63345
-
#56148 PVE-ben és PVP-ben is jól használható a warrior puskával. Erőssége a nagy burst dmg, hátránya hogy csak egy ellenség ellen használható egyszerre.
Én greatsword mellett használom a rifle-t, és nagyon jól kiegészítik egymást. -
twi452 #56147 Én egy regen-banneres-mightpakolós bow+hammer warrival próbálkozok épp :) eddig elég hatásos pedig csak 40 körül vagyok :)
azt olvastam később 25ös mightot is fenn tud tartani magán a többiekre meg 10+ mightot
rak nálam ilyen 9-12 szokott lenni mert hiányzik trait a többihez de így is nagyokat osztok a hammerrel
a bow-nak meg az adrenalinos cucca is elég durva és az is kell a might pakoláshoz a combo field miatt :) -
#56146 Ez a rifle warrior mennyire hatásos, mind pve mind pvpben?
Azon agyalok inditani kellene egyet, tetszik a wari hogy annyi fegyvert tud használni. -
zotyesz18 #56145 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy funds-okat hol lehet szerezni?
Dungeonokban?
-
#56144 pedig nem egy agyműtét
egyszerűség kedvéért tekintsünk csak 4 kasztot: A, B, C, D
készül egy felmérés, amiben megkérnek, hogy állíts fel egy sorrendet A, B, C, és D között aszerint, hogy melyiktől félsz a legjobban, illetve legkevésbé (legyen mondjuk az első a legjobban, utolsó a legkevésbé)
jönnek mondjuk ilyen eredmények:
ABCD
ADCB
ACDB
BDCA
BADC
CDAB
eszerint pl. ha A kasztot veszed, a lenti chart-on 50% lesz a "legjobban félnek tőle" karikában, és 17% lesz a "legkevésbé félnek tőle" karikában
TL;DR: csak az első, és utolsó értékek kerülnek be a chartba, így nem feltétlenül fog 100%-ot kiadni a 2 charton lévő ugyanolyan típusok száma -
foxxi #56143 Köszi a hasznos infókat. A staff build eddig nekem se tetszik valami eszméletlenül, de szokható ( lesz ) -
FNightWalker #56142 Sziasztok!
Valaki elmagyarázná nekem azt hogy, hogyan működik WvW-n a lootosztás ? Hiába ütök bele a játékosba, nem kapok lootot csak ritkán. -
#56141 Nem igazán látom az átfedést a két grafikon között, bár lehet csak én vagyok hülye.
Pl. a "Most feared.." szerint a Mesmertől félnek a legtöbben, akkor elvileg a a másik grafikonon, annak kellene lennie a legkevesebb %-nak, de nem így van. -
moNTo #56140 Nem reprezentatív, de érdekes felmérés (melyik kaszttól "félsz" a legjobban és melyiktől a legkevésbé): most_and_least_feared_profession
-
Tommyr #56139 Sok dodge jó irányba,clone-ok megfelelő használata és hide.Mindenki verhető a jó assassin nehezen:)
GS+S/torch,crit/Dps.Egy clone daze/confusion vagy Evade ha több van akkor már Mind Wrack.
Mantra build nekem idegen.Valahogy nem tudom visszahozni első részből a mantra build-et pedig ott erős volt végig.Ha jól emlékszem már Henchman is használta Prophecies-ben.Staff build ami még jó de nem nekem:-) -
Tommyr #56138 Hát igen de nekem már most megérte kiadni a pénzt ezért.Az már nem biztos,hogy annyiszor vissza fogok térni így Elder Scrolls Online közben GW2-be mint régebben az első részbe más játékok mellett.
Meglátjuk,remélem B2P lesz Teso de itt van most TSW is még ami megint egy nagyon jó kis MMO:)
SWTOR-t nem játszok az sz@rul fut a gépemen(ez az 1 játék) így az kilőve "sajnos":/
Tes online,hát meglátjuk.Nekem a first person cam.elég egyjátékos sztori módba.Ha lesz normális target+irányítás akkor esélyes online.. -
#56137 meg amúgyis a lesz egy s -
Newfronter #56136 Egy pixeles videótól nem lesz vége semminek. Tudod te hogy egy MMO-nak mennyi mindennek kell megfelelnie? Az hogy mennyire jó a játék, az a beta során majd kiderül... -
foxxi #56135 Mesmer szakértőt keresnék ingame - vegyen már föl aki ért a kaszthoz, el is tudja mondani ami érdekel vele kapcsolatban estébé. Nevem: Foxxika.3851 -
#56134 Az 54 megtekintés elég biztató. -
#56133 meg a világnak is :D -
#56132 Budapesten tudom àtadni személyesen. -
#56131 Meg a wownak is gondolom... -
#56130 Guild wars 2 acc eladó, az accon van egy lvl 80- as ranger, full exo setben, 50+ gold. Sikerült megoldanom az email kérdést is, Így az accounthoz tartozó emaillel együtt eladó. Adom hozzá a dvd-ket is. Àra 7 k. -
#56128 A Desolation szerveren tanyázó független játékosok jelentkezését várjuk. Aktív guildekkel közös játékot is vállalunk, TS-ünk van, 500 fős, elfér mindenki.
Akit érdekel a sztori, az keressen itt: gw2 tag: Runningwild.4692 -
#56127 The Expendable Horde guild ismét aktív játékosok jelentkezését várja. A tagság létszámát 40 főig emeljük, így most aki egyedül érzi magát és szeretne magának egy leginkább www-ben, de pve-ben is aktív csapatot, az jelentkezzen a megadott címen. DESOLATION szerveren tanyázunk.
Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában: LINK
Elvárások:
- 18+ életkor
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttműködés -
#56126 Ha csak táska miatt akarsz craftolni akkor inkább vedd meg, mert mire felhúzod sok pénz elmegy, egyébként meg túl nagy árkülönbség nincs a vétel és a gyártási alapanyagok között, általában venni olcsóbb (de ez pont a táskák esetére nem biztos hogy igaz, mert anno én is craftoltam és ezt csak azért tehettem mert akkor úgy olcsóbb volt :) ) -
Eftörsokk #56125 lenne egy kérdésem, már van egy lvl80-as karim, de a craftolással még semmit nem foglalkoztam
jó lenne 18-as ládákat venni, de 2 arany felett vannak, szóval, mi olcsóbb, meg venni őket ennyiért, vagy felhúzni a craftot és legyártani magamnak őket ? -
#56124 Facebookon is írják, hogy bizony login error van... -
#56123 Bezony
-
Shaenis #56122 Mindenkinek lehalt a gw2? -
FNightWalker #56121 Pár napja írtam hogy akad mindenféle beállításokon nagy csatákban WvW-n, kitakarítottam a gépemet belülről, és medium grafikai beállításokon minimális beakadások vannak, de nagyon ritkán és ezek a beakadások is inkább nagy csatákra jellemzőek. így is megteszi. Egyébként: AMD Phenom II B55, 3,2Ghz processzorom van. -
#56120 Game Update Notes - January 10, 2013:
Fixed a bug when previewing racial armors from other races.
Fixed a bug that allowed players to acquire multiple pets summoned by the Ogre Pet Whistle.
Fixed a bug that allowed tonics to be used repeatedly in quick succession. -
#56119 Akit érdekel! :P
-
#56118 Nem tudom miért neked írtam. :))) -
#56117 WWW belül a tyú-tyú train-hez bizony izmos cuccok kellenek, minden másra elég egy közepes masina. -
#56116 Persze ez nem igaz, és megnézném az űberájtíprók vajon nekiállnak kilőni a processeket egyesével manuálisan, vagy használnak hozzá inkább valami toolt ...
Ezek jól jöhetnek, az AMD-nek is van (volt) hasonló programja.
Vannak esetek amikor nem segítenek semmit ugyan, de van mikor bizony megéri kipróbálni őket. Enni meg nem kérnek ... (Ez olyan mint Win7 alatt kikapcsolnia az Aerot és társai ...)
@MaRee: Proci , proci és proci ... PvE-ben X4 3,2GHz, 4 majd 8GB RAM és 6970, szépen futott a játék (Persze nem a Hallowen eventre gondolok Lions Arch közepén ...)
WvW-ben viszont nem bírta ... Proci csere I5-re (Meg win8 próbakép), és voila, mindjárt élvezhetőbb a WvW ... Bár a proci alapon megy, de már így is jobb, mert nem 5-7 FPS-em van hanem olyan 20 ... -
#56115 WvW-hez minel erosebb (+huzott) intel proci.
Pve-hez eleg altalaban egy kozepes proci es egy kozepes VGA is.
RAM 8gb 64bites rendszerhez, tobbnek nincs tul sok ertelme. -
MaRee #56114 Nem tudom én előtte taskmanagerben is is lőttem mindent ami felesleges, utána defraggoltam vele a játékot, elindítottam és voilá. Alapvetően nincs semmi baj a gépemmel se vírus se semmi felesleges szar nincs rajta, de ez valahogy csodát tett :D
Egyébként mitől függ a játék futása a legjobban, mit érdemes beújítani? Tegnap erről egy kb negyed órás flame volt ingame chaten hogy most cpu vagy memória kell több/jobb, de nem lettem okosabb
És végre sikerült átmennem deso-ra, összehasonlíthatatlanul jó a wvw a gandarához meg főleg a whiteside-hoz képest, nagyon élveztem a játékot, várni is kb 10 percet kellett csúcsidőben. -
#56113 Hát ja ez azoknak lehet jó akik sz.rnak a rendszerük karbantartására. Amúgy meg az ilyen "Boosterek" nem érnek semmit. -
MaRee #56112 Akinek fps problémái vannak, próbálja ki a Razer Game Boostert. A hivatalos fórumon találtam, nekem bejött a progi, nagy wvw csatában az 5-10 fps felment stabil 20-ra (persze leglowabb grafikán ;D) és ahogy olvastam másoknak is használt. -
#56111 Köszi! -
Kryon #56110 Fodrász nincs, de gemért vehetsz cuccot amivel változtathatod. -
#56109 Van fodrász a játékban? Avagy lehet hajat változtatni? -
Kryon #56108 Az rossz, akkor sok sikert, ha hajnal 3-4 körül próbálkozol szerintem menni fog.