Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Az újdonság varázsa is eltûnt már, úgyhogy ez is egy ok amiért kevesebb embert látni. Szerintem sokan vannak úgy, mint én és a jövõ heti kiegészítésre aktivizálják magukat a játékban(már amennyire érdekes és kielégítõ ez a "Lost Shores" a játékosok számára). Szóval 15-e után felpezsdül egy kicsit az élet a Gw2-ben.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Vagyunk bõven a WR-en csak lehet jelentõsen kevesebb - még - a wvw iránt érdeklõdõk száma mint máshol. Akit fõképp a pvp ezen része érdekel annak lehet jobb választás egy másik server.
Nem mondanám hogy kihalt server , nagyon ritka hogy eventekbe nincs társaság (lvl60-ig mindig összeverõdött elegendõ ember a group eseményekre mikor ilyenbe keveredtem).

"vessetek a mókusok közé" :)

Running
Maradjunk a topik témájánál.

BEAST
Nem feltétlenül igaz, hogy mindegy a tier. Azért az utolsó tierekben inkább olyan serverek vannak amiken kezd fogyatkozni a társaság, mert sokan inkább nagyobb serverekre költöztek. Erre kb tökéletes példa az utolsó tier, amiben az elõzõ héten a WR két majdhogynem üres server ellen játszott és minden pont végig az övék volt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Nincs helye a topikban személyeskedésnek, ezért töröltem, az övével együtt. PÜ-ben már letiltottam a gyereket, mert rám van kattanva, de úgy látom, hogy most már innen is ki kell raknom, mert nem bír a vérével.

Törölt felhasználó
(mi még pont elkaptuk a szerkesztés elõtti hszed, röhögünk is rajta pár perce 😄)
nemtom minek csillagozol, minden szava igaz volt
BEAST
Oké, végülis minden más tartalomhoz elég ~10 ember. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem mindegy, hogy ki melyik tier-ben van, mivel nincs jutalmazás érte. A legfontosabb, hogy az adott tieren belül nagyjából kiegyensúlyozott erõviszonyok legyenek és izgalmas küzdelmek menjenek. Az se jó, ha egy szerver mindent visz a tieren belül és a másik végleten lenni se túl ösztönzõ a küzdelmekre.

GW 2: Renegade (Blackgate) http://renegade-guild.org

BEAST
EU Ranks

Hétrõl hétre az utolsó két tierben hadakozik a Whiteside és az utolsó tierben kb mintha 2 üres server ellen játszanának. Azért nem fenékig tejfel az a server.

Azért azt nem árt tudni, hogy azt le is írták még régebben, hogy csak addig lesz ingyenes ez a költözködés amíg rendesen be nem áll a játékosok száma a világokban. Hogy ez mit jelent a valóságban persze a fene tudja 😄 De reális az esély rá, hogy egyszer csak jön majd egy olyan hír, hogy mostantól x gem-be fog kerülni, amit ugye meg lehet szerezni csak oda kell ülni farmolni mint a kisangyal 😄
Mi a Desolate-on tanyázunk.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Ha átlagos problémáid vannak és nem õk büntetnek akkor max 3 nap alatt kapsz választ a ticketre, ha õk zárnak ki / felfüggesztenek valami okkal pl.: nem hivatalos viszonteladótól való kód akkor sajna az sokáig fog tartani ált 5-10 nap alatt oldják meg vagy ez fölött.
Fehercsoki
Fú hát ez nagy pozitívum, nincs havidíj és ingyen lehet karaktert költöztetni...Ez azért jó mert ha nem tetszik az új hely akkor 1 hét és mehetek vissza és nem buktam semmit😄

Egy héten 1× igen

Most még biztosan, az elõbb néztem meg nekem 0 gem-et írt, hogy annyiba fog kerülni és 7 napig nem kérhetek új transportot 😊

WR-en kb lépten nyomon magyarokba futok, lvl 20 alatti tapasztalat egyelõre 😊
Fehercsoki
Bármikor átlehet vinni? Ingyen?😄

a.carkey
Indíts egy karaktert, bármikor átviheted máshová, ha kell. A WRel nekem nem volt gondom.

A medve nem játék.

JaSoN HuNTeR
Megvettem a játékot.

Whiteside Ridgen tényleg kevesen vannak?

Melyik szerveren van még sok magyar és sok player is?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Running
Úgy tudom nem a magyar közösséggel van a baj, hanem hogy üres a szerver. A játék megjelenése óta kevés ott a player, a variance közösség is szavazgatott már arról költözzenek e. Én a helyükben oda se mentem volna...

frango
Akkor én senki vagyok<#ticking>

Unknow
Jogos..tényleg olyan mint a Bloodscalp <#idiota>
Miért menekülnek onnan az emberek? Nem ott van a legtöbb magyar és azért?

Fehercsoki
Jó hát még a játékot sem tudtam megvenni úgyhogy nincsenek ilyen gondjaim. Egyébként miért menekül onnan mindenki?

Running
Én a helyedben átgondolnám a Whiteside szervert... nem véletlen menekül onnan mindenki...

Fehercsoki
Igen csak nekem most kellett volna, nem pedig akkor amikor házhozszállítják, meg hát 576 elvileg ad hozzá ingyen könyvet😄

Illetve itt kb 12800 Ft-ért elviheted csak a kulcsot, de azt vásárlás után azonnal megkapod és hivatalos online bolt!
Guren
Fehercsoki
576-ból pont elfogyott pedig honlap szerint van nekik...Ennyire viszik a játékot 3 hónappal a megjelenés után is?😮

Whiteside Ridge
Fehercsoki
Melyik szerveren van a legtöbb magyar?(olyasmi kellene mint WoW-ban a Bloodscalp)

Ascalon kísérteteivel kezdd!
Fehercsoki
És melyikkel érdemes kezdeni? Egyébként milyen a support a játékban? Pl. mennyi idõ alatt válaszolnak egy ticketre?

Jók, fõleg hogy ha a játékot szereted, ezeket is szeretni fogod. Így legalább a helyszínekhez és a karakterekhez is kötõdni fogsz mélyebben, és nem csak úgy veszed, hogy az ott "csak egy NPC". 😊
Fehercsoki
"Végzet pereme" illetve "Ascalon kísértetei" jó könyvek? Megéri pénzt adni értük?

Amikor végigvitted a personal story-t, kapsz egy "Pact Victory Token"-t, ezt lehet beváltani egy arany fegyóra. Fort Trinity délnyugati részén a Caer Aval instában keresd Quartermaster Hargrove-t.

Pact Weapons

Sok mit nincs mit mondani róla " account suspend for an account issue " 45:6:3:2114 ami kb valaki megprobált hozzáférni az accounthoz vagy bot használta. Logok alapján senki nem probált meg belépni, + elítélem a botolást. ( Fér-e értés ne essék sem bajon azzal aki csinálja de én nem ezért veszek meg egy játékot) . A ticketet még anno october 23 án csináltam azóta volt egy kb 1 mondatos válasz hogy várjak türelemmel még kivizsgálják.Azóta semmi info. Mivel olvasni tudok ezért nem bombáztam õket ticketekkel ahogy a forumon kérték de ez akkor is már vicc kategória szerintem. De ha valaki benéz account issue forumba a hivatalos oldalon jó lehet vannak benne botok is meg goldsellerek de iszonyat sok ilyen " semmi ok nélkül " ban van/volt majd 2 hét múlva semmi bocsánat kérés csak annyi válasz levélben " tévedtünk".
Törölt felhasználó
mesélj errõl a ticketrõl
És a legtöbb csalódott ember a support forumon áll sorba a .... ticketre várva. Az még oké hogy 1-3-8 nap de hogy már lassan 19 napja ülnek 1-2-100 ticketen pl az enyém semmi indoklás és érv nélkül elég elkeserítõ.
Running
A GW2 köszöni jól van, sok-sok teli szerverrel. Persze van pár csalódott játékos, de ez mindig így szokott lenni.

Törölt felhasználó
mer egyáltalán mi az a GW2? <#idiota>
btw ez nem az okos fajta trollkodás volt :\
frango
Ja. Ez is olyan, mint a GW2...

Gubberx
újabb mmo ami majd 2 hét után a feledésbe merül 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Szerintem az nem 100% map akart lenni annak idejen, hanem a "story vegigvitele" utan. En meg nem vittem vegig szoval nem tudom hol van.

Running
Bírjátok ki röhögés nélkül!<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

penge25
Valaki tudja merre találom azt az npct, aki 100% map teljesítése után jelenik meg, és weaponokat árul? Anno itt valaki linkelt egy képet magáról, és neki a képen az a bow volt a kezében! Segítségeteket köszönöm elõre is!<#worship>

Running
Ez is valami koreai csoda szerintem, kb olyan mint a Tera.

Running
Kb ennyire családias <#nyes>

Running
Mi az az irl? <#hehe>