63345
-
#55986 Mind2 fontos. Nekem a VGAm miatt akad. -
#55985 A CPU sokkal többet számít ennél a játéknál. -
Tommyr #55984 WvW módhoz mi kell inkább,erős processzor vagy VGA? -
#55983 Time stamps of various topics for the interview:
22:08 Introduction of Habib Loew and Matt Witter
23:34 Creating the concept of WvW, what influenced the vision for WvW and the unique design challenges the developer team faced by putting three servers against each other.
25:21 The various changes the game has gone through since the initial iteration of the first WvW maps, siege weapons and other ideas to what the game is today
26:15 Why are there three maps that are the same and will we ever see maps that are different than what is in game today, and the challenges the developers faced with creating maps.
28:11 The design of fights and objectives, are they designed for smaller scale fights or larger scale fights – what kind of player is WvW designed for.
29:09 What classes do our two guests play and enjoy the best
30:29 Culling – what it is, a great breakdown of what is causing culling for players (including the tip that there is a certain number of players that will load), and the improvements being made to improve culling.
33:42 Match length and when/if it will change from the one week current cycle and the benefits of the match cycle
34:43 Population of servers and the current design plans for servers as the increase or decrease in population.
36:02 Server transfers and what we can expect for the future of transfers and the impact of server transfers on the WvW game
37:49 Breakouts – what they are , how they are working with the WvW community and how they may change in the future, as well as other potential thoughts on the future for WvW events
40:11 The WvW patch for February and the developers view on motivation/reward for players to continue to play WvW in its current state and in the future
41:55 Siege and the level of challenge when taking objectives with the 24/7 WvW maps.
44:04 Creating the RTS element into the map with the ability for the player to create their own front line (portable siege walls!) and the challenges the developers face when implementing this concept. Discussion regarding siege and the usage of said siege by players.
45:48 The potential for a live scoreboard for players to view when not in game.
47:27 Wintersday and the siege that is now shooting giant snowballs of death, presents of death and ribbons of death.
49:04 Raid and group management windows – why are they designed the way they are and can the players expect any UI raid/group window changes. -
#55982 Hát ez... semmi új infó :D
-Progression/rewards in Feb patch - erre kíváncsi leszek. -
#55981 De van, egy srác összefoglalta, csak annyira kiábrándító, hogy nem mertem beposztolni és nem néztem meg, szóval nem is biztos, hogy jól foglalta össze. :)))))
Ezt írta:
Cliff notes:
-So no new maps in the near future
-1 week cycles for matches will continue
-Culling is being worked on
-We have talked about population issues but don’t design for it
-Paid transfers at some point in the future, but transfers are not that big of an issue
-Progression/rewards in Feb patch
-Live scoring no time soon (via website)
-Nothing major till feb patch.
-No UI changes (raid tools etc.)
-No changes to commander system -
#55980 A total of 114 computer games received positive reviews from critics last year, the highest figure for any gaming platform in 2012, an an increase by 13 compared to the total of green-scoring PC games released in 2011.
That improvement was at the lower end of the green score scale, however, as only four PC games achieved a 90 or higher in 2012 (or three, if you include only those games with at least seven reviews), matching the lowest yearly total of "great" PC games in the last six years. Just one of those great titles this year was exclusive to computer gaming: the MMORPG sequel Guild Wars 2, which emerged from a five-year development process to win over both critics and Metacritic users -
#55979 bazzeg 50 perc. Nincs valahol valami összefoglaló? :p -
#55978 WWW fejlesztések februárban, első infók:Link -
#55977 The Expendable Horde guild ismét aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig emeljük, így most aki egyedül érzi magát és szeretne magának egy leginkább www-ben, de pve-ben is aktív csapatot, az jelentkezzen a megadott címen. DESOLATION szerveren tanyázunk.
Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában: http://horda.drom.hu/viewforum.php?f=16
Elvárások:
- 18+ életkor
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttműködés -
#55976 Ez téged szórakoztat? A trollkodás? Király :) Ezért ingyen jár az 5 tábla még ezen a fórumon is ...
Tudod érdekes látni, hogy ha valaki a pixelvilágban büntetlenül megtehet bármit, az milyen szinten képes lealacsonyodni ... És még vigyorogva büszke is rá, mert azt hiszi mekkora király ...
Minden topiknak volt eddig ilyen háziállata, és mindegyik elvérzett a saját kis "szabadságharca" alatt ... Miért gondolod, hogy esetedben ez másképp lesz? Sokadjára végignézni ezt minden csak nem komikus ... -
HyperMonkey #55975 Jogos, a jobb alsó sarkában. Maniac bácsi ma már nem fog írni max otthonról, most én bitorlom a gépét holnapig :) -
#55974 Na te jáúisten, milyen vaksi vagyok, elnézést, látszik, hogy csak a leány szépsége keltette fel az érdeklődésem. -
HyperMonkey #55973 Amennyiben a képre gondolsz, nem kellett mélyre ásni. Ott van a bal alsó sarkában :)
És természetesen poén volt :) -
#55972 URLből? Ott van a képen jobb alsó sarokba -
#55971 Még egyszer utoljára szépen megkérlek, próbálj meg a topik témájánál maradni. Egyébként nagy felfedezés egy url-ből kiolvasni a forrást, gratulálok nyomozó ÚR. -
maniac001 #55970 Ugyan már kedves felhasználó. Ha elárulnám, ugrana a móka-faktor
Egyébként sincs nyomtatott sajtója a cégnek. De ez a napiszar dolog nem is rossz ötlet. lehet hogy apply-zok oda is.
Nézd csak meg a Running által postolt képet... Lehet hogy ez a lány egy ottani munkaerő? -
#55969 Melyik szerkesztőségben dolgozol, ha nem vagyok túl indiszkrét, a napiszarnál vagy hol hogy ennyi időd van itt hancurozni? -
maniac001 #55968 Még egy ici-picit bírd ki, egy hangyafasznyi türelem :)
Eskü... -
#55967 Csinálhatjuk máshogy is. Még 1 idióta hsz a komától, szólok egy adminnak, és kapja a felkiáltójeleket. -
#55966 Nincs kedved a topik témájához kapcsolódó hsz-eknél maradni? Már nem vicces, hanem unalmas, amit itt összevergődsz. -
maniac001 #55965 Ez a kép a műtéted előtt, vagy után készült? -
maniac001 #55964 Egyébként Hypermonkey azt mondja, erős fenntartásokkal kezeljem ezt a running féle átverés dolgot és ne higyjek el mindent elsőre. De ezért a mondatáért egy teljes hónapig fizeti a kávét a teljes szerkesztőségnek -
maniac001 #55963 Szennyezett agyú barátom már vágja a tutit. Ha én innen eltűnnék, kihalna a topik. De be kell vallanom, nem önzetlen céllal tartom itt életben a topikot. A running fan klub nyalása először szánalmasan hatott, de mára már egyenesen szórakoztató. Érdekes élmény látni, hogy valaki kap hatalmat (ami persze nulla értékkel bír itt a poligonvilágban), mennyire képes visszaélni vele, és még támogatói is akadnak. Ne mondd hogy ez nem komikus -
#55962 Hoppá!
-
t0xikus #55961 ne bántsátok már szegényt:) tudom, hogy nem illik fogyatékosokon röhögni, de maniac esetében egyszerűen nem bírom megállni:) ha elüldözitek innen, olyan "száraz" lesz a topic:D -
#55960 :)
Egy átlagos intelligenciával megáldott mai kamasz valszeg már rájött volna, hogy ha bemegy egy "fanklubba" és elkezdi fikázni őket, akkor gyorsan "lehurrogják" ... Na itt nem ez van ...
Idejössz egy légből kapott mesével, majd nagy duzzogva nem árulsz el semmit, majd az érintett elmondja. Így próbáljátok meg "befeketíteni" ? El tudod képzelni ez mennyire gyenge próbálkozás???
Jöttök itt a fanklubb f@szsággal, meg hogy nem lehet ellenvélemény??? NEM??? Nem egyszer, nem egy ember leírta normálisan hogy miért nem tetszik neki a játék ... Csak ugyebár a vélemény olyan mint a segglyuk ... mindenkinek van, mégsem vagyunk kíváncsiak mindenkiére ...
Én jól szórakozom a GW2-vel, de nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek, én is leírtam ide ... Aztán jöttök a Ti a f@szságaitokkal, és elszabadul a pokol megint ...
Idióta, gyerekes hülyeségek ... állandóan ... Miért meglepő, hogy mindenre ugrunk, amit ide írtok? -
#55959 Szia!
Nem csak a VGA a gond, a proci a kevés, hidd el nekem :) Hasonló procim volt, csak 6950@6970-el, WvW-n nagy zerg - 5-10 FPS volt a max ...
Aztán végül meguntam a wvw.ppt-t, és szülinapra kaptam magamtól egy i5-öst ... Jelenleg nagy zerg alatt dupla FPS-t jelent ...
Hiába ár/érték győztes az a proci, ez a játék jobban megy intelen, ide a Phenom II kevés sajnos.
@FNightWalker: Izé ... azt a procit "low"-on megeszi reggelire egy 50-100 fős zerg ... Nem viszi simán ... sőőőt ... Sajnos az AMD procikat nem szereti a WvW ... hiába megy tökéletesen a PvE, a zerg megeszi őket ... -
Tommyr #55958 Prophecies első részt remekül folytatták.Jobbnál jobb kiegészítők jöttek hatalmas újításokkal szinte minden kieg.új világot hozott.Ebből kiindulva írtam:) -
Tommyr #55957 7 ezer.Annyiért el kell mennie.A gond az,hogy nem lehet mail címet se acc.nevet váltani.Szerintem meg kell tartani.Kiegészítő lesz hozzá és lehet,hogy az alapjátéknál is jobb lesz.. -
Tommyr #55956 Supersample működik HD7870 vagy GTX660 Vid.kártyával?Mármint stabil FPS-t mutat?
BUÉK! -
SANTANTICA #55955 nem a gfx a fő akadás forrása, hanem a nagy ping, hiába gyors a net, ha a server 100+ ping feletti akkor a csomagogat egy nagyobb létszámnál nem tudja gyorsan szinkronizálni.....ismerős?
gyertek gyertek csak 5-en vannak.....BUMM ......hogy került ide 40+ ellenség a semmiből? -
Evoluti0N #55954 A grafikuskártyád már nem mai gyerek és ennél jóval erősebbeket is megesz a nagyobb létszámú wvw. -
FNightWalker #55953 Simán vinnie kellene a WvW-t még nagy csatákban közepes beállításokon. A közepes beállításokon lemaradt, bocs :P -
FNightWalker #55952 Átköltöztem Desolation szerverre, gondoltam megnézem milyen itt a WvW, stb. :) Hát, sokat nem tudtam játszani mert HIGH-on nagy csatákban annyira akadtam hogy az hihetetlen. Mediumon sem volt nagyon jobb a helyzet. Lowon már játszható! Pedig, szerintem ennek a confignak simán vinnie kellene WvW-t még nagy csatákban is:
9600GT 512MB 256BIT GDDR3
Kingston 4096MB 1333Mhz RAM
AMD Phenom II X4 B55 3,2Ghz
Tudom nem egy mai VGA de akkor is jobban kellene teljesítenie kicsit szerintem. Lehet újra kellene raknom a windowst mert eléggé szar :D -
MaRee #55951 Haveromnak dinamikus ip-je van valszeg, és folyamatosan authentication emailt küldözget neki a belépésnél. Viszont szar régi citromailes címet adott meg, és egy órát kell várni, míg megjön az email (lol). Mi a teendő ilyenkor? Az oldalon ugyan ez, ott se tud belépni elvileg az említett okok miatt, én meg nem találom az én accomnál hogy meg lehet-e változtatni az emailcímet. -
#55950 FS teljesen kiürült, eternalon maradt némi www népesség, azok is kezdők, így kerestünk egy aktívabb szervert.
És te? Felébredtél csipkerózsika álmodból? -
#55949 Az engineerem...:))))
-
maniac001 #55948 Lehetek az öribarid? -
#55947 Kedves Maniac, értettem a hsz-ed, de se én, se más a csapatból nem tudja ki az a Bullet akárki, se ilyen gw2 taget, se ilyen nevű karaktert nem ismerek. Szerintem erősen kevertek valakivel. Sajnálom, hogy nem segíthetek.