63345
-
#57887 Még jó, hogy a game orrba szájba adja a transmutation stonet... én lvl5 óta ugyan úgy nézek ki, 80ig így is fogok. Ja meg guardian.. én kb 10 szintenként cserélem le a fegyómat ahból vmi zöld szutyokra azt annyi, így is easymód. Armor meg ami esik arra és akkor. -
#57886 köcce!
hát igen. twilight arbor viszi a prímet
ehhez cska az explorablet kell nyomatnom orrba szájba, és majd kiesik alapon kapom meg? -
#57885 Ez nem teljesen igaz, mivel zöld crafted setben járok mindég (+zöld fullos ékköves amulet, ringek, accessoryk) és csak a fő fegyverem sárga mindig. Meg nem 5 szintenként, mivel az ugrás nem ott van. Pl. mostani full Valkyrie (full power+vitality+critical%) set-em 60-65 között szedhető össze, mert ennyire szét van húzva szint limitben a cuccos. Fegyóm meg tán 67-es sárga ogárölő hozzá statban a armor+trinket set-tel egyező. Amúgy jóval olcsóbban szereztem ezt az egészet (pedig nem is alkudtam), mint amit pár szint alatt elköltök ugrálásra, meg javításra, így spóroltam vele, mert SOKKAL durvább a karim így (látványosan).
Meg szeretem ha egységes a karim dizájnja. Rühellem a szedett-vedett páncélokat. Röhejesek, főleg ez az armor of mending, majdnem fullra összeszedtem, aztán destroy, ez gáz volt, de nagyon.
Amúgy azért nem járok sárga armorban, mert azok szánalmasak guardianhoz. Pölö ami nekem kéne az ugye a gladiátorvért és kész röhej egy nemes hölgyre azt a homeless szart ráaggatni, égne a pofám. Viszont a crafted cucc az elég pofás. Nem olyan pofás, mint az előző tieres set-em, de azé korrekt nagyon.
Sajnos nagyon gagyik a páncélok nagyrészt. Végignéztem az armoros oldalakat, de nekik kéne fizetniük, hogy ilyeneket aggassak a karimra (és akkor sem). -
MaRee #57884 Mondjuk ez igaz, én 10 szintenként vettem fillérekért új cuccokat asszem a TP-ben, azt jó. -
#57883 Én is állandóan ezt mondom neki, de ő 5 szintenként felszereli magát sárga holmikkal boltból. Ezért nincs egy vasa sem. :) -
#57882 én pont, hogy 80 előtt nem költöttem semmire. olyan gyorsan lehet fejlődni, hogy nem láttam értelmét. zöld cuccokban jártam végig a térképet -
hunterrop #57881 armorok -
mordawn #57880 Ezt az oldalt ismerem, hátha segít: gw2armor -
Niflheim87 #57879 Sziasztok! Megválnék Accomtól, de digitális ebben az esetben, hogy tudnám eladni? akit érdekel irjon! köszi -
MaRee #57878 Lépj be mistsbe és a ruhásszekrényben nézegesd meg őket. -
#57877 van valakinek egy jó kis tippje weboldalhoz, ahol faján össze van gyűjtve mindenféle igazán "badass" armor kinézete? leginkább heavy male nornhoz keresgélnék ritka fajtákat :) -
#57876 ez melyik armor? -
#57875 Na akkor lökjed :) -
MaRee #57874 Sigilekre, armor/fegyver skinekre például. -
MaRee #57873 Az 1v1-től nem tudom miért lenne több troll. Szerintem egy pvp orientált játékba simán belefér az 1v1 arena, vagy a duel, elvileg lesz is. Lehet, hogy a gw csapatjáték, de kicsit idegesítő állandóan a pugokkal szerencsétlenkedni, premadet/rated teamet pedig 40+ felett lehetetlen szinte találni. Néha jó az, ha az ember kipróbálja, egyedül mennyit ér. -
#57872 Há lehet, hogy 80-nál már engem sem fog érdekelni, mer akkor már mire költeném? -
MaRee #57871 80 felett már annyira azért nem nehéz, matik eladása, wvw meg cof farm runokból jön rendesen. Bár nekem most összesen ha 3 arany van a mainemnél kb, engem nem érdekel ebben a játékban pénz :) -
CortezK2 #57870 A Cultural az tényleg drága, de nem is kötelező megvenni az összes darabját Tegnap végre elmentem erre a Karka telepre (eddig elmaradt a látogatás), és az új storys fickó elkapásáért adott +1 aranyat, az azért nem esett rosszul. -
#57869 Köszi az infót srácok, azóta máshonnan is kaptam belőle. :D
Lényeg a lényeg, hogy nem is olyan könnyű itt pénzt szerválni. Legalábbis 80 alatt pláne nem. Pedig pont akkor lenne jó a píz, hogy megvedd ami tetszik. Egy tier2-es full armor set is iszonyat drága a vendoroknál pl., hogy mást ne mondjak. -
t0xikus #57868 tisztán wvwvwből előző hetem mérlege +10g, ez a bevezetett rank/ládával nőni fog, ráadásul még jódarabig duplán jönnek:) -
#57867 ez nagyon komoly -
HyperMonkey #57866 Eszembe nem jutott volna a Tron, de amúgy meg tényleg olyan -
MaRee #57865 #57861
Valamiért a Tron c. film jutott eszembe :D
Ez meg a gyűrűk urában a tündékre, nagyon baba :D -
HyperMonkey #57864 Gondoltam én is villogok már a két karimmal -
HyperMonkey #57863 ranger -
#57862 Pénzt annyira nem tudsz normálisan szerezni. Be kell szerezniu egy malacot, ami kitúr neked egy precursort. Én eladok minden kék/zöld cuccot vendornak. 67-es szinten már csinálhatod a World Bossokat, azok minden nap dobnak garantált rare itemet (40-es szint fölött) ami megint elég jó pénz, 75-ös szint fölött már ectot is dob, ha szétszeded, de simán AH-ban eladva is jó pénzt lehet belőlük csinálni. -
HyperMonkey #57861 necro -
Whysper #57860 ;)
-
MaRee #57859 A wowos dobozaim szebbek -
Whysper #57858 Fú de sok mindent tudnék írni +- igaziból 100 szónak is az a vége ,hogy annyira szeretném szeretni ezt a játékot és 1xüen képtelen lekötni 2 percnél tovább már. régen napokat ültem előtte,de mind1 polcon elfér jó ,hogy megvan. nagyon tényleg briliánsan szép a doboza! 8) -
HyperMonkey #57857 Megfogtál -
Shaenis #57856 "Kérdés: Storyról nem sokat tudok, skippelgettem, mi történt az elmúlt párszáz évben UW/Fow-al? Hová lettek?"
Elmentek a zistenek azt most nincs aki beengedjen oda :P -
#57855 ...elképzelhetetlen, hogy annyiféle contenttel jöjjön ki egy új játék...
Még jó, hogy volt első része, benne volt minden, amitől "sikeres" volt és lehetett volna ez is, még az engine is azonos... Miért ne lehetne tele annyiféle tartalommal? Olyan rohadtul adottak voltak a dolgok.
Kérdés: Storyról nem sokat tudok, skippelgettem, mi történt az elmúlt párszáz évben UW/Fow-al? Hová lettek? -
#57854 isten ments a mounttól és az 1v1től. főleg pve részben. semmi kedvem a vérpistikék trollkodásához. gw mindig is a csapatról szólt. amit hiányolok az mondjuk death match, king of the hill, relic run, priest kill... -
Robe77 #57853 Persze, tény hogy nem 2 hete tolom, de amikor 80 lettem akkor is bőven megvolt a 20 gold. :) -
Strayhand #57852 Sorry, hogy a befejezés után válaszolok, de nagyon megszaladt a topik nekem meg nem volt időm korábban. Lássuk mi minden nincs a GW2-ben:
Challenge - fractals
Scenariók - event chainek, mert ezek 80-on is látogathatók (mondjuk a balance nem tökéletes, de WoW-ban se sok kihívás van a PvE-ben...)
Normális achi-k - nem tudom, én nem vagyok egy nagy achi-gyűjtő, szóval erről annyira nemtudok nyilatkozni, de azért nem csak ilyen ölj meg 10 ellenfelet achik vannak
Class küldik - itt meg pl. fajonként eltérő és több útvonalas story küldik vannak
Pet battle system, Kertészkedés - na igen, ez tényleg ízlések és pofonok, de itt meg pl. vannak jumping puzzle-ök
A PvP-hez annyit, hogy ne méregessük már centiméterre pontosan hol mennyi van. A WoW azért mégiscsak 8 éves, elképzelhetetlen, hogy annyiféle contenttel jöjjön ki egy új játék. Itt is van "aréna" (5vs5), "world pvp" (WvW), az már ízlés kérdése, hogy bejön-e valakinek, hogy külön van választva a PvP, nyilván azoknak nem, akik abban élik ki magukat, hogy low-leveleket gankelnek PvP-szerveren
PvE aréna - na ezt én se tudom micsoda, de GW2-ben ott vannak pl. a guild mission-ök
Gear update lehetőség - na ez az, amiben totál eltér a két játék. A WoW-ban farmolnod KELL a geart, hogy ne maradj le a többiektől, én ezt nem lehetőségnek nevezem, hanem kötelezőnek. A GW2-ben DIREKT nem ez van. Alapvető dolog, hogy itt nincs gearkülönbség. Nekem az POZITÍVUM, hogy nem szögez oda a monitor elé annyira a játék, hogy napi x órát fixen játszanom kelljen...
LFG rendszer (aki azt mondja hogy ilyen nem kell egy MMO-ba az hazudik) - nem igaz, nekem pl. egyáltlán nem hiányzik. WoW-ban sem használtam, mert undorító community-je volt, csak arra volt jó, hogy az ember elb*ssza az időt és felb*ssza magát az idiótákon/bunkókon. Ja, és még szükségem se volt rá (ahogy most sincs), mert a bandázásra való a guild.
Mountok (ezeknek a rare változatainak megszerzése pl instákból) - na ezzel viszont nem ellenkezem, a mountok hangulatosak lennének, ahogy azzal is egyetértek, hogy frankó achikat lehetne hozzájuk kitalálni...:)
---
Egyébként arra a kérdésre, hogy megéri-e visszajönni, az a válasz, hogy be kell logolni, itt ugyanis bármikor megteheted. Épp ezért a kérdésnek sincs sok értelme, mi az hogy "megéri-e"...? -
#57851 de te gondolom nem is 2 hete tolod :) nekünk még a pár silver is pénz -
Robe77 #57850 Én nem adom el a dye-okat, ha megvannak akkor forge. A matikból is van bőven, 370+ ecto, 500+ ori 1000+ mitril. Platinumból is van egy rakat. És ezek még csak az ércek. Mégis 370 goldom van. Ha kiüríteném a bankjaim még több lenne. :P -
Shaenis #57849 na pont erre gondoltam én is, csak gyorsabban leírtad :) -
Shaenis #57848 Ha semmit nem adsz el, ne csodálkozz hogy nincs pénzed. Matikat nagyon is érdemes eladni. Ha van konkrét cél, amihez gyűjteni kell, akkor azt ne add el, de a többit igen.
Festéket nem érdemes bontogatni. Én a főkarimnak kb 150 darab festéket nyitottam ki, ezt szorozd be a mai 16s árral.. Ja és ebből a 150-ből egyiket sem használom, mert ami igazából kellett a designhoz az nem esett, hanem azt megvettem TP-n. A többinek semmi értelme nem volt, csak ott virít a palettán. Azóta minden festéket eladok. :P