63345
  • Ében
    Szuper lett :)
  • 0Fritz0
    Pózolj ostromlott várral táncolókkal! :)

• Running
    Pózolj omegákkal!

Pózolj izével :)
  • Caliph
  • Running
    Úgy látom maniac kapott egy kis figyelmet a moderátorok részéről is.
  • Running
    Minek trollkodsz, nem érted a lényegét amit írtam? Egyszer az életben írsz olyan hszt, ami nem velem foglalkozik?
  • moNTo
    Az NCSoft oldalán lépj be (vagy regisztrálj, ha még nincs acc-od), vedd fel a GW1-et ("use a serial code" -itt add meg a kódot), majd itt meg tudod változtatni a jelszót is.
  • maniac001
    " (500 fő), ezen osztozik egyenlő arányban a három szerver"

Muhahahahaha... kell neked
  • gyeprefos007
    Sziasztok! nagy bajban vagyok .. már egyszer feltettem a kérdést de nem kaptam választ. Ha mégis akkor elnézés elsíklott felette a figyelmem. Olyan problémám van hogy Guild Wars-1ben elfelejtettem a jelszavam. ha elindítom a Klienst és ott rá kattintok hogy "reset my passworld" akkor kiad valami hibaüzenetet meg hogy lépjek kapcsolatba a suppoprtal. nem nagyon értem mert nem tudok angolul.... Van más mód új jelszó igénylésére? Segítségeteket előre is köszönöm! :)
  • Mephike
    Aki pvp-zik kapott mostanában darabolás után Arcane Crystal-t vagy Arcane Sliver-t? Mostanában csak powder, orb és token jön csak :S
  • metalbull1
    Sziasztok!
    Guild Wars 2 account eladó! Nincs időm vele játszani, így nincs is az accon semmi, csak egy low szintes kari. Érdeklődni privátban!
  • TDC Geronimo
    Akkor egyik oldalon több ember lesz, mert 500 nem osztható 3-al maradék nélkül, csít!4
  • Running
    Térképenként van limit (500 fő), ezen osztozik egyenlő arányban a három szerver. vagyis attól, hogy az egyik szerveren pl nincs bent senki, attól még a másik kettő szerver népessége nem lépheti át a 166os limitet.
  • Tusy
    - akkor ezen változtattak, mert az elején volt konkrétan olyan SM védés ahova nem értünk oda mert nem tudtunk EB-re átlépni (utána meg ment az oltás oda-vissza)
    - nekem is az lenne a logikus, hogy szerverenként van a mapra limit de tudtommal maponként van a limit (még ha ez orbitális baromság is). Viszont az azért elég ritka lehet, hogy 2 szerver játékosai annyira megtöltsék a mapot, hogy ne jusson be senki a 3. szerverről
  • Running
    Az mondjuk valóban nem árt, ts-en várunk, ha úgy döntesz, belevágsz normálisan.
  • TDC Geronimo
    Most már megyek majd csak biztosra akartam menni, hogy huzamosabb ideig maradok a játékban :D
  • Running
    Nem kukacoskodni akarok, de ezt a guild-el is megtehetted volna számtalan alkalommal, sőt most is lenne rá alkalmad bármikor.
  • TDC Geronimo
    Deson nagyon jó a wvw. Ezért is szoktam vissza a játékra. Első élményem az volt 2 hónap kihagyás után, hogy egy kurva jó commanderrel ment a nép és foglalgattuk eternalon a dolgokat. Észre se vettem és ott ragadtam órákra.
  • Shaenis
    Jobb lett volna ha nem szólsz bele, mert orbitális hülyeséget mondtál.

A wvw limit szerverenként van számolva. Olyan helyzet nem fordulhat elő, hogy én azért nem jutok be egy wvw mapra, mert már tele van ellenséggel. Csak akkor kell sorba állnom, ha a saját embereinkkel van tele.
  • DummyBoy
    Jaja, van egy olyan érzésem, hogy számomra most kicsit több idő jut majd PVE-s fejlődésre, mint a WvW-re ... Sajnos meló és más dolgok miatt most egy darabig 8 előtt nem igen tudok gép elé ülni ...

FS-en is volt egy ilyen időszak, hazaértem, goto WvW, kjú, majd mikor léptem volna ki a játékból akkor akart behívni ... (Mint tegnap xD)

Majd alakul ez ... Remélem ...

@Running: Igen, így már lényegesen több értelme van a fejlesztéseknek mint régen, ahol várható volt, hogy juharleveles barátaink az éjszaka folyamán hihetetlen mértékű energia befektetésével mindent visszavesznek ...
  • Running
    Arról már nem is beszélek, hogy az aktív www guildek, emberek mennyivel többet érnek, mint a sima casualok. Példa. Átlag casual, nem az idióta, aki egy ramet letesz a mező közepére és a kapuhoz akarja tolni, hanem az átlag, nem költ semmire. Nem fejleszt várat, alig használ supply-t, nem nagyon költ ostromgépekre. Így egy pub zerg simán lepattog a várakról, talán a tier1-esről nem. Mert drága a ram neki. Egy www-s csapat, meg letesz 4 catát, 2 ballisztát, 2 arrow cartot és benyomja a várat percek alatt. Vagy 4-5 treb-el lövik szét a tier3-as várak falait, ha máshogy nem megy, mert sok a védő. A várakat folyamatosan fejlesztik, nem úgy mint régen shiveren, ahol szinte minden alap helyzetben volt. Deson már van értelme fejleszteni várat, költünk is rá rendesen. Nem foglalják el este, nappal tudjuk tartani, mert jönnek ha kell segítség. Áldozunk is a várak, supply-k fejlesztésére, és a várakat is telerakjuk ostromfegyverekkel. Ennyi...
  • FNightWalker
    :( Még megpróbálok egy-két dolgot csinálni a gépen, újrateszem a Windowst, kitisztítom a gépemet belülről. Hátha dob valamennyit az FPS-en. Úgy látszik akkor addig nem nagyon lesz WvW-zés (legalábbis nagy csatában való részévétel) a részemről amíg nem veszek/szerzek egy új gépet :P Ami nem mostanában lesz, mert vannak fontosabb dolgok is amiket vennem kellene gép helyett. Pl: szemműtét, jogosítvány és még sorolhatnám. Na, de ilyen az élet nem mindenki engedhet meg magának atomerőműveket! Szóval ez van. Az élet olyan mint a paradicsom egyre rohadtabb. Fuck.
  • Running
    Őőő a helyzet az, hogy a szerverek www telítettségi állapota, kb heti-havi rendszerességgel változik. Így neked is, és másnak is igaza van, mivel a köztes időben elég sok minden változhat. Példa. Far Shiverpeaks-ről eljöttünk, mert 5 hét alatt csak zuhant a szerver a listán, de nem azért mert bénák voltunk, hanem mert az összes www-s guild lelépett Blacktide-ra, és a végén már a borderlands-on senki sem volt, szó szerint senki, eternalon volt kb 60% pop, így csak 2x-3x túlerőkkel küzdöttünk heteken át. Meguntuk, így átjöttünk Desolation-ra, ahol aktívabb a www. Eddig simán be lehetett jutni minden www-re, alig volt sor, de játékos mindig volt minden területen. Most ideköltözött Blacktide-ról pár csapat, meg máshonnan is, így napról napra egyre nagyobb a várakozási sor. A heti költözések nagyon sokat számítanak www szempontjából, nem értem miért engedik még mindig. Lehetne már fizetős, akkor nem lenne az, hogy hetek alatt leürül egy szerver, majd később ismét teli van, és ez megy mindenhol.
  • Tusy
    - nem beszólni akarok, de ha a wvw mapon egyetlen ember sincs a szerverről attól az még tele lehet az ellenség embereivel. Remélem FS szerveren nem ez volt a helyzet
  • Lantee
    Far Shiverpeaks szerveren játszom, és tegnap volt róla szó, hogy kihalt.
    Nos, este 9h-10h körül mentem WvW-re, és a 4 map közül 3 fullon volt, sorba kellett állni, hogy bejussunk. Nos, ennyire kihalt...
  • Running
    Game Update Notes - January 3, 2013:
    Wintersday
    Wintersday has ended, and the residents of Lion’s Arch are tidying up, humming those bell-choir tunes as they work! They savor their memories of snowball fights, presents, toys, and Toymaker Tixx! And so the Lion’s Arch Council sends one last merry wish that the joy you felt at Wintersday will last all year long! Happy New Year!
    The Wintersday Merchant will remain in Lion’s Arch for a while longer, allowing players to continue to exchange gifts.
    Black Lion Trading Company Gem Store
    After 11:59 p.m. PST on January 3, 2012, Wintersday items will no longer be available to purchase from the gem store.
    Mesmer
    Shatter skills now share a global 0.25 second recharge, to prevent multiple shatter effects triggering on the same illusion.
    Shattered Strength: This trait now grants 1 stack of might per illusion shattered.
  • Running
    Meg kell újra szokni, hogy 7 körül már 30 perc, 8 körül meg akár 1+ óra is lehet a sor.
  • Ében
    Ez tényleg jó lenne. Plusz picit emelhetnék a limitet is, mert a tegnap este elég rossz volt. Azt hiszem DummyBoyék végül be se jutottak.
  • Running
    Reméljük egy pontos www sorbanállás is bekerül végre, mondjuk egy idő kalkulátorral, hogy tudjam van értelme várakozni, mert 2-en vannak előttem és 2 perc a várakozási sor, vagy 320-an és órákat kell majd várni.
  • FNightWalker
    Úgy elnéznék már Desert Crystal vidékeire :P Ölném halomszámra a Hydrákat...
  • Running
    World Select-ben látod, mely szerverek vannak fullon, próbálkozz azokon, hátha. PL Desolation eléggé megtelt az utóbbi pár hétben...
  • Ákos90
    Szép jó reggelt mindenkinek!

Olyan szervert keresek ahol pörögnek az eventek. melyik szerverre érdemes menni? Malchor's Leap-nél döglődög már egy ideje, de annyira nincs ember azon a területen, hogy hihetetlen. (100% maphoz kellene) Voltam már Wr-en és Pike Square-en, de ha 6 emberrel találkozok az már sok ott. 1 Db skill pont kellene már csak. :D
  • TDC Geronimo
    Majd a következő hetekben leírják. Nem lesz új faj/class/kontinens. Viszont lesz ezernyi új ficsőr PvE/PvP/WvW terén.
  • JaSoN HuNTeR #55993
    Mi lesz az új patchben? Magyarul ami fontos pls. :)
  • TDC Geronimo
    Mondjuk új fajt/profot nem tudom ki várt... Olyan max fizetős nagy kiegekbe lesz majd
  • TDC Geronimo
    Hey guys,
    Just to help provide some clarity on this, we’ll be releasing within the next couple of weeks a high level summary of our big plans for the first half of 2013 to help provide more transparency into our plans with the game going forward. This will include providing more details about our goals for the game, information about the stories and features that you’ll see in the Jan/Feb/March releases.
    To set expectations accordingly, the January release will be a relatively small release that sets the table for the stories and features we plan to roll out with the Feb/March releases and beyond. Also, there will be no new race, profession, or new region with these larger Feb/March releases. One of our major goals with these releases is making our existing world as strong as possible, ensuring there are reasons to go to all the locations in the world we’ve already built, and strengthening the core game we’ve provided. In saying this will be an expansions worth of stuff in these releases, we’re talking about the number of new features that will be rolled out across PvE, WvW, and PvP in early 2013, which usually you’d only find in an expansion for a traditional MMORPG.
    More details and specifics to come in the next couple of weeks, but I hope that helps provide some more insight into what to expect at a very high level.
  • gyeprefos007
    Sziasztok! sajnos el felejtettem a jelszavam Guild Wars-1ben. hogyan tudok új jelszót kérni? vagy esetleg emlékeztetőt? ha elindítom a klienst és ott azon bellül kérek új jelszót akkor csak hibát ír ki :S
  • TDC Geronimo
    Ahogy olvasom jó kis kliens optimalizálás lesz. Mondjuk culling kikapcsolása esetén nem árt :D
  • TDC Geronimo
    WvW culling update. Nem is tudtam, hogy a céljuk a teljes kikapcsolás. Jó lenne.

As you know we’ve been working on this problem for a while but what I think we haven’t ever said before is that our goal is to remove culling completely from WvW. In order to remove culling completely we have to address three issues:
    1) Bandwidth out of our servers/datacenter (traffic would increase without culling)
    2) Bandwidth in to each client (traffic to each client would also increase without culling)
    3) Client performance issues related to rendering (potentially) all the players on a map at once. (Note that we base our performance requirements in this case on min-spec clients. We don’t want to stop anybody being able to play the game after all.)
    Until all three of those issues have been dealt with we can’t turn culling off because doing so would cause something to break or perform poorly.
    Ok, now let’s talk about what progress we’ve made!
    Issue #1 was the easiest to deal with because we can basically just throw money at the problem. When we first started down the road toward removing culling from WvW I took a bunch of bandwidth measurements and then went to the executives and said, essentially, “Hey, if we disable culling our network traffic will increase by X%. Are we ok with that?”. The answer I got was a clear and unambiguous “yes!” So issue #1 isn’t a problem after all.
    Issue #2 is a little harder. We need to ensure that folks with a min-spec network connection won’t be overwhelmed by the data we send them and we obviously can’t just buy a better connection for all of our players. So we put our heads together and came up with a plan to reduce the bandwidth required for WvW (and Gw2 in general) as much as possible. Those changes are in testing now and will be rolled out as soon as we’re convinced that they’re solid. Assuming we’re able to get everything working the way we’d like (and I’m fairly confident that we will) then this will address issue #2.
    So that leaves us with issue #3: client performance. Some time ago the WvW team acquired an engine programmer who is focused 100% on this issue (and he is being assisted by another engine programmer who isn’t officially on the WvW team). They’re working on some really fantastic optimizations and engine modifications which we hope will allow even min-spec clients to render all the players on a WvW map. We’ll be talking in more detail about the specific changes they’re making when things get just a little more nailed down, but I can say right now that I’m very impressed with the work they’ve done already.
    So that’s where we are. Engine programmers are working their magic even now and we’re testing the networking changes that will be required. I believe that our goal of removing culling from WvW is achievable and I’m looking forward to the day that I can announce to you all that we’ve pulled it off!
  • Tommyr
    Köszi szépen!Lesz akkor egy i5 3570K upgrade jövőhét elején:)