Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes mindenképp beruházni rá, nem bánja meg az ember.
Az meg hogy ronda az nagyon szubjektív, nekem mind a kettõ tetszik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Diavetítéssel pedig még semmilyen körülmény között nem találkoztam. Nálam az swtor valamivel gyengébben futott, bár lehet hogy ugyanígy. A különbség az, hogy a GW2 nagyon szép, az swtor meg brutál ronda, így nem indokolt a magas gépigény. De atom szaggatással ott se találkoztam. Itt nem tudom wvw-ben hogy teljesítene ha 100+ ember lenne egyszerre jelen, Jormag-nál azért nincs ennyi, de mondom, szaggatás nincs.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
X4-esem van, ami kettõvel kevesebb mag, viszont magasabb órajel (És a többmagos kezelés itt sem a legjobb ...), 6950@6970, és bizony ahol több ember van ott diavetítés ... Jormag, WvW, nagyobb eventek ... gyakolatilag 10-15 ember felett FPS és skilllag is van ... És teljesen mindegy milyen beállításokkal próbálom, az eredmény ugyanaz.
(És ha már SWTOR-t emlegettük, nekem az lényegesen jobban futott, és lényegesen kevesebb buggal találkoztam 😊 )
@penge25: Én kb: 1 hónapja váltottam, ég és föld a különbség 😊 Megéri. Csak azt kell szem elõtt tartani, hogy az SSD gyakorlati szempontból nem tárolóegység, hanem egyfajta sebességnövelõ cucc 😊 Oprendszer + a legfontosabb dolgok rá, és kész.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Az elõzõ driverrel sima PvE területen is laggolt, akadozott, volt kb 30 FPS-em. Most 50-60 van, még Lions Archban is 40 körül mozog az FPS értéke.
Teszteltem es ahogy varhato is volt kemeny 0% javulast hozott GW2-ben! 😄
Driverektol szinte sosem lattam meg olyat, hogy felrakas utan mint kes a vajban fut, csoda tortent emberek 😊
De gondolom pontosan meg tudod mondani, hogy neked milyen fix helyeken mennyi fps-t novelt ez a csodadriver. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
2013-ban lesz Blade&Soul(nekem mondjuk ez a keleti izé nem jön be), Archage?. Viszont, ami még várós nekem az a Warhammer 40K : Dark Millenium. Stratégiát nagyon szeret(t)em. Király lenne, ha egy jó MMO-t hoznának ki belõle. Csak hosszú idõ..........megint az jön, mint a Tera meg a GW2 elõtt....
Vannak még a Desolation és Far Shiverpeaks-en is magyarok, de jóval kevesebben...
Nekem holnap fog megjönni a játék,a kérdésem az volna hogy melyik szerverre érdemes felmenni?
õõõ hát igen😊)
WWW-n elbújtunk:
tájtanik:
no comment
az op thiefem beolvadós ruciban😊)

Kryon: Nem lagg. Az fps szar. WvWvW-n biztosan semmi gondod sincs es komolyabb csatakban (kb 20vs20 felett) sem esik siman 20-25 ala az fpsed. 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Összességében ezek együtt sem kerülnek annyiba, mint egy erõsebb CPU.
Gyûjtögetni kell rá, de csak egyszer kell megvenni és sok évre megspórolható vele ez idegeskedés.
Mivel a jövõben már szerintem nem nagyon nõ, hanem inkább csökken a játék gépigénye a fejlesztések miatt, ezért aki hosszú távra tervez GW2-vel az a jelenlegi hardverekbõl olyan gépet összerakhat, hogy a játék élettartama alatt nem lesz gondja vele.
Legközelebb majd újít GW3-ra 😄