Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
majd számoljatok be róla pls 😊
Pár hozzászólással lentebb írták, hogy GMT szerint 19.00.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

7kor lesz az ószom event?
Én is megváltoztattam, meg csináltam ilyen mobil authentikációs cuccot is. Nem tudom milyen kombináción ment végi a szoftver mikor kb ;sD34ßfeRß szerû jelszavaim vannak😄

darth devil
Teljsen mind1, a szoftver végig megy minden népszerû kombináción.

War, war never changes.

Múlt héten hasonlót kaptam én is, gyorsan jelszavat változtattam.

Address: 112.238.225.132
City: Qingdao
Region: 25
Country: CN

Honnan az édes annnnnnnyából tudja valaki a jelszavam, fõleg úgy, hogy auto loginos vagyok mióta megvan a játék szinte egyszer nem irtam még be a jelszavam....

Zomil
lol 😄
(ha nem megy irjatok egy ?-t a végére)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a.carkey
Remélem nem két perc ban lesz érte, mint a karmás cuccokért!

A medve nem játék.

Running
Botokról:
Hey folks,
Since it has been a few weeks since we gave an update on this, just wanted to quickly update where we stand. We recently hired an entire new team of people with one mission in mind: operation bot destruction.
They’ve been getting everything in place to accomplish our goal of making botting, hacking, spamming, and malicious behavior as non-existent as possible in Gw2. In the last few weeks, over 10,000 bot accounts were banned from the game alone. Another area of massive improvement has been in account security, where our two-factor authentication as well as your password changes have led to account thefts dropping to a tiny rate. A vast majority of account thieves use those accounts to run bots and/or perform RMT transactions, so our serious beefing up of account security has led to fewer bots, and most importantly fewer stolen accounts. That being said, we have massive improvements on the way in the next couple of weeks that help us detect, verify, and remove botters.
What we don’t want to do is have someone report you as botting, we ban the account, the bot appeals, and we have no data to prove they were botting on file so we have to give them the account back. Ensuring we have 100% clear data on bots that’s incredibly easy for our GM team to quickly verify, and when an appeal is submitted verify within seconds if the person was truly botting is our most important goal. We don’t want to ban people who were not botting, and we want to keep the people who are permanently locked out.
Bottom line: We’re doing ok, but we know we can and need to do much better on this front and are putting massive resources behind ensuring we have a permanent solution to this issue. You’ll see a dramatic improvement in this area in the next few weeks as our remaining detection and bot destruction tools and staff come online.
We’ll continue to keep updating on this front as we go forward, but rest assured we are aware of issues folks are raising and take them incredibly seriously. From FOV to bots, account restoration to more awesome stuff to do at level 80 we have teams working like mad on all of these fronts.

a.carkey
No igen. Remélem innen is mindenki rohan laserjet nyomtatót venni! 😄

A medve nem játék.

Kata
Nem baki, hanem SG-re beerõszakoltak minden topikba egy plusz reklámsávot. A dizájnolt topikoknál okoz ez látványbeli gondot. Egyelõre a srácok keresik a módját, hogy lehet kiiktatni azt a reklámot onnan.

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
haverod

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja, Muzyka látott valamit, nem tudja, mi lesz, de valami ószom. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Pontosan, én pl nem érek rá, de nagyon sokan mások sem (pl oceanic játékosok MIND kimaradnak belõle, nekik hétfõ reggel lesz ez). GW1es módszer kéne, miszerint 3 óránként ismétlõdik 1 napig. Ez nagyon nagy parasztság, fõleg ahogy híresztelik hogy milyen ószom lesz és ott kell lenned...

Zomil
szerencsére ráérek, de nagyon sokan sajnos nem.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsakosfrodo2
Lehet, hogy nem ér rá. Például ha most vissza kellene utaznom koliba vonattal, akkor én se tudnék ott lenni. Nem értek egyet én se az egyszer-az-életben eventekkel.

TDC Geronimo
Biztos mert olyan ószom lesz :d

Nem érsz rá? :y

Zomil
Én azt nem értem miért EGYSZERI event??? GW1-ben az ilyen fontosabb eventek 1napig 3oránként mennek, itt meg szivatnak azzal, h csak 1szer van lehetöség ilyenre.

TDC Geronimo
Act 2 of the Guild Wars 2 Halloween event is live – enjoy the festivities! DO NOT MISS Act 3 of Shadow of the Mad King which kicks off at the lion statue in Lion’s Arch at noon Pacific (12:00 PM Pacific Time/19:00 GMT) on Sunday, Oct 28 with a very special, one-time only surprise!

Milyen clusterfuck lesz ott a szobornál :y

stage 2 van ma.

Újraindítottam a gépet, most engedte, pedig mindvégig jól csináltam, nem elõször csináltam ilyet.

Az Attend the Party, és a Mad King's World negyedik része Act 3tól lesz elérhetõ.

AntiHero
Act 3 ma van?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Holnap tudod befejezni, akkor jön az utolsó rész. Az "Attend the party" is holnap lesz elérhetõ.

Sárkány Lovagrend

az "its a mad kings world " acsihoz fel kell jutni a clock tower tetejere? mert már mindenhol voltam de csak 3/4.

A másik meg, h az "attend the party " acsihoz mit kell csinálni?
TDC Geronimo
" jel után kell egy szünet és utána kell a -testVerticalFov. Akkor nem ír hibát.

Pontosan úgy csináltam, még ki is ctrl+c ctrl+vztem, úgy is hibát ír.

DummyBoy
Teleport, flying, perma swiftness, perma quickness, stb,stb ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Connection error -al kit boldogit most a game?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Yossarian
milyen csalásra célzol?

Nieleen

AntiHero
Meg ugye a nyíltan csaló Deso. (RUIN) guild. ...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Mert rosszul írod be. Amit linkeltek ott szájbarágósan leírja hogyan kell.

Miért van ez, hogy amikor beírom hogy -testVerticalFov a "D:/blabla/GW2.exe" után, akkor kiírja hogy érvénytelen elérési út?

TDC Geronimo
Nézd meg a képeket és rájössz :p

penge25
Ez a FOv tulajdonképpen arra jó ha 20"+ os monitorod van, akkor nagyobb területet láss bea játékból?

TDC Geronimo
Elnézve képeket nagyon jó lett. +1 Anetnek ismét amiért figyelnek a játékosokra <#eljen>

Running
Topik fejlesztés alatt.

Arborstone is nighcapper francia, talán durvább mint VS, lehet oda oszlottak el páran annó a queue elõl. Sajnos deso megint velük van most, nem is logolok be.

Más:
Nekem most el van csúszva a fórum szövegdoboza meg az egész fejléc. Másnál is van ilyen baki?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Running
Egyre több szerveren megy a nightcapping, azok a full popos szerverek vannak elõl, ahol a legnagyobb az éjszakai 23:00-06:00 aktivitás.

a.carkey
Abbahagyták a Kanadaiak, vagy hogyhogy csak másodikak a franciák? 😄

A medve nem játék.

Running
A fov-ot nagyon dícsérik, itt vannak az elõtte utána képek + hivatalos topik:
link

Running
WWW állás:

Running
Ez az event nagyon jó lett. A clock tower, a pvp terület, meg a dungeon is. Rég láttam ilyen igényes halloween kiegészítést. Azt ACT 2-es back pack is nagyon fasza. Alig várom a maradék 2 fejezetet.

Zomil
Volt egy kis idöm benézni a játékba...hát basszák meg ez az ugrálos iszonyat nehéz 😄

Ahet

The gods have disconnected you ...

van 1 eladó accom lv80 as elementel 8goldal 400 as jeweller alap áron ha érdekel valakit várom az ajánlatot kb féláron viheti mint a bolti😊

Nekem annyira nem jött át így másfél hónap game után se úgyhogy jobbnak látom túladni rajta amíg még valaki elviszi😊 lécci vigyééétek: D

McHaals
na beszéltem bimbivel, hátha tud valamit segíteni ez ügyben... a lepényhal meg utoljára

MadWolf#11626

McHaals
itt készültem a 4 napos maratonra (hétfõn-kedden itthon maradok) és erre ez fogad... egy pöttyet ideges vagyok

MadWolf#11626

McHaals
na köszi a megértést, erre van szükségem éppen most

MadWolf#11626