63345
-
Newfronter #55815 Jó példa amit írtál. Én is vettem mostanában AC3-at, FC3-at, Borderlands 2-őt is, de ezek egy idő után kifújnak és kész, az ember a polcra teszi őket. Lehet ez után én sem fogok venni ilyen játékokat, pont ez miatt amit írtál is. Nem kínálnak hosszú távú szórakozást.
Bár ezeket be lehet szerezni sokkal olcsóbban is(pl. 4000 Ft), mint 10 000 Ft, de igaz, ami igaz. -
Nikosi #55814 Nem vártak 5 milliót. 3 millió eladott példánnyal számoltak, az pedig teljesült. Nem tudom, honnan szedted a skyrim eladásokat pc-re de kíváncsi lennék egy számra, de vond ki belőle az összes konzolost, majd jól meg fogsz lepődni. De mint mondtam ne konzolos játékokkal hasonlítsd össze.
A konzol portokat meg hagyjuk kérlek. Vannak jobban sikerültek, de az csak erősíti a szabályt. Ergo egy tipikus konzol port esetén, szar az irányítás, mert nem egér + billentyűzetre tervezték. Irdatlan a hardver igény, mert nem optimalizálták csak a konzol hardverra, stb...
Te őszintén most single játékokkal akarsz összehasonlítani egy mmo-t. Amúgy én pénzt nem adnék egy olyan játékra amit egyszer végigtolok kb 20-50 óra és megy a levesbe, főleg nem 10-20 ezret. Mert minek játszanál ismét a skyrim-mel ha egyszer már végig játszottad. Egy jó stratégia az más, de egy single rpg, lövöldözős vacak.
"Vicces aion nak van 3 milla playere..." Van persze miután free lett, aztán pár hónap és megint a kutya sem fog játszani vele. Tudod egy fizetős mmo deklarált bukása/halála az mikor fizetősből free to play státuszba teszik.
Nem tudom miért akarod temetni a gw-t, anet-et, ncsoft? De tudod sajnos/hála égnek tények nem téged igazolnak. Amúgy meg a neved sokat elárul trollololololo..... -
Eftörsokk #55813 próbált már valaki amcsi szeróra transferelni ? nagyon nagy a ping? :) -
lordbalu #55812 aukciós ház/mérleg jel a térképen -
#55811 Sziasztok!
Vettem egy kardot, és azt írja, hogy valami Black Lion Trading Company -nál tudom átvenni ?
De, az hol van ?
Mert nem értem ezt.
Előre is köszi, aki tud ebben segíteni ! -
Trollface #55810 Ez az android felbasz..... Sorry ha kicsit gány..... -
Trollface #55809 Vicces aion nak van 3 milla playere. B and S meg nem lett akkora siker.. Majd pont egy cikket veszek alapul. Nem vitás fel fejős cow,de westet kiszervezték. Blúz útánna. -
Prof William #55808 Meglett a Plush Griffon. :)
A Tixx insta sztem egész jó, bár elég nehéz ajándékokkal ellátni a világot az már most látszik. -
Bandeeka #55807 Sziasztok!
Desolation szerveren keresnék aktív magyar klánt. Ragnus.8102 néven vagyok elérhető
Köszönöm ha segít nekem valaki:)
Sziasztok Kellemes Ünnepeket -
#55806 Valakinek nincs egy feles GW2 accountja ? :D adok érte egy Catas wow accot. -
Newfronter #55805 Továbbra is hülyeségeket irkálsz....
Ezt olvasgasd! -
Trollface #55804 1 magazin kiáltotta ki. Többiek nem is döntöttek még. Pc mezőny elég jó volt az évben. Hitman konzolport jó duma. Skyrim konzolt átirat mégis tarolt tavaly. Egy mmo nincs egy ligában ezekkel. 2-3 mill hát a fanok meg 10 ,et vártak. Anet meg szerintem 5, őt. Akkor értem NCsoft west eladását és kiszervezését. Rosszul megy a szekér. -
#55803 Évek óta ez az első olyan MMO, ami nem ürült ki az első 3 hónap után. Semmivel se látni kevesebb játékost, mint az elején, sőt... Én szüneteltettem a játékot most 2 hónapig kb, de 1 hete újra elkezdtem játszogatni és rengetegen vannak WvWben is és PvEben is. Szerverstatust is nézegettem és EUba volt 3 medium szerver a többi mind high meg full. Ugyanez US szervereken is. Nagyon is sikeres lett és nem is véletlenül. Január-februári nagy frissítésekre kíváncsi vagyok, de nagyon tetszik a játékba pl az is, hogy 2 hónap kihagyás után simán mindenféle hátrány nélkül vissza tudtam jönni játszani és élvezni az első perctől fogva. Máshol a hatalmas gearkülönbségek miatt teperhetnék napokig/hetekig mire élvezhetném megint a játékot. -
#55802 Tökéletes leírás, annyival egészíteném ki, hogy a mmo-knál a szerver telítettség állapota, illetve a szerver összevonások jelzik egy játék állapotát, úgy ahogy. Egyébként szerintem egy 4 misi simán elment a játékból. A szerverek is általában csutkán vannak, és ez csak javulni fog, ahogy fejlődik a játék, mivel ugye nem előfizetés függő a játék. -
Nikosi #55801 Nem akarok vitába szállni, de nézzünk egy két dolgot meg kicsikét. Nem tudom miért akarod mondjuk a gw2-t konzolos játékokkal összehasonlítani. Halo 4 nincs is pc verziója, kizárólag xbos360.
Amúgy a gw2 szeptemberben átléptem a 2 millió eladást. Ide évre ncsoft/anet 3.1 milliót akar eladni idén (2012) szerintem ez teljesült. Igaz ezzel sehol nincs a konzolos játékokkal szemben amikből 10 milliós számú dobozos verzió is fogyhat.
vgchart 2012 itt lehet eladásokat nézni, de ne feled ezek csak kizárólag dobozos kiadások. Az elektronikus vásárlások nincsenek benne, pl a steam és egyebek sem.
Ez olyan amúgy mikor jönnek a 20 millió, 50 millió wow előfizetővel. Igen ennyi accot csináltak és ténylegese mennyi játékos is van. Például ott a World of Tanks, van kb 500k - 1millió reg eu szerveren, de valójában van körülbelül 80-100k játékos aki belépeget időnként. A stabil játékos bázis pedig kb 40k-ra tehető, akik úgymond gyakrabban feltépegetnek, nem havonta egyszer.
Nem azt mondom, hogy a gw2 game of the year vagy akármi, de az mindenképpen elmondható, hogy sikeres mmo-kat tekintve pedig mivel a wow külön ligában játszik simán arany érmes idén. De ha a pc-re írt játékokat nézzük akkor ott simán elképzelhető, hogy game of the year. Konzolos cuccokkal és azok sokszor/majdnem mindig harmatgyenge pc portjaikkal meg nem lehet összehasonlítani meg értelmetlen is szerintem. Eladás számban semmi de semmi nem veri meg a konzolos játékokat, ugye ott elégé necces és nem egyszerű illegális változatokkal játszani. Mellékesen ha meg darabszám akkor a mindenkori game of the mankind az angry birds. Annyi játékosa soha semminek nem lesz az életben mint annak, attól neked biztos tetszeni fog az angry birds?
Saját kategóriájában biztos dobogós ebben az évben. De ez nem mond el semmit a játékról, mert attól mert 10 milliárd légy szereti a szart nem biztos, hogy neked is tecceni fog. Attól mert nekem neked tetszik valami, nem biztos, hogy másnak is fog. Attól mert game of the year valami nem biztos, hogy tetszeni fog a vásárlónak, mert ugye a 10 milliárd légy esete.
Amúgy sajnos nincs adat az aktív játékos számról, nincs adat a pontos eladott darabszámról sem (digitális+dobozos), de ezt minden cég főleg az mmo-k szeretik titokban tartani. A wow-ről sem tudja senki mennyi a valódi aktív játékos szám, soha nem is fogjuk megtudni amíg az 0-ra nem csökken, és ez így lesz/van midnen mmo-nál. -
FNightWalker #55800 Nincs senkire rákényszerítve semmi sem. A minimális kötelezettség nálunk azt jelenti hogy: tartsa be mindenki az alapvető viselkedési normákat. Ahogy a játékra úgy a TS-re sincsen rákényszerítve senki sem, megszoktunk kérni mindenkit hogy ha TUD/van rá lehetősége jöjjön fel TS-re közös megmozduláskor hogy hatékonyabban tudjunk kommunikálni egymással. De nyugodtan meglehet kérdezni bárkit a guildből mindenki ezt fogja mondani... -
Newfronter #55799 Nincs erről infó.
Akkor ne hidd azt, pedig alázza, mert ez sokkal több és több ideig tartó szórakoztatást nyújt, mint amelyeket te felsoroltál. -
Trollface #55798 Mik=Mmo ,telcsirol irok. -
Trollface #55797 Hányan vették meg (eladott példányok), aktív játékosok száma mennyi? Ezt kérdezném,mert semmi adat. Azonkívul,hogy Anet szerint game of year......... (mert vmi game magazin azt mondta....) Nem hinném Halo 4 ,Dishonored,Hitmant stb....alázná. Mielött fröcsögés lenne ,ebben a kategben nem csak műi van. -
#55796 Nincs ellentmondás, nem a játékra van rákényszerítve, hanem TS-re :P -
FNightWalker #55795 Mielőtt belekötsz valamibe, nem ártana egy kicsit gondolkodni. :) :P -
FNightWalker #55794 Így van! minimális kötelezettség a TS... közös megmozdulásokkor. -
#55793 Minimális gondolom a TS, és kész. De ha nem, akkor sorry. :) -
#55792 a minimális kötelezettség és a " Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra" hogy jön össze? -
FNightWalker #55791 Sziasztok!
Fallen Legion's Heritage várja az új és régi játékosok jelentkezését! Whiteside Ridge szerveren vagyunk megtalálhatóak!
Egy PVE/PVP/WvW/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítőkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekből áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitől sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!
Jelentkezni a fórumon lehet bemutatkozás formájában!
Fórum: Fallen Legion's Heritage fóruma -
#55790 Merikriszmasz All! -
Prof William #55789 A TP-n "kicsit " borsos lenne a 250 vatta. Olyan 2 arany. Az insta szórakoztatóbb.
Amúgy ma a M Forge helyén nem votl semmi .Ez valami történeti elem? A gonosz csenőmanó ellopja a karácsonyt? -
#55788 -
#55786 -
Ében #55785 Az insta végén választhatsz vattát vagy ragasztót, de mindkettőt meg tudod venni TP-on is. A petet nem kell etetni. :) -
#55784 Boldog karácsonyt kívánok én is.
Az a karácsonyos insta ott LA közepén mi? Érdemes oda bemenni, potyog valami jó? -
#55783 hú, nem szeretem azt a rovarszárnyas szoknyát, tök undi -
#55782 Boldog Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
-
Prof William #55781 Azt karácsoyni Fur-t vagy mit ami a plüss griffhez kell a Pixx quest adja? Mert eddig csak cog-ot meg gule-t sikerült összeszedni belőle.
Amúgy a Pet-et kell etetni amolyan Lineage 2-szerűen vagy elvan magában? -
Mindenkinek kellemes ünnepeket! -
#55779 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
-
moNTo #55778 Minden gamet meg lehet unni egy idő után :)
Van aki ezt a pénzt egy 10 óra alatt végignyomható játékra költi.
Lehet, hogy nem fog tetszeni a GW2, de ha igen, akkor akár többszáz órás mókázás van kilátásban. Arra számíts, hogy a játék nem vezet kézenfogva végig, neked kell eldönteni, hogy mit akasz csinálni, hogyan fejlődsz (sokan ezzel a szabadsággal nem tudnak mihez kezdeni, ezért hagyják abba). Egyedül játszva szerintem unalmas lehet 80-as szinten. Angol tudás sem árt, vagy valaki, aki segít. Más mmo-hoz képest itt többet kell foglalkoznod a karatereddel, sok összetett hatású skill van, amik egymásra is hatnak, mindez megfejelve a kombórendszerrel és a trait-ekkel. -
bajtokarpi #55777 Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Hogy a pikulába tudom elkezdeni ezt a story questet?
Köszi
-
Rane19 #55776 Miért adják el sokan a gamet? Egy idő után unalmas mert akkor nem veszem meg xD -
#55775 A játék megjelenése óta kétszer, ha kidobott és azt sem wvwvw-ről.