63345
-
#56308 En a ruins of surmian vagyok, kellemesen elbaszkodok magamban, november ota felhuztam egy engineert 80% mapra 400 jeweler es leatherwork, aztan ket het alatt egy mesmert 72re es most egy thiefet barkacsolok. A guild amiben vagyok, neha keres ambereket acre cofra, fractalsra, oda olykor eltalicskazom magam, bar meg nagyon hergya a pancelom. Majd kesobb ha van mivel es ki van stuffolva, WvW meg jp meg ilyen endgame okorkodesek.
Erre a mutatvanyra szukseg van mas szerveren? -
Shaenis #56307 Nem tudom villamos vagy-e, de a kockától tényleg nagyon messze vagy :) Én is csak esténként játszom meló után, de van már két 80-as karakterem, mindkettőnek teljesen befejezve a sztori, és teljes exo gear. Mainemnek 100% map, minden dungeonben (fractalt is ideértve) jártam már sokszor, minden craft 400, pvp 12-es szint (azért nem több, mert nekem nagyon nem jön be, unalmas), és minden nap wvwzek is. Ezeken kívül van még 6 altom (mind a 8 kasztra csináltam karaktert), mindegyik 40-50 szint környékén jár. És még én sem vagyok igazi kocka... -
Lantee #56306 Döbbenettel olvasom ezt a kérdezz-feleleket! Milyen CÉLT akar az ilető?! 3 monszta leölése után csengessen be hozzá Demi Moore és pippantsa le? Esetleg egy húzósabb WvW győzelem után csörögjön rá a Pappas Magyarország, és kapjon ajándékba egy CLS Mercit?!
Ez egy számítógépes játék! Lehet, hogy én nem értem még el a teljes kocka állapotot, de rohadjak meg, nem értem miről megy a duma.
A GW2 egy hatalmas területen, remek sztorival megtámogatott, millió lehetőséget ajánló JÁTÉK. Az ember beloggol, és 3 percig csak azon gondolkozik, hogy ma mit csináljak: Explore, Story, PvP, WvW, Dungeon, Fractal, vagy csak fát fágjak?! Én november eleje óta játszom, mindezidáig egyetlen karakterrel, aki kb egy hónapja lett lvl80, és most jelenleg ott tartok, hogy:
- Story mód még nincs befejezve (bár már Orr-on vagyok)
- A map eddig 51%-ban van felfedezve
- PvP-be eddig csak beleszagoltam
- WvW-ben heti 1x-2x lenézek, hatalmas buli
- Dungeont talán kettőt ha megcsináltam
- Fractalt még egyet sem
- Craftom a béka segge alatt
Napi szinten játszom 1-2 órát (hétvégén kicsit többet), egy klassz kis guild alvezére vagyok...és mégsem értem miről van itt szó.
Komolyan, csak én vagyok villamos? -
#56305 Tenyleg ezen meg sosem gondolkoztam el, a kocsma mindig ugyanaz, a csocso mindig ugyanaz, lehet lepek szinteket benne, szinte automatikusan jatszok, de gyakran be is gankolnak:) -
#56304 Novemberi eloszlás a szerverek között: LINK
Várható eloszlás január 28. után: SZAVAZZZZZ
-
#56303 -
Kryon #56302 Lehet, hogy nem ártana egy újabb népszámlálás, hogy mindenki lássa merre vannak a magyarok.
Ha valaki még gyorsan költözni akar mielőtt fizetős lesz, nem árt ha tudja merre induljon. -
moNTo #56301 Igen, 10-esen kezdődik a tánc, de legalább ott már potyog a motyó (agony res-es gyűrű). -
Nikosi #56300 Ja hát jó ott már tényleg nem megy akárhogy és akárkivel. :)
De a nem állandó csapatot, én nem egy nemzetközi pugra értetem. Mert azzal még hamarabb elvérzik az ember, mondjuk egy swampos pályán. :)
30-as szint hú de messze van az még (nekem legalábbis), meg oda ugye kell valami agony ellen is mert 10 felett jön az agony, ha nem tévedek. -
moNTo #56299 ...azért megnéznék egy pugos brigádot 40-es fraktálon :))
Fórumokon meg sokan panaszkodtak, hogy a 30-as insta borzalmasan nehéz :D -
moNTo #56298 ...még annyit, hogy nemrég jöttem haza a kocsmából, voltam már ott néhány százszor a haverokkal, soha nem lett jobb a gearem, mint előtte (inkább rosszabb), mégis mindig élvezzük a dolgot és lemegyünk máskor is... sokszor az út érdekesebb, mint a cél. -
Nikosi #56297 Hát mondjuk azért lehet a fractlába is haladni, nem kell állandó team, de soknemzetiségű puggal tényleg sokszor reménytelen. Insták meg simán pugolhatók már a felkapotabbak, cof/ac/ esetleg ta. Persze a ts nem hátrány a fractlában mert elégé változatos, én lvl 7-en is találkoztam olyannal amin még nem voltam :)
-
moNTo #56296 Ha szólógitáros vagy, akkor ez nem a te játékod (bár nem értem, mi értelme van mmo-val egyedül játszani... kb olyan jó lehet, mint a gruppenszeksz egyedül :)).
80-as szintig esetleg élvezni fogod kábé egy hónapig (bár ha a gw1 nem fogott meg, akkor szerintem ez se fog, eléggé hasonló a hangulata).
Ha nem szeretsz pvp-zni, akkor sem ajánlanám.
Én is az aiongrind elől menekültem ide, és maximálisan bejött (ami ott nem teszett, az itt pont jó).
Instánál (főleg ha puggal mész) a legszebb ajándék, ha elérsz a végére ("fractal" instánál meg egy szint után esélyed nincs továbblépni összeszokott csapat nélkül.) -
Nikosi #56295 Egy utolsó kérdésem van csak.
Deklaráld légy oly szíves neked mi jelent a cél? (instával, lepek hajkurászással, stb-vel kapcsolatban)
- Mert nem érdekel a gear grind, nem érdekelnek a skinek. Akkor mim érdekel mi a cél, mi az elvárt jutalom? Nehéz megfelelni egy kérdésre amiről azt sem tudjuk, hogy mit is kérdeznek valójában.
-
Nikosi #56294 Na például nekem tetszik a gw2 de a wow-ot 1 - 1,5 hónapig bírtam és menekültem belőle mint ördög a tömjénfüstöl. Megmondom őszintén nem tetszett, unalmas monoton cucc volt, ahol kínszenvedés volt még az xp gyűjtés is, ráadásul számomra még a grafikája is ocsmány volt. A lineage 2-ben is kibírtam egy 1-1,5 évet de pl a runes of magic-ből egy hónap se kellet és futottam (azt is egy elég jól sikerült wow klónnak tartják).
Nem sértődött senki meg (rajtad kívül) mert amit te hiányolsz a gear grind még ha te nem is szereted a grindet, bár ez kisé ellentmondásos. De azt mondod, a skin nem érdekel de jutalmat akarsz akkor az nem más mint a gear grind. Ez nincs gw2-ben.
De mit írjon mást az ember neked, ha ennyiből nem jön át, hogy ez a játék milyen. Néz szét olvass cikkeket, nézz videókat, vagy keres egy embert akinél kipróbálhatod. -
Nikosi #56293 Erre az utolsó hosszabb beírásomban ott a válasz.
Nem vagy elzárva semmitől, csak guild nélkül szarabb puggal instázni vagy jó vagy kritikán aluli. Wvw normális társaság nélkül szolozni reménytelen. Pve open world eventek egy része nem csinálható társak nélkül, de azok úgyis kerülnek randomba, tehát az simán szolozható. De nem értem az ockodást a guild-től. Amúgy elégé csapat orientált játék úgy élvezhető igazán. Másrészt itt ne gondolj hosszú órás instákra pl a cof lenyomható 20 perc alatt, de egy ac sem hosszabb 30-40-nél. Egy TA is tolható 30-40 perc alatt némi futi-futival. Itt nincsenek hosszú órás nyűglődések (raid).
Amúgy mit értesz jutalmon? Mert ergo nincs semmi extra jutalom. instából token, fractalból relics, beváltható cuccra ennyi. Vannak achik, de semmi extra. Nincsenek extra dolgok mert mindent több féle képen szerezhetsz meg. Ahogy neked tetszik exo set lehet karmából, tokenből, tp-ből goldért, craftolhatod, de mind ugyan olyan csak más a kinézet és a stat elosztás, de midnegyik összességében ugyan annyi statot, ad ugyan annyi védelmet, stb... Ugyan ez a fegyverek.
Nem értem nálad mit jelent a cél fogalma? Mert csak a jutalmakat emlegeted, de itt nincsenek jutalmak a hagyományos értelemben véve, 80 után a gear a skin-ről szól ennyi (ami téged ugye nem érdekel). Van a legendary fegyver mint cél de mint mondtam az is csak skin és meglátásom szerint nagyobbik része bűnronda :) De az pl hosszútávú cél már ha mindenáron ilyen kell neked. De ott sincs semmi extra a legendaryval sem leszel egy automatikus mészáros , sima exo fegyveres simán lecsap ha jobban játszik például.
Na mindegy szerintem kaptál elég választ ha nem elég vedd meg, de ha nem fog tetszeni csak magadat okold én figyelmeztettelek. :P -
arton #56292 MaRee
Sajnos nekem csak az jött át, hogy ez nem egy gear grind MMO, ez egyedi, ez más vagy 20X leírva. Én erre ugyan ennyiszer leírtam, hogy nem ez érdekel. Ezt már az előtt tudtam mielőtt ideírtam. Igazából tényleg az érdekelt, hogy van-e valami jutalom, cél ami miatt érdemes instázni, felfedezni, küldetéseket csinálni, lepkéket hajkurászni a réten stb. Nem az érdekel, hogy mennyivel leszek jobb ha 20 órát ölök bele annál mint aki csak 2 órát. PVP-nél tudom, hogy csak plusz rúzst kapok érte, ha komolyabb cél csak akkor van ha egy állandó csapatban nyomom. A másik ami érdekelt, hogy mennyire vagyok elzárva a tartalmaktól, ha nem szeretem a guildet vagy az állandó csapatban való mozgást.
Kryon
Láttam már párat, nem ez a döntő. A játék tetszik, meg fogom venni egyszer, csak a kérdés az mikor. -
Kryon #56291 Itt nézelődj, aztán döntsd el hogy tetszik vagy sem. -
MaRee #56290 El lett normálisan magyarázva hogy milyen a játék, te is elmondtad, hogy neked ez nem felel meg. Akkor meg miről beszélünk? -
arton #56289 Jaja, valószínűleg azért mentem bele ebbe az idióta flame warba mert leszarom a játékot, sőt utálom és idejöttem fikázni. Még véletlenül sem azért mert már több éve rohadtul érdekel a játék, csak vannak dolgok amik rohadtul zavarnak, vagy amiktől félek. -
MaRee #56288 Jólvan, értjük, nem akarsz ezzel játszani. Majd ha lesz free trial szólunk.
-
Robe77 #56287 Hagyd már abba a csillámpónizást, mert egy kicsit nagyon idegesítő... -
arton #56286 Látom nem sikerült megérteni, hogy nálam a teamba való mozgás hátrány, mivel nem szeretek egy állandó csapattal mozogni.
Ahogy azt sem, hogy nem bírom a grindet. Én egy célt kérek, nem grindet. Viszont sajnálom, de nekem az, hogy csillámpóni feszítsen a homlokomon nem cél. Egy jól kinéző szett megfelelő, de azt ugye 1X kell kiütni, utána meg semmi. Nekem ez sajnálom nem kell, ezért kérdeztem meg, hogy GW2 ilyen-e, mert nekem eddig sajnos ez jött le. Persze látom nektek egy ilyen feltételezés is hatalmas sértés. 2 embertől kaptam eddig értelmes választ. Az egyikük próbált más MMO-kat ajánlani, a másik pedig cáfolta.
Mephike
Nálam 2X kell megfelelni egy MMO-nak. 1. Mikor belogolok, 2. Hosszabb távon legyen ami leköt, vagy legyen benne valami ami megfog ami érdekel. Eddig 3 MMO volt ami 1 napnál tovább több hónapig érdekelt. Ebből viszont csak 1 teljesítette mindkét feltételt (WOW). Az elsőt az Aionnak sikerült teljesítenie még, de a grindfeszt miatt végül elegem lett belőle. A 3. a GW volt, egy csomó minden megvolt benne ami érdekelt, de valahogy nem tudta kompenzálni azt a csalódást amit első belogolásnál éreztem.
Ebből kifolyólag tényleg sokat segítene egy teszt időszak, de mivel a 2. pontot ezzel sem tudom tesztelni így nem feltétlenül megoldás a számomra. -
Nikosi #56285 Na akkor tessék egy rövid válasz arra mit lehet csinálni a játékban 80-an után:
- 1. Lehet összeszedni különböző kinézetű armorokat. Egy szintű mind, statok mások de azok sem olyan elképesztően sok variációba léteznek. A kinézet sok féle, ergo a skin dönt szerintem. Minden exo páncél ugyan annyi védettséget ad fajtánként. Tehát két heavy exo páncél között nincs különbség védettségben. A fegyverek ugyan azok két exo sword ugyan annyit sebez, se kevesebbet se többet. (Nincs gear progress)
-2 Legendary fegyverek. Ugyan az mit egy exo csak spec animációja van. Sebzés annyi mint egy exo, majd ha lesz idén ascend akkor talán lesz némi különbség egy exo és egy legendary között ami amúgy az ascend szintjét fogja kapni. Na ezeket a fegyvereket csak igen hosszú idővel lehet ősze szedni.
-3. pvp mindenki ugyan olyan gear-el fegyverrel indul neki. Mehetsz ide már 1. es szinten is ugyan olyan leszel mint egy 80-as. Ergo ez szint függetlenül játszható end game, a rewardok pontok amiket skinre válthatsz, semmi extra plusz erősebbé tevő cucc. Nincs ilyen szinten itt sem gear progress.
-4. wvwvw: Ide is jöhetsz alacsonyabb szinten felskáláz, de nincsenek meg a trait pontjaid, ezért biztos gyengébb leszel valamivel mint egy 80-as. Itt sincs semmi extra reward, eshetnek badage-k amiket exo armorra fegyverre válthatsz ami ugyan olyan mint más exo fegyver és páncél. Itt a pve geared van ami pont olyan erős mint az ellenfeledé tehát nincs mindenkit lecsapó kard, mindentől védő csoda páncél.
Na ezek egyeznek az elvárásaiddal. Nincsenek raidek, csak 5 fős dungeonok, meg a fractal ami egy speciális randomban változó, végtelen szinten erősödő 5 fős dungeon. A dunegon reward token amint kiválthatsz különböző kinézetű exo armorokat, amik ugyan olyanok erősek m int más exo armorok. A fractálban jobba loot kicsit, de ott sem esik über páncél sem über fegyver mert olyan nincs a játékban. A fractálban a magasabb szint elérése a cél de nincs reward se semmi extra amit azért kapnál mert hű de te már 20-as szinten vagy.
A játék igazából jól játszható single sítulsban is de igazán csapatba érdekes. Wvw csak csapatban érdekes, dungeon nem solozható, sőt a mapokon a groupos küldetések sem azok. inkább csapat orientált játék, szerintem.
Na ezek után szerintem összevetve a te leírásoddal nem hülyeség azt állítanom, hogy ez neked nem fog tetszeni.
Sok mindenben eltér egy hagyományos mmo-tól, de megvannak benne a hagyományos mmo elemek is. De itt semmivel nem leszel erősebb csávó ha napi 16 órát tolsz bele mintha napi 2-t.
Van akinek ez bejön de van akiknek nem. A te leírásod és szöveged alapján az jön le, hogy te szereted a gear progresset, szereted, ha sok kockulás jutalam az erősebb karakter, erősebb gear. Ilyen célokért vagy hajlandó játszani, na ezek itt nincsenek.
Remélem ezt így már nem anyázásnak veszed. De a döntés a tiéd, csak ne vakítson el esetleg az amit leírnak. Mert ha én itt rábeszéllek a játékra és neked nem jön be szerintem jobban kitolok veled, mintha szerinted anyázásnak tarot rövid választ adok róla, hogy nem fog tetszeni neked, szerintem.
na peace :) -
#56284 Mivel a játékban január 28.-tól fizetős (gem) lesz a szerver váltás, így akinek még van kedve csatlakzoni a The Expendable Horde guildhoz, jelentkezzen a megadott címen. DESOLATION szerveren tanyázunk. WWW pörög, dungeon-ra is össze szokott jönni a parti...
Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában: LINK
Elvárások:
- 18+ életkor
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttműködés -
#56283 arton: Mivel eléggé sok követelményt támasztasz a játékkal szemben és lehet van benne valami, hogy ez nem neked való lesz mindenképpen javasolnám előtte, hogy vagy egy nyílt hétvégén próbáld ki majd a játékot (ne kérdezd mikor lesz, de volt már ilyen), vagy egy ismerősnél teszteld le ha van rá lehetőséged.
Smithwarden: Megértem amit írsz, meg nem is. Lehet nektek tényleg más MMO való, és ezt most nem cikizésként írom. Arra azért még kíváncsi lennék, hogy sPvP-ben meddig jutottatok. -
Nikosi #56282 Ez így igaz, a játék még sok fejlesztést kéne átmenjen mert hiányosságok vannak bőven. Gear progress meg nem nagyon van benne de ez itt alapvetően egy részt jogos, hogy nincs miért "grindelni", de pl egy casual játékos számára pozitívum is lehet.
Például ez nekem külön tetszik, nem kell hajtanom, hogy hűha legyen meg a jobb gear mert különben pvp-ben esélyem sem lesz, különben nem visznek be. Meg nem azért gyaknak agyon mert valakinek ott fityeg egy akármilyen kard/bot a kezében ami atombombákat üt/lő. Meg nincs olyan armorj-a ami az atomcsapást is túléli. Hanem azért vert le mert ügyesebb volt vagy én bénább. Ez számomra kevésbé frusztráló. -
Nikosi #56281 Mi volt ebben az anyázás. Amiket leírtál elvárásnak gear grind az itt nincs. A wow-ban van egy csomó olyan dolgot szeretnél ami a wow-ban van itt nincs. Azért mondtam, hogy wow 2.0-át akarsz ebben mi a sértés. Tehát te egy olyan játékot szeretnél mint a wow, ami nem wow akkor mit szeretnél valójában?
Az meg tény, hogy jó néhányan megvették mert azt hiték ez valami wow verő wow 2.0, de nem az aztán a csalódottságuknak a fórumokon adtak hangot, mert nem azt kapták amit vártak, holott senki nem ígérte azt nekik amit vártak. Ezzel meg csak azok idegeit nyomták fel akiknek elsírták bánatukat. Ettől akarnám a fórumot és téged is megóvni. mi volt ebben a sértő azt nem tudom.
Megkérdezted neked való -e, tetszene erre kaptál választ dögivel, hogy nem. De ha akarod vedd, meg und meg 2 hónap alatt mert nincs újabb gear, nincs miért grindelni csak csilámpóni és sírd tele a fórumot aztán majd meglátod mi az anyázás..... -
Nikosi #56280 Az spvp-be lehet menni teammel az úgy hívják turnament. De mondtam ez a játék nem neked való, jobb lesz neked a wow-ban vaddisznót ölni tonna számra meg raidelni órákon át a jobb meg még jobb meg hude jobb gearert. :)
Nem nekd való ez a játék ennyi, nem jobb nem rosszabb mint a wow ez más ennyi. -
#56279 Egy kisebb tarsasag tapasztalata (10 ember kb):
A lenyeg az, hogy a 10-bol 9-en abbahagytuk / szuneteltetjuk 1-2 honap jatek utan a GW2-ot. :p
Nem feltetlen wow 2-ot vartunk (de felig-meddig kicsit azt is), jo grafikaval, jobb/fejlesztett quest es egyeb uj rendszerekkel, es sok uj "meglepetessel".
Bar hozzateszem a legtobb emberke kozulunk nem is wowozott, szoval nem amiatt hagytak abba, mert a "wow jobb".
Amiert abbahagytuk: a soksok ujitas es rengeteg pozitivuma ellenere a jatek valahogy gyorsan unalmassa valt lvl80 utan.
Nem kell grindelni oke, de ahogy te is irtad csak skinekert jatszani...lehet valakinek ez eleg, de ez (sokkal) unalmasabb, mint a grind. :p
Vagy grind helyett inkabb mashogy fogalmaznek: ha megkuzdunk valamiert, akkor akkor legyunk is erosebbek kicsit tole, ne csak kinezetben jutalmazzon a jatek. :(
Oke vannak tok jo instak, gyonyoru tajak es bossok.
De single jatek es coopozas csak a kinezetert nekunk nem eleg hajtoero.
A tobbi MMO-ban (es persze wow-ban is) a legtobb embert es ismerost a kovetkezo hajtotta es tartotta a jatekban: PvE vagy PvP-bol jutalmak / jobb cuccok, amikkel azutan a PvP csatakban (haverokkal egyutt) erosebbek lesznek.
A masik fontos (talan nekunk a legfontosabb) resze, hogy a PvP ami gyenge labakon all es tobb sebbol verzik is (perpill).
Itt PvP-ben 1-es szinten belephetsz mar, mindenki ugyanazt a lvl80-as egyenruha geart megkapja es lehet is utni egymast.
Oke, hogy nem kell grindelni es total "fair" az egesz azonnal.
Csak uncsi. :p
A PvP balance is elegge el van rontva, valamelyik kaszt vicc kategoria, valamelyik tul eros.
Es eddig nem nagyon javitottak ezen sem a megjelenes ota, ami azert mar nem most volt. :p
Remelem most nem jon nekem mindenki a topikban, hogy "ez nem wow" es ez direkt igy van kitalalva, stb.
Csupan leirtam amit tapasztaltunk a jatekkal kapcsolatban. :p
Tobb ismeros nem is MMO-zott elotte, szoval nem viszonyitott mashoz, hanem elkezdte a jatekot elvarasok nelkul, alapbol tetszett neki (a single, questezos resze szuper) es 2-3 honapon belul abbahagyta gyakorlatilag szinte mindenki.
Nincs eleg kontent a jatek vegen: nem sokat nyujto PvP es az erosebb cuccokert kuzdesenek hianya.
Ha ez nem fog nagyon valtozni, akkor nekunk ennyi volt ez a game.
De patchekkel es kiegeszitokkel (sokkal) jobb is lehet vagy lesz a jatek.
Majd idovel kiderul. -
Tusy #56278 - fejlődéshez a daily achi teljesítését javaslom amit (nevéből adódóan) naponta lehet csinálni. 15 féle és 60 db mobot kell leölni, 20 féle cuccot gyűjteni és 5 eseményt (eventet) teljesíteni. Ezt én egyelőre wvw-n is tudom csinálni de pve területeken talán még egyszerűbb is. Mire teljesíti az ember 1-1.5 szintet lehet lépni vele naponta (amíg meg nem változtatják a rendszert, és akkor wvw-n már nem fogom tudni csinálni -- legalábbis ez jött le a következő fél éves ANet tervből) -
#56277 Köszönöm a gyors válaszokat :). -
CortezK2 #56276 Akkor vagy beugrasz még pár órát WvWzni, vagy gyűjtögetsz pár fát/zöldséget, aztán főzöl vacsorára(+1-2 napra előre) valami finomat, vagy csak egy darab nyers tésztát, vagy csak megsózol egy darab dolyak húst, közben gyűjtögeted a napi acsívmenthez a hozzávalókat. Ha nem állsz egy helyben, akkor fejlődsz ;) -
MaRee #56275 Bányássz útközben meg ilyenek, plusz a kraftolás NAGYON sok xp-t ad. -
#56274 A storyt természetesen csinálom, csak már az is magas szintű. -
Robe77 #56273 Valamit rosszul csinálsz. Én a rangerrel és a warriorral is 1-2 szint pluszban voltam amikor befejeztem az első 2-3-4 zónát. Elementalistal meg már 22-es vagyok és még mindig az első zónában van. :) -
CortezK2 #56272 Sztori módot is csinálgattad? Ha jól rémlik az elején is dob a fejlődésen rendesen. 1 óra wvw után meg fél szintet fejlődtél...hol a probléma? -
#56271 Estét!
Lenne egy kis problémám, nem fejlődök olyan gyorsan, mint ahogy a területek következnek.
17-es vagyok, de már minden kész körülöttem, a következő területre kellene átmennem, de ott már 20-21esek voltak. Human területen questelek, menjek át más fajok területére? Szerintem nem kellene, hogy szükség legyen rá.
Wvw mitől fejlődök? Mert tegnap egy órát játszottam aktívan, de fél szintet haladtam csak.
Köszi!
Üdv -
arton #56270 Murmur
Inkább a casual játékosok táborát erősítem.
WOW-ot is megunom, volt is egy több mint két éves kihagyásom. Igazából az lenne a lényeg, hogy pár hónapig el tudjak vele lenni, még kedvem van MMO-zni, majd mikor megint kedvem támad vissza tudjak rá térni. Előfizetésesből emiatt 1 mmo is bőven elég, ezért nem foglalkoztam soha a Riftel, bár lehet egyszer adok neki egy esélyt, hátha mégis meggyőz.
bujcsik555
1-et kötekedésnek éreztem sajnálom, azzal meg ne foglalkozz, hogy 2 akkor jött miközben a kommentet írtam, egy másik pedig annak elküldés után. Viszont igazad van Murmur próbált segíteni, csak elveszett a köpködők között. Tőle elnézést kérek. -
arton #56269 Köszönöm. Végre egy valódi válasz, csak 15 anyázó komment kellett hozzá.
bujcsik555
Rohadtul nem bírom a grindet, viszont jobban utálom ha nincs mit csinálni mert bármit teszek annak gyakorlatilag 0 értelme van. Ezért lettem volna arra kíváncsi, hogy a GW-t mennyire ajánljátok, ha ezt utálom. Sajnos nekem eddig ez jött le, bár már sikerült kapnom erre egy választ, ami ezt megcáfolta.