon konkrét infó még nincs, azt írták hamarosan várható, de óriás frissítés várható mind www, mind spvp terén. :)

ExH, Omliék (Vén Kecskék), Sárkányok Desora költöztek, illetve folyamatban van. A Wariance (www-s részlegük) Aurorára. Többi most nem jut eszembe. :)))

• Jockey
    mi ez a nagy költözködés? ki merre ment és miért?
    lassan be kéne logolnom de far shiveren maradt a karim sztem klán nélkül..:-p
  • MaRee
    Erről már van vmi infó hogy mik lesznek a pvp fejlesztések?
  • DummyBoy
    Én altoholic vagyok, és eddig nem volt gondom alacsonyabb szinteken FS-en sem, most Deson is akadnak azért társak, főleg "emberi" időben.

Tény, hogy van, mikor kihaltabbak a területek, de el kell fogadni, hogy sokfelé lehet menni, bizony előfordul, hogy a tömeg éppen "máshol" van :)
  • Omlás
    Valamilyen szinten várható volt, hogy a "kezdő" zónákban csökkenni fog a népesség miután áthaladtak rajta a játékosok. Nagyon sokan nem járnak vissza pedig sok helyen találkozni új eventekkel vagy épp olyanokkal amiket anno kiahagyott az ember elég mókás de a többség rohan előre :D

A világ meg hatalmas nem csoda, hogy páran üresnek vagy elveszettnek érzik magukat én pont ezért imádom :D
  • Running
    Nagyon jól tartja magát a játék, az eu szerverek very highon, pár fullon, az amcsi szerverek fele fullon, a többi very high-on....és ez csak valszeg nőni fog, ha 14.-én jön az új esemény, content, meg a www, spvp nagy fejlesztés...
  • Chris
    Óriási hülyeség, pár napja mikor költözködtünk, csúcsidőn kívül is a szerverek 90%-a high popos volt, jópár meg ráadásul full-os.
  • Omlás
  • Running
    Tegnap Fritzet akasztottam ki, mikor a supply feletti veteránnál leküldtem down-ba egy enemy-t, majd ütöttem párat a veterán sentry-n, utána még egy srácot visszakergettünk, kinyírtunk pár őrt a hídnál, gyorsan összekapkodtam a zsákjaimat, majd egy huszáros ninjával beugrottam az utolsó pillanatban a sentry karikába és elhoztam a jól megérdemelt aranyat. Ninja skill rulez.
  • DummyBoy
    Mint a szél xD
  • Running
    Benyinnyáztál mi?
  • DummyBoy
    Vagy be kell mákolni xD Én vasárnap délelőtt 10 körül néztem be és "csak" hgh volt, gyorsan ment is a transfer xD
  • Running
    Ő késő éjjel érdemes próbálkozni, mert ma pl már reggel 5-től tele volt...

A kép zsír lett, majd én is teszek fel párat, ha hazaértem. :))
  • Omlás
    avast = vírusírtó ;)
    Everest helyett AIDA64 ;)
    Amúgy rég láttalak szerbusz

Ejj transferelni a Deso-ra nem lesz egyszerű már látom ROUND 1 Fight!
  • DummyBoy
    Aida :) Először is Aida volt, aztán megvette valami nagy cég, akkor lett Everest, aztán most megint Aida xD