Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Persze, aztán Running kimenekül a világból is egy két "irl téma" után. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Humor volt, látod Running úgy tûnik már most családiasnak érzi a viszonyt... ;D

Kata
ok

[/cserf][/fülünyúl]

Na tessék, pedig még össze sem beszéltünk. Nem sztereotip "magyar guild"-ként kell rá gondolni, mert attól fényévekre van a társaság hála az égnek. Az állandó ts használat amolyan kis családiassá teszi a hangulatot, sok irl témával, spvp-s "azonnalengeddelatorkomat" típusú örömködésekkel, stb. Ennélfogva guildcsetet nem is igazán használunk, a ts meg simán elbír egy magyar és egy angol szobát is, de ebben Running az illetékes.

Running
Furcsa ízlésetek van, természetesen Grace Park a nyerõ (bal).

Lehet jobb is ha külön vagytok, kicsit olyan vagyok, mint egy legendás fegyver, mindenki engem akar megszerezni magának. <#hehe>

Kata
Igen, Running már korábban pedzegette és pont tegnap privátoltunk errõl Beasttel. Van nálunk olyan, aki semmiképpen nem szeretne magyar guildben lenni, meg vannak külföldi ismerõseink is. Úgyhogy annyit tudok csak mondani, hogy majd meglássuk. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Én konzervatívként mindig a közepet választom... ;D

Running
Akkor válaszd a jobbat! <#nezze>

Kata
Amúgy alap, hogy a szõke! 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Szegény baloldali lány ott deréktájékon kicsit amorfnak tûnik... 😞

Apropó, ha jól tévedek Te és a kompániád is a Far Shiverpeaksen múlatjátok a szabadidõtöket. Nem lenne hát lassan itt az ideje, hogy olyan prominens személyekkel szocializálódjatok, mint a jelenlévõ Running, Bíszt, meg az ebbe a körbe szándékosan nem sorolt jómagam? 😊

Kata
Ejnye, már megint ez a csúnya politika... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Running
A mai nap játékhoz kapcsolódó kérdése: Jobb, vagy bal?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Running
Szerintem elég sok minden várható azokon a területeken is, de ez csak saját vélemény.

Running
Game Update Notes – November 7, 2012
 Raw candy corn nodes will no longer periodically appear in game.

<#eplus2>

Running

Vajon az, hogy egy héttel a patch elõtt még mindig nincsen semmiféle info az esetleges wvw és spvp változtatásokról, újításokról, azt jelenti, hogy nagy valószínûséggel nem is nagyon lesznek ilyenek?

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
És akinek nincsenek barátai? 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Magyarul a variance oldalon:
Szeretnénk, hogy a barátaiddal együtt élvezhesd a Guild Wars 2 és a Lost Shores nyújtotta élményeket, ezért November 12.-én egy “Refer a Friend” ingyenes kipróbálási lehetõséget fogunk elindítani. Három barátodat hívhatod majd meg, s a megívottak ingyen játszhatnak majd veled November 15-tõl November 18-ig.

Ahhoz, hogy részt vehess ebben a programban, aktív Guild Wars 2 accounttal kell rendelkezned, melyet November 6 (9 óra) elõtt regisztráltál.

Amint a programot beindítjuk, több információval fogunk szolgálni, addig is kezdj el gondolkodni, hogy kiket szeretnél meghívni!

3 napos Trial meghívásos alapon:
We want you to experience Guild Wars 2 and Lost Shores with your friends, so on Monday November 12, we will turn on Refer a Friend Free Trial. You will be able to invite up to 3 Friends to play Guild Wars 2 with you for free from November 15-18.

a.carkey
Pedig de.

😄

A medve nem játék.

Running
Mivan ma egész nap rólam szól a topik? Ennyire nem történik semmi?

BEAST
ne akard tudni 😄

Kata
királylány? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Törölt felhasználó
csak te királylány vagy
a többi stimmel
Running
Nagyon hasonló a kép.<#vigyor>

BEAST
Ez vagy te amikor a wvw botsereg közé veted magad? <#idiota>

Running
Pont mint én.<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kata
de édi 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Running

Én is jelentkezhetek? <#hehe>
Running
The Expendable Horde 30 fõs baráti társaság aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 fõig szeretnénk emelni.
2 hely maradt, amely betöltésre vár.
Esténként közös programok igény szerint, www, dungeon, farm, world event, spvp...stb
Far Shiverpeaks szerveren tanyázunk. Akit érdekel a történet az írjon a fórumunkra (reg után admin jóváhagyására kell várni): http://horda.drom.hu/
.........................................................................................................
Elvárások:
- 18+
- csapatmunka, ts, kommunikáció, együttmûködés

Running
Nincs mit.

penge25
Megnéztem, tényleg oda kellett menni, pedig jártam már korábban ott, és most megktam a legendary alapanyagokat és a csillagot a nevem mellé, thx mindenkinek aki segíteni próbált! <#worship>

Ahet
Mikor elõször jelentkezett az a BUG, hogy nem kapták meg a 100%-os jutalmakat, úgy oldották meg, hogy betettek még egy POI-t Chantry of Secrets-be. Ezért bárki aki, végzett az összes map-el szépen menjen el Chantry of Secrets-be (akkor is ha korábban már járt ott) és azonnal megkapja a kis ládikáját, achievementet-jét, és ami még jár neki!

The gods have disconnected you ...

A statoknál se jelent meg ha jól emléxem. Ne legyél már lusta 😊
Statodat nézted? Lehet csak a kiírás bugos és statban precision jelenik meg. Lusta vagyok ezt testelni a rangeremmel neked 😊

Jammal megnéztem ezt a +70 precision dolgot. Az a VII-es trait (ha jól tévedek). De amikor combatba kerültem, a buffok között a II-es trait ikon volt és azt írta hogy might-ot ad. Egyedül voltam dummy-nál. Levettem a VII-es +precision traitet és el is tûnt ez a buff. Ez bug lehet akkor? VII-es trait buff ikonnak kellett volna lennie és precision, nem II-es és might nem?
Jaja! Ezért kell a boltban megvenni! 😊 Mondjuk az enyémet nem lopják el, authenticatorral és hosszú, csak a gw2 kedvéért kitalált jelszóval védve.
...Mikor ellopják az accountod és kiderül, hogy nem is a te neveden van... megfizethetetlen.

Hello.

Gw2 accom eladó ha érdekel esetleg valakit 8k ért lv80 as elem 50 es warrival 400 as jewel meg 6g kézpénz elég sok matival.

Sztem teljesen megéri hiszen maga a játék több mint 8 és ezzel még kapsz 1 kis kezdõ bónuszt is gondolok a goldra meg a matikra.

Ha valakit érdekel pm.

Szia!

A Green Man Gaming-en 44.99 euro, de van péntekig -25%-os kupon (GMG25-UAAHK-6AI9S) . Ezzel kb. 9.600 Ft.
Link

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Nemtom.

Accountnál írja hogy hozzá van csatolva, de eltávolítani már nem lehet.
Nem csinál semmit mikor rá kattintok. Most forumot nézem, hátha írnak valamit.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

És mi lett vele?
Nofene.
Nagyot néztem most mikor indítottam a játékot, nem kérte a google hitelesítõs kódot.
Nézek rá accountnál, mi lett vele.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Hát a kis remegõ chest a 100% world map completion-ért ugyanott jelenik meg ahol a külön mapok ládái. Lehet hogy addig nem tudja beadni amíg van ott aktív láda attól függetlenül hogy te nem látod, mert nem azon a map-on vagy ahol nem kattintottál rá.
köszi, megpróbálom 😊

A mohának mindig a déli oldala fás!

penge25
mondjuk nem értem annak mi köze a teljes felfedezéshez, abban csak reward cuccok vannak. Tudtommal annyi a lényeg hogy legyen meg számszerint az összes poi, vista waypoint, skill point

Akkor tényleg az lehet hogy valahol nem nyitottad ki a map complete chestet.