Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Link
.........................................................................................................
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés
The gods have disconnected you ...
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Lehet, hogy könnyítették vagy le kell állnom a piával.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
az meg hogy killnek mit számol, legegyszerûbb dailyben nyomon követni. vki üt vkit, mire odaérsz már csak kb pár100at tudsz beleütni, xp-t sem kapsz, killt sem számolja. ha csak rálehelni kéne a népekre, akkor nem annyi playerkillnél járnék, amennyinél most járok.
atfogalmazom: en meg nem basztam olyat, hogy barmennyire is kis sebzest tolok valakibe, azt ne szamolja killnek
kinyomsz egy aoe-t, alapbol 6-7 kill minimum, mar ha feltetelezzuk, hogy ti vagytok folenyben, es az ellenseges jatekosok meghalnak
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A havi achievement resetnel meg arra gondoltam, hogy ha adott honapban nem sikerul teljesitened az acsit, akkor az addig elert eredmenyeket atviszi-e a kovetkezo honapra, vagyis amit te is irtal a 80-20-as peldadban.
Egyebkent nekem is az tunik logikusnak, hogy minden honapban nullazodik, csak azert gondoltam arra, hogy hatha megsem igy van, mert emlekszem nehany MMO-ban a heti kuldik mukodtek igy: az adott heten elert progress megmaradt es atvitte a jatek a kovetkezo hetre, es ott mar csak a hatralevo reszet kellett teljesiteni. Ez kedvezett azoknak, akik nem jatszottak tul sokat a jatekkal, mivel elobb-utobb nekik is meglett a heti kuldi, meg ha az adott idoszak alatt nem is annyiszor, mint masoknak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
- altalanos, mindent atfogo guardian leiras
- guardian build topic
Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy milyen felszerelést szerezzek a guardianomnak, melyek a legfontosabb statok. Már rengeteg oldalt megnéztem, de nem igazán találtam rendes leírást ezzel kapcsolatban (pl.: van ahol azt mondják, hogy a condition damage és condition duration a fontos, de van ahol azt, hogy az feleslegses, max PVE-re jó).
Elsõsorban dungeonokra gondoltam, hogy az ott kapható pontokból szereznék felszerelést, ám mivel még nem voltam dungeonban, ezért nem tudom milyen build lenne az ajánlatos (mehetné-e DPS-ként vagy inkább support-"tank").
Másik fontos elem, ha pl. megszerzek egy szettet, az használható-e a dungizáson kívül másra is (elsõsorban WwW-re gondoltam).
Nem tudom, hogy ezek alapján mennyire lehet tanácsokat adni, de elõre is köszönöm aki megteszi. <#kacsint>#kacsint>
a masik kerdesed fura - hogy gondoltad? egyszer teljesited a havi acsit, aztan minden honap elejen kapod erte a jutalmat? 😊 persze hogy resetelnek, es ujra el kell erni
vagy ugy gondoltad, hogy egy honapban teljesitesz mondjuk 80%-ot, majd a kovetkezoben csak a maradek 20-at kell? mert termeszetesen nem, minden honap elejen visszaallsz 0-ra
tipp: en a salvage-es reszt (500 salvage) kb. fel ora alatt csinaltam meg a kovetkezo modszerrel: TP-n rakeresel a basic trophy-kra, kipipalod hogy csak az elerhetoeket mutassa, majd rendezed ar szerint
30 copper kornyeken fogsz talalni salvageable cuccokat, kiveszel beloluk 500at, meg veszel 500 basic salvage kitet, es kattintgatsz mint egy allat
amit salvagelsz, kb. ugyanolyan aron vissza tudod dobni TP-be, mint amennyiert a salvagable cuccokat kivetted, igy majdnem ingyen megoldottad a dolgot
Valamint erdeklene meg, hogy a havi achi eddig elert dolgai a kovetkezo honapban megmaradnak-e, avagy resetelodnek es ujra kell mindent elerni?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amúgy teljesen jó lett. Nem nagyon láttam még olyat, hogy ennyi plusz tartalmat, új területeket, craftolható, megszerezhetõ dolgokat, új instát, stb. beraktak volna egy event kedvéért más játékban.
Dráma on:
Engem inkább a családban bekövetkezet haláleset, egyéb gondok és az egészségem nyomaszt inkább. No meg a szokásos anyagi helyzet nyûglõdés. Ha továbbra is besegítek rokonságnak én nem jutok elõre, ha nem teszem, 'éhenhalnak'. 😊
Dráma off: a hangulatom a játékokkal szemben azért is negatív, mert velük dolgozom már néhány éve és bizony azon kapom magam, hogy nem tud úgy igazán lekötni semmi. Amint úgy érzem, hogy feltérképeztem a lehetõségeket és a képességeit már kezd nem érdekelni mert a többit kirakom fejben illetve kikombinálom, ha akarom. Ritka már, hogy egy játék leköt, és hosszan leköt. Pláne, hogy meg is lepjen.
Épp ezért jön kapóra a sima, sallangmentes lövöldözés most.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Persze maga az event lehet nagyon jó a játékban, Loroban szerettem (haverokkal) mint játékelemet, most azonban a játék se érdekel.
Aztán ha ennek vége a 4 napos alatt benézek WvW-re és 2 hétig megint nem.
Simán rossz a hangulatom, max lõni járok PS2-be. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
BDO: Jordine
November 1.-n 20:00 körül egy új build kerül a játékba, amellyel véget ér a Halloween.
forrás: variance.hu
WoW-ban voltak hasonlo kaliberu (vagy az ittenit megkozelito nagysagrendu) eventek amikre emlekszem, de azok valahogy megis mindig hidegen hagytak es utaltam oket! 😊
Egyebkent hivatalos oldalon nov. 1-re irjak az event veget, illetve mara az utolso, negyedik fazist.
Más:
Mikor ér véget a halloween marhaság? Egyfelõl most már nem akarok belekezdeni, másfelõl engem hidegen hagy a halloween, semmi közöm hozzá.
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): Toborzó
......................................................................................................
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)