Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is ssd van már több hónapja.Mint írták, ég és föld a különbség.A rendszer:win7, office van csak rajta, meg pár olyan program amit nap mint nap használok és természetesen a gw2.Nem tudom milyet tervezel venni, nekem kellett a 120 gigás és így kényelmesen elvagyok.A 64 gigással is el lehet azért lenni, ha esetleg a pénztárcád nem engedi a nagyobbat. Pár dologra kell odafigyelni amit neten is megtalálsz: pl: töredezettségmentesítés, indexelés, stb. kikapcsolása.
Érdemes mindenképp beruházni rá, nem bánja meg az ember.

Úgy értem, hogy az swtorban semmi bloom vagy blur effekt nincs. Vagyis van, csak nem látszik. Az árnyékok eléggé visszafognak minden játékot, de az swtor árnyékai olyanok mintha 1990-ben csinálták volna, cakkos, formátlan paca az egész. Ezen kívül a táj elég közel jelenik meg hozzád, hiába van belõve a max distance. A textúrák életlenek, a legtöbb helyen elnagyoltak. Ez nem indokol nagy gépigényt, ezért van hogy az swtor szaggat, pedig a grafikája még 10 éve is gáz lett volna. A GW2-ben olyan effektparádé van amilyet akarsz vagy beállítasz, ehhez viszont kell a vas de indokoltan.
Nekem csak klántárs mondta hogy vannak a tokenek, én 5 napja nem játszottam, tegnap meg csak pár percre néztem be. majd ma megnézem.
DummyBoy
Nálam SWTOR ment olyan 100-110 körül PVE-ben, ez kb 40-60 (Bár FPS limiter be van lõve 60-ra ...)

Az meg hogy ronda az nagyon szubjektív, nekem mind a kettõ tetszik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

<#wow1> Hát én nem kaptam semmilyen tokent, na mindjárt utána nézek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kapsz ilyen halloween token micsodákat, abból lehet kiváltani. Legalább is jópár dolgot ki lehet. De black lion chestbõl is eshet halloween skin. De van olyan skin ami csak 4 órán át van rajta a cuccon. De ezt a vállast nem tudom hogy lehet megszerezni.
De a halloweenes cuccokat hogy lehet összeszedni? Én megcsináltam az eventet de nem kaptam csak valami fos itemet ami majd a következõ phasehez lesz jó holnap után.

A vállas halloween ugye, a többi meg a gemstore-ból kivehetõ medium armor skin. Legalább is az ott kiváltható armor skin szett ugyanez.
Felsorolnád a cuccaid nevét? 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Honnan lehet ezeket megszerezni?

AntiHero

Tetszik ez a Halloween-i vállas 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

penge25
Nekem csak a win7 és a GW2 lesz az ssd-n mindent pöpecül beállítok majd, még a mozzila, chrome se oda fog menteni

Akkor nem értem, nekem Jormag-nál semmit nem szaggat, pedig nem 10-15 ember szokott ott lenni. Biztos nincs 40 fps-em, de nem szaggat, azt azért megérezném, mert allergiás vagyok rá 😊

Diavetítéssel pedig még semmilyen körülmény között nem találkoztam. Nálam az swtor valamivel gyengébben futott, bár lehet hogy ugyanígy. A különbség az, hogy a GW2 nagyon szép, az swtor meg brutál ronda, így nem indokolt a magas gépigény. De atom szaggatással ott se találkoztam. Itt nem tudom wvw-ben hogy teljesítene ha 100+ ember lenne egyszerre jelen, Jormag-nál azért nincs ennyi, de mondom, szaggatás nincs.
TDC Geronimo
*o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
40k MMOt várhatód, mert ha jól tudom azt már elkaszálták

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DummyBoy
Azért ezt így ebben a formában nem merném leírni ... Pont hogy az optimalizáción csiszolhatnának még, AMD fronton gyakorlatilag mindegy milyen proci van a gépedben, szerintem egy komolyabb P4-es-el jobban megy ...

X4-esem van, ami kettõvel kevesebb mag, viszont magasabb órajel (És a többmagos kezelés itt sem a legjobb ...), 6950@6970, és bizony ahol több ember van ott diavetítés ... Jormag, WvW, nagyobb eventek ... gyakolatilag 10-15 ember felett FPS és skilllag is van ... És teljesen mindegy milyen beállításokkal próbálom, az eredmény ugyanaz.

(És ha már SWTOR-t emlegettük, nekem az lényegesen jobban futott, és lényegesen kevesebb buggal találkoztam 😊 )

@penge25: Én kb: 1 hónapja váltottam, ég és föld a különbség 😊 Megéri. Csak azt kell szem elõtt tartani, hogy az SSD gyakorlati szempontból nem tárolóegység, hanem egyfajta sebességnövelõ cucc 😊 Oprendszer + a legfontosabb dolgok rá, és kész.

penge25
Oksa, akkor instant buy lesz

Running
Õõõ konkrétan most már el nem tudnám képzelni az életem ssd nélkül, a régi töltési idõt oszd el kb nyolccal. 4-5 mp a töltõképernyõm jelenleg.

penge25
Most tervezek SSD Sata 3-as vinyót venni, szerintetek redukálja ez az egyes területek közötti töltési idõt?! jelenleg 500 Gb hagyományos sata vinyóm van.

Nekem sem volt komolyabb hibám, de klántársaknak volt elég, random crash driverre, textúrára hivatkozva stb. Nekem annyi a bajom hogy az elsõ fél órában menetrendszerûen kivág a gamma, de ez más mmo-nál is így volt, de pl TS-rõl nem dob le, tehát nem a net szakad meg. t-home-nál nem volt ilyen, de mióta upc van azóta csinálja. Nem tudja senki mi lehet a gond, de amikor megjön a menetrendszerû DC, log vissza és rendben is van minden.
Tegnap is volt baj rendesen, ha valakinek tournamentezni támadt kedve akkor azt is folyton ledobálta random crashel.

Running
Hihetetlen, de nekem a megjelenés óta, ha volt max 2 crash, meg 4-5 töltõre fagyás... úgy tûnik mázlista vagyok.

Trucker39
El sem hiszem, de megint hiba:

Újra és újra. Persze közben hiba javítás van és már helyen is vagyok. Érdekes módon tegnap estig semmi baja nem volt.

Hát igen, egyre több a hiba, portál utáni fagyások, random crash, skill challenge bugok, grafikai anomáliák. Remélem nem süllyed az swtor szintjére, bár az a kezdetektõl egy fos volt. Csak összekapják magukat a srácok hamarosan...
Nekem minden fullon van, LA-ban 30-50 FPS-em van. Annyi hogy a shadow csak high, nem very high (vagy ultra, nem emléxem hogy van írva). Nem mindenhol nézem az FPS-t de sehol nem vettem észre hogy gondot okozna, Jormag-nál sem amikor 30+ ember van és effektparádé van a monitoron.
Trucker39
Jó lett a mai rövidke frissítés. 2 perc játék után kidobott hibaüzenettel és vissza sem enged. Most fut a file ellenõrzés, ami persze jelentõsen hosszabb idõ, mint amennyit játékkal töltöttem.

Nekem core i3-2100, 5giga ram, hd 6770 1gb - 1280 x 1024 felbontásban lowon 10 fps-em van wvw-ben, full highon pve-ben anti aliasing nélkül olyan 30, ha lowon vannak a shadowok. Ha maxon akkor még ennél is kevesebb, fõleg Lions Archban vagy valami zsúfoltabb helyen.A legújabb driver van fent, úgyhogy érdekes.

A game nagyon jól van optimalizálva. nekem phenom II X6, 8GB ram, HD6950-es kártyával sehol nem szaggat még egy hangyafasznyit sem. wvw-n nagy tömegnél lehet szaggatna, de a wvw-t leszarom, az egésznek semmi értelme.
Nincs gond. Ez ilyen. Az optimalizálatlanság ezt hozza magával. Pár játéknál bizony tud ennyire kevés FPS is lenni, ilyen VGA-val, géppel is. Meg én fullon tolon, supersamplinggel, vsynccel.
Kikészít idegileg ez a buzi halloween event stage 6, egyszerûen nemtudom megcsinálni egyedül. Hova kell rakni a bouldert hogy kinyiljon az ajtó? Azt tudom hogy van egy pressure plate valahol mert csapattal már sikerült elõhozni a spidert csak meghaltam eddig 4* és nem képesek ezek az idióták resselni.

DummyBoy
Ha az aláírásodban szereplõ géppel van ennyi FPS-ed akkor ott valami gond van ...

Abból sajnos nem lesz MMO:

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Nekem igen is javított, mondjuk a Kepler kártyákhoz ajánlották a drivert és nekem olyan van.
Az elõzõ driverrel sima PvE területen is laggolt, akadozott, volt kb 30 FPS-em. Most 50-60 van, még Lions Archban is 40 körül mozog az FPS értéke.
penge25
Nem ismerem a játékot, csak pont ma küldtek nekem is levelet, gondoltam kipróbálni jó lesz ha unod a gw2-t, nekem még nem sikerült megunnom, igaz nekem töredék idõm van benne hozzád képest.<#worship>

Smithwarden
A "vicc" az, hogy sehol nem irtak a doksijaban teljesitmeny javitast (3 masik jatekhoz irtak minimalis javulast).
Teszteltem es ahogy varhato is volt kemeny 0% javulast hozott GW2-ben! 😄
Driverektol szinte sosem lattam meg olyat, hogy felrakas utan mint kes a vajban fut, csoda tortent emberek 😊
De gondolom pontosan meg tudod mondani, hogy neked milyen fix helyeken mennyi fps-t novelt ez a csodadriver. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

frango
Hát csak ez is free...Még anno 1 éve talán mikor az elsõ tesztek voltak játszottam vele. Olyan, mint a Tera -egy jó erõs chilis bab utáni- kulája sajnos. Azért megnézem kösz! Hátha fejlesztgettek valamit rajta.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Running
Többet nem dõlök be az EA/DICE párosnak, kipróbálom majd az új bf-et, ha lehet, megvárom az elsõ videókat, véleményeket, utána, ha megfelel az igényeimnek, megveszem, de erre kb 5% esélyt látok. A battlefield 2 alá nem adom, a harmadik rész a nyomába sem ért, nem várok sokat az újtól sem.

frango
Talán játszható lesz, de mondjuk nekem az egész Elder Scrolls téma nem tetszik. BF4?😊 Ugyan az az út mint eddig. Most jött ki a MOH Warfighter. Semmit nem változtak a srácok. Nem is fognak. Fõleg nem az EA-vel karöltve...Vagy idén lesz Far Cry 3. Arra lehet benevezek.
2013-ban lesz Blade&Soul(nekem mondjuk ez a keleti izé nem jön be), Archage?. Viszont, ami még várós nekem az a Warhammer 40K : Dark Millenium. Stratégiát nagyon szeret(t)em. Király lenne, ha egy jó MMO-t hoznának ki belõle. Csak hosszú idõ..........megint az jön, mint a Tera meg a GW2 elõtt....

Running
Whiteside Ridge-en kezdett a legtöbb magyar a Variance közösség miatt. A szerveren viszont elég szar a helyzet,(www-ben ki se jutnak a kezdõrõl) így sokan már elszivárogtak, a variance is szavazgat arról legyen e költözés.
Vannak még a Desolation és Far Shiverpeaks-en is magyarok, de jóval kevesebben...

Sziasztok!
Nekem holnap fog megjönni a játék,a kérdésem az volna hogy melyik szerverre érdemes felmenni?
Running
Sajnos nem tudok, én csak a The Elder Scrolls Online-ra leszek kíváncsi jövõre, na meg a Battlefield 4-re. 😊)))

frango
Csak nekem Massively Multiplayer Online Role-Playing Game kéne. Ha valaki tud valami jót, érdekeset,, ami mostanában indult vagy open bétában van az leírhatná.😊

Running
Ezeket a képeket kötelezõ kiszivárogtatnom:
õõõ hát igen😊)

WWW-n elbújtunk:

tájtanik:

no comment

az op thiefem beolvadós ruciban😊)

Running
Van most csomó új játék amivel el tudsz szórakozni, ha már unod a banánt. Ufo, borderlands2, stb...Email-en meg úgyis kapod az infót, ha jött update.

Mi a jó vicc ebben? Hmmm? Így mûködik baszod.
Smithwarden
Newfronter: "Nagyot dobott" meg "fut mint kes a vajban" a beta driverrel. 😄 Jo vicc. 😊
Kryon: Nem lagg. Az fps szar. WvWvW-n biztosan semmi gondod sincs es komolyabb csatakban (kb 20vs20 felett) sem esik siman 20-25 ala az fpsed. 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Igaz, de memória is olcsó, alaplapból is lehet jót venni tûrhetõ áron, ha valaki utánajár. Hûtõn is lehet spórolni, aki nem tuningol elég neki a gyári is, legfeljebb kicsit hangos.
Összességében ezek együtt sem kerülnek annyiba, mint egy erõsebb CPU.
Gyûjtögetni kell rá, de csak egyszer kell megvenni és sok évre megspórolható vele ez idegeskedés.
Mivel a jövõben már szerintem nem nagyon nõ, hanem inkább csökken a játék gépigénye a fejlesztések miatt, ezért aki hosszú távra tervez GW2-vel az a jelenlegi hardverekbõl olyan gépet összerakhat, hogy a játék élettartama alatt nem lesz gondja vele.
Legközelebb majd újít GW3-ra 😄

Most jött ki pl. egy új beta nvidia driver és elég nagyot dobott az FPS számokon nálam, most már úgy fut mint kés a vajban.
DummyBoy
Na de ugye számolsz azzal hogy a "lent vannak a prociárak" az nem azt jelenti, hogy alaplap + mem + proci + hûtõ is olcsó?