Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/news/Game-Update-Notes-January-28-2013
Egyébként úgy tudom, hogy a NoM guildben vannak még aktív wvwzõk, de errõl inkább Mephikét érdemes megkérdezni. Amúgy pont tegnap este láttam Piken borderen, ott szaladt mellettem Harmonizer nevû commandert követve 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
A rare cuccokat szerintem érdemesebb inkább black lion salvage kittel feldarabolni, és az ectora hajtani, jobban jársz vele az esetek 90%-ban, mintha eladod.
A Karma booster meg akkor vár egyelõre. Azt hittem valamelyik vendor árulja.
Jumping és Forge - Gondolom arra ott a guildwiki.
Köszi, köszi!
Jumping eventek vannak mindenfelé elrejtve és nem csak vistához kötõdnek. Vannak guideok szerte a neten hozzájuk, de élvezetesebb felkutatni és rájuk lelni. Térkép szélén lévõ barlangok, nehezen megközelíthetõ helyek rejthetnek ilyeneket és általában mindig van vmi reward, láda, stb. a végükön.
A forgehoz is vannak különbözõ receptek, keresgess rájuk.
Karma boostert questek végén lehet a játék elején kapni, eshet black lion chestekbõl, lehet venni boltban gemért vagy a napi/havi achievmentek teljesítése után járnak.
- Benne vagyok egy Guild-ben, "alvezér" szerû pozícióban. Aránylag sokan vagyunk esténként online, de mindenki szanaszét. Nagyjából az alapítókkal tudok sokat együtt mókázni, nagy ritkán becsatlakozik egy-egy kósza szellem. Guild Message-be már kétszer meghirdettem vasárnapi közös mulatságot, de a kutya sem jelent meg. Van bármi egyéb eszközöm a guild összekovácsolására?
- A jumping event-ek azok pontosan micsodák? Két vistához felugráltam, amiért kaptam Jumping Puzzle achit. Tehát külön ne is keressem, hanem majd a Vistákkal jön? Vagy mi?
- Érdemes használi a Forge-ot? Én minden nap végén beledobálom a cuccaimat (kéket, zöldet, sárgát), de szinte semmi használható végeredményt nem kapok. Talán kétszer jött ki olyan, amit tudtam használni. Érdemes, vagy inkább adjam el? Fõleg a sárgákat lehetne jó áron elpasszolni.
- Hol lehet vásárolni Karma Boostert?
Elõre is köszönöm a válaszokat, ötleteket, tippeket!
Egy "felhasználó váltás" történt a GW2 acc-on. Csak azért publikálom, mert az mindenki jelzi ha valami nem oké, nos legyen egy oké is. <#taps>#taps>
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Never underestimate the power of the dork side!
egyébként akik nem szervezetten fognak wvwzni, azok nagyon hamar kiábrándulnak belõle. semmi értelme nincs 10 embernél kevesebbel nekivágni.
Never underestimate the power of the dork side!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
- én (technikai okok miatt) szinte sose beszélek de ha csapatban vagyok akkor mindig fent vagyok TS-n. TS használata szerintem mindenhol alapkövetelmény wvw-n, még így is gyakran szétszóródunk. Bõvebben Mc Wolfy-nál érdeklõdhetsz a "War" guildrõl
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Olvasd el, majd értelmezd ezt a mondatomat:
"és ne kelljen kötelezõen TS3-mon beszélgetnem ha nincs kedvem illetve nem akarok. "
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Deso: +630
Kodash: +35
BB: +30
Ha ez így fog folytatódni, akkor már a jelenlegi pontok alapján is 2 szintet fogunk ugrani és T1-ben leszünk ismét egybõl a 2. helyen. Elona pedig ismét lecsúszik. De még bármi megtörténhet.
Komoly angol commander és guild vitte a prímet (EXG), végig hallgattam õket. Élvezet volt.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.