63345
-
#57847 gazolásra gondoltam, répa pl 80copper atm.
dyeokat meg matikat eladom, szakma mint sokan írják felesleges, csak legendarynak van értelme. az meg igencsak odébb van, egyelőre legyen meg egy alap 80as cucc, ráérek majd akkor szenvedni szakmákkal, legalább lesz vmi endgame pve :D
no meg persze nem akarok 1x szintet lépni kraftolással sem, mert van elég event/heart
unid dyeokat meg azért szórom el, mert elég csekély az esély, hogy valami normális/értékes lesz benne, jelenleg használok 2 színt, mindkettőt 1-1 silver áron vettem. többi totál felesleges, inkább pénz. Idővel eprsze szeretném majd mindet megszerezni, ha leköt addig a játék, de jelenleg 2 színt használok össz vissz, szal nekem nem elsődleges. -
Shaenis #57846 kaszálod a zőccséget -
#57845 Amúgy ezt a főzős letolás kezdőhelyen dolgot napi szinten hogy érted? -
#57844 na dye-okat és matikat nem jó ötlet eladni szvsz. -
#57843 ja a bonus chest nem kifejezetten champ, hanem event - most olvastam csak el -
#57842 biztos van ennél jobb, de én pl centaurokat meg norn kezdőhelyen son of svanirokat ölöm, esetleg banditák. dobálják ezerrel a tatyókat, vagy eladom őket úgy vagy kibontogatom és a matikat adom el "highest buyernek". így sikerült 61es guardianomnak összeszedni 17g-t (ezért sem értem, mit vernyákolnak emberek a pénzen)
valamint unidentified dyeokat jópézér el lehet passzolni, én legalábbis eladom őket 80ig, utanna majd gyüjtögetem.
minden nap megcsináloma jumping puzzleket, valamint a world bossokat, nézd meg wikin pl a bonus chesteket, ezek X champik leölésére járnak, ezt sem árt letudni
bonus chest kicsit lentebb
akkor van egy rakat "barlang" ahol nincs event, viszont van chest, én ezeket szoktam
na szóval biztosan vannak ezerszer jobb és gyorsabb lehetőségek de én mint kezdő (utánad kezdtem pár nappal) ezekre jöttem rá eddig. ja meg ahogy néztem főzéshez a matik marha jó áron mennek el, szóval napi szinten le kell azt is tolni legalább kezdőhelyeken, ha nem vagy rest akkor altkarival is.
ha esetleg ezek ratyi megoldások, akkor elnézést -
Jammal #57841 Köszönöm. -
HyperMonkey #57840 Rendben, befejeztem. -
Jammal #57839 Akkor mi a retket keresel itt és trollkodsz állandóan? x+ezredjére mondod el ugyanazt a marhaságot ami senkit nem érdekel, de csak spammolsz tovább... -
#57838 Gyárekök! Mondhatnátok pénzszerzési lehetőségket gw2-ben (most vagyok lev 67 human female guardian power+vitality greatsword build). Olyanokat amihez nem kell wp-zni, mer az drága, nem könnyű kipurcanni, mert az armor javítás is pénzbe kerül és egyedül is meg lehet szépen csinálni (szal. nem csoportos dungizás stb.), nagy cécó nélkül, mivel nyilván nem tudok ilyesmire társakat verbuválni. ja és nem kell kereskedni, pl. AH-ban, mer ahhoz semmi érzékem, én drágán veszek, olcsón adok.
Már ha van ilyen. -
HyperMonkey #57837 Nem vagyok wow huszár, de ami jobb az jobb. Ez tény és semmi több. Mind tartalomban, mind szavatosságban jobb a wow. Grafikában meg nem. De nem wowozok és nem is GW2-zök, ezek csak egyszerű tények -
#57836 nagyon örülünk, már csak azt kellene észrevenned, hogy belátjuk a wow hibáit is, sőt, már nem is játszuk wowot, hanem gw2vel játszunk mi is (legalábbis én) de ettől függetlenül a tény az tény marad. van, ami jobb itt -grafika, eventek(még ha hihetetlenül ismétlődőek is, van, fun) aztán őőőő, ja, fingom sincs, majd te elmondod
az meg hogy wowhoz hasonlítjuk és abból emelünk ki példákat talán azért van, mert sok éve már a legsikeresebb mmorpg, akár milyen is
-
t0xikus #57835 ezek a wow huszárok mindig jókedvre derítenek:D -
HyperMonkey #57834 Csak reagáltam egy kérdésre hogy megéri-e visszajönni a GW2-be. Aztán jött az ide-oda véleményáradat.
A GW2 nem rossz játék, csak 2 hónap után nulla a tartalom annak, aki nem szereti a wvw-t. De ettől megéri az árát, ezt is írtam. A Mass Effect 1-2-3 is jó játékok, de végigjátszás után már nem nyújt szinte semmit.
-
#57833 Ha ennyire nem szereted a GW2-t és ennyire nem találod meg benne azt, ami téged leköt, akkor egyszerűen játssz mással, arra pedig felesleges az idődet pazarolni, hogy itt fikázod a játékot. Sokan vagyunk, akiknek bejött a játék és még endgame-en is szórakoztatónak tartjuk, pl. engem is le tud kötni ellenben a WoW-al és társaival. Mégsem vagyok a WoW topikban és győzködöm az embereket, hogy az mennyire unalmas, elavult és buta ötletekkel teli játék. -
HyperMonkey #57832 Jah majd' elfelejtettem a plüss hátizsákot. Az is "epix" -
MaRee #57831 Na pedig a csillámpónis shortbow menő, de kizárólag a pink quagganos hátizsákkal -
HyperMonkey #57830 Jó leírom másképp, mert sajnálattal látom, hogy az értelem egyesekben itt annyi mint az endgame tartalom a GW2-ben…
A mount NEM CSAK funkcionáis, lehet más értéke is. Rare mountok amik valami acsihoz köthetők pl, vagy egyszeűen csak jól néznek ki. Pl a kéken gomolygó csontsárkány amit ha jól tévedek anno aréna rating-hez kötötgtek stb (de ebben a feltételben nem vagyok biztos)
Ha olyannal valaki megjelent akkor Dalaranban, azt megnézték. A GW2-ben mindenki ugyanolyan erős, semmi státusz szimbólumra utaló dolog nincs benne, nem lehetsz egyedi, egy kis szürke senki vagy, olyan mint bárki más. Amikor kijött a warlock zöld tűz küldi, mentek a GZ mate whisperek mert nem egyszerű megcsinálni és hasonlók. A GW2-ben 2 hónap alatt mindenki kiszedhet mindent, pont ugyanolyan lehetsz mint bárki más, és bárki más ugyanolyan lehet mint te, nulla egyediség. A legendary skinek meg egy vicc. Főleg a pónikat lövöldöző legendary shortbow. Ha ilyet látok, nem elképedek és gratulálok hanem röhögök egyet.
-
#57829 2 ezüst??? egy küldiér nem kapok sokszor anyit, de simán 4+ azüst is a teleport, ha pl. messzire mész bossolni stb. Pofátlan árak vannak a játékban. Armorom javítása gyakran 3 ezüst, wp 2-4 ezüst, ennek töredéke jön be. Sokáig kell ahhoz grindolni... -
Robe77 #57828 Ha valaki sajnál 2 ezüstöt a wp-re akkor inkább gyalogoljon... Ha meg gyűjtögetni akarsz, akkor ott vannak a mini petek. Azok is jól néznek ki. :D -
HyperMonkey #57827 Ami sajna már a wowban sincs benne (de sokáig benne volt és ígéret szerint vissza is kerül)…
Emlékszel még az insta / raid kulcs küldetésekre? Onyxia, Black Temple, karazhan…?
-
#57826 Jah, mount az kéne, mert murva sokat kell gyalogolni. -
HyperMonkey #57825 „A mount meg egyenesen vicc. Tele van a játék waypointtal. Akkor mégis minek bele mount?”
Mert faszán néz ki, mert jó dolgokhoz lehet hozzákötni a megszerzését, mert nem kell (ha nem akarsz) külteni teleportra, mert lehet gyűjteni őket ha erre van igény (és sokaknál van), mert lehet extra rare amit csak azok kapnak meg akik valamit valamikor nagyon jól csináltak stb.
Ennyi ok elég?
-
Robe77 #57824 Ja, mert a GW-ben csak ölj meg 10 farkast szintű achik vannak.
2v2, 3v3, 5v5 aréna -> Custom Arena
A mount meg egyenesen vicc. Tele van a játék waypointtal. Akkor mégis minek bele mount? -
#57823 azért gw1 sem a veteránságról szólt szerintem, rohadt sokan tolták még évek után is pedig nem sokban különbözött a content az indulástól, egyszerűen csak volt miért küzdeni, persze legendary itt is van, de amennyire tudom én mint guardian szerzek majd egy eternityt azt cső, gw1ben rengeteg egyéb dologra mehettem, pl ha egy dye nem lenne állandó, hanem mint gw1, már tovabb tartana hajtani érte. ha párhavonta betennének EGY szarós legendary skint fegyverenként már lenne mire menni. ha kicsit számítana az acsi, már lenne miért csinálni. de jelenleg egyetlen dolog van pveben amire mehet az ember, legendary fegyó, de az meg nem köt le mindenkit, mert pl ronda.
Lényeg, hogy kéne uw :) -
MaRee #57822 De én most nem GW1-es veteránokról beszélek, hanem az új játékosokról, meg azokról, akik megunták a wowot,swtort,riftet,lotrot,anyám kínját, és valami alternatívát keresnek. Mint mondta HyperMonkey is, 80 után ha nem élvezed és szereted magát a játékot, hanem mondjuk minél erősebb karaktert és jobb geart akarsz, akkor tényleg nincs mit csinálnil. -
HyperMonkey #57821 Így van.
Egy MMO-ban a karaktered fejlesztése a lényeg, és ezt a GW2-ben nem kapod meg. Pontosabban 1-2 hónap alatt eléred a maxot, így nincs miért játszani.
-
#57820 Hülyeség, játszottuk itt elég sokan GW1et, és mindannyian tudjuk, hogy nem raid, gear, esetleg halomragearelődés kötötte le a népet. -
MaRee #57819 Igazából ha a GW2 elvetette volna/elvetné a mostani item és jutalmazási rendszerét, akkor sokkal többen játszanának vele.
A legtöbb embernek bevallottan az a baja, hogy nem tud jobb cuccokat szerezni, mint a többi játékos, és ezzel nem tud előnybe kerülni. Hisz ugye még a nagyon drága és nehezen elkészíthető Legandary fegyverek is csak skinek, semmilyen előnyhöz nem juttatják a gazdájukat. Ugye ez annyiban pozitívum, hogy szinte csak a skill számít, egy idő után azonban "nincs miért játszani, mert nem lehetek jobb". Ez vagy bejön valakinek, vagy nem. -
HyperMonkey #57818 BTW az hogy az egyik nem havidíjas a másikban meg van raid az nem lövi ki egymást, mert a legnagyobb különbség tartalmi szempontból a raidek, amik az endgame gerincét alkotják. -
HyperMonkey #57817 Challenge
Scenariók
Normális achi-k (nem olyan hogy ölj meg 10 farkast, hanem fasza összetettek).
Class küldik (egyelőre csak pap meg hunter volt, most lock de tesznek még bele).
Pet battle system (van akinek bejön, van akinek nem de van)
Kertészkedés (van akinek bejön, van akinek nem de van).
Rated BG,
Aréna 2v2, 3v3, 5v5 ugye.
Open world pvp
PvE aréna (nem tudom már a nevét, a fővárosokban jegy kell hozzá)
Gear update lehetőség
LFG rendszer (aki azt mondja hogy ilyen nem kell egy MMO-ba az hazudik)
Mountok (ezeknek a rare változatainak megszerzése pl instákból)
Hm?
-
MaRee #57816 Nekem core i3 (2magos) procival jól megy low grafikán a wvw full hd-ben, legnagyobb csatáknál sem megy mostanában 25-30 alá az fps. -
Strayhand #57815 Na jó, lehet hogy mégiscsak belemegyek... Mi az az ezerszer több a WoW-ban? A raidelést lőjük ki, mert az egyértelmű, viszont a GW2 meg nem havidíjas, szóval vegyük úgy, hogy ezek kilövik egymást. Mi a többi? -
FNightWalker #57814 Hehe!
Azért ez eléggé vicces. "Sok más dolog" Mire gondolsz ? Az agyfaszt okozó LFR-re ? vagy a dögunalmas napizásra/repuzásra ? :D vagy a PVP-re ami 99,9%-ban a gearről szól a maradék meg a skillről ? -
Strayhand #57813 Az, hogy a játék nálam nem akad (tömegben sem), nem érv akart lenni a játék mellett.:) Jó procim van (i5 3570), de még ennél jobb procival is hallani sokaktól, hogy akad. Nálam is játszhatatlan volt a WvW Q8300-on, ugyanakkor C2D procikkal is sokan mondják, hogy nincs gondjuk (bár ezt azért nehéz elhinni). Szóval ezzel nem azt akartam mondani hogy valamit rosszul csinálsz. -
HyperMonkey #57812 Bizony, bizony, a wow a grafikán kívül mindenben jobb mint a GW2. Elég csak arra gondolni hogy a GW2-ben az egyedüli dolog 80-on a wvw, a wowban meg sok más is van. Igen, a wow már 8 éve megy. Majd nézd meg hogy 8 év múlva hol lesz a GW2. Kb 2-3 év múlva sem lesz sehol. Persze megérte megvenni, mert a legtöbb single player játéknál azért több van benne, bár a 15k elég borsos ár, de tény, hogy egy single gammánál tovább leköti az embert.
A GW2-t próbálták pvp játéknak eladni, de van benne egy wvw meg egy spvp, lófasz jutalmazási rendszerrel. És bizony a wow ebben is többet nyújt annak ellenére, hogy a wow alapjában egy pve játék.
Persze a wowot is meg lehet unni, én is meguntam, de közel nem tud annyit, és nem tud annyi ideig játékost lekötni a GW2 mint a wow. Mindkettőnek megvannak a rajongói. De ha van egy emberke aki egy MMO-t el akar kezdeni és hosszú távú elfoglaltságot keres, annak a wow való, mert a GW2 2 hónap alatt végigjátszható, utána ott a wvw ami egyetlen egy opció, és ennyi. A wowban ennél ezerszer több van.
-
#57811 Persze, pveben nekem is szépen fut, itt a tömegekről van szó, amire az endgame épül. milyen proci?
l2őt toltam 2 évig, gw-t megvettem megjelenéskor, pár hónapja tettem le végleg. wow is ment vagy 2-3 évig, szóval szerintem egész jól bírom, tekintve hogy nem szólnak egy életre és senki sem kötelezhet arra, hogy tovább játszak
#57810 :D értelem -
t0xikus #57810 "kár összehasonlítani mert szerintem wow grafon kívül (szninte) mindenben odakurja gw2őt, még a pvpt is jobban adja." höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö:D -
MaRee #57809 Greatsword, bocsi. De zergelésnél jobban jön a longbow egyébként. -
Strayhand #57808 Nem fogok tételesen vitázni mindennel, mert nincs értelme. Te is azt mondod, megérte az árát, ennyi. Innentől kezdve minek ekézni? Én sem azt mondom, hogy mindenki játsszon a GW2-vel, mert van akinek nem jön be, ilyen az élet. Meg van akinek nem fut a gépén, sajnálom hogy neked pont nem, de nálam pl. rendesen viszi a 4 mag 40 FPS felett, semmi gondom vele. Én csak annyit mondok, hogy hülyeség azt szajkózni, hogy nincs mit csinálni, miközben kijelented, hogy neked ez meg az nem tetszik, így nem csinálod. Attól még ott van, és van, aki csinálja és jól szórakozik. Az ilyen kijelentések is viccesek, hogy "hát játszottam vele x hónapot, meguntam - de most már két hete tolom ezt a másik gémet és sokkal jobb". Kíváncsi vagyok, majd a Wildstarra mennyi idő után fogsz ráunni.