63345
  • Running
    Neked.
  • darth devil
    Pont ugyan olyan egy idő után mint az összes többi mmo, amint elmúlik az "újdonságok" varázsa. Harc dinamikusabb, de amúgy pont ugyanolyan.
  • Zomil
    Mondjuk kicsit érdekes, h most már nem Grenth és Dwayna harcárol szol a wintersday :)
  • AntiHero
  • Gear
    Igen
  • JaSoN HuNTeR #55463
    Win8 on megy a játék?
  • MaRee
    Egy idő után összehasonlíthatatlanul élvezetesebb a játékmenet a többi mmo-nál, ma pl vissza tértem egy kicsit swtorozni, hát érdekes :D
  • Prof William
    Itt (legalábbis számomra) élvezetes a szintlépés. Megyek - csinálgatom küldetéseket, belekeveredek mindenféle eventbe és azt vettem észtre pár napi játék után, hogy már level 20-as vagyok. És a WvsW csatákat még ki sem próbáltam eddig, csak "élem az életem."
  • MaRee
    Nekem szerencsére nem jelentkezett ez a kiakadós probléma. Spvp-ben annyira nem jellemző ez a kilépkedés, wvw-re értettem.
  • Tusy
    - ha nem akad ki pvp-n minden 3. töltőképernyőnél az már nekem elég lenne, elég frusztráló így 'játszani'
    - pvp-n mi értelme ALT F4-el kilépni? wvw-n még 'megértem', hogy ne kelljen javításért fizetnie ... de pvp-n nincs javítási költség (itt jegyzem meg halkan, nekem wvw-n se hiányozna ha nem kellene javításért fizetni)
  • MaRee
    Pont azon gondolkodtam, hogy mik lesznek azok a nagy változások pvp terén, amik elvileg 12-én jönnek, hisz mindjárt itt van. Bár engem inkább az spvp része érdekel, de ez "Alt+F4 is no escape" jól hangzik, a sok német pöcstől múltkor megbolondultunk, mindegyik lépkedett ki mielőtt megdöglött.
  • Ahet
    Coming Soon To WvW
  • JaSoN HuNTeR #55456
  • Eftörsokk
    üdvözlet!

használt gw2 acc-ot vennék, minden ajánlat érdekel, jöhetnek a privik :)
  • j0nNyKa
    mire lehet célozni egy aranyos ázsiai lánnyal? nehéz félreérteni
  • Unknow
    Szerintem arra,hogy egy ázsiai csajt szinte minden pasi bevállalna
  • List-en
    Remelem ma mar en is tudok transzferelni:) Aztan apritas wvw-n:)
  • FNightWalker
    Nem értem, mire akarsz ezzel célozni...
  • Running
  • XenHai
    Én 65 szinten szembesültem vele ,hogy ez még sem jó !
  • FNightWalker
    Tudom, tudom :) Csak ezzel az a baj hogy ha nem találom meg egyhamar azt a karaktert amelyikkel elérem a level 80-at... megfogom unni a játékot. :( Pedig azt nem szeretném, mert nagyon tetszik. Rangert most próbálgatom, PVP-n egész jó. Többet öltem vele mint bármely más karakterrel amivel próbáltam PVP-zni. Meg valahogy egyszerűbbnek is tűnik. Sword+Torch, Longbow... ez a kettő tetszik a legjobban. Csak nem tudom, mennyire alkalmazható eszköz fejlődésre a Sword+Torch. Most próbálok valamilyen buildet "építeni" kisebb-nagyobb sikerrel.
  • Running
    Ennél a játéknál ez nem furcsa, mert minden kaszt jó.
  • FNightWalker
    Szerintem meg az a furcsa hogy:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    már egy hónapja játszok és még mindig nincs meg a mainem :'S

• t0xikus
    tehát mindegyiknek ugyan az a statja, csak a statjuk változik és más a skin?:)
  • Running
    Pedig Piken egy elég közepes szerver www szempontjából, de az tény, hogy WR-es tapasztalatokkal ég és föld a különbség. Én még mindig azt nem értem, miért kellett a költözéssel 3 hónapot várni.
  • JaSoN HuNTeR #55443
    Furcsa hogy minden 80as exotic cucc ugyan azzal a stattal rendelkezik csak a power és stb változik.

Csak a skinnek térnek el.

Furcsa így elsőre ez a megoldás szerintem.
  • Nikosi
    Nahát röviden a piken square szerveren a wvw összesem hasonlítható a wr-es wvw-vel. Itt látok szervezettséget, meg megfelelő erőt ahhoz, hogy élvezhető játék legyen. A pve-ben is van pozitív változás, több az ember legalábbis nekem annak tűnt, sima world eventeken is. Az insta partyk (pug) itt talán kicsit könnyebben jönnek össze.

De a pve belli különbségek eltörpülnek ahhoz képest ami a WvW-ben tapasztalható. Aki eddig a WvW-ről úgy mondott véleményt, hogy azt a WR-en vagy a másik alatta/körötte levő szervereken tapasztalta meg az nem tudja mi is a WvW.

Itt van kommunikáció, van létszám, van terv nem csak egy csorda ként robog a tömeg. Ráadásul ha az ember felfedez egy készülő támadást, és az jelzi is map chat-en akkor érkezik erősítés. Van értelme felvenni a harcot, mert tudod, hogy lesz aki segíteni fog. Na WR-en ordibálhattál ha nagyon nagy szerencséd volt jött valamennyi ember (érsd 1-2 vagy 3), de inkább nem. Ha leraksz egy catapultott vagy bármilyen blueprintett, segítenek felépíteni amennyiben nem valami elképesztő barom helyre rakod le. Az emberek nem mászkálnak üres zsákkal, érsd van supply a táskában, és készek azt használni is jó cél érdekében. Nem puszta kézzel akarják bevenni a várakat, használják az ostrom gépek adta lehetőséget. A Commanderek nem csak futkosnak össze vissza, hanem a chat segítségével próbálnak irányítani, kommunikálni a tömeggel. Az egész sokkal szervezetebnek tűnt, és legfőképpen élvezetes volt, itt élveztem a wvw-t ellentétbe a WR-el. Így már többször fogok feltűnni a WvW mapokon.

Eddig ennyi a véleményem a költözésről és a Piken Square szerverről. A lényeg aki ki akarja próbálni, hogy mi is az a WvW az ne a WR-en tegye mert ami ott van az nem az.
  • Dobronski
    Deso nem full.
  • JaSoN HuNTeR #55440
    Több player jobb WvW. Instákba is többen vannak.
  • Pilutika
    Aki átment a Piknre az betud számolni valami pozitiv változásról? több a player? jobban mennek az insták?
  • Jammal
    Nincs már félni valótok Desolation lakosai, Sauron szeme már nem pásztázza kedves servereteket :)
  • Guren
    hurrá.
  • seprioth
    Írtam privátot !
  • JaSoN HuNTeR #55435
    Variance guild átköltözött a Piken szerverre.
  • XenHai
    Erről lekéstem
  • SANTANTICA #55433
    igen láttam, köszi
  • j0nNyKa
    az utóbbi fél órában még nem hirdetett senki, amúgy vissza kell csak olvasni
  • SANTANTICA #55431
    tudtok eladó accountról?
  • SCHwat
    Ha nem nagy macera egyszer feldobhatna valaki egy poll-t arrol, hogy hany aktiv PvE/WvW/sPvP jatekos van, kivancsi lennek az aranyokra :)
  • titani
    Aki transfer-elni akar Desolation szerverre , most lehet ...nem Full. 23:25