63345
  • Fbn Lx
    ennek mi értelme lesz?
  • Running
    Remek választás. Aurora szintén gáz, Piken-ről meg már eljöttek a magyarok.
  • JaSoN HuNTeR #55426
    Variance holnap elköltözik másik szerverre.

Aurora glade vagy Pikenre. :)
  • j0nNyKa
    az a baj hogy a butakom naponta uj ipt ad neked, de raadasul total masik tartomanybol
    84.x, 195.x, 81.x, stb
    ez a gw2 rendszerenek olyan, mintha allandoan total masik geprol jelentkeznel be, ezert keri egyfeszt az authot

azt tudod tenni, hogy mindig bepipalod hogy megjegyezze, es azt fogod tapasztalni, hogy egyre tobbszor nem keri, majd egyszercsak soha tobbet nem fogja (mert minden letezo tartomanyt megjegyeztetsz vele, amit csak a butakom kioszthat neked)
  • Prof William
    Akármit csinálok pipázom/nem pipázom akkor is minden indításnál kell mailos jóváhagyás. Mit lehetne ez ellen tenni?
  • Ahet
    New Culling Trial

"For the matchup starting on December 7th we’ll be testing out a new culling methodology..."
  • spectra
    gw2lfg.com
  • FNightWalker
    Bocs a tripla posztért :) Az előző hsz tárgytalan.
  • FNightWalker
    Most annyi kérdésem lenne hogy van ez a build:

http://www.gw2builds.org/view/948020/wvw_stealth_support

Ha lecserélem a sword + pistol combot screpter + torch combora az mennyire működne ezzel a build-del?
  • FNightWalker
    Ez tökéletes, köszönöm.
  • titani
    Válassz
  • FNightWalker
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem és ha kérhetem konkrét válaszokat kérek! Tudom hogy számos oldal foglalkozik az efféle IG dolgokkal. De én tőletek kérek segítséget! :) Nos a helyzet a következő:

Elhatároztam hogy kezdek egy Mesmert. Ez eddig oké, elkészítettem, megcsináltam a kezdő instancet majd kezdetét vette a "nagy" kalandozás. Leginkább WvW érdekelne ezzel a karakterrel. De nem akarok elzárkózni a PVE világától sem. Szeretnék ugyanúgy szívességeket teljesíteni, PVE eventeken részt venni és egyebek. De ugyanakkor szeretnék WvW-n is jól teljesíteni... már amennyire lehet teljesíteni kis szinten. Szükségem lenne egy olyan buildre amely eme két lehetőségre adna nekem esélyt.

• MaRee
    Hát ez vicc, vissza inveltettem magam mert kiderült hogy bug, minden ok volt, erre most belogolok és You are not in a guild
  • Ahet
    A GW2 keretein belül nem tudod megszerezni, ellenben annak a párját igen. -> IIcy Dragon Sword
  • Shaenis
    a norn warriorom azzal nyomja :) Logan nézett is rám csúnyán miközben zhaitant öltük
  • Running
    Az nagyon jól néz ki!
  • Zomil
    Aki GW1-ben megcsinált bizonyos számu achievement-et, azok kapnak egy ilyen skin-t :)
  • Guren
    greenmangaming
  • Tatyla
    Mi az a GMG?
  • FNightWalker
    Rytlock Brimstonenak ugye van az a lángoló kardja... azt meglehet szerezni valahonnan ? ha igen, akkor honnan ? :) Nagyon megtetszett :P
  • penge25
    Most én is pihentettem a játékot, addig nem játszok amíg nem kerül bele valami group finding rendszer, fractal 18-nál járok, de mennék bármilyen instába, de már deson is 30 percet kell lionba worldchatalni, hogy bárhova menjen az ember. Mondjuk én elég rossz időben tolom, este 10 és éjfél között.
  • penge25
    De lehet valaki lusta felhúzni egy karit maxra, és kifarmolni hozzá az mf cuccot, bár mindkettő vicc idő MMo szempontjából!
  • Zomil
    Nem akarok beleszolni, de ujonnan 9500körül van a GMG-n...nem hiszem, h bárki 9k-ért megvenné.
  • seprioth
    Sziasztok !

Eladó dobozos (576-ba vásárolt) szóval nem kétes kilétű digitális verzió !

80lvl warrior van rajta exotic magic find felszerelésbe ( ettöl jóban esnek a rare tárgyak) és 4 arany van még rajta.

Budapest személyes átvétel Örs vezér térnél lehetséges 9.000 ft az ára.

Üdv:Sepi
  • penge25
    bug, inveltesd magad vissza, nekem is volt már ilyen többször, bár én láttam továbbra is a guildtagokat, de nem tudtam semmi guildfunkciót használni chat stb, mindig azt írta ki nem vagyok egy guild tagja se!
  • MaRee
    Ööööü az mi hogy az összes guildem eltűnt a listából? Mind a kettőből kirugtak egyszerre a semmiért? Két egymástól független guild volt. Remélem csak valami bug.
  • HyperMonkey
    Két hét múlva itt a világ vége...
    Használjátok ki ezt az időt a tőletek telhető (van ilyen szó?) legjobb módon, tehát menjetek el olyan helyekre ahol még sosem voltatok (dungeonok exp módjai, visták, PoI stb.). Mondjátok el karaktereiteknek, milyen fontosak nektek, milyen jó volt az együtt eltöltött idő. Vegyétek meg azokat a dolgokat amikre vágytatok, de spórolás miatt nem vettetek meg. Tehát nézzétek át a TP-t, és ne fukarkodjatok magatokkal. Ha WvW-n kevés az FPS, akkor is tekerjétek fel a grafikát max-ra, hogy lássátok, milyen szép világot vagytok kénytelenek magatok mögött hagyni.

Happy Doomsday!
  • penge25
    Valaki tudja ez mi?Tp-n 700+ gold az ára
  • Ében
    Lupicus Melee Solo Ez így durva.. :D
  • MaRee
    Órát nem tudok, de kb 2 hónap. Mondjuk én előbb felhúztam pvp-be 20-ra magam és inkább aztán álltam neki szintezni, meg altoztam is.
  • Ahet
    A Lost Shore event során, a játékból kiesett játékosoknak elkezdték kiküldeni az Ancient Karka Chesteket. Ezt kaptuk az event végén. (20-as táska, ring, stb. )
  • Evoluti0N
    49 óra 45 perc alatt 35. Mit mondjak? Minden játéknál ez van :D Nagyon lassan és ráérősen játszok. Szeretem minden percét kiélvezni azoknak a játékoknak, amik tetszenek. Néha elbeszélgetek nem quest adó npc karakterekkel is, könyveket olvasok, tájban gyönyörködök, stb. :)
  • JaSoN HuNTeR #55396
    Nekte hány óra volt a 80as szint? nekem most van 93nál és 77!
  • Running
    Igen, elég körülményes a költözés, de a héten remélem a maradék tagunknak is sikerül átjutni. Kifejezettem jó, hogy a borderlands-eken nem 5vs200 van, mint FS-en. Mondjuk a jelenlegi ellenfeleink elég kemények, de igyekszünk odatenni magunkat, amennyire csak lehet.
  • Unknow
    Hát akkor sok sikert itt :) A Deso elég jó ha WvW-ről van szó. Az egyetlen probléma,hogy általában mindig fullon van a cucc :P Anyway, az bitzos ,hogy itt könnyű a 100% map cleart megcsinálni a battlegroundokon.
  • Running
    Far Shiverpeaks szerver szép csendben pve szerverré változott, így költöztünk, a guild fejlesztéseket természetesen frissen ropogósan nulláról kellett kezdenünk.
  • DummyBoy
    Hmmm ... kicsit félrekattintotam, és a Chrome felvidított:

"GW2 Endgame hajtómű útikönyv
    végjáték , GW2 által dulfy
    Szóval végül tette, hogy szinten 80! Magas öt! Most a móka része kezdődik. Attól függően, hogy milyen jól gondját a karakter, ő / ő lehetne L50 blues és menj le minden húzás. Szerencsére, az útmutató segít Önnek a helyes irányt!"
  • Unknow
    Na, hogy-hogy Deso? :) Nem Far Shiveren voltatok? Egyébként guildetek megtartotta a perkeket és egyebeket, vagy leresetelte?
  • DummyBoy
    EL SEM HISZEM!!!

Kiváncsi vagyok hogyan fognak mégis kitolni velünk ...
  • Prof William
    Norn harcossal milyen traitre rakjak?
    Eddig természetesen a Strenghet és a Vitality.t részesítettem előnyben. 14-es vagyok.