Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Never underestimate the power of the dork side!
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Piken Square vs Desolation ?
\"Hess innen troll.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
The gods have disconnected you ...
Hétvégén szokás szerint nekiindulunk megnyerni az egész WvW-t! Szóval ha szeretnétek ti is részesei lenni világuralmi terveinknek, /w Mc Wolfy vagy Gigassus, esetleg (inkább) levél. Fõleg Leaderek jelentkezését várjuk guildestõl.
Megj.: Lenyomjuk az adott border jumpingját is, blueprint és ingyen badge jól jön.
Ja igen, ne fáradj a válasszal. Köszönöm.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Vagy deso.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Runningnak elég jó az ízlése, kár hogy mostanában leszokott a linkelgetésrõl...
Mintha te is ismerõs lennél valahonnan...
Dús zöld legelõk a láthatáron, elõre hát!
Aztán GW2-t majd halkabban szidd pls 😊
Nem vagyok én frusztrált, linkelgessen írogasson bárki bármit bármirõl nyugodtan, látom házigazdánknak is tetszik 😊 Küldjünk csak meghívót az mmonomád trolloknak, aztán nézzük mi lesz itt amikor majd közeleg a megjelenés... <#csodalk>#csodalk>
Kettõ 80 as kari (ranger + warrior + full sett mindkettõhöz )
Egy 50 es thief + egy 47 es guardian
Amikor a sok mmonomád rácsap a friss húsra, aztán hónapokon át hirdet, hogy az új xy mmo mekkora király meg forradalmi lesz, amaz meg (ahova írogat) mekkora egy gagyi fos, hogy is játszhatnak még vele...
Elõtte account bankba, karakter bankba pakoljátok be a cuccokat a guild bankból. Nekem volt 3 alt karakterem, feltöltöttem az inventoryjukat, amikor a privát bankom megtelt, aztán új szerveren kipakoltam a bankba, mikor pár nap alatt kifejlesztettük. Kb ennyi.
Nagyon szeretnél toborozni, de lehet nem túl szerencsés, hogy ezt GW2 (vagy bármely másik mmo) fórumán teszed. Múltkor se váltott ki semmi érdeklõdést, sokadik alkalomra viszont felbõszítheted vele a közösséget, gondold át... <#wink>#wink>
1.: a 400-as és a 4500-as potikat mindenképpen karma booster + guild booster + karmaboost-os kajával idd meg, így a 400-as 700-at, a 4500-as pedig kb 6800-at fog adni. A picibõl kb 110 db esett a Citadel of Flame-bõl egy hónap alatt, csak még lusta voltam boosterezni és meginni, hogy 4 x 42000 karmából vehessek 4 db karmás páncélt, és bedobhassam a mystic forge-ba, hátha esik egy kb. 4 goldért eladható exotic cucc.
Karmát legegyszerûbben a wvw-n lehet farmolni. Nézz be, ha látsz kapitányt, menj te is zergelni a többiekkel. Ha nem látod, akkor menj inkább instázni. A token gyorsabban jön.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést