63345
  • j0nNyKa
    na várjál

kitalálsz egy ipari baromságot, ami sose történt meg, de ha esetleg többször is megtörtént, akkor mindenkinek a kurva anyját

k.
  • maniac001
    1. Ha valaki sokszor csinálja (ezt nem tudom) az sokszor 4 arany.

2. /target jonnyka
    /cast ignore retard player

Remélem működik a macro. Most csináltam. Csakis miattad jóbarát
  • maniac001
    Nem sok. A 80-assal nem tud mit kezdeni mert csak a fejlődés fun, így inkább új karit indít. Azt meg jobb ha saját account-on teszi. És biztonságosabb is. De lehet hogy sikerrel jársz.
  • j0nNyKa
    ja amúgy pont olyan agyi szinten van, mint aki 4 ingame arany miatt átbasz embereket, meg aki állandóan itt hisztizik random dolgok miatt, mert nem hozta neki anyuci ágyba a tejet
    ja várj.
  • maniac001
    Majd elmeséli az érintett. De nem fogja valószínűleg.

És a topic fejlécébe 30 centis piros betűvel írjátok ki hogy running fan club, és hogy csak ajnározni lehet, más saját vélemény tilos!
  • DummyBoy
    Meséld már el nekünk lécci, hogyan is lett átverve ez a Bullet Jézus? xD

Ez amit itt műveltek ez már szinte számalmas ... a wowjobb, meg a szaros 4 goldos "átverés" meg minden ... Ez óvodai szint ... De még ott is a legalja ...

Ráadásul már régóta igen unalmas is ...
  • LeWyTy
    Van rá esélyem hogy eladjam az accomat?
    Digital delux. Van rajtea egy 80.as Necro Meg egy 41.Elem.
  • maniac001
    Hm valóban az. Bullet kata jobb lenne. Mármint ha valaha volt közöd golyókhoz
  • Kata
    Bullet Jézus? Jó hülye név.
  • maniac001
    A Bullet utáni XY nem a tényleges neve észlény. Ezzel helyettesítettem a nevet hogy ne adjam ki teljesen. A Bullet-et azért írtam hogy tudd, kiről van szó (gondolom nem ő az egyetlen áldozatod).

De mivel egy marék lepke IQ szintje magasan a tied felett áll, leírom hogy értsd:

Bullet Józsika, Bullet Laci, Bullet Feri. A Józsika, Laci és feri helyére tessék odagondolni a tényleges nevét (ha még emléxel rá egyáltalán).

Jééézus...
  • maniac001
    A Bullet nevű engi az átvert ember akit running vert át, nem az ő karaktere te nagyon buta.
    Téged értelmesebbenk hittelek. Jonnykán nem csodálkozom hogy nem érti mert ostoba.

ha jön majd valami más sláger mmo oda is együtt menjetek, running bizos odanyújtja a pöpit nektek egy kis csemegézésre akkor is
  • j0nNyKa
    szerintem maniac valamelyik skizo énje álmodott egy tolvaj engineert, a másik skizo énje meg beleképzelte ahogy running kirabolja 4 teljes arannyal
    valami... ilyesmi lehet
  • DummyBoy
    "Amíg a gw2 fejlesztői csak a wvw igényekre mennek rá, és semmi pve endgame-et nem tesznek bele, addig a wow jobb."

Bár többen válaszoltak már erre az agymenésre, azért én megkérdezném, hogy azt 4 hónapnyi GW2-t hol és mivel töltötted el? Ugyanis a mi kis párhuzamos univerzumunkban nem teljesen így történnek a dolgok :)

@Running: Szóval ez a hihetetlen mennyiségű lóvé rávett arra, hogy vegyél új accot, felhúzz rajta egy eddzsimért és kikalózkodj 4 azaz négy!!!!4 goldot? Mérhetetlen nagyot csalódtam ... még jó hogy ekkora összegeket nem tárolunk a guildbankban ... omfg ... Szánalom ...
  • BEAST #55933
    Pont, hogy nem (6.), oda mentünk, ahol értelmes harcokat reméltünk és nem 5en rohangáltunk egy egész eternal mapon 150 ellen. Amúgy, FS jelenleg nagyjából olyan szinten ver most mindenkit, mint ahogy korábban a Whiteside is vert mindenkit. A rangsor legalján(19+) félig üres serverek ellen nem nehéz. :)
  • Kata
    Ja mindig oda mentek, amelyik az élen van? :)
    Amúgy nem rossz a helyzet Far Shiverpeaksen, megint elkezdtünk verni mindenkit, legalábbis az eddigi eredmények alapján.
  • Running
    Költői volt, nem kell válaszolni.
  • Running
    Bullet XY engineer nem mond semmit, és Thief-el játszom hónapok óta, meg egy Elével időnként pve. A 4g-s átveréses sztoriról meg még annyit sem tudok. Volt már neked egyáltalán valami értelmes hozzászólásod?
  • maniac001
    Egy füst alatt elmesélhetnéd a topiklakóknak, hogy kell átverni 4g-vel valakit running módra.
    Gondolom mond neked valamit a Bullet XY nevű engineer.

Miért nem thief-et indítottál? Jobban illene hozzád.
  • Szaruman
    Akkor már adjad 70-80 euróért, ha balfasz módon képzed az árat... Mert 33 euróért is lehet zsírújat kapni ugye.
  • bega82
    Sziasztok!

Karácsonyra kaptam accountot, azóta ismerkedem a játékkal... hát nem semmi, hogy milyen összetett, még mindig szoknom kell, nem egy Skyrim-féle perk rendszer van benne, az már biztos! :D
    Igazából az utóbbi pár napban csak próbálgattam bmindenféle kasztot, hogy melyik tetszik jobban, és végül úgy döntöttem, hogy az elementalist-al zúzok tovább. Tudtok adni tanácsokat/tippeket/ötleteket egy jó kis távolsági , nagy sebzésre képes, PvE fire elementalist build-hez? :)
    Előre is köszi, és BUÉK mindenkinek!
  • Tusy
    Ilyet nem is javasolt senki, másrészt a magyarokról volt szó

- ez másnak is eszébe jutott már és amelyik guild költözött az általában felfelé ment a ranglistán. Az eredményre éhes játékosok hamarabb lépnek mint a többiek, akár guild nélkül is
    - Fissure of Woe lett az első kihalt szerver (legalábbis wvw téren) pedig ott talán egy magyar se volt :)
  • Running
    Nincs raid! :))))))
  • dave9004
    bántás nélkül kérdeznélek:)
    két nap alatt mi(k) az(ok) dolog v dolgok ami miatt nem tetszik ilyen hamar?
  • Running
    Ennyiért újat lehet venni...
  • hediNho
    Srácok eladnám az accountomat, 2 napja vettem és hát sajnos nem tetszik a játék :( Gondolom a pénzem már sosem kapom vissza, így hát arra gondoltam hogy 40 euróért odaadnám valakinek aki esetleg gondolkozik azon hogy megvegye! Akit érdekel legyen szíves írjon egy privátot!
  • SmylE
    Úgy gondolom, hogy egy idő után szerver transzfer nélkül is felborul az egyensúly az új játékosok, és a meglévők aktivitásának folyamatos változása miatt, és akkor ebben az esetben költözni se lehetne. Így sokan abbahagynák a játékot szerintem, ha épp olyan szerveren voltak ahol nincs elég élet. Ezt a szabadon választató sokszerveres felépítést alapjaiban tartom rossz ötletnek.
    És ha már itt tartunk, wvwvwv-n belül se ér semmit, hogy egy fix fika buffal kompenzálják, ha az egyik szerver fele annyi játékossal van bent. Sok értelme nincsen, maximum meglehet próbálni védekezni, vagy gombát szedni..

Még mielőtt megjelent volna a játék, még kötöttségek nélkül meglehetett beszélni közösen, hogy melyik szerverre menjen mindenki. Ez mostmár sokkal nehezebb kérdés, mert sokan különböző szervereken vannak, egyik guild jól érzi magát ahol van, a másik meg kevésbé, így az előbbi nyilván nem biztos hogy átmenne máshova. Szóval nem hiszem, hogy most ilyen nagyvolumenű közös transzfert kivitelezni lehetne. Ezért nyilván nem is vállalta fel senki, hogy akkor majd ennek ellenére megpróbálja irányítani az egész magyar közösséget ilyen téren. Pedig elég jó volna ha nem lennénk mi se ennyire széttöredezve, és egységben megmutatnánk az imperialista kutyáknak, hogy velünk is számolni kell .
  • Kryon
    Szerintem az a baj, hogy nem vezették be már az elején, most meg már késő. Ha az elején bevezetik, akkor nem indul meg a népvándorlás a jobb helyezésű szerverek felé, és egyenletesebben oszlana el a populáció, wvw-ben sem lennének ekkora különbségek. Ha majd egyszer bevezetik, akkor úgy volna értelme, hogy néptelenebb szerverről népesebbre kelljen fizetni érte, fordítva pedig hagyni ingyenesnek.

Az elvándorlással pedig annyi a baj, hogy meg kellett volna beszélni, egyeztetni a guildekkel, megyőzni a hezitálókat, hogy együtt menjenek minél többen. Így most az van, hogy ki lett nevezve a "magyar szerver", aztán a legfőbb szószólók egyszercsak gondolnak egyet, hogy bocs mégsem és lelépnek, széttördelve a közösséget. Ha az elején olyan szépen meg tudták szervezni a dolgokat, most is úgy kellett volna.
  • SmylE
    Ilyet nem is javasolt senki, másrészt a magyarokról volt szó. Egyébként pedig minden guild saját döntése, hogy átköltözik-e és hogy hova. Nem várható el a játékosoktól, hogy néhány guild csak azért maradjon egy kevésbé élvezetes szerveren, hogy azt életben tartsa. Néhány szervert akár be is lehetne zárni és átköltöztetni a népet máshova. Nyilván az ember azért játszik, hogy minél jobban élvezze a játékot. Az a.netnet kellene ezt valahogy megoldania, én nem tartom jó ötletnek, hogy ennyire szét van töredezve a populáció, és ilyen különbségek alakulnak ki. Mindenki ugyanúgy kifizette a játékot.. és hogy most ebbe belegondolok, elég nagy inkorrektség lesz, ha bevezetik a fizetős szerver transzfert..
  • Kryon
    Neked is B.U.É.K.

(és kapd be...)
  • BEAST #55916
    neked is :)

Nem hiszem, a nagyobb wvw guildek már legalább 1,5-2 hónapja elköltöztek Seafarerre vagy Blacktidera, Mi is átköltöztünk közben más guildekkel együtt a Desolationre. Sajnos az FS nagyon kirürült már, ami a wvw szereplésén is erősen meglátszik (jelenleg 19. ha jól emlékszem).
  • Kata
    Boldog új évet mindenkinek!

Amúgy Far Shiveren maradt még valaki?
  • Tusy
    - nem néhány magyar játékosra gondoltam, hanem amikor minden játékos elindul az első helyen levő szerverre. A szerverek wvw egyensúlyát eddig sem a magyar játékosok vándorlása zavarta meg, hanem amikor adott szerveren levő 3-4 aktív guild elment máshova
  • SmylE
    Igen tudom, de reálisabb szerintem a jelenlegi helyzetből, erőviszonyokból kiindulni, ami akár hetente is érzékelhetően változhat, változik. Szóval én csak óvatos optimista vagyok, nem indulnék ki csak a múltból, de tény, hogy a jobb helyezés pozitívan befolyásolhatja a szerver aktív www populációját is. Nagyon nagy fölénnyel került át T1-be Elona Reach is az előző körben, Blacktide pedig a lecsúszása után jelenleg T2-ben is csak a 3. helyért küzd jelenleg..
  • SmylE
    Nem gondolod komolyan, hogy néhány átköltöző magyar játékos fogja felborítani az univerzum egyensúlyát, és a jelenlegi helyzet a legjobb mindenkinek. Ez erős naivitásra vall. Egyébként pedig csak egy javaslat volt, ha valakit nem untat a mostani wvw is, az maradhat nyugodtan.
  • Tusy
    - lehetne mondani de én nem mondanám
    -- mindenki menjen 1 helyre? Abból semmi jó nem sülne ki
    -- mi legyen a többi szerverrel?
    -- stb.
  • Running
    Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves fórumozónak. Abban bízhattok, hogy én jövőre is ugyanilyen szarul viszem tovább a topikot, de csak azért, hogy ne érjen titeket csalódás, najóvan mindenki kapja be és igyatok tovább! :))))
  • moNTo
    Már volt ott, reméljük újra összejön :))

Desolation, nov 9.

• titani
    B.U.É.K. !

Ahogy Hofi mondta " - könnyű impotensen hűségesnek lenni..."
    egy kis ellenszer : házibulihoz
  • SmylE
    Akkor azt lehet mondani, hogy aki wvwvwvwvwv-zni szeretne komolyabban, az ne a középmezőnyből, alsó kategóriából válasszon szervert, mert egyenes arányban lehet a helyezés a wvw aktivitással. Ilyen szempontból a Desot ajánlanám. Egész nap (éjjel is) sok fős nagy csaták zajlanak. Jelenleg erős Tier 2 helyezése van a szervernek, és a tendencia szerint elképzelhető, hogy T1-be fog felkerülni előbb-utóbb.
  • Tusy
    - WR-ről (Aurorán keresztül) Pikenre jöttünk át de már néha hallom TS-en, hogy ahova megyünk ott WR szindróma alakul ki :) Vagyis sosincs elég ember wvw-n, vagy más megfogalmazásban az ellenségek általában 3x-10x annyian vannak fent mint mi (szerver szinten természetesen)
    - a Wariance Variancebe olvasztásával én vissza akartam menni Aurorára (emlékeim szerint kevesebb emberrel kisebb volt a lag és a gyenge gépemmel többet tudtam ténykedni) de meglepetésemre Piken közben 'közepes', Aurora pedig 'magas' népességű lett. Ebből is arra lehet következtetni, hogy néhány aktívabb guild lelépett Pikenről