63345
  • Kryon
    Nem kell csúsztatni :)
    Pikenről nem tapasztaltam elvándorlást, sőt folyamatosan jönnek. Lehet hogy deso T1 helyezése elcsábít majd pár embert, de ha marad a jelen állás, akkor 1-2 hét és találkozunk T2-ben
  • Tusy
    - január 28 után nem lesz lehetőség ingyenes költözésre. Majd utána lehet pontos helyzetről beszélni, addig meg alakul
  • Ati810
    Köszönöm a választ. Amúgy rendszeresen szoktam nézni a blogot és a fórumot, csak ebből nem derült ki mi is a helyzet pontosan.
  • Mc Wolfy
    Pikenen van a variance, ami a legnagyobb magyar pve guild most. de onnan főleg elmennek pillanatnyilag az emberek, jobban lakott szerverekre. Érdemes lenne megnézned a variance blogját és fórumát
  • fejnelkuli
    Ilyen lvl80 set cuccokra gondoltam.Olvasgatom most a linked.
  • DummyBoy
    Utólagos engedelmeddel bátorkodom olvasni a gondolataidban :)

Valszínűleg a Temple Armorokra gondolsz, mint karma cucc (Ellenkező esetben az összes fővárosban a karma vendoroknál és a teljesített szivecskéknél, valamint a WvW terület vendorainál is tudsz :) ) akkor ORR területeken van pár templom, és ha az hozzájuk tartozó eventláncot megcsináljátok (Nemigen szólózhatóak :) ) akkor az ott megjelenő vendoroknál lehet.

Itt egy jó leírás róluk :)
  • fejnelkuli
    Hol lehet karma cuccokat venni?
  • Ati810
    Hello
    Az után szeretnék érdeklődni, hogy milyen nagyobb klánok vannak, vagy tervezik, hogy átmennek Piken Square-re, mivel a fenti guild-gyűjtő oldal nem valami naprakész (tisztelet a kivételnek).
    Illetve tud valaki arról információt, hogy lenne-e valamilyen nagyobb mozgás Piken-re, vagy Piken-ről más szerverre?
  • Mc Wolfy
    Jaja, ezt tanusíthatom, wvwn dől a karma. már 2 szett karmás cuccot vettem, és még így is van pár százezer tartalék, pedig nem nagyon dugom ki wvwről orromat és dailyre se nagyon nyomulok.
    Többi módszerről nem tudok nyilatkozni.
  • Dixtroy
    haha, latom a regebbi postokban maniac, avagy zippo itt is kiverte a biztit, nem csak a lol szekcioban. Nem semmi:)
  • Tusy
    - karma jug nem 5000 karma? Nekem annyi rémlik 80-as karakterrel
    - wvw-n előfordulhatnak fél órás 'karma zászlók', jellemzően a portok környékén. Az is igaz, ezeket inkább este fele rakják le amikor esetleg sorba kell állni wvw-re. Mintha +karma boostert a saját guilded is tudna aktiválni, az is jól jöhet
  • DummyBoy
    Napi acsi Karma jug: 4500 Karma, havi acsi 10 jug ... Karma Booster +50% Karma ...

Szépen összeszedsz elég jugot, aztán karma booster be, megiszod azt az 50 Karma jug-ot, és megveszed a komplett szettet :)

Kicsit több mint 1 hónap alatt ezzel simán megvan a teljes szett.
  • Faki
    Napi öcsit csináld meg, kapsz karma löttyöt, valamint Cof path1,path2 vagy AC összes pugolható (jó-jó vannak retardok dögivel, de általában lemegy) kisebb karma lötyiért + pénz. Aztán ott a WvW, ott is dől a karma.
  • FNightWalker
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, maradt még hátra három item az Orr Karma szettből. Három itemet megtudtam venni, mert fejlődés közben jött annyi karma hogy elég legyen három item megvásárlására. Most viszont kellene még 125.000 karma... és... nem igazán tudom hogyan álljak neki, mert nem ismerek olyan event chaineket vagy más farmhelyeket ahol nagy mennyiségben lehet karmát szerezni órák alatt.
  • Mephike
    Első körben a Piken érdekelne, de ha van máshol másik klán az is érdekelhet. Privátban bárki írhat tournament ügyben, mert szívesen játszanék, csak a jelenlegi klánom nem sPvP-zik.
  • MaRee
    Ha spvp a fő célod akkor másik szerveren levő klánhoz is csatlakozhatsz.
  • Mephike
    Csak érdeklődésképpen kérdezném, hogy van-e olyan magyar klán jelenleg a Piken-en, ahol szoktak napi szinten tournamentezni.
  • Mc Wolfy
    teljesen igazad van. Giga valóban nagyon jó commander, az biztos. a magamról nem nyilatkozok, de nem egoból lettem az, hanem fölkérésre.
  • Mc Wolfy
    helyesbítek: 2 magyar commander van, akiről tudok.

U.I.: az itteni nevemre játékban kérem küldjenek levelet más guild(ek) vezetői, akik szintén itt vannak. Úgy hallottam már elindult egy összefogási kezdeményezés. Köszönöm.
  • Running
    A commanderi poszt csak annyit jelent, volt valakinek 100 aranya erre, és van akkora egója, hogy belevág a sztoriba.
    Egy kezemen meg tudom számolni, hány jó commander van, még deson is, Moorta az egyik...
  • Mc Wolfy
    Meg nem utolsó sorban 2 magyar commander is van desolationon
  • Robe77
    Fractál bónuszpályán.
  • Unknow
    FoM - Jade Fractal. Ez meg a boss az instában :) Egyébként elég ilyen Old God szerű a cucc.
  • MaRee
    Ki ez a csápos, C'thun? Egyébként jó kép lett nagyon, hol készült?
  • Unknow
    Nagy kard, nagyot üt :D Egyébként kb a karakteremmel azonos méretű jah
  • Murmur
    #56320-re
    *sighs*
  • Murmur
    Menő. :)

fikázás on: vastagabb a kard, mint te. :)
  • Kryon
    WR-en eleve nem volt túl sok élet, de még éppen játszható volt. Miután elindult a nagy népvándorlás, és több százan elköltöztek már teljesen halott lett. WvW nem tudom kinek mennyire szempont, nekem eléggé az. Deson szerintem is hosszú sorok lesznek, és sok ember esetén oda a költözést is nehéz lebonyolítani, mert szinte állandóan full. Annak lehet érdekes aki mindenképp szeretné megtapasztalni milyen a wvw az első 3-ban, vagy van ott ismerőse. Pikenen még jobban elférünk (bár érezhetően növekszik a népesség itt is), wvw-re csúcsidőben is csak perceket kell várni, ennek ellenére erősek vagyunk wvw-ben, jó harcok vannak és lépdelünk felfele.
    Gyenge gép hátrány, de úgy olvastam hamarosan tesznek róla, hogy játszhatóbb legyen wvw gyengébb vason is. Anélkül, hogy rá akarnálak beszélni (dehogynem akarlak rábeszélni :D), szerintem megéri költözni, nagyon sokat javult a játékélmény. Halott szerveren ragadni nem jó, jártam már így másik játékban, nem is egyben.
  • Unknow
    Na, csak azért mert szerintem egész türhetően sikerült a shot.
  • MaRee
    Azért nem volt jó Ridgen mert halott volt az egész szerver, wvw-n meg olyan balfaxkodás ment hogy az hihetetlen. Ezzel szemben pl Deso-n azonnal találni csapatot bármire (jó lekakálom hogy van gw2lfg.com), wvw pörög egész nap és mindig van commander, nem céltalanul rohangászik fel alá mindenki a mapon.
  • Murmur
    Egy szerveren van az összes karaktered. Ha költözöl, mind költözik.
  • SirAlo
    de ennek a vandorlasnak mi ertelme van? Ridgen miert nem volt jo ? Ha egy szerveren inditok karaktert akkor meg 1 karakterem mar nem lehet egy masik szerveren is?
  • Berin01
    Látom lesz népmozgás rendesen január 28-ig.

Viszont pár dolgot nem értek teljesen.
    Szerintem csak annak érdemes váltani szervert aki nincs megelégedve a saját szervere WvW-s helyezésével és olyan helyet akar ahol ezt szerinte jobban csinálják.

A PVE gondok miszerint nincs elég ember a területen illetve nincs ember dungeonba ezzel a guest rendszerrel megoldódik hiszen oda lehet menni az embernek ahol vannak.

Viszont WvW már komolyabb téma, sokan mennek mondjuk Desora akkor ott növekedni fog a várakozási idő a WvW-n ill nem tudom kinek milyen gépe van de akinek pvebe közepes a graf felbontása az ne akarjon fullos szerveren WvW-t nyomni mert nem sok mindenkit fog látni , legalábbis saját tapasztalat,az én közepes gépemmel 30-40 emberes harcoknál még elvagyok de 100 felett már max neveket látok az meg nem vonz.

Ha valamit nem jól értelmeztem akkor srácok most írjátok le hogy még időbe tudjunk lépni mi is Server ügyileg:)

• JesterRacer
    Köszi a válaszokat, várok még a szavazásra egy kicsit, aztán elkezdem a pikenen vagy a desolation-ön.
  • Running
    Hamarosan kint lesz a szavazás a variance-on is, akkor meglendül, egyébként piken, vagy deso.
  • Kryon
    A magyar közösség most épp mozgásban van Piken Square és Desolation irányába, ezek közül érdemes választani, vagy várd meg a szavazás eredményét.
  • t0xikus
    piken vagy deso
  • JesterRacer
    u.i.: látom hogy van egy új szavazás is, de ott olyan kevesen szavaztak még egyelőre, hogy arra nem merek alapozni.
  • JesterRacer
    Sziasztok!

A hétvégén elkezdenék játszani a játékkal, de nem igazán tudom melyik szerveren kezdjem el. A linkelt novemberi szavazás alapján a Whiteside Ridge a nyerő, viszont nem tudom, hogy várható-e az emberek átmozgása másik szerverre. Lesz ilyen? Ha igen, akkor melyik szerveren lenne érdemes kezdeni?
    Olyan szerveren játszanék szívesen, ahol sok a magyar.

Köszi a válaszokat!
  • penge25
    Gw2 account eladó. Adom hozzá a játék Dvd-t is papírokkal. Az accounthoz adom a regisztráláshoz használt email cím adatait is, hiszen anélkül semmit sem ér az accunt. Az accon van egy lvl 80-as ranger, 50+ arany rengeteg mati, full exo gear. Fractal lvl 12-n van, 100% a map vele. Ajánlatokat pm-be vagy a [email protected] címre várom.