Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehet jobb is ha külön vagytok, kicsit olyan vagyok, mint egy legendás fegyver, mindenki engem akar megszerezni magának. <#hehe>#hehe>
[/cserf][/fülünyúl]
Raw candy corn nodes will no longer periodically appear in game.
<#eplus2>#eplus2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szeretnénk, hogy a barátaiddal együtt élvezhesd a Guild Wars 2 és a Lost Shores nyújtotta élményeket, ezért November 12.-én egy “Refer a Friend” ingyenes kipróbálási lehetõséget fogunk elindítani. Három barátodat hívhatod majd meg, s a megívottak ingyen játszhatnak majd veled November 15-tõl November 18-ig.
Ahhoz, hogy részt vehess ebben a programban, aktív Guild Wars 2 accounttal kell rendelkezned, melyet November 6 (9 óra) elõtt regisztráltál.
Amint a programot beindítjuk, több információval fogunk szolgálni, addig is kezdj el gondolkodni, hogy kiket szeretnél meghívni!
We want you to experience Guild Wars 2 and Lost Shores with your friends, so on Monday November 12, we will turn on Refer a Friend Free Trial. You will be able to invite up to 3 Friends to play Guild Wars 2 with you for free from November 15-18.
a többi stimmel
2 hely maradt, amely betöltésre vár.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): http://horda.drom.hu/
.........................................................................................................
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés
The gods have disconnected you ...
Gw2 accom eladó ha érdekel esetleg valakit 8k ért lv80 as elem 50 es warrival 400 as jewel meg 6g kézpénz elég sok matival.
Sztem teljesen megéri hiszen maga a játék több mint 8 és ezzel még kapsz 1 kis kezdõ bónuszt is gondolok a goldra meg a matikra.
Ha valakit érdekel pm.
A Green Man Gaming-en 44.99 euro, de van péntekig -25%-os kupon (GMG25-UAAHK-6AI9S) . Ezzel kb. 9.600 Ft.
Link
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Accountnál írja hogy hozzá van csatolva, de eltávolítani már nem lehet.
Nem csinál semmit mikor rá kattintok. Most forumot nézem, hátha írnak valamit.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Nagyot néztem most mikor indítottam a játékot, nem kérte a google hitelesítõs kódot.
Nézek rá accountnál, mi lett vele.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A mohának mindig a déli oldala fás!