63345
-
t0xikus #56719 sztem is teljesen élvezhető a pvp/wvwvw. igazából nem is értem a picsogást meg a károgást,h jajjdeszar ha nem változik meg márciusig, akkor kihal a játék, stbstb:D -
TomStorm #56718 Ez ilyen lesz,itt várni kell a következő újításra.Prophecies-t tuti játszottam vagy 2 évig mire jött az első kiegészítő és még mindig nem volt az a PvP tartalom amit szerettem volna.
Itt viszont most egy szavam nincs pvp-re,van minden szerintem nem unalmas:) -
Shaenis #56717 Az alábbi oldalon megtalálod a karma kereskedők helyét, és hogy melyiknél milyen statos páncélok vehetők:
http://dulfy.net/2012/09/08/gw2-templegod-karma-armor-sets/
A januári frissítés óta ugyanezek a kereskedők már exo ékszereket is árulnak:
http://dulfy.net/2013/01/28/gw2-new-orr-temple-exotics/
-
#56716 Meglett a lvl80 végre kb 1percel ezelőtt
Az a baj nem sokat tudok a játékról, kb csak www-ztem, úgy fejlődtem, valaki elmondaná a karmából hol tudok cuccokat venni lvl80-hoz? www-n vagy egy vendor ahol lehet, azt tudom, de nem tudom az-e a legjobb, nem akarom elfecsérelni.
Illetve guildet is kersek Pikenen, akik szívesen fogadnak kezdőbb játkosokat, elősorban www érdekel, de a pve részt is megnézném(dungeonok). Nem vagyok egy nagy ász 1v1-ben, de jó csapatjátékosnak tartom magam:) ingame:Bujcsik.3924 -
#56715 Az Underworld szerveren keres aktív magyar játékosokat az Akciócsoport [MOST] . Jelentkezz Te is Rastommy-nál ! -
Kryon #56714 Jó az a T1 a kanadaiakkal, a sor pedig türelemre tanít... -
#56713 Kezd a ládámban elszaporodni a fractalokból kapott ascendedes gyűrűk. Próbált már valaki mystic forgeba beletenni 4-et? (Esetleg ascendedes láncot ad így?) Van egyáltalán értelme ezzel próbálkozni? Vagy black lion salvage kittel érdemes inkább nekimenni? -
#56712 Esetleg lehetne alakítani egy magyar klánszövetség guildet ahova más is szabadon csatlakozhat.
WVW: nem láttam hogy írta volna valaki itt, de úgy néz ki törölték az egész wvw reset dolgot, mert rájöttek, hogy mégis mennyire baromi jó a jelenlegi rendszer! Úgyhogy abból a szempontból nagyon jó, hogy újra ezekkel kell eltöltenünk még minimum 1 hetet Valahogy visszakéne venni a lendületből, hogy átkerüljünk T2-be.. -
#56711 -
#56710 Persze új rúnát lehet bele rakni de ami benne van az el fog veszni. -
#56709 Ne is mondd, tegnapelott a fogyatekos ranger allt cofban a sajat tuzburaja alatt, es elgedetten nezte, ahogy az en buram alatt fogozok az o adag popupjaval is, majd valamiert jol meghalok. Es akkor megkerdezte, hogy tudom-e mit kell csinalni? A kovetkezo kanyarban ugyanez megismetlodott, majd kirakott a partibol, azzal a felkialtassal, hogy legkozelebb legyek oszinte.
Egy laza kerdes, a cofos exo armorra ra lehet telepiteni sajat runat? Vagy az mar betelt ilyenkor? -
nepszter1 #56708 Nem is használt bontatlan csomagolás csak annyia baja hogy német nyelvű a külső borítója -
foxxi #56707 höhö. Nem hiszem hogy találsz olcsóbbat. Használt árnak jó ( bár gyanusan olcsó ). ha meg keystore, akkor megtaláltad a legjobb helyet -
nepszter1 #56706 5500Ftért megéri megvenni a játékot vagy van valahol olcsóbban ? -
#56705 2012.10.10. 08:00 - Ekkor volt egy szünet, elnézted. -
YakHead #56704 Kb. 2 hete néztem a honlapotokat, de ott az volt írva, hogy megteltetek és nincs felvétel -
#56703 Ha wvwzni is szoktatok, akkor kérlek keress már meg ingame, vagy nekem dobd át privátban az elérhetőséged. Szervezhetnénk össze közös megmozdulásokat. Ha mentek wvwzni, mi biztos ott vagyunk. Közösen könnyebb az élet. -
#56702 ha már recruit: akkor
Mi Desolationos 99%-ban WvW guild vagyunk. Várunk minden érdeklődő játékos és más guild jelentkezését. Nem zavar ha nem egyfolytában ide reprezentálsz, van elég influenceünk, de wvwzni legalább 10-15-en kell.
-
#56701 Akinek van kedve csatlakzoni a The Expendable Horde guildhoz, jelentkezzen a megadott címen. DESOLATION szerveren tanyázunk. A csapat 34 fő, esténként 10+ aktív játékos www-zik, vagy pve-zik...komolytalanok kíméljenek, nem gyűjtő guild vagyunk....
Jelentkezés a fórumunk Toborzó topikjában: Link
Elvárások:
- 18+ életkor
- használható mikrofon, ts, net, pc
- csapatmunka, állandó ts használat, kommunikáció, együttműködés -
#56700 Februári peccs előrejelzés:
Link -
#56699 csak a wvwről tudok nyilatkozni. őket nevezzük ingyen badgenek -
Murmur #56698 Sajnos egyeseknek bőven van kihívás. Amikor belogolok, általában megyek puggal 2-3 CoF p1-et; majd jó lesz egyszer a pénz valamire. Az esetek 90%-ban nincs gond, de pl. tegnap két run két partyval majdnem egy óra volt. Sajnos túl "becsületes" vagyok ilyenkor otthagyni ezeket a fogyikat... Kíváncsi lennék, pl. FotM-ben, vagy WWW-ben mit alkotnak az ilyenek. :)) -
#56697 Miert is szokott rinya lenni? Altalaban a penz, a cucc es az op/nerf miatt. A penz es cucc kilove, mert nincs ks, nincs roll, nem lehet a masikat hibaztatni. Maradt az orokzold op miatti kaffogas, odaallit a csako talpig kekben az op karival, total benan es megkurjantjak a szajat, megy a duma, hogy csiteltek, meg a gyoztes prof tul op, meg a tobbi ocska vaker. Es akkor ilyen tok blank hulyesegre nerfelgetik a dolgokat. Wowban pl a paladinok esete verpistikekkel. Gwben meg ilyet nem nagyon lattam.
Nekem kulon tetszik a napi arcsik kozott a dodger, eddig nem nagyon foglalkoztam evadeval, foleg kiteolgattam, de ha ugyesen dodgeol valaki, nagyon megvaltozik a combat. -
#56696 Azért azt gondolom Te magad is érzed, hogy ez egy eléggé nagy általánosítás...
De miért is van nagy rinya, ahogy Te fogalmaztál a PvP miatt? Igen, mert sokan úgy érzik, hogy valamelyik kaszt erősebb, mint a másik (ennek lehet alapja, de az, hogy lehetetlen legyőzni, stb, stb az mese). Van rinya, mert érezhetően kevesebb a frissítés is hozzá, és tényleg időszerű lenne valami újdonság. (Nevetséges, hogy nekem pár órai játék után már megvolt pvp-ből a havi acsim, és nem azért mert akkora király arc vagyok, hanem mert szinte pár óra alatt összejön. Könyörgöm, egy havi acsi megszerzése azért tartson már ki pár nappal tovább.)
PvE-ben milyen kihívás van? Nem sok (pl.: fractals 30+), és ami van, azzal sokan nem is találkoznak. Ha meg van valami tuti megy a sírás a fórumon, lásd a játék indulásakor, amikor pár embernek már az gondot okozott, hogy a personal story túl nehéz...
Ha csak PvE-ből állna a játék, akkor az számomra már rég kuka lenne, mert egy legendás fegyver kifarmolásához nem kell skill, csak kitartás és rengeteg idő. (Ezek közül egyik sem lebecsülendő.) Szóval ha csak ez lenne, akkor én már rég léptem volna tovább. -
#56695 Ebben az az érdekes, hogy a játékokban minden f@szság általában a PVP rinya miatt történik. a Legtöbb hiszti a PVP miatt van ... egy játék azért jó/sz@r mert olyan istenkirály a PVP, stb ...
Majd a végén kiderül, hogy mégsem ... -
#56694 Engem inkább az keserít el, hogy a frissítést elsőként novemberre, majd januárra, majd februárra, majd márciusra tették, és már közel sem ígérnek akkor változásokat, mint az elején. Ezen kívül nem kellett volna a játék megjelenésekor azt kiemelni, hogy nekik a www mennyire fontos, a saját gyermekük, stb....ha basznak fél sort hozzáírni 6 hónap alatt.
Egyébként annyira azért nem zuhanok emiatt össze, lesz más amivel el tudom tölteni az időmet, és gondolom sokan mások is ugyan így fognak tenni. Az élet olyan, hogy megy tovább...
-
#56693 Nálunk a klánban is kb ez a felállás: "90% pve, 10% pvp". De el kell keserítselek az egész világon szinte ez a helyzet, ha nem ez lenne, hanem a fordítottja, akkor a GW1 nevetve lenyomta volna a WOW-ot anno, hiszen a GW1 PvP orientált játékként indult. Ha a PvP-t jobban szerették volna az emberek, akkor ugyan kit érdekelt volna az, hogy a nyílt területek GW1-ben nem is nyíltak, hiszen csak a kis csapatodat láttad, és sosem találkoztál mással. De nem így alakultak a dolgok... a PvE az, ami dominánsabb lett. Természetesen a GW1-ben elkezdték tolni a PvE tartalmat is idővel sokkal hangsúlyosabban. A GW2-ben azonban tényleg a PvE tartalomra fókuszálnak a legjobban.
Biztos vagyok benne, hogy idővel fog jönni mindenféle finomság WvW-re, és PvP-re is.
Szerencsére nekem már sikerült tagokat találnom, akivel esténként el tudunk menni tournamentre.
Amúgy jó példa erre a PvE vs. PvP dologra a Thief karakter is. Aki legendás kardot farmol magának, és éjjel nappal a dungeonokat járja ha belép WvW-re vagy sPvP-re valószínűleg rögtön sírni fog, hogy túl erős a thief vagy egyszerűen sose fogja használni a játék ezen részét. Ha szán arra időt, hogy komolyabban PvP-zen, hogy kiismerjen minden kasztot, akkor meg fogja találni a Thief ellenszerét is.
Ugyanakkor továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy az emberek nehezen viselik el, ha veszítenek, márpedig PvE-ben szinte lehetetlen veszíteni, ha mégis veszítesz, akkor max a köv teleporttól újrakezded a dolgokat. Ezért is népszerűbb ez a játékmód. -
#56692 Bizony, elég elkeserítő olvasni, hogy sokan a culling miatt állnak ki, amit ugye a mostani frissítés sem oldott meg, sőt valakinek rosszabb lett, mások márciusig kivárnak, aztán eldöntik merre tovább. -
t0xikus #56691 apa kezdődik... -
maniac001 #56690 90% pve, 10% pvp, www update arány?
Te miről beszélsz? Az hogy betesznek néha 1-1 eventet az mi? Kb semmi. Az a baj hogy nektek minden a wvw-ről szól, pedig egy fos az egész. Sokkal több pve tartalom kéne, mert aki nem szerti a wvw-t az szépen kiszáll. meg lehet nézni hányan adják el az accot vagy hagyják abba. Kn nulla tartalom van a wvw-n kívül. Aki pve tartalmat szeretne az nem kap és kiszáll. -
#56689 Ha így folytatják a jelenlegi www térképek is leürülnek. SM miatti lagok, culling hiba, 0 darab www update fél év alatt, bugok... ha nem csinálnak sürgősen valami kiemelkedőt, a játék eme része hamarosan bele fog állni a földbe. -
#56688 Én már annak is örülnék, ha a a megjelenés óta jelen lévő queue bugot kijavítanák végre, és mondjuk egy számlálót beraknának, hogy látható legyen mégis mekkora sor van előtted.
Nem értem miért kell ilyen alap dolgokra hónapokat várni. Egyébként a hivatalos fórumon is volt már erről szó 1000 topikban.
Én nagyon szeretem ezt a játékot, de részemről március végéig adok még neki időt, utána keresek alternatív elfoglaltságot is a játék mellé, mivel kicsit kevésnek érzem a 90% pve, 10% pvp, www update arányt. WWW-re cirka semmi nem érkezett a megjelenés óta. Mivel engem a pve rész kb semennyire nem köt le, így nem nagyon marad más.
-
#56687 új térképek tán? mivel ez is a mystben van, vicces lenne, ha sok a queue, akkor nyílik egy új map, ha elfogynak játékosok, akkor meg összeomlik :) -
#56686 Upcoming WWW update:
Hey all,
I wanted to quickly give an update on where we stand with upcoming releases for WvW to help give a sense of where we’re at, and set expectations for the coming months. We’re in the midst of finalizing our February release, which I know had been discussed as a potentially large month for WvW additions.
Because of how broad the WvW game type is, and how large testing for features for this area of the game can be we’re going to hold off on any major WvW updates until March to allow a bit more time to test and polish.
March will see the release of the WuvWuv progression system, new ranks you can earn in WvW visible to all other players, and new DubVDub specific abilities/bonuses that you can earn as you rank up. Our team working on WvW will discuss this system in more detail as that date approaches.
Other major systems currently in the works, which will see updates in the future, include:
- Continual work to re-build the way our game loads models and compresses data, to allow for more visible characters/names in WvW in the long run as we build towards removing as much culling as possible from the game.
- Expanding on reasons to be winning in WvW beyond the total weekly score, providing stronger incentives for specific objectives and additional short term goals/rewards for winning minute-to-minute in the WvW maps.
- Providing additional ways for WvW players to earn various power-progression rewards available across the game currently in PvE for participating in WvW content.
- Exploring ways to help get more people playing WvW, as well as dealing with queue issues that come with those inherent issues of player population and demand.
- And of course additional polish and cleanup features to make the general experience in WuvWuv more fun and exciting.
We’ll discuss timelines and more details for the projects for 2013 listed above as they get closer to being finalized and we can safely say we know for sure when they will be released. We’ve recently expanded the staffing on our WvW team to build up and expand this core part of Gw2 even more, and we look forward to sharing with you more details and features in the coming month as this group polishes and grows the WvW experience. -
#56685 az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem teljes képernyőn játszok :D -
#56684 ja mint mindenkinek alap,régi szép idők még 2001-ben első pécémnél 15"crt monitor most meg már azon gondolkozok a 22" is kicsi :) -
#56683 alig lehet rajta látni középen a lényeget ;) régen nekem is ilyen volt persze mint mindnekinek, de kaptam kölcsön egy wide monitort amin szintén mmo-t játszottam, mondom nekem egy ilyen kell! -
t0xikus #56682 nézegettem képeket és rohadtul nem értettem mi zavar:9 na ez volt az:)
amúgymeg: "10-en + 3 pug. este, csúcsidőben bevettük ellenséges keepet" nagy cucc ha éppen elvonult a zerg:D -
#56681 omg 4:3-as monitor,ehez külön skill kell :D -
#56680 az szép! gratuláció!
lenne még mit fejlődnünk a játékos mennyiség elosztásában a különböző mapokon, illetve a helyzettől függő map váltásokban. legalábbis én úgy érzem, hogy eternalon elég sokan tömörülnek, a többin meg alig. mármint éjjel. tegnap vz befoglalta egész deso mapot, erre kíváncsiságból átléptem rá, és kb 5-en simán visszatudtunk foglalgatni párat utána, garrisont is (igaz nehezebben), aztán egy idő után elakadt. alig védtek páran. pedig nagyon számít pontszámilag a többi map is, főlek a nagy keep-ek, közbe eternalon meg kiélezett harcok folynak nagy létszámmal, főleg sm-ért és annak megtartásáért.