63345
-
#56639 Új accot kockázat nélkül lehet venni ~9000 forintért HIVATALOS viszonteladótól. Amivel garantáltan nem lesz probléma. Használt accot vissza lehet 'szerezni', a korábbi tulaj tevékenységei miatt bannolva is lehet, etc. -
FNightWalker #56638 Desolation szerveren játszom. -
#56637 Mert meg van gyűrődve vagy mi a fene ? -
#56636 Melyik szerveren? És gondolod akkor akármelyik feltudja venni velük a versenyt, ha kicsit összekapják magukat, és ezzel meglehet nyerni egy egész hetes meccset? Ez elég érdekes megállapítás. -
#56635 nálunk úgyse lesztek jobbak wvwn :D
tegnap tier 1-ben 4-en vertük körbe többieket saját borderükön. :P -
FNightWalker #56634 Játszottam már elégszer ellenük. :) -
#56633 Tetszik ez a hozzáállás! Hányszor játszottál már ellenük? Csak nehogy csalódás érjen -
FNightWalker #56632 Én hiszem hogy szervezetten legyőzhetőek. :) Amúgy meg egy-két információval szolgálnának nekem azok akik a Piken Square szerveren játszanak ? Igazából az érdekelne mennyire van élet meg ilyenek. -
Kryon #56631 Eléggé. :)
Azt azért remélem, hogy nem kerülünk egy csoportba ezzel a Vizunah-val, mert azok csúnyán megkukiznak minket... -
FNightWalker #56630 Piken Square szerveren mennyi szervezett a WvWvW ? -
#56629 Használt accot ~1.5xös áron... -
#56628 Eladó egy GW2 account
2db 80 as kari (ranger + warrior + full exo sett mindkettőhöz )
Egy 51 es thief + egy 47 es guardian + 20 arany
Az acc. jelenleg a Pikenen van és maradt még 200 dia rajta.
Az irányár: 12 000 Ft
Érdeklődni a [email protected] on lehet
-
#56627 Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott a linkelt videó... én konkrétan egy nyálelszívóval tudtam csak problémamentesen végignézni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
maniac001 #56626 ha az order of whisperst választottam, van lehetőség módosítani ezen? -
FNightWalker #56625 Köszönöm a segítségeteket :) A színekről tudtok valamit ? Milyen Dye-ok ? -
#56624 Guild Wars 2 armor - human - male - medium -
N3mus #56623 A fej rész pedig Order of whisper's medium head. -
Robe77 #56622 A kesztyű, csizma és az armor a Citadel of Flame-es sett, Shaman Reward Gauntlets, Breastplate és Greaves. A többi passz. -
FNightWalker #56621 Itemek nevei* -
FNightWalker #56620 Sziasztok! Szükségem volna a segítségetekre! :)
Ezen a képen milyen szett látható ? (Itemek) és milyen színösszeállítás ? :)
Előre is köszönöm asegítségeket. -
Robe77 #56619 Igen, +5 agony resist lesz rajtuk alapból. -
hunterrop #56618 ohh köszi, és ezeknek az értéke mennyi szokott lenni? erről nem találtam leírást, ezek is ilyen 5 mint amiket a slotokba tehetünk? -
Robe77 #56617 Az infused dolgokon már alapból van agony resist. -
#56616 Fájó szívvel fogunk tőlük megválni a következő héten. Nem is lenne akkora gond, ha deson is ekkora night crew lenne. Majd jövő héten ti is bizonyíthattok ellenük wvw-n, ha már ennyire jól megy a szekér -
#56615 És tényleg, ez kimaradt :) -
Kryon #56614 Nem akarjuk elszakítani tőletek, már úgyis annyira megkedveltétek. -
#56613 #56548
Pár napja írtam ugyanezt. Jó lenne, ha 1 hét múlva már az új rendszer alapján dőlne el az új helyezés. Abban is bízom, hogy valahogy más csoportba leszünk mint ez a vizuna.. Viszont ha a jelenlegi rendszer marad, akkor lehet hogy a piken-nel kerül egy csoportba, azt mutatják a pontok ;) -
hunterrop #56612 Lenne egy kérdésem az ascended cuccokal kapcsolatban. Ugye amit fractal relicekért vagy laurelekért meglehet venni, azoknak vannak az általános statok plusz egy infused slot. Ezek a wiki szerint a "regular" ascended cuccok. De lehet belőlük csinálni infused cuccokat (wiki ezt írja). Ezek az infused cuccok miben különböznek az ascendedektől? -
Nephin #56611 Nem is értem, mit szöszölnek a ratinggel és hasonlókkal, ez lenne az legegyszerűbb. -
#56610 úgy lenne jó, ha a hármasból az első előre lépne, a második maradna, a harmadik leesne. úgy mindig más leosztás lenne. -
#56609 "At the end of this matchup, all ratings will be reseted (set to 1,500). ANet has not yet announced the math so the site will use the old formula and the 'next matchup table' may be innacurate. "
Remélem a pontszámítás módján is változtattak, mert ez így ebben formában kicsit vicces. -
#56608 Azt néztétek, hogy a rating resetnek köszönhetően az erős szerverhármasok kiütik egymást, és az üres szerverek ellen játszók pedig az élre törnek?
Jövőhéten az EU első helyezésért a Piken, a Whiteside és a Ruins of Surmia fognak versengeni. :DD -
Pukkka #56607 Jelenleg semerre. Egy ideje gondolkozom rajta, hogy megveszem ezt, aztán ha van időm, casual modban játszogatok kicsit. Ez az akció fel is villanyozott, mert ennyiért még akkor is megérte volna, ha fel se telepítem =) -
#56606 Te merre játszol Pukkka? :o -
Pukkka #56605 Köszi. Gondoltam alszok egyet délután, mire felkeltem asszem vége az akciónak =D -
#56604 + -
#56603 De látszik hogy sokan azt hiszik, hogy egy összetett kaszt 1 gombos, és röhögve lehet vele nyerni, miközben nem. A thief az már inkább ilyen sajnos. Persze sokkal könnyebb egy kasztot op-nak nevezni, mint azt beismerni, hogy mi nem tudunk mit kezdeni egy kaszt ellenében, amit egyébként meglehet fogni.
A prokkal nem lehet mit kezdeni, ha valaki jól játszik, akkor az tud büntetni, de szerintem ez így korrekt, főleg olyanok ellen akik nem tudják annyira kezelni a saját kasztjukat. Mondjuk thief ellenében sokkal nehezebb felvenni a harcot, ha mindig csak meglepetésszerűen támad és azonnal visszamegy stealth-be, miközben irgalmatlan sebzést kioszt. Ezért tud olyan ingame videó készülni, hogy egy egész zerget terrorizál 1 valaki.
Eléből nem csak bunkert lehet csinálni, viszont más esetben meg valaki ráfingik és instant meghal mert papírból van. Élvezet. Bár az is igaz, hogy telepakolva toughness-el is egyfolytában halok, mi lenne anélkül? Azt lehet hogy balance-olhatnák kicsit, hogy jobban megérje damage dealert csinálni. Ride lightning 15 sec cd, amit általában 1x eltud nyomni harc közben, ami nekem nem tűnik op-nak. cserébe csak rövid hatótávolságú támadásai vannak.
Mennyibe is kerül a szerver transfer high pop-ra? 20 dollár? Az elég komoly azért hogy jobban megéri új játékot venni mint kifizetni a szerver transzfer árát. Egyelőre nem találtam meg hogy ez guest rendszer hogy működik, de úgy olvastam hogy azzal nem lehet bemenni wvw-re se..
sparrow35: ezt is kipróbálhatod:
frame limiter: 60
animation: low
aa: fxaa
environment: low
lod: high
reflect: none
texture: medium:
render: native
shadow: none
shader: low:
post proc: none
alatta lévők kikapcs, kivéve vertical sync
csúnya lesz a játék, de ezzel ellehet lenni, csak wvw-n tud kegyetlenül szaggatni. -
hubler #56602 magyar rank3. srác -
#56601 nagyon sokat pakoltam már rá rootot, meg mindent, de valahogy sose akartak megmaradni egy helyben. -
#56600 Akkor megint visszatertunk arra, hogy 10 bena. 1 downed jatekost siman be lehet vedeni 1 stealthes thief ellen. Bunker elet pedig siman le lehet fogni ride the lighting kozben es instant halott, akarmilyen nagy a vedelme... raadasul nem is igazi bunker elek, mert vit+healing power az amire gyurnak altalaban es ehhez folyamatosan mozogni+castolni kell. 1 stun, daze, immobilize es halott. A stability meg 3 seces, annyi alatt nem sok embert vegzel ki. :)