Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A klánodban milyen buolddel/fegyverrel mennek? Mondom, engem csak a bow érdekel, és az nem tetszik hogy a beígért nagy szabadság helyett az anet mondja meg hogyan játsz. esélyt se adnak a LB/SB-nak. miért fáj nekik hogy a ranger íjászkodni akar? Olyan fájdalmas ez nekik? Akkor mi a lófaszért tették bele?
Gondolj csak bele... Most vettem/váltottam ki tokenbõl crit dmg geart, Gondolnak egyet és a crit dmg-is is szarrá nerfelik, a kondit meg buffolják, cserélheted le a teljes cuccodat. Ugye azért ez nonszensz.
Én egyébként azt láttam dungeonökben az elmúlt napokban, hogy elég szép dpsük van. Két-három ranger volt a partyban mindig, és elég jól tolták.
Ami fura még, hogy nálunk a guildben nem láttam még rangert nyavalyogni.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amugy meg sosem mondtam, h a GS a legjobb még pve-re sem...én csak azt irtam a #53171 -ben, h azt használom pve-ben és elég jol elvagyok vele, de nem a legjobb fegyver, viszont nekem ez tetszik 😊
Amugy meg elég kellemes az GS elsö skilljének 3. ütése amikor kapsz evade-et, ha jol idöziti az ember akkor nagyon jo.
De pvp-ben az axe+warhorn/torch a legjobb jelenleg, mellé berakni egy longbow/shortbow-t. Egyáltalán nem gyenge a ranger, de ne várjátok már el, h mindenkit le lehessen nyomni 2másodperc alatt. Pl.: ele,necro,mesmer,engi nem igazán kihivás, a warrior meg a thief már nehéz eset, de némi skill-el le lehet nyomni öket...föleg a butákat akik csak annyit tudnak, h elspammelik a skilljeiket aztán elkezdenek futni, mert nem tudnak mást csinálni.
Pl. 2napja találkoztam egy warriorral akinek abbol állt a játék, h bement a csatába eltolta a 20k-t sebzö skilljeit 2másodperc alatt és utána szart sem tudott csinálni, én dodge-oltam azt a 2db nagy dmg skill-t és utána lenyomtam.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Hogy érted? Tudtommal csak a warrior tud longbowt és a thief tud még a rangeren kívül shortbowt használni. Egyébként elfogadnék 1-2 thief shortbow skillt a sajátunk helyett. Gondolod, mindenkinek aki íjászkodni akar, thiefre (vagy varriorra) kéne váltani? Nincs ezekbõl már így is? Egy átlagos spvp meccsen a playerek több mint felét ez a két kaszt adja.
Másrészt igen, szerintem van íjász kaszt a játékban. Legálábbis az egyetlen kaszt a ranger, amelyik mindkét íjat tudja használni. A másik két íj használó kaszt (warr, thief) pedig sokkal inkább melee kaszt mint ranged. És lehet itt kirándulgatni a greatsword felé, bizony medium páncélban, amibe a melee kasztok óriási sebzéseket tolnak, csak a távolság, a gyorsaság és a sok dodge/evade védene meg. Na most a ranger nem gyors, dodge skillek gyorsan elfogynak és ugye addig se sebzed GS-sel az ellenfelet amíg ugrálsz elõle, hogy ne basszon agyon. De tovább megyek, minden kaszt elfut a lassú ranger elöl, szal GS-sel egy 6-7 másodpercenként betöltõ skillel tudsz bizonyos távolságról "ráugrani" az ellenfeledre. Szóval egy melee szarrá ver, egy átlagos mage kari elmozog, elteleportálgat elõled miközben szarrá lõ. Ergo marad a condi meg távolság. Ezért íjászkodna szegény ranger...
Nieleen
Ha annyira "Íjász" karit akarsz akkor lehet azért válogatni ...
Majdnem minden kaszt hisztizhetne ilyenek miatt. (Pl: Warrior rifle vs engineer rifle ...)
@Engineer: Sajnos nem tudom megnézni a videót, de sejtem melyik az (Your Health is gone ...)
Hasonló buildel mászkálok én is, de kicsit érdekesen néztem, WvW-re még nem a legjobb a geaream, de sem ott, sem sPVP-n nem láttam hasonló számokat ...
Fun + tényleg jó DPS, de nem olyan komoly ... (Bár ha mondjuk valami helyett berak egy Elixir U-t akkor Frenzyvel vagy Quicknessel elég vicces tud lenni ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
2. Az axe SEM íj, és elég szarházi dolog hogy úgy alakítják az egészet hogy íjat ne érje meg használni, ergo kiszedik az íjász kasztot.
Amugy az axe továbbra se melee fegyver...de majd csak egyszer sikerül felfogni azzal az aprocska agyaddal.
WvWvW-n nekem jött egy ranger, így kialakult egy 1v1 szituáció.Lõtte belém a rapid shotot.Mit mondjak ? meg sem éreztem ...én odamentem vágtam egyet fél hp-ja lement.Tehát érdekes ez a balance.Szeretem a rangert, csak még nem tudom mire lehet használni igazán.Finoman szólva sem egy dps bajnok, de még nem is support kari.Biztos lesz változás ezen a téren, de addig a warrival is zúzok 😊
Together we'll fly someday...
Szóval rangerrel csak mazochisták játszanak.
GS kukáztam a bestof most a dupla kard condi gearben váltásnak pedig kard pajzs! elég badass😛

Én például ezt a fickót csak pár tizedmásodpercre láttam, egyetlen egyszer tudtam meglõni, ezalatt õ kivégzett és ne is mondjátok thiefek, ez egyáltalán nem normális.

Nieleen
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ezt még a rugesz meg a warri sem produkálja:😛
minden MMO-ban ez van idõvel a játékosok rájönnek a brutál gear+skill combókra amikre a készitõk nem gondolnak......
nesze neked hosszu taktikus fightok újfennt😛