63345
  • Trollface
    A régi videóik jobbak. Mint ahogy a Gw1 is jobb ,mint a 2. sóhaj... azok a régi gw1-es idők..
  • McHaals
    a rangerrel jutottam eddig a legmesszebb, meg a warriorral, nekem ez a kettő jött be a legjobban.
    a guardianom valahol 14-es szint körül megakadt...
    de lehet nekiülök és felhúzom valamelyiket 80ra, ha már 2 hónap után visszakaptam az accountomat :D
  • McHaals
    mennyire otthon vagy a fődművelésben :D
  • HyperMonkey
    Elég jó mind, szerintem a mesmer és az elementalist kicsit mozgósabb. A legkényelmesebb a ranger. De ez csak magánvélemény. Bár a guardian is elég masszív.
  • t0xikus
    a földmérő
  • McHaals
    szerintetek melyik class a legjobb szintezésre?
  • Kata
    A többi ruhádba is ugyanolyan rúnát kell tenned. Ahány egyforma rúnád van, annyi lesz aktív a felsorolt tulajdonságokból.
  • fejnelkuli
    Hali!
    Mit jelent egy set-nél, hogy : 1-2-3-4-5 felsorolja a tulajdonságokat, felveszem, de nem aktiválodik a többi.Mit kell csinálni vele?
  • McHaals
    mindegy, megoldottam, avg volt a hibás... de nem volt ám egyszerű
  • McHaals
    Sziasztok, próbálnám letölteni a klienst, de connection errort ír ki. valami szerverkarbantartás van esetleg?
  • foxxi
    Ez tetszik
  • Running
    Jók ezek a videók.
  • Kheled
    A régiek jobbak voltak szerintem:S bár ez se rossz.
    nekem még ez tetszett a régi vidik közül:
  • Zomil
    Azt se felejtsük el megemliteni, h ez a video tette hiressé öket:

• Terawatt
    Örülök neki, hogy itt vannak a folytatásban is. :) Régi videójukat láttad? Ez az egyik.

• Running
  • CortezK2
    Nálam az a gyíkállat egész máshogy nézett ki Na majd ha egyszer lesz egy értelmes gépem végigjárom újra a dolgokat
  • Unknow
    80as területen eshet 80as item. Exotic is akár. A terület szintje a lényeg.
  • FNightWalker
    Egyébként 80-as szint alatt eshet exotic item ?
  • Tatyla

pár shot tőlem is az elementalistám már 64-es :)

• BRYAN333
    Köszönöm szépen :) kipróbálgatom :)
  • DummyBoy
    Ha lehetne választani, hogy folytatódjon az elnyomott visszamaradottak szabadságharca, vagy ez legyen az utolsó hsz a topikban, akkor szerintem a többség akarata alapján akár zárható is lehetne a topik ...

@Brian: gw2guru topikokat érdemes nézegetni meg a hivatalos fórumot is, de itt van egy jó leírás ... Mert ugye lehet venom share, condi thief, dd backstab burst build és még sokan mások ... Próbálgatni kell őket.
  • BRYAN333
    Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudnátok Thief karakterben segíteni ? :) fejlődésnél a traits pontokat mire pakoljak és skilleket milyeneket használjak vagy ha tudok egy oldalt ahol vannak Build-ek az is jó :) előre köszönöm a válaszokat .
  • TDC Geronimo
    Hónap vége felé szerintem, de már mondták, hogy a januári kisebb lesz, amolyan felvezető patch a február/márciusira
  • JaSoN HuNTeR #56042
    MIkor jön a patch?
  • JaSoN HuNTeR #56041
    MIkor jön a patch?
  • HyperMonkey
    Az Ascalon kísértetei előbb is jött ki, különálló a két sztori. Bár lehet hogy tényleg érdemesebb fordított sorrendben olvasni ha valaki mostanában kezdi.
  • Lantee
    Kiolvastam a két könyvet, de szerintem rossz sorrendben. :)
    Ascalon Kísértetei --> A Végzet Pereme

Mivel a Végzet Peremének a végén jön létre a "Sárkányüszök", az Ascalon Kísérteteiben meg alapból ott van, ezért gondolom. Bár két teljesen különálló történet, de ha valaki még csak tervezi az olvasást, annak szóltam. :)
  • HyperMonkey
    Jah lehet. Ha nagyon nagy jóságot tolnak bele, visszanézek én is egy hétre. Elvileg valami LFG-n is melóznak a srácok, erre is kíváncs vagyok. Mi lesz ha 5 elem-et sorsol össze a gamma, az 5 klottyos az első trash pakkon se jut túl :)

Running - Csinálj úgy, mintha nem is látnád mit írok.
  • Running
    Te leszel a következő, ha képtelen vagy a topik témájával kapcsolatos hsz-t írni.
  • Tusy
    - majd pörögni fog a patchek után. Ha tényleg változtatnak valamit akkor azért, ha nem akkor meg azért
  • HyperMonkey
    Látom ahogy maniac-et bannoltattátok, pörög a topic. Nemsokára csak heti 1 post lesz.
  • Running
    Ismét sorok vannak www-n, el kell addig tölteni az időt :))
  • Kryon
    Ha nem szeretsz sorban állni és sok magyar kell, akkor Piken Square.
    Nemrég mentem át, eddig tetszik. Kellően népes a szerver, wvw is jó, de akkora tömeg sincs, hogy ne juss be általában.
  • LeWyTy
    Gondoltam
  • Running
    Ez király lett! :)
  • SmylE
    Oda éjjel kell átmenni amikor kevesebben vannak online, nem hétvégén csúcsidőben
  • LeWyTy
    Nemtok átmenni mer fullon van
  • MaRee
    Desolation
  • LeWyTy
    ÁÁÁÁÁ
    Újra elkezdem.
    Hol vannak sok jó magyarok?
    Valami olyan társaság nincs ami kis szintemen bevenne?
    És van TS-ük amit használnak meg minden.
    .............