Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Bementem tegnap DRbe, és senki. De a kezdõhelyen se. "Mókás volt", bár rég játszottam.

A medve nem játék.

Mc Wolfy
ha sok magyart akarsz, akkor pikenre, ha pedig vérengzeni, akkor desolation

Never underestimate the power of the dork side!

a.carkey
Hová érdemes menni? Egyáltalán ingyenes még a transfer?

A medve nem játék.

Röviden, szerintem nincs 😉
a.carkey
A Whiteside Ridge szerveren van még élet? Rég nem léptem be ...

A medve nem játék.

Mc Wolfy
pikenen egyértelmûen. deso más stílusú szerver. az kicsit mészárosabb 😊

Piken Square

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

csokicsiga
Szerintetek, jelenleg melyik szerveren vannak a magyarok többen ?
Piken Square vs Desolation ?

\"Hess innen troll.\"

Mc Wolfy
ezek szerint a factionsbõl kapunk ízelítõt 😄 teli lesz minden kínaiakkal, németekkel és cigányokkal

JaSoN HuNTeR
január 28.

Ennek örülünk?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Figyeljetek a spanyolokra, mert ezek nem alszanak...

Ahet

The gods have disconnected you ...

Mc Wolfy
Minden Desolationösnek!

Hétvégén szokás szerint nekiindulunk megnyerni az egész WvW-t! Szóval ha szeretnétek ti is részesei lenni világuralmi terveinknek, /w Mc Wolfy vagy Gigassus, esetleg (inkább) levél. Fõleg Leaderek jelentkezését várjuk guildestõl.

Megj.: Lenyomjuk az adott border jumpingját is, blueprint és ingyen badge jól jön.

Running

s0n1c
Szarügy, ha téged ez bosszant. Neked bejön és játszol vele és jól szórakozol, nem ez a lényeg?
Running
Hypermonkey megjött és ismét elszabadultak az érzelmek. Köszönjük, hogy itt jártál, de teljesen értelmetlen a továbbiakban hsz-eket ide írnod. Egyelõre csak törlöm, amiket írsz, ha megunom, követed maniac haverodat a ban listán.
Ja igen, ne fáradj a válasszal. Köszönöm.

Akkor majd lesz fizetõs szerver váltás téma! 😄
Mephike
De várom már, hogy lezáruljon ez az ingyenes szerver váltás téma...

valaminek kell lennie ha még mindig felfelé menõ ágban vannak. 1-2hónapja még voltak ilyen guildek. nem tudom azóta mi változott.

Mc Wolfy
és ott van külön wvw guild, aki minden este szervezetten megy? egyesével nem sok értelme van.

piken is teljesen jó wvwvw szempontjából.

Mc Wolfy
ez attól függ, fõleg wvw vagy pve érdekel. amennyiben aza fontos, hogy jó wvw-s közösség legyen, napi játékkal, akkor deso, egyébként meg több száz magyart akarsz egy kupacon, akkor piken.

Transzfer kész...:-) Üdv a Piken-en játszóknak.
<#eplus2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

te meg benzint öntesz a parázsra, ahelyett,h lepisálnád?😄 ejnyemár😊 Kryon sokkot fog kapni😊

az emberünk továbbra is csak egy trailert linkelt be, ami teljesen fasza volt. nem szidta a gw2-t, nem istenített más játékot😊

Nem ingerkedem én, csak elegem van már azokból, akik megállás nélkül mmo-ról mmo-ra vándorolnak, és az elõzõt mindig gyalázzák az újat istenítik. Teszik mindezt ott, ahol lehetõleg legjobban bosszantják a többieket, vagyis az elõzõ játékuk fórumain. Anit érdekel, majd szépen átmegy abba a topikba, utánajár stb. és jól érzi magát, de ezt nem kell a tudomásunkra hoznia. Nem akartam ebbõl vitát kerekíteni, reméltem hogy mindenki megérti azonnal mire céloztam. De mivel úgy látom mégsem, leírom, hogy csak nem szeretném hónapokig azt olvasni itt, hogy miért szar a GW2 és miért isten az ESO. Ennyi, nem több. Itt le is zártam részemrõl.

Dixtroy
Szoval akkor piken.
Vagy deso.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Lehet, hogy rosszul emlékszem, csak a guild nevében vagyok biztos, hogy onnan valakivel már meggyûlt a baj máshol. Ha nem te voltál, akkor elnézésed kérem 😊
Runningnak elég jó az ízlése, kár hogy mostanában leszokott a linkelgetésrõl...

Nem tudom miért kell már a 3. hozzászólásban ezzel ingerkedni, ez vmi kompenzáció vmi vélt sérelmért? A GW2 egy fantasztikus játék marad akkor is ha esetleg a ESO még nála is jobb lesz, ezt már letette az asztalra. Szerintem mindenkinek irreleváns, hogy esetleg más játék nem tudta ezt felmutatni.

túlzásba viszed a paranoiát, de sebaj😊 képzelem mit érezhetsz egy running által linkelt pucér nõ láttán😊 felháborodás, h miért akar vki a nõk szeretete felé terelni? 😄

El bizony 😊
Mintha te is ismerõs lennél valahonnan...
Dús zöld legelõk a láthatáron, elõre hát!
Aztán GW2-t majd halkabban szidd pls 😊

elgurult?😄

Jó a trailer, nekem is tetszik, de abból még semmit sem tudunk meg a játékról. Egy trailerre felesleges a nyálcsorgatás. Majd ha megjelenik a játék, és jó lesz a harcrendszer, pvp, pve, megfelelõ support, jó fizetési modell, viszonylag bugmentes játék, valóban új ötletek, nem csak máshonnan átvett dolgok és gyors fejlesztés, sok tartalom, szép grafika, elfogadható gépigény, optimalizáltság stb. Akkor még lehet belõle valami, de jelenleg még semmit sem láttunk a játékból csak egy jól sikerült trailert. Aztán majd mindenki fantáziál bele amit akar...

Nem vagyok én frusztrált, linkelgessen írogasson bárki bármit bármirõl nyugodtan, látom házigazdánknak is tetszik 😊 Küldjünk csak meghívót az mmonomád trolloknak, aztán nézzük mi lesz itt amikor majd közeleg a megjelenés... <#csodalk>

inter15
Azt még gyorsan hozzáteszem , hogy az acc. jelenleg a Pikenen van és maradt még 200 dia rajta.

inter15
Eladó egy GW2 acc.
Kettõ 80 as kari (ranger + warrior + full sett mindkettõhöz )
Egy 50 es thief + egy 47 es guardian

Running
Ha lehet benne sötét elf, két kardos drizzt do'urden-t indítani, akkor egy régi álmom teljesül. 😊)))

de hiszen csak belinkelt egy trailert, ami sztem teljesen fasza volt😊 senkit nem buzdított semmire😊 nem kéne ennyire frusztráltnak lenni😊

Szerintem meg nem árt elejét venni annak ami pl. swtor fórumon is ment, ott épp GW2 kapcsán.
Amikor a sok mmonomád rácsap a friss húsra, aztán hónapokon át hirdet, hogy az új xy mmo mekkora király meg forradalmi lesz, amaz meg (ahova írogat) mekkora egy gagyi fos, hogy is játszhatnak még vele...

sztem masszívan árnyékra vetõdtél😊

Elég aszaszinsz krid.

Nagy köszönet...:-)
Running
A jelszó meg ne az legyen amit mindenhol használsz, hanem egyedi, pl két szóból, számmal, nagy betûvel, stb... én pl két külön alkalmazott jelszóból raktam össze a gw-s jelszavam...

Running
Arra vigyázzatok, hogy a jogosultság csoportokat úgy állítsátok be, hogy a guild bankból pl csak a 2. fejlesztett slotból tudjanak majd kivenni, egyébként semmit, és csak azoknak, akiknek nagyon kell. Ugyanis ha valakinek feltörik a accját, akkor lazán kirámolhatják a guild bankot is. Nem túl egészséges, ha már van sok sok arany ott.

Running
Transferre katt, ha nincs fullon a szerver, akkor elvileg rögtön áttesz. Nekünk volt egy network error üzenet, de egy újra logolás után már az új szerveren voltunk.
Elõtte account bankba, karakter bankba pakoljátok be a cuccokat a guild bankból. Nekem volt 3 alt karakterem, feltöltöttem az inventoryjukat, amikor a privát bankom megtelt, aztán új szerveren kipakoltam a bankba, mikor pár nap alatt kifejlesztettük. Kb ennyi.

szuper, akkor megyünk a Piken-re...a transzfernél van valami buktató? ha este mondjuk úgy 21.00 körül próbáljuk akkor mikorra várható a "megérkezés" ? kell majd valami email vagy bármi hasonlót elfogadni, megerõsíteni?
HÛHA, ebbõl aztán sokat megtudtunk a játékról...

Nagyon szeretnél toborozni, de lehet nem túl szerencsés, hogy ezt GW2 (vagy bármely másik mmo) fórumán teszed. Múltkor se váltott ki semmi érdeklõdést, sokadik alkalomra viszont felbõszítheted vele a közösséget, gondold át... <#wink>

Terensz
Szia!

1.: a 400-as és a 4500-as potikat mindenképpen karma booster + guild booster + karmaboost-os kajával idd meg, így a 400-as 700-at, a 4500-as pedig kb 6800-at fog adni. A picibõl kb 110 db esett a Citadel of Flame-bõl egy hónap alatt, csak még lusta voltam boosterezni és meginni, hogy 4 x 42000 karmából vehessek 4 db karmás páncélt, és bedobhassam a mystic forge-ba, hátha esik egy kb. 4 goldért eladható exotic cucc.

Karmát legegyszerûbben a wvw-n lehet farmolni. Nézz be, ha látsz kapitányt, menj te is zergelni a többiekkel. Ha nem látod, akkor menj inkább instázni. A token gyorsabban jön.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Khmmm... Ez már Dark MMO :

TESO