Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Megértem a tanácstalanságod, nekem egy hónap alatt sem sikerült eldöntenem milyen thief buildet építsek, fõleg úgy, hogy minden fórumon 65 féle ajánlott build van. A legpraktikusabb eldönteni azt, milyen stílusban és mire szeretnéd használni és annak megfelelõen keresni, vagy magadtól megépíteni a kívánt buildet. Nekem pl egy glass cannon stílusú van most összerakva, 25-30-0-0-15 trait ággal. Tõr-tõr, és short bow fegyverekkel. WWW-n alkalmazom, +gyorsaság signet, nem tom a nevét, + láthatatlanság por, meg a láthatatlanság karika. Bocs, hogy ilyen faszul írom le, de az ele a fõ karakterem, a thief skill neveket hamar elfelejtem... WWW-re egész jó, a túlélõképességem elég hernyó, de mivel általában guildel rohangálunk, így leginkább short bow skillezek, csak elenyészõ esetben ugrálok az ellenfelek hátán. Ha nagy a vész, a utility láthatatlanság skillekkel és a short bow 5-ös ugrálással el tudok menekülni.

Elnézést kérek a dupla hozzászólásért! 😊

Gondolkodtam egy kicsit, elnézegettem a trait ágakat. A Shadow Arts-nál van egy olyan ami +5%-al növeli a Short Bow + Harpoon Gun sebzését. Gondolom, ha Short Bow-val és Harpoon Gun-nal megyek akkor ez az egyik legmegfelelõbb trait ág. Viszont azt nem tudom eldönteni hogy melyik trait ágat fejlesszem ki a Shadow Arts mellé. Deadly Arts vagy Critical Strikes... bár, most nézegettem az Acrobatics sem lenne rossz. Azt lenne a legjobb megtudni melyik trait ágat érdemes a kettõ közül Short Bow-hoz használni. Én a Critical Strikesra tippelek. Nektek mi a véleményetek ?
Ezt jó lenne valahogy eldöntenem... és akkor az mellé kifejleszteném a Shadow Artsot és az Acrobatics trait ágat.
Ha Deadly Arts akkor gondolom: Power + Critical Damage ha viszont Critical Strikes akkor Precision és mit érdemes mellé ?

Elnézést kérek még egyszer, de zavarodott vagyok és tudatlan jelenleg a játék ezen részével.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Jó reggelt mindenkinek!

Kicsit változtattam a karakteremen, új trait ágak, új utility skillek.

Jelenleg így néz ki:

Deadly Arts (V,VIII) - Critical Strikes (II,x) 20/20 A Critical Strikesnél nem nagyon tudtam dönteni, esetleg ha valakinek van jobb ötlete... 😊
Itemekbõl Power + Critical Damage
Utilitykbõl pedig a venom skillek (Spider Venom, Skale Venom, Devourer Venom, Ice Drake Venom) az elsõ hármat használom, csak azt nem tudom milyen rendszerességgel kellene és hogy milyen helyzetekben. Gondolom, egy szintezõ mob ellen nem érdemes feltenni a venomokat.
Sajnos, nem nagyon vagyok még képben az utilityket illetõen... sõt a kasztomat illetõen se! Szóval, elõre is elnézést kérek az ostoba/hülye kérdésekért és mondatokért.

A másik meg hogy ugye most a Power + Critical Damage-re "gyúrok". Mi a teendõ abban az esetben ha az adott insta szett/karma szett nem kapható ebben a felszereltségben ? Újra trait és másik build ? vagy van valamilyen megoldása ? 😊

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Running
Lassan kezdhetnének valamit a kasztok bugírtásával, mert döbbenet mennyiség van még mindig, lásd pl ele hibák: link

Running
Köszönjük, hogy linkelted magadnak, mi nem láttuk még csak 52x.

JaSoN HuNTeR
Armorok.

Értem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

j0nNyKa
amint rájöttél, hogy ez a játék nem a legjobb gearrõl szól, meg hogy minden kaszt tud kb 15 féleképpen játszani, megkapod a választ

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

JaSoN HuNTeR
Melyikek a legjobb armorok, szettek, kasztonként?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szóval, ha íjászkodni akarok akkor power + precision. Az utility skilleknél vannak venom skillek, írtad is hogy: "Deadly Arts - Critical Strikes az akkor érdekes, ha Venomozni akarsz ..." Szóval, akkor használjam azokat az utility skilleket ? 😊 Kicsit zavaros ez még nekem... 😞

JaSoN HuNTeR

Gyertek játszani!!!

DummyBoy
Nekem Signet of Shadows - +25% speed miatt, Caltrops - egyértelmû, és +1 szabadon választható, ez alacsonyabb szinteken a Roll for init. volt, magasabbon, ahol az init. regenem javult ott pedig Shadow refuge, vagy valami ami épp szimpatikus volt ... (Ambush pl: vicces ... Vagy valamilyen Venom)

Healnek Withdraw vagy magasabb szinten Signet of Malice 😊

Prec VS Power ... igazából akkor van értelme Precision-re gyúrni, ha szeretnél Crit-re proccoló dolgokat használni (Vagy init. regenre használni), ugyanis sajnos a condition-ök nem kritelnek (Ejj de kis funi lenne 😊 )

Thiefként ha nem csak condira szeretnéd használni, akkor Rampager cuccokban lehet szórakozni, azon van minden, Power, Prec és Condi damage is, de igazából egyikre sem a legjobb ...

Ez egy nagy kérdés, mire érdemes rágyúrni, de a Deadly Arts - Critical Strikes az akkor érdekes, ha Venomozni akarsz ...

Ha fõleg íjászkodsz, akkor ne foglalkozz a Condi damage-el egyelõre, menj inkább Power + Crit-re.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

j0nNyKa
a precision es a condition damage tokeletes kombo egyutt, foleg hogy a conditionok nem tudnak critelni

Üdv. mindenkinek!

Lenne egy kérdésem Thief-el kapcsolatban. 49-es szinten vagyok, de még mindig nem tudtam eldönteni mely utility skilleket használjam. Short Bowot és két Daggert használok (nagyon ritka amikor daggert) Precisionra és Condition DMG-re "gyúrok". Traitek közül Deadly Arts, Critical Strikes, Trickery (10-19-10). Amiket jelenleg használok utility skillekként: Needle Trap, Caltrops, Tripwire. Elite skillként pedig a Thieves Guildet. Nos, a kérdésem az volna mely utilityket érdemes ezzel a build-del használni ? Tudom, hogy magamtól kellene rájönnöm, de nem nagyon jön össze a dolog. Szóval, aki segít nekem ebben annak nagyon köszönöm elõre is.

j0nNyKa
<#szeret>

FalseHeLL
Nem olvastam régóta, ha vótmá sry.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Nivea
Hello! Tudtok vmi guildet ajánlani ahol nincs semmi elvárás, de viszont van társaság? Sajnos a mostani társaságilag kihalt 😞

Ahet
Hol vetted a játékot? Ha a hivatalos oldalon, akkor az automatikusan készített neked egy accot, nem kell külön regisztrálnod.
A GW1-et és a GW2-õt nem köti össze magától, nem igazán értem, hogy kötötted össze a két accot a jelszó nélkül. Minden esetre ha írsz a supportnak kideríthetõ a régi jelszavad is, illetve érdemben tudnak foglalkozni a problémával.

The gods have disconnected you ...

j0nNyKa
..amihez sikeresen elfelejtette a jelszavat 😄

Tatyla
az 1 accját tudod hozzáadni a 2-es accodhoz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A lényeg, ha új fiókot próbálok csinálni a végén mindig kiírja, hogy már létezik. Ezt írta ki már elsõnek is.

A Guild Wars account already exists

You have an existing Guild Wars account.
Please click here to link your original Guild Wars account to your new Guild Wars 2 account.
j0nNyKa
az osszekotesnek semmi koze ahhoz, hogy elrontod-e a gw2 jelszavad, vagy sem

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy megvettem a Guildwars2-t és fiókot szeretnék létrehozni. Régen meg volt a játék elsõ része, de sajnos már nem emlékszem az akkori fiókomra, viszont most állandóan összekötné vele a létrehozandó fiókomat. Mit tudok tenni? Mert állandóan kidobja, hogy érvénytelen a név vagy a jelszó.
j0nNyKa
true, true
arrol almodozok, hogy egyszer az egyik fegyverem a viragos longbow lesz, a masik meg a ponis shortbow, tuti en leszek az ultimate ranger

DummyBoy
A szivárványos - pónis se kispályás ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

j0nNyKa
szerintem a viragokat szaro longbow sokkal kiralyabb.
ja nem.

Jabar
Igen, az eszméletlen szép!

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Üdvözlök mindenkit! Aranoin vagyok az FLH - Fallen Legion's Heritage guild vezetõje a Whiteside Ridge szerveren. 😊

Bemutatkozásunk:

Egy PVE/RP/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítõkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekbõl áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitõl sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!

Történetünk:

Létezett egyszer egy légió… melyet félelmet nem ismerõ harcosok alkottak. Arra esküdtek hogy ha kell életüket áldozzák a légióért és az anyaföldért… Tyria-ért. Egy volt a cél, egy volt a több ezer harcos célja… Tyria földjét megtisztítani az ellenséges erõktõl. Egyszer… egy hatalmas ütközetben, a légió akkori parancsnoka… Sylvanus Laevinus elbukott… és vele együtt a légió is. A légió felbomlott… egészen mostanáig… Sylvanus utódja… Venantius Laevinus elhatározta hogy a légiót újraegyesíti. A légió egy lesz újra! A harcosok kik egykor a légióért harcoltak… újból a légióért harcolnak majd. És a gonosz mely a légió bukását hozta… most a maga bukását fogja!
A kardok és páncélok melyek egykor úgy csillogtak, csillognak majd újra! A zászló mely csodásan lobogott… most lobogni fog újra! Nincs se Isten se halál mely minket megállíthatna… Mert mi magunk vagyunk az Isten és a halál.

További információkért keresetek minket IG az alábbi neveken: Aranoin (Chief), Mythra Lightbringer (Officer), Guardian Wrixen (Officer), Pinwheel Hun (Commander) vagy írjatok nekem Privát Üzenetet.

Running
Már Whiteside Ridge is high pop-ban van...

Általában Whiteside Ridge (magyarok). Én Desolation-ön vagyok, mert WR kihalt nekem.
j0nNyKa
azon amelyik rohog a whiteside-on 😄

JaSoN HuNTeR
Ti melyik szerveren játszotok?

Zomil
" akárcsak a legendary gs gusztustalanok"

Ez max. saját vélemény, mivel a többségnek tetszik a legendary gs, szoval ezzel a véleménnyel erösen kisebbségben vagy.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Neked rozzantseggû cigányasszony, másnak meg királylány!

az, hogy a földön x milliárd ember van és x milliárd ízlés még nem támasztja alá a vágyat, hogy pl. szúrnád a rozzantseggû cigányasszonyt. ez a greatsword, akárcsak a legendary gs gusztustalanok, így semmilyen motivációt nem szolgáltatnak az emberek többségének hogy kifarmolja õket
penge25
<#taps> thx neked is

j0nNyKa
hallottal mar arrol, hogy van x millard ember a foldon, es ez egeszen pontosan x millard izles?
nekem kurvara tetszenek fegyverek, persze lattam mar szebbeket is (igy hirtelen a dragon age 2 jut eszembe), de mindenesetre elegedett vagyok

pl. ugye nemreg a semmibol kidobtak egy teljes szettet, a pact fegyvereket, amik kb. kurvaszepek, ide meg oda vagyok toluk

igen, vannak, amik nekem sem jonnek be annyira, de azok meg pont masoknak igen

penge25
Egyetértek, van azért sok jó weapon és armor skin, de azért zöme tényleg nem egy dizájnos darab.

Guren
mikor keres már az arenanet egy embert, aki tud fegyvert dizájnolni. hihetetlen milyen fosokat csinálnak.

Zomil
Itt az a guide 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Wikin fent van a legtöbbnek a képe, de ocsmány mind szerintem, ez a greatsword meg különösen.

j0nNyKa
ah, talaltam is neten kepet
fractal greatsword: (tobbi is megtekintheto wikin)

penge25
<#worship> köszönöm

j0nNyKa
volt valami kurvajo guide, de azt en is elhagytam (Zomil szerintem fogja tudni), mindenesetre redditen fent vannak egesz emesztheto formaban

en az ancient bone-os backre szavazok, az ancient bone ara ~2 ezust, a tobbi t6 szare meg ilyen 16-17

mas: aki meg nem latott fractal fegyvert, szurja be csetre: <&AgFslAAA>
vicces. 😄

penge25
Nem tudod ez a back mibõl craftolható, nem találom sehol se pedig múltkor megvolt.

j0nNyKa
hat ja, jelenlegi tudas szerint csak onnan eshet a gyuru, bar csodalkoznek, ha nem lenne ra valami mystic forge recept ugy mint a backre

viszont ha tenyleg csak a jade maw sz*pat agony-val, az jo, mer ugye lvl20 felett meg esnek az uj weapon skinek, azok meg veszettul bejonnek

ps.: redditten errol mast irnak, idezem:

Fractals are seperated into tiers. 1-9 is Tier 1, nothing causes agony, no significant upscaling of mobs, vials of essence can drop. 10-19 is tier 2, bosses cause agony, globs of essence can drop, daily chest can give you a ring. 20-29 is tier 3, more agony causing effects, mobs have additional abilities, Fractal weapons can drop. I don't know of anyone that has made it to tier 4.

penge25
De fórumon megy már a sírás, hogy sok embernek 10 felett nem akar esni az istenért se az agonys gyûrû, az meg tudtommal csak a Jade Maw megölése után kapott "daily" láda adja.

penge25
Jade Maw fog csak ezzel az új debuffal tudtommal élni és ahogy olvasom, még dodgeolni is lehet.

j0nNyKa
ez igy van, nem sok progression erzes van
10tol jon az agony, ami alap jaraton tickenkent 1/8ad hpt sebez, ugyhogy ja, varhatoan eleg painful lesz 😊
5% agony resisttel, ami ugye pl. egy back slotba pakolhato, ez a szam felezodik, tehat 1/16-od hp-t fog sebezni (nekem meg ez is durvan hangzik)

vagy fordítva <#taps>