63345
-
#56268 "Előrébb nem kerültem, de kaptam anyázást"
#56254 #56255 #56262 #56263 #56266
Ezek akkor mind értelmetlen anyázások voltak a számodra? Érdekes elképzelésed van róla.
-
arton #56267 Mi rosszat is írtam? -
#56266 Ez itt bukik ám ... ugyanis 1 profession nem egy játéktípus ...
Thiefemnek 2 gear szettje van, egy Burst DPS és egy condi damage (Berserker - Carrion) , de van olyan build amihez egy harmadik kellene. Engineernek is kettő (Berserker és Archon), annak most akarok majd condi damage-eset, csak nem tudok dönteni még. (Whispering - Carrion - Rampager)
És még ott vannak a 80 alatti altok ... WvW-re járok, mert élvezem, altokkal fejlődgetek, instázni is szeretek, de oda inkább a tokenek és a pénz miatt járok :)
Ha 1 professiont 1 builddel akarsz fullosra húzni, az is idő (Főleg ha fulloson Legendary + Ascended cuccot értünk) de ez a játék nem erről szól ... 1 karakter több mindenre jó, ha mindet ki akarod próbálni (Vagy kipróbáltad már mondjuk sPVP-n) vagy váltogatni szeretnéd, akkor bizony eltart egy ideig, amíg minden meg nem lesz! És ezért is van értelme küzdeni. -
#56265 "Azért látom felesleges volt feltennem a kérdést. Előrébb nem kerültem, de kaptam anyázást. Legalább a "segítőkész" közösségben pont olyan mint a WOW."
Tudod, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. -
arton #56264 Látom egyeseknek bajuk van a szövegértelmezéssel, és ezt személyeskedéssel kompenzálják. Nem akarom leszólni a GW-t. Kezdettől fogva tetszett a koncepció, de vannak amik nem tetszenek, így nem tudom, hogy megvegyem-e, ezért feltettem egy kérdést.
Nikosi
Nem WOW 2-t keresek. Pont az lenne a lényeg, hogy eltérjen a WOW-tól, ha arra vágyok amit ott megkapok akkor azzal játszok. Annak idején pont ezért vetem meg a 1-et, de az sajnos nem jött be. 3K-ért vettem, belefért, de 14-16K-t kicsit jobban sajnálnék ha nem jönne be, ha ez is lemegy 5 alá biztos megveszem, mert érdekel.
"telesírnád a fórumokat, hogy ez milyen szar az milyen szar."
Azt azért elárulhatnád hol sírtam tele a fórumokat, vagy szaroztam le a játékot. Utálok guildban, állandó csapatban mozogni, tehát ha erre kényszerít a játék, az nálam rohadt nagy hátrány. Másrészről, ha nincsenek célok, jutalmak akkor pár hétnél tovább nem köt le.
FNightWalker
Gratulálok
Azért látom felesleges volt feltennem a kérdést. Előrébb nem kerültem, de kaptam anyázást. Legalább a "segítőkész" közösségben pont olyan mint a WOW. -
Murmur #56263 Ha sok szabadidőd van, instázásra, raidelésre, gear gyűjtésre vágysz, akkor a Riftet ajánlanám. Kifejezetten PvP-re nyugodt szívvel viszont egy játékot se tudok ajánlani... :))
Te szerintem a GW2-t megunnád két hónapon belül :P, mondjuk van egy olyan gyanúm, hogy a többi MMO-t is unod már...
Mindenesetre megéri az árát a játék. -
#56262 Ezek alapján te arra vágysz hogy legyen valami amiért grindelhetsz, és aztán attól jobbnak érzed magad, majd grindelsz egy másikért tovább. Ez itt nincs meg, itt azért játszol, mert jó a játék, és szeretsz játszani. legalábbis szerintem. Szóval én nem ajánlom, de természetesen a te döntésed, de ha arra vágysz amit a wow nyujt, hogy mindig grindelhess valami jobbért, akkor csalódni fogsz. -
arton #56261 A babaolaj meg babából készül.
"spvp meg tournament ami ugyan az mint wow-ban a bg/arena"
Ha jól olvastam, spvp-be lehet menni random emberekkel, viszont tournamenthez arénához hasonlóan dedikált csoport kell, így nálam ahhoz hasonlóan kilőve.
"De később lesz elvileg 1v1,2v2 stb lehetőség a pvp-re."
Csak ha nincs cél akkor ennek sincs értelme. Egy ideig elszórakozik vele az ember, de ezért feleslegesnek érzem megvenni, ez ugyan úgy igaz egy flash játékra. -
FNightWalker #56260 Menj már innen a sírásoddal és a csillámpónizásoddal! Nem érdekel senkit sem, menj WoW-zni vagy tudom is én, de hagyj már minket a szarságaiddal! :( Már bocs! De nem azért járok erre a fórumra hogy a magadfajta emberek sírásait-rívásait olvassam! -
arton #56259 Egy jól kinéző szettért talán lemegyek, azért van értelme küzdeni, de ha az megvan csak azért nem megyek le egy másik helyre, hogy ezt megkapjam másik színben.
Nekem ami igazán kellene az a cél, meg a rohadt jól kinéző szett, csillámpóni ott feszít a homlokomon (tegyük fel, hogy mégis érdekel), akkor minek mennyek le egy új instába?
Eleinte újdonság, meg más környezet, de 1-2 hóna után egy casual játékos is kiütést kap tőle. Persze ezt képes elviselni, ha kap érte valamit.
"Más MMO-ban mit csinálsz?"
Ott is ugyan ezt, csak ott van egy cél. Magasabb szint, jobb gear. Nem támogatom a gear farmot, viszont van valami amiért megéri szenvedni. PVP-ben egyből megkapsz mindent, PVE-nél pedig 1 szettet kell kiütni ami testszik. -
Nikosi #56258 Mellékesen a legtöbb értelmetlen sírásnak (Értelmetlen, mert van értelmes problémázgatás is, de a legtöbb sírás szinte értelmetlen) az oka az, hogy az emberek azt hiszik ez egy wow 2.0 Ami tök olyan mint a wow, csak szebb és nincs havidíj.
Nem ez nem a wow 2.0 és nem is lesz soha. Sok tekintetben hasonló mint ahogy az alma és a körte is gyümölcs, de nem ugyan az. Ergo sok sírást elkerülhető lenne ha a vásárló/játékos mielőtt megveszi megnézné utána olvasna és akkor nem érezné átverve magát. Holott nem vert át senki csak egyszerűen tévképzetei voltak a dologgal kapcsolatban.
Olyan mint amikor egyszerű Józsika megveszi a hibrid üzemű takarékos járművét és zokon veszi, hogy még így is tankolnia kell 3-4 litert üzemanyagot 100km-re. -
#56257 Kőkeményen kibeleztétek. -
Nikosi #56256 Számodra semennyire, szerintem neked pont tökéletes játék a wow. Ott van gear grind, nem skinért. Ha egy másik wow-ot keresel azt nem itt fogod megtalálni.
Ez amint írták egy casual/apa/család barát játék, nem egy wow.
Amire te vágysz, gondolsz az teljesen más. Neked semmi nem tetszene a gw-ben, telesírnád a fórumokat, hogy ez milyen szar az milyen szar. Ne ölj bele pénz mindenki jól jár. Neked megmarad a pénzed, nekünk nem lesz még egy sírós user-ünk. Peace. :) -
MaRee #56255 GUILD wars. Ez a játék ezekszerint nem neked való. :D De itt is van spvp meg tournament ami ugyan az mint wow-ban a bg/arena de fullos karaktere van mindenkinek, csak a skill számít.
Csapattal való mozgás wvw-n van ugye ott elég nehéz leszólózni egy várat egyedül.
De később lesz elvileg 1v1,2v2 stb lehetőség a pvp-re. -
Murmur #56254 "-Szereti ha a beleölt időt, szenvedést jutalmazza a játék (csillámpóni tetkó, más színű ruha stb. számomra nem az)"
Ha ezek nem számítanak, milyen jutalomra gondolsz?
"Nekem sajnos eddig leírásokból az jött le, ez a játék kb arról szól, hogy belépsz haverokkal levágtok pár szörnyet, noobpistikét, majd kiírja a rendszer, hogy ügyes vagy."
Más MMO-ban mit csinálsz? :)
Annyiban igazad van, hogy ez egy casual játék, belogolsz, és fél-egy-két óra latt is jól tudod érezni magad, aztán kilogolsz. Nincs olyan tartalom a játékban, amelyekhez órákon át kötelezően a gép előtt kell ülnöd. -
arton #56253 Ha nem szeretném, érdekelnének az MMO-k, nem WOW-oznék, vagy keresnék másikat. Egyszerűen nem szeretek állandó csapatban mozogni, vagy azt, ha mindenáron erre kényszerít a játék. Belogolok megyek erre-arra néha random csapattal csinálunk ezt-azt, majd mindenki megy a mag dolgára. -
arton #56252 Nem a csapattal való mozgást utálom, hanem az állandó csapattal való mozgást. Mellesleg offline játékokban nehéz PVP-zni.
WOW-ban a BG-k, DF rendszer nekem való, bár ott is hiányolom az 1v1-et ahol igazán kijönne mit tudsz. -
#56251 Amit leírtál azok alapján a számodra teljesen felesleges MMO-t keresni. Single player rpg téren nézz szét inkább. -
#56250 Nem kötekedésképpen, de ha utálsz csapattal, vagy Guilddel menni akkor minek az MMO?
Ott a Skyrim és társai ...
-
arton #56249 WOW helyett, mellett tervezek egy másik MMO-t. A GW 2 viszonylag érdesnek hangzik (1 sajnos nem jött be), és azt szeretném megtudni, hogy mennyire ajánljátok olyan játékosnak, aki:
-Utálja a guildeket, vagy folyamatosan 1 csapatban mozogni. Ebből kifolyólag főleg a szolózást preferálja.
-Szereti ha a beleölt időt, szenvedést jutalmazza a játék (csillámpóni tetkó, más színű ruha stb. számomra nem az)
Nekem sajnos eddig leírásokból az jött le, ez a játék kb arról szól, hogy belépsz haverokkal levágtok pár szörnyet, noobpistikét, majd kiírja a rendszer, hogy ügyes vagy.
Tehát számomra mennyire lenne értelme beleölni pénzt? (véleményre vagyok kíváncsi azoktól akik játszanak vele) -
#56248 végül is az "apukabarát" a legjobb jelző a játékra... -
Kryon #56247 "A jatek gyakorlatilag egy javított wowvá vált."
Ezzel azért vitatkoznék, mert óriási különbség van a kettő között. Mégpedig abban, hogy itt hiányoznak a "kötelező" dolgok, míg a wow nagy részt ezekre épül. Így a játék sokkal kötetlenebb. A többivel egyetértek. -
#56246 Hááát ...
Ha a /map-ra beírod hogy "Csokicső, magyar van?" akkor az első 10 aki elhajt a pics@ba az tuti magyar lesz xD
Viccet félretéve sajnos a chat funkció nem a legjobb a játékban, emiatt nincsennek (Nem igazán értem, hogy egy ilyen funkció, ami már a MUD-okban is volt, hogyan hiányozhat egy AAA MMO-ból manapság ... o.O) külön chatek -
#56245 Azon a szerveren vagyok, alapból ott kezdtem, mivel csak 1 hete van meg a jaték :). De akkor majd érdeklődök chaten. Van amúgy valami huncset szerűség? -
MaRee #56244 Menj át a szerverükre és ott érdeklődj valahogy mondjuk LA-ban map chaten vagy ilyesmi. -
#56243 Erre valaki? -
#56242 A jatek gyakorlatilag egy javított wowvá vált. A főbb különbségek:
- Nincs mount, de penzert ugy kozlekedsz mint gw1ben
- mindenkinek saját harvestje van a térképen, nem bányászod el a másik elől mondjuk a rezet
- A cuccolás egyszerűbb, akár a rétről is azonnal a bankba kerülnek a collectible cuccok.
- a craftolás nem igényel akkora inv helyet, a bankból is kiveszi ami kell.
- Van sell junk gomb
- küldetéseket mutatja térkép
- a küldetést nem kell felvenni, a közelébe kerülsz és már csinálod is, leadni sem kell
- ha egy küldit csinál már valaki, és mondjuk a vegeszornyet oli, nekilatsz olni teis, meglesz neked is
- group eventet akár "megcsinálod" úgy, hogy csak a közelben vagy
- a másik szörnyébe ha beleütsz mindkettőtöknek esik loot (ha amugy esne), nem a lasthit dönt
- a fentiek miatt nincs anyazas, mindenki haver
- A targetelés a GW1ből maradt.
- Az instak viszonylag rovidek (apukabarat)
a lista tetszes szerint folytathato, nekem ezek a fobb pozitivumok -
foxxi #56241 Családias ( nem gyűjtő! ) társaságot keresek. ( szerver mind1, áttudok mászni ). Pm pls. -
#56240 Hi WvW players,
As we've previously said, the AOE target limit on player skills is currently set to 5. That means that any given player skill will hit at most 5 players regardless of how many players are in the area of the skill. Unfortunately I think this has led to some confusion about siege weapons which are not, in fact, bound by that same limit.
So, in an effort to eliminate all confusion about AOE target limits for siege here is a list of the individual target limits for all siege weapons in WvW:
Arrow Cart: 50
Ballista: 10
Cannon: 50
Catapult: 50
Ram: 50
Mortar: 50
Oil: 50
Golem: 10
Trebuchet: 50
Please note that these are currently superior siege has the same target limits as regular siege.
Happy hunting!
:habib -
bega82 #56239 "A len yegje" -
#56238 "4. WvWvW new rewards/prestige (Vague but new)"
Huhh erre már régota várok :) -
#56237 Olyan mint a GW1. Csak nyílt a világa. -
#56236 Évekig játszottam az első résszel és imádtam, a második rész is nagyon jó lett egy próbát megér. Lesz még biztosan nyílt hétvége, próbáld ki, megéri, és ne egy komment alapján hozz meg egy ilyen döntést.
Ha normális MMO lenne, akkor hasonló utat járna be, mint a mostani MMO-k többsége amik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. De abban egyet értek, hogy jelentősen megváltozott... -
#56235 hmm, kar erte. Akkor kimarad.
Koszi.
-
#56234 persze visszaszintez a játék a területhez -
Newfronter #56233 Igen. Ha beveszed partyba, akkor látod az igazi szintjét is. -
#56232 Hmmmm, attól hogy 80as, a kis területen kis szintűnek is látom? -
#56231 Teljesen más. Normális MMO már -
#56230 attol hogy 10-15-ös területen van a karakter még nem biztos hogy 12-es -
#56229 Most raporogtem a temara.
A guild wars 2 jatek felepitese maradt hasonlo az elso reszehez kepest?
Gondolok arra, mondhatni cooperative jatekban viszed elore a fo szalat, nincsenek ismetlodo palyak, csak a varosban latod a tobbi jatekost, persze van kulon pvp, de az nem erdekes szamomra.
Vagy teljesen megvaltozott az egesz?