Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A disznót pedig nem úgy értettem hogy a példádhoz túl okos, nem akarok megsérteni senkit, és mindenkinek köszönöm a segítséget, majd ha meglesz a játék eldöntöm hogy melyik módszer célravezetõbb.
ha jössz vonattal, 11-es busz odavisz az állomásról
de persze, ha kell a doboz, akkor kell
a disznó valóban túl okos a példámhoz :|
Ebbe mi a nagy szám?
Elsõ résznek sokkal szebb volt és több minden is volt a dobozba. 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Greenmangamingrõl pedig úgy számoltam, hogy kb 12,5k lenne és nincs doboz és könyv, ha megveszem 576nál ugyanott vagyok csak vettem egy könyvet is és kaptam dobozt.
Kérdés?
Nem vagy okos. Te próbáltál neki segíteni? Akkor ne dumálj annak aki próbált.
Hm?
hirtelen jobb megoldást nem tudok
ezt mondatodat olvasd el, értelmezd, és fogd te is a fejed
egyébként rájöttem ma, hogy te egy kettéfûrészelt házisertés agyi szintjét SEM éred el, spoilerben és offban kifejtem, miért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ami szintén igaz a házisertésre, hogy nem igazán tudja, mikor kell kussolni, mert szimplán nincs beleprogramozva a lelkembe - szintén hasonlítotok
viszont egy kettéfûrészelt házisertés legalább tudja, mikor kell elhallgatni (ugyebár amikor levágják), és ezzel bizony sajnálatos módon rádver iq-ban
kérdés?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mondjuk 15.000ftért egy kicsit soknak tartom a játékért de egyszer élünk 😄
*sigh*
fehercsoki: miért nem veszed meg digitálisan? olcsóbb is, és nagyjából 25 mp múlva már tolhatod is 😊
greenmangamingen szerintem van még a 25%-os kupon, azzal 10k alatt kijössz
Nem tudom (nem emlékszem), hogy aki miatt ez kérdés feljött, az bétázott-e vagy sem, de ha nem, akkor szerintem inkább kezdjen el játszani és nem lesz haszontalan, ha olyat gyúr ami bejön neki, kitapasztalja, hogy melyik fegyver, stat, egyebek jók neki. Ha pedig bétázott, akkor meg úgyis tudja, hogy mi való neki, és felesleges errõl vitatkozni. 😊
A medve nem játék.
Elõre is köszönöm!
D.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Hidd el, ha azt írnám hogy szerintem egy idióta fasz vagy (amit nem mondok és nem is gondolom így) és ez csak ténymegállapítás, már rögtön jönne running a vesszõvel.
Nem mellesleg trollkodni, flémelni sem lehet, mégis ezt csinálod egy ideje... ide venném még új kategóriaként a színvonal süllyesztését is amit viszont az elõbbiekkel ellentétben mesterfokon ûzöl.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ebbõl kifolyólag, gyakorlatilag a játék nagy részébõl kimaradtam, mert éppen kiskarival bohóckodtam - ezért sem tetszik anyira ez a húzd fel lvl 20-ra dolog.
Van egy main karim, ami ugyan még nem "fullos", de már 80-as, nem volt könnyû eldönteni az elején a 2 legszimpatikusabb profession közül melyiket válasszam, végülis azt kezdtem, amibõl kevesebb volt a guildben - és roppantul nem bántam nem, nagyon szeretem is 😊
Emellett van 3 altom.
Itt is elõjön az, hogy amit most húzok, azt Béták alatt próbáltam lvl 15-ig és akkor nem szerettem. Most sem volt ez másképp, azért lényegesen több szint kellett hogy elkezdjem élvezni, ezért sem tuti, hogy alacsony szinten való "vergõdés" egy jó módszer lenne arra, hogy kitalálja az ember mivel is játsszon.
Viszont amit tudok, hogy nekem pár napba beletelik, mire felhúzok egy karaktert lvl 20 köré. És bizony ez a része a fejlõdésnek nem olyan nagy fun ... Lvl 40 alatt, alap traitekkel nem nagyon lehet eldönteni most akkor mi a jó és mi nem ...
Erre sokkal inkább jó az, hogy amikor nem tudok játszani, addig olvasgatok a neten, megnézek pár videót, megnézem mi az ami tetszik, mi az ami feküdne nekem, majd rittyentek egy új karaktert, goto mist, felgearelem, belövöm a traiteket, és bohóckodok az NPC-kkel.
1-2 óra alatt kiderül, hogy tetszik-e a dolog vagy nem, és nem kellenek neki napok.
Igaz, elõnyben vagyok, hisz jó ideje játszom már a játékkal, az alapdolgokkal már képben vagyok valamilyen szinten, de személyes tapasztalataim alapján sokkal jobb azt csinálni, hogy utánaolvasgat az ember a kasztjának, kipróbálja Mistben, majd ha tetszik, akkor elkezdni húzni.
Ha lvl 20-on kiderül hogy nem jön be a dolog, akkor megint elõrõl kell kezdeni a dolgot, valamint lehet hogy egy kari lvl 20-on nem a legjobb, de mondjuk 50 körül már jó vele játszani ...
Szóval ezért tartom én is azt jobb megoldásnak, hogy érdemesebb kicsit Mistezgetni, és aztán ha megvan a döntés, lehet kergetni naphosszat a kentaurokat - stb.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Fehércsoki kérdezett errõl a dologról, én azt tanácsoltam hogy szintezzen és ismerje meg a karakterét. Running azt mondta hogy ez hülyeség, lvl1, go Mist ahol instant 80 és menjen pvp-zni.
Ezután Dummyboynak írtam hogy valaki oda vinné, ez a valaki Running. De én Fehércsokinak adtam tanácsot hogy szintezzen, aki nem akarja odavinni, mert még meg sincs neki a gamma.
na? megvan?
Ki nem akar még semmit? Az elsõ mondatban még általánosságban írtál, aztán már hirtelen valakirõl?
dafaq?! 😄
War, war never changes.
Se pvp-ben se dummykon nem lehet jól megismerni egy karaktert ha egy dekát sem játszottál vele. Azt hittem ezt te azért így gondolod...
Jah én vagyok a döbbenet. Sõt, vegyen egy accountot egy fullos karival. Az az igazi....
Azt a mindenit.. ezt ennyire nehéz felfogni? vagy mindenki a running féle klán tagja?
Hú van olyan kaszt ami tetszik hallomásból/másik mmo-ban is ilyennel toltam/stb...
Csinálok is egy ilyet.
Játszom is vele.
LVL20 körül (vagy ki meddig akarja)... húú ez a kaszt tényleg bejön, kíváncsi vagyok mit tudhat 80-on.
Go to the Heart of the Mist
na így még oké.
Van aki lvl1-en (mist lvl80-on) már rögtön pvp-be vinné. Na ez több mint nevetséges.