Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menj le a hajófenékbe és tömd be a lyukakat amin spriccel felfelé a víz.
értem, na Chantry of Secrets itt kezdem meló után, utána pedig végig megyek a Pve mapokon hátha én se nyitottam ki valahol a chestet. Amúgy a lent linkelt vidón, a gyereknek kariválasztó képen 98% worldöt mutat, amire megkapta a rewardot, nekem az is 100% kint.
Gondolom felfedezte Rata Sum-ot is 100%-osan, ám a jobb alsó sarokban megjelenõ reward chestre nem kattolt rá, ezért nem kapta meg meg a világ felfedezéséért járó jutalmat sem.
100% map probléma a videóhoz nekem is hasonló helyzet volt, látod wvw-n megcsinálta az utolsó dolgot, megkapta a mapért járó rewardot, de a 100% mapért semmit, pedig a srác kinyitotta a mapot és ott minden megvolt neki, mint nekem és elment a Chantry of Secrets helyre, pedig neki is megvolt a poi onnan, szóval lehet még egyszer el kell mennem oda, az elõzõ srácnak meg lehet Rata sumnál dobta be, szóval lehet mind a 25 pve mapot meg kell látogatnom majd, hátha valahol csak bevillan a reward.
PS story 80-as...
Assist Merri with the ooze problems below decks
mit kell ezekkel az ooze-kal kezdeni?
Assist Merri with the ooze problems below decks
mit kell ezekkel az ooze-kal kezdeni?
A mohának mindig a déli oldala fás!
Rata Sum-ban én pl semmi különöset nem csináltam csak mindent felfedeztem amit kér a mapon és ennyi. Semmi chestet nem kértem el senkitõl.
Mondom, a legtisztább ha megnézed hány %-ot ír a world-re. Ha 100% akkor meg kell kapnod, ha nem akkor meg kell nézni hol hagytad el ami hiányzik map-rõl map-re.
Ha meg tényleg 100%-ot ír, akkor nem kell semmi acsi, mert akkor mindent teljesítettél ami a csillaghoz kell.
Ha meg tényleg 100%-ot ír, akkor nem kell semmi acsi, mert akkor mindent teljesítettél ami a csillaghoz kell.
"Well was my mystake.
I really finished all the map but didnt claim the chest of Rata Sum.
So I just went to Rata Sum → Claim the chest→ And I get the Gift of Exploration and the star.
So, my bad.
Thanks to all for the help" itt a megoldás, de nem értem mirõl beszél itt a gyerek, mit kell itt csinálni?
I really finished all the map but didnt claim the chest of Rata Sum.
So I just went to Rata Sum → Claim the chest→ And I get the Gift of Exploration and the star.
So, my bad.
Thanks to all for the help" itt a megoldás, de nem értem mirõl beszél itt a gyerek, mit kell itt csinálni?
Nem kell hozzá semmilyen achi. Ha minden város, terület, wvw 100% akkor meg kell adni.
Azt nézd meg, hogy a world completion résznél 100%-ot ír-e. Ha annyit ír, akkor bug lesz.
Azt nézd meg, hogy a world completion résznél 100%-ot ír-e. Ha annyit ír, akkor bug lesz.
Nem értem a fórumban amit linkeltél elvileg az oldaotta meg a problémáját, hogy az összes achit megcsinálta ami a a world felfedézéshez kell, én úgy tudom, hogy nem kellenek az achik a rewardhoz, ergo ha megvan az összes poi, skill point, vista, waipoint akkor tied a reward. Most másszak végig a 25 térképen és nézzem meg hol van esettleg szürke terület, vagy valami felfedezetlen barlang, mert nekem is van pár achi ami nincs meg, de 100% hogy ez nem kell hozzá!!!
Egyébként nincs valami trial amivel kipróbálhatnám hogy hogy fut a gépemen? Azt hallottam nagy a gépigénye.
Itt találtam hasonló gondot, hátha találsz valami újat:
link
link
Óvatosan az "olcsóbb" helyen vásárláskor. Néhányan már belefutottak ilyesmibe és utána meg néztek, mert le lett tiltva a hozzáférésük. Valami nem hivatalos forgalmazótól történõ vásárlás miatt. Majd a témát jobban ismerõk kifejtik ezt itt.
Szevasztok!
Heart Hungary Friends (HHF) guild Desolation szerveren, szívesen látunk, minden magyar játékost. TS3 szerverünk van, melynek használata erõsen ajánlott 😊 Szórakozás s kellemes kikapcsolódás lényeg. Mivel 30+ korosztályos a guild tagjai, munka, család, játék sorrendben közös programok hétvégén várhatóak. Amennyiben csatlakozni szeretnél: Westie, ZsoZso, Vitiris - keresd online.
Mindenkinek jó játékot s szórakozást kívánunk!
Heart Hungary Friends (HHF) guild Desolation szerveren, szívesen látunk, minden magyar játékost. TS3 szerverünk van, melynek használata erõsen ajánlott 😊 Szórakozás s kellemes kikapcsolódás lényeg. Mivel 30+ korosztályos a guild tagjai, munka, család, játék sorrendben közös programok hétvégén várhatóak. Amennyiben csatlakozni szeretnél: Westie, ZsoZso, Vitiris - keresd online.
Mindenkinek jó játékot s szórakozást kívánunk!
Ok köszi, jól hangzik😊 Ennél lehet valahol olcsóbb GW2-t találni?
penge25 az én gyorsabb énem <#nyes>#nyes>
Lemaradva semmiképp nem leszel, mert ez nem arról szól hogy minél elõbb power lvlup maxra és tolni a raideket mint a wowban. nekem a wowban a szintezés (és más mmo-ban is) csak szükséges rossz, itt ez nem így van, élvezetes a szintezés is. ha játszol, nem fogod azt érezni hogy mikor leszel már 80, mert tulajdonképpen a szintezés alatt csinálhatsz minden olyat amit 80-on csinálnál.
semennyire, ha megveszed megérted már leírtuk többször lvl 1 tõl van az endgame, mert nincs meg benned az a frusztráció, hogy legyek már max szintes mert onnan indul az élet. Hidd el lvl 1 tõl kezdve kapkodod majd a fejed mennyire jó a játék, mennyire leköt téged és tényleg szórakozva léped a szinteket, nem pedig azért hogy végre max szintes legyél!
Amúgy vedd meg nyugodtan, felüdülés lesz a WoW után, és ugye nincs havidíj, ha meg is unod nem pumpálod bele havi szinten a pénzt, kihagysz egy kis idõt és visszatérsz megint, van akinek sikerült megunnia már a játékot, nekem nem 😊 A tartalmat meg szépen pumpálni fogják a játékba, elsõ combosabb patch Halloweenkor volt, és most jön Nov. 15-én egy újabb tartalmi bõvítés.
Értem köszönöm a segítséget, ha most kezdeném el a játékot mennyire lennék lemaradva? (olyan sok idõm nem lenne rá, épp azért venném meg mert nem havidíjas és eléggé random hogy mikor érek rá sajnos)
nah penge25 megelõzött 😊
Szóval a dungeonoknak van story módja ami könnyebb, és "hc" módja amik tokeneket adnak. Ezekbõl lehet kiváltani az exotic (epic) geart, de ezeket meg lehet szerezni másképp is. vagyis ilyeneket... lehet karmából venni, amiket szintezésbõl, felfedezésbõl, küldietésekbõl kapsz, lehet venni trading post-ban (AH) és lehet craftolni is. penge jól mondja, itt úgy nincs endgame hogy nincs elkülönítve hogy lvl80 után van az endgame. Itt lvl1-tõl van az "endgame"
Szóval a dungeonoknak van story módja ami könnyebb, és "hc" módja amik tokeneket adnak. Ezekbõl lehet kiváltani az exotic (epic) geart, de ezeket meg lehet szerezni másképp is. vagyis ilyeneket... lehet karmából venni, amiket szintezésbõl, felfedezésbõl, küldietésekbõl kapsz, lehet venni trading post-ban (AH) és lehet craftolni is. penge jól mondja, itt úgy nincs endgame hogy nincs elkülönítve hogy lvl80 után van az endgame. Itt lvl1-tõl van az "endgame"
A dungeonoknak 4 útvonala van, a story módot is számold bele, némelyik instának nagyon jó a storija 😊
Mount nincs, minipet (ha erre gondolsz) van, millióféle achi van. Van 8 dungeon, amiknek fejenként 3 útvonala van, amik nem egyszerûek (wow hc insták a durvább fajtából ha hasonlítani akarod). lehet 100% world map felfedezésre törekedni, vagy legendary itemet craftolni (almost impossible 😊). Raid nincs, a wowban inkább ez volt az endgame. van még különféle pvp opció (World vs World ami 3 szerver harcáról szól, van SPvP azaz wowos BG, van tournament). vannak ún jumping puzzle-k, amik szanszét vannak a világban és némelyiket nagyon nehéz teljesíteni. Szóval nem fogsz unatkozni max szinten sem.
lehet peteket gyûjteni és van egy rakat achi is, mount itt nincs, de sokkal gyorsabb közlekedési mód van ennek ellenére a játékban mint a WoW-ban. jelenleg 8 insta van a játékban, minden insta 4 féle lehetõsséggel, ergo így 32 insta van bent, titkos helyeket fedezhetsz fel, ahová ugrálással lehet feljutni, készíthetsz legendary weaponokat, aminek összeszedése kb normál esetben is fél év lesz. Akkor van spvp, world vs world. Szóval van bõven lvl 80 után is tartalom. De igazán endgame nincs, mert már lvl 1 tõl endgame tartalom van a kezedbe, mert ez az mmo lvl 1-tõl szórakoztató, nem lvl 80-on indul az élet.
Helló!
Valaki leírná nekem hogy az endgame tartalom jelenleg mibõl áll? Mivel lehet eltölteni az idõt? Lehet mountokat vagy peteket vagy achikat gyûjteni esetleg mint WoW-ban?
Valaki leírná nekem hogy az endgame tartalom jelenleg mibõl áll? Mivel lehet eltölteni az idõt? Lehet mountokat vagy peteket vagy achikat gyûjteni esetleg mint WoW-ban?
Lehet, havert felhívom (most nem veszi fel valamiért) és megkérdezem neked, mert lehet hogy én emléxem rosszul, így nem mondom egyik verziót se biztosra az NPC-t illetõen.
Szerintem, ahogy olvasom a fórumot mással lesz itt gond, reggel egy mini patch jött ki, igaz nem az én problémám nem említik, de rengeteg problémát generált idáig ez a mini patch, guild chat nem mûködik, insták crashelnek stb.. Lehet csak a path kavart be!
öööö... várj csak, mintha mégis el kellene menni lions arch-ba valami NPC-hez, dereng valami, de nem emlékszem már pontosan. valaki biztos meg tudja mondani itt.
Huh akkor nem tudom. De amikor én jártam így, a neten utánanéztem és ezt a Chantry of Secrets helyet írta és itt volt a PiO. De ha neked a world map completion 100%-ot ír és tételesen is minden megvan akkor meg kellett volna adnia automatikusan.
Jártam storyküldiben ott, nekem megvan minden poi, waipoint, vista skill, semmi nem hiányzik! Én azt hittem valami npc lesz ott, és azért, mondom már ott is jártam, jó lesz ha bebugolt nekem és nem kapok semmit 😞
Ha az order of whispert választod, akkor a story küldi bevisz ide. Én vigil-es vagyok és én sem értettem miért nincs meg a 100% amikor minden helyre külön elmentem és mindenhol 100%-ot írt külön, a world completion meg 99% és egy point of interest hiányzott. Hát ez volt az 😊
Ahhha... bakker eskü hogy biztos voltam benne hogy ez a gond. Szóval...
Ha nem az order of whisper-t választottad akkor van ez. Ez a hely LA alatti szigetes map, ott a középsõ szigeten van egy barlang. menj be, lesz egy kapu. nem asura kapu, hanem olyan mint a zónaváltó kapu. Ott menj be, ez egy titkos OOW bázisra vezet és ott van egy PoI. Én is belefutottam ebbe. Pedg ez a map (ha nem mész a barlangba) 100%-ot ír.
Ha nem az order of whisper-t választottad akkor van ez. Ez a hely LA alatti szigetes map, ott a középsõ szigeten van egy barlang. menj be, lesz egy kapu. nem asura kapu, hanem olyan mint a zónaváltó kapu. Ott menj be, ez egy titkos OOW bázisra vezet és ott van egy PoI. Én is belefutottam ebbe. Pedg ez a map (ha nem mész a barlangba) 100%-ot ír.
Nem kell relogolni és nem kell elmenni sehová, amint meglett nekem a 100% azonnal kaptam a csillagot meg a legendary craft matériát.
Ugyanúgy instant adja mint amikor megvan egy sima map completion.
Ugyanúgy instant adja mint amikor megvan egy sima map completion.
Na megnéztem ezt a +70 precision dolgot. Az a VII-es trait (ha jól tévedek). De amikor combatba kerültem, a buffok között a II-es trait ikon volt és azt írta hogy might-ot ad. Egyedül voltam dummy-nál. Levettem a VII-es +precision traitet és el is tûnt ez a buff. Ez bug lehet akkor. VII-es trait buff ikonnak kellett volna lennie és precision, nem II-es és might.
Sziasztok, a 100% maposoktól kérnék egy kis segítséget. Szóval ma reggel meló elõtt gyorsan meglett a 100% map, mert wvw összes területe a deso keze alá került. De amikor az Eternal mapon meglett az utolsó vista is, akkor megkaptam a terület felfedezéséért járó ládikát a blueprinttel és ennyi. A 100% mapért nem kaptam semmit, kiteleportáltam LA-ba, de ott se történt vátozás. Relogra már nem volt idõm, nyugtassatok meg, hogy 100% map után relogolni kell a ládáért és a kis csillagért a nevem mellett. Vagy esetleg el kell menni egy speciális helyre a rewardért?
Törölt felhasználó
troll 😛
azért pl. egy Dawn-hoz vagy egy Dusk-hoz elég sok coint kell bedobálni 😄
azért pl. egy Dawn-hoz vagy egy Dusk-hoz elég sok coint kell bedobálni 😄
Vannak helyek ahonnan 100%-os valószínûséggel esnek ilyen cuccok ...
Csak be kell dobni pár sárga, szürke és barna coint és kész, az esik amit választasz <#idiota>#idiota>
Csak be kell dobni pár sárga, szürke és barna coint és kész, az esik amit választasz <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Törölt felhasználó
elméletben eshet bárhonnan, gyakorlatban a büdös életben nem fog