63345
-
MaRee #56107 Két napja próbálok szinte minden időpontban átmenni, eddig esélytelenül, de azért hátha. Annyira nem a szerver érdekel, csak a guild átköltözött én meg lemaradtam -
Kryon #56106 Desot hajnalban próbáld, mert az egész nap full. Ha felkerül első 3-ba wvw-n, akkor ismét odaköltöznek pár százan/ezren, és hajnalban is full lesz, de sok szerencsét ha mindenképp oda vágysz. Ráadásul az első 3-ban ott vannak kedves kanadai barátaink is, élmény lesz majd a wvw. -
overkill666 #56105 Küldtem privát üzenetet! -
#56104 Merre lehet most olcsón megvenni a játékot, vagy esetleg van valakinek eladó?
Üdv -
#56103 Na igy már jó lesz :))))
-
MaRee #56102 Van valami használható server status oldal hogy ne kelljen folyamatosan belogolva lenni / kilogolni ha meg akarom nézni full-e még a deso? -
#56100 Ha úgy nézzük olyan mint a GW. Most pl. megveszed 7.500 HUF-ért és mindent megkapsz, ami a játékban van. Aki megveszi a játékot, annak annyi változik az eddigiekhez képest, hogy nem kell játékidőt venni. De a teljes F2P-eseknek is csak annyi a lényegesebb megkötés, hogy csak 2 karakterük lehet meg 1 bank slot. Kb. csak ennyi. -
Lantee #56099 Arra van valami megoldás, hogy ha betelik a stack, akkor ne kelljen mindig LA-ba rohangálni, hogy elintézzem a FORGE - CRAFT STACK - VENDOR kombót?
-
Eftörsokk #56098 bl mit takar? aukciós házat? ha igen, ott hogy érdemes forgatni a pénzt hogy haszonnal végezz? -
Robe77 #56097 140 gold fölött nem igazán érződik. :D
Am ha már elmész valahova, akkor ott elég simán össze is lehet szedni azt a max 5 silvert amit utazásra költesz. -
MaRee #56096 Én is nyomtam ma párat ki is szedtem tokenből a sisakot meg a bowot magamnak, és kb 2 gold plusz összesen. Negatívum viszont hogy sajnos annyira balfácán emberek vannak pugban hogy lehetetlen néha megcsinálni egy runt normálisan. -
FNightWalker #56095 12-14 aranyat sikerült farmolnom a délután alatt COF path 1/2-ből. Eléggé jó lootjaim voltak, csomó Molten esett. Tokenekből vettem RARE itemeket majd lebontottam őket, kb. 5 ecto esett. Szóval egész jól kerestem ma :) Megvettem a 60-as trait könyvet, 80-ra a felszerelést és még maradt 7 aranyam. Még gyűjtök hozzá és legyártatom az exotic Knight's Armor szettet. -
MaRee #56094 lotro -
#56093 olyan free to play mint a gw, vagy olyan mint a Lotro pl? -
#56092 Csak halkan jegyzem meg, hogy, aki szemezett a Tera-val (csak az előfizetés gondot okozott) az nézzen rá az EU oldalra. F2P lesz a játék:) -
#56091 Nem akar valaki indokolatlanul boostolni? -
#56090 gw2-ben nincs olyan, hogy "kell" -
#56089 Engineer-nek milyen stat-ra kell gyúrni? -
spectra #56088 Mondjuk amilyen mértékben abuseolják CoF p1-et gyanítom hogy a következő patchben csinálnak vele valamit. Szóval addig farmoljátok amíg lehet ;) -
Lantee #56087 Csak a WP-k közötti ugrálgatás viszi is rendesen. Lion's Arch-ból 2 ezüst alatt nem nagyon jutok el sehova. Egy-egy este akár 4x-5x is ugrálgatok. :( -
Robe77 #56086 Na ja. :D Www, BL, pve, mindenhonnan jön a pénz elég simán. :D -
Murmur #56085 A tokenes-glob dolog tiszta volt, a 40% plusz pénz viszont elkerülte a figyelmemet (magic find miatt ettem eddig mindig, ha farmoltunk :)).
Valóban nem érdemes beöltözni, mert mint írtad, ládára nem hat, lehúzza a statokat, mobot meg olyan sokat nem ölünk ott. Csak kipróbáltam, hátha. :) -
t0xikus #56084 illetve BL-ban is lehet trükközni 20-30%os haszonkulccsal:D -
spectra #56083 helyesírási hibákért sry nem nagyon tudok editelni >.> -
spectra #56082 Magic Find nem hat a ládákból esett lootra szóval nem hiszem, hogy érdemes gimpelni a dps-ed ezzel lassítani az runt. -
spectra #56081 Omnomberryvel a bossokból 40% extra pénz esik. Az első boss 15 silver, 2 cehstből fejenként ~11 silver utolsó boss 21 silver, erre jön rá a trashból és a ládákból esett szemét, ehhez kapod még bónusz tokent +26 silver.A második runnál csak 40 tokennel kapsz kevesebbet és csak utána kapsz kevesebb bónusz pénzt. Utána elmész LA-ba a tokenetből veszel sárga lvl70es armort és betöröd ectoért. -
Murmur #56080 Mentem full magic findos setben is p1-et, egy rare nem esett, a kékeket meg zöldeket nem keresik az emberek. Azt értem, hogy első runra összejön 1+g, de aztán amikor kevesebb token jön, mégis hogyan? -
Robe77 #56079 Az én időmben még nem voltak 10 perces CoF runok, mégis tele vagyok golddal. :P -
spectra #56078 p1 pontosan 10 perc. -
#56077 15, mert a felét átrohanják. -
#56076 Azért nem 10 perc az... -
spectra #56075 Perpillanat a legegyszerűbben CoF p1 runnokkal lehet pénzt szerezni. Omnomberrys kajával kb 1gold egy run és 10 perc alatt meg van egy jó csapattal. 3-4szer érdemes lemenni ha nagyon kell a pénz.
http://gw2lfg.com <-majdnem mindig keresnek emebereket ha nincs csapatod -
foxxi #56074 Nos, eddig én se nagyon tapasztaltam hogy olyan iszonyat gazdag lennék. A tippeket én is várom -
Lantee #56073 Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
- Én már egy ideje rohangálok lvl80-on a sylvari rangerrel, de eddig még semmit nem vettem vendortól. Mikor esik valami jófajta cucc, akkor lecserélem az addig használtat. Illetve story mode és map teljesítéskor kapott cuccokat is használgatok.
- Hol érdemes JÓ cuccokat nézni, ha vásárolni szeretnék? Van valami speckó vendor vagy az aukciós házat nézegetitek?
- Ezek tényleg adnak annyi pluszt, amiért megéri irtózatos összegeket rádobi?
WwW-n abból jön sok arany, hogy ha elkapsz egy jó csapatot, akivel folyamatos menés és harc van, akkor ugyebár állandóan "Event Completed", másrész a killek utáni loot elég klassz cuccokat tartalmazhat. -
MaRee #56072 Wvw-n hol jön sok arany vagy miből? Én most két napja ráültem elég masszívan a wvw-re, de nem igazán lettem gazdagabb pedig sok keepet meg ilyesmit elraktunk, egy-két ezüst a reward mindig. Lootból meg csak trash esik szinte. -
#56071 www, vagy (szerintem) mégjobb: fractal -
#56070 Köcce! -
#56069 A Piken Square-n keresek guildet. -
FNightWalker #56068 Sziasztok!
Végre meglett a 80-as szint. Megvettem a Knight's Gladiator (RARE) szettet 80-ra. Az axet + shieldet egyelőre nem tudtam mert nincsen rá keret! Ezért is írom ezt a hozzászólást! Tudnátok nekem tippeket/ötleteket adni hogyan lehetne aranyat szerezni ? Mert jelenleg szetten kívül semmim nincsen amivel elkezdhetném a 80-as pályafutásomat a játékban.
A válaszokat előre is köszönöm! -
#56067 Nekem nem tetszet a GW1 pedig megvolt az összes rész. GW2 nagyon király lett.