Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
A példányuk? Csak 1 darab volt?

Fehercsoki
Ó szóval kód, azt hittem hogy mivel alapból 55 euró helyett 45-be kerül ezért már az akciós ár van kiírva=)

A disznót pedig nem úgy értettem hogy a példádhoz túl okos, nem akarok megsérteni senkit, és mindenkinek köszönöm a segítséget, majd ha meglesz a játék eldöntöm hogy melyik módszer célravezetõbb.

Törölt felhasználó
fogalmam nincs, hogy van-e könyv (illetve hogy megvan-e még a példányuk), csörögj rájuk (árkád a mars tértõl egy köpésre van a gogol utca végével szemben)
ha jössz vonattal, 11-es busz odavisz az állomásról
Törölt felhasználó
hja, de van -25%-os voucher kód (GMG25-UAAHK-6AI9S), amivel € 33.75 (jelenlegi árfolyamon 9,568.48 HUF)
de persze, ha kell a doboz, akkor kell

a disznó valóban túl okos a példámhoz :|
Running
Válság van, drága a festík. <#vigyor>

Running
Bal felül van, valóban, már túl késõ megtanulni melyik a jobb és a bal. <#idiota>

JaSoN HuNTeR
Doboza nem szép. Egyszerû fehér semmi. Többet vártam.

Ebbe mi a nagy szám?
Elsõ résznek sokkal szebb volt és több minden is volt a dobozba. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fehercsoki
Hát szegedre járok egyetemre szóval gondolom megéri😄 Már csak meg kell keresnem az árkádot...(nem voltam még arra) Ott is adnak könyvet?

Fehercsoki
Egyébként a malacok nagyon okosak, elvileg olyan szinten betaníthatóak mint egy kutya és szobatiszták is tudnak lenni, lakásban is tarthatók csak kicsit nagyra nõnek😊

Greenmangamingrõl pedig úgy számoltam, hogy kb 12,5k lenne és nincs doboz és könyv, ha megveszem 576nál ugyanott vagyok csak vettem egy könyvet is és kaptam dobozt.

"meg szép a doboza"

Kérdés?
Nem vagy okos. Te próbáltál neki segíteni? Akkor ne dumálj annak aki próbált.
Hm?
Törölt felhasználó
ha megéri átugranod szegedre, az árkádban az 576ban van még dobozos, csörögj oda hogy tegyék el neked
hirtelen jobb megoldást nem tudok
Törölt felhasználó
"Ne kötözködj már te agyoniskolázott."
ezt mondatodat olvasd el, értelmezd, és fogd te is a fejed

egyébként rájöttem ma, hogy te egy kettéfûrészelt házisertés agyi szintjét SEM éred el, spoilerben és offban kifejtem, miért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt ugye tudjuk, hogy a sertés nem egy túl intelligens állat, viszont egészen jók az ösztönei, ez idáig teljesen jellemzõ rád
ami szintén igaz a házisertésre, hogy nem igazán tudja, mikor kell kussolni, mert szimplán nincs beleprogramozva a lelkembe - szintén hasonlítotok
viszont egy kettéfûrészelt házisertés legalább tudja, mikor kell elhallgatni (ugyebár amikor levágják), és ezzel bizony sajnálatos módon rádver iq-ban
kérdés?
Fehercsoki
Hát 576-nál adnak hozzá könyvet meg szép a doboza😊

JaSoN HuNTeR
Lassan már 3.000.000 GW2 talál gazdára.!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Ki kapot még könyvet is a GW2 mellé? 576nál Camponába vettem 3 napja és kaptam hozzá jó kis Végzet Pereme könyvet .

Mondjuk 15.000ftért egy kicsit soknak tartom a játékért de egyszer élünk 😄

Gondolom nem hülye, és eszébe jutott neki ez a megoldás is. De mi van HA neki esetleg dobozos kell? Ne kötözködj már te agyoniskolázott.
Törölt felhasználó
igen, megveteti veled szombathelyen, amikor kecskeméten lakik
*sigh*

fehercsoki: miért nem veszed meg digitálisan? olcsóbb is, és nagyjából 25 mp múlva már tolhatod is 😊
greenmangamingen szerintem van még a 25%-os kupon, azzal 10k alatt kijössz
Nézd meg még a CD-galaxis-nál is. Futárral másnapra házhoz viszik neked.
Szombathelyen tutira van. Ha gondolod megveszem neked és leboltoljuk, már ha semmiképp nem tudsz szerezni.
Fehercsoki
Végigjártam Auchan-Tesco-MM-576-ot itt Kecskeméten ahol élek és nem volt sehol=/

Rendben, én vagyok a helikoper, befogtam.
a.carkey
MM tele van vele, 576nál még CEt is láttam két napja.

A medve nem játék.

a.carkey
Olyan dologról vitatkoztok, ami qurvára játékosfüggõ.

Nem tudom (nem emlékszem), hogy aki miatt ez kérdés feljött, az bétázott-e vagy sem, de ha nem, akkor szerintem inkább kezdjen el játszani és nem lesz haszontalan, ha olyat gyúr ami bejön neki, kitapasztalja, hogy melyik fegyver, stat, egyebek jók neki. Ha pedig bétázott, akkor meg úgyis tudja, hogy mi való neki, és felesleges errõl vitatkozni. 😊

A medve nem játék.

Média Markt, tesco, mindenhol lehet kapni 😊
Fehercsoki
Nekem is jöhetne egy meghívó, mert szar 576-ban nem hiszem hogy lesz pedig még mindig az van kiírva hogy raktáron-.-

Ha beindul ez a refer a friend trial, szeretnék kérni valakitõl egy meghívót.
Elõre is köszönöm!
D.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Egy majdnem teljesen irreleváns dolgot próbálsz sulykolni, amivel a jelenlévõk 99%-a nem ért egyet, te meg azt gondolod, hogy ha 125-ödjére nem értenek veled egyet az emberek, akkor majd 126-odjára fognak... Végülis mindegy melyik kategória az elõzõ hsz-embõl, a lényeg, hogy nem jó.

Nem trollkodok, a véleményem szerint jobb felhúzni a karit. Nem állítottam hogy az az egyetlen jó megoldás, mindig odaírtam hogy "szerintem".
Hidd el, ha azt írnám hogy szerintem egy idióta fasz vagy (amit nem mondok és nem is gondolom így) és ez csak ténymegállapítás, már rögtön jönne running a vesszõvel.
Ténymegállapítás volt. Lásd az alábbi x db kommentet különbözõ emberek billentyûzetébõl.
Nem mellesleg trollkodni, flémelni sem lehet, mégis ezt csinálod egy ideje... ide venném még új kategóriaként a színvonal süllyesztését is amit viszont az elõbbiekkel ellentétben mesterfokon ûzöl.

A topik gazdája azt mondta hogy nem lehet személyeskedni itt. Ja bocs, csak nekem nem lehet, te tolhatod nyugodtan.
Szóval ha valaki nem ért veled egyet, az csak Expendable Horde tag lehet? 😄 Talán elõször pillants az aláírásokra. ;D

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Hol a logikai kapcsolat a guild-tagság és a permanens idiotizmusod között? Már azon kívül, hogy mindkettõ hónapok óta tart...

Smithwarden
Ha mar sok ember irja (es meglepo modon nem mind "klantag"), hogy nem tiszta valami nalam akkor elgondolkozom, hogy lehet tenyleg nem en vagyok-e helikopter. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DummyBoy
Én a béták alatt majdnem minden professönbõl elpötyörésztem lvl 10-15-ig, hogy ismerkedjek velük.

Ebbõl kifolyólag, gyakorlatilag a játék nagy részébõl kimaradtam, mert éppen kiskarival bohóckodtam - ezért sem tetszik anyira ez a húzd fel lvl 20-ra dolog.

Van egy main karim, ami ugyan még nem "fullos", de már 80-as, nem volt könnyû eldönteni az elején a 2 legszimpatikusabb profession közül melyiket válasszam, végülis azt kezdtem, amibõl kevesebb volt a guildben - és roppantul nem bántam nem, nagyon szeretem is 😊

Emellett van 3 altom.

Itt is elõjön az, hogy amit most húzok, azt Béták alatt próbáltam lvl 15-ig és akkor nem szerettem. Most sem volt ez másképp, azért lényegesen több szint kellett hogy elkezdjem élvezni, ezért sem tuti, hogy alacsony szinten való "vergõdés" egy jó módszer lenne arra, hogy kitalálja az ember mivel is játsszon.

Viszont amit tudok, hogy nekem pár napba beletelik, mire felhúzok egy karaktert lvl 20 köré. És bizony ez a része a fejlõdésnek nem olyan nagy fun ... Lvl 40 alatt, alap traitekkel nem nagyon lehet eldönteni most akkor mi a jó és mi nem ...

Erre sokkal inkább jó az, hogy amikor nem tudok játszani, addig olvasgatok a neten, megnézek pár videót, megnézem mi az ami tetszik, mi az ami feküdne nekem, majd rittyentek egy új karaktert, goto mist, felgearelem, belövöm a traiteket, és bohóckodok az NPC-kkel.
1-2 óra alatt kiderül, hogy tetszik-e a dolog vagy nem, és nem kellenek neki napok.

Igaz, elõnyben vagyok, hisz jó ideje játszom már a játékkal, az alapdolgokkal már képben vagyok valamilyen szinten, de személyes tapasztalataim alapján sokkal jobb azt csinálni, hogy utánaolvasgat az ember a kasztjának, kipróbálja Mistben, majd ha tetszik, akkor elkezdni húzni.

Ha lvl 20-on kiderül hogy nem jön be a dolog, akkor megint elõrõl kell kezdeni a dolgot, valamint lehet hogy egy kari lvl 20-on nem a legjobb, de mondjuk 50 körül már jó vele játszani ...

Szóval ezért tartom én is azt jobb megoldásnak, hogy érdemesebb kicsit Mistezgetni, és aztán ha megvan a döntés, lehet kergetni naphosszat a kentaurokat - stb.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem vagyok horde tag, de olvasom már régen ezt a topicot. és volt itt már egy ámokfutásod a rangerrel kapcsolatban.
Eh egy újabb klántag. Van rá egy raklap söröm hogy expendable horde tag vagy. Nyertem?
Szerintem meg agyzsibbasztóan idegesítõ vagy már nem elsõ, nem második alkalommal...

Runningtól miért nem kérdezed meg, hogy miért hülyeség amit maniac írt?
Én annak a híve vagyok, hogy elõbb saját tapasztalatod alapján ismerj meg egy karaktert. És úgy elég fura képet kaphatsz, hogy úgy viszed pvp-zni hogy fogalmad sincs hogy mûködik az adott kaszt. Running szerint hülyeség amit én írtam, szerintem meg nevetséges amit õ írt. Csakhogy õ itt a nagyvezír, így az nem gáz ha ilyet ír nekem, de az már gáz ha én hasonlót írok neki, semmivel sem bántóbbat.
Azt Én értem, hogy tanácsot adsz. Azt nem értem, hogy ha valaki ( mivel általánosságban írtad ) be akarja vinni Mistbe PvP-zni a lvl 1-es karakterét az Neked miért nevetséges? 3-4 kör alatt egész jól bele lehet rázódni.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Segítek jó?
Fehércsoki kérdezett errõl a dologról, én azt tanácsoltam hogy szintezzen és ismerje meg a karakterét. Running azt mondta hogy ez hülyeség, lvl1, go Mist ahol instant 80 és menjen pvp-zni.
Ezután Dummyboynak írtam hogy valaki oda vinné, ez a valaki Running. De én Fehércsokinak adtam tanácsot hogy szintezzen, aki nem akarja odavinni, mert még meg sincs neki a gamma.

na? megvan?
"Van aki lvl1-en (mist lvl80-on) már rögtön pvp-be vinné. Na ez több mint nevetséges."

Ki nem akar még semmit? Az elsõ mondatban még általánosságban írtál, aztán már hirtelen valakirõl?
dafaq?! 😄

darth devil
Nem ott kell megismerni a karaktert. De arra tökéletes, h megnézd melyik fekszik az ember ízlésének.

War, war never changes.

Azon meglepõdtem hogy te is ezt a lvl1 -->lvl80-as dolgot támogatod, szinte biztos voltam benne hogy te elõbb szinteznél utána mennél csapni 80-on.
Se pvp-ben se dummykon nem lehet jól megismerni egy karaktert ha egy dekát sem játszottál vele. Azt hittem ezt te azért így gondolod...
Azonnal lvl80 és toljad neki pedig fingod nincs mit csinálsz > szintezz és ismerd meg a karakteredet.
Jah én vagyok a döbbenet. Sõt, vegyen egy accountot egy fullos karival. Az az igazi....
Running
Döbbenet vagy srác.

nem akar még semmit, tanácsot kért és én azt tanácsoltam hogy szintezzen a karival, ismerje meg stb...

Azt a mindenit.. ezt ennyire nehéz felfogni? vagy mindenki a running féle klán tagja?
Miért lenne nevetséges? Ha oda akarja vinni, akkor vigye. Talán fáj neked vagy mi?

Van igazság abban amit mondasz, de én így csinálnám ha most kezdeném a te elved szerint:

Hú van olyan kaszt ami tetszik hallomásból/másik mmo-ban is ilyennel toltam/stb...
Csinálok is egy ilyet.
Játszom is vele.
LVL20 körül (vagy ki meddig akarja)... húú ez a kaszt tényleg bejön, kíváncsi vagyok mit tudhat 80-on.
Go to the Heart of the Mist

na így még oké.
"Ki beszélt itt dummyról? Spvp random meccsekrõl gondolom még nem hallottál... "

Van aki lvl1-en (mist lvl80-on) már rögtön pvp-be vinné. Na ez több mint nevetséges.