63345
  • ktm99
    Lesz valamilyen speci event elsejen, mint anno gw1-ben volt, vagy nem?
  • Mephike
    Tusy, melyik szerveren vagytok? Csak mert nekünk ez volt a WR-el sajnos a tapasztalatunk, szerencsére változott a képlet azóta.
  • Mephike
    Továbbra sem értem, hogy mi örömödet leled abban, hogy itt osztod az észt, akármilyen jó kaját főzöl, attól még ha egy rajongó topicban lehúzod az épp aktuális játékot, attól még mindenki neked fog ugrani. Léptem bulizni, jobb dolgom is van annál, hogy ésszel lássak el mást...
  • Tusy
    - wvw fejlesztés eddig kimerült abban, hogy amelyik szerver kevesebb emberrel tud bejönni az nagyobbat szív
    -- orb elvileg a gyengébbet segítette volna, gyakorlatilag az erősebb lenyúlta és az övé volt végig -- kivették
    .. NPC commander elvileg tök jó ... amikor az erősebb szerveré a saját BL, övé(ké) EB nagyja akkor a saját BL-en alul megjelennek 30+ (esetleg 60+) fővel és legalább az alsó towereket beveszik, de gyakran azzal a lendülettel esik el bay és hill is (lehetőleg egyszerre, mert tőlünk összesen ha 20-an vannak a mapon). Ha véletlenül leverjük az NPC commandert 5 percen belül jönnek a következővel. Tőlünk persze összesen nincs 10 ember aki tudna legalább 1 eventet indítani másik BL-n
    -- 2 ember foglalja simán a campeket (vicc kategória kb.), 3 ember a towereket (ezt mi lassan tudjuk, többen állítólag csalással -- amit én látok ebből: 2 perc alatt övék a vár)

- nekem most az orb kivétele, az NPC commander berakása és a harceszközök (siege) időnkénti eltüntetése ami rémlik wvw 'fejlesztésből' és többeknek kezd nagyon elege lenni a 'sok lúd disznót győz' elv érvényesülésével wvw-n (magyarul egyre kevesebb embert és egyre rövidebb ideig látok wvw-n). A játék többi részéhez nem tudok hozzászólni

BUÉK
  • HyperMonkey
    Még1x leírom, hogy NEM szaroztam a gw2-t, mindössze annyit írtam egy előző postra VÁLASZKÉNT hogy szerintem meg a wow a jobb. Válaszoltam arra hogy kijelentette a hozzászóló hogy a gw2 jobb. Hogy én is éljek egy hülye példávalé (mert a fradis nem kicsit volt az)...

Pl a legjobb kaja a lasagne, utána meg a káposztás tészta. De a lasagne jobb. Akkor a káposztás tészta szar? Nem szar, de a lasagne jobb. Érted?
  • Mephike
    Alapvetően ott van a hiba, hogy pár ember mint Te is nem tudják, hogy miként kell viselkedni/megnyilvánulni/véleményt mondani egy ilyen jellegű topicban, mint ez. Te ha elmész egy Fradi meccsre felvennéd az ellenfél mezét és beállnál a Fradi keménymagjába biztatni az ellenfelet és hangosan ócsárolni a Fradit? Mert itt kb ezt teszed, bejössz, és elkzdesz egy másik játékot (totál mindegy, hogy az a WoW) éltetni, és a GW2-t szarozni... Csodálod ha elküldenek meglegebb éghajlatra?
    Amúgy nem hibátlan a GW2, ezt már ezerszer leírtam, most pl a fractals hibáját (nem lehet visszamenni ha kiestél) is mondhatnám, de a RAID hiányát felhozni hibának számomra azt jelenti, hogy az illető nincs képben, hogy ez a játék mit képvisel.
  • Kryon
    Ismered a wow-ot? Raideltél már ott, tudod hogy néz ez ki arrafelé? Mert olyan nincs GW2-ben, de nem is hiányzik belőle.
    Amit leírtál az pedig szerintem belefér a pve jobb tálalásába.

(egy oldalon állunk, minek zavarsz be amikor trollra vadászok, teee... :) )
  • Terensz
    "Aki raidelni akar menjen pandázni" + "Két szempont van , PVE és PVP . NEM pedig raid és minden más" + "Nem csak raidből áll a pve okoska..."

Igen, szerencsére a GW2-ben nincs "raid", egy darab sem. A 3 sárkányt, a Mega Destroyert és azt a maradék kb. 100 boss eventet unatkozó elementalisták szokták szólózgatni, véletlenül sem 40 fős csapatok.
  • Kryon
    Nem csak raidből áll a pve okoska..., a nem raid típusú pve tartalom pedig GW2-ben is megvan, ráadásul szerintem jobban tálalták mint wow-ban. Ne is említsem, hogy nem kell érte havonta csengetned hogy játszhass vele. Amúgy ha nem tetszik GW2, miért nem wowozol? Annyira kell a statisztika, hogy meglegyen a 10 milla+, hogy már itt akarsz téríteni?

Leírom én neked röviden, hogy mi is a különbség a kettő között. A wow a múlt a GW2 pedig a jövő, én így tudnám összefoglalni a tapasztalataimat legrövidebben. Biztosan sok bőrt tudnak még lehúzni a wowról, de már sohasem lesz az ami évekkel ezelőtt volt, változik a világ.
    Játszani akarok, nem 2. munkahelyet.
  • dave9004
    mondjuk nem kötelező egy játékkal játszani :) én tolom a lotrot is gw mellett v felváltva. így nem igazán van hiányérzetem :D
  • Running
    Nem ugranék rá, ha értelmeset írna. A megjelenés óta, kb egy pvp térkép jött ki spvp-re és www-re, ezen kívül max bugfix, minden más pve volt.
    Idejön maniac cimborájával, hetente 1x beposztolnak valami abszolút ökörséget, ami kb köszönőviszonyban sincs a valósággal, majd leugatják a játékot, hogy milyen szar, mert nincs raid, RAID, érted, amikor 1 éve minden cikkben azzal reklámozták a játékot, hogy nem lesz benne raid, majd utána, sértődötten kikérik maguknak. Erre nem tudok már tényleg mit mondani, csak ezt: eriggyé má innen hülyegyerek....
  • dave9004
    a szépen kifejtettre is ugranak. neve ismerős, már leírta amikortájt itthagyta és nem maradt el az 1 oldalas vita sem :)
  • Newfronter
    Nem támadnám én sem ha egy szépen kifejtett negatív vélemény lenne. De nem az.
  • dave9004
    csak válaszolt egy hozzászólásra. ha nem ugrotok rá vérebként Runninggal, akkor többet hozzá se szólna ujabb ideig :D Magatokat feltekeritek rage-be és ugrotok az egy negatív emberre. fogadd el, görgess tovább, csak az ő véleménye :)
  • Newfronter
    Tényleg felesleges negatívumokat ide írni, amelyeknek alapja sincs. De tőlem a WoW topikban lehet szidni a GW2-őt, de itt ne tedd, köszi! Főleg így, hogy csak beírod hogy szar, de nem írod le hogy miért. Endgame? Ott van már benne a Fractals. Januárban-februárban nagyobb update is várható, mint ami eddig is volt.
  • HyperMonkey
    Mi van ide csak dicshimnuszokat lehet írni különben jössz te és majd jól leoltod a népet? Semmi sértőt nem írtam. Mit játszod itt az agyad?
  • cataflam02
    Lenne pár kérdésem.

A pvp cuccaim hova tegyem ? Nincs elég helyem sajnos.. Bankot hol találok ? mennyibe kerül megvenni a bank slotokat ? Proffozni megéri ?

Előre is kösz.
  • TDC Geronimo
    Nem tesznek bele PVE-t? Hát szerintem mióta kijött a game szinte 0 pvp tartalom került bele és sokkal több PVE. Rakat minidungeon, fractals, jumping puzzlek, eventek stb. Január/februári updatebe remélem lesz WvW-s cucc már.
  • Running
    Mit keresel te még itt? Irány a wow. Minek írsz ide mindenféle baromságot, ha már nem is játszol, és a játék se tetszik? Viszlát.
  • Ében
    Lvl 30-on tudsz majd bemenni és akkor kapsz egy újabb levelet, melyben a kaput is megmutatja és a térképen is megjelenik a bejárat.
  • titani
    " Aki raidelni akar menjen pandázni, aki nem az minden szempontból jobban jár GW2-vel "
    Két szempont van , PVE és PVP . NEM pedig raid és minden más ! okoska.
  • Evoluti0N
    A levélben kéne olyan opciónak lennie, h show location és akkor a térképen megmutatja.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Szeretnék kérni egy kis segítséget, elértem a lvl25öt és kaptam 1 levelet vmi instáról. Sajnos vmiért én nem tudom merre van az a insta. Ha volt már korábban ilyen kérdés ne haragudjatok hogy nem olvastam vissza.

További szép napot
  • Kryon
    Egy percig sem titkolták, hogy nem lesz benne raid típusú pve tartalom. Van aki pve-t szereti van aki pvp-t. Nekem speciel GW2 jobban tetszik mint a wow. Aki raidelni akar menjen pandázni, aki nem az minden szempontból jobban jár GW2-vel.
  • Newfronter
    Neked.
  • HyperMonkey
    "és 6,5 év wow után nyugodtan mondhatom nem a wow nem jobb..."

Hát ez igaz. Legalább is az első 2-3 hónapra igaz. Utána viszont nem. Én is ezt gondoltam az elején, azt hittem ez a gamma mindent visz, de nem így lett. nem biztos hogy érdemes a wowot a gw2-vel összehasonlítani, de ha már megtetted, én is megteszem. 7 év wow és közel 4 hónap gw2 után mondhatom hogy a wow jobb. Amíg a gw2 fejlesztői csak a wvw igényekre mennek rá, és semmi pve endgame-et nem tesznek bele, addig a wow jobb.
  • j0nNyKa
    dobozt :d
    nem éri meg egyébként, jó a digitális bőven
  • DummyBoy
    Már el is kezdte ... lásd engineer gránátok ...

Mellesleg a mesmer nem könnyű kaszt, alacsony szinten ne várj csodákat, bár nekem nem volt vele semmi gondom (Bár még csak 20-as) ...

De ahogy moNTo is írta, tudni kell használni őket :) pl: Mirror dupla confusion pakoló klónjai jól tudnak jönni :) És ott vannak még a shatter skillek is ...
  • Smithwarden
    Ha single/pve elmenyrol beszelsz akkor rendben is van a jatek.
    De a multi/pvp resze... :p
    (Foleg az altalad valasztott elementalisttal. :D)
  • Tatyla
    na az elmúlt egy hét aktív játék élményem után a guardian,thief majd egy mesmer próbálkozás után lehorgonyoztam egy sylvari elementalistánál,eddig nagyon hangulatos és már most azt mondhatom simán megérte az árát a játék mivel tartalmilag és élményben már jóval túl lépett bármely single játékon.
    csak az hogy felfedezek minden egyes területet 100%-ra meg megoldok minden feladatot már az elrepteti az időt,WvW-n is voltam az is elég jó bár én inkább vagyok pve orientált de nem vetem meg a jó pvp-t.
    szóval zenghetek még órákig mindenféle nyálas dicshimnuszt de szerintem jó kis játék ez és egy darabig jól elleszek vele ez garantált,és 6,5 év wow után nyugodtan mondhatom nem a wow nem jobb...
  • moNTo
    Azért az egy picit erős, hogy pve-ben a klónok semmit nem érnek :))

Traitelhetsz úgy,
    -hogy klónonkint 3%-al nagyobb legyen a sebzésed ÉS 3%-al kisebb a sebződésed ÉS gyorsabban mozogsz

-hogy 15%-al nagyobb legyen a sebzésük (nem az alapsebzés érdekes, hanem pl. F1: mind wrack)

-hogy ha megölik őket, akkor lesántítják a közeli mobokat ÉS rájukraknak egy random kondit ÉS egy confusion-t

-hogy egy F3: diversion rádpakol 9 stack might-ot ÉS a mob skilljét akár háromszor is megszakítva rárak 3 stack confusion-t, 18-20 stack vulnerability-t (plusz a közeli mobok is kapnak még 3-3 stacket, ha már ott vannak)

-hogy critical-nál bleedinget raknak fel, ha staff van nálad akkor még ütésenként is nyomják a bleed/fire/vulnerability egyikét, rád meg a might/fury-t stackelik

-hogy három klónnal és az egykezes kard 2. skilljével 5 sec-ig sebezhetetlen vagy És visszatükrözöl minden támadást (distorsion)

Hasznosak a klónok nagyon, ha jól vannak használva :))
  • gyeprefos007
    Sziasztok! GW1-ben vannak magyarok? és ha igen akkor hol? szívesen ismerkednék :D új vagyok a GW világában
  • hediNho
    Hali! Ha megveszem a dobozos verziót, pontosan mit kapok kézhez? Egyelőre nem tudom eldönteni hogy a dobozos vagy a digitális verziót vegyem meg.
  • zotyesz18
    Jöl van kikapcsoltam ezt az authenticatort vagy mit...
    Így működik
  • zotyesz18
    Üdv!
    Valami miatt nem tudok belépni az accountomba.
    csak ennyit ír ki hogy waiting for authentication,de nem tölt be hanem ki ír egy hibát.
    Közbe meg a freemail be valami hiba miatt nem tudom megnézni a leveleimet....
    Ilyenkor mit tudok csinálni???
    (A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#02410) ) ezt írja a freemail....
  • BEAST #55868
    Van kb 4-5. Expendable Horde, Sárkány Lovagrend, Vén Kecskék, csak hogy néhányat említsek. :)
  • cataflam02
    Desolation serveren van magyar guild ? :D Vagy felejtős ? Nem nagyon találok..
    Lehet átmegyek WR-re elvileg ott van a legtöbb magyar igaz ?
  • Tommyr
    Ez Dervish így kinézetre első részből:)
  • TDC Geronimo
    thx
  • Ahet
    Vision of the Mists