63345
  • Mc Wolfy
    miért imádom a wvwt:

az oroszokban az a jó, hogy nyugodtan hagynak ágyúzni

de vád ne érjen, hogy lusták vagyunk, haverokkal elmentünk sétálni 10-en + 3 pug. este, csúcsidőben bevettük ellenséges keepet, és ha már ott voltunk, ki is tűztük a lobogónkat.

Mondjuk most elég tier 2-3 hangulat van, szerintem a komoly ellenfelek egy része várja a restartot, vagy csak mi lettünk überek. :) tegnap 300+ killem volt.
  • Kata
    Hülyegyerek sétál az állatkertben az apjával, odaérkeznek a zsiráf karámjához, a gyerek tátott szájjal bámulja az állatot, majd rámutat és kinyögi:
    - Apaa, nyúl!
    - Az nem nyúl, kisfiam, hanem zsiráf. - javítja ki a szülő. A hülyegyerek tovább bámulja csendben, majd megint megszólal:
    - Jó nagy nyúl!
  • HyperMonkey
    Szerintetek a majmoknak 4 lábuk van, vagy 2 kezük és 2 lábuk?
  • t0xikus
    mondjuk sztem cica
  • t0xikus
  • BEAST #56674
  • Pukkka
    Mifelénk ezt kengurunak hívják =)
  • FNightWalker
    Ez egy láma, nem nyúl :D:D:D
  • YakHead
    Ez milyen nyúl vagy mi ez?
  • YakHead
    Nemrossz, nemrossz.
  • Dixtroy
  • Lantee
    Eszem ágában sem volt szervert váltanom, mert
    1., A Guild-em itt van
    2., A WvW szinte mindig fullon van
    3., Az eventek (főleg lvl70 fölötti pályákon) mindig tele vannak.

Abszolút élvezhető a szerver, szinte sosem vagyok egyedül, csak az Insták...azok a fránya Insták.
  • Marfy
    Megnézem köszönöm!
  • FNightWalker
    Én Tanky DPS buildet használok. Itt van egy videó róla, mindent elmagyaráz rendesen. Dungeönökben nincsen problémám, nagyon kevésszer fekszem. WvWvW-re meg tömegbe jó de amúgy semmi értelme mert kevés a sebzésem.
  • Marfy
    Ez a seprű gondolom nem gyorsabb a futásnál?

Illetve valaki tudna linkelni warriornak egy PVE grandsword puska/bow buildet? Meg hogy milyen statokra kell gyúrnom. Bocsánat, de nagyon kasu vagyok az egészhez.
    Van érteleme amúgy megpróbálni tankolni? Vagy semmi értelme?

Köszi!
  • Running
    Volt elég időd szervert váltani, sőt még most is megteheted gemért.
  • Mephike
    A Deadspace-t nyugodtan kipróbálhatod.
    Az intstázáshoz való csapat összeszedéséhez javaslom a gw2lfg.com oldalt. Jó ideje már ezt használom, beállítod melyik dungeonhoz keresel cspatot és milyen feltételekkel (csak tapasztalt játékosokkal mennél, speedrun vagy full, stb...). Pillanatok alatt lehet csapatot találni.

PvP-ben próbáljátok ki a free tournamentet, higgyétek el a játék egy egészen új oldalát mutatja meg ott.

Mount: Olyan dolgok, mint ez a seprű jöhet még. Lehet a következő nem egy seprű lesz, hanem egy szivárványszínű egyszarvú lesz, ha ez neked megfelel, ilyen tartalom még tuti fog jönni, DE és ez a de a lényeg, egyik ilyen hátas/seprű/gördeszka sem fog neked gyorsabb mozgást biztosítani.
  • Lord RZA a PUNK
    Az Underworld szerveren megalakult Az Akciócsoport [MOST] magyar guild. Ha valaki csatlakozni akar, keressen meg engem : Rastommy
  • Lantee
    Most érkeztem el oda, hogy kicsit pihentetnem kell a játékot.
    Sylvarimmal kivégeztem a story mode-ot, minden érintett map 100%-ra teljesítve, WvW-ben elég sok csata megvívva.
    Most ugyebár jönne az, hogy a maradék területeket is felfedezni, Instákat megcsinálni, esetleg PvP-be belekóstolni.

A gond az, hogy a még felderítetlen 45%-a a térképnek csak úgy lenne izgalmas, ha új karit indítanék, ahol a történet az eddig ismeretlen helyekre vezet. Viszont most nincs kedvem újra nulláról indítani egy karit. Far Shiverpeaks szerveren vagyok, ahol az Instáknál sajnos nincs tömeg, nekem meg nincs türelmem órákat kiabálni, hátha összeáll egy csapat. Fractal bejáratánál konkrétan senki nincs.
    Még a jumping puzzle dolgon gondolkodom, de ahhoz meg youtube kell.

Azt hiszem kivégzem a Dead Space 1-2-3-at, és utána visszatérek.
  • t0xikus
    "Szóval, én azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy a köv. kiegészítőben lesznek mountok" határozottan elzárkóznak minden esetben a mountok behozásától. teljes mértékben meg is értem. ott vannak wp-k, a területek meg amúgysem olyan húdenagyok
  • FNightWalker
    Kíváncsi leszek, amúgy hogy HA lesz mostanában következő kiegészítő, mit fognak majd kitalálni, hogyan lesz felépítve a története, stb. Én örülnék ha bekerülne a Crystal Desert + betehetnék mellé a DRUIDA kasztot is. Szerintem hangulatos lenne, Crystal Desert rejtélyes, misztikus dungeönökkel. Csapdákkal ellátott terület, amibe mászkáláskor belehetne esni, POI-kat, Skill Challengeket rejtene, stb. Új armorok, új fegyverek. Tegnap COF-ban láttam egy seprűt, mount beütése volt. Szóval, én azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy a köv. kiegészítőben lesznek mountok. Én örülnék neki.
  • Mephike
    Nekem erről nincs semmi infóm, de a logika azt kívánná, hogy legyen új map. Szerintem a köv olyan kiegészítőben talán lesz is, amelyiket pénzért lehet majd megvenni. De mondom ez csak találgatás részemről. Arra vonatkozólag van valakinek infója, hogy februárban milyen komolyabb update lesz? Folytatjuk ezt a táblaállítást és menekültek megsegítését?
  • FNightWalker
    Új WvWvW mapok lesznek a játékban ? vagy ezek maradnak a végsőkig ?
  • Mephike
    Tavasz az még korán van, szerintem nyár vége, de inkább tél eleje az reálisabb. Addig még szerintem fog jönni pár "kisebb" kiegészítés, mint pl a fractal volt.
    A PvP szerintem teljesen rendben van onnantól ha tournamentre jársz, minimális finomhangolás kell még, de nem rossz az :) (Ha lesz visszanézési lehetőség, akkor még több lehetőség lesz finomítani a taktikákon, kielemezni a játékunkat.)
  • SmylE
    Azért jóval nehezebb felvenni velük a versenyt, hogy ezt ilyen könnyen kilehessen jelenteni. Közel sem csak azon múlik, hogy valaki elhatározza, hogy szervezetten fog játszani. Nem is beszélve arról, hogy sokkal nagyobb a szórás a szerverek között wvw tekintetében mint ahogy páran gondolnák. Ami az egyiken megy, a másikon közel se biztos h fog, az ottani adottságok és lehetőségek miatt. Akkora meglepetésszerű mozgások nem szoktak végbemenni a szerver sorrendben, ha mégis, akkor ott egész guildek költöztek át, de ennek már vége.
  • Szaruman
    Ofc én sem flémelésből írtam, csak soknak tartottam. Én ~9kért vettem GMG-n (a honlapon az egyik hivatalos viszonteladó) novemberben, ott szinte mindig van akció+ilyen vucser kódok (vagy mi a g*ci). Jó, most nincs, de imho pár napon belül lesz^^

És igen, ha adás-vétel után ír az eladó a supportnak, h ellopták, akkor vissza fogják neki adni az accot, ugyanis a vevő nem tudja bizonyítani, h megvette (ami asszem ráadásul eulaellenes is). Az eladónál digitális vételnél a banki tranzakció sztem elég a bizonyításhoz (dobozosnál a blokk, de azt illik odaadni acccserénél).
  • TomStorm
    Tavaszra mondjuk én is várnék egy kiegészítő bejelentést
    A pvp ha nem érdekel akkor teljes mértékben megértem,hogy unod:D
  • inter15
    Nem akartam semmiféle flame t elindítani az account eladással. Nekem egyszerűen nem jön be és ennyi. A pvp része egyáltalán nem érdekel , legalábbis ahogyan ebben jelen van. A többi részen meg bő 1 hónap alatt végig lehet "szaladni". Utána már csak az unalomig ismételt insták vannak .
    Lehet "szar" társaságban voltam eddig és ez is közrejátszott a gyors megunáshoz .. nem tudom. (Nekem nincs sokezer óra szabadom hogy virtuális gyümölcsöt szedegessek)

• TomStorm
    Én olcsóbban is vettem és gold-al is tele volt az account:-)
  • TomStorm
    Nincs ezzel semmi gond nyugodtan lehet venni használtan legalább lesz kis induló tőke.
    Nem mindenki kockul nonstop és szed össze mindent rövid idő alatt.
    Lehet az 1-2 ezer ft +/- azért is megéri mert tele van arannyal az account vagy van sok rajta és nem kell külön gemcard-ot venni..
    Én is használtan vettem sőt több ismerősöm és semmi probléma senkivel
  • FNightWalker
    Nem interneten vette. Vásárláskor pedig elkértem a DVD-t. Benne van minden.
  • Faki
    Hát ha beadja Anetnek, hogy feltörték a mail címét és elvitték a gw-t is, akkor minden olyan adatot meg tud adni nekik, amit te is tudsz (főleg ha neten vette, akkor még könnyebb a dolga).
  • Marfy
    Szerintem sehol, 10k a legolcsóbb doboz nélkül csak a kulcs.
  • FNightWalker
    Nem, de át lett írva az enyémre.
  • DummyBoy
    Azt is érdemes ám figyelembe venni, hogy ez nem mindenkire igaz ... különben nem élnének meg a powerlevel cégek, és a "mass unlokk kit" DLC-k is értelmüket vesztenék ...

Az mondjuk biztos, hogy nem a magyar piac az igazi célközösség erre, de tény, hogy 2 fullos karakterrel kezdeni nem biztos hogy hátrány, főleg ha valaki lusta mint a disznó. xD

(Az más kérdés, hogy én is szeretek fejlődgetni ... de az csak 1 dolog ...)
  • Pukkka
    9k-ért? Hol?
  • Mephike
    Nem akarom rontani mások eladási esélyeit, de hiába adsz Te lvl80as karikat, csillogó vértet, és vidámságot, én pl annak a híve vagyok, hogy magam szeretném ezeket "kitermelni". Tehát szeretek megküzdeni valamiért, és azt mondani, hogy "igen, ezt én értem el".
    Persze megértem, hogy Te ezért megdolgoztál, és szeretnéd eladni úgy, hogy kapj is érte valamit, de akkor is max annyit kérnék, amennyibe a játék most kerül újonnan. Persze lehet találsz rá madarat, de remélem, hogy nem. (Bocs, nem ellened szól, de lenyúlásnak tartom ezt az árat. Persze lehet lesz egy Vérpistike, aki azért megveszi majd tőled a játékot, hogy a haverjainak mutogathassa, hogy neki milyen karijai vannak...)
  • Running
    Sose értetem miért éri meg 4-5 ezer forintot spórolni egy olyan játékon, amibe több száz, ezer óra játékidő megy bele... főleg ha havidíj sincs.
  • Mephike
    Az emailcímet is adta a játékhoz? Ha az még nála van, akkor lehetnek gondjaid a jövőben.
  • FNightWalker
    Hogyan lehet visszaszerezni egy használt accountot ? :) Mert nekem is olyanom van... nem örülnék neki, ha egyik nap nem tudnék belépni :P Mondjuk, szerencsémre legyen hogy eléggé sok mindent tudok arról aki eladta nekem az accountot (név, lakhely) szóval ha esetleg visszaszerezné - amit kétlek - a saját lakásában vérezne el :P