63345
  • Whysper
    Guardiannak milyen setupot ajanlanatok fejlodni? Greagsword vagy Hammer vagy mace + shield. Greatsword eleg papir hammer meg nem egy nagy dps. ;) lehet marad a Greasword es hatha aGuradian jobban fog tetszeni mi t a warrior bar tobbszor haltam meg eddig vele mint a warriorral valaha is.(kepletesen ertettem) ;)
  • t0xikus
    ja, van vmi gebasz
  • Shaenis
    variance blogon láttam, hogy másik is panaszkodnak a desolation lag miatt, nem nálad van a hiba
  • kastil
    Köszi mindkettőtöknek, akkor indulásnak megfelel.

Más; egész eddig nem volt lagg, csak délelőtt kicsit. Most viszont megint másodperces delayek vannak, más is tapasztalja? Desolation szero
  • Mc Wolfy
    ez egy elég papír build, de ahogy tanult kollegám írta, egyszerű és hatékony.
  • FNightWalker
    Egy komplett könyvet olvasgatok éppen, 300 oldalas... leírások, történetek, ismertetők vannak benne az EVE-ről. :)
  • Evoluti0N
    Kipróbáltam, de úgy láttam, hogy elég összetett és sok órát bele kell ölnie az embernek ahhoz, hogy komolyabban érvényesülhessen benne. Sajnos a GW2 és egyéb okok miatt nem lenne sok időm játszani vele, de amennyit láttam belőle, az tetszett. Szerintem egy próbát megér :)
  • FNightWalker
    Akkor érdemes, ha van időd/energiád a tanuláshoz. Nem egy egyszerű játék... nagyon összetett. Éppen ezért is jó. Viszont nem akarok itt beszélgetni az EVE-ről. Ha van kérdésed akkor írj PÜ-t.
  • TomStorm
    Talán az Eve-t nem próbáltam még ki az Mmo-k közül,lehet itt az ideje nekem is:)
  • FNightWalker
    Igen, csak voltak. Aztán rájöttem, hogy nem az én játékom ez. Már másodjára jövök rá erre, azt hittem most leköt majd, de nem így lett. Inkább EVE Onlineozok. Ott mindig van mit csinálni, végtelenségig fejleszthető karakterek, stb.
  • kiserik
    Ez egy teljesen jó build. Berserkeres felszereléssel egyszerű, mint a faék, és lehet vele haladni, mint kés a vajban. A Deep Strike trait az egyik legalapabb a warrior szintezéséhez, a többi szinte csak ráadás.
  • kastil
    Ez gyakorlatban is ok, vagy inkább hanyagoljam? Leveling és Eventekre kellene egyelőre.
  • kastil
    Pedig mekkora terveid voltak...
  • FNightWalker
    Guild Wars 2 dobozos account eladó (minden tartozékával) 7,000Ft-ért.
  • MaRee
    Nem a neteddel van a baj, nekem is laggol mostanában nagyon.
  • kastil
    CSáó!

Deso szerveren más is észrevesz kurvanagy laggokat? netem korrekt, fiber power. 3 gép van 2 acc, egymás mellett ülünk és játszunk, egyik gépen semmi baj nincs másikon meg 1-2seces delayek loot/skillekre. van hogy én ütöm ütöm aztán egyszer csak minden halott.

speedtesten néztem 5ms pingem van.

nem szaggatás, mivel 50stabil fps. ismétlem, csak az egyik gépen csinálja, de akkor is, ha másik gép ki van lőve. pár napja kezdte el. ötlet?
  • Whysper
    Én használok TS-et csak nem GW2-t 8) ;) mumblet meg skypeot 8)
  • Mc Wolfy
    mia desolationon csináltunk egy pvx guildet. napi szinten megy minden. srácok is pillanatnyilag dungeonokkal ökörködnek, délelőtt meg wvwn aláztuk a gaz ellent :) már 130-an vagyunk, aktív, jó kedvű társaság.

egyébként akik sírnak, hogy soha, senki nem játszik velük, azok valószínűleg nem használnak TS-t. alap, hogy az ember fölmegy, hívja többieket is. sokkal könnyebb és személyesebb a dolog.
  • MaRee
    Whysper:

A GW2-ben nem fogsz tudni külön hílelgetni, mert nincs szükség healerre a dungeonokben olyan módon, ahogy megszoktad a többi MMO-ban.

Goldért gemet a gem store-ban tudsz venni (ingame O betü), felülről a második fül a currency exchange, itt pedig magától értetődően trade gold for GEMS. Kb 16-17 gold lesz 500 gem, számold ki mennyi kell a transferhez, nem lesz olcsó. De egyébként guest-ként átmehetsz bármelyik szerverre pár napra szétnézni.

Csapatot mindig lehet találni a gw2lfg.com oldalon szinte bármire egy perc alatt.
  • Whysper
    Whisper.5803 figyu Én guardiant húzok ,de van egy 80-as warrirom és abbol is szívesen csinálnék Hammeres warrirot ,de ahhoz kellene item. Szóval ,ah insta farm kell akkor vegyél fel aztán ,ah fent vagyok mehetünk!
  • Whysper
    Hja igen figyu azt megtudjátok mondani ,hogy goldért mennyi kb és hol tudok olyan transzferes gemet venni?
  • Whysper
    Nem tudom Én,ha nekem írod Én nem hasonlítom wow-hoz!

MaRee. Mindig ilyen healares voltam megpróbálom egy Guardiannal milyen lesz a játék! Aztán el leszek TESO-ig ,ha nem jön be akkor csere ,ha tetszik akkor marad!

• Szuni
    Visszaolvastam egy jó fél órányit, kár hogy megint a wow vs gw2 örökrangadó zajlik totál értelmetlenül..
    Kb négy hónapja vettem meg kicsit megkésve a játékot, kettő gondosan kimunkált 80-as karakterem van, egy ranger és egy necro (ha va időm akkor képes vagyok egfolytában játszani). Mindkettőnél már csak a dungeonok látogatása lenne hátra (eddig nem jött össze), többek között e célból is keresek guildet. Ha megérné, szívesen váltok szervert is emiatt, jelenleg két klánban vagyok, de egyik halott, a másikban meg már akkora 'ászok' vannak, akik nem hajlandóak lealacsonyodni holmi alacsony szintű dungeonok látogatásához (egyedül ugye hiába megyek le a dungeonokbe), a játékukat csak az jellemzi, hogy lenyomják a napi rutint, a sárkányokat meg néhány ládás bosst, és fintorognak hogy nem csurrant elég sárga (mindig mondom, hogy ezért kell eleget inni).
    Viccet félretéve eddig tehát a pve rész ment, kellene most már egy jó kis guild, ahol az igazi többjátékos részt is megízlelném (persze mindig volt valaki akihez csapódtam, dungeonokbe is próbáltunk lemenni, de mindig volt ki kiszállt öt főből, így inkább nem is próbálkozom egy ideje, csak dühítő amikor az ember ideje elmegy feleslegesen.. én nagyon sokat segítettem pl nálam akacsonyabb szintű embereknek is, hogy felfedezzék a térképet, de nekem sose sikerült összehoznom egy dungeonozést, hogy ne akadjunk le bent az első saroknál mert valaki lelépett. Persze én megértem, hogy aki már volt lent, annak uncsi, de aki még nem, az társak nélkül soha ne is fedezze fel? :/
    Whiteside Ridge-n vagyok most, persze oda regeltem én is kérésre anno, amikor még a klánunknak voltak ambíciói.. ha valaki tud egy klánt, ahol normális emberek vannak, és szeretik a játékot, nem csak kényszerből vagy napi rutinból jönnek fel, akkor jelezzen nekem pls itt privátban akár.
  • MaRee
    Az 500 izé valószinüleg gem lesz. Gondolom Whiteside Ridge szerveren van a karaktered, ahova a legtöbb magyar ment először. Hónapokig ingyenes volt a karakter transzfer, amikor a Whiteside elkezdett elnéptelenedni, akkor még többen elmentek, mint pl én a Desolationre. Most már nem ingyenes a szerver transzfer, de játékbeli goldból is tudsz gemet venni.

Én is most mentem vissza a MoP-ot 10 napra kipróbálni, és láss csodát full halott a szerverem amin kb 5 éve van a karakterem, a fővárosokban meg egész pandarián 20-30 ember volt tegnap is, de ez nem a játék hibája, el kell költözni másik szerverre (amit a wowban ugye 6000 forint lecsengetése után lehet megtenni).

Látványban sztem a GW odaveri mindegyik általad említett játékot, de ez ízlés kérdése.

A többi dologra nem igazán tudok mit mondani, a guilden belül kit nem sikerül megtalálnod? Megnyitod a guild panelt, és fel vannak sorolva a játékosok, ugyan úgy mint wowban.
    Ha a craftolás szerinted túl bagatel, akkor nem egy játékkal játszunk. A wowban berakod az alapanyagokat, rányomsz hogy craft, és csinálja. Itt te magad tudod kikisírletezni a recepteket mystic forgeban, sokkal bonyolultabb az egész, mint wowban, én először ezért utáltam meg.

Szerintem adj neki még egy esélyt.
  • FNightWalker
    Én is nem rég kezdtem újra, kb. 3 napja. De, megint abbahagytam. Inkább mentem EVE Onlienozni. Aztán meg majd TESO.
  • Whysper
    Vagy talán a Destiny ,ha PC-re is jön úgy fest!
  • Whysper
    Bocsi a késői elírásokért!
  • Whysper
    hamar? megvétel után 2 hónappal minden ismerősöm abba hagyta. aztán most elővettem újra ,de biztos Én hibám is vagy nem tudom de full káosz az egész nekem így és valami 500 izét kér amit azt se vágok hogy lehet ennyi idő után megszerezni ,hogy oda menjek ahol magyarok vannak. szóval mind1. annyi időm meg nincsen rá ,hogy full belemélyedjek. Amúgy nagyon szép játék tényleg mind addig amég nincsen egy nagy csata! szóval biztos akkor újítás van benne a többi játékhoz képest és lehet az is baj ,hogy mindig healer szerepet töltöttem be PVP-be ,de itt mikor elkezdődik egy fight az iszonyatos mennyiségű villogó spell káosztól átvált szépből totál zavaróba a játék aztán meg idegesítőbe! Azt lehet az az oka ,hogy a warhammerben; riftben;wowban talán volt X grafika a világ és a karakterek és a spellek skillek meg egy kicsit eltérő vizualizáció színek effektek volt a itt meg ugyan az mint a környezete és így összemosódik. Jelzem ez nekem probléma . másoknak biztos átláthatóbb és jobban élvezitek sajnos mint grafikus tényleg Én inkább a látványért játszok ezekkel a játékokkal és ezzel nem tudtam megbarátkozni bár a rendszer se nyerte meg a tetszésemet. Harc rendszer klassz nagyon jó !!! de a többi a beszélgetés mások megtalálása a guilden belül a vásárlások craftolások egyszerűen sz.tem túl bagatel lett a játék komolyságához mérten. olyan oximoron komolytalanul komolyat akartak tenni. Holott egy ilyen PVP orientált játéknak a PVP rendszerének kellene nagyon kidolgozottnak lennie és ezeket meg egyszerűsítve mégis célt adni neki!

Szóval inkább mással töltöm el a szabad időmet aztán várok még esetleg TESO-ra!
  • MaRee
    Viszonylag hamar meguntad :D
  • Whysper
    SZiasztok. úgy fest van 2 eladó GW 2-m egyik CD-s toksot vonós a másik online lett vásárolva!! Csodálatos nagy örömmel megszabadulnék ettől a csodás sz..tól!!
  • Mc Wolfy
    nem, kapsz tokeneket, a tokenekből tudod kiváltani Lions archban.
  • Whysper
    Na fent van. valami guildet tudtok ahova lehet menni vagy találjam fel magamat? 8)
  • Pilutika
    Warrior1 nagyon ütős lett !:)
  • Mc Wolfy

Na kineka zászlaja lobogott megint SM-ben? :)
  • Whysper
    Sziasztok két kérdésem lenne mert nem vágom a játékot.

Warrior esetében a 2 kezes mace milyen fajta sebzésre kell gyúrni és Guardian esetében?

Ugyan ez a kérdésem mace + shield.

előre is köszi

• kiserik
    Ha már magamutogatás :D

Warrioron ezeket váltogatom: warrior1, warrior2, illetve a színeket variálom, ami épp tetszik.

A thief meg még fejlődik: thief.
  • Robe77
    "ehhez cska az explorablet kell nyomatnom orrba szájba, és majd kiesik alapon kapom meg?"

Bemész explorable-be, végigtolod, kapsz tokent, ha van elég tokened akkor kiváltod a darabokat Lion's Arch-ban. Nem kell a random droppra várni.

Am meg az én rangerem néz ki a legjobban. Ez tény!
  • CortezK2
    Szerintem jobb mint a mindenhol lángoló, meg a bohóc sapkás
  • WhiteStar
    a többi meg elég otromba :D
  • kastil
    sztem ez durván gayish