63345
-
Fbn Lx #55428 ennek mi értelme lesz? -
#55427 Remek választás. Aurora szintén gáz, Piken-ről meg már eljöttek a magyarok. -
#55426 Variance holnap elköltözik másik szerverre.
Aurora glade vagy Pikenre. :) -
#55425 az a baj hogy a butakom naponta uj ipt ad neked, de raadasul total masik tartomanybol
84.x, 195.x, 81.x, stb
ez a gw2 rendszerenek olyan, mintha allandoan total masik geprol jelentkeznel be, ezert keri egyfeszt az authot
azt tudod tenni, hogy mindig bepipalod hogy megjegyezze, es azt fogod tapasztalni, hogy egyre tobbszor nem keri, majd egyszercsak soha tobbet nem fogja (mert minden letezo tartomanyt megjegyeztetsz vele, amit csak a butakom kioszthat neked) -
Prof William #55424 Akármit csinálok pipázom/nem pipázom akkor is minden indításnál kell mailos jóváhagyás. Mit lehetne ez ellen tenni? -
#55423 New Culling Trial
"For the matchup starting on December 7th we’ll be testing out a new culling methodology..." -
spectra #55422 gw2lfg.com -
FNightWalker #55421 Bocs a tripla posztért :) Az előző hsz tárgytalan. -
FNightWalker #55420 Most annyi kérdésem lenne hogy van ez a build:
http://www.gw2builds.org/view/948020/wvw_stealth_support
Ha lecserélem a sword + pistol combot screpter + torch combora az mennyire működne ezzel a build-del? -
FNightWalker #55419 Ez tökéletes, köszönöm. -
titani #55418 Válassz -
FNightWalker #55417 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem és ha kérhetem konkrét válaszokat kérek! Tudom hogy számos oldal foglalkozik az efféle IG dolgokkal. De én tőletek kérek segítséget! :) Nos a helyzet a következő:
Elhatároztam hogy kezdek egy Mesmert. Ez eddig oké, elkészítettem, megcsináltam a kezdő instancet majd kezdetét vette a "nagy" kalandozás. Leginkább WvW érdekelne ezzel a karakterrel. De nem akarok elzárkózni a PVE világától sem. Szeretnék ugyanúgy szívességeket teljesíteni, PVE eventeken részt venni és egyebek. De ugyanakkor szeretnék WvW-n is jól teljesíteni... már amennyire lehet teljesíteni kis szinten. Szükségem lenne egy olyan buildre amely eme két lehetőségre adna nekem esélyt.
-
MaRee #55416 Hát ez vicc, vissza inveltettem magam mert kiderült hogy bug, minden ok volt, erre most belogolok és You are not in a guild -
#55415 A GW2 keretein belül nem tudod megszerezni, ellenben annak a párját igen. -> IIcy Dragon Sword -
Shaenis #55414 a norn warriorom azzal nyomja :) Logan nézett is rám csúnyán miközben zhaitant öltük -
#55413 Az nagyon jól néz ki! -
#55412 Aki GW1-ben megcsinált bizonyos számu achievement-et, azok kapnak egy ilyen skin-t :) -
#55411 greenmangaming -
#55410 Mi az a GMG? -
FNightWalker #55409 Rytlock Brimstonenak ugye van az a lángoló kardja... azt meglehet szerezni valahonnan ? ha igen, akkor honnan ? :) Nagyon megtetszett :P -
#55408 Most én is pihentettem a játékot, addig nem játszok amíg nem kerül bele valami group finding rendszer, fractal 18-nál járok, de mennék bármilyen instába, de már deson is 30 percet kell lionba worldchatalni, hogy bárhova menjen az ember. Mondjuk én elég rossz időben tolom, este 10 és éjfél között. -
#55407 De lehet valaki lusta felhúzni egy karit maxra, és kifarmolni hozzá az mf cuccot, bár mindkettő vicc idő MMo szempontjából! -
#55406 Nem akarok beleszolni, de ujonnan 9500körül van a GMG-n...nem hiszem, h bárki 9k-ért megvenné. -
seprioth #55405 Sziasztok !
Eladó dobozos (576-ba vásárolt) szóval nem kétes kilétű digitális verzió !
80lvl warrior van rajta exotic magic find felszerelésbe ( ettöl jóban esnek a rare tárgyak) és 4 arany van még rajta.
Budapest személyes átvétel Örs vezér térnél lehetséges 9.000 ft az ára.
Üdv:Sepi -
#55404 bug, inveltesd magad vissza, nekem is volt már ilyen többször, bár én láttam továbbra is a guildtagokat, de nem tudtam semmi guildfunkciót használni chat stb, mindig azt írta ki nem vagyok egy guild tagja se! -
MaRee #55403 Ööööü az mi hogy az összes guildem eltűnt a listából? Mind a kettőből kirugtak egyszerre a semmiért? Két egymástól független guild volt. Remélem csak valami bug. -
HyperMonkey #55402 Két hét múlva itt a világ vége...
Használjátok ki ezt az időt a tőletek telhető (van ilyen szó?) legjobb módon, tehát menjetek el olyan helyekre ahol még sosem voltatok (dungeonok exp módjai, visták, PoI stb.). Mondjátok el karaktereiteknek, milyen fontosak nektek, milyen jó volt az együtt eltöltött idő. Vegyétek meg azokat a dolgokat amikre vágytatok, de spórolás miatt nem vettetek meg. Tehát nézzétek át a TP-t, és ne fukarkodjatok magatokkal. Ha WvW-n kevés az FPS, akkor is tekerjétek fel a grafikát max-ra, hogy lássátok, milyen szép világot vagytok kénytelenek magatok mögött hagyni.
Happy Doomsday!
-
#55401 Valaki tudja ez mi?Tp-n 700+ gold az ára -
Ében #55400 Lupicus Melee Solo Ez így durva.. :D -
MaRee #55399 Órát nem tudok, de kb 2 hónap. Mondjuk én előbb felhúztam pvp-be 20-ra magam és inkább aztán álltam neki szintezni, meg altoztam is. -
#55398 A Lost Shore event során, a játékból kiesett játékosoknak elkezdték kiküldeni az Ancient Karka Chesteket. Ezt kaptuk az event végén. (20-as táska, ring, stb. ) -
Evoluti0N #55397 49 óra 45 perc alatt 35. Mit mondjak? Minden játéknál ez van :D Nagyon lassan és ráérősen játszok. Szeretem minden percét kiélvezni azoknak a játékoknak, amik tetszenek. Néha elbeszélgetek nem quest adó npc karakterekkel is, könyveket olvasok, tájban gyönyörködök, stb. :) -
#55396 Nekte hány óra volt a 80as szint? nekem most van 93nál és 77! -
#55395 Igen, elég körülményes a költözés, de a héten remélem a maradék tagunknak is sikerül átjutni. Kifejezettem jó, hogy a borderlands-eken nem 5vs200 van, mint FS-en. Mondjuk a jelenlegi ellenfeleink elég kemények, de igyekszünk odatenni magunkat, amennyire csak lehet. -
#55394 Hát akkor sok sikert itt :) A Deso elég jó ha WvW-ről van szó. Az egyetlen probléma,hogy általában mindig fullon van a cucc :P Anyway, az bitzos ,hogy itt könnyű a 100% map cleart megcsinálni a battlegroundokon. -
#55393 Far Shiverpeaks szerver szép csendben pve szerverré változott, így költöztünk, a guild fejlesztéseket természetesen frissen ropogósan nulláról kellett kezdenünk. -
#55392 Hmmm ... kicsit félrekattintotam, és a Chrome felvidított:
"GW2 Endgame hajtómű útikönyv
végjáték , GW2 által dulfy
Szóval végül tette, hogy szinten 80! Magas öt! Most a móka része kezdődik. Attól függően, hogy milyen jól gondját a karakter, ő / ő lehetne L50 blues és menj le minden húzás. Szerencsére, az útmutató segít Önnek a helyes irányt!" -
#55391 Na, hogy-hogy Deso? :) Nem Far Shiveren voltatok? Egyébként guildetek megtartotta a perkeket és egyebeket, vagy leresetelte? -
#55390 EL SEM HISZEM!!!
Kiváncsi vagyok hogyan fognak mégis kitolni velünk ... -
Prof William #55389 Norn harcossal milyen traitre rakjak?
Eddig természetesen a Strenghet és a Vitality.t részesítettem előnyben. 14-es vagyok.