63345
-
Trollface #56066 A régi videóik jobbak. Mint ahogy a Gw1 is jobb ,mint a 2. sóhaj... azok a régi gw1-es idők.. -
#56065 a rangerrel jutottam eddig a legmesszebb, meg a warriorral, nekem ez a kettő jött be a legjobban.
a guardianom valahol 14-es szint körül megakadt...
de lehet nekiülök és felhúzom valamelyiket 80ra, ha már 2 hónap után visszakaptam az accountomat :D
-
#56064 mennyire otthon vagy a fődművelésben :D -
HyperMonkey #56063 Elég jó mind, szerintem a mesmer és az elementalist kicsit mozgósabb. A legkényelmesebb a ranger. De ez csak magánvélemény. Bár a guardian is elég masszív. -
t0xikus #56062 a földmérő -
#56061 szerintetek melyik class a legjobb szintezésre? -
#56060 A többi ruhádba is ugyanolyan rúnát kell tenned. Ahány egyforma rúnád van, annyi lesz aktív a felsorolt tulajdonságokból. -
#56059 Hali!
Mit jelent egy set-nél, hogy : 1-2-3-4-5 felsorolja a tulajdonságokat, felveszem, de nem aktiválodik a többi.Mit kell csinálni vele? -
#56058 mindegy, megoldottam, avg volt a hibás... de nem volt ám egyszerű -
#56057 Sziasztok, próbálnám letölteni a klienst, de connection errort ír ki. valami szerverkarbantartás van esetleg? -
foxxi #56056 Ez tetszik -
#56055 Jók ezek a videók. -
Kheled #56054 A régiek jobbak voltak szerintem:S bár ez se rossz.
nekem még ez tetszett a régi vidik közül:
-
#56053 Azt se felejtsük el megemliteni, h ez a video tette hiressé öket:
-
#56052 Örülök neki, hogy itt vannak a folytatásban is. :) Régi videójukat láttad? Ez az egyik.
-
#56051 -
CortezK2 #56050 Nálam az a gyíkállat egész máshogy nézett ki Na majd ha egyszer lesz egy értelmes gépem végigjárom újra a dolgokat -
#56049 80as területen eshet 80as item. Exotic is akár. A terület szintje a lényeg. -
FNightWalker #56048 Egyébként 80-as szint alatt eshet exotic item ? -
pár shot tőlem is az elementalistám már 64-es :)
-
BRYAN333 #56046 Köszönöm szépen :) kipróbálgatom :) -
#56045 Ha lehetne választani, hogy folytatódjon az elnyomott visszamaradottak szabadságharca, vagy ez legyen az utolsó hsz a topikban, akkor szerintem a többség akarata alapján akár zárható is lehetne a topik ...
@Brian: gw2guru topikokat érdemes nézegetni meg a hivatalos fórumot is, de itt van egy jó leírás ... Mert ugye lehet venom share, condi thief, dd backstab burst build és még sokan mások ... Próbálgatni kell őket. -
BRYAN333 #56044 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudnátok Thief karakterben segíteni ? :) fejlődésnél a traits pontokat mire pakoljak és skilleket milyeneket használjak vagy ha tudok egy oldalt ahol vannak Build-ek az is jó :) előre köszönöm a válaszokat . -
#56043 Hónap vége felé szerintem, de már mondták, hogy a januári kisebb lesz, amolyan felvezető patch a február/márciusira -
#56042 MIkor jön a patch? -
#56041 MIkor jön a patch? -
HyperMonkey #56040 Az Ascalon kísértetei előbb is jött ki, különálló a két sztori. Bár lehet hogy tényleg érdemesebb fordított sorrendben olvasni ha valaki mostanában kezdi. -
Lantee #56039 Kiolvastam a két könyvet, de szerintem rossz sorrendben. :)
Ascalon Kísértetei --> A Végzet Pereme
Mivel a Végzet Peremének a végén jön létre a "Sárkányüszök", az Ascalon Kísérteteiben meg alapból ott van, ezért gondolom. Bár két teljesen különálló történet, de ha valaki még csak tervezi az olvasást, annak szóltam. :) -
HyperMonkey #56038 Jah lehet. Ha nagyon nagy jóságot tolnak bele, visszanézek én is egy hétre. Elvileg valami LFG-n is melóznak a srácok, erre is kíváncs vagyok. Mi lesz ha 5 elem-et sorsol össze a gamma, az 5 klottyos az első trash pakkon se jut túl :)
Running - Csinálj úgy, mintha nem is látnád mit írok. -
#56037 Te leszel a következő, ha képtelen vagy a topik témájával kapcsolatos hsz-t írni. -
Tusy #56036 - majd pörögni fog a patchek után. Ha tényleg változtatnak valamit akkor azért, ha nem akkor meg azért -
HyperMonkey #56035 Látom ahogy maniac-et bannoltattátok, pörög a topic. Nemsokára csak heti 1 post lesz. -
#56034 Ismét sorok vannak www-n, el kell addig tölteni az időt :))
-
Kryon #56033 Ha nem szeretsz sorban állni és sok magyar kell, akkor Piken Square.
Nemrég mentem át, eddig tetszik. Kellően népes a szerver, wvw is jó, de akkora tömeg sincs, hogy ne juss be általában. -
#56032 Gondoltam -
#56031 Ez király lett! :) -
#56030 Oda éjjel kell átmenni amikor kevesebben vannak online, nem hétvégén csúcsidőben -
#56029 Nemtok átmenni mer fullon van -
MaRee #56028 Desolation -
#56027 ÁÁÁÁÁ
Újra elkezdem.
Hol vannak sok jó magyarok?
Valami olyan társaság nincs ami kis szintemen bevenne?
És van TS-ük amit használnak meg minden.
.............