63345
  • Tusy
    - ma ~15 percenként kivág wvw-ről, másnál is van ilyen?
    - az első nagyobb patchig volt összesen 5 crash, utána naponta ~10 crash volt az átlag ami az ALT F4-es kilépés büntetéséig tartott aminek a bevezetésekor gyakorlatilag megszűnt
    - tegnap este kivágott 3x amit betudtam a tömegnek, de most tömeg sincs csak hibaüzenet (meg persze javítási költség ami nem vicces)
  • seprioth
    Sziasztok !

Az acc elkelt remélem új tulajdonosa több örömet talál benne mint én.Sok jelentkező volt rá azoknak akiknek nem írtam vissza bocsi csak nem volt kedvem 10 levelet írni úgyis olvassák fórumot gondolom látják majd a beírásom hogy elkelt !

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok és sok boldog percet Guild warsal !
  • DummyBoy
    Ja ... megint xD Igazi szörvájvörök vagyunk. :)
  • JaSoN HuNTeR #55771
    Túléltük a világvégét :D
  • seprioth
    Eladó DOBOZOS Guild wars 2 6000 Forint ! Budapest személyes átvétellel !

80lvl warrior full exo-ba (magic find ), 5 goldal +rengeteg mati (20 gold értékbe kb).
  • Running
    Sylavri főváros.
  • MaRee
    Ez hol van?
  • FNightWalker
    Fallen Legion's Heritage várja a játékosok jelentkezését:

Egy PVE/PVP/WvW/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítőkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekből áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitől sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!
    Ha felkeltettük az érdeklődésedet megtalálsz minket a Whiteside Ridge szerveren. Érdeklődni a felvétellel kapcsolatban IG is tudtok csak keressétek fel officereink egyikét (Mythra Lightbringer, Alice Harvey) vagy nálam Newlynn.
    Fórumunk: flhforum.host56.com (ideiglenes cím)
  • Running
    Utolsó mára:
  • Running
    Tegnapi esemény előtt lőttünk pár képet!

• Running
    A griff a legjobb!
  • Running
    Pózolj házon!
  • Unknow
    Nos, részemről a Sylvaris, Asuras részeket utálom. A Nornosokat viszont nagyon szeretem. Sokszor elkapja az embert a skyrim hangulat. A human részeknél meg valahogy végig olyan érzésem van, hogy a régi, nagy kedvencemmel a Fable 1-el játszok.

Ez a két area nagyon jól designelt szerintem.
  • Running
    Az ilyen szép helyszínek miatt érdemes bejárni 100%-ra az egész világot.
  • Unknow
    Game of Thrones online Ez egy jól elkapott shot.
  • metalbull1
    Sziasztok!
    Időhiány miatt eladnám accomat. Ár: 8000 Ft. Érdeklődni privátban.
  • Running
    Gyönyörű ez a játék!
  • Running
    Én már összeraktam a egy plüss madárkát, meg egy játék robotot. Elég vad!

Tegnap pózoltunk egy jót az esemény előtt:
  • Guren
    jó, de világvége után gondolom újraindítják.
  • Lantee
    Na, akkor ez nekem új! Ma még ránézek Tixx-re, de már annyi kört futottam, hogy lassan herótom lesz tőle. :)
    A dobozok marha jók:
    Kinyitod, van benne zokni --> Zoknit beválthatod dobozra --> Kinyitod, van benne zokni... :D
  • DummyBoy
    Én úgy rendeltem karácsonyi ajándékot, hogy 22-i érkezéssel ... és tuti ami fix utánvéttel :)
  • Running
    Ez már senkit sem fog érdekelni, holnap 21.
  • Zomil
    Pedig holnap van az utolso nap, utána gw szerverek se lesznek.
  • Newfronter
    Nem az utolsó. Ma jön Tixx LA-ba és marad január 3.-ig és ez 100% biztos, mert az ArenaNet így döntött.
  • Lantee
    Micsoda? Pont tegnap olvastam (ingame), hogy ma lesz az utolsó nap, Lion's Arch-ban. Pont kérdeztem is a Guild-et, hogy utána mi lesz? Milyen event lesz az ünnepek alatt? ...egyelőre nem kaptam választ.
  • Prof William
    Thx. Akkor még van idő összedobni pár petet. :)
  • JaSoN HuNTeR #55748
    január 3
  • Guren
    3
  • Prof William
    Pont ezért kérdem mert lehet hogy az elkövetkező napokban nem leszek gépközelben.

24-ik tart az event?
  • MaRee
    Igaz, akkor én is legyártom gyorsba.
  • j0nNyKa
    2 nap múlva világvége, szal ja
  • MaRee
    Szerintem igen, de a helyedben azért nem várnék sokat.
  • Prof William
    Ma meg is volt az első WD insta. Találtam egy Plüss Griff figurát amiől majd forge-ban lehet csinálni egy Pet -et. Erre ugye a WintersDay után is van lehetőség? Mármint a Plüss Griff pet elkészítésére?
  • JaSoN HuNTeR #55741
    Milyen buildot ajánlotok Thiefhez? Ami jó Instába és PVPbe is?
  • Lantee
    Az Instabejáratot tegnap láttam először, mondjuk az nem hülyeség. :)
  • DummyBoy
    Vagy megkeresed a helyét a térképen ... Általában kerek nyalóka és/vagy egy Instabejárat ikon jelzi :)
  • Lantee
    Minden nap másik fővárosban van. Sajnos random helyre dobják le, még a Grove-ban legalább közvetlen a bejáratnál volt, de azóta nekem is keresnem kell. A játék mondja, hogy melyik város, menj oda, és kérdezz. El fogják mondani, hol keresd.
  • Prof William
    Abba a lebegő léghajóba (Wintersday event) hogyan lehet bejutni? Már láttam a városok felett ,igen impresszív de bejáratot eddig nem találtam.
  • Running
    Game update – December 18, 2012:
    Wintersday: Updated some Wintersday-specific crafting recipes that required an incorrect number of components.
  • Running
    Megérdemelte a győzelmet a GW2!