Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mass pvp-ben ,WvWvW-n is megállja a helyét ? vagy oda inkább crit/dmg longbow a hatásosabb ?

Az is jó ha bármivel bármit meg lehet ölni, ha a skillen múlik. Ez még jobb is, mert ha egy kaszt egy adott másikat semmiképp nem tud megölni, az cry forrás, ráadásul az adott helyzetben lévõ "gyengébb" kaszt hiába skilled, ha a kaszt miatt képtelen gyõzni.
darth devil
Azzal messze nincs gond, h nem lehet bármivel bármit megölni. Legyen egy kis kõ papír olló a játékban.

War, war never changes.

A wall of text leírást kipróbáltam (kondi+trap ranger - axe/torch/S😎 és meglepõen jól használható. A mesmer sem jelent gondot. Ami nekem nehéz volt az a guardian, vagy magához ránt, vagy stunol vagy leláncol. Amit még nem értek, hogy hogyan lehet hogy vagy ötszor downedbe tettem az elemet (pillanatok alatt), és mindig felkelt. vagy ötször egymás után és fél HP-val felpattant. Ez hogyan lehet?
DummyBoy
Pedig most szerettem volna elmesélni, hogyan is mûködik egy "szuperprÕ" játékos kezében egy "fullra pimpelt" "maxos" thief WvW-n xD

Na mindegy ... Mondjuk meglepõdtem, hogy nincs lag WvW-n, megcsinálták volna múlthét óta? Gondolom az FPS is stabil 60 ... Jó lesz végre visszaülni játszani 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Running
Na még egy:

Running
Ne etessétek mai sztár trollunkat. Inkább itt egy képecske:

BEAST
Ja ok. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gyakorlás kérdése😊

BEAST
Ez biztos így van. Azért remélem egyszer belõlem is lehet olyan sztárjátékos, mint amilyen te vagy 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akkor tudod milyen egy thief és hogyan öl, nem újdonság ez a pár sec-es kill 😊
engem egyébként annyira nem zavar, persze bosszant néha, de ez a kaszt sajátossága.Minden mmo-ban a rugók ilyenek.A gond ott van, hogy az Anet hosszú taktikus csatát ígért.Az is igaz, hogy thiefnél a hosszú csata egyenlõ lenne a halállal, tehát vmi kompromisszum kellene.

nem nagyon találkoztam még laggal wvwvwben. sztem egy kezemen meg tudom számolni.

kovalik: mesmer, de van maxra húzott thiefem is.

szóval akkor a konklúzió,h itten síró emberek 98%-a irtó béna😊

Nem, úgy értem annak a buildjétõl függ, akit a thief öl éppen. Nyilván egy pontvédõs engit-guardiant nem fog ilyen gyorsan megölni, én épp burst buildet próbáltam az engivel. Ha megnézed a képet amit lentebb linkeltem, akkor látod, hogy mennyi sebzést vágott belém, és ez kb szó szerint egy-két másodperc volt, reagálni nem igazán tudtam mert már halott voltam addigra.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

biztos te vagy a legjobb, mindenki más irtó béna
egyébként megkérdezhetem milyen kaszttal játszol ?

DummyBoy
Vagy csak béna thief-ekkel talákoztál, vagy éppen nem lag közben WvW-n ... Sok lehetõség van ...

Nem sokszor ölt meg thief idáig a játék során (WvW-zek inkább, sPVP-n egyszer voltam csak ... ), de amelyek megöltek, azok olyan gyorsan, hogy mindegy volt ... persze nem volt nálam stopper, de akkor is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

tehát véleményed szerint én eddig kizárólag szar builden lévõ thieffel találkoztam😊 vagy továbbra is fennál a felvetés,h én vagyok kjó és ti vagytok irtó bénák😄

Gondolom kaszttól, buildtõl függ. Én amit lentebb linkeltem engineerrel, volt, ahogy megláttam bestealthelt, aztán jött rám a stun, egybõl nyomtam a stunból kijövõs skillemet, aztán jött még 10000 damage és meghaltam. Le akartam videózni, de gondolom elég sok mindenkivel volt már ilyen.

miért van az,h én még nem találkoztam 1 sec alatt gyilkoló thieffel. én tudok extragyorsan reagálni egy támadásra, vagy ti vagytok bénák?

a.carkey
A ranger "profession" hivatalosan így szól a GW2 500+ oldalas leírása alapján:

"Rangers: Attack enemies with their pets and traps. Rangers wear
medium armor and use a mix of melee and ranged weapons. They’re
ideal for killing enemies over distance and time."

A medve nem játék.

Terensz
Nekem a "sweet revenge" szokott kiesni. De csak 10 másodpercig vengeance alatt :-(
Utána mikor megnézem a traiteket, hogy miért is haltam meg: ott van.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

TDC Geronimo
lesz custom arena meg késõbb duel lehetõség is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem terveznek egyébként majd berakni másfajta arénákat vagy legalább duel lehetõséget? Jó lenne ha olyan lenne mint wowban, pl 2v2,3v3 stb..

dave9004
update-ek után elõferdül.
Yossarian
apropó, nektek is van olyan, hogy "kiesnek" a skillek a traitek közül és csak úgy üresen áll belépéskor?

Nieleen

Yossarian
Az a baj, hogy ez most egy egysíkú bemutatása a karinak. Spvp-ben kb ugyanezt csinálom, annyi különbséggel, hogy csapdák helyett nálam a hunt signet és lightening reflexes van kint. Mindkettõ az általad is említett távolságtartás és túlélés miatt.

De ez egy egysíkú szemlélete a karinak. Amikor én pl arról beszéltem, hogy a ranger lassú, az wvw-ben tûnik ki marhára. Ott mondjuk nagyon cigány módon minden downed emberbe bele tudok lõni és jön egy kis exp, tehát a fraggel nincs is akkora gond, inkább az a baj, hogy nem lehet lépést tartani a tömeggel. Gyakorlatilag abban a pillanatban ahogy fordul a kocka és futósra kell venni a dolgot, hirtelen azt látom, hogy mindenki aki nem maci-pókos már régen elfutott a fenébe és mi ott maradtunk beszecskázásra. 😊
Utóbbi idõben egyébként amolyan hornos buffer supportként segítem a társaságot. Jó nézni, ahogy szikrázó lábakkal üldözik társaim az ellent 😊

Nieleen

Mephike
Nature Magic VI: nem használtam még, bár papíron nem rossz amit írnak róla, de valahogy mindig jobbnak találtam valami mást nála, de fogok egy próbát tenni vele.
Wilderness Survival IX: Ezt szeretem nagyon, használom/használtam is.
Van pár amit fixen használok, de van pár, amit folyamatosan váltogatok. A short bownak adj pár kör esélyt, hidd el, nem rossz az 😉

Éljenek a hosszú, taktikus harcok <#idiota>
Thief báttya kb egy másodperc alatt öl meg minden alkalommal, anélkül, hogy én bele tudnék sebezni. Azért érdekes, hogy majdnem 20k hp elfogy szó szerint egy másodperc alatt, de a réndzsört azt aztán nerfelni kell 😄

hali, nekem olyan kérdésem lenne hogy amikor downed állapotba kerülünk akkor mindig meg kell várni a killek recharge idejét?
Mert sokszok amikor kivégeznék thiefet, vagy akármit akkor rögtön nyomják a dwoned skilleiket.
Viszont amikor én elesek (warri,rangerrel) akkor mindig mind a 4 skill újratöltõdik mintha használtam volna.
Zomil
Nagyon szép leirás, ennél jobban én sem birtam volna leirni a dolgokat 😊

Annyival kiegésziteném, h én axe+warhorn-t használok a torch mellé, mert a warhorn 5-ös skill-je kör elején iszonyat jo, h gyorsan oda tudsz futni lepakolod a trap-eket és hamarad megy rajta a cd. + a madarak is kellemesek.
Nekem traiterk igy néznek ki:
Skrimishing 30: IV, IX, XI,
Wilderness Survival 30: III, IX, XII (probáld ki a camouflage-et, mostanában probálgatom és elég jo müködik amikor a warriorok/thiefek stun-al inditanak és olyankor teljesen összezavarodnak mikor eltünsz)
Nature Magic 10: VI (nah ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: Neked müködik a protection? Mert én 1szer sem vettem észre, h beadta volna, hiába kaptam 10k dmg-et thief-töl.)

Thief elleni csatánál érdemes megfigyelni milyen thief van ellenünk. Ha szemböl fut felén nem tünik el/egyéb dolog, akkor szinte biztos, h egy nagy backstab-el fog inditani, ilyenkor érdemes egy jol idözitett dodge-al kivédeni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

dave9004
komolyan meghozod a kedvem a rangerhez. ennyi vita után este indítok egyet 😊
Mephike
Na akkor ha már elcsendesedtek a viharok, én elõhoznám az ígért rangeres leírásomat, nem a viszályszítás miatt, hanem hátha valaki talál benne olyat, amit használni fog, kipróbál. Nézzük akkor... 😊 /Aki nagyot sebzõ, durván ölõ, predator karit akar, az ne is olvassa tovább. Elnézést a hsz hosszúságáért, és elnézést azoktól is, akiknek esetlegesen nem sok, vagy semmi újat nem írok le./
Csak az sPvP-s rangert írom le, így is eléggé hosszú lesz. Kondis rangerrel játszom én is, nincs értelme magyarázni, hogy miért.
A gyõzelem kellékei: távolságtartás + kitérés + kondiosztás + "apróságok". Nagyon fontos, hogy mindig tartsd a távolságot a közelharcosokkal szemben. Ha ezt már ösztönbõl csinálod, félig megnyerted az 1v1 szituációkat!
Nálam a felállás a következõ: shortbow + axe/torch. Az utóbbi fegyvereket nem kell magyaráznom, a shortbowról még lesz szó.
A ruházatomban a már említett Rune of Undead találhatóak. Ettõl tartósabb lesz a kis ranger, és bizony a kondi dmg-et erõsebben osztja. Az axe-ban Superior Sigil of Agony található, hogy a vérzés tovább tartson, ez van a shortbowban is. A torch-ban Superior Sigil of Smoldering található, hogy tovább égjen az áldozat. A Carrion amulettet hordom a carrion jewelel, érthetõ okok miatt power, vit, kondi dmg. Petek: farkas, pók, és hiúz. Marksmanship : 30 {III, IV, XI}, Wilderness Survival : 30 {III, IV, XI}, Nature Magic : 10 {V}.
Eddig szerintem semmi újat nem írtam, ez egy tipikus kondis ranger. Miért shortbow? Illetve milyen skillek még? "Mit akar ez az arc a farkassal?"
A Healing Spring-et szeretem, mert területre hat, és mert combo field. Ezenkívül van még spike trap, flame trap, signet of stone és elitnek ott van az entangle.
Akkor jöjjenek az okosságok. Rangerrel általában egyedül megyek, nem szeretek zergelni, illetve próbálom azokat a pontokat foglalni, ahol nagy eséllyel nincsenek. Ez a játék lényege, bár ezt sokan elfelejtik.. szerencsére, mert ilyenkor nyersz/nyertek biztosan. 😊
Akkor jöjjön a short bow. Sokan (szinte mindenki) lenézi ezt a fegyvert, pedig ez az egyik legjobb fegyó, miért is? Az 1.es skillje vérzést okoz, és baromi gyorsan lõ, bár nem sebez nagyot, de a lényeg, hogy vérzést okoz. Illetve a flame trapünk lángját használva ismételten éget. A második skillel szoktam poisont osztani. A Quick Shot az egyik legfontosabb/legjobb skill, ezzel tudjuk a már említett távolságot tartani, ugyanis miután lõttünk, karink hátrébb ugrik és Swiftness-t kap. Ha kifogytál már a kitérésekbõl, ezzel mindig meg tudod lepni az ellenfelet. Nincs jobb, mint amikor ezzel kitérsz egy warrior ellen, aki a kétkezesével a levegõt csépeli 😊 A következõ a Crippling Shot, ezt GW1-ben is imádtam. Csak akkor lõdd el ha 100%, hogy találsz, mert véreztet és ezzel tovább tudod tartani a távolságot. Végül itt a Concussion Shot, az egyetlen megszakító lövés. Aranyat ér, nem szabad vaktában ellõni! Miért nem longbow? Mert lassú, ezáltal a kondikat is lassabban osztod, mert bár a barrage PvE-ben szuper skill, sPvP-ben elkerülik, és közben a karid mozdulatlan, míg lõsz.
Miért nem axe+warhorn? Mert a kürt madaras skillje (Hunter's Call) nem oszt kondit. (Pedig ha adna vérzést lehet ezt használnám. Ettõl függetlenül ha nem kondis rangert játszok, akkor a kürt ott van nálam fixen!)

A csata: Fontos, hogy a trapeket megtanuljuk jól használni, akkor letenni/olyan helyre letenni, amikor/ahol tuti belelép az ellen. Ez mellee kariknál nem szokott gond lenni, de egy eléhez pl neked kell közel menni és alápakolni a rontást. A signet of stone rád is hat a Marksmanship {XI} miatt, szóval 6 secig sérthetelen vagy. Fontos, hogy ezt csak akkor használd a hosszú újratöltés miatt ha gondban vagy. (Fekszel és zúznak, bénítva vagy és zúznak, stb, stb). Az elite skillt érdemes szintén okosan beosztani, én általában 1 v sok-nál sütöm el, vagy ha pl a thief hívja Thieves Guild-et vagy egy char a warbandját.
Földharc: Ha lekerülsz sose kapkodj, akkor már mindegy 😊) A poént félretéve, itt még nem ért véget a csata. A kivégzésedet megszakíthatod, illetve itt jön képbe a farkas petként. Általában a következõ dolgot szoktam csinálni ha lekerültem a földre: megszakítom a kivégzést, ami ellenem irányul, közben magamhoz hívom a farkasom, és miután ismételten nekem esnének, eltolom a farkas vonyítását, amit feart oszt, ezáltal elszaladnak. Mire visszaérnek, lehet megérkezik a felmentõ sereg, mert annyit szöszöltek már a megölésemmel, vagy újratölt a Thunderclap. A lényeg, amíg veled vacakol 1-2-3 ember, addig a többiek foglalnak, vagy erõfölénybe kerülnek máshol a térképen. Ha 1v1-ben mindketten földre kerülünk, akkor a petet rá kell küldeni az ellenre, és dobálni kell õt. Ha már halálközeli állapotban van, és Te is, akkor a petet hívni kell gyógyítani, neked meg tovább kell dobálózni. Rangerrel még földharcot másik földön lévõ ellen sosem veszítettem, itt a pet nagyon erõs!
Távolságtartás utoljára: Mint írtam ez a kulcsa a dolognak, bár azért a kellõen magas toughness-ünk, jobb ha nem férnek hozzánk. A távolságot tartani tudjuk a már említett Quick Shot, Crippling Shot, Spike Trap végszükség esetén Entangle vagy Concussion Shot skillekkel. Fontos, hogy a crippling folyamatosan legyen az ellenen vagy a Spike Trap-el, vagy a Crippling Shot-al tartsuk fent!!!
Akkor a végére jöjjön pár ellenféltípus elleni harc.
Warrior: Nézzük, hogy mivel jön ránk, ha puskás, a csapdákkal várjunk, ha pajzsos, akkor tuti arra utazik, hogy shield basholjon, majd kétkezessel lekaszáljon. Okosan ki kell kerülni ezt a sheld basht, alá kell csapdázni, és körbe kell táncolni. Közben a kondikat tartsuk fent rajta, ha kell tegyünk rá ismét cripple-t, ha egyszer sikerül egy ilyen harcot megnyerni, rá fogunk érezni az ízére.
Thief: A láthatatlansága az egyetlen probléma. Ha meglep minket, mert pl mással harcolunk, akkor nincs mese, megyünk a levesbe, ilyen ez a kaszt, ezt tudja. De sima 1v1 esetében le kell tenni neki a csapdát, és amit mellénk lép, a csapda már ki is hozza a láthatatlanságból. Fontos a jó ütemû kitérés, és signet használat. Ha elkapjuk, hamarabb hal le, mint a warrior. Ha visszamegy a láthatatlanságba, akkor a farkassal meg lehet futtatni, addig is tölt a csapdánk újra illetve imádnak a thiefek futni 😊 . Ha a földre került a kiszemelt thief, akkor ne akarjuk kivégezni, lõjük agyon!
Mesmer: Kár szépíteni, ennek a rangernek a Mesó a legjobb ellenszere. Általában nem vállalom fel ellene az 1v1-et. Csapdákkal és a petekkel megoldom, hogy lehagyjam.
Guardian: Hasonló a warriorhoz. A kondikat nehezen bírja egy idõ után, nekem ezzel a builddel nem szokott gondom lenni. Érdemes a forgását szakítani Concussion Shot-tal, szokták szeretni 😊
Necro: Vele nekem nem szokott gondom lenni, bár a harcok kétségtelenül sokáig tartanak ellene. Ha petes necro jön szembe a csapdákat ne sajnáljuk, és ügyeljünk arra, hogy végig a necrot targeteljük.

Pet kérdés: A farkast már mondtam. A felborítós skillje szintén hasznos. A Lynx tartós, és véreztet. A spidereket és Devourereket én a poison miatt szoktam vinni, bár általában a wolf/lynxet preferálom.

Na ennyi, bocs, hogy hosszú lett. Remélem nem csak oltást kapok eme hosszú elmélkedés után. 😉

Yossarian
elhiszem neked, csak annyira csináltam egy mesmert, hogy valamennyire megnézzem a skilljeit. Egyébként egy 1H kardos mesmer kergetett az õrületbe. Az bizony búrázott és karddal pacallá vert, közben az egyik shatterrel pár másodperc retaliationt is csinált. És a mind wrack se volt azért annyira rossz.
Kb 10-15 meccset játszottam vele, meg a dummykat lövöldöztem, hogy kicsit megfigyeljem. Szerintem elképesztõ túlélõ, még ilyen begyakorlatlan láma kezekben is mint az enyém. Nem öltem vele elég ügyesen, de már hangosan nevettem néha, hogy picike HP-val sokadszor húztam ki a következõ healig 😄
A jelöléssel meg általában szórakoznak, pakolásszák fûre fára, szal ritka, hogy végig rajtad maradjon 😄
Amúgy igazad van, figyelmetlen ember mesmer ellen fusson el 😄

A CD meg... A rangernél említett 23K bleedinget adó skillnek 150 másodperc a CD-je, a fáklya dobás meg tényleg 5k körül sebez 7 sec alatt, de 14 sec a CD-je. Sok kaszt ellen nincsenek ilyen hosszú fightok. Elõnye a condis rangernek, hogy a thiefet öli stealthben is és elég sokszor sikerül rallyzni is.

Jajj, jut eszembe. Thief skilljeit is nézegettem. Van a három dummy. A heavyt lövöm sima attackkal íjjal és ugye tovább pattan a nyílvesszõ és 1000-1200 közti sebzéseket ad.
Egy robbantás a heavyre + pár sima lövés és egyszerre omlik össze a 3 dummy. (alig több idõ alatt, mint ahogy a ranger lelövi az elsõt 😄)

Nieleen

Persze, hogy íjász kaszt nem vitás, bárki bármit mond. Annak lett alkotva !
De azért nem ilyen egyértelmû ! A gw2-ben nincs igazán csak melee vagy csak ranged kaszt, itt azért összefonódik.Mint ahogy nincs a többi mmo-ban megszokott tank, healer kaszt sem.
Meg aztán egy kaszt többféle fegyvert is használhat.
Én sem örülök, hogy a ranger íjjal nem az igazi, de most per pillanat ez a helyzet.Nyugi, lesz itt még balance javítás biztos vagyok benne, aztán majd sírnak a thiefek 😊
Egyébként is sPVP-n olyan kaszttal lehetünk amivel akarunk, nem kell felhúzni egy karit max szintre még egyszer.

BEAST
Az a vicc, hogy a mesmeres példádban kb 3 mesmer buildet írtál most le, mint egy karaktert. :p

Feedback, Arcane thievery, nincs olyan karakter aki ezeket egyszerre be meri tenni és lemond a decoy-ról, a mirror images-rõl, a blink-rõl vagy legalább 2-rõl a 3-ból. 😊 Az Arcane Thievery ráadásul nem mindig mûködik, sõt leginkább nem. 😊
A feedback pedig a ~40 sec cd-jével nem éppen olyan skill ami bármikor bárki ellen valamiféle IWIN cucc lenne. (wvwben eszméletlen jó, de most ugye spvp kisebb hadakozásról lenne szó) Ilyesmire jobb egy traitelt focus offhandes mesmer, kisebb cdvel megoldja ugyan ezt, vagy amivel mostanában kísérletezek az a mimic skill.

A klónok nem sebeznek kb semmit sem, shatter builden kívül a robbanásuk sem olyan nagy cucc. 😊 HP bonus nélkül pedig a phantasmok is pillanatok alatt eltûnnek...vagy amúgy is rádrobbantják õket/más skillek a klónok felülírják õket. 😊

Arról nem is beszélve, hogy spvpben, ha a játék elején mesmerre rakják a party targetet, az a meccs végéig nem jön le róla és ezen se stealth, se klón se halál nem változtat. 😊

Nem arról van szó, hogy a mesmer gyenge, csak mindennek amit felsoroltál van megfelelõ ellenszere, legtöbbször olyan egyszerû dolog mint a megfelelõ figyelem. 😊

Yossarian
meg az 1200-as bow range is amellett szól, hogy a ranger íjász féle lenne...

Nieleen

Nana.. mesmerhez nem nyúlni most kezdtem csak megkedvelni igazán 😄
Yossarian
"Ezzel a trait-el és felszereléssel az elit skill "Entrangle" konkrétan 23 ezer bleedinget tol ki 10 másodperc alatt!!! Nagyjából akire rárakod az halott."

De kár, hogy csak papíron mûködik így az entangle 😄
Elejétõl kondi buildet használok egy fórumtárs javaslatára. Az entangléból úgy ugranak ki még WvW-n is, hogy öröm nézni. Én is azt használom, tény, hogy benne marad néhány extraláma, de nem mérvadó. Jah, amúgy nézd meg a Lynxet, papíron 5,5~5,8K bleeding az elsõ és az utolsó támadása.

Egyébként a mesmert ne is vedd ide, ha jól játszanak vele, akkor a rangert elteszi befõttnek. Bebúráz, condit visszateszi, plusz retaliation. Skilleket nincs idõd kifutkározni, mert folyamatosan rágnak az illúziók és robbantja rád mind wrackkel a szarjait még akkor is, ha õ maga hozzád sem ért. Szal a rangerrel okos mesmert nem nagyon ölsz meg. Megkockáztatom, hogy a thiefek közül is csak a mostanában gombamód szaporodó divattífet ölöd meg, aki rádspammelte a skilljét és néz mint a birka, hogy mos mi lesz. Nekem is van a kollégához hasonló screenshotom WvW-rõl, amin 4k+8k+4k-zászló eset látható 😄

Nieleen

<#eljen>

Indítanál egy mesmert is? <#nevetes1>
Tafaya
Ranger

És igen, a ranger kaszt az íjász kaszt, a GW2-ben sem véletlenül tudja csak õ mindkét íjat használni. Nem értem ezen miért megy a vita. Az, hogy az axe/torch kombó a fotm build, az az anet szegénységi bizonyítványa, szerintem õk sem így gondolták. És igen, a main-em ranger, de egy thief-ez húzok éppen, mert azt akarom, hogy nerfeljék 😊

met=meg
Nem. Hanem ettõl met az alatta lévõ képtõl és magyarázattól:

"Unparalleled archers, rangers are capable of bringing down foes from a distance with their bows"

De ezen már túljutottunk, BTW hiányoztál 😊
amúgy attól kéne íjásznak lennie, mert az a neve, h ranger? összefüggés? nincs😊

Szerintetek ez a Guardian build milyen ? Mennyire lenne életképes ?
<#taps><#eljen>

korrekt!

Akkor spvp-re erre a buildre gondoltam. lehet hogy tök rossz, sosem volt ilyesmi buildem. Aki condi dmg-es ranger az mondjon véleményt plz.
Igen ebben igazad van, (nem) kicsit elvakított hogy én mindenképp íjász akarok lenni. SPvP-ben kipróbálom ezt az axe/torch kombót.

A PvE cuccom full berserker, crit-re gyúrtam, és ugye ez a ruha van rajtam WvW-ben is. Remélem ott életképes lesz. majd próbálom ronggyá lõni azt, aki épp nem figyel 😊
Running
Köszönöm szépen!

GW2 account eladó

-Lvl 80 Guardian majdnem teljes exotic szettel
-5000 gem
-6 gold
-pár kisebb alt
-akár személyes átvétel (fel tudok menni pestre)

mail: [email protected]
Rendben.
darth devil
Rangerrel játszok és azért mert 1500as range van. De marhára nem zavar, ha épp gs-el, vagy sword+valamivel kell menni. Nem ragadok le ott, hogy csak íj és pont.

War, war never changes.