63345
-
Bandeeka #55734 Sziasztok!
Pár hónapja nem játszok a GW2-vel mert nem volt időm. Tudnátok ajánlani nekem 1 klánt ami casual játékosokat is szívesen lát?
Köszönöm a válaszokat Bandeeka
-
#55733 Gamespot has named its PC Game of the Year for 2012. And the winner is... http://www.gamespot.com/shows/best-of-2012-videos/?event=pc_winner20121217 ~RB2 -
#55732 email -
Eisenberg #55731 Hali. Volna egy kis/nagy problémám. Belépnék, de az örökkévalóságig tölt a kliens. Waiting for Authentication feliratot ír. Már be vagyok jelentkezve a hivatalos oldalon, és az aktiválós dolgot is megcsináltam mivel dinamikus IP-m van. Ilyenkor lehet tenni valamit vagy muszáj kijelentkeznem a hivatalos oldalon, és újrapróbálni az egész procedúrát amíg be nem enged?
-
Jimbo #55730 Van valami új hír az LFG-ről? -
Kheled #55729 Megtaláltam a régi Ambassador Videonkat, amikor volt ez a verseny:P
GW2 Ambassador -
#55728 Érdekes, hogy a wvw változásokat nem hirdetik ki, noha napi szinten indítják újra. Ez azért jó, mert minden siege cumó törlődik ami előtte le volt rakva. Bár ez lehet nekünk is kedvező, mert erős csoportban van a Deso.. -
Lantee #55727 Na, azt hiszem hivatalosan is GW2 kocka lettem. Tegnap előléptettek a Guildemben Phantommá. :)
Soha életemben nem voltam aktív tagja semmiféle on-line csapatnak (talán még BF1942-ben volt valami), ezért meglepő és mulatságos. :)
-
#55726 Eladó egy dvd-s kiadású Gw2 account. 7k, ami jár az a dvd, az account, amin van egy lvl 80-as ranger, full exo cuccokban, rakat mati, és kb 50 gold. Budapesti személyes átadással. Érdeklődni a [email protected] mailcímen lehet. -
#55725 Our Wintersday music is now available for you on Soundcloud:
link -
#55724 Game Update - December 17, 2012
Structured Player Versus Player
Fixed an issue where Mesmer clones and illusions would spawn in with no equipment during tournaments.
Wintersday
Fixed an issue where content from previous days could appear in the Infininarium Instance.
Black Lion Chest
Fixed an issue with the Black Lion Chest that occasionally caused people to only receive two items instead of three. A compensation plan for those affected by this bug is in the works. -
MaRee #55723 Akkor ok, nekem csak akik a guildből átmentek oda ők mondták, hogy nagy a sor wévwén és azért nem jó. Én is oda mentem volna, csak nem kaptam el sose, hogy mikor nem full a szerver. -
#55722 Deson vagyunk, és van mindenre ember, www-n sor alig van, ha igen pár perc csúcsidőben. -
MaRee #55721 Desolation, mondjuk az mindig full, és nagyon sokat kell várni wvw-n is tudtommal, de itt van Whiteside-on kívül sok magyar. A Variance múltkor a Piken Square-re költözött át asszem, ott nem tudom mi a helyzet, én a Gandarára jöttem most át néhány guildtárssal, és sokkal jobb mint a Whiteside. -
metalbull1 #55720 Sziasztok!
Segítséget szeretnénk kérni. Pár haverral átmennénk egy másik szeróra Whitesideről. Olyan szervert keresünk ahol sokat wvwznek, illetve sokan vannak. Eventek,dungeon, de a lényeg a WvW lenne! Illetve jó lenne, ha lennének magyarok/magyar guildek. Köszi szépen a segítséget előre is! -
Nightlord #55719 Jó már semmi -
Nightlord #55718 Ez a wintersday több GB patch-et jelent?Kiír itt valami 5 ezer file-t-.- -
Jimbo #55717 Digitális kiadás eladó, 2db 80-s kari Ranger+Guardian, 78-s Warrior
Ára: 7k, érdeklődni priviben. -
#55716 -
Jimbo #55715 Mintha egy fejlesztőt hallanék:)
-
#55714 -
Lantee #55713 Hát, ilyen játék nem akadt a kezembe az elmúlt 5 évben.
Tegnap délután 5h-körül beloggoltam, és éjfélkor úgy kellett kényszeríteni magam, hogy most már kattanjak le róla.
Trixx baromságát csinálgattam, először random csapattal, majd jött a Guild-em. Mikor meguntam, irány a nagyvilág, gyűjtögessünk néhány ajándékot. De hoppá, itt egy Dungeon. Azt letoltam egy random csapattal, majd szóltak a Guild-ből, hogy irány a WvW. Ott akkora háború volt, hogy 2 óráig cigizni sem tudtam felállni...
Elképesztő, mennyi mindent lehet csinálni ebben a játékban! Folyamatos achievment gyűjtés, eventek, dungik, most a Wintersday...Most a monthly-t akarom megcsinálni, és kicsit ráfeküdni a kraftolásra.
Játszottam a GW1-el (nem keveset) és az AION-nal is, de eddig magasan ez a legjobb ilyen jellegű játék. -
#55712 öhm, ugyanott ahol megtaláltál egy 1 hónapos trial lehetőséget, látni fogod, ha lesz másik, gondoltam ez így magadtól is megy
másik: visszaolvasol ~20 hszt, ha nincs benne trial könyörgés, akkor nincs trial. -
Lehuzlak #55711 olvasd el még1x. Írtam, hogy hátha van most is...
elég lett volna megírni, hogy most nincs ilyen lehetőség.
btw. thx -
#55710 before the free trial ends at 10:00 PM PST (7:00 AM CET Nov 19) on November 18
melyik része nem vili? -
Lehuzlak #55709 Köszönöm, de valami ilyesmire gondoltam:
https://www.guildwars2.com/en/news/free-trial-event-is-live-invite-a-friend/
hátha most is van valami invite a friend opcó playncnél.
-
moNTo #55708 Itt van meghívó: Guild Wars 2 -
Lehuzlak #55707 Sziasztok!
Tudnátok küldeni egy GW2 meghívót a strike (kukac) mail.tvnet.hu ra?? -
Kryon #55706 A vga nem túl erős, de alacsonyabb beállításokon elég. 2 gb ram kevés, abból mindenképp több kéne, 3 GHz dual core proci elég lehet, ha i3-ról van szó. -
MaRee #55705 Szerintetek egy ilyen gépen mennyire muzsikálna a játék, egy haverom meg akarja venni:
ati 5670 1gb kártya, 2gb ram, valami dual core 3 GHz-es proci és mindezt 1920x1080-as felbontásban. Szerintem nem nagyon fog menni de azért gondoltam megkérdem, ti okosabbak vagytok. -
MaRee #55704 Tök jó ez az új event, én az ilyenek miatt csábulok vissza mindig órákra a játék elé :D Fasza az új jumping puzzle és az új dungeon is, már várom a következő staget -
Robe77 #55703 A Smash the Town annyi, hogy szét kell verni Tixx diorámáját. Minden házat és fát amit csak lehet. -
hunterrop #55702 A két Toypocalypse-el kapcsolatos acsi az mi? vagy az még nem elérhető?
Meg a Smash the Town acsinál mit kell csinálni? -
#55700 Nem kell etetni a trollt, úgy is törlöm az agymenéseit. -
#55699 Amúgy ezek a rinyák kinek kellenek? Ha más játékkal hasonlítod össze, játsz azzal, ha meg ötleteid vannak, írd meg a készítőknek a hivatalos helyeken. Ennyi pont. Vagy tévedek? xD -
#55698 Úgy látom ma megint maniac nap volt. Csak tudnám miért kell az agymenésedet itt megosztani, mikor kb mindenki leszarja. Ha van véleményed, ötleted a játék fejlesztésével kapcsolatban, arra ott van a hivatalos fórum megfelelő topikja, a szánalmas raid és lfg károgásodat meg tarts meg magadnak, köszönöm. -
Evoluti0N #55697 Sokáig tartott, de csak sikerült :D -
MaRee #55696 Pedig sokkal könnyebb, mint a clock tower volt, nekem kb 5. tryra összejött. -
Evoluti0N #55695 Ez a winteres jumpin puzzle, ez nagyon ki idegel :D -