63345
-
#55388 Hamarosan jövök csak előbb vegyem meg és huzzam fel a megkezdett guardianomat :D
-
#55387 A The Expendable Horde 30+ fős baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát bővíteni szeretnénk, mivel sokan inaktívabbak, mint amire számítottunk. Jelenleg két másik Desolation-ös guild-el is szövetségben vagyunk, közös TS, közös akciók.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb, jelenleg a DESOLATION szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): ToborZoo
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttműködés -
#55386 kritizálhatnám a wvw-t WR-en, de halottakról jót vagy semmit, inkább én is átköltöztem Deso-ra -
#55385 Új karaktert indíts. :) -
#55384 Wariance guild már átment Aurora Glade.
Variance guild pedig szavazás útján dönti el. -
MaRee #55383 Kiváncsi vagyok mi lesznek a nagy változtatások, én kicsit már kezdem unni az spvp-t, nincs ami motiváljon. A ruhák amiket kinéztem magamnak már megvannak, más meg nem nagyon van amiért lehet játszani a játékon kívül. -
#55382 itt van a teljes interjú, bár sokkal több nem derül ki belőle - ennél többet nem tudok (szerintem más se) -
#55381 ty :) -
#55380 Helyesbítek, számítani.!? -
#55379 bármire tippelhetsz, megengedem -
#55378 Mikre lehet tippelni mik lesznek azok a hatalmas változások? -
#55377 infóbörze:
- fractals fix soon (hamarosan vissza lehet menni fractalsba dc után)
- Big Content Update for GW2 coming early 2013 (egészen pontosan januárra és februárra ígérnek "hatalmas" változtatásokat, újításokat)
- aki még nem látott ilyet: Makeover kitek működése (a gemért vehető karkater kinézet vakeráló cucc) -
#55376 Nem gáz. :) -
#55375 sziasztok eladó acc 8 ropi, részleteket privátban.
ha gáz a hsz running delete és sry. -
#55374 Valami olyasmi ... Régen 1 srác csinálta, hogy aztán mi lett, nem tudom, azért írtam hogy cég, mert az a tuti xD -
#55373 egyelore -
#55372 oh de fail, igen, aida :D
ceg? nem egy darab magyar tag munkaja az egesz? -
#55371 OKáj! :)
-
SCHwat #55370 tudom, nem is neked irtam, azert nyomtam a valaszra mert kapcsolodik a temahoz. -
#55369 Nem gondoltam ezt, és nem is írtam még csak hasonlót sem. -
SCHwat #55368 A Warience nem azert nem ment Desora mert nem akarunk masokkal egyuttmukodni, es nem is azert mert nonamenak derogalna a tarsasagunk, mi egyenlore probauzemre koltoztunk at, megbeszeltuk, a tobbseg egyenlore nem akart meg nagyon magasan levo serverre menni, igy lett AG. Remelem kesobb osszefutunk vlahol mas magyar tarsasagokkal es tudunk egyutt jatszani. -
#55367 Könnyebb együtt működni ha egy szerveren vagyunk mi amúgy sem vagyunk egy nagy guild szűk baráti kör. ExH-s emberkékkel meg szoktunk találkozni meg mókázni ingame, béta alatt is "molyoltunk" együtt szóval mi megvitattuk a dolgot és úgy döntöttünk megyünk Deso-ra. -
MaRee #55366 Ranger update -
List-en #55365 Kivancsi leszek az ujitasokra. En pl mar 3 hete keresek csapatot Arah expre de semmi :S.. -
#55364 14-én várhato a karácsonyi patch-el együtt. Legalábbis erre lehet következtetni, mert irta az egyik dev, h egy nagyobb ranger update 14-én várhato ráadásul spvp-be véletlenül már most bekerült egy olyan beállitás ami csak 14-én került volna bele.
Most spvp-ben csak az ellenfél csapatát látod egyszinünek, magad/társaidat olyannak amilyen szinüre festették magukat, de ezt majd be lehet állitnani, h milyennek szeretnéd. -
#55363 Nagyon konkrét infó még nincs, azt írták hamarosan várható, de óriás frissítés várható mind www, mind spvp terén. :)
ExH, Omliék (Vén Kecskék), Sárkányok Desora költöztek, illetve folyamatban van. A Wariance (www-s részlegük) Aurorára. Többi most nem jut eszembe. :)))
-
#55362 mi ez a nagy költözködés? ki merre ment és miért?
lassan be kéne logolnom de far shiveren maradt a karim sztem klán nélkül..:-p -
MaRee #55361 Erről már van vmi infó hogy mik lesznek a pvp fejlesztések? -
#55360 Én altoholic vagyok, és eddig nem volt gondom alacsonyabb szinteken FS-en sem, most Deson is akadnak azért társak, főleg "emberi" időben.
Tény, hogy van, mikor kihaltabbak a területek, de el kell fogadni, hogy sokfelé lehet menni, bizony előfordul, hogy a tömeg éppen "máshol" van :) -
#55359 Valamilyen szinten várható volt, hogy a "kezdő" zónákban csökkenni fog a népesség miután áthaladtak rajta a játékosok. Nagyon sokan nem járnak vissza pedig sok helyen találkozni új eventekkel vagy épp olyanokkal amiket anno kiahagyott az ember elég mókás de a többség rohan előre :D
A világ meg hatalmas nem csoda, hogy páran üresnek vagy elveszettnek érzik magukat én pont ezért imádom :D -
#55358 Nagyon jól tartja magát a játék, az eu szerverek very highon, pár fullon, az amcsi szerverek fele fullon, a többi very high-on....és ez csak valszeg nőni fog, ha 14.-én jön az új esemény, content, meg a www, spvp nagy fejlesztés... -
Chris #55357 Óriási hülyeség, pár napja mikor költözködtünk, csúcsidőn kívül is a szerverek 90%-a high popos volt, jópár meg ráadásul full-os.
-
#55356 -
#55355 Tegnap Fritzet akasztottam ki, mikor a supply feletti veteránnál leküldtem down-ba egy enemy-t, majd ütöttem párat a veterán sentry-n, utána még egy srácot visszakergettünk, kinyírtunk pár őrt a hídnál, gyorsan összekapkodtam a zsákjaimat, majd egy huszáros ninjával beugrottam az utolsó pillanatban a sentry karikába és elhoztam a jól megérdemelt aranyat. Ninja skill rulez. -
#55354 Mint a szél xD -
#55353 Benyinnyáztál mi? -
#55352 Vagy be kell mákolni xD Én vasárnap délelőtt 10 körül néztem be és "csak" hgh volt, gyorsan ment is a transfer xD -
#55351 Ő késő éjjel érdemes próbálkozni, mert ma pl már reggel 5-től tele volt...
A kép zsír lett, majd én is teszek fel párat, ha hazaértem. :)) -
#55350 avast = vírusírtó ;)
Everest helyett AIDA64 ;)
Amúgy rég láttalak szerbusz
Ejj transferelni a Deso-ra nem lesz egyszerű már látom ROUND 1 Fight!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#55349 Aida :) Először is Aida volt, aztán megvette valami nagy cég, akkor lett Everest, aztán most megint Aida xD